12 καλύτερες οθόνες gaming για εξαιρετική απόδοση και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου

Είτε παίρνετε το gaming στα σοβαρά είτε έχετε μια περίοδο παιχνιδιού μετά την εργασία, η οθόνη σας θα παίξει τεράστιο ρόλο μεταξύ της νίκης και της ήττας σας.

Όλοι προτείνουν να αγοράσετε έναν υπολογιστή παιχνιδιών με ισχυρή κάρτα γραφικών. Αυτό σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λήψη σε πρώτο πρόσωπο (FPS), τους αγώνες, τη δράση και άλλα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να αναζητήσετε μια οθόνη παιχνιδιών υψηλής ποιότητας που μπορεί να αποδώσει ομαλό παιχνίδι. Με τη σωστή οθόνη gaming, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σκίσιμο, τεχνουργήματα κίνησης, τρεμόπαιγμα και θολές εικόνες.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε μια οθόνη παιχνιδιών και τι δεν μπορεί να χειριστεί μια κανονική οθόνη. Ας εξερευνήσουμε.

Γιατί χρειάζεστε μια οθόνη παιχνιδιών;

Οι οθόνες παιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την έξοδο της CPU και της κάρτας γραφικών σας για να κάνουν τα γραφικά να φαίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση όλων των αποτελεσμάτων στην οθόνη του υπολογιστή σας μετά την απόδοση και την επεξεργασία των εικόνων. Θα παρατηρήσετε την κύρια διαφορά όταν δείτε την ευκρίνεια της εικόνας, τις βελτιώσεις των χρωμάτων και την ευκρίνεια κίνησης συγκρίνοντας τα γραφικά σε gaming και κανονικές οθόνες.

Αν σας αρέσει το ανταγωνιστικό παιχνίδι, χρειάζεστε μια οθόνη παιχνιδιών 144 Hz για να ανακουφίσετε το επίπεδο παιχνιδιού σας. Δεν θα σας προσφέρει μόνο μια ομαλή και διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού, αλλά θα έχετε επίσης το πάνω χέρι έναντι όλων των άλλων παικτών που χρησιμοποιούν την οθόνη gaming 60Hz.

Εάν παίρνετε στα σοβαρά την εμπειρία παιχνιδιού σας, πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε να αγοράσετε μια οθόνη παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Πριν σκεφτείτε να αγοράσετε ένα, θα πρέπει να εξετάσετε τα χαρακτηριστικά και να κατανοήσετε τα πάντα με καλύτερο τρόπο. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε στα χέρια σας τη σωστή οθόνη gaming για μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Τεχνολογία πάνελ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε πριν αποκτήσετε μια ολοκαίνουργια οθόνη παιχνιδιών είναι η τεχνολογία του πάνελ. Υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες πάνελ διαθέσιμες στην αγορά και καθεμία από αυτές έχει τα δικά της θετικά και μειονεκτήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Τεχνολογία OLED

Το OLED σημαίνει Organic Light-Emitting Diode, το οποίο είναι σύντομα γνωστό ως Organic LED. Αυτή η τεχνολογία είναι νέα για να αντικαταστήσει τις οθόνες LCD για κάθε ηλεκτρονική συσκευή, από φορητές συσκευές έως τηλεοράσεις. Μια εικόνα οθόνης OLED δημιουργείται με την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση εκατομμυρίων μικροσκοπικών μεμονωμένων LED. Αυτά τα εκατομμύρια LED σχηματίζουν κάθε μεμονωμένο pixel της οθόνης.

Twisted Nematic (TN)

Τα πάνελ Twisted Nematic (TN) είναι γνωστό ότι είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των παικτών. Ο λόγος πίσω από την τεράστια δημοτικότητά του είναι οι γρήγοροι ρυθμοί ανανέωσης και οι χρόνοι απόκρισης pixel. Επιπλέον, αυτά τα πάνελ είναι τα πιο προσιτά που διατίθενται στην αγορά. Ένα μειονέκτημα αυτής της τεχνολογίας πάνελ είναι ότι είναι επιρρεπής σε αλλαγή χρώματος όταν το βλέπει κανείς από διαφορετική γωνία.

