12 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας για την αγορά της Γερμανίας

Η ενοικίαση μιας αξιόπιστης, αποτελεσματικής, ασφαλούς και πλούσιας πλατφόρμας φιλοξενίας ιστοσελίδων στη Γερμανία είναι απαραίτητη για να τροφοδοτήσει τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας και να εξυπηρετήσει το γερμανικό κοινό σας.

Θα διασφαλίσει ότι το κοινό-στόχος σας μπορεί πάντα να έχει γρήγορη πρόσβαση στον ιστότοπό σας και να εκτελεί ενέργειες χωρίς προβλήματα.

Αυτό εξυπηρετεί μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και τους ενθαρρύνει να σας επιλέγουν όποτε χρειάζονται τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Ακόμα κι αν έχετε δημιουργήσει έναν ισχυρό ιστότοπο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες υλικού και λογισμικού, τέλειο σχεδιασμό για να προσελκύσετε πελάτες και μια εντυπωσιακή προσφορά, εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος στους χρήστες, όλη η προσπάθειά σας δεν θα έχει σημασία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαθεσιμότητα και η ταχύτητα του ιστότοπου είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των τελικών χρηστών όλη την ώρα.

Για να το πετύχετε αυτό, θα θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπο και τις εφαρμογές σας πιο κοντά στο κοινό-στόχο σας για να επιτρέψετε την καλύτερη ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας του ιστότοπου.

Έτσι, αν ψάχνετε για την καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας για τη γερμανική αγορά, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει.

Αλλά πρώτα, ας καταλάβουμε πώς πραγματικά παίζουν αυτοί οι παράγοντες για να οδηγήσουν σε καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Γιατί πρέπει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας κοντά στους χρήστες;

Εάν θέλετε να προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από το πού δραστηριοποιείτε, πρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας για τη γερμανική αγορά. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να το κάνετε:

 • Φιλοξενήστε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας πιο κοντά στους τελικούς χρήστες
 • Φιλοξενία σε χώρα όπου δραστηριοποιείται η επιχείρηση
 • Φιλοξενία όπου γίνεται διαχείριση των δεδομένων για συμμόρφωση και κανονιστική ρύθμιση

Ο λόγος είναι η απόσταση. Όσο πιο κοντά φιλοξενείται ο ιστότοπός σας στο κοινό, τόσο καλύτερη θα είναι η ταχύτητα σύνδεσης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος όλη την ώρα (φυσικά, με ορισμένες εξαιρέσεις) και η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας θα ενισχυθεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων για να εξυπηρετήσετε καλά το κοινό.

Έτσι, όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας στη Γερμανία, ελέγξτε αν έχει κέντρα δεδομένων στη Γερμανία ή όχι. Εάν ναι, μπορείτε να προχωρήσετε και να επιλέξετε αυτόν τον πάροχο φιλοξενίας, υπό την προϋπόθεση ότι προσφέρει όλες τις άλλες ικανοποιητικές προσφορές και δυνατότητες που χρειάζεστε. Εάν όχι, αλλά πραγματικά αγαπάτε τα πάντα σχετικά με τον πάροχο φιλοξενίας, μπορείτε να ελέγξετε την πλησιέστερη τοποθεσία στη Γερμανία εντός της Ευρώπης.

Τα οφέλη από την επιλογή ενός πιο κοντινού κέντρου δεδομένων είναι:

Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας

Ο χρόνος λειτουργίας ή η διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας έχει σημασία, καθώς επηρεάζει άμεσα την εμπειρία του χρήστη. Δεν θα θέλετε ποτέ να στείλετε τους επισκέπτες σας με άδεια χέρια επειδή ο ιστότοπός σας ήταν εκτός σύνδεσης για οποιονδήποτε λόγο. Όταν συμβαίνει αυτό, οι νέοι επισκέπτες σας αποκτούν κακή εντύπωση για τον ιστότοπό σας, ενώ οι υπάρχοντες πελάτες ενοχλούνται περισσότερο επειδή δεν μπορούν να ζητήσουν τη βοήθειά σας όταν πραγματικά τη χρειάζονται.

