12 καλύτερες εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων για να σχεδιάσετε την εμφάνισή σας

Ο σχεδιασμός ρούχων μπορεί να είναι πραγματικός πονοκέφαλος, έτσι δεν είναι; Οχι πια! Μπορείτε να σχεδιάσετε την εμφάνισή σας σχεδιάζοντας τα ρούχα σας με ευκολία, χρησιμοποιώντας εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων στα χέρια σας.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμμονής σας με τη μόδα ή το ταραχώδες πρόγραμμα, η επιλογή ενός ρούχου δεν πρέπει να σας καταναλώνει όλο τον χρόνο σας. Μια λύση είναι να ετοιμάσεις τα ρούχα σου το προηγούμενο βράδυ. Γιατί να μην δημιουργήσετε εικονικά το ντύσιμό σας και να προσχεδιάσετε όλα τα ρούχα σας για τις επόμενες στιγμές;

Αν αναρωτιέστε αν είναι δυνατό να προετοιμάσετε και να σχεδιάσετε εκ των προτέρων τα ρούχα σας εικονικά, η απάντηση είναι ναι! Με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να συναρμολογούν τα ρούχα τους στις συσκευές τους.

Οι σχεδιαστές ρούχων είναι ειδικές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ντύσιμό σας. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι οι σχεδιαστές ρούχων και πώς να χρησιμοποιήσετε έναν σχεδιαστή ρούχων. Θα εξετάσουμε επίσης μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων για να σχεδιάσουμε την εμφάνισή σας.

Τι είναι οι σχεδιαστές ρούχων;

Δεν είναι μια υπερδύναμη που έχει ο καθένας να επιλέξει ή να προετοιμάσει ένα ρούχο. Η πραγματική πρόκληση είναι να επιλέξετε ένα ρούχο για κάθε μέρα που είναι διαφορετικό από την προηγούμενη, επειδή το να ντύνεστε με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα σας κάνει να φαίνεστε εκτός μόδας. Το λογισμικό σχεδιασμού ρούχων βοήθησε στην επίλυση αυτού του προβλήματος.

Καθώς τα άτομα δίνουν μεγάλη προσοχή στις ντουλάπες τους πριν βγουν έξω, οι εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων έχουν γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Παρόμοια με τους προσωπικούς στυλίστες, αυτές οι εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων βοηθούν τους χρήστες να επιλέξουν το πιο κολακευτικό ντύσιμό τους. Οι στιλίστες, οι influencers και οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές για λίγο.

Για να σας βοηθήσουν περαιτέρω στην οργάνωση των ρούχων σας, αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν συχνά να δημιουργείτε σύνολα που είναι προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένες περιστάσεις, εποχές, χρώματα και αξεσουάρ.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν σχεδιαστή ρούχων;

Η απόκτηση ενός σχεδιαστή ρούχων είναι το πρώτο βήμα για να έχετε μια καλά επιμελημένη γκαρνταρόμπα. Σας βοηθά να επιλέξετε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής, τα γούστα και τις απαιτήσεις σας. Εκτός από το να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Επίσης, η προετοιμασία του ρούχου σας προάγει τη βιωσιμότητα και βοηθά στο ταξίδι της μόδας σας.

Η χρήση ενός σχεδιαστή ρούχων σάς προσφέρει μια προσεκτικά μελετημένη στολή που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα αφού ξέρετε τι να αγοράσετε. Αποφεύγετε να αγοράζετε αντίγραφα πραγμάτων που ήδη έχετε και ρούχα που δεν ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας ή δεν συμπληρώνουν την τρέχουσα γκαρνταρόμπα σας.

Επίσης, αν οργανώσετε προσεκτικά την γκαρνταρόμπα σας, θα χρειαστείτε λιγότερα αντικείμενα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ξοδεύετε χρήματα για την ποιότητα.

Τώρα που γνωρίζετε καλύτερα τις εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε μερικές από τις καλύτερες.

Αποκτήστε ντουλάπα

Το Get Wardrobe διευκολύνει τον προγραμματισμό ρούχων και τη διαχείριση της ντουλάπας σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε γρήγορα ποιο θα φορέσετε για τακτικές ή ειδικές περιστάσεις τραβώντας εικόνες από τα ρούχα σας και ανεβάζοντάς τες σε μια ντουλάπα που βασίζεται σε σύννεφο.

  Τρόπος κοινής χρήσης ήχου υπολογιστή στο ζουμ

Το φόντο κάθε λήψης μπορεί να εξαλειφθεί με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες ρούχων σε στυλ περιοδικού με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, που θα διευκολύνει τον προγραμματισμό ρούχων. Επίσης, προσφέρει ένα ημερολόγιο για τον προγραμματισμό ρούχων που περιλαμβάνει τοπικά δεδομένα καιρού.

