12 καλύτεροι σταθμοί φόρτισης πολλαπλών συσκευών [Android and iOS]

Η επένδυση σε έναν σταθμό φόρτισης που σας επιτρέπει να φορτίζετε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σας χωρίς να κάνετε χάος είναι μια καλή ιδέα. Μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο διαβίωσής σας.

Μπορούμε να παραμείνουμε σε επαφή όπου κι αν βρισκόμαστε λόγω κινητών τηλεφώνων και tablet. Ωστόσο, εξακολουθούν να χρειάζονται βύσματα, πρίζες και επιθέματα φόρτισης για να λειτουργήσουν.

Οι περισσότεροι σταθμοί φόρτισης είναι κατασκευασμένοι με χώρο αποθήκευσης αντικειμένων, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σας σε ένα βολικό μέρος, όπως ένα γραφείο ή ένα κομοδίνο.

Τι είναι οι φορτιστές πολλαπλών συσκευών και πώς βοηθούν;

Οι σταθμοί φόρτισης πολλών συσκευών είναι ακριβώς αυτό που ακούγονται. Μπορείτε να φορτίσετε ταυτόχρονα πολλά τηλέφωνα, tablet, smartwatches, ακουστικά και άλλα ηλεκτρονικά αξεσουάρ με αυτά τα μαξιλαράκια, τις βάσεις ή τις βάσεις. Συνδέονται σε μία μόνο πηγή ρεύματος.

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περισσότερες συσκευές συνδέοντάς τις με υποδοχές όπως micro-USB και USB-C. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ασύρματη φόρτιση για να προσθέσετε ισχύ στις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές σας, όπως σας ταιριάζει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κατακόρυφη βάση τηλεφώνου για να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις σας εάν εργάζεστε σε γραφείο. Όταν βιάζεστε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα οριζόντια μαξιλαράκια σας διευκολύνουν να πιάσετε τα πράγματά σας.

Εάν πρόκειται για δημόσιο σταθμό φόρτισης, θα χρειαστείτε μια ποικιλία επίπεδων επιφανειών και πιθανότατα δεν θα μπορείτε να φορτίσετε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα. Σε αυτήν την περίπτωση, η αγορά ενός από τους λίγους φορτιστές 4 σε 1 από την αγορά θα ήταν το καλύτερο.

Είναι αυτοί οι φορτιστές πολλαπλών συσκευών ειδικά για το λειτουργικό σύστημα;

Ορισμένοι από τους σταθμούς φόρτισης πολλών συσκευών είναι όντως κατασκευασμένοι για προϊόντα Apple, ενώ άλλοι είναι μόνο για προϊόντα Android.

Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς τους σταθμούς εργασίας δεν εξαρτώνται από κανένα λειτουργικό σύστημα. Έτσι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε συσκευές Android και iOS.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να γνωρίζετε ξεκάθαρα τι θέλετε και πώς να το αναζητήσετε. Έχουμε δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς φορτιστές και μερικοί από αυτούς ξεχωρίζουν ως οι αγαπημένοι μας.

Ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους σταθμούς φόρτισης πολλών συσκευών για συσκευές Android και iOS.

Anker GaNPrime

Το 2018, η Anker άρχισε να κατασκευάζει τις συσκευές φόρτισής της με νιτρίδιο γαλλίου, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως GaN. Οι τεχνολογίες PowerIQ 4.0 και ActiveShield 2.0 στην τελευταία σειρά προϊόντων GaNPrime της Anker το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Με αυτές τις δυνατότητες, τα μικρότερα προϊόντα μπορούν να έχουν περισσότερη ισχύ, να αλλάζουν κατανομή ισχύος και να παρακολουθούν τις θερμοκρασίες για να προστατεύουν τα ηλεκτρονικά σας.

  Πώς να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης στο Keychain σε iOS και macOS

Παρόλο που το iPhone και τα AirPods της Apple είναι μερικές από τις τελευταίες συσκευές που δεν έχουν αλλάξει σε USB-C, τα καλώδια φόρτισής τους χρησιμοποιούν USB-C αντί για USB-A. Και τα έξι νέα προϊόντα GaNPrime της Anker διαθέτουν τουλάχιστον δύο θύρες USB-C.