Κάθετη ευθυγράμμιση (VA)

Αυτές οι οθόνες είναι γνωστές στην αγορά για τις υψηλές αναλογίες αντίθεσης, την ικανότητα εμφάνισης βαθύ μαύρου και ισχυρά χρώματα. Η απόδοση του παιχνιδιού σας θα μπορούσε να χτυπηθεί λόγω της παραγωγής αξιοσημείωτων εφέ φαντασμάτων. Θα εξαρτηθεί από το μοντέλο που θα αγοράσετε.

Εναλλαγή σε επίπεδο (IPS)

Τα πάνελ IPS είναι διάσημα για την παροχή της καλύτερης ποιότητας χρώματος, ευρείες γωνίες θέασης και ισχυρή απόδοση σε κλίμακα του γκρι. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να ταιριάξουν με την απόκριση pixel που παρέχεται από τα πάνελ TN. Επιπλέον, αυτά τα πάνελ υπόκεινται σε τεχνουργήματα κίνησης. Αυτά θεωρούνται τα καλύτερα για γενική χρήση, αλλά δεν θα είναι τόσο καλά για τους παίκτες επειδή χρειάζονται οθόνες για τη διαχείριση ανταγωνιστικών παιχνιδιών.

Μερικοί Χρήσιμοι Όροι

Απόκριση Pixel

Το γκρι σε γκρι είναι η προδιαγραφή που χρησιμοποιείται συνήθως για την απόκριση εικονοστοιχείων. Αυτό μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου (ms). Δηλώνει το χρόνο που χρειάζεται για να περάσει ένα pixel από τη μια απόχρωση του γκρι στην άλλη. Μια χαμηλή απόκριση pixel θεωρείται καλύτερη από μια υψηλότερη απόκριση pixel, καθώς παρέχει μια πιο ομαλή συνολική ποιότητα εικόνας. Η ιδανική απόκριση pixel είναι 2 ms, αλλά αν αγοράζετε ένα για σκοπούς παιχνιδιού, μπορείτε να δουλέψετε καλά ακόμη και με 4 ms.

Ρυθμός ανανέωσης

Ο ρυθμός ανανέωσης είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να επανασχεδιαστεί μια ολόκληρη οθόνη. Οι περισσότερες τυπικές οθόνες LCD έχουν ρυθμό ανανέωσης 60 Hz στα μέγιστα επίπεδα. Έτσι, σημαίνει ότι η οθόνη σε αυτές τις οθόνες LCD ανανεώνεται 60 φορές το δευτερόλεπτο. Στα πάνελ 60 Hz, υπάρχουν υψηλές πιθανότητες θολών εικόνων, σκισίματος οθόνης και κινούμενων εικόνων.

Τώρα, η τάση είναι μεταβλητών ρυθμών ανανέωσης. Όλοι οι υπολογιστές παιχνιδιών χρειάζονται υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης για μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε οθόνες παιχνιδιών που διαθέτουν 75Hz, 120Hz, 144Hz, 240Hz και μερικές έχουν ακόμη και πάνελ 360Hz. Με αυτά τα πάνελ, μπορείτε να περιμένετε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στις οθόνες παιχνιδιών σας.

  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Indeed

Καθυστέρηση εισόδου

Αν ασχολείστε με τα παιχνίδια, τότε σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε την καθυστέρηση εισόδου. Η καθυστέρηση εισόδου είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί οποιαδήποτε ενέργεια στην οθόνη. Για παράδειγμα, εάν πατάτε ένα πλήκτρο, ο χρόνος που χρειάζεται για να δείτε τον αντίκτυπό του στην οθόνη είναι καθυστέρηση εισόδου. Εάν ο χρόνος είναι κάτω από 5 ms, είναι η σωστή επιλογή για παίκτες που περιμένουν αστραπιαίες απαντήσεις.

G-Sync

Οι παίκτες χρειάζονται οπωσδήποτε την τεχνολογία G-sync για το συγχρονισμό της οθόνης με την έξοδο της κάρτας γραφικών της συσκευής. Αυτό βοηθά πολύ στην απόκτηση ομαλότερης απόδοσης σε κάθε παιχνίδι. Το G-Sync απέκτησε τεράστια δημοτικότητα επειδή οι ρυθμοί ανανέωσης των οθονών είναι πάντα καλύτεροι από την ικανότητα της GPU να εξάγει δεδομένα. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα απόδοσης εξαιτίας αυτού του λόγου.

Κάθε φορά που η ταχύτητα της GPU δεν συγχρονίζεται με τους ρυθμούς ανανέωσης της οθόνης, το G-Sync διασφαλίζει ότι η κάρτα γραφικών προσαρμόζει τον ρυθμό εξόδου.