Μπορείτε να συγχρονίσετε πληροφορίες ρούχων σε όλες τις συσκευές με αυτό το δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού ρούχων. Για πιο ελκυστικές εικόνες, μπορείτε ακόμη και να τακτοποιήσετε ρούχα και να δημιουργήσετε κολάζ. Είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

Μωβ σχεδιαστής ρούχων

Το Pureple Outfit Planner σάς δίνει τη δυνατότητα να καταλογίσετε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ψηφιακά. Μετά από αυτό, μπορείτε είτε να φτιάξετε τα σύνολά σας είτε να ζητήσετε από την εφαρμογή να παρέχει μια αυτόματη επιλογή ρούχων για εσάς. Η σάρωση προς τα αριστερά υποδηλώνει απόρριψη των προτεινόμενων ρούχων. Σύροντας προς τα δεξιά, μπορείτε να αποθηκεύσετε κάτι που σας αρέσει.

Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να οργανώσετε τα αντικείμενα της ντουλάπας σας σε κατηγορίες, να προσθέσετε τα ρούχα που θέλετε στο διαδίκτυο και να τροποποιήσετε πολλά αντικείμενα για να δημιουργήσετε μια εικονική ντουλάπα.

Ωστόσο, η δυνατότητα να προτείνετε κοστούμια από την γκαρνταρόμπα σας είναι το μεγάλο ενδιαφέρον. Το Pureple κατανοεί το στυλ που προτιμάτε χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI. Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων που διατίθεται τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Βιβλίο στυλ

Μπορείτε να φτιάξετε μια εικονική γκαρνταρόμπα με τα ρούχα σας με το Stylebook, μια εφαρμογή για κινητά. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες της γκαρνταρόμπας σας, να τις ταξινομήσετε σε εξειδικευμένες κατηγορίες και να φτιάξετε κοστούμια για διάφορες εκδηλώσεις.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα αγαπημένα σας ρούχα. Για όσους ταξιδεύουν συχνά, το Stylebook είναι φανταστικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια λίστα συσκευασίας και να επιλέξετε τα διάφορα ρούχα που θέλετε να κουβαλήσετε για τις διακοπές σας. Μετά από αυτό, το Stylebook θα δημιουργήσει μια λίστα με όλα όσα πρέπει να φέρετε.

Τραβήξτε μια φωτογραφία των πραγμάτων που πρέπει να είναι προσβάσιμα και, στη συνέχεια, υποβάλετέ την για να ξεκινήσετε. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να ταξινομείτε και να οργανώνετε τα ρούχα σας για να διευκολύνετε τη σύνθεση συνόλων για διάφορες καταστάσεις.

STYLICIOUS – Οργανωτής ντουλάπας

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Stylicious για smartphone και tablet, μπορείτε να τακτοποιήσετε κάθε κομμάτι της ντουλάπας σας σύμφωνα με κατηγορίες όπως πουκάμισα, παντελόνια, υποδήματα και αξεσουάρ. Αυτή η εφαρμογή συλλέγει πληροφορίες για να χρησιμοποιήσει έναν εύκολο αλγόριθμο για να προτείνει ρούχα που ταιριάζουν στο στυλ σας. Αυτό είναι τέλειο για όποιον θέλει χαρακτηριστικά σχεδιασμού ντουλάπας και συνεχή έμπνευση για τα ρούχα.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς ρούχων τοποθετώντας τα προϊόντα σε οριζόντιες λωρίδες για να δημιουργήσετε κοστούμια. Μπορείτε να συγχρονίσετε ρούχα με το LookBook σας χρησιμοποιώντας το Stylicious. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο συχνά αλλάζετε διαφορετικά ρούχα.

Smart Closet – Fashion Style

Το Smart Closet είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης ντουλαπιών και σχεδιασμού ρούχων με απλή διεπαφή χρήστη. Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι ωφελεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Μπορείτε να επιλέξετε ρούχα από διάφορες μάρκες με Smart Closet και να τα βάλετε στην ντουλάπα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες των ενδυμάτων σας στην ντουλάπα. Η αφαίρεση του φόντου με ένα απλό κλικ θα κάνει τις εικόνες σας να φαίνονται πιο ελκυστικές.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Smart Closet είναι ο σχεδιασμός ρούχων. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε τις επιλογές ρούχων σας και να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα αγαπημένα σας. Αυτή η εφαρμογή παρέχει χρήσιμη βοήθεια κατά τη συσκευασία των ρούχων για διακοπές, ώστε να μην ξεχαστεί τίποτα. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