Η νέα σειρά προϊόντων της Anker διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και επίπεδα ισχύος εξόδου, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για να φορτίζετε τα ηλεκτρονικά σας με τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σταθμός φορτιστή MSTJRY 5 θυρών

Η MSTJRY δημιουργεί σταθμούς φόρτισης για διαφορετικές συσκευές. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξετάσετε εάν θέλετε έναν σταθμό φόρτισης που λειτουργεί με διαφορετικές συσκευές. Αυτή η υψηλής ποιότητας συσκευή διαθέτει πέντε καλώδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μια μεγάλη γκάμα άλλων ηλεκτρονικών gadget.

Αυτές οι θύρες μπορούν να φορτίσουν μοντέλα που περιλαμβάνουν τα iPhone 11, 11 Pro, 12, 13, 13 Pro, XS max, XS, X, XR, S8, 8 Plus, SE, 7, 7Plus, Samsung Galaxy S10, iPads, S9, S8 , S10 Plus και πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Δεδομένου ότι διαθέτει δύο θύρες micro USB και τρία καλώδια iOS, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε πολλές συσκευές. Καθώς διαθέτει πέντε θύρες φόρτισης USB, μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Καθώς είναι τόσο φαρδύ, μπορεί να χωρέσει πολλές συσκευές διαφορετικού πάχους με μικρό πρόβλημα. Είναι εύκολο στη χρήση και ο διακόπτης μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί γρήγορα όποτε χρειάζεται. Τα αφαιρούμενα διαχωριστικά διευκολύνουν επίσης τη μεταφορά μεγάλων tablet.

Upoy Charging Tower 5 θύρες USB

Αυτός ο πύργος φόρτισης πολλαπλών συσκευών Upoy έχει σχέδιο ιστιοφόρου για τον κόμβο φόρτισης επιφάνειας εργασίας. Διαθέτει τεχνολογία κατά της καύσης που λειτουργεί έως και 1382 βαθμούς Φαρενάιτ, ένα συμπαγές σχήμα ιστιοφόρου για μέγιστη απαγωγή θερμότητας και δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου.

Έρχεται επίσης με προσαρμογέα USB Plug συνολικής ισχύος 40 Watt και λειτουργεί με συσκευές Android και iOS. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολλούς φορτιστές.

Αυτός ο πύργος φόρτισης διαθέτει έξι χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπέρταση για 24 ώρες.

Διαθέτει μπλοκ φορτιστή USB 6 σε 1 που μπορεί να φορτίσει έως και έξι διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε μια θύρα USB γρήγορα έως και 2,4 αμπέρ. Η τεχνολογία «Smart Flow» διασφαλίζει ότι κάθε πράγμα που είναι συνδεδεμένο λαμβάνει τη σωστή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.

Σταθμός ασύρματης φόρτισης ALLCACA

Μπορείτε να φορτίσετε έως και έξι διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα με αυτόν τον ασύρματο σταθμό φόρτισης ALLCACA για διαφορετικές συσκευές. Μαζί με δύο πλακάκια γρήγορης φόρτισης Qi Wireless 10W, τέσσερις έξυπνες θύρες φόρτισης USB και έξοδο 5V/2,4A, η συσκευασία διαθέτει επίσης βάση iWatch.

Λειτουργεί με πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως iPad, iPhone, AirPods, Samsung Galaxy, Huawei και BlackBerry smartphone. Διαθέτει ενσωματωμένο έξυπνο chipset φόρτισης, ώστε να μπορεί να φορτίζει γρήγορα το τηλέφωνό σας, διατηρώντας παράλληλα τις καλύτερες ρυθμίσεις.

Σταθμός φόρτισης SIIG Smart 10 θυρών

Επί του παρόντος, αυτός ο ηλεκτρικός σταθμός SIIG είναι μία από τις βιώσιμες επιλογές. Εάν ζείτε σε ένα σπίτι με περισσότερα από τρία άτομα, γνωρίζετε πόσες ηλεκτρονικές συσκευές πρέπει να φορτιστούν ανά πάσα στιγμή.

Αυτός ο σταθμός φόρτισης διαθέτει αντιολισθητικό πάτωμα για τηλέφωνο ή smartwatch, οκτώ υποδοχές για τηλέφωνο ή tablet και δέκα θύρες USB για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android Pushbullet έρχεται στο iPhone

Είναι εύκολο στη χρήση, μπορεί να φορτίσει πολλές συσκευές γρήγορα και δεν είναι πολύ ακριβό. Αποκτήστε επιπλέον καλώδια USB αφού δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Δεν υπάρχει ασύρματος φορτιστής εδώ, κάτι που είναι τεράστιο, και οι υποδοχές είναι λίγο μικρές. Έτσι, εάν έχετε μια χοντρή θήκη στο τηλέφωνό σας, μπορεί να μην χωράει και οποιαδήποτε θήκη AirPods επίσης δεν ταιριάζει. Το μόνο σημαντικό πρόβλημα με το πώς λειτουργεί είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να οργανωθούν τα καλώδια μέσα.

