12 καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας για Android και iOS

Αν σας αρέσει να παίζετε κιθάρα, δεν πρέπει να χάσετε αυτό το άρθρο, καθώς θα αφορά μερικές αξιόλογες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Όταν ξεκινάτε με την εκμάθηση κιθάρας, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε αυστηρή εξάσκηση για να παίξετε ακόμη και μια μικρή μελωδία. Δεν είναι εύκολο να μάθεις κιθάρα αν δεν υπάρχει κάποιος να σε καθοδηγήσει. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να γίνεις καλύτερος στο να παίζεις κιθάρα.

Δεν είναι εύκολο για όλους και εδώ είναι που οι εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι για εσάς.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πηγές ηλεκτρονικής μάθησης στις μέρες μας. Πολλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν τα κανονικά μαθήματα κιθάρας, ενώ άλλα θα μπορούσαν να τα υποκαταστήσουν εντελώς. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση κιθάρας για να δοκιμάσετε.

Είναι δυνατή η εκμάθηση κιθάρας μέσω μιας εφαρμογής;

Η εξάσκηση της κιθάρας με μια εφαρμογή θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Τα προγράμματα μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στη μέθοδο εκμάθησής σας και να σας προσεγγίσουν εάν βρίσκεστε στη μέση της δημιουργικής σας περιπέτειας. Αυτό σας βοηθά να βιαστείτε με τακτοποιημένο τρόπο. Μόλις έχετε 10 λεπτά στη διάθεσή σας, τραβήξτε το τηλέφωνό σας και εξασκήστε μια ή δύο συγχορδίες στην κιθάρα.

Οι εφαρμογές κιθάρας ενδέχεται επίσης να παρέχουν ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο καθώς παίζετε. Αντί να κάνετε πρόβα ενός τραγουδιού με λανθασμένη διάταξη συγχορδίας μέχρι τη συνεδρία σας την επόμενη εβδομάδα, μια εφαρμογή εμφανίζει τα λάθη σας, ώστε να μπορείτε να τα βελτιώσετε. Μια εφαρμογή κιθάρας μπορεί να είναι μια ευχάριστη και χωρίς άγχος μέθοδος για να μάθετε να παίζετε κιθάρα.

Επιλέξτε μια εφαρμογή που είναι κατάλληλη για την ηλικία και την προπονητική σας προσέγγιση. Ευτυχώς, πολλές δωρεάν εφαρμογές smartphone μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να παίζετε κιθάρα. Παρόλο που είστε αρχάριος, αυτές οι εφαρμογές Android και iOS μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε γρηγορότερα και να νιώσετε πιο δυνατοί με την κιθάρα.

Οφέλη από τη χρήση εφαρμογών εκμάθησης κιθάρας

Κατάλληλο για ταξίδια

Εάν βρίσκεστε συχνά εκτός πόλης, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις προσωπικές συνεδρίες. Εάν ταξιδεύετε τακτικά, μια εφαρμογή κιθάρας είναι χρήσιμη. Μια εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας είναι ένας φορητός δάσκαλος κιθάρας σε μέγεθος τσέπης. Μια εφαρμογή κιθάρας δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες του και να μάθει να παίζει κιθάρα όπου κι αν τον οδηγήσει.

Φτηνός

Καθώς οι εφαρμογές είναι λιγότερο ακριβές από τις προσωπικές τάξεις, πολλοί άνθρωποι τις προτιμούν. Οι εφαρμογές κιθάρας μπορεί να κοστίζουν μόλις 20 $ το μήνα. Πολλές εφαρμογές συνδρομής παρέχουν επίσης δωρεάν δοκιμές πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να δείτε αν ταιριάζει απόλυτα. Υπάρχουν επιπλέον μερικές δωρεάν εφαρμογές κιθάρας για Android και iPhone επίσης διαθέσιμες.