Αλλά αν το φιλοξενήσετε πιο κοντά τους, η συνδεσιμότητα δικτύου βελτιώνεται, όπως και ο χρόνος λειτουργίας.

Καλύτερη ταχύτητα τοποθεσίας

Μια πιο κοντινή απόσταση του χρήστη από το κέντρο δεδομένων οδηγεί σε καλύτερη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. Δεδομένου ότι όλοι θέλουν πιο γρήγορους ιστότοπους, μπορούν να εκτελέσουν τις ενέργειές τους γρήγορα.

Κανονιστική Συμμόρφωση

Η προστασία δεδομένων είναι απαραίτητη στην εποχή της κυβερνοασφάλειας. Εφόσον οι κανόνες και οι κανονισμοί αλλάζουν από περιοχή σε περιοχή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας συμμορφώνεται με αυτούς. Όταν επιλέγετε ένα κέντρο δεδομένων που βρίσκεται σε μια περιοχή όπου βρίσκονται οι χρήστες σας, πιθανότατα θα ακολουθεί τους ισχύοντες κανόνες. Και αν δεν το κάνει, δεν χρειάζεται να το επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια των δεδομένων σας διατηρείται.

Τώρα, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας στη Γερμανία.

Hetzner

Τα τελευταία 25 χρόνια, Hetzner παρέχει ισχυρές υπηρεσίες. Προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές, διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο, διαχειριζόμενους διακομιστές, υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού, προσαρμοσμένες λύσεις και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων του είναι κατάλληλη για αρχάριους και καθιερωμένες επιχειρήσεις και συνοδεύεται από βραβευμένα πακέτα. Το κέντρο δεδομένων της βρίσκεται στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Στο βασικό του πακέτο, θα έχετε αρκετό χώρο στο δίσκο 10 GB και ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως απεριόριστη κίνηση, δίσκους NVMe SSD για αποθήκευση ιδιωτικού και εμπορικού περιεχομένου, αυτόματη απάντηση και 100 λογαριασμούς email (SMTP/IMAP/POP3) με κρυπτογράφηση SSL.

Θα λάβετε 10 προσβάσεις FTP και 50 υποτομείς, δωρεάν υποστήριξη email, 1 δωρεάν τομέα, την επιλογή εκτέλεσης σεναρίων PHP σε σύγχρονες εφαρμογές, βάση δεδομένων PostgreSQL/MySQL για τη λειτουργία των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου σας. Θα λάβετε επίσης ένα πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε γρήγορα το CMS, WebFTP, αντίγραφα ασφαλείας, διαχείριση DNS, προστασία με κωδικό πρόσβασης, προστασία DDoS κ.λπ.

Επιπλέον, η Hetzner προσφέρει ισχυρή φιλοξενία διαχειριζόμενων διακομιστών με κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στη Νυρεμβέργη, το Ελσίνκι και το Falkenstein με πιστοποίηση ISO 27001 για να πληροί τα πρότυπα ασφαλείας. Θα λάβετε υποστήριξη 24/7, παγκόσμιας κλάσης ασφάλεια για δεδομένα και εξαιρετικές δυνατότητες σε κάθε πρόγραμμα. Το βασικό του πρόγραμμα προσφέρει 8 GB RAM, ένα χώρο αποθήκευσης SSD 200 GB, κίνηση 20 TB, διαχειριστή SSL, λειτουργικό σύστημα Linux, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πρόσβαση SSH, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, Τεχνολογία δρομολόγησης Juniper, προστασία DDoS κ.λπ.

