12 καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε θέσεις εργασίας τηλεργασίας

Η εργασία από το σπίτι ή η εργασία από οπουδήποτε είναι εδώ για να μείνει! Ειδικά αφότου η πανδημία COVID-19 αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να είναι τόσο παραγωγικοί όσο τηλεργάζονται από το γραφείο.

Τι είναι μια εργασία τηλεργασίας;

Πολλές θέσεις εργασίας τηλεργασίας δεν απαιτούν να μπείτε σε ένα παραδοσιακό γραφείο και να εργαστείτε στο καθορισμένο σημείο. Αυτές οι απομακρυσμένες εργασίες είναι γνωστές με πολλά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών εργασιών, της τηλεργασίας και των οικιακών εργασιών.

ΕΝΑ Έρευνα Gartner των ηγετών εταιρειών διαπίστωσαν ότι το 80% των εταιρειών σχεδιάζει να επιτρέψει στους υπαλλήλους να εργάζονται τουλάχιστον ένα μέρος του χρόνου μετά την πανδημία εξ αποστάσεως. Επιπλέον, α Έρευνα PWC των CEOs διαπίστωσαν ότι το 78% συμφωνεί ότι η απομακρυσμένη εργασία είναι εδώ για να μείνει στο άμεσο μέλλον.

Οφέλη από θέσεις εργασίας τηλεργασίας

  • Καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής: Οι απομακρυσμένες θέσεις εργασίας συχνά συνοδεύονται από ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να επιλέξουν τους χρόνους εργασίας για να ολοκληρώσουν την καθορισμένη εργασία.
  • Χωρίς προβλήματα μετακίνησης: Η μετακίνηση προς τη δουλειά και πίσω απαιτεί κατά μέσο όρο δύο ώρες της ημέρας μας, που αθροίζονται στις ώρες εργασίας μας. Επιπλέον, το άγχος στις μετακινήσεις προκαλεί προβλήματα υγείας όπως υψηλή χοληστερόλη και αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
  • Ευέλικτη τοποθεσία εργασίας: Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν θέσεις εργασίας εκτός του τόπου διαμονής τους, σε μητροπολιτικές περιοχές, καθώς οι γεωγραφικές τοποθεσίες δεν περιορίζουν τις απομακρυσμένες θέσεις εργασίας. Αυτό επιτρέπει ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών εργασίας, ειδικά για όσους βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές.
  • Οικονομικό: Αέριο, συντήρηση αυτοκινήτου, τέλη στάθμευσης, μεσημεριανά γεύματα, κ.λπ., όλα μπορούν να εξαλειφθούν από τα έξοδά σας, κάνοντας την εξ αποστάσεως εργασία εξοικονόμηση κόστους.
  • Προσαρμόσιμο και άνετο γραφείο: Στην απομακρυσμένη εργασία, μπορείτε να ρυθμίσετε τον χώρο εργασίας σας όπως θέλετε και να έχετε ένα θετικό περιβάλλον με την οικογένειά σας, κάνοντας την εργασία από το σπίτι πολύ πιο παραγωγική.

Πού να βρείτε θέσεις εργασίας τηλεργασίας

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιθυμητή απομακρυσμένη εργασία και ψάχνετε για την ίδια, μην ψάχνετε άλλο! Κάναμε εκτενή έρευνα και επιμεληθήκαμε για εσάς μια λίστα με τις καλύτερες τοποθεσίες εργασίας τηλεργασίας.

  Πώς να εκτυπώσετε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel με φόντο

FlexJobs

Το FlexJobs, με 50+ κατηγορίες θέσεων εργασίας για να διαλέξετε, έχει 27.497+ απομακρυσμένες, ευέλικτες θέσεις εργασίας υψηλής ποιότητας για αναζήτηση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την ανεξάρτητη εργασία, τις θέσεις μερικής απασχόλησης και την εξ αποστάσεως εργασία πλήρους απασχόλησης.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό του FlexJobs είναι ότι ελέγχουν κάθε εργασία μόνοι τους για να διασφαλίσουν ότι όλες οι αγγελίες είναι αυθεντικές. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε κριτικές σταδιοδρομίας και βιογραφικών.

Απλά απομακρυσμένο

Απλά απομακρυσμένο ξεχωρίζει λόγω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής και των εύχρηστων φίλτρων για την αναζήτηση της επιθυμητής εργασίας τηλεργασίας. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης ανά συγκεκριμένη χώρα και φιλτράρισμα της αναζήτησής σας σύμφωνα με μια συμβατική θέση ή θέση πλήρους απασχόλησης.

Όχι μόνο η αναζήτηση ανά κατηγορίες, μπορείτε επίσης να δείτε τις πιο πρόσφατες λίστες θέσεων εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αίτηση νωρίς, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιλογής σας.

