12+ καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης για Android – 2023 [Top List]

Ψάχνετε για την καλύτερη εφαρμογή κλειδώματος οθόνης; Τα τηλέφωνα Android είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε οτιδήποτε θέλετε σύμφωνα με εσάς με τη βοήθεια της εγκατάστασης εφαρμογών. Το Android διαθέτει μια τεράστια αγορά όπου μπορείτε να βρείτε έναν μεγάλο αριθμό δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογών Android.

Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα ταπετσαρίες, θέματα και προγράμματα εκκίνησης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με τη βοήθεια εφαρμογών προσαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς τη διεπαφή της συσκευής σας. Πιθανότατα βλέπουμε την αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος των smartphone μας εκατό φορές στην καθημερινότητά μας.

Μερικές φορές αισθανόμαστε βαριεστημένοι με την αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος. Ωστόσο, μην ανησυχείτε ότι τα τηλέφωνα Android είναι προσαρμόσιμα, επομένως μπορείτε να αλλάξετε την αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος ανάλογα με εσάς, απλώς εγκαθιστώντας εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για Android.

Όλα τα τηλέφωνα Android διαθέτουν ενσωματωμένη οθόνη κλειδώματος η οποία δεν είναι πλήρως λειτουργική και φαίνεται βαρετό οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν κάποιο απόρρητο, ώστε να μην μπορεί κανείς να εισβάλει στα τηλέφωνά τους. Χωρίς αμφιβολία υπάρχουν πολλές εφαρμογές ασφαλείας για Android.

Οι άνθρωποι βάζουν μερικά κλειδώματα οθόνης στα τηλέφωνά τους, αλλά λόγω έλλειψης απορρήτου, άλλα άτομα μπορούν εύκολα να ανοίξουν αυτά τα κλείδωμα οθόνης. Υπάρχουν όμως πολλές εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για τηλέφωνα Android που είναι πλήρως λειτουργικές, εξαιρετικά ασφαλείς και γίνονται σε μια ποικιλία από όμορφα θέματα.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης για Android.

1. Go Locker.

Η εφαρμογή οθόνης Go Locker είναι μάλλον η καλύτερη εφαρμογή οθόνης κλειδώματος, η οποία κατεβάζεται από περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες και 970.000+ κριτικές χρηστών με τις περισσότερες κριτικές να έχουν αξιολογήσεις 4,4 αστέρων.

Επίσης, μπορείτε να λάβετε θέματα οθόνης από το κατάστημα θεμάτων Go Locker που παρέχει μεγάλο αριθμό διαφορετικών θεμάτων για τους χρήστες τους, τα οποία είναι επί πληρωμή ή και δωρεάν, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε οποιοδήποτε θέμα σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε στυλ Android καθώς και στυλ iPhone ή κάποια άλλα θέματα στυλ. Διαθέτει συντομεύσεις όπως τηλέφωνο, ρυθμίσεις και μηνύματα στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στην οθόνη κλειδώματος του κινητού σας.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο Android χωρίς κωδικό πρόσβασης

Go Locker: Κατεβάστε.

2. Locker Master – Με θέματα HD.

Το Locker Master είναι η καλύτερη και μάλλον δημοφιλής εφαρμογή σε όλες τις εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για Android. Μπορείτε να κλειδώσετε την οθόνη του κινητού σας με το δικό σας στυλ με έναν κύριο ντουλάπι.

Σας παρέχει επίσης διάφορα ενδιαφέροντα και κομψά θέματα. Το Locker Master έχει διάφορα μοναδικά μοτίβα ξεκλειδώματος. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις γενικές ρυθμίσεις σας και την εφαρμογή γρήγορης εκκίνησης.

Μπορείτε να ελέγξετε τα μηνύματα του τηλεφώνου σας και τις αναπάντητες κλήσεις από την αρχική οθόνη του κινητού σας. Παρέχει επίσης τη συντόμευση πρόγνωσης καιρού στην οθόνη κλειδώματος.

Το Locker Master έχει διαφορετικά θέματα στυλ, επομένως, μπορείτε να κατεβάσετε θέματα με μοτίβα IOS7 ή pin lock. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις Facebook, Google+ και Twitter από την οθόνη κλειδώματος.

Locker Master: Κατεβάστε.

3. Καλύψτε την οθόνη κλειδώματος.

Η εφαρμογή κλειδώματος οθόνης εξωφύλλου είναι η πιο αξιοσημείωτη και εξαιρετική εφαρμογή σε όλες τις εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για χρήστες Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το κλείδωμα του κινητού σας. Πολλά μοναδικά μοτίβα είναι διαθέσιμα σε αυτήν την εφαρμογή τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το στυλ σας.

Τοποθετεί τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο στην οθόνη κλειδώματος για εύκολη πρόσβαση, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις σωστές εφαρμογές τη σωστή στιγμή. Έχει πολλά διαφορετικά θέματα στυλ για τους χρήστες του.