SooPii CS60-422 Quick Charge 3.0

Το SooPii CS60-422 διαθέτει τεχνολογία 60W/12A POWER και Quick Charge QC3.0. Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες PowerAI και Voltage Boost της SooPii φορτίζουν σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή USB όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αυτός ο προσαρμογέας μπορεί να φορτίσει συμβατά smartphone τέσσερις φορές πιο γρήγορα από την τυπική μέθοδο φόρτισης. Μπορεί να φορτίσει συμβατές συσκευές έως και 80% σε μόλις 30 λεπτά.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το προϊόν είναι ότι τα καλώδια είναι ήδη μέσα στο κουτί. Διαθέτει οκτώ διαφορετικά καλώδια για φόρτιση, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων καλωδίων που λειτουργούν τόσο με iPhone όσο και με iPad, 2 καλώδια Micro USB και 2 καλώδια Type-C. Λειτουργούν όλα τέλεια με τα τηλέφωνα, τα tablet και άλλες συσκευές Apple και Android.

Σταθμός ασύρματης φόρτισης BXGG

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nightstand BXGG Wireless Charging Station για να φορτίσετε τις συσκευές σας ασύρματα. Είναι ήσυχο και η λυχνία LED στο πλάι διευκολύνει την εύρεση του τηλεφώνου σας όταν είναι σκοτεινά. Καθώς είναι μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, δεν πιάνει πολύ χώρο και χωράει εύκολα στη βαλίτσα σας.

Έτσι, είναι ιδανικό για να το έχετε μαζί σας όταν είστε εν κινήσει και μπορεί να εξοικονομήσει χώρο στην τσάντα σας. Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας ασύρματος φορτιστής που μπορεί να φορτίσει όλα τα τηλέφωνα με δυνατότητα Qi, μπορεί να σας βοηθήσει να φορτίσετε όλες τις συσκευές σας.

Για τηλέφωνα Android

Γρήγορος ασύρματος φορτιστής Yootech 3-σε-1

Ο ασύρματος φορτιστής Yootech 3-σε-1 είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν ασύρματο σταθμό φόρτισης για συσκευές Samsung. Διαθέτει μονάδες φόρτισης που είναι κατασκευασμένες για να λειτουργούν με το τηλέφωνο Samsung, το ρολόι και τα ακουστικά σας.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες Android, επειδή λειτουργεί με τηλέφωνα και ακουστικά που μπορούν να φορτιστούν ασύρματα εκτός από τηλέφωνα και μπουμπούκια Pixel.

Εκτός αυτού, η ταχύτητά του είναι απίστευτη. Μπορείτε να φορτίσετε τηλέφωνα Samsung Galaxy έως και 10 W. Τα υπόλοιπα τηλέφωνα Android φορτίζονται με ρυθμό 5 W, ο οποίος δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετός για να φορτίσει πλήρως τη συσκευή σε μια νύχτα.

Η Yootech έφτιαξε αυτόν τον σταθμό φόρτισης ώστε το τηλέφωνό σας να παραμένει όρθιο κατά τη φόρτιση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα για ειδοποιήσεις ακόμα και όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη.

Σταθμός φόρτισης 3 σε 1 για Samsung

Ο ασύρματος σταθμός φόρτισης Trio για συσκευές Samsung μπορεί να φορτίσει γρήγορα ένα τηλέφωνο, ρολόι και ακουστικά, όλα ταυτόχρονα ή ένα τη φορά. Αυτός ο σταθμός φόρτισης πολλαπλών συσκευών χρησιμοποιούσε την πιο ενημερωμένη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και κατασκευάστηκε για να φιλοξενεί ηλεκτρονικές συσκευές που μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα.