WeWorkRemotely.com

WeWorkRemotely.com είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για αναζήτηση διαδικτυακής εργασίας τηλεργασίας. Απαριθμεί πολλές κατηγορίες απομακρυσμένων εργασιών σε διάφορους τομείς. Οι κατηγορίες εργασίας του περιλαμβάνουν τα συνήθη πεδία τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, του σχεδιασμού, της υποστήριξης πελατών και πολλών άλλων.

Η μοναδικότητα αυτού του ιστότοπου είναι ότι διάφορες αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις δημοσιεύουν τις λίστες θέσεων εργασίας τους εδώ. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην κουλτούρα των startup, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς. Ωστόσο, πολλές μεγάλες εταιρείες δημοσιεύουν και εδώ.

RemoteOK

RemoteOK διαθέτει μια εκτενή λίστα με κατηγορίες εργασιών τηλεργασίας. Τα πιο δημοφιλή από αυτά περιλαμβάνουν ανάπτυξη, σχεδιασμό και εμπειρία χρήστη. Το εμπιστεύονται γίγαντες όπως το Amazon, το GitHub, το Stripe και το Shopify.

Κάθε ανάρτηση εργασίας επαληθεύεται από τον ιστότοπο και επισημαίνεται ως “Επαληθευμένη” για να βοηθήσει τους υποψηφίους. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα πραγματοποιούνται δόλιες δραστηριότητες και ότι η όλη διαδικασία παραμένει διαφανής. Μέσω των «στατιστικών απομακρυσμένων εργασιών», μπορείτε να μάθετε για τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον κλάδο της εργασίας τηλεργασίας.

Virtual Vocations

Virtual Vocations είναι ένας δημοφιλής οικογενειακός ιστότοπος για αναζήτηση απομακρυσμένων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ. Παρουσιάζει 41 κατηγορίες απομακρυσμένων εργασιών για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων τύπων θέσεων εργασίας, όπως θέσεις ελεύθερου επαγγέλματος, μερικής απασχόλησης ή εξ αποστάσεως πλήρους απασχόλησης.

  Ανταλλάξτε χαιρετισμούς εμπνευσμένους από το Breaking Bad με τη νέα εφαρμογή του Aaron Paul

Εκτός από την αναζήτηση απομακρυσμένων ευκαιριών, η εταιρεία περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες βιογραφικών και εκπαιδευτικά ιστολόγια για να βοηθήσει τους υποψηφίους. Πιστή στον τρόπο λειτουργίας του, η διαχείριση του ιστότοπου γίνεται από μια απομακρυσμένη ομάδα.

Skip The Drive

Skip The Drive είναι ένας πολύ δημοφιλής και εύχρηστος ιστότοπος για αναζήτηση απομακρυσμένης θέσης σε διάφορες κατηγορίες. Οι διαφορετικές κατηγορίες εργασίας περιλαμβάνουν τεχνολογικούς τομείς, συμβουλευτικές υπηρεσίες, διοικητικές υπηρεσίες, διαχείριση, πωλήσεις, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε απλώς να κάνετε αναζήτηση ανά τίτλο εργασίας, όνομα εταιρείας ή κατηγορία, με πολλά φίλτρα για να σας βοηθήσουν. Η ρύθμιση ειδοποιήσεων όταν νέες εργασίες ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας είναι μια άλλη πρόσθετη δυνατότητα για να το ξεχωρίσετε.

Hubstaff Talent

Ταλέντο Hubstaff είναι ένας εκκολαπτόμενος ιστότοπος με χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως που αναζητούν απομακρυσμένες θέσεις μέσω αυτού. Εδώ, μπορείτε να αναζητήσετε ιδανικές αγγελίες εργασίας από εταιρείες και να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο που θα προβάλλετε τον εαυτό σας ώστε οι εταιρείες να σας προσεγγίσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εταιρείες που αναζητούν ιδιαίτερες επιθυμητές δεξιότητες μπορούν να σας προσεγγίσουν άμεσα, γλιτώνοντάς σας από την ταλαιπωρία της αίτησης. Επιπλέον, το Hubstaff talent είναι μια δωρεάν αγορά με πολλά φίλτρα για να περιορίσετε την αναζήτησή σας με διάφορες κατηγορίες για να διαλέξετε.

Working Nomads

Working Nomads διευθύνεται από ένα δίδυμο που ταξιδεύει ενώ εργάζεται εξ αποστάσεως. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός για τη λίστα με τις αγγελίες εργασίας, με χρωματική κωδικοποίηση κάθε ευκαιρίας σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατηγορία για να βοηθήσει την αναζήτησή σας.

