12 καλύτερες πλατφόρμες διαχείρισης SaaS για να μειώσετε το κόστος σας

Οι πλατφόρμες διαχείρισης SaaS μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν εφαρμογές SaaS στις δραστηριότητές τους.

Η χρήση και η ζήτηση για SaaS αυξάνονται αχαλίνωτα, χάρη στην επεκτασιμότητα, τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και την ευκολία χρήσης του.

Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν εφαρμογές SaaS.

Ωστόσο, η διαχείριση πολλών εφαρμογών SaaS μπορεί να είναι δύσκολη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές SaaS για μάρκετινγκ, διαχείριση πελατών και πωλήσεων και πολλούς άλλους τομείς για να διευκολύνετε τη ζωή σας. Αλλά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά και την αποτελεσματικότητά σας, εάν δεν το διαχειριστείτε σωστά.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι επιχειρήσεις ξεχνούν τις ανανεώσεις και η άδεια λήγει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιείτε περιττές εφαρμογές που προσφέρουν παρόμοια λειτουργικότητα ή να ξεχάσετε ορισμένες εφαρμογές που μπορεί να παραμείνουν αχρησιμοποίητες, αλλά εξακολουθείτε να πληρώνετε για αυτές.

Είναι μια περιττή επένδυση και επικίνδυνη, καθώς οι κυβερνοεπιθέσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τέτοιες εφαρμογές.

Επομένως, μια πλατφόρμα διαχείρισης SaaS έχει νόημα για επιχειρήσεις που ασχολούνται με πολλαπλές εφαρμογές SaaS.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε ποιες είναι οι πλατφόρμες διαχείρισης SaaS και ποιες είναι οι καλύτερες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας.

Τι είναι οι πλατφόρμες προμηθειών και διαχείρισης SaaS;

Οι πλατφόρμες προμηθειών και διαχείρισης SaaS είναι λύσεις λογισμικού που σας επιτρέπουν να αγοράζετε προσεκτικά εφαρμογές SaaS και να τις διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια πλατφόρμα για να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις αγοράς και να διαθέσετε τη σωστή λύση στα σωστά άτομα και ομάδες.

Μια πλατφόρμα διαχείρισης SaaS μπορεί να σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε όλες τις εφαρμογές SaaS στη στοίβα τεχνολογίας σας και να κατανοήσετε ποιος τις χρησιμοποιεί. Αυτό σας βοηθά επίσης να ανακαλύψετε περιττές εφαρμογές με παρόμοιες λειτουργίες και αυτές που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Έτσι, μπορείτε να απορρίψετε τέτοιες εφαρμογές και να εξοικονομήσετε τα έξοδά σας. Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε τους κινδύνους από τέτοιες εφαρμογές, καθώς οι εγκληματίες μπορούν να τους θέσουν σε κίνδυνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες από την πλατφόρμα για να δείτε τις επικείμενες ημερομηνίες ανανέωσης, να ανανεώσετε τις εφαρμογές εγκαίρως και να προμηθευτείτε νέες εύκολα οπτικοποιώντας τα πάντα σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Οι δυνατότητες μιας πλατφόρμας διαχείρισης SaaS σάς βοηθούν να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα και να βελτιστοποιήσετε τις επενδύσεις σας στο SaaS.

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα, εδώ είναι οι καλύτερες πλατφόρμες διαχείρισης SaaS που μπορείτε να εξετάσετε.

Zylo

Εξοικονομήστε έως και 20% των δαπανών SaaS με μηδενικούς κινδύνους χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική πλατφόρμα διαχείρισης SaaS για επιχειρήσεις, Zylo, το οποίο παρέχεται επίσης με υπηρεσίες διαπραγματευτών SaaS. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας διαχειριζόμενοι τις δαπάνες SaaS και τις προκλήσεις που τις συνοδεύουν.

Το Zylo είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε δεδομένα που συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την απαράμιλλη τεχνογνωσία και τα σημεία αναφοράς για να διασφαλίσει ότι θα αποκομίσετε την πιο εξαιρετική αξία από τις επενδύσεις σας στο SaaS. Προσφέρει μια μηχανή Discovery με τεχνητή νοημοσύνη, ικανή να επεξεργάζεται δαπάνες SaaS άνω των 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων, παρέχοντας ταυτόχρονα χρήσιμες πληροφορίες για γρήγορη βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίου.