  Γιατί δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο οθόνης στο iPad μου;

Ομοίως, το cloud και οι αποκλειστικοί διακομιστές της βρίσκονται στη Γερμανία (Falkenstein και Νυρεμβέργη), στις ΗΠΑ και στη Φινλανδία και προσφέρουν απίστευτη απόδοση με επεξεργαστές Intel και AMD και NVMe SSD. Διαθέτει διαισθητική διεπαφή χρήστη, εξισορρόπηση φορτίου, πλεονάζοντα δίκτυα, τείχη προστασίας, αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ.

HostEurope

Αν ψάχνετε για την καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας στη Γερμανία, HostEurope είναι μια καλή επιλογή. Αυτή η επαγγελματική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη χρήση για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για κορυφαίες επιδόσεις στο παρελθόν.

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές επεκτάσεις τομέα – .com, .de, .eu., .design, .work, κ.λπ., σε χαμηλές τιμές και να κάνετε τη διεύθυνσή σας αξέχαστη και ουσιαστική. Προσφέρει όχι μόνο υψηλή απόδοση αλλά και απίστευτη αξιοπιστία και υποστήριξη 24/7. Το SLA του προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,95% για διακομιστές με 5 αστέρια.

Το υλικό της HostEurope είναι κορυφαίας ποιότητας που προέρχεται από την Intel, την HP και την Dell. Χρησιμοποιεί επίσης εργαλεία και τεχνολογίες από κορυφαίους παρόχους όπως η Microsoft. Η ομάδα των ειδικών της είναι ενημερωμένη και υποστηρικτική και είναι διαθέσιμη όλη την ώρα για τη βοήθειά σας μέσω email και τηλεφώνου. Επιπλέον, τα κέντρα δεδομένων της βρίσκονται στο Στρασβούργο και την Κολωνία και είναι φιλικά προς το περιβάλλον και λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την επίτευξη βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης.

Ξεκινά από μόλις 5,35 $ το μήνα για αποθήκευση 50 GB, SSL τομέα 1 έτους, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.

SiteGround

Προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress τα τελευταία 18 χρόνια, το SiteGround είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας για τη γερμανική αγορά. Στην πραγματικότητα, το WordPress.org συνιστά επίσημα τη χρήση του και το εμπιστεύονται επίσης 2,8+ εκατομμύρια κάτοχοι τομέα. Το κέντρο δεδομένων της βρίσκεται στη Φρανκφούρτη στη Γερμανία και άλλα βρίσκονται παγκοσμίως.

Σας βοηθά να δημιουργήσετε γρήγορα έναν όμορφο ιστότοπο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων WordPress, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση ακόμη και για αρχάριους. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε όπως θέλετε να φαίνεται ο ιστότοπός σας. Επιπλέον, εάν έχετε φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας οπουδήποτε αλλού, μπορείτε να τον μετεγκαταστήσετε πολύ εύκολα στο SiteGround και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, εάν ανοίγετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, χρησιμοποιήστε τη φιλοξενία WooCommerce του SiteGround και πουλήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο. Το SiteGround είναι χτισμένο στην υποδομή του Google Cloud για να επιδεικνύει κορυφαία αξιοπιστία, ταχύτητα και ασφάλεια. Παρέχει επίσης μόνιμο χώρο αποθήκευσης SSD και γρήγορο δίκτυο με υψηλό πλεονασμό.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα γρήγορα, καθώς η πλατφόρμα χρησιμοποιεί PHP και MySQL για να μειώσει σημαντικά το TTFB, κάνοντας τις ιστοσελίδες σας να φορτώνουν σχεδόν 30% πιο γρήγορα. Επιτρέπει τη δυναμική και στατική προσωρινή αποθήκευση για βελτίωση της απόδοσης του WordPress έως και 5 φορές. Επίσης, προεγκαθιστά την προσθήκη SiteGround Optimizer για να προσφέρει περιβαλλοντική απόδοση και βελτιστοποιήσεις διεπαφής και πολυμέσων.

