12 καλύτεροι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay για ασφαλή οδήγηση

Καθυστερείτε για μια σύσκεψη και πλοηγείστε σε μεγάλη κίνηση όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό σας. Δεν τολμάτε να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο ή τα χέρια σας από το τιμόνι, αλλά ταυτόχρονα, αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική κλήση. Ακούγεται γνωστό? Αυτό είναι ένα catch-22 που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει ξανά και ξανά. Ωστόσο, με τους ασύρματους προσαρμογείς CarPlay, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την κλήση και να οδηγήσετε επίσης το αυτοκίνητό σας.

Κάνετε πολύ οδήγηση; Θέλετε να το κάνετε διασκεδαστικό; Δείτε τις καλύτερες εφαρμογές Android Auto για να κάνετε την οδήγηση ασφαλή και διασκεδαστική.

Τι είναι οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay;

Οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay σάς επιτρέπουν να συνδέσετε το αυτοκίνητό σας στο τηλέφωνό σας και να απολαύσετε όλες τις εφαρμογές του στην οθόνη σας, μείον τυχόν καλώδια ή καλώδια.

Τα οφέλη:

 • Ευκολία
 • Καλύτερες οδηγίες μέσω των Χαρτών
 • Δεν χρειάζεται να χειρίζεστε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα, να συνδεθείτε με την αγαπημένη σας μουσική κ.λπ.

Η αγορά ασύρματων προσαρμογέων CarPlay έχει πολλά μοντέλα από διαφορετικές μάρκες και ίσως να μην γνωρίζετε ποιο ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για να απλοποιήσουμε τα πράγματα, κάναμε την έρευνά μας και παραθέσαμε τους 12 καλύτερους ασύρματους προσαρμογείς CarPlay για να κάνετε την οδήγηση ασφαλή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης χωρίς να προσγειώνεστε μόνοι σας.

WQQBFF

Το WQQBFF είναι συμβατό με τα συστήματα Apple CarPlay. Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες της Apple από το τηλέφωνό σας, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, βοηθός Siri και πλοήγηση, χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή σε iPhone, iOS 10+ και στα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων από το 2016 και μετά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο στη χρήση: Είναι μια συσκευή plug-and-play. Δεν χρειάζεστε ενοχλητικές ενημερώσεις ή κάποιο επιπλέον λογισμικό για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη συσκευή.
 • Πλήρως αυτοματοποιημένη οδήγηση: Αφού διαμορφώσετε αυτήν τη συσκευή Wireless CarPlay με το τηλέφωνό σας, θα συνδέεται αυτόματα με το τηλέφωνό σας κάθε φορά που ανοίγετε τον κινητήρα. Απολαύστε γρήγορες συνδέσεις καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα WIFI 5 Ghz.
 • Ευρεία συμβατότητα: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμβατότητα, καθώς ο προσαρμογέας είναι συμβατός με περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων.

Το WQQBFF είναι συμβατό με iPhone, iOS 10+ και με τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων από το 2016 και μετά.

AutoSky 2023 Pro Edition

Το AutoSky κάνει εύκολη την ξέγνοιαστη και πιο ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης. Αυτή η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν το ενσύρματο CarPlay σε ασύρματο CarPlay.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη εγκατάσταση: Ο ασύρματος προσαρμογέας CarPlay AutoSky είναι εύκολος στη διαμόρφωση και συνδέεται αυτόματα μετά την πρώτη σύνδεση. Το μόνο που χρειάζεται να διασφαλίσετε είναι ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο μετά τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων WiFi.
 • Εύκολες ενημερώσεις: Ελέγξτε τον κωδικό QR στο εγχειρίδιο αυτού του προσαρμογέα και σαρώστε τον για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.
 • Ευρεία συμβατότητα: Αυτός ο προσαρμογέας είναι συμβατός με περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων.
 • Ευέλικτο: Ανάλογα με το εργοστασιακό σας μοντέλο CarPlay, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες 2,4 GHz και 5 GHz για να συνδέσετε αυτόν τον προσαρμογέα στο τηλέφωνό σας.
  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας στο Ring

Το AutoSky είναι συμβατό με smartphone της Apple από iPhone 6 και νεότερες εκδόσεις, που τρέχουν σε iOS 10 και νεότερες εκδόσεις.