Επιπλέον, το Zylo σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε όλες τις εφαρμογές SaaS, να ξοδέψετε και να χρησιμοποιήσετε με ομαλή, συνεχή παρακολούθηση. Θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε την αποδοτικότητα αγορών, να μειώσετε τα έξοδα και να αξιοποιήσετε πληροφορίες βάσει δεδομένων για να αποφύγετε εφαρμογές με παρόμοια λειτουργικότητα.

Λάβετε ειδοποιήσεις για τις ανανεώσεις και ελέγξτε τις, ενισχύοντας την εμπειρία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων, ενισχύοντάς τους με τα απαραίτητα εργαλεία. Επιπλέον, το Zylo θα συμβάλει στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με το SaaS.

Ζλούρι

Εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση SaaS, την αποτελεσματικότητα και την προβολή σας, Ζλούρι είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρει έναν καθαρό πίνακα ελέγχου για τα πάντα, από την ανακάλυψη και τη διαχείριση έως την αυτοματοποίηση εργασιών και αγορών.

Μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα SaaS σας κατά ένα τρίτο, να βρείτε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται ελάχιστα και αχρησιμοποίητα, να τις ενοποιήσετε με παρόμοιες λειτουργίες και να ανανεώσετε τις άδειες χρήσης μέσω πληροφοριών χρήσης. Επιπλέον, αυτοματοποιήστε την προμήθεια SaaS, τις επερχόμενες ανανεώσεις και την επιβίβαση και την εξόδου σας με λίγα κλικ.

  Πώς να αλλάξετε το χρώμα του πλέγματος διαφάνειας του Photoshop

Το Zluri παρέχει μεγαλύτερη ορατότητα σε όλες τις εφαρμογές SaaS που έχετε, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε και να αφαιρέσετε μη εγκεκριμένες και μη ασφαλείς εφαρμογές και να παραμείνετε συμβατοί. Ένα άλλο συναρπαστικό πράγμα για το Zluri είναι ότι συνοδεύεται από έναν υπολογιστή απόδοσης επένδυσης (ROI), ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) και να εξερευνήσετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε από τις επενδύσεις σας στο SaaS.

Sastrify

Κάντε μια οικονομικά αποδοτική βόλτα με Sastrify και αφήστε το να σας βοηθήσει να καταλάβετε και να διαπραγματευτείτε τις καλύτερες προσφορές για άδειες SaaS στην αγορά. Ενώ το Sasttrify διαχειρίζεται τις άδειες SaaS σας, μπορείτε να επιτρέψετε στους υπαλλήλους σας να επικεντρωθούν σε άλλες βασικές εργασίες.

Με αυτήν τη λύση, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στην ενσωμάτωση. Αντίθετα, επιτρέψτε στο Sastrify να το κάνει αυτό για εσάς. Αυτό εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο αλλά και προσπάθεια.

Επιπλέον, το Sastrify μπορεί να παρακολουθεί τη χρήση του SaaS σας για να ενεργοποιεί γρήγορες προσαρμογές όταν τις χρειάζεστε. Θα στείλει προτάσεις για διαπραγμάτευση, θα σας ειδοποιήσει πριν από τις ανανεώσεις και θα προσφέρει διαχείριση κινδύνου και επιτυχή ανάπτυξη.

Το Sastrify μπορεί να λειτουργήσει σαν μια εξωτερική ομάδα για εσάς με τις κατάλληλες δεξιότητες για να χειριστείτε τις δαπάνες σας στο SaaS. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κλιμάκωση της εσωτερικής σας ομάδας μόνο για τη διαχείριση των αναπτύξεων SaaS, κάτι που μπορεί να είναι δαπανηρό και μια χρονοβόρα διαδικασία.

Κάντε κράτηση για ένα demo για να μάθετε πώς λειτουργεί.

Προμηθευτείτε

Πες γεια σε Προμηθευτείτε και ξεχάστε τους μη αυτόματους τρόπους διαχείρισης των εξόδων SaaS. Θα σας δώσει τη δύναμη της αυτοματοποίησης για να ελέγχετε αποτελεσματικά τις δαπάνες σας στο SaaS. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις, ειδικά τους οργανισμούς που είναι κρίσιμοι για την αποστολή.