Ένα τυπικό μάθημα κιθάρας κυμαίνεται από $30 έως $60 την ώρα. Τα εβδομαδιαία μαθήματα ενδέχεται να κοστίζουν έως και 250 $ ανά μήνα. Με αυτή τη χρέωση, μπορείτε να εξασκηθείτε καθημερινά με την εφαρμογή κιθάρας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Παίξτε με τον δικό σας ρυθμό

Μια εφαρμογή κιθάρας σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στην κιθάρα με τον δικό σας ρυθμό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξασκηθείτε εάν θέλετε να επιταχύνετε την ανάπτυξή σας. Εάν έχετε περιορισμένο μόνο χρόνο, μπορείτε να διακόψετε το πρόγραμμα όποτε θέλετε να ξεκουραστείτε. Μπορείτε επίσης να περάσετε από προηγούμενα μαθήματα για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Δεν χρειάζεται να εκτελείτε για τον δάσκαλό σας ενώ χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή κιθάρας. Μπορεί να ανακαλύψετε πότε και πώς είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Guitar Learning

Η επιλογή της ιδανικής εφαρμογής εκμάθησης κιθάρας έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα. Οι νέες πλατφόρμες προσαρμόζονται σε διάφορους τύπους παικτών με βάση το επίπεδο ικανοτήτων τους και τις απαιτήσεις του κοινού. Όταν αγοράζετε την τέλεια εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας για τον εαυτό σας, πρέπει να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα σημεία.

  Το Words MishMash φέρνει τα παζλ «Βρες τη λέξη» στις άκρες των δαχτύλων σου [Android]

Ένας δέκτης κιθάρας

Κάθε έμπειρος κιθαρίστας θα σας πει ότι ένας αξιόπιστος δέκτης κιθάρας είναι ένα ζωτικό εργαλείο για όλους τους κιθαρίστες. Η ρύθμιση της κιθάρας σας με το αυτί είναι μια επιλογή, αλλά ένας επαγγελματίας δέκτης θα προσφέρει πολύ πιο ακριβή κουρδισμό. Τα εργαλεία δέκτη κιθάρας μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι δαπανηρά και δυσκίνητα. Αντί να χρησιμοποιείτε δέκτη κιθάρας, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε λογισμικό δέκτη που λειτουργεί εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα.

Επιπεδο ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διάφορες εφαρμογές εκμάθησης σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τον βαθμό δυσκολίας που ταιριάζει με τα ταλέντα και τις γνώσεις σας στην κιθάρα.

Ξεκινάς με τα βασικά. Ακόμα κι αν έχετε ήδη περάσει το βασικό στάδιο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε μέσω εφαρμογών κιθάρας. Μόλις προωθήσετε τα ταλέντα σας στον κιθαρίστα στο επίπεδο 5, θα μπορείτε να παίξετε γνήσια τραγούδια από τον κατάλογο τραγουδιών. Το Επίπεδο 10 είναι για έμπειρους παίκτες που έχουν ήδη κατακτήσει τις βασικές αρχές και πολλές προηγμένες δεξιότητες κιθάρας, όπως σόλο και barre ακόρντα.

Μαθήματα και δυσκολίες

Το να παίζεις κιθάρα μπορεί να είναι απίστευτα χρονοβόρο, με μόνο μαθησιακούς πόρους για μελέτη. Ως αποτέλεσμα, μια καλή εφαρμογή κιθάρας θα πρέπει να παρέχει ευχάριστα και διεγερτικά μαθήματα και δυσκολίες που διδάσκονται από καταρτισμένους δασκάλους. Χρησιμοποιώντας προηχογραφημένα μαθήματα κιθάρας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να μελετήσετε με τον δικό σας ρυθμό όταν είναι πιο κατάλληλο για εσάς.

Συλλογή τραγουδιών

Τι καλύτερος τρόπος για να μάθετε να παίζετε κιθάρα από το τζαμάρισμα σε πραγματικά τραγούδια; Το mastering τραγουδιών στην κιθάρα είναι επίσης μια εξαιρετική προσέγγιση για τη βελτίωση των διαφόρων δεξιοτήτων παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των hammer-on, hammer-off, εναλλακτική επιλογή και slides. Θα μελετήσετε την κιθάρα και την ρυθμική κιθάρα με μια τεράστια συλλογή μουσικής γεμάτη πραγματικές μελωδίες.

Τιμή

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης εφαρμογών κιθάρας για εκμάθηση είναι ότι είναι λιγότερο ακριβές από άλλες μεθόδους εκμάθησης. Ενώ τα προσωπικά μαθήματα κιθάρας είναι μια εξαιρετική μέθοδος εκμάθησης, δεν είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για όλους λόγω του υψηλού κόστους. Πολλές εφαρμογές παρέχουν μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένη λειτουργικότητα ή, τουλάχιστον, μια δωρεάν δοκιμή που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την εφαρμογή πριν την αγοράσετε.