Το SiteGround αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, όπως τις πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP, αλγόριθμους συμπίεσης και καινοτόμα πρωτόκολλα, όπως TLS 1.3, HTTP/2, QUIC και OCSP Stapling. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρει είναι έξυπνο WAF, 24ωρη διαχείριση συστήματος, αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν email, πιστοποιητικά CDN και SSL. Επιπλέον, το SiteGround είναι γνωστό για την απαράμιλλη υποστήριξη πελατών με 98% ποσοστά ικανοποίησης και διαθεσιμότητα 24/7.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 3,99 $/μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

FastComet

Πάνω από 370.000+ ιστότοποι έχουν επιλέξει το FastComet για την απίστευτα γρήγορη και πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση φιλοξενίας. Η κοινότητα του HostAdvice το έχει αναγνωρίσει ως κορυφαίο πάροχο φιλοξενίας τόσο για μικρές επιχειρήσεις όσο και για προσωπική χρήση για 4 συνεχόμενα χρόνια.

Τα κέντρα δεδομένων της FastComet βρίσκονται σε 11 στρατηγικά μέρη παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, του Άμστερνταμ και του Λονδίνου στην Ευρώπη, μαζί με τη Βόρεια Αμερική και την Ασία και την Ωκεανία. Το παγκόσμιο δίκτυό της τροφοδοτείται από 200 σημεία πρόσβασης του Παγκόσμιου Δικτύου CDN Anycast.

Θα λάβετε χαρακτηριστικά απόδοσης όπως επεξεργαστές AMD EPYC, WordPress LiteSpeed ​​Cache, δωρεάν CDN και NVMe SSD για να επιταχύνετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας κατά 70%. Προστατεύει τον ιστότοπό σας με το Imunify360 για να προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, πάντα ενεργοποιημένο WAF και καθημερινή σάρωση κακόβουλου λογισμικού και διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή.

Επιπλέον, η FastComet δεσμεύει περισσότερο από 99,90% χρόνο λειτουργίας για το δίκτυό της και τον ιστότοπο, τις υπηρεσίες και το email σας. Παίρνετε επίσης το cPanel για πρόσβαση στους πόρους σας με ασφάλεια. Λαμβάνετε περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας, όπως προστασία DDoS, εβδομαδιαία και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, παρακολούθηση διακομιστή και ιστότοπου, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και πολλά άλλα.

Το FastComet προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες με 24/7 κορυφαία τεχνική υποστήριξη. Η τιμολόγησή του ξεκινά από 2,95 $/μήνα για χώρο 15 GB, 1 ιστότοπο και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Φιλοξενία AccuWeb

Παρέχοντας σταθερές υπηρεσίες φιλοξενίας τα τελευταία 19 χρόνια, το AccuWeb Hosting είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε την καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας στη Γερμανία. Προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία WordPress, αποκλειστική φιλοξενία, φιλοξενία cloud, φιλοξενία VPS και υπηρεσίες φιλοξενίας Forex VPS.

Αυτή η πλατφόρμα έχει 1 εκατομμύρια ιστότοπους υπό διαχείριση, 10K+ διακομιστές VPS υπό διαχείριση και χρόνους απόκρισης 11 λεπτών κατά μέσο όρο για εισιτήρια και 7 δευτερόλεπτα για συνομιλία. Προσφέρει ένα αξιόπιστο κέντρο δεδομένων στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, με ισχυρούς επεξεργαστές Intel, ευρύχωρη αποθήκευση (240 GB – 4 TB μονάδες), μνήμη (16 GB – 512 GB RAM), δίκτυο 2,5 Gbps και εύρος ζώνης.