Αυτή η πλατφόρμα θα σας κρατήσει μακριά από διαδικασίες χαρτιού, πολύπλοκες λύσεις και αργές εγκρίσεις. Αντίθετα, θα απολαύσετε την προληπτική διαχείριση δαπανών SaaS. Επιπλέον, αποκτήστε ένα κεντρικό μέρος για να δημιουργήσετε εγκρίσεις αγορών και να τις προσαρμόσετε. Θα έχετε επίσης γρήγορη προβολή των προϋπολογισμών σας έναντι των πραγματικών δαπανών.

Κάντε τη διαχείριση δαπανών εύκολη υπόθεση για την ομάδα σας με τη βοήθεια εικονικών και φυσικών καρτών δαπανών. Το Procurify, όπως λέει το όνομα, θα δημιουργήσει μια ομαλή διαδικασία προμήθειας και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες πωλητών ή καταλόγου για να λάβετε πιο έξυπνες αγοραστικές και επιχειρηματικές αποφάσεις.

Το Procurify συνοδεύεται από μια εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε να κάνετε αιτήματα και να εγκρίνετε αντικείμενα εύκολα και γρήγορα οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με τα εργαλεία σας, όπως το Slack, το Quickbooks, το Oracle Netsuite και άλλα, για να διευκολύνει τη ζωή σας. Επιπλέον, καταφέρετε να ξοδεύετε αποτελεσματικά με ψηφιακούς ελέγχους, ροές εργασιών εξόδων από άκρο σε άκρο και αξιόπιστους ελέγχους.

Παρακολουθήστε μια επίδειξη για να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα.

Productiv

Βελτιστοποιήστε τα έξοδα SaaS χρησιμοποιώντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και πολύτιμες λειτουργίες από Productiv – μια λύση διαχείρισης SaaS που αξιοποιεί την ευφυΐα SaaS. Έχει βοηθήσει ομάδες υψηλού αντίκτυπου όπως η Uber, η Equinix, η Databricks κ.λπ., να εξοικονομήσουν έως και 35% των εξόδων SaaS τους και να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία εργαζομένων.

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων από τις προμήθειες, την πληροφορική και άλλες γραμμές αναζητούν την Productiv λόγω της εύχρηστης πλατφόρμας, των απλών προσφορών και των προηγμένων χαρακτηριστικών της.

Αποκτήστε καλύτερη ορατότητα σε όλο το οικοσύστημά σας SaaS για να εντοπίζετε εγκεκριμένες εφαρμογές, να βελτιστοποιείτε τις δαπάνες και να παρακολουθείτε την αφοσίωση στις εφαρμογές με έξυπνες πληροφορίες.

Αυτοματοποιήστε τους κύκλους ζωής των εργαζομένων σας και τη διαχείριση αδειών για να επιταχύνετε τις λειτουργίες και να μειώσετε τα γενικά έξοδα πληροφορικής. Παρέχετε μια εξατομικευμένη και χωρίς τριβή διαδικασία εκπλήρωσης εφαρμογών για να αυξήσετε την αφοσίωση και την υιοθέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικό χρόνο IT.

Λαμβάνετε προληπτική διακυβέρνηση βάσει δεδομένων, επιχειρησιακή ταχύτητα και αφοσίωση των εργαζομένων με την ευφυΐα SaaS. Θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε τη συμμόρφωσή σας και τη λήψη αποφάσεων με προγνωστικά σημεία αναφοράς και πληροφορίες.

  Πώς να ορίσετε δικαιώματα αρχείων σε Mac

Vendr

Αφήνω Vendr αγοράστε και ανανεώστε εφαρμογές SaaS, ώστε να έχετε την καλύτερη τιμολόγηση χωρίς να μπείτε στον κόπο των διαπραγματεύσεων. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία προμηθειών SaaS για να μειώσετε τα έξοδά σας και να εξοικονομήσετε πολλά από αυτά.