Προσαρμογή

Οι πιο εξαιρετικές εφαρμογές παιξίματος κιθάρας μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του παίκτη. Μόνο κάποιοι κιθαρίστες είναι δεξιόχειρες. Ως αποτέλεσμα, το λογισμικό πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αριστερόχειρες κιθαρίστες. Εκτός από τους αριστερόχειρες και δεξιόχειρες κιθαρίστες, ορισμένα άτομα επιλέγουν μια ακουστική κιθάρα έναντι μιας ηλεκτρικής κιθάρας.

Η χρήση ακουστικής κιθάρας δεν αποτελεί πρόβλημα εάν το λογισμικό μπορεί να σας ακούσει να παίζετε. Σε αυτήν την περίπτωση, η εφαρμογή λαμβάνει τον ήχο χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο της συσκευής σας. Συγκεκριμένες εφαρμογές κιθάρας, ωστόσο, καθιστούν δυνατή τη σύνδεση του ηλεκτρικού ή ημιακουστικού οργάνου σας στο tablet σας και την εκτέλεση.

Λοιπόν, εδώ είναι μια πλήρης λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας για iOS και Android που σίγουρα πρέπει να ελέγξετε.

Rocksmith+

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που κάνει την εκμάθηση κιθάρας εύκολη και διασκεδαστική αντί για αγγαρεία, Rocksmith+ ειναι για σενα. Έχει πάνω από 6.000 τραγούδια επιτυχίας για να διαλέξετε και μια μοναδική οπτική διεπαφή που σας επιτρέπει να μαθαίνετε γρήγορα riff, συγχορδίες και καρτέλες.

Η μηνιαία συνδρομή του Rocksmith+ ξεκινά από μια σχετικά προσιτή τιμή 14,99 $ το μήνα. Η 12μηνη συνδρομή τους παρέχει την καλύτερη αξία με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πριν από την αγορά για να δείτε αν ταιριάζει απόλυτα.

Yousician

Yousician είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να μάθετε να παίζετε κιθάρα, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας. Παρακολουθήστε δημοφιλή τραγούδια από πολλά στυλ σε μια συμβατική ή ηλεκτρική κιθάρα και δοκιμάστε τις ικανότητές σας με αναζητήσεις και δυσκολίες.

Τα διαδικτυακά μαθήματα κιθάρας του Yousician δημιουργούνται από ενθουσιώδεις και ικανούς καθηγητές μουσικής που σας καθοδηγούν με διάφορες ιδέες και μεθόδους εκτέλεσης, ξεκινώντας από τα πιο βασικά riff κιθάρας και στοιχεία κιθάρας.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 32 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Το πρόγραμμα είναι συμβατό και με τα δύο Android και iOS συσκευές μαζί με υπολογιστές, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή κατά τη μελέτη και το τρεμόπαιγμα.

Η κιθάρα του Τζάστιν

Ο Justin έχει επιλεγμένα κομμάτια για κάθε επίπεδο της διαδρομής εκπαίδευσης για την εφαρμογή που θα μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να εκτελέσετε. Η εφαρμογή απαιτεί συνδρομή. Μπορείτε να το βρείτε και στα δύο Android και iOS συσκευές.

Το λογισμικό περιλαμβάνει πάνω από 1000 τραγούδια με μεταβλητές συνθέσεις, λέξεις και μελωδίες, κάνοντας την εκμάθηση νέων ικανοτήτων πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει μια επιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής μουσικής για να σας βοηθήσει να εξασκήσετε τις νέες σας ικανότητες. Τα κομμάτια έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να ανταποκρίνονται στο επίπεδο ικανοτήτων σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή για επτά ημέρες μετά την εγγραφή σας στη δωρεάν δοκιμή. επομένως, σας συνιστούμε να το κάνετε! Μετά τη δωρεάν επίδειξη των 7 ημερών, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ενότητα 1, εκτός από 30 δευτερόλεπτα προεπισκόπησης μουσικής.

Fender Play

Fender Play είναι βασικά για όποιον θέλει να μάθει τα θεμέλια της κιθάρας, του μπάσου ή του ukelele. Αποδίδει θαυμάσια από αυτή την άποψη. Τα μαθήματα είναι με καλό ρυθμό, σύντομες και περιεκτική. Ο καθένας μαθαίνει διαφορετικά και το Fender Play εξισορρόπησε με επιτυχία τη θεωρία και την πράξη.