OTTOCAST

Το OTTOCAST προσφέρει μια εφάπαξ λειτουργία plug-and-play, όπου το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον προσαρμογέα, να ενεργοποιήσετε το WiFi του τηλεφώνου σας και να αντιστοιχίσετε το Bluetooth για αυτόματη σύνδεση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Plug & play: Ρυθμίστε τις παραμέτρους μία φορά και απολαύστε μια αυτόματη σύνδεση κάθε φορά που ανάβετε τον κινητήρα σας.
 • Ευρεία συμβατότητα: Αυτός ο προσαρμογέας λειτουργεί τέλεια με περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων με συστήματα Factory OEM Wired CarPlay. Ωστόσο, δεν είναι συμβατό με συσκευές Android.
 • Ανώτερη απόδοση: Αυτός ο προσαρμογέας διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ 5G, που μεταφράζεται σε γρήγορες συνδέσεις και ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων.

Οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay OTTOCAST είναι συμβατοί με iPhone.

URJD

Το URJD σάς επιτρέπει να έχετε ασύρματη πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου σας, όπως Μηνύματα, Πλοήγηση, Χάρτες Google, Siri και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συμπαγής σχεδιασμός: Αυτή η συσκευή είναι συμπαγής για να διασφαλίσει ότι δεν καταλαμβάνει τόσο πολύ χώρο στο αυτοκίνητό σας.
 • Εύκολη και γρήγορη σύνδεση: Η διαμόρφωση για πρώτη φορά είναι εύκολη και γρήγορη. Μετά από αυτό, αυτή η συσκευή συνδέεται σε περίπου έξι δευτερόλεπτα κάθε φορά που ανάβετε τον κινητήρα.
 • Ποικιλία συμβατών μοντέλων αυτοκινήτων: Είναι συμβατό με τα περισσότερα αυτοκίνητα με Factory Wired CarPlay από το 2015.

Το URJD είναι συμβατό με συσκευές που εκτελούνται σε iOS 10+, από iPhone 6 και νεότερες εκδόσεις.

Eleacc 5.0

Το Eleacc 5.0 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ασύρματη σύνδεση με το πρόσθετο πλεονέκτημα της παροχής της πιο πρόσφατης ενημέρωσης υλικολογισμικού για αυτόν τον προσαρμογέα στο διαδίκτυο για ενημερώσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μικρός αλλά δυνατός: Αυτός ο προσαρμογέας μεγέθους παλάμης καταλαμβάνει μόνο λίγο χώρο στο όχημά σας. Αυτό το προϊόν έχει δύο τύπους καλωδίων δεδομένων. USB Τύπου A σε C και τύπου C σε C.
 • Γρήγορη: Απολαύστε γρήγορες συνδέσεις με υποστήριξη WiFi 5,8 GHz και 5,2 Bluetooth. Η τεχνολογία φίλτρου επόμενης γενιάς και σήματος διασφαλίζει ότι η συνδεσιμότητα δεν καθυστερεί ή σπάει.
 • Plug and play: Μετά την πρώτη εγκατάσταση, θα συνδεθεί αυτόματα στο τηλέφωνό σας όταν ενεργοποιήσετε τον κινητήρα σας.
 • Συμβατό με πολλά μοντέλα αυτοκινήτων: Είναι συμβατό με σχεδόν το 98% των OEM Wired CarPlay Cars και iPhone.

Ο ασύρματος προσαρμογέας CarPlay Eleacc 5.0 είναι συμβατός με iPhone και έχει υψηλό ποσοστό συμβατότητας άνω του 98% με οχήματα.

Το Phoebus Link μετατρέπει αυτοκίνητα με ενσωματωμένο εργοστασιακό CarPlay σε ασύρματα συστήματα. Αυτό το προϊόν ζυγίζει μόνο 4,2 ουγγιές και διαθέτει συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού για να διασφαλίσει ότι ο προσαρμογέας λειτουργεί με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

  Πώς αποσυνδέετε έναν λογαριασμό Call of Duty

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Plug and play: Αυτός ο προσαρμογέας συνδέεται αυτόματα με το τηλέφωνό σας μετά την ενεργοποίηση του κινητήρα του αυτοκινήτου.
 • Υποστήριξη πολλών οχημάτων: Ο ασύρματος προσαρμογέας CarPlay Phoebus Link είναι συμβατός με τα περισσότερα αυτοκίνητα από το 2015 με συστήματα Wired CarPlay.
 • Λειτουργίες hands-free: Μπορείτε να απολαύσετε διάφορες λειτουργίες, όπως φωνητικό έλεγχο και τον βοηθό Siri χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε.

Οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay Phoebus Link είναι συμβατοί με iPhone 5 και νεότερη έκδοση.

ΚΑΡΛΙΕΤΑ

Η CARLIET μετατρέπει τα OEM Wired Apple CarPlay Cars από το 2015 σε ασύρματα συστήματα. Αυτός ο προσαρμογέας κληρονομεί τέλεια τη λειτουργία του εργοστασιακού CarPlay και μεταφέρει όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Plug and play: Μετά την πρώτη εγκατάσταση, το τηλέφωνό σας θα συνδέεται αυτόματα με το σύστημα CarPlay κάθε φορά που ανάβετε τον κινητήρα. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει μια ασύρματη σύνδεση στο τηλέφωνό σας και ότι δεν είναι ήδη συνδεδεμένο με άλλες συσκευές.
 • Γρήγορη: Απολαύστε γρήγορη μετάδοση 5 Ghz με μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και χαμηλή καθυστέρηση ήχου.
 • Οδήγηση χωρίς χέρια: Απαντήστε σε κλήσεις και αποκτήστε πρόσβαση σε χάρτες και σε όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στο τηλέφωνό σας χωρίς να το αγγίξετε.

Το CARLIET υποστηρίζει iPhone 6 και μοντέλα πάνω από αυτό και εκδόσεις iOS που είναι 10 και άνω. Επιπλέον, υποστηρίζει μόνο αυτοκίνητα με OEM (ενσύρματο) Apple CarPlay.

Auformer

Το Auformer μετατρέπει τα OEM Wired CarPlay Cars σε ασύρματα συστήματα. Αυτός ο προσαρμογέας είναι συμβατός με σχεδόν το 98% των αυτοκινήτων που παράγονται από το 2013 και μετά και με ένα εργοστασιακό σύστημα CarPlay.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Plug and play: Δεν χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό ή υλικό για να συνδέσετε τον ασύρματο προσαρμογέα Autoformer CarPlay στο iPhone σας. Μετά την πρώτη εγκατάσταση, ο προσαρμογέας συνδέεται αυτόματα με το iPhone σας όταν ανάβετε τον κινητήρα.
 • Συμπαγής: Αυτός ο προσαρμογέας έχει κομψή, ελαφριά σχεδίαση που διευκολύνει τη μεταφορά χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο όχημά σας.
 • Γρήγορο: Αυτός ο προσαρμογέας διαθέτει μονάδα 5,8 GHz, καθιστώντας τη σύνδεση και τη μεταφορά δεδομένων απρόσκοπτη.
 • Εύκολη ενημέρωση: Μπορείτε πάντα να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες όταν ενημερώνετε το υλικολογισμικό του ασύρματου προσαρμογέα Autoformer CarPlay στο διαδίκτυο.

Οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay Auformer υποστηρίζουν iPhone IOS 6 και νεότερη έκδοση.

GUSSLM

Το GUSSLM σάς επιτρέπει να διατηρείτε την πλήρη λειτουργία CarPlay και να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως φωνητικός έλεγχος, βοηθός Siri, ανταλλαγή μηνυμάτων και πλοήγηση ασύρματα και χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Plug and play: Μετά την πρώτη εγκατάσταση, ο προσαρμογέας συνδέεται αυτόματα με το iPhone σας όταν ανάβετε τον κινητήρα.
 • Ευρεία συμβατότητα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων με εργοστασιακά εγκατεστημένα συστήματα Wired CarPlay.
 • Γρήγορη: Απολαύστε γρήγορες συνδέσεις καθώς αυτός ο προσαρμογέας διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα WIFI 5 Ghz για γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
  Τι είναι το Apple Fitness+ και πόσο κοστίζει;

Το GUSSLM είναι συμβατό με μοντέλα αυτοκινήτων από το 2015 και υποστηρίζει iPhone με iOS 13 και νεότερη έκδοση.