Ο Vendr φέρνει πληροφορίες βάσει δεδομένων που βασίζονται σε χιλιάδες συναλλαγές για καλύτερη σαφήνεια τιμολόγησης και γρηγορότερα κλείσιμο συμφωνιών. Ξεχάστε τις εσωτερικές επιπλοκές κατά την πραγματοποίηση αγορών. Ο Vendr θα σας βοηθήσει να μεταβείτε γρήγορα από το στάδιο αξιολόγησης στην αγορά με 100% συμμόρφωση.

Το να ξεκινήσετε με αυτήν τη λύση είναι εύκολο. επιτρέψτε στον Vendr να αναλύσει τη στοίβα SaaS σας κοινοποιώντας μαζί του ένα υπολογιστικό φύλλο SaaS. Μόλις έχουν τα σωστά δεδομένα, θα καθορίσουν τρόπους για να σας εξοικονομήσουν χρήματα, να κάνουν αγορές και να ανανεώσουν τις άδειές σας. Τα στελέχη, οι ομάδες και οι επικεφαλής τμημάτων μπορούν να αξιοποιήσουν τον πίνακα εργαλείων για να ζητήσουν νέα εργαλεία.

Ο Vendr αυτοματοποιεί την έγκριση, είτε τη χρειάζεστε από νομικούς, οικονομικούς φορείς ή ενδιαφερόμενους φορείς ασφάλειας. Μόλις καθορίσει την καλύτερη τιμή, θα κλείσει τη συμφωνία, θα περιγράψει τις οικονομίες και θα προετοιμαστεί για την επόμενη ανανέωση.

Τροπικός

Ενδυναμώστε την ομάδα προμηθειών σας και βελτιώστε τις προσπάθειές σας με Τροπικός. Θα σας διευκολύνει στη διαχείριση εκατοντάδων προμηθευτών λογισμικού με υποβοηθούμενη αγορά για την αποτελεσματική επεξεργασία κάθε σύμβασης.

Η Tropic είναι σε θέση να ολοκληρώνει εκατοντάδες επιχειρηματικές συμφωνίες κάθε μήνα. Αυτό βοηθά στη δημιουργία βιβλίων, πληροφοριών και σημείων αναφοράς για τη βελτίωση των στρατηγικών προμήθειας. Απολαύστε τα ενδιαφερόμενα μέρη των συμβάσεων προσφέροντάς τους διάφορα εύχρηστα εργαλεία για τη διαχείριση της συμμόρφωσης με τη διαδικασία. Οι ομάδες προμηθειών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα για να διαχειρίζονται εύκολα τις αγορές και τις ανανεώσεις.

Ανακαλύψτε γρήγορα νέους προμηθευτές, βελτιστοποιήστε τη στοίβα SaaS και τυποποιήστε τη διαδικασία προμήθειας με το Tropic. Η διαχείριση συμβολαίων του είναι πολύτιμη για την οργάνωση των συμβολαίων σας, την απόκτηση κρίσιμων δεδομένων και για να μην αφήνετε ποτέ να λήξει οποιαδήποτε ανανέωση.

Με υποβοηθούμενη αγορά, θα λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση προμήθειας λογισμικού που προσφέρεται από τους ειδικούς της Tropic. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση του SaaS και να αποφασίσετε πού να την αυξήσετε ή να την μειώσετε.

Torii

Χρήση Torii για να αποκτήσετε ευρύτερη ορατότητα και βελτιστοποίηση δαπανών για να αυξήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) του SaaS. Αυτή η προηγμένη πλατφόρμα ανακάλυψης μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρήση του SaaS, να κάνετε προσαρμογές και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Το Torii παρέχει πλήρεις πληροφορίες για τις δαπάνες SaaS, τα δεδομένα συμβολαίου και το ERP με μια ματιά. Αξιοποιεί επίσης την ευφυΐα SaaS για να σας βοηθήσει να περιορίσετε το θόρυβο και να οπτικοποιήσετε όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται, επικαλύπτεται ή σπαταλάται.

Χωρίς να εγκαταλείψετε αυτήν την πλατφόρμα, αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε γρήγορες επιχειρηματικές αποφάσεις για οποιοδήποτε λογισμικό, χρήστη ή άδεια χρήσης. Μπορείτε να συνδέσετε διαφορετικούς πόρους όπως ERP με το Torii και να βρείτε τις δαπάνες SaaS στο χαρτοφυλάκιό σας.