  Πόσοι παραβάτες του σεξ ζουν κοντά σας;

Combyne – Δημιουργία ρούχων

Μία από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές ρούχων είναι το Combyne, το οποίο έχει ήδη περισσότερους από 2 εκατομμύρια ένθερμους χρήστες. Αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να υιοθετήσετε εάν ψάχνετε για μια καλά δοκιμασμένη. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μόδας. Η εφαρμογή είναι διαισθητική για το στυλ σας και προσφέρει μεγάλη ποικιλία ρούχων για στυλ.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν προτάσεις «τι να ντύνονται» από το Combyne, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν τις επιλογές τους ανάλογα με τα γούστα τους. Αυτό το ολοκληρωμένο λογισμικό έχει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδυάσετε την ιδανική φορεσιά σας, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS.

Acloset – AI Fashion Assistant

Το Acloset κάνει τη διαχείριση των ρούχων σας απλή. Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή Android και iOS για την οργάνωση ρούχων σύμφωνα με διάφορους παράγοντες. Επίσης, λαμβάνετε προτάσεις ντουλάπας κατάλληλες για τον καιρό για να δείξετε τις καλύτερες εμφανίσεις σας.

Με τη βοήθεια αυτού του συγκεκριμένου λογισμικού, μπορείτε να εξετάσετε τα ρούχα στην ντουλάπα σας για να δείτε πώς είναι το στυλ τους. Μπορείτε να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας ρούχα ανά κατηγορίες όπως ετικέτες, σωματότυπους και περιστάσεις για μια καλύτερη εμπειρία.

Το Acloset διασφαλίζει ότι φοράτε κάθε ρούχο εμφανίζοντας πράγματα που έχετε φορέσει πρόσφατα, αντικείμενα που δεν έχετε φορέσει εδώ και καιρό και τις αναλογίες των ρούχων που φοράτε τακτικά. Εμφανίζονται επίσης το χρώμα, η μάρκα και τα ρούχα που φοράτε πιο συχνά, δείχνοντας τις προτιμήσεις σας στα ρούχα.

Η ντουλάπα σας – Έξυπνη μόδα

Ένα εργαλείο σχεδιασμού ρούχων που ονομάζεται Your Closet μπορεί να υπερηφανεύεται για τον απλό προγραμματισμό ημερολογίου. Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες ρούχων και να τις προσθέσετε, να επεξεργαστείτε φωτογραφίες, να αλλάξετε φόντο και να κάνετε πολλά περισσότερα με αυτό ως εικονική οργάνωση ντουλάπας.

Αυτό το εργαλείο έχει πολλές λειτουργίες και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η δημιουργία ρούχων, που σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε μοντέρνα κοστούμια που ταιριάζουν με το γούστο σας. Επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε ρούχα, να προσθέσετε σημειώσεις και ακόμη και να περιστρέψετε εικόνες.

Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να απλοποιήσει τον προγραμματισμό ρούχων και είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων. Είναι επίσης κατάλληλο για όσους θέλουν να φαίνονται κομψοί ενώ βρίσκονται εν κινήσει χωρίς να το πολυσκεφτούν. Αυτή η εφαρμογή είναι προσβάσιμη μόνο σε συσκευές Android.

XZ (ντουλάπα)

Θα πρέπει να μπείτε στο XZ Closet εάν αναζητάτε ένα αποτελεσματικό εργαλείο σχεδιασμού ντουλάπας. Αυτό το σύγχρονο λογισμικό εξασφαλίζει στους χρήστες πάντα την καλύτερη εμφάνιση εστιάζοντας σε νέες τάσεις και μόδες. Χάρη στα χαρακτηριστικά που κάνουν προτάσεις ρούχων με βάση τα γούστα, τα ρούχα και το στυλ σας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε ξανά για το τι θα ντυθείτε.

Οι χρήστες αυτού του προγράμματος μπορούν να προσθέσουν τα ρούχα τους και μπορείτε να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες για να αφαιρέσετε το φόντο για μια πιο ελκυστική ιδέα ρούχων. Υπάρχουν περισσότερα από 32 εκατομμύρια είδη μόδας διαθέσιμα στο XZ. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για να μάθετε για τις τρέχουσες τάσεις και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε τι θα φορέσετε στη συνέχεια. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

  Πόσα Χρειάζομαι Κάθε μήνα;

Outfit Tracker για ρούχα

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Outfit Tracker, μπορείτε να παρακολουθείτε τις επιλογές ρούχων σας, πού τα φορούσατε, πότε και ποιος σας εντόπισε να τα φοράτε. Η λήψη αυτής της εφαρμογής σε οποιαδήποτε συσκευή Android και iOS ισοδυναμεί με την ύπαρξη ενός σχεδιαστή εμφάνισης που διαχειρίζεται τον χώρο της γκαρνταρόμπας σας, βρίσκει ρούχα για εσάς και αποφασίζει τι θα φορέσετε.