FreeSync

Το FreeSync είναι κάπως παρόμοιο με το G-Sync. Είναι μια προσαρμοστική τεχνολογία συγχρονισμού για τη βελτιωμένη ποιότητα των οθονών υγρών κρυστάλλων. Το κύριο πλεονέκτημα του FreeSync είναι ότι μειώνει το τραύλισμα και το σκίσιμο της οθόνης, το οποίο συνήθως ενεργοποιείται όταν η οθόνη δεν συγχρονίζεται με τους ρυθμούς καρέ του περιεχομένου. Είναι δωρεάν να συμπεριλάβετε το FreeSync στον εξοπλισμό οποιασδήποτε εταιρείας, γι’ αυτό κοστίζουν λιγότερο από τις συσκευές που είναι εξοπλισμένες με G-Sync.

Ποιότητα εικόνας

Οι οθόνες Twisted Nematic (TN) είναι οι πιο γρήγορες, αλλά είναι και οι φθηνότερες λόγω των πιο αδύναμων γωνιών θέασης. Οι οθόνες In-plane Switching (IPS) τείνουν να έχουν καλύτερα χρώματα από τις οθόνες Vertical Alignment (VA), αλλά έχουν ένα μειονέκτημα ελαφρώς πιο αργό χρόνο απόκρισης. Οι καλύτερες για σκοπούς gaming είναι οι οθόνες VA.

Αυτοί οι τεχνικοί όροι είναι απαραίτητοι για να κατανοήσετε προτού είστε εκεί έξω για να αγοράσετε μια οθόνη παιχνιδιών. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητήσετε στην αγορά.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών.

Dell 32 4K

Η Dell ήταν πάντα ένα διάσημο όνομα όταν πρόκειται για οθόνες. Με αυτόν τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό τριών όψεων, μπορείτε να απολαύσετε 4K σε ανάλυση UHD. Εδώ, λαμβάνετε 4 φορές περισσότερη ευκρίνεια και ακριβείς λεπτομέρειες από το Full HD. Με το Dell 32″ 4Kμπορείτε επίσης να αναπαράγετε περιεχόμενο HDR για να αυξήσετε τα επίπεδα της ψυχαγωγίας σας.

Μπορείτε να ζήσετε μια καθηλωτική εμπειρία ταινίας με την κυρτή οθόνη 1800R που διευρύνει το οπτικό σας πεδίο. Η ευρύτερη κάλυψη χρωμάτων 99% sRGB και 90% DCI-P3 σάς επιτρέπει να βλέπετε μια ευρύτερη γκάμα αποχρώσεων και ενισχυμένα πλούσια χρώματα. Η τεχνολογία AMD FreeSync σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μια ομαλή, χωρίς τραυλισμό και χωρίς σκισίματα εμπειρία θέασης.

Τα ενσωματωμένα διπλά ηχεία 5W πάλλονται τους ρυθμούς και προσφέρουν μια κινηματογραφική εμπειρία. Οι ενσωματωμένες διπλές θύρες HDMI διευκολύνουν επίσης την εναλλαγή μεταξύ ροής και παιχνιδιών κονσόλας, με την επιλογή να διατηρείτε τις συσκευές σας πάντα συνδεδεμένες. Η Dell έχει επίσης εργαστεί στην τεχνολογία της για να παρέχει δύο διαφορετικές λειτουργίες πολλαπλών εργασιών: λειτουργία εικόνας σε εικόνα και λειτουργία εικόνα προς εικόνα.

Dell 27 4K

Εδώ, θα έχετε μια οθόνη Dell 27″ 4K UHD εμπνευσμένη από τον τρόπο ζωής για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Με την ανάλυση 4K UHD, απολαμβάνετε βελτιωμένη λεπτομέρεια και ευκρίνεια κάθε καρέ. Η υποστήριξη αναπαραγωγής HDR σάς επιτρέπει να έχετε μια πιο ζωντανή εμπειρία. Η τεχνολογία AMD FreeSync σας προσφέρει μια ομαλή και χωρίς σχίσιμο εμπειρία.