Μπορείτε να ορίσετε έξυπνα τις ρυθμίσεις του κινητού σας ανάλογα με εσάς με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής εφαρμογών καθώς μπορείτε να μεταβείτε απευθείας μεταξύ των εφαρμογών.

Κλείδωμα οθόνης εξωφύλλου: Κατεβάστε.

4. Ντουλάπι Dodol – Ταπετσαρία.

Το Dodol Locker για άλλη μια φορά είναι το καλύτερο σε όλες τις εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για Android με μια ποικιλία θεμάτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε ή να αλλάξετε την αρχική σας οθόνη με κομψά θέματα.

Το Dodol διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό θεμάτων και ταπετσαριών σύμφωνα με διαφορετικές κατηγορίες που είναι δωρεάν, καθώς και ορισμένα πληρώνονται για την οθόνη κλειδώματος επειδή παρέχουν μοναδικούς αριθμούς PIN/ξεκλειδώματος μοτίβων για το απόρρητό σας.

Με το Dodol launcher μπορείτε να αλλάξετε εντελώς και να διακοσμήσετε την αρχική σας οθόνη με θέματα και πλήρως λειτουργικά μοτίβα ξεκλειδώματος.

Ντουλάπι Dodol: Κατεβάστε.

5. Οθόνη κλειδώματος ειδοποίησης Echo.

Η εφαρμογή κλειδώματος οθόνης ειδοποιήσεων echo σάς εμφανίζει ειδοποιήσεις στην οθόνη επειδή, με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση της ειδοποίησής σας όπως θέλετε. Επιτρέπει επίσης τον πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισης των ειδοποιήσεων.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Color Pop στο Google Photos στο Android

Είναι μια ελαφριά εφαρμογή κλειδώματος οθόνης που δεν θα επηρεάσει την ισχύ της μπαταρίας σας. Από τις βασικές λειτουργίες, σας παρέχει έξυπνες ειδοποιήσεις που σας ειδοποιούν μόνο για ένα απαιτούμενο μήνυμα και μπορείτε επίσης να οργανώσετε τις ειδοποιήσεις σε μια ομάδα και να τους ορίσετε μέγγενη προτεραιότητας.

Πατήστε στην εφαρμογή για να ανοίξετε ή μάλλον σύρετε προς τα αριστερά για να απορρίψετε την εφαρμογή. Το PIN/μοτίβα οθόνης κλειδώματος είναι διαθέσιμα για την προστασία του κινητού σας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Echo Notification Lockscreen: Λήψη.

Ελέγξτε επίσης: – Καλύτερο App Locker για Android

6. Κλείδωμα οθόνης OS 9.

Μπορείτε να κάνετε το κινητό σας δημιουργικό, όμορφο και ενδιαφέρον με τη βοήθεια της εφαρμογής κλειδώματος οθόνης Lock Screen OS 9. Σας παρέχει μια ποικιλία από ταπετσαρίες και θέματα για το κινητό σας και μια ποικιλία από μοτίβα ξεκλειδώματος.

Εύκολο στη χρήση και μπορείτε να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σας ανάλογα με εσάς. Μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος και να την κάνετε να φαίνεται δημιουργική.

Κλείδωμα οθόνης OS 9: Κατεβάστε.

7. Joy Locker.

Το Joy Locker μάλλον σας παρέχει ελκυστικά και μοναδικά μοτίβα ξεκλειδώματος για το απόρρητό σας.

Επειδή το απόρρητο είναι το πιο σημαντικό πράγμα κάθε άλλο, έτσι αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρέχετε ασφάλεια. Οι εφαρμογές σας καθώς και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας θα είναι ασφαλή κατά τη χρήση αυτής της εφαρμογής.

Παρέχει επίσης πολλές διαφορετικές ταπετσαρίες και θέματα που μπορείτε να ορίσετε στο κινητό σας.

Joy Locker: Κατεβάστε.

8. Loklok Locker.

Το Loklok είναι μια κοινόχρηστη εφαρμογή οθόνης κλειδώματος που συγχρονίζεται πάντα μεταξύ εσάς και άλλων ατόμων που είναι συνδεδεμένα μαζί σας. Δημιουργήστε μια ομάδα μερικών από τους φίλους σας, ώστε κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να αλλάξει την ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος να αλλάζει αυτόματα στις οθόνες άλλων φίλων.

Θα σας συνδέσει με τους φίλους σας, επομένως, μπορείτε να αφήσετε σημειώσεις για τους φίλους σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε ή να διαγράψετε εικόνες στον πίνακα.

Οι χρήστες μπορούν να διασκεδάσουν με τους στενούς τους φίλους όλη την ημέρα να τραβήξουν οποιαδήποτε φωτογραφία και να την τοποθετήσουν στον πίνακα και να σχεδιάσουν αστείες εικόνες σε αυτήν. Για το απόρρητό σας, έχει ένα μοναδικό μοτίβο και PIN.