Μπορείτε να προσθέσετε κοστούμια απευθείας από την κάμερά σας με τη βοήθεια της ενσωματωμένης κάμερας. Επίσης, μπορείτε απλά να ανεβάσετε ρούχα από τη συλλογή φωτογραφιών σας και, εάν είναι απαραίτητο, να προσαρμόσετε την ημερομηνία εισαγωγής παλιών φωτογραφιών. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παρακολουθεί πότε φορέσατε τελευταία φορά μια στολή ολόκληρη ή μέρος της. Θα μπορεί να συντονίζεται με τα πουκάμισα, τα παντελόνια, το κοστούμι, το τζιν, το σακάκι, το καπέλο, τη γραβάτα, το φόρεμα και οποιοδήποτε άλλο ρούχο.

Pronti AI – Outfit Maker

Το Pronti παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε τη χρήση της ντουλάπας σας οργανώνοντάς την. Μπορείτε να προετοιμάσετε γρήγορα το στυλ σας για επίσημες εκδηλώσεις, ραντεβού ή ακόμα και διακοπές με τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες των ρούχων σας, να τα διαχειριστείτε και να λάβετε προτάσεις. Είναι διαθέσιμο τόσο σε τηλέφωνα Android όσο και σε iOS.

Το Pronti είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Τραβήξτε φωτογραφίες από τα ρούχα σας για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, καταχωρήστε τα στη ντουλάπα σας. Αυτή η εφαρμογή θα σας παρέχει δημιουργικές εναλλακτικές και προτάσεις ντουλάπας με βάση την περίσταση ή την εκδήλωση για την οποία ντύνεστε. Επιλέξτε το αγαπημένο σας στυλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pronti για να ψωνίσετε online και να βρείτε τα ρούχα που θέλετε να φορέσετε.

OpenWardrobe Outfit Planner

Εγγραφείτε στην εφαρμογή OpenWardrobe εάν θέλετε επίσης να γίνετε μέλος μιας κοινότητας που αγαπά τη μόδα. Μπορείτε να σχεδιάσετε ρούχα, να ανεβάσετε τα ρούχα σας στην εφαρμογή και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να κοιτάξετε μέσα από ρούχα κατασκευασμένα από σχεδιαστές, εταιρείες ή στυλίστες.

Μπορείτε να οργανώσετε τις εμφανίσεις σας, να ετοιμάσετε βαλίτσες για τις επόμενες διακοπές σας και να προσθέσετε ρούχα στην ψηφιακή σας ντουλάπα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε την επόμενη εορταστική στολή σας στην καρτέλα ‘Discover’ ή να πάρετε ιδέες από την κοινότητα OpenWardrobe. Μπορείτε να λάβετε οδηγίες βίντεο και συμβουλές για πολλά θέματα που σχετίζονται με τη μόδα στην ιστοσελίδα.

Επίσης, η εφαρμογή OpenWardrobe είναι δωρεάν σε συσκευές Android και iOS. Το OpenWardrobe είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για τη διαχείριση της ντουλάπας σας και μια υπέροχη τοποθεσία για να ανακαλύψετε ιδέες για τα ρούχα σας.

συμπέρασμα

Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε ορισμένες εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων, ανεξάρτητα από το αν αναζητούσατε έναν τρόπο να ανακουφίσετε το άγχος της γκαρνταρόμπας της τελευταίας στιγμής ή ακριβώς όπως η ιδέα της πρόσβασης στην ντουλάπα σας στο τηλέφωνό σας.

Χάρη στις εφαρμογές σχεδιασμού ρούχων, μπορείτε να δείτε την πλήρη γκαρνταρόμπα σας με μια ματιά. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή της ενδυμασίας σας γίνεται απλή. Εάν είστε αφοσιωμένος fashionista με φορτωμένο πρόγραμμα, μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρόνο.

Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών, όχι μόνο θα φαίνεστε πάντα πιο μοντέρνοι και θα αναπτύσσετε τις οργανωτικές σας δεξιότητες. Αλλά αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, οι προαναφερθείσες εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν συμβουλές.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς που προσφέρονται από τις παραπάνω εφαρμογές, δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές εύρεσης ρούχων για να προσθέσετε περισσότερα ρούχα στη συλλογή σας.