Αυτή η οθόνη παιχνιδιών έχει μοναδική εμφάνιση λόγω του μοντέρνου και κομψού σχεδιασμού της. Ακόμη και σε διαφορετικές ευρείες γωνίες θέασης, μπορείτε να δείτε εξαιρετικά χρώματα με την τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) μαζί με την κάλυψη sRGB 99%. Υπάρχουν ενσωματωμένα διπλά ηχεία 3W για εκπληκτική εμπειρία ήχου. Οι θύρες HDMI διευκολύνουν τη σύνδεση με διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα.

AORUS FV43U

Το AORUS FV43U στοχεύει να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και οπτικής εικόνας με αυτήν την οθόνη gaming 4K. Τα καθαρά και λεπτομερή γραφικά το κάνουν να αισθάνεται σαν μια πιο αληθινή εμπειρία θέασης. Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, έχετε πιο ζωντανά και φωτεινά χρώματα μαζί με εφέ HDR. Μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας με τη βοήθεια των αποκλειστικών λειτουργιών HDR.

Απολαύστε τέλειο μελωδικό ήχο με τις αποκλειστικές τεχνικές ενίσχυσης του ήχου. Οι λειτουργίες Picture-in-Picture (PIP) και Picture-by-Picture (PBP) διευκολύνουν την παρακολούθηση του παιχνιδιού από τη μία πλευρά και την αναπαραγωγή του από την άλλη. Εδώ, παίρνετε επίσης το πάνω χέρι έναντι των αντιπάλων σας.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία χρονοδιακόπτη και μετρητή. Ο χρονοδιακόπτης θα παρακολουθεί τον χρόνο παιχνιδιού που έχει παρέλθει, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μετρητή για να καταμετρήσετε οτιδήποτε όπως η χρήση σκηνικών από τον αντίπαλο. Οι εντάσεις των χρωμάτων μπορούν να ελεγχθούν με τη βοήθεια ελέγχου χρώματος 6 αξόνων.

  Πώς να δείτε πόσο απασχολημένο είναι ένα κατάστημα αυτή τη στιγμή με τους Χάρτες Google

LG 34″ UltraGear

Η LG έχει αναπτύξει την καλύτερη στην κατηγορία της LG UltraGear οθόνη παιχνιδιών που επικεντρώνεται πλήρως στη βελτίωση των επιπέδων παιχνιδιού σας. Οι προηγμένες δυνατότητες gaming του περιλαμβάνουν χρόνο απόκρισης 1ms, γρήγορο και ζωντανό Nano IPS, NVIDIA G-Sync Ultimate και προσαρμογές επαγγελματικού επιπέδου.

Το Nvidia G-Sync Ultimate είναι το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης που παρέχεται από την Nvidia στην αγορά. Εδώ, θα έχετε τον καλύτερο επεξεργαστή Nvidia G-Sync που προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού επόμενου επιπέδου μαζί με gameplay χαμηλής καθυστέρησης, κινηματογραφικά χρώματα, ζωντανό HDR και εκπληκτικά επίπεδα αντίθεσης.

Ο απίστευτος χρόνος απόκρισης 1 ms σας κρατά στο παιχνίδι ακόμα και σε ακραίες συνθήκες ταχύτητας. Ποτέ μην κολλάτε με το motion blur με τους ρυθμούς ανανέωσης 144 Hz. Με το overclocking, η οθόνη μπορεί ακόμη και να φτάσει σε ρυθμό αστραπιαίας ανανέωσης 180 Hz. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες περιβάλλον παιχνιδιού με την ατμόσφαιρα επόμενου επιπέδου μέσω του σφαιρικού φωτισμού. Υπάρχουν 6 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων: μπλε του ουρανού, πράσινο της φύσης, κόκκινο, ματζέντα, λευκό ουδέτερο και λευκό φως της ημέρας για τη ρύθμιση του περιβάλλοντος παιχνιδιού.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες, όπως η λειτουργία συγχρονισμού βίντεο, η λειτουργία συγχρονισμού ήχου, τα χειριστήρια παιχνιδιών στην οθόνη, ο μαύρος σταθεροποιητής, ακόμη και οι προσαρμογές σταυρού.

Οθόνη LG 27″ UHD IPS

Με αυτήν την οθόνη παιχνιδιών LG 4K UHD IPS, μπορείτε να απολαύσετε ποιότητες χρώματος και φωτεινότητας όπως δεν έχετε ξαναδεί. Η τεχνολογία HDR σάς παρέχει μια πιο ζωντανή εικόνα μαζί με μια πιο έντονη αντίθεση μεταξύ των πιο σκοτεινών και των φωτεινότερων περιοχών της οθόνης.