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά στο δικό σας Android και iOS συσκευές με ευκολία.

Ως κάποιος που είχε μερικά μαθήματα κιθάρας ως παιδί, το να το κάνεις αυτό δεν είναι μικρή προσπάθεια. Τελικά, το Fender Play είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να διδάξει στους ανθρώπους τα θεμέλια του να παίζουν κιθάρα. Τα μαθήματα είναι σύντομα, εμπεριστατωμένα και διασκεδαστικά.

Απλά κιθάρα

Το Guitar Basics 1 είναι το μοναδικό δωρεάν μάθημα που είναι προσβάσιμο πριν από την απαίτηση ενός premium λογαριασμού στο Απλά κιθάρα εφαρμογή. Μπορείτε να το κατεβάσετε στο δικό σας iOS συσκευές επίσης.

Θα εμφανιστεί ένα σύντομο μάθημα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα, να προσαρμόσετε τη μουσική σας, να σας προσφέρει μερικούς δείκτες και να διευκρινίσετε ορισμένες έννοιες της κιθάρας. Θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας επειδή η εφαρμογή μπορεί να σας ακούσει κατά την αναπαραγωγή για να διορθώσει σφάλματα και να σας καθοδηγήσει στη διαδρομή σας.

Για να ελαχιστοποιήσετε τον πόνο, θα ξεκινήσετε ανακαλύπτοντας πώς να ρυθμίζετε την κιθάρα και να καταλαβαίνετε πώς να κάθεστε όμορφα όταν εκτελείτε. Η επόμενη φάση είναι να καταλάβουμε πώς να χτυπήσετε τις κατάλληλες συγχορδίες στα σωστά νήματα.

Αν αξίζει τον κόπο, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο Sing ή στο Simply Piano εάν αγοράσετε μια συνδρομή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μελετήσετε δωρεάν πιάνο και να γίνετε καλύτερος τραγουδιστής. Χρησιμοποιήστε την ίδια σύνδεση για όλες τις εφαρμογές. Μια μεμονωμένη συνδρομή μπορεί να περιέχει έως και πέντε προφίλ, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες.

Guitar Tricks

Guitar Tricks είναι ένας από τους αρχικούς διαδικτυακούς ιστότοπους διδασκαλίας κιθάρας. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το GuitarTricks έχει αποδειχθεί η ανώτερη εναλλακτική λύση ηλεκτρονικής μάθησης.

Είναι ένα τεράστιο κομμάτι λογισμικού με πάνω από 11.000 εκπαιδευτικά βίντεο που καλύπτουν όλα όσα μπορεί να θέλετε να μάθετε για τα είδη, τις ικανότητες, τις μελωδίες και πολλά άλλα. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

Η «Βασική Μέθοδος διδασκαλίας» από το GuitarTricks είναι μια χειροκίνητη, εποπτευόμενη μέθοδος για τη διδασκαλία των βασικών. Το διατήρησαν στη θέση τους ακόμη και καθώς συνέχισαν να αναπτύσσονται. Το βασικό σύστημα εκμάθησης είναι ένας από τους λόγους πίσω από την επιτυχία αυτής της εφαρμογής.

GuitarTuna

Το GuitarTuna περιλαμβάνει τέμπο, αρμονικό μετατροπέα, δέκτη και πολλά άλλα! Πιέστε οποιαδήποτε χορδή στην κιθάρα για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το GuitarTuna. Το λογισμικό θα αναγνωρίσει τον τόνο του νήματος και θα παρέχει γρήγορη είσοδο συντονισμού χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

Ο συντονισμός δεν ήταν ποτέ πιο απλός ή πιο ακριβής. Το GuitarTuna συνδυάζει ένα σύστημα αναγνώρισης ήχου με μείωση θορύβου για να σας προσφέρει την απίστευτα ακριβή μελωδία που χρειάζεστε.

  Το Lumosity φέρνει την υπηρεσία του Brain Teasing στο Android

Περιλαμβάνονται απεριόριστη χρήση αρμονικού μετατροπέα και 100+ κουρδίσματα, συμπεριλαμβανομένων κιθάρας, κιθάρας 7 χορδών, μπαλαλάικα, μπάντζο και 5 χορδών μπάντζο βαθμονόμησης Hx, επιλογή για αριστερόχειρες και επιλογές ακουστικών και ηλεκτρικών κεφαλών.

