12 καλύτεροι προβολείς Galaxy/Star για την κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας

Θέλετε τα παιδιά σας να έχουν έναν χαλαρωτικό ύπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό; Δοκιμάστε προβολείς galaxy ή star για τα δωμάτια των παιδιών σας.

Οι προβολείς Galaxy ή star είναι συσκευές που μπορούν να προβάλλουν έναν νυχτερινό ουρανό ή πολύχρωμη ατμόσφαιρα στην οροφή ή τους τοίχους σας. Εκτός από μια καθηλωτική εμπειρία, θα κάνει τα παιδιά σας να περιεργαστούν τον χώρο.

Καθώς εξάπτει τη φαντασία τους, μπορούν να αποκοιμηθούν ήρεμα σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Επιπλέον, εάν το παιδί σας φοβάται το σκοτάδι, οι προβολείς γαλαξιών μπορούν να κρατήσουν το δωμάτιο φωτεινό.

Με διάφορους προβολείς αστεριών στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να επιλέξετε τον σωστό. Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τους καλύτερους προβολείς γαλαξιών/αστέρων για παιδικά δωμάτια. Πριν τα ελέγξετε, ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά που πρέπει να υπάρχουν στον προβολέα που αγοράζετε.

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν προβολέα Galaxy ή Star

Κατάλληλο Μέγεθος

Κατά την αγορά ενός προβολέα αστέρι, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της μονάδας και την περιοχή κάλυψης. Συνήθως, το μέγεθος θα καθορίσει την περιοχή κάλυψης και τον αριθμό των αστεριών που μπορείτε να δείτε. Επιλέξτε λοιπόν ανάλογα με το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας σας.

Επιλογές ενέργειας

Οι προβολείς Galaxy μπορούν να λειτουργούν με εναλλασσόμενο ρεύμα ή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Πρέπει να επιλέξετε έναν προβολέα που να είναι συμβατός με την κατάσταση της ζωής σας.

Λάμψη

Οι προβολείς αστεριών προσφέρουν διάφορα επίπεδα φωτεινότητας. Εάν το θέλετε για την κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας, φροντίστε να διαλέξετε ένα που προορίζεται για εσωτερική χρήση.

Ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη

Ένα χρονόμετρο είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε στον προβολέα galaxy σας. Οι περισσότεροι από εμάς το χρησιμοποιούμε για να κοιμηθούμε και ένα χρονόμετρο το επιτρέπει να σβήσει αυτόματα μετά την καθορισμένη ώρα.

Λειτουργίες φωτισμού

Εάν θέλετε το παιδί σας να έχει μια προσαρμοσμένη εμπειρία παρατήρησης των αστεριών, επιλέξτε έναν προβολέα αστεριών με διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού. Για παράδειγμα, η λειτουργία πεφταστέρων θα εκτοξεύει τυχαία αστέρια στον ουρανό, ενώ η λειτουργία αστερισμού σάς επιτρέπει να βλέπετε αστέρια στους συγκεκριμένους αστερισμούς τους.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις My Galaxy Widget σε τηλέφωνο Samsung

Ποιότητα εμφάνισης

Βεβαιωθείτε ότι ο προβολέας αστεριών εμφανίζει καθαρές εικόνες. Επίσης, λειτουργίες όπως η αυτόματη εστίαση και το ζουμ θα βελτιώσουν επίσης την εμπειρία προβολής σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν προβολέα αστέρι με το αγαπημένο χρώμα των παιδιών σας ή πολλές ρυθμίσεις χρωμάτων.

Τώρα εξερευνούμε μερικούς καλύτερους προβολείς Galaxy/Star για τα παιδιά σας.

Προβολέας Rossetta Galaxy

Ο προβολέας Rossetta Galaxy διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αστεριών και προβολής που μπορεί να προσφέρει ευρεία κάλυψη έως και 35 x 35 πόδια. Με ένα μόνο κουμπί, θα μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά σας σε γαλαξία. Καθώς προβάλλει τα φώτα που ξεθωριάζουν και εξακολουθούν να αστεριών μαζί με τα νεφελώματα και την χαλαρωτική μουσική, το παιδί σας θα αποκοιμηθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτός ο προβολέας αποτελείται από έναν προβολέα ωκεάνιων κυμάτων, μια λάμπα γραφείου, ένα φως νύχτας, μια μηχανή λευκού θορύβου και ηχεία Bluetooth. Εκτός από 15 μαγικά εφέ φωτός και οκτώ χαλαρωτικούς ήχους, προσφέρει επίσης λειτουργία χρονοδιακόπτη, έλεγχο εφαρμογής και τηλεχειριστήριο.

One Fire Galaxy Projector

Ο προβολέας One Fire Galaxy για Υπνοδωμάτιο είναι ένας προβολέας 3 σε 1 LED galaxy star με έξι λευκούς θορύβους και ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth. Καθώς δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στους τοίχους και την οροφή σε συνδυασμό με λευκό θόρυβο ή μουσικά κομμάτια, το παιδί σας μπορεί να κοιμάται καλύτερα.