  Σημειώστε, θολώστε ή προσθέστε σχήματα σε στιγμιότυπα οθόνης στο iPhone σας

Το κέντρο δεδομένων της Γερμανίας διαθέτει δύο αξιόπιστα και καθαρότερα τροφοδοτικά με σχεδόν 100% χρόνο λειτουργίας. Προσφέρουν επίσης εφεδρικά τροφοδοτικά UPS με συστήματα ανακατεύθυνσης και πλεονάζουσα υποδομή. Τα κέντρα δεδομένων είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον και διαθέτουν την καλύτερη στην κατηγορία ασφάλεια 24/7, τόσο φυσική όσο και εικονική. Διαθέτουν μηχανισμούς ανίχνευσης και καταστολής πυρκαγιάς, τακτική παρακολούθηση, τείχη προστασίας διακομιστή, antivirus, περιοδικούς ελέγχους, ενημερώσεις κώδικα κ.λπ.

 • Η φιλοξενία Ιστού των Windows ξεκινά από 5,49 $/μήνα με αποκλειστικό χώρο συγκέντρωσης εφαρμογών, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, βάση δεδομένων διακομιστή SQL, ASP.Net Core και πολλά άλλα.
 • Το Linux Web Hosting ξεκινά από 5,49 $/μήνα με LiteSpeed ​​και CloudNinux, καθαρούς SSD, εγκατάσταση RAID10, MySQL 8.x, PHP 8.x και άλλα.
 • Η φιλοξενία στο Cloud ξεκινά από 6,49 $/μήνα για δημόσια cloud σταθερού κόστους, αποθήκευση 10 GB cloud και άλλα, υποστήριξη cPanel και WHM, εγκατάσταση σεναρίου με 1 κλικ και πολλά άλλα.
 • Το Cloud VPS ξεκινά από 9,99 $/μήνα για ιδιωτικά cloud σταθερού κόστους, αποθηκευτικό χώρο 1 GB έως 128 GB, υποστήριξη λειτουργικού συστήματος 36+, εγκατάσταση σεναρίου με 1 κλικ και πολλά άλλα.
 • Η αποκλειστική φιλοξενία ξεκινά από 80 $/μήνα για διακομιστές γυμνού μετάλλου, επεξεργαστές Intel και AMD, RAM 8-512 Gb, SSD, SATA, δίσκους NVMe και πολλά άλλα.

Επιπλέον, διαθέτουν κέντρα δεδομένων στη Γαλλία, την Ολλανδία (Άμστερνταμ), το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία.

Cloudways

Cloudways είναι κατάλληλο για όλες τις επιχειρήσεις για να προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία και απόδοση. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε ισχυρές εφαρμογές και ιστότοπους και να τις αναπτύσσετε χωρίς προβλήματα σε μια απλή πλατφόρμα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας:

 • Ο δημιουργός του ιστότοπού σας, όπως το WordPress,
 • Ένας προτιμώμενος διακομιστής όπως AWS, DigitalOcean, GCP, Linode ή Vultr
 • Μέγεθος διακομιστή.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων τους στη Γερμανία προσφέρουν εύκολες ρυθμίσεις για να βγουν ζωντανά μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς περιπλοκές. Σας βοηθούν επίσης να διαχειριστείτε και να δημιουργήσετε τις εφαρμογές σας με καλύτερη αποτελεσματικότητα και συνεργασία.

Το Cloudways παρέχει εξαιρετική απόδοση, απρόσκοπτη επεκτασιμότητα και απόλυτη ασφάλεια για τους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας. Υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζονται από PHP, όπως WooCommerce, WordPress, Adobe Commerce (παλαιότερα Magento), Symfony, Laravel, Prestashop και προσαρμοσμένες εφαρμογές PHP. Θα λάβετε βασικές δυνατότητες όπως μεταφορά διακομιστή για να παραδώσετε την ιδιοκτησία των διακομιστών και των έργων σας.