  Πώς να μοιράζεστε αρχεία από Mac σε Android

Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα που συνοδεύει το προϊόν ή άλλον προσαρμογέα QC3.0 με 18 W ή περισσότερο, τότε είτε θα φορτιστεί πιο αργά είτε δεν θα έχει αρκετή ισχύ για να φορτίσει τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Για τηλέφωνα iOS

Σταθμός φόρτισης 8 σε 1

Αυτός ο σταθμός φόρτισης 8 σε 1 είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ακρυλικό και κράμα αλουμινίου αεροσκαφών στο εσωτερικό. Ένας σταθμός γρήγορης ασύρματης φόρτισης 100W για πολλές συσκευές, μια βάση με 3 συνδέσεις φορτιστή USB-A (QC 3.0 * 15W) και 2 θύρες φόρτισης USB-C (PD* 20W) και δυνατότητα φόρτισης πέντε συσκευών ταυτόχρονα. μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος.

Λειτουργεί επίσης με τον ασύρματο σταθμό φόρτισης 15W της Apple για iPhone και άλλα τηλέφωνα που μπορείτε να φορτίσετε ασύρματα. Μπορεί να φορτίσει ασύρματα AirPods στα 5W και λειτουργεί με το Apple Watch 8/ Ultra/ 7/ 6/ 5/ 4/ 3/ 2/ 1/ SE/ SE 2022.

Belkin BOOSTCHARGE PRO 3-σε-1

Το Belkin BOOSTCHARGE PRO 3-in-1 Wireless Charging Pad With MagSafe θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σταθμός φόρτισης για τα προϊόντα της Apple. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από πολλούς επαίνους. Έχει κατασκευαστεί προσεκτικά ώστε να μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα iPhone, Apple Watch και AirPods.

Αυτή η βάση φόρτισης ξεχωρίζει από τους αντιπάλους της επειδή λειτουργεί με τη νεοδημιουργηθείσα μονάδα γρήγορης φόρτισης. Αυτή η μονάδα μπορεί να φορτίσει το Apple Watch Series 7 33% πιο γρήγορα.

Μπορείτε να φορτίσετε το ρολόι σας στο πλάι ή σε ένα κομοδίνο. Επιπλέον, υπάρχει ένα πόμολο που μπορείτε να γυρίσετε για να ταιριάζει σε διαφορετικά μοντέλα και μεγέθη Apple Watch. Λειτουργεί επίσης με ολόκληρο το σύστημα MagSafe. Αυτό του επιτρέπει να φορτίζει γρήγορα οποιοδήποτε μοντέλο iPhone που είναι είτε 12 είτε 13.

Ασύρματος σταθμός φόρτισης για την Apple

Η βάση αυτού του ασύρματου σταθμού φόρτισης έχει 5 θύρες USB και έναν σταθμό φόρτισης USB 100W. Δείτε πώς ρυθμίζονται αυτές οι θύρες: Υπάρχουν δύο θύρες USB-C (PD*20W) και τρεις θύρες USB-A (QC3.0*15W).

Έρχεται επίσης με έναν εξαιρετικά ισχυρό ασύρματο φορτιστή που μπορεί να φορτίσει πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, ένας σταθμός φόρτισης USB λειτουργεί με συσκευές USB.

Ο σταθμός φόρτισης για ασύρματες συσκευές που είναι πιστοποιημένος με Qi, συμβατός με CE, εγκεκριμένος από την FCC και απαιτείται ROHS είναι ασφαλής και αξιόπιστος. Η φωτεινή γραμμή μπροστά από αυτόν τον σταθμό ασύρματης φόρτισης θα είναι πράσινη όταν το τηλέφωνο φορτίζεται με επιτυχία. Η φωτεινή γραμμή θα είναι κόκκινη όταν το τηλέφωνο δεν μπορεί να φορτιστεί.

συμπέρασμα

Είμαστε σίγουροι ότι η ανασκόπησή μας για τους καλύτερους σταθμούς φόρτισης για συσκευές που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά σάς βοήθησε να βρείτε έναν τρόπο να διατηρείτε όλες τις συσκευές σας φορτισμένες και έτοιμες για χρήση.

Αυτές οι προτάσεις θα σας φανούν χρήσιμες για την εύρεση της καλύτερης λύσης φόρτισης, είτε αναζητάτε μια κύρια, χαμηλού κόστους επιλογή για μικρό αριθμό συσκευών είτε έναν φορτιστή υψηλής ποιότητας, βαρέως τύπου που μπορεί να χειριστεί όλα τα μέλη της οικογένειάς σας smartphone, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικούς από τους καλύτερους φορητούς σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας.