12 καλύτερες εφαρμογές θυγατρικών Shopify για δημιουργία εσόδων από το κατάστημά σας

Πολλές επωνυμίες χτίζουν τις υψηλές επιχειρήσεις ηλεκτρονικών αγορών τους χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify. Ανοίγει ατελείωτες ευκαιρίες στην ψηφιακή αγορά.

Το Shopify, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και να δημιουργήσετε μια επιχείρηση από αυτό.

Επίσης, το Shopify είναι κορυφαίος παίκτης στα προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεργαστείτε με συνεργάτες που προωθούν τα προϊόντα σας και να κερδίσετε προμήθειες για επιτυχημένες παραπομπές.

Με αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να επεκτείνετε την απήχησή σας, να αξιοποιήσετε νέες αγορές και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας.

Για να μην αναφέρουμε, ο κατάλογος του Shopify έχει τελειώσει 7.000 εφαρμογές. Η επιλογή του σωστού καταλόγου Shopify μπορεί να είναι αρκετά συντριπτική. Ευτυχώς για εσάς, σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές θυγατρικών Shopify.

Κάθε εφαρμογή προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα από το κατάστημά σας αποτελεσματικά.

Τι είναι τα προγράμματα Shopify Affiliate;

Τα προγράμματα θυγατρικών Shopify είναι σχήματα συνεργασίας που παρέχονται από την κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτά τα προγράμματα είναι για άτομα ή επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν το Shopify και να κερδίσουν χρήματα από επιτυχημένες παραπομπές.

Μέσω του προγράμματος, εσείς, ως συνεργάτης, μπορείτε να λάβετε προμήθεια για κάθε νέο χρήστη του Shopify που εγγράφεται και γίνεται πελάτης που πληρώνει.

Λαμβάνετε έναν ειδικό σύνδεσμο ή έναν κωδικό κουπονιού για να μοιραστείτε με το κοινό σας μέσω διαφόρων πλατφορμών μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων, ιστολογίων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ στον σύνδεσμο παραπομπής σας ή χρησιμοποιεί τον κωδικό προσφοράς σας για να εγγραφεί σε ένα Shopify επί πληρωμή σχέδιο, θα λάβετε προμήθεια σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις παραπομπής.

Η δομή της προμήθειας και τα ποσοστά πληρωμής μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με το πρόγραμμα συνεργατών στο οποίο συμμετέχετε. Τα ποσοστά προμηθειών του Shopify είναι ανταγωνιστικά και ενδέχεται να λαμβάνετε ακόμη και επαναλαμβανόμενες προμήθειες για όσο διάστημα οι πελάτες που παραπέμπετε παραμένουν ενεργά μέλη του Shopify.

Ως συνεργάτης, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δημοτικότητα, το εκτεταμένο σύνολο δυνατοτήτων και τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του Shopify για να προσελκύσετε υποψήφιους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή όσους θέλουν να ξεκινήσουν και να λειτουργούν νέα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Affiliate για το Shopify

Οι εφαρμογές συνεργατών για το Shopify προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να αυξήσετε τις πωλήσεις και να επεκτείνετε την απήχησή σας. Ακολουθούν ορισμένα βασικά οφέλη από τη χρήση μιας εφαρμογής συνεργατών για το Shopify:

Βελτιωμένη προσέγγιση χρηστών

Οι εφαρμογές Shopify Affiliate σάς επιτρέπουν να αξιοποιήσετε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών που μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσω εφαρμογών συνεργατών. Προσεγγίζοντας νέο κοινό, μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στα καταστήματά σας Shopify.

Οικονομικό Μάρκετινγκ

Το καλύτερο μέρος για το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ότι είναι μια στρατηγική που βασίζεται στην απόδοση. Πληρώνει μόνο προμήθειες θυγατρικών όταν πραγματοποιεί επιτυχημένες πωλήσεις ή άλλες στοχευμένες ενέργειες. Επομένως, με αυτήν τη οικονομικά αποδοτική στρατηγική, μπορείτε να διανείμετε τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ πιο αποτελεσματικά, λαμβάνοντας υψηλότερες αποδόσεις από την επένδυσή σας.

Αυξημένη υποστήριξη της επωνυμίας

Οι θυγατρικές έχουν συχνά κάποιο επίπεδο σύνδεσης με τα προϊόντα που εμπορεύονται. Βοηθά στη δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων που υποστηρίζουν σταθερά την εταιρεία. Αυτή η προώθηση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αφοσίωση των πελατών, την εμπιστοσύνη και τη συνολική φήμη της επωνυμίας.

  Πώς να διαγράψετε το προφίλ του Marco Polo

Επεκτασιμότητα

Οι εφαρμογές συνεργατών απλοποιούν τη διαδικασία διαχείρισης μεγάλου αριθμού συνεργατών αυτοματοποιώντας εργασίες όπως η παρακολούθηση παραπομπών, η δημιουργία συνδέσμων συνεργατών και η διαχείριση προμηθειών. Αυτή η επεκτασιμότητα σάς επιτρέπει να κλιμακώνετε τα προγράμματα συνεργατών σας καθώς μεγαλώνετε αβίαστα.

Παρακολούθηση απόδοσης και Analytics

Οι εφαρμογές συνεργατών προσφέρουν συχνά εξελιγμένες επιλογές παρακολούθησης και αναλυτικών στοιχείων. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε διορατικές πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών συνεργατών σας. Οι λεπτομερείς μετρήσεις και οι αναφορές διευκολύνουν τις αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα, εντοπίζουν θυγατρικές με κορυφαίες επιδόσεις και βελτιστοποιούν τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Προσαρμογή και έλεγχος

Οι εφαρμογές θυγατρικών Shopify παρέχουν δυνατότητες προσαρμογής ώστε να ταιριάζει το πρόγραμμα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η επιχείρησή σας επηρεάζει τις δομές των προμηθειών, το διαφημιστικό υλικό και τις διαδικασίες έγκρισης συνεργατών.

Ο κατάλογος του Shopify είναι γεμάτος με ατελείωτες επιλογές εφαρμογών που καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες και ανάγκες. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές θυγατρικών Shopify για τη δημιουργία εσόδων από το κατάστημά σας.

UpPromote Η εφαρμογή είναι μια ισχυρή εφαρμογή θυγατρικών Shopify που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε έσοδα από τις διαδικτυακές σας επιχειρήσεις αποτελεσματικά. Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, αυτή η εφαρμογή ξεχωρίζει ως μια ολοκληρωμένη λύση για το μάρκετινγκ θυγατρικών εντός του οικοσυστήματος Shopify.

Είναι μια εφαρμογή all-in-one που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αβίαστα προγράμματα συνεργατών με πολλές επιλογές προμήθειας. Παράλληλα με την παρακολούθηση και τη διαχείριση των προγραμμάτων συνεργατών σας σαν αεράκι, η εφαρμογή διαθέτει επίσης αυτοματοποιημένες επιλογές πληρωμής.

Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή είναι η ικανότητά της να παρακινεί συνεργάτες με μπόνους, πίστωση καταστήματος και άλλα κίνητρα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες ενοποίησης.

UpPromote διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα πάνω από τρία προγράμματα επί πληρωμή, Grow Affiliate, Professional και Enterprise, με διαφορετικές δομές τιμολόγησης. Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Αυτοματοποιημένα

Αυτοματοποιημένα είναι μια δωρεάν εφαρμογή επισκεψιμότητας και διαφημίσεων που σας βοηθά να οδηγείτε επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας στο κατάστημά σας. Με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή της εφαρμογής και την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το Shopify, το Automizely απλοποιεί το προϊόν σας μπροστά σε περισσότερα μάτια.

Η εφαρμογή Automizely προσφέρει επίσης μια σειρά εργαλείων μάρκετινγκ, όπως δυνατότητες ανταλλαγής διαφημίσεων με άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων Shopify, εύκολη επιλογή προϊόντων, εξαίρεση κατηγοριών διαφημίσεων κ.λπ. Το Automizely σάς εξουσιοδοτεί με έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για ολοκληρωμένες αναφορές και παρακολούθηση.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του καταστήματός σας φέρνοντας περισσότερες κριτικές προϊόντων από άλλες εφαρμογές.

Το Automizely είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

GOAFFPRO

GOAFFPRO Η εφαρμογή είναι μια αξιοσημείωτη εφαρμογή μάρκετινγκ θυγατρικών Shopify και επιρροής που σας βοηθά να ξεκινήσετε με τη θυγατρική σας σε δευτερόλεπτα. Αυτή η εφαρμογή ξεκλειδώνει εκτεταμένες δυνατότητες για το κατάστημά σας μέσω της απεριόριστης ικανότητας διαχείρισης συνεργατών.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως η απρόσκοπτη ενσωμάτωση, η προηγμένη παρακολούθηση προμηθειών και η δυνατότητα αναφοράς, το κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά. Το GOAFFPRO προσφέρει επίσης εφαρμογές για χρήστες Android και iPhone. Επιπλέον, αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν καλύτερα για να κρατούν το ενδιαφέρον των χρηστών στέλνοντας ειδοποιήσεις push.

GOAFFPRO παρέχει επίσης αυτοματοποιημένες πληρωμές, καθιστώντας βολικό για τους συνεργάτες να λαμβάνουν κέρδη. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και οι ολοκληρωμένες λειτουργίες του το καθιστούν πολύτιμο εργαλείο για την αξιοποίηση της δύναμης του μάρκετινγκ συνεργατών.

Το GOAFFPRO μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα δωρεάν και προσιτό πρόγραμμα Premium με δωρεάν δοκιμή 15 ημερών.

BixGrow

BixGrow Η εφαρμογή είναι ένα πλήρες πακέτο για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα μέσω του μάρκετινγκ συνεργατών. Αυτή η ευέλικτη εφαρμογή σάς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης συνεργατών, επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση των προγραμμάτων συνεργατών.

  13 βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας για να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress

Με τις απίστευτες δυνατότητες επέκτασης του δικτύου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να αυξήσετε τις πωλήσεις με λίγη έως καθόλου προσπάθεια. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής με επιλογές email λευκής ετικέτας, προσαρμόσιμα πρότυπα email και οτιδήποτε άλλο.

Επιπροσθέτως, BixGrow έχει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, που διευκολύνει την εγγραφή, την παρακολούθηση παραπομπών και την πρόσβαση σε διαφημιστικό υλικό.

Το Bixgrow έχει ένα πρόγραμμα εκκίνησης το οποίο είναι δωρεάν για χρήση, μαζί με δύο προγράμματα επί πληρωμή, το Scale και το Pro, που ξεκινούν από μόλις 5 $/μήνα.

Παραπομπή

Παραπομπή είναι μια άλλη εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή μάρκετινγκ θυγατρικών που μπορεί να φέρει επανάσταση στην επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικά εύκολο, παρέχοντας δυνατότητες ενσωμάτωσης συνεργατών.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε γρήγορα τα προγράμματα συνεργατών σας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε τις σελίδες και τις φόρμες εγγραφής. Με αυτό το διαισθητικό εργαλείο, έχετε επίσης προσαρμόσιμες επιλογές προμήθειας.

Η εφαρμογή παρέχει μια αυτόματη λειτουργία που δημιουργεί συνδέσμους παραπομπής και κωδικούς κουπονιών εν κινήσει. Το ReferrLy είναι μια ιδανική επιλογή για να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας δωρεάν.

Συνεργάτες AfterShip

Το Aftership, στη σουίτα του, επεκτείνει μια εξαιρετική εφαρμογή για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων Shopify. Συνεργάτες AfterShip είναι μια ενιαία λύση για προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και να μετατρέψετε τους πελάτες σε πρεσβευτές επωνυμίας.

Με πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, σας δίνει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες εσόδων σας και να ενισχύσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ θυγατρικών σας. Το μεγάλο μέρος είναι ότι με αυτήν την εφαρμογή, δεν θα χρειαστείτε κανένα άλλο εργαλείο για τη διαχείριση των προγραμμάτων συνεργατών σας.

Με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, αυτή η πλατφόρμα all-in-one μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε προσκλήσεις, να ανταμείψετε συνεργάτες και να διαχειριστείτε τα πάντα σε κλίμακα. Με αυτό το εργαλείο στη διάθεσή σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη συνεργασία με βελτιωμένη ασφάλεια.

Η AfterShip Affiliates έχει τρία σχέδια. Essentials, Pro και Προσαρμόσιμα, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν προγράμματος.

Κυκλοφορία μετά το πλοίο

Το AfterShip στον κατάλογό του έχει ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο. Κυκλοφορία μετά το πλοίο. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία και την παρακολούθηση του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας, ήρθε η ώρα να προσελκύσετε επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας.

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για την προσέλκυση επισκεψιμότητας, σας βοηθά να αποκτήσετε επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό το δωρεάν εργαλείο Ad Exchange χρησιμοποιείται από περισσότερους από 10.000 κατόχους καταστημάτων. Λειτουργεί ανταλλάσσοντας την επισκεψιμότητά σας με άλλους και εν τέλει πολλαπλασιάζοντας τις πωλήσεις σας.

Το AfterShip Traffic σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα προϊόντα σας σε άλλα καταστήματα για να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Επιπλέον, άλλοι ιδιοκτήτες καταστημάτων δεν θα σας χρεώσουν τίποτα για να το κάνετε αυτό, καθώς πρόκειται για πρόγραμμα ανταλλαγής.

Το AfterShip διαθέτει δωρεάν προγράμματα επί πληρωμή Standard και Custom Enterprise.

ReferralCandy

ReferralCandy Η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή μάρκετινγκ παραπομπής με δυνατότητες που υποστηρίζουν μοντέλα μάρκετινγκ παραπομπής. Αυτό το εργαλείο αιχμής σάς επιτρέπει να απλοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες μάρκετινγκ παραπομπής.

Η ευκολία εγκατάστασης αυτού του εργαλείου είναι απίστευτη. ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς καμία ταλαιπωρία. Σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ παραπομπής με λίγες μόνο πινελιές.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να προωθήσετε το πρόγραμμα μάρκετινγκ παραπομπών μέσω στόμα σε στόμα και να δώσετε προσαρμοσμένα κίνητρα στους πελάτες σας σε αντάλλαγμα για παραπομπές. Έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες παρακολούθησης για να παραμένετε ενημερωμένοι με τα αποτελέσματα.

  Το Pinecone λαμβάνει $100 εκατομμύρια και το AssemblyAI για την αναγνώριση ομιλίας

RefferalCandy διαθέτει τρία οικονομικά προγράμματα επί πληρωμή για ιδιοκτήτες καταστημάτων. Το πρόγραμμα Premium είναι για μικρές επιχειρήσεις. Το Plus είναι για ομάδες και το Enterprise είναι ένα προσαρμόσιμο σχέδιο για οργανισμούς.

Shopify Collabs

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι η από στόμα σε στόμα είναι η πιο αξιόπιστη πηγή μάρκετινγκ. Και για αυτό, το μάρκετινγκ επηρεασμού δεν είναι παράξενο ένας εξαιρετικός τρόπος. Shopify Collabs Η εφαρμογή είναι ένα απίστευτο εργαλείο για εσάς εάν θέλετε να αυξήσετε την κλίμακα με τη βοήθεια του μάρκετινγκ επιρροής.

Με το Shopify Collabs, μπορείτε να συνεργαστείτε με παράγοντες επιρροής και δημιουργούς για να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Είναι μια ιδανική εφαρμογή για την εύρεση νέων επιρροών, την κοινή χρήση δοκιμαστικών στοιχείων ή την παρακολούθηση προγραμμάτων συνεργατών.

Επιπλέον, τα προσαρμόσιμα θέματα του καθιστούν εύκολο να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Για να το ολοκληρώσουμε, οι αυτοματοποιημένες επιλογές πληρωμής ελαχιστοποιούν τον πονοκέφαλο του χειρισμού του τμήματος πληρωμών μέσω των λογαριασμών του Shopify.

Shopify Collabs είναι δωρεάν για εγκατάσταση. Ωστόσο, χρεώνουν προμήθειες για αυτόματες πληρωμές.

Κοινωνική χιονόμπαλα

Κοινωνική χιονόμπαλα Η εφαρμογή Affiliate Marketing είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα. Μπορεί επίσης να διαχειριστεί προγράμματα θυγατρικών για τους πελάτες και τους επηρεαστές σας. Αυτή η ολοκληρωμένη εφαρμογή Shopify σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να επιβλέπετε τα προγράμματα συνεργατών σας χωρίς κόπο.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να προωθήσετε από στόμα σε στόμα, να ανταμείψετε τους πελάτες για τις προσπάθειές τους και να αυτοματοποιήσετε τα προγράμματα παραπομπής. Το cherry στην κορυφή είναι ότι αυτό το ισχυρό εργαλείο έχει μια αποκλειστική δυνατότητα που προστατεύει τους συνδέσμους παραπομπής σας. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να εξαλείψετε τη διαρροή των κωδικών συνεργατών και την κατάχρηση κουπονιών.

Κοινωνική χιονόμπαλα σας απασχολεί επίσης με μετρήσιμα δεδομένα απόδοσης επένδυσης (ROI), ώστε να μπορείτε να επιβλέπετε όλη την πρόοδο άνετα.

Το Social Snowball διαθέτει 3 προγράμματα επί πληρωμή. Snow Day, Blizzard και Enterprise (προσαρμόσιμο).

GATSBY

GATSBY Η εφαρμογή προσφέρει μια ισχυρή γροθιά με τις αυτοματοποιημένες δυνατότητες μάρκετινγκ ambassador. Τώρα μπορείτε να πείτε αντίο στη διαχείριση των προγραμμάτων ambassador μόνοι σας. Αφήστε τον GATSBY να κάνει τη βαριά ανύψωση για εσάς.

Αυτό το εργαλείο παρέχει περισσότερα από έναν απλό τρόπο διαχείρισης των προγραμμάτων συνεργατών σας. Αν παλιότερα αισθανόσασταν συγκλονισμένοι από την ανταπόκριση του ambassador marketing, θα βρείτε αυτό το εργαλείο πολύ βολικό. Μπορεί να αυτοματοποιήσει τα πάντα, από την ανταλλαγή μηνυμάτων, την προσθήκη ετικετών, την παρακολούθηση και την επιβράβευση.

Η ουσία αυτού του εργαλείου δεν περιορίζεται σε αυτό. Εάν επιθυμείτε ένα πιο προηγμένο εργαλείο, GATSBY 2.0 η έκδοση, Grow Gatsby, έρχεται με ικανότητες αυτοματισμού και ολοκλήρωσης επόμενου επιπέδου.

Η τιμολόγηση του GATSBY ξεκινά από 99 $/ μήνα με πρόσθετες χρεώσεις. Προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

ConvertOut

ConvertOut Η εφαρμογή είναι η απόλυτη λύση σας εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι μάρκετινγκ θυγατρικών σας. Το καλύτερο μέρος αυτού του εργαλείου είναι ότι μπορείτε να το ρυθμίσετε μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς ενοχλήσεις ή προκαταβολικές επενδύσεις.

Το ConvertOut διαθέτει δυνατότητες AI που απλοποιούν την πολυπλοκότητα της χειροκίνητης διαχείρισης εργασιών διαχειριστή. Αυτό το εργαλείο θα χειριστεί όλες τις καθημερινές σας εργασίες, από την ενσωμάτωση επηρεαστών έως την παροχή κινήτρων για την παρακολούθηση της ανάπτυξης.

Συνολικά, είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για τα προγράμματα θυγατρικών σας, καθώς διευκολύνει την παρακολούθηση όλων των επιρροών.

Το ConvertOut διαθέτει δωρεάν Starter και δύο προγράμματα επί πληρωμή. Growth and Pro.

συμπέρασμα

Ως ιδιοκτήτης καταστήματος Shopify, η εξερεύνηση διαφορετικών τρόπων για τη μεγιστοποίηση των εσόδων σας είναι κρίσιμη. Σε αυτό το άρθρο, επισημάναμε τις 12 εφαρμογές θυγατρικών Shopify που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Είτε είστε νέος ιδιοκτήτης καταστήματος που αναζητά μια πλατφόρμα φιλική προς το χρήστη είτε έμπειρος έμπορος που θέλει εκτεταμένες δυνατότητες παρακολούθησης, υπάρχει μια εφαρμογή που ταιριάζει στις μοναδικές απαιτήσεις σας.

Εξερευνήστε λοιπόν αυτές τις επιλογές και αξιοποιήστε με σιγουριά την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε έσοδα από το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες εφαρμογές Shopify για να αυξήσετε τις πωλήσεις.