Μπορείτε να δείτε την απόδοση του διακομιστή σας με τακτική παρακολούθηση έναντι 15+ τυποποιημένων μετρήσεων χρησιμοποιώντας τα εγγενή εργαλεία της πλατφόρμας. Φροντίζει για την ασφάλεια με λειτουργίες όπως τείχη προστασίας σε επίπεδο πλατφόρμας, καταχώριση επιτρεπόμενης IP και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τους διακομιστές σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε αλλαγές χρησιμοποιώντας την επιλογή σταδίου χωρίς να διακόψετε τις τρέχουσες διαμορφώσεις σας.

Το Cloudways προσφέρει διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας από τεχνητές και φυσικές καταστροφές. Επίσης, λαμβάνετε δωρεάν και επί πληρωμή πιστοποιητικά SSL και premium υποστήριξη 24/7/365 για να λύσετε τα προβλήματά σας.

Ξεκινήστε ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 12 $/μήνα για 1 GB RAM, 1 επεξεργαστή πυρήνα, 25 GB αποθηκευτικό χώρο, 1 TB εύρος ζώνης, δωρεάν μετεγκατάσταση, προηγμένες κρυφές μνήμες, αυτόματη θεραπεία, πρόσβαση SFTP και SSH, HTTP/2 διακομιστές και πολλές άλλες δυνατότητες.

Contabo

Μην συμβιβάζεστε στην ποιότητα για την τιμή. χρήση Contabo για να αποκτήσετε ισχυρούς αποκλειστικούς διακομιστές ή παρουσίες cloud για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας σε προσιτή τιμή. Είναι γνωστό ότι προσφέρει στη Γερμανία ποιότητα και παγκόσμια διαθεσιμότητα με κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Η Contabo έχει 130.000+ πελάτες παγκοσμίως, 19 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση και 275.000+ διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Σας επιτρέπει να αναπτύξετε προσαρμοσμένες εικόνες άμεσα, να διανείμετε παρουσίες υπολογισμού VDS και VPS μέσω API ή διεπαφών ιστού και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση μέσω προγραμματισμού σε πόρους cloud.

Ενσωματώστε τα εργαλεία και τα σενάρια DevOps για να δημιουργήσετε αποτελεσματικές και απρόσκοπτες ροές εργασίας. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους διακομιστές σας από τη γραμμή εντολών και να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητες με εύχρηστη σύνταξη στα Windows, macOS και Linux. Μπορείτε επίσης να ασφαλίσετε και να προσαρμόσετε τις αναπτύξεις σας με κλειδιά SSH και σενάρια εκκίνησης cloud.

Η Contabo προσφέρει διακομιστές βελτιστοποιημένους για την απόδοση και φροντίζει για την ενεργειακή απόδοση και την ανθεκτικότητα του υλικού. Χρησιμοποιούν ιδιόκτητα σενάρια βελτιστοποίησης για διαχείριση φορτίου μαζί με διαχείριση αποθήκης και logistics για τη μείωση των απορριμμάτων και την παροχή υπηρεσιών σε εξαιρετικές τιμές.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 6,99 $/μήνα για cloud VPS με 4 vCPU, κίνηση 32 TB, 50 GB NVMe και 8 GB RAM.

ΣΤΡΑΤΟ

Για επιχειρήσεις που αναζητούν τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας στη Γερμανία για να φιλοξενήσουν ιστότοπους και εφαρμογές, ΣΤΡΑΤΟ είναι μια προσιτή επιλογή. Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στον ρυθμό φιλοξενίας μαζί με εστιασμένη ικανότητα.

Προσφέρει φιλοξενία ιστού, φιλοξενία WordPress, αποκλειστική φιλοξενία, αποθήκευση cloud HiDrive, πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, εικονικούς διακομιστές και αλληλογραφία STRATO. Διαθέτει πιστοποιημένα κέντρα δεδομένων, εξαιρετική απόδοση και ευελιξία, αρκετό χώρο στον ιστό και έναν τομέα για τον ιστότοπό σας. Προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως αντίγραφα ασφαλείας, προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού, πιστοποιητικά SSL και άλλα.