Αυτή η οθόνη παιχνιδιών ενισχύει τη νέα εποχή της εμπειρίας 4K UHD του παιχνιδιού κονσόλας. Η τεχνολογία AMD FreeSync, μαζί με τις δυνατότητες Black Stabilizer και Dynamic Action Sync, σας διευκολύνει να κερδίσετε περισσότερες μάχες. Η τεχνολογία AMD FreeSync ανεβάζει το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο χωρίς προβλήματα σκισίματος και θολών εικόνων καθώς λαμβάνετε πιο ομαλό, καθαρότερο και ταχύτερο παιχνίδι.

Το λογισμικό OnScreen Control επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν διαφορετικές ρυθμίσεις με τη βοήθεια ενός μόνο κλικ. Η δυνατότητα Screen Split διευκολύνει τον διαχωρισμό ολόκληρης της περιοχής οθόνης στα δύο χωρίς προβλήματα. Ο εργονομικός σχεδιασμός εδώ είναι ένα θετικό σημείο σε αυτήν την οθόνη παιχνιδιών.

LG 32″ UltraGear QHD

Αποκτήστε αυτήν την οθόνη παιχνιδιών LG 32″ UltraGear QHD Nano IPS για να ολοκληρώσετε την premium ρύθμιση παιχνιδιών σας. Αυτό είναι κατασκευασμένο για παίκτες που χρησιμοποιούν το πιο πρόσφατο υλικό, κομψή σχεδίαση, εργονομία και εξαιρετική εμπειρία. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες εστιασμένες στο παιχνίδι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την οθόνη, όπως ζωντανά πάνελ IPS, επιλογές προσαρμογής σε επαγγελματικό επίπεδο, χρόνος απόκρισης 1ms GTG και συμβατότητα Nvidia G-Sync.

Η οθόνη παιχνιδιών μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης μαζί με πλούσια και ζωντανή ποιότητα εικόνας. Οι εξαιρετικά γρήγοροι ρυθμοί απόκρισης 1ms προσφέρουν βελτιωμένες λεπτομέρειες, αντίθεση και ευκρίνεια. Η τεχνολογία Nano IPS υποστηρίζει χρώματα υψηλής πιστότητας για την παροχή σκηνών υψηλής ποιότητας, ενώ η τεχνολογία HRD10 μπορεί να προσφέρει δυναμική αντίθεση.

Δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα θολώματος εικόνας, καθώς η οθόνη 165 Hz μπορεί να υπερχρονιστεί στα 180 Hz για πιο ομαλή εικόνα. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τον σταθμό μάχης σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για μια άνετη εμπειρία παιχνιδιού.

MSI Optix

ο MSI Optix MAG Η σειρά αναπτύσσεται μετά από αυστηρές δοκιμές ποιότητας για να σχεδιάσει μια στιβαρή και ανθεκτική οθόνη παιχνιδιών. Αυτό είναι το καλύτερο για παίκτες αρχικού επιπέδου με εύκολη διαδικασία εγκατάστασης και φιλική διεπαφή χρήστη. Δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα θολώματος οθόνης λόγω του εξαιρετικά γρήγορου χρόνου απόκρισης 1ms GTG. Οι κρυστάλλινες εικόνες θα σας διευκολύνουν να λαμβάνετε γρήγορες αποφάσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια παιχνιδιών που κινούνται γρήγορα.

Το MSI Optix είναι μια οθόνη gaming ultrawide 21:9 που βελτιώνει την περιφερειακή σας όραση. Οι ρυθμοί ανανέωσης 200 Hz σάς δίνουν το πάνω χέρι έναντι των αντιπάλων σας σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, όπως shooters πρώτου προσώπου, αθλήματα και παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Η MSI παρέχει επίσης διάφορες ρυθμίσεις ειδικά για την κονσόλα για να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας με την πιο ομαλή εμπειρία 120 Hz ακόμα και όταν συνδέετε την οθόνη σε μια κονσόλα.

Τα μόρια υγρών κρυστάλλων αυτής της τεχνολογίας Rapid IPS περιστρέφονται 4 φορές πιο γρήγορα από τα κανονικά μόρια υγρών κρυστάλλων. Εκτός από αυτό, λαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα όπως καμία παραμόρφωση λόγω των πάνελ IPS, η τεχνολογία HDR για κρυστάλλινες εικόνες, η ευρεία γκάμα χρωμάτων και η εφαρμογή gaming OSO 2.0 για εύκολες προσαρμογές. Η συμβατότητα Nvidia G-Sync σάς παρέχει εμπειρία παιχνιδιού χωρίς σχίσιμο και τραυλισμό.