Μπορεί να καλύψει μια περιοχή 30 x 30 ft και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη γωνία προβολής για μια εκπληκτική και χαλαρωτική εμπειρία. Ενώ ο προβολέας απενεργοποιείται αυτόματα μετά από τέσσερις ώρες, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ώρα για 30 λεπτά, μία ώρα ή μιάμιση ώρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες με το τηλεχειριστήριο.

Προβολέας Mooyran Star

Με τον προβολέα Mooyran Star, μπορείτε να φέρετε το φως του διαστημικού γαλαξία στους τοίχους και την οροφή του δωματίου σας. Το νυχτερινό φως του έχει οκτώ εκπληκτικά εφέ νεφελώματος, μαζί με λαμπερά πράσινα αστέρια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια γαλήνια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ξεχωριστή ή ταυτόχρονη προβολή μοτίβου αστεριών και νεφελωμάτων. Προσφέρει επίσης ένα τηλεχειριστήριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τα εφέ ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα, το μοτίβο και την ταχύτητα περιστροφής. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τους χρόνους για αυτόματη διακοπή του προβολέα μετά από 45 ή 90 λεπτά.

Προβολέας φωτός Hodans Galaxy

Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας σε ένα μίνι πλανητάριο με τον προβολέα Hodans Northern Galaxy Light Aurora. Αυτός ο αναβαθμισμένος προβολέας γαλαξίας 3 σε 1 προσφέρει υπέροχη θέα στο σέλας για τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε φυσικό λευκό θόρυβο μέσω του ενσωματωμένου ηχείου Bluetooth.

Αυτός ο προβολέας αστέρι έχει φακό διπλής προβολής και τέσσερις χρωματικές παραλλαγές — κόκκινο, πράσινο, μπλε και λευκό. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει 33 εφέ φωτός σε τρία διαφορετικά και 16 εφέ βόρειου φωτός. Σε αυτήν τη συσκευή περιλαμβάνεται ένα τηλεχειριστήριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε πέντε διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας και ταχύτητας ροής.

  Επιδιόρθωση Το πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia δεν μπορεί να συνεχίσει Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν μπόρεσε να βρει Σφάλμα υλικού συμβατών γραφικών

BlissLights Sky Lite

Το BlissLights Sky Lite προβάλλει πράσινα αστέρια σε ένα μπλε νεφέλωμα για να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα για ύπνο.

Έρχεται με λέιζερ άμεσης διόδου, ολογραφική τεχνολογία και οπτικό γυαλί ακριβείας για να σας προσφέρει μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία. Αυτός ο προβολέας διαθέτει απλά χειριστήρια κουμπιών για εφέ φωτός, φωτεινότητα και έλεγχο/ρύθμιση περιστροφής.

Προβολέας KAPEBOW Star

Αν ψάχνετε για φωτεινά και ζωντανά εφέ φωτός για το παιδικό σας δωμάτιο, ο προβολέας KAPEBOW Star είναι η τέλεια επιλογή. Οι δέκα επιλογές προβολής σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα επιτρέπουν στα παιδιά σας να χαλαρώσουν πριν κοιμηθούν.

Η μεγάλη περιοχή κάλυψης σάς επιτρέπει να φωτίζετε ολόκληρο το δωμάτιο. Διαθέτει επίσης δύο ενσωματωμένα ηχεία όπου μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια με USB ή Bluetooth.

Προβολέας Rossetta 3-in-1 Star

Ο προβολέας Rossetta 3-in-1 Star είναι ένας προβολέας aurora που λειτουργεί επίσης ως ηχείο Bluetooth και μηχάνημα λευκού θορύβου. Ο διπλός φακός προβολής του είναι πλέον ικανός να προβάλλει το εφέ του βόρειου φωτός με 16 χρώματα. Τα φώτα LED του είναι πιστοποιημένα FCC, RoHS και CE.

Έρχεται με οκτώ προεγκατεστημένα λευκούς θορύβους κατάλληλους για τα μωρά και τα νήπια σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, τη λειτουργία φωτισμού, τη μουσική, την ένταση και την ταχύτητα με το τηλεχειριστήριο. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρονόμετρο για τη λειτουργία ή να το απενεργοποιήσετε αυτόματα μετά από τέσσερις ώρες.