Συνδυάστε τις πληροφορίες υιοθέτησης των χρηστών με το κόστος άδειας για να βελτιστοποιήσετε το SaaS ROI και τον αντίκτυπό σας. Με τις εγγενείς ενσωματώσεις HRIS, μπορείτε να χαρτογραφήσετε και να αναλύσετε ευέλικτα τις δαπάνες SaaS ανά κάτοχο εφαρμογής, επιχειρηματική μονάδα, κατηγορία λογισμικού κ.λπ., για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις πιο γρήγορα.

Επιπλέον, οι προηγμένες ροές εργασιών θα σας επιτρέψουν να ανακτήσετε γρήγορα τη χαμένη άδεια χρήσης και μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε την προσαρμοσμένη ανάκτηση άδειας. Το Torii θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε, να διαχειριστείτε, να παρακολουθείτε ή να σταδιακά

Precoro

Καταργήστε τη χειρωνακτική εργασία, απλοποιήστε τις διαδικασίες αγοράς, μειώστε τις δαπάνες και επικεντρωθείτε στην αύξηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) με Precoro. Οι χρήστες του είναι κατανεμημένοι σε 67 χώρες, συμπεριλαμβανομένων διάσημων όπως η Canva, η Tala και άλλες.

Με το Precoro, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε καθυστερήσεις έγκρισης, μη αυτόματη αναφορά και διαχείριση βάσει excel. Αντίθετα, το Precoro δημιουργεί PO γρήγορα και τις μετακινεί αυτόματα σε προμηθευτές. Προσφέρει άμεσα αιτήματα αγοράς, σαφείς ενδείξεις κατάστασης και έναν απεριόριστο κατάλογο υπηρεσιών και προϊόντων.

Το Precoro επιτρέπει έως και 90% ταχύτερες εγκρίσεις με ταχύτερη παράδοση και ευέλικτες ροές εργασίας. Περιλαμβάνει ροές εργασίας για προσαρμοσμένα πεδία, τμήματα και τοποθεσίες, εγκρίσεις φιλικές προς κινητά και πολιτικές και όρια έγκρισης.

  Οι 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές τηλεδιάσκεψης

Θα λαμβάνετε επίσης αναφορές για την παροχή ταχύτερων πληροφοριών για τη λήψη βέλτιστων επιχειρησιακών και οικονομικών αποφάσεων. Περιλαμβάνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, 20+ φίλτρα που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τι χρειάζεστε και 120+ προσαρμόσιμα πεδία για προσαρμοσμένες αναφορές.

Κάντε κράτηση για ένα demo για να μάθετε περισσότερα.

LeanIX

LeanIX είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα διαχείρισης SaaS για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και του κόστους SaaS. Σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώνετε τις κορυφαίες λύσεις διαχείρισης οικονομικών, SSO και συμβολαίων για να ανακαλύπτετε συνεχώς και γρήγορα εφαρμογές και να παρέχετε μεγαλύτερη προβολή στο οικοσύστημά σας SaaS.

Αυτή η πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαθέτει λειτουργίες όπως απεικονίσεις ανανέωσης, αναγνώριση διπλότυπων αδειών, περιττές συμβάσεις και αγορασμένες εφαρμογές SaaS και διαχειρίζεται τα πάντα σε ένα μόνο μέρος.

Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το κόστος SaaS και να εξοικονομήσετε περισσότερα. Η πλατφόρμα σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να αυξήσετε τη λογοδοσία μεταξύ των μελών της ομάδας σας και να εκχωρήσετε ιδιοκτησία, κάτι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα έξοδα SaaS και να αποφύγετε τη σπατάλη. Μπορείτε επίσης να διαπραγματευτείτε συμβόλαια με κριτήρια τιμολόγησης προμηθευτών λογισμικού.

Αξιοποιήστε το ημερολόγιο ανανέωσης και τις μηνιαίες αναφορές της πλατφόρμας για να προγραμματίσετε και να παραμείνετε εντός προϋπολογισμού. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε τη χρήση και να βελτιώσετε την υιοθέτηση SaaS με μεγαλύτερη προβολή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να εξασφαλίσετε την καλύτερη χρήση, εκχωρώντας τις κατάλληλες άδειες στα μέλη.