Αν και οι περισσότερες αγγελίες εργασίας ανήκουν στην κατηγορία ανάπτυξης ιστού, πολλές απομακρυσμένες θέσεις είναι διαθέσιμες σε μάρκετινγκ, πωλήσεις, σχεδιασμό και μάρκετινγκ. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις και να εγγραφείτε για εβδομαδιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για θέσεις εργασίας για να μην χάνετε ποτέ νέες ευκαιρίες.

Αφαίρεση

Αφαίρεση γίνεται δημοφιλής μέρα με τη μέρα, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των υποψηφίων που αναζητούν εργασία τηλεργασίας. Εκτός από εξαιρετικός ιστότοπος για να περιηγηθείτε σε αγγελίες εργασίας, διαθέτει ποικίλη κοινότητα και πόρους όπως εργαλεία, μανιφέστα και οδηγούς που βοηθούν τους υποψηφίους να εκπαιδεύονται και να βρουν την τέλεια ευκαιρία.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στις καθημερινές ενημερώσεις θέσεων εργασίας μέσω email. Οι αγγελίες εργασίας διαχωρίζονται ανάλογα με κατηγορίες όπως ανάπτυξη, σχεδιασμός, μάρκετινγκ κ.λπ.

  12 καλύτερες πλατφόρμες διαχείρισης SaaS για να μειώσετε το κόστος σας

Ζάρια

Ζάρια είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για επαγγελματίες της τεχνολογίας για να συνδεθούν με απομακρυσμένες ευκαιρίες τεχνολογίας από κορυφαίες εταιρείες. Δείξτε το βιογραφικό σας και τις δεξιότητές σας για να σας βρουν οι εργοδότες παράλληλα με την αναζήτηση ευκαιριών μέσω αγγελιών εργασίας.

Τα διαθέσιμα φίλτρα σάς επιτρέπουν να επιλέξετε την κατηγορία, την προτιμώμενη τοποθεσία σας, να κάνετε αναζήτηση μέσω λέξεων-κλειδιών ή ονομάτων εταιρειών. Παρέχουν επίσης πολύτιμους πόρους, όπως εκτενή έρευνα σε εταιρείες, κορυφαίες τοποθεσίες, καλύτερα επαγγέλματα και επιθυμητές δεξιότητες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να ενημερώσετε τον εαυτό σας για τον κόσμο της τεχνολογίας.

Upwork

Η Upwork είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές για ελεύθερους επαγγελματίες. Κορυφαίες εταιρείες όπως η Airbnb, η Microsoft, η GoDaddy και η dropbox έχουν προσλάβει ελεύθερους επαγγελματίες μέσω αυτής της πλατφόρμας. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει θέσεις εργασίας κυρίως σε όλες τις κατηγορίες: Ανάπτυξη & Πληροφορική, Σχεδιασμός & Δημιουργικό, Πωλήσεις & Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Συγγραφή κ.λπ.

Δημιουργήστε ένα υποδειγματικό προφίλ για τους πελάτες για να σας προσφέρουν ανεξάρτητη εργασία. Οι τρόποι δημιουργίας ενός ιδανικού προφίλ αναφέρονται στην ενότητα πόρων του Upwork.

Fiverr

Το Fiverr είναι μια τεράστια αγορά για ελεύθερους επαγγελματίες, όπου πρέπει να δημιουργείτε συναυλίες και να προσεγγίζετε πελάτες που προσφέρονται να τους βοηθήσετε. Οι συναυλίες είναι το εξειδικευμένο σύνολο δεξιοτήτων που θέλετε να επιδείξετε για να βοηθήσετε τους πελάτες στην εργασία τους. Μερικά παραδείγματα είναι η επεξεργασία βίντεο, η συγγραφή περιεχομένου και η γραφιστική.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε γρήγορη εργασία για σύντομο χρονικό διάστημα, με πληρωμή ανά εργασία. Οι καταχωρίσεις ξεκινούν από μόλις 5 $ ανά εργασία. Έτσι, εάν είστε εξειδικευμένοι στη θέση σας, μπορείτε να αυξήσετε την τιμή για πιο προσοδοφόρες προσφορές.

Τελικές Λέξεις

Αν ψάχνετε να κάνετε ελεύθερους επαγγελματίες ή να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες, φροντίστε να διαβάσετε: Το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες.

Μπορείτε επίσης να μάθετε νέες δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια απομακρυσμένη εργασία εδώ: Πλατφόρμες για να μάθετε νέες δεξιότητες πληροφορικής.

Ελπίζουμε ότι η παραπάνω λίστα θα σας βοηθήσει να βρείτε μια απομακρυσμένη εργασία της επιλογής σας. Καλή δουλειά κυνήγι! 😎