  Δημιουργία συσκέψεων, κοινή χρήση μέσω SMS & email, Υποστηρίζει RSVP & iCloud

Το STRATO είναι κλιματικά ουδέτερο και λειτουργεί τα κέντρα δεδομένων του μόνο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από την Naturstrom AG, έναν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Μετρά ετησίως τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τις υπηρεσίες της και αποζημιώνει υποστηρίζοντας περιβαλλοντικά έργα.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 4,30 $/μήνα για 3 τομείς που περιλαμβάνονται, 1 πιστοποιητικό SSL, 20 GB χώρο αλληλογραφίας, 50 GB webspace, 2 SSD και άλλα. Θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και την επιλογή εναλλαγής πακέτων με ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε το συμβόλαιό σας οποιαδήποτε στιγμή στο διαδίκτυο.

Καματέρα

Δημιουργήστε τους διακομιστές σας μέσα σε ένα λεπτό χρησιμοποιώντας το Kamatera και αναπτύξτε την υποδομή σας στο cloud σήμερα. Διαθέτει 13 κέντρα δεδομένων σε τέσσερις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου ενός στη Φρανκφούρτη, προσφέροντας απόλυτη απόδοση και χρόνο λειτουργίας.

Άλλα βρίσκονται στη Γερμανία, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Τελ Αβίβ, το Χονγκ Κονγκ, το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, το Ντάλας και τη Σάντα Κλάρα. Τα κέντρα δεδομένων της Kamatera είναι ειδικά κατασκευασμένα και υψηλής τεχνολογίας, με χρόνο λειτουργίας 99,95% χωρίς σημείο αστοχίας.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε γρήγορα εξισορροπητές φορτίου, ιδιωτικά δίκτυα και τείχη προστασίας και να εκτελέσετε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού συστήματος Linux και Windows για να κλιμακώσετε σε 100 διακομιστές ιστού. Το Kamatera χρησιμοποιεί απίστευτα ταχύτερους επεξεργαστές Intel Xeon Cascade/Platinum Lake των 2,7 GHz+ για να τρέξει διακομιστές με 300% περισσότερη ισχύ για κάθε CPU. Θα έχετε την αστραπιαία ταχύτητα δικτύωσης περίπου 40 Gbit/s για κάθε διακομιστή και αποθήκευση SSD για μηδενική καθυστέρηση.

Το Kamatera προσφέρει έως και 512 GB RAM και 104 vCPU ανά διακομιστή με μερικά κλικ, μια ισχυρή και φιλική προς το χρήστη κονσόλα διαχείρισης cloud, αποκλειστικούς πόρους και πολλά άλλα.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 4 $/μήνα για 1 vCPU, 1 δίσκο SSD 20 GB, 1 GB RAM, 5000 GB/μήνα κίνηση, 1 δημόσια IP και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

TimmeHosting

TimmeHosting είναι η εξειδικευμένη υπηρεσία φιλοξενίας Nginx της Γερμανίας που προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα για τον ιστότοπό σας. Προσφέρει επίσης δωρεάν εγκατάσταση και μετεγκατάσταση ιστότοπου και προσφέρει πολλές δυνατότητες και οφέλη για την επιχείρησή σας.

Χάρη στις χαμηλές απαιτήσεις μνήμης και τον λιτό προγραμματισμό του Nginx, μπορεί να επεξεργαστεί αιτήματα διακομιστή μεγάλου όγκου σε ένα δευτερόλεπτο ταυτόχρονα. Αυτό παρέχει ταχύτερη φόρτωση σελίδας για να προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες χρήστη, περισσότερες μετατροπές και πωλήσεις και καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Το TimmeHosting κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία με ένα κέντρο δεδομένων υψηλής απόδοσης για την αποθήκευση των δεδομένων σας. Το κέντρο δεδομένων τους προσφέρει πολλαπλές περιττές συνδέσεις, που λειτουργούν με πράσινη ενέργεια και εξωτερική σύνδεση άνω των 1800 Gbit/s. Έχετε επίσης μια υπηρεσία φιλοξενίας συμβατή με το GDPR για να διασφαλίσετε το απόρρητο των δεδομένων.