MSI Oculux

ο MSI Oculux NXG253R Η οθόνη G-Sync gaming esports θα σας βοηθήσει να παίξετε με τη μέγιστη απόδοση. Η συμβατότητα Nvidia G-Sync σάς επιτρέπει να μεταφέρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο χωρίς τρεμούλιασμα, τραυλισμό ή σκίσιμο. Δείτε κάθε εικόνα με βελτιωμένη ευκρίνεια λόγω του εξαιρετικά γρήγορου χρόνου απόκρισης GTG 1ms.

Δεν θα υπάρχει καμία πιθανότητα εμφάνισης θολώματος οθόνης, επειδή η συμβατότητα Nvidia G-Sync σάς παρέχει οθόνη 360 Hz, η οποία είναι 1,5 φορές ταχύτερη από τη συμβατική οθόνη 240 Hz. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς καρέ για να ανταγωνιστείτε σε όλα τα σύγχρονα παιχνίδια του σήμερα όπως το Valorant, το Overwatch, το CS: GO και πολλά άλλα.

  Πώς να βρείτε ποιο WAF προστατεύει έναν ιστότοπο

Μπείτε στην επόμενη μάχη gaming με αυτό το θηρίο για να μετρήσετε τη νίκη σε χιλιοστά του δευτερολέπτου με τον Nvidia Reflex Latency Analyzer. Το MSI Oculux διαθέτει Nvidia DLSS για να ενισχύει τους ρυθμούς καρέ και να δημιουργεί ευκρινείς και καθαρές εικόνες μέσω πυρήνων τανυστών επεξεργασίας AI στο GeForce RTX. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές στο σύστημα παιχνιδιών σας με βάση τις προτιμήσεις σας και το μαγευτικό απαλό φως του περιβάλλοντος προσθέτει σε αυτήν την υπέροχη οθόνη παιχνιδιών.

Viotek QHD

Απολαύστε εκπληκτικές εικόνες σε 2K με την αναλογική γκάμα sRGB 103% και η αντίθεση 3000:1 προσφέρει υπέροχα λευκά και πιο σκούρα μαύρα με Viotek 27″ QHD Gaming Monitor. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης 1 ms, μαζί με τους ρυθμούς ανανέωσης 144 Hz, κάνουν κάθε παιχνίδι πιο διασκεδαστικό για εσάς. Η τεχνολογία FreeSync και G-Sync διευκολύνουν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Οι γωνίες θέασης 1500R και 178º μειώνουν τη λάμψη για να σας κρατούν απόλυτα βυθισμένους ενώ παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε ταινίες. Το σταυρόνημα του Gameplus σάς επιτρέπει να μετατρέπετε κάθε λήψη σε τέλεια, και όταν μεταβείτε στη λειτουργία FPS, θα καταγράφετε κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια.

Ανοιχτό κουτί Viotek

Το Viotek Open Box Gaming Monitor ανεβάζει τα επίπεδα του παιχνιδιού σας και το κάνει εξαιρετικά γρήγορο χάρη στην ανάλυση της οθόνης WQHD. Ενισχύεται λόγω του αστραπιαίου ρυθμού ανανέωσης 144 Hz. Αυτό θεωρείται ιδανικό τόσο για παιχνίδια όσο και για βιντεοδιάσκεψη επειδή δεν υπάρχουν προβλήματα με πτώση καρέ και τρεμόπαιγμα στο βίντεο.

Η οθόνη έχει αναλογία αντίθεσης 3000:1 μαζί με γκάμα sRGB 96%. Η οθόνη AMD FreeSync σάς βοηθά να εξομαλύνετε τα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό χωρίς προβλήματα θολών εικόνων και ειδώλου εικόνας. Η κίνηση θα παραμείνει αρκετά ομαλή ακόμα κι αν δείτε ότι ο ρυθμός καρέ πέφτει έως και 48 Hz.

Έχετε επίσης την ευκαιρία να συνδέσετε όσες συσκευές θέλετε με 3 θύρες HDMI, 1 θύρα οθόνης και έξοδο ήχου 3,5 mm. Αυτό είναι ένα τέλειο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για χρήση τόσο σε σπίτια όσο και σε γραφεία για παραγωγικότητα και έντονο gaming. Η ανάλυση οθόνης QHD 2560 x 1440p είναι απλώς η τέλεια για λόγους gaming και ψυχαγωγίας.