Προβολέας Rossetta Star

Αυτός ο προβολέας Rossetta Star 4-σε-1 λειτουργεί ως προβολέας, νυχτερινή λάμπα, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και μηχάνημα λευκού θορύβου. Φέρνει λαμπερά αστέρια και μαγευτικά νεφελώματα στο υπνοδωμάτιό σας με 14 ζωντανά χρώματα. Ο προβολέας διαθέτει 19 χαλαρωτικούς ήχους λευκού θορύβου και νυχτερινό φως RGB φιλικό προς τα μωρά.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή μουσικής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να ρυθμίσετε τον έγχρωμο φωτισμό, τη φωτεινότητα, τη λειτουργία προβολής, την ταχύτητα, τα μουσικά κομμάτια, την ένταση και το χρονόμετρο. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα για την προβολή, διαφορετικά η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από τέσσερις ώρες.

Προβολέας MOKOQI Star

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MOKOQI Star Projector για να διεγείρετε τη φαντασία των παιδιών σας. Εμφανίζει έναν όμορφο έναστρο κόσμο σε τοίχους και οροφές. Ο προβολέας διαθέτει οκτώ λειτουργίες χρώματος και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους χωρίς κόπο.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα RAID σκληρού δίσκου στο Open Media Vault

Μπορείτε να τον τροφοδοτήσετε με ένα καλώδιο USB ή να χρησιμοποιήσετε μπαταρίες για να εκτελέσετε αυτόν τον προβολέα σε απομακρυσμένες περιοχές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα χρώματα, να το κάνετε να περιστρέφεται και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινού φωτός με τα κουμπιά του.

YSD Night Lighting Star Projector

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο δώρο για τα παιδιά σας από το YSD Night Lighting Star Projector, μια τηλεχειριζόμενη λάμπα νύχτας που μπορεί να εκκινεί από την οροφή του δωματίου; Η ψηφιακή οθόνη LED είναι κατάλληλη για τα μάτια σας στο σκοτάδι. Τα εφέ φωτισμού και ο σχεδιασμός περιστροφής 360° το καθιστούν τη σωστή επιλογή για την ώρα του ύπνου των παιδιών σας.

Διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη που κυμαίνεται από πέντε λεπτά έως 995 λεπτά. Μπορείτε να φορτίσετε αυτόν τον προβολέα με καλώδιο USB, ακόμα και όταν είναι σε λειτουργία. Αυτός ο προβολέας λειτουργεί για 13+ ώρες με πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

Προβολέας Amouhom Star

Ο προβολέας νυχτερινής λάμπας Amouhom Star Projector είναι ικανός να παρέχει το ιδανικό περιβάλλον ύπνου για τον ύπνο του μωρού σας. Μπορεί να προβάλλει σε δύο χρώματα, μπλε του ωκεανού και πράσινο του δάσους, για να προβάλλει εκκινήσεις στην οροφή του δωματίου. Προσφέρει διάφορα εφέ φωτισμού και ο σχεδιασμός περιστροφής 360° εξασφαλίζει μέγιστη άνεση.

Μπορείτε να φορτίσετε αυτόν τον προβολέα με USB και μόλις φορτιστεί πλήρως, θα λειτουργεί για 13-14 ώρες. Διαθέτει επίσης τηλεχειριστήριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από απόσταση 32 ποδιών. Η Amouhom χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά υλικά στη διαδικασία παραγωγής της. Ωστόσο, τα αναπόφευκτα τεχνητά υλικά είναι όλα ανακυκλώσιμα.

Προβολέας Ecegeva Galaxy

Αφήστε το παιδί σας να κοιμηθεί κάτω από τον έναστρο ουρανό με τη βοήθεια του προβολέα Galaxy Ecegeva. Η ποιότητα εικόνας εξαιρετικά HD θα εξασφαλίσει μια καθηλωτική εμπειρία, ενώ ο λευκός θόρυβος θα σας αφήσει να κοιμηθείτε πιο ήσυχα. Έρχεται με πολλούς δίσκους για την προβολή της Σελήνης, του Γαλαξία, της Γης και της Σελήνης και του νεφελώματος.

Ο εύχρηστος προβολέας έχει εύρος ρύθμισης 180° για σωστή ρύθμιση της απόστασης ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματη λειτουργία χρονισμού που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρονόμετρο σύμφωνα με την επιλογή σας.

Τυλίγοντας

Ο προβολέας Galaxy ή star είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας έχουν χαλαρωτικό ύπνο. Περιττό να πούμε ότι θα τους κάνει επίσης να ενδιαφέρονται για το διάστημα ή τον γαλαξία, κάτι που μπορεί να τους κάνει να θέλουν να γίνουν διαστημικοί επιστήμονες ή αστροναύτες όταν μεγαλώσουν.

Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για έργα γαλαξιών ή αστέρων που μπορεί να θέλετε να πάρετε για την κρεβατοκάμαρα των παιδιών σας. Όλα τα προϊόντα έχουν υψηλή βαθμολογία, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα. Απλώς καθορίστε τα χαρακτηριστικά που θέλετε και επιλέξτε αυτό που τα πληροί.

Επίσης, ελέγξτε τις διασκεδαστικές εφαρμογές ανάγνωσης για παιδιά και τις εφαρμογές γονικού ελέγχου.