Loklok Locker: Κατεβάστε.

9. Οθόνη κλειδώματος Locket.

Η οθόνη κλειδώματος locket είναι μάλλον μια έξυπνη εφαρμογή οθόνης κλειδώματος. Όταν ανοίγετε το τηλέφωνό σας, σας δείχνει πάντα κορυφαίες ιστορίες. Παρακολουθεί τα ενδιαφέροντά σας και σας φέρνει σχετικό περιεχόμενο στην οθόνη κλειδώματος.

  Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή

Η εφαρμογή οθόνης κλειδώματος locket είναι όμορφα σχεδιασμένη και διαθέτει εξαιρετικό GUI. Σας επιτρέπει πάντα να αποθηκεύετε ιστορίες για να διαβάσετε αργότερα ορισμένες ιστορίες που θέλετε να διαβάσετε αργότερα, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε εύκολα στην οθόνη σας και να τις διαβάσετε αργότερα.

Το Locket Lock Screen παρέχει μεγάλο αριθμό θεμάτων και ένα μοναδικό μοτίβο και συστήματα κλειδώματος ασφαλείας PIN για το απόρρητο του κινητού σας.

Οθόνη κλειδώματος Locket: Κατεβάστε.

10. Alarm Anti Theft Screen Lock.

Εάν ανησυχείτε εάν κάποιος μπορεί να κλέψει το smartphone σας ή κάποιος μπορεί να ανοίξει το τηλέφωνό σας χωρίς την άδειά σας, τότε μην ανησυχείτε αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει επειδή παρέχει μοναδικά συστήματα ασφαλείας.

Όταν κάποιος προσπαθήσει να σας ανοίξει χωρίς την άδειά σας, θα ηχήσει ένας συναγερμός και θα αρχίσει να δονείται, κάτι που θα τρομάξει το άτομο, γι’ αυτό, το όνομα της εφαρμογής είναι η εφαρμογή κλειδώματος οθόνης κατά της κλοπής συναγερμού.

Κλείδωμα οθόνης συναγερμού κατά της κλοπής: Κατεβάστε.

11. Ξεκλειδώστε τον εγκέφαλό σας.

Το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου σας είναι μια ιδιοφυή εφαρμογή, επειδή κάθε φορά που ανοίγετε το τηλέφωνό σας πρέπει να λύσετε κάποιο είδος μαθηματικών, γλώσσας ή ερωτήσεις ασήμαντων στοιχείων και για να ανοίξετε το κινητό σας πρέπει απλώς να σύρετε τη σωστή απάντηση.

Μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα από αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να διπλασιάσετε την ταχύτητα εκμάθησής σας και μπορείτε να βρείτε μερικές νέες λέξεις για τη μάθησή σας που θα είναι ωφέλιμες για τον εγκέφαλό σας και θα ασκήσουν τον εγκέφαλό σας.

Ξεκλειδώστε τον εγκέφαλό σας: Κατεβάστε.

12. Locker Slidelock.

Το Slidelock Locker είναι η καλύτερη επιλογή στις αναφερόμενες εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για Android και σας παρέχει ειδοποιήσεις για εμφάνιση οθόνης κλειδώματος, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε απευθείας τις σημαντικές ειδοποιήσεις σας στην οθόνη. Είναι μια καθαρή και ελαφριά εφαρμογή κλειδώματος οθόνης.

Για να ξεκλειδώσετε την οθόνη πρέπει να κάνετε σάρωση προς τα δεξιά και όταν σύρετε προς τα αριστερά θα ανοίξει η κάμερά σας. Και για ανοιχτές ειδοποιήσεις, σύρετε προς τα δεξιά και προς τα αριστερά για να απορρίψετε την ειδοποίηση.

Μια προσαρμοσμένη γραμμή κατάστασης είναι διαθέσιμη σε αυτήν την εφαρμογή ή μπορείτε να προσαρμόσετε τη ρύθμιση για κάθε εφαρμογή από την αρχική οθόνη.

Locker Slidelock: Κατεβάστε.

Καλύτερη εφαρμογή κλειδώματος οθόνης για λίστα Android.

 • Go Locker.
 • Locker Master.
 • Κλείδωμα οθόνης εξωφύλλου.
 • Ντουλάπι Dodol.
 • Οθόνη κλειδώματος ειδοποίησης Echo.
 • Κλείδωμα οθόνης OS 9.
 • Joy Locker.
 • Loklok Locker.
 • Locker Lock Screen.
 • Συναγερμός κατά της κλοπής Κλείδωμα οθόνης.
 • Ξεκλειδώστε τον εγκέφαλό σας.
 • SlideLock Locker.
 • Συμπερασματικά, όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω είναι οι πιο δημοφιλείς και καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης για τηλέφωνα Android που χρησιμοποιούνται ευρέως. Αν χάσαμε κάποια καλύτερα, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.