Viotek Ultrawide

Η Viotek Ultrawide Curved Gaming Monitor έχει ανάλυση Full HD με εξαιρετικές λεπτομέρειες και λαμπερά χρώματα. Η οθόνη διαθέτει χρωματική γκάμα sRGB 107% για βελτιωμένη χρωματική ακρίβεια και η εξαιρετικά ευρεία οθόνη σας δίνει επίσης περισσότερο χώρο για παραγωγικότητα. Οι ρυθμοί ανανέωσης 120Hz το καθιστούν ιδανικό για σκοπούς gaming με μηδενικά πτώση καρέ και πιο ομαλές μεταβάσεις. Καθώς υπάρχουν υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης, υπάρχει λιγότερη καταπόνηση των ματιών.

Αυτή είναι απλώς η τέλεια οθόνη για όλους τους σκοπούς, είτε είστε δημιουργός περιεχομένου, απλός παίκτης ή ακόμα και επιχειρηματίας. Τα εργαλεία παραγωγικότητας PIP/PBP διπλής εισόδου κάνουν την εργασία και το παιχνίδι πιο αποτελεσματικά. Η εμπειρία παιχνιδιού βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο χάρη σε διάφορα εργαλεία όπως η τεχνολογία AMD FreeSync, το σταυρόνημα Gameplus και οι βελτιστοποιήσεις FPS.

Η κυρτή οθόνη gaming 1200R προσθέτει όραση στην καθημερινή σας εμπειρία προβολής. Αποκτάτε μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού και προβολής με την υπερευρεία οθόνη.

Samsung QLED

ο Samsung QLED 49″ Η οθόνη παιχνιδιών έχει αναλογία διαστάσεων 32:9 και κυρτά πάνελ 1800R για να βυθίζει τους θεατές στο παιχνίδι ή την ψυχαγωγία. Υπάρχουν περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρωμάτων που κάνουν την εικόνα να φαίνεται πιο ρεαλιστική. Με αυτήν την οθόνη παιχνιδιών, θα δείτε μια τεράστια αναβάθμιση στην εμπειρία παιχνιδιού σας, καθώς διαθέτει τεχνολογία Quantum Dot.

Το νέο Radeon FreeSync 2 της AMD παρέχει πολύ καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού HDR από το φάσμα sRGB. Οι σκοτεινές περιοχές φαίνονται πιο σκούρες, ενώ οι φωτεινές περιοχές φαίνονται πιο φωτεινές λόγω της υποστήριξης HDR. Μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές λεπτομέρειες και αντιθέσεις μαζί με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Κάθε σκηνή δράσης θα φαίνεται άψογη με την οθόνη παιχνιδιών Samsung 144Hz. Αυτή η οθόνη παιχνιδιών είναι κατασκευασμένη για ταχύτητα με χρόνο απόκρισης κίνησης 1 ms. Η λειτουργία Black Equalizer σάς επιτρέπει να ορίσετε το επίπεδο φωτεινότητας οποιασδήποτε σκηνής παιχνιδιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η λειτουργία εξοικονόμησης ματιών είναι ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό για τη μείωση της εκπομπής μπλε φωτός και τη μείωση της κούρασης των ματιών.

Η οθόνη ultrawide σάς επιτρέπει να κάνετε πολλαπλές εργασίες σαν επαγγελματίας. Εδώ, θα νιώσετε σαν να χρησιμοποιείτε δύο διαφορετικές οθόνες 16:9. Δεν υπάρχει ακαταστασία λόγω των καλωδίων, καθώς χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο τροφοδοσίας χωρίς στεφάνες να ενοχλούν την προβολή σας. Η λειτουργία Easy Setting Box σάς επιτρέπει να κάνετε διαμερίσματα στην οθόνη σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με ένα μόνο κλικ.

Συμπέρασμα 🎮

Αν θέλετε να ανεβάσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας σε ένα νέο επίπεδο, πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε μια καλή οθόνη παιχνιδιών. Θα έχετε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού και θέασης με μια οθόνη παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα που μπορείτε να ελέγξετε εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα.

Στη συνέχεια, διαβάστε για τα όμορφα γραφεία παιχνιδιών.