Παρακολουθήστε τις λύσεις λογισμικού σας στη στοίβα SaaS και παραμείνετε συμβατοί με το SOC2, τον GDPR και άλλους ρυθμιστικούς φορείς. Οι πληροφορίες από το λογισμικό θα σας βοηθήσουν επίσης να αποτρέψετε απειλές για την ασφάλεια, να εξαλείψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και να ασφαλίσετε την πρόσβαση στα δεδομένα.

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε προμηθευτές SaaS που συμμορφώνονται με τις πολιτικές σας και λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις. Ενσωματώστε το LeanIX με άλλα συστήματα όπως τα Slack, Salesforce, ADP, SAP, Okta και άλλα.

Κλεδάρα

Χρήση Κλεδάρα για να έχετε καλύτερη ορατότητα και έλεγχο των συνδρομών σας SaaS. Προσφέρει ένα μόνο μέρος για να δείτε και να διαχειριστείτε ολόκληρες τις συνδρομές σας. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τη συνεργασία μοιράζοντας εύκολα το λογισμικό στην ομάδα σας και αποφεύγοντας να πληρώνετε για αχρησιμοποίητες ή διπλότυπες υπηρεσίες.

Το Cledara θα σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε αβίαστα τις υπηρεσίες σας, εκτός και εν πλω, και να ζητάτε νέες. Παρακολουθήστε την ομάδα σας και εξουσιοδοτήστε την με τις κατάλληλες άδειες λογισμικού και εγκρίσεις που απαιτούνται, ενώ ελέγχετε τα πάντα με μια εύκολη διαδικασία προμήθειας.

Οπτικοποιήστε τους χρήστες και τις συνδρομές σας με αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρήσιμες πληροφορίες για να βρείτε προϋπολογισμούς και εξοικονομήσεις έργων.

Επιπλέον, αξιολογήστε έγκαιρα τις ανανεώσεις και προβλέψτε τις πληρωμές χρησιμοποιώντας επερχόμενες χρεώσεις και ημερομηνίες ανανέωσης σε ένα μόνο μέρος.

Snowsoftware

Ανακαλύψτε, ελέγξτε και βελτιστοποιήστε το οικοσύστημά σας SaaS με Snowsoftware. Προσφέρει λεπτομερή ορατότητα στη χρήση του SaaS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως δεδομένα εισόδου για να αποφύγετε τη σπατάλη, να μειώσετε την εξάπλωση των προμηθευτών, να διαπραγματευτείτε τις ανανεώσεις και να εξαλείψετε τις περιττές και επικίνδυνες εφαρμογές.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει στους επαγγελματίες της SAM καλύτερη ορατότητα σε μη εγκεκριμένες, εγκεκριμένες, αδειοδοτημένες και δωρεάν εφαρμογές SaaS παράλληλα με την υποδομή σας και τις εφαρμογές εσωτερικής εγκατάστασης σε μια ενιαία λύση. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις δαπάνες SaaS και να ελέγξετε αποτελεσματικά τις δραστηριότητες.

Οι πράκτορες Snow που είναι εγκατεστημένοι στα συστήματά σας με επέκταση προγράμματος περιήγησης μπορούν να καταγράψουν τη χρήση για περισσότερες από 8.000 εφαρμογές που ταυτοποιούνται με την Υπηρεσία Πληροφοριών Δεδομένων τους.

Θα σας επιτρέψει επίσης να συγκεντρώνετε δεδομένα για πολλές εφαρμογές με τη βοήθεια των υποδοχών σύνδεσης API SaaS, παρέχοντας παράλληλα μια άλλη σύνδεση API για ασυνήθιστες εφαρμογές. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με άλλα εργαλεία και να εκτελέσετε τα πάντα χωρίς εναλλαγή καρτελών.

συμπέρασμα

Μια πλατφόρμα διαχείρισης SaaS θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικά τις δαπάνες σας στο SaaS, επιτρέποντάς σας να απεικονίσετε και να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές SaaS, την κατανομή και τη χρήση τους. Επομένως, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες διαχείρισης SaaS που προτιμάτε και εξοικονομήστε χρήματα που κερδίσατε με κόπο.