CPCGER

Το CCPGER διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζετε μπερδεμένα καλώδια, καθώς μετατρέπει το ενσύρματο CarPlay σας σε ασύρματο. Επιτρέπει εγγενή πρόσβαση σε κλήσεις, εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και πλοήγηση χωρίς ενσύρματες συνδέσεις στο τηλέφωνό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύκολο στη διαμόρφωση: Δεν χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό ή υλικό για να διαμορφώσετε αυτόν τον προσαρμογέα με το iPhone σας. Χρειάζεστε απλώς το ενσύρματο σύστημα CarPlay, το τηλέφωνο και αυτόν τον προσαρμογέα.
 • Υψηλή συμβατότητα: Αυτός ο προσαρμογέας διαθέτει πάνω από 600 μοντέλα αυτοκινήτων με εργοστασιακά συστήματα CarPlay.
 • Αυτοματοποιημένη εμπειρία οδήγησης: Μετά την αρχική διαμόρφωση, η σύνδεση θα δημιουργηθεί αυτόματα όταν ανάψετε τον κινητήρα σας, καθώς την τροφοδοτεί μια ενσωματωμένη μονάδα WIFI 5 Ghz.

Το CPCGER είναι συμβατό μόνο με το Apple CarPlay.

CarlinKit 3.0

Το CarlinKit 3.0 είναι βολικό όταν μετατρέπετε το ενσύρματο CarPlay σας σε ασύρματο σύστημα. Αυτός ο προσαρμογέας λειτουργεί μόνο με αυτοκίνητα που διαθέτουν Wired CarPlay και ορισμένα μοντέλα aftermarket.

 • Εύκολη σύνδεση και αναπαραγωγή: Μετά την πρώτη διαμόρφωση, αυτός ο προσαρμογέας συνδέεται αυτόματα με το τηλέφωνό σας κάθε φορά που ενεργοποιείτε το όχημά σας.
 • Συμβατό με διάφορα οχήματα: Ο Wireless CarPlay Adapter Carlink 3.0 είναι συμβατός με τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν από το 2015+ και διαθέτουν τη δυνατότητα CarPlay.
 • Εμπειρία hands-free: Μόλις συνδεθεί ο προσαρμογέας στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας στην οθόνη χωρίς να το συνδέσετε στο CarPlay σας με καλώδιο.

Το CarlinKit 3.0 είναι συμβατό με μοντέλα τηλεφώνου iPhone 5 έως iPhone 14 Pro Max.

AutoSky

Το AutoSky είναι ένας προσαρμογέας plug-and-play. Υποστηρίζει επεκτάσεις USB-A και USB-C, εξυπηρετώντας μια μεγάλη γκάμα μοντέλων CarPlay.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εύκολη διαμόρφωση: Χρειάζεστε μόνο αυτόν τον προσαρμογέα, ένα ενσύρματο σύστημα CarPlay και το iPhone σας για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη συσκευή. Οι επόμενες συνδέσεις θα είναι αυτόματες όσο η ασύρματη σύνδεσή σας είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας.
 • Συμβατό με πολλά αυτοκίνητα CarPlay: Ο ασύρματος προσαρμογέας CarPlay AutoSky είναι συμβατός με περισσότερα από 600 αυτοκίνητα με Wired CarPlay.
 • Ηλεκτρονικές ενημερώσεις: Μπορείτε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό αυτού του προσαρμογέα σαρώνοντας τον κωδικό QR στο εγχειρίδιο για να αναζητήσετε ενημερώσεις στο διαδίκτυο.

Οι ασύρματοι φορτιστές CarPlay AutoSky ταιριάζουν σε iPhone 6 και άνω, με συμβατότητα λειτουργικού συστήματος με iOS 10 και νεότερη έκδοση.

Ποιος είναι ο ισχυρότερος προσαρμογέας από όλους;

Η επιλογή του σωστού μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay. Ωστόσο, η συμβατότητα είναι το αποφασιστικό σημείο, καθώς τα χαρακτηριστικά στα περισσότερα μοντέλα είναι παρόμοια. Επιπλέον, η επιλογή θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες, όπως ο προϋπολογισμός σας και το εργοστασιακό μοντέλο CarPlay στο αυτοκίνητό σας. Μόλις αποκτήσετε το σωστό μοντέλο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε και να αφήσετε τον βοηθό φωνής σας να κάνει τα υπόλοιπα, εκτός από την οδήγηση.

Ενώ οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay θα κάνουν το τηλέφωνό σας πιο προσιτό κατά την οδήγηση, εδώ είναι τα καλύτερα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου που πρέπει να προσέχετε!