Θα έχετε περισσότερες δυνατότητες, όπως την επεξεργασία αρχείων μέσω SSH ή FTP και τη σύνδεση χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών στα Windows, Linux και macOS. Σας επιτρέπουν επίσης να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας εντός 30 ημερών από τη χρέωση και δεν έχετε περίοδο σύμβασης.

Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 17,98 $/μήνα για φιλοξενία Ιστού με Nginx και SSD.

Profihost

Ενοικίαση υπηρεσίας φιλοξενίας στη Γερμανία από Profihost και απολαύστε επαγγελματική εξυπηρέτηση με βέλτιστη ασφάλεια, αξιόπιστη απόδοση και προσαρμοστείτε γρήγορα στις δυναμικές εξελίξεις. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας στη Γερμανία που δραστηριοποιείται στην επιχείρηση εδώ και 20 χρόνια.

Η Profihost βασίζεται στην προσφορά διαχειριζόμενων λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων, κυρίως για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρέχει καινοτόμους διακομιστές cloud και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και υλοποιώντας τις καλύτερες ιδέες. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και φροντίζει για την ανάπτυξή σας.

Χρησιμοποιώντας τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας, θα λάβετε ένα χαρτοφυλάκιο πλήρους υπηρεσιών για να ξεκινήσετε τα έργα σας και να τα αναπτύξετε με επιτυχία. Προσφέρουν όχι μόνο απόδοση αλλά και ασφάλεια και συμμόρφωση.

ESTUGO

Φιλοξενήστε τον ιστότοπό σας με ESTUGO και βιώστε μια απλή εγκατάσταση, ισχυρό σχεδιασμό και κορυφαία απόδοση. Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο είτε έναν πλήρως ανακτημένο ιστότοπο, μπορείτε να τον αποκτήσετε γρήγορα στο διαδίκτυο και να λάβετε έναν αντίστοιχο τομέα, διεύθυνση email, προγράμματα αλληλογραφίας ιστού και γραμματοκιβώτια.

Εγκαθιστούν δωρεάν το λογισμικό που προτιμάτε και προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις για το CMS, τους ιστότοπους, τα ιστολόγια και τις αρχικές σελίδες σας. Το ESTUGO υποστηρίζει επίσης λογισμικό όπως WordPress, Joomla, Drupal, Contao, Redaxo, CMS2DAY και άλλα.

Έχετε υψηλή απόδοση και βάση δεδομένων – PHP και MySQL. Προσφέρουν υποστήριξη 24/7 και μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την απάντηση στις ερωτήσεις σας από την ενότητα Συχνές ερωτήσεις και τη βοήθεια φιλοξενίας.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 2,98 $/μήνα για 250 MB webspace, απεριόριστη κίνηση, 128 MB μνήμη PHP και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το web hosting ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες.

Εκτός από όλες τις παραπάνω πλατφόρμες φιλοξενίας στη Γερμανία, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας σε δημοφιλείς πλατφόρμες cloud όπως Microsoft Azure, GCP, DigitalOcean, Linode και AWS. Διαθέτουν κέντρα δεδομένων στη Γερμανία και είναι ισχυρά, αξιόπιστα και ασφαλή.

συμπέρασμα

Η επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας φιλοξενίας στη Γερμανία είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι το κοινό σας μπορεί να επωφεληθεί από τα τοπικά κέντρα δεδομένων και τη διαθεσιμότητα και την ταχύτητά τους. Μπορείτε να πάτε με οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες φιλοξενίας που αναφέρονται παραπάνω, καθώς είναι όλες καλές όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, την απόδοση, την ασφάλεια και την ευελιξία. Απλώς βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε την καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας με βάση τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.