Songsterr

Η δωρεάν συνδρομή στο Songsterr είναι ένας από τους καλύτερους πόρους καρτελών κιθάρας, με απλή βαθμολογία και συγκεκριμένες χρονικές σημάνσεις. Το έχει καταστήσει έναν από τους πιο εξαιρετικούς χώρους μελέτης μουσικής κιθάρας, ειδικά μεταξύ των δωρεάν υπηρεσιών απευθείας στο Android και iOS συσκευές.

Δυστυχώς, με 9,90 $ ανά μήνα, η συνδρομή PLUS είναι απαγορευτικά ακριβή και πρέπει να παρέχει περισσότερα οφέλη για να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος. Το Songsterr είναι από τις πιο συχνά προτεινόμενες εφαρμογές κιθάρας.

Είναι από τα πιο εύχρηστα και διαθέτουν επίσης μια από τις πιο ποιοτικές μορφές ταμπλατούρας με πλήρη παρτιτούρα και αναπαραγωγή MIDI για κάθε μελωδία της συλλογής τους.

Απόλυτη κιθάρα

Απόλυτη κιθάρα είναι αναμφισβήτητα από τους πιο διάσημους ιστότοπους που παρέχουν δωρεάν καρτέλες και συγχορδίες. Με την τεράστια βιβλιοθήκη νέας και παλιάς μουσικής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ιστότοπος να έχει οποιαδήποτε μελωδία αναζητάτε.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ Ultimate Guitar, σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι παρέχουν ένα premium πρόγραμμα που ονομάζεται “Ultimate Guitar Pro”.

Το Ultimate Guitar Pro προσφέρει καλύτερη προσβασιμότητα σε συγχορδίες, καρτέλες και μερικά πρόσθετα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μάθετε τραγούδια. Μπορείτε να βρείτε τις καρτέλες και τις συγχορδίες των αγαπημένων σας τραγουδιών παρόλο που είναι η Ultimate Guitar Android και iOS εφαρμογή.

Είναι δύσκολο να εγγραφείτε σε μια συνδρομή από μήνα σε μήνα. Κάτι τέτοιο θα σας κοστίσει βαριά 24,99 $ κάθε μήνα. Η ετήσια αγορά παρέχει την καλύτερη αξία, με μέση ετήσια τιμή 99,99 $ τη στιγμή της σύνταξης που θα πληρώσετε όταν λήξει η δωρεάν δοκιμή των 7 ημερών.

Έξυπνες συγχορδίες

Έξυπνες συγχορδίες διαθέτει 40 φανταστικά εργαλεία για τη μελέτη, τη δημιουργία και την παράσταση τόσο για φοιτητές όσο και για επαγγελματίες. Λειτουργεί σε κιθάρα, γιουκαλίλι, μπάσο και άλλες ηλεκτρικές κιθάρες.

Αναμένετε ότι αυτό θα είναι ο καλύτερος πόρος για συγχορδίες, κλίμακες και τεχνικές μαδήματος σε οποιαδήποτε μελωδία. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό βιβλίο πηγών, έχοντας πρόσβαση στις πιο σημαντικές συλλογές στίχων, μελωδιών και ταμπλατούρα στον κόσμο.

Ο δέκτης, ο μετρονόμος και ο κύκλος των πέμπτων είναι όλα τα βασικά. Ο δέκτης, για παράδειγμα, έχει μια πρόσθετη επιλογή αλλαγής χορδών και ο μετρονόμος περιλαμβάνει έναν προπονητή ταχύτητας. Συνολικά, είναι μια φανταστική εφαρμογή για μαθητές κιθάρας!

Προπονητής κιθάρα

Το Coach Guitar είναι ένας εξαιρετικός νέος τρόπος εκμάθησης κιθάρας που χρησιμοποιεί μόνο πέντε χρώματα. Στις ηλεκτροακουστικές κιθάρες, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να εκτελούν διάσημες μελωδίες.

Το Coach Guitar θα σας μεταμορφώσει στον δάσκαλό σας κιθάρας. Είναι μια μοναδική στο είδος της παραδοσιακή εκπαιδευτική ιδέα που χρησιμοποιεί χρώματα για εσάς Android και iOS συσκευές.

Δεν διδάσκει θεωρία της μουσικής. Αντίθετα, σας δείχνει βήμα προς βήμα εκπαιδευτικά βίντεο με μια εικονογραφημένη ταστιέρα. Μαθαίνεις γρήγορα να παίζεις κιθάρα μιμούμενοι.

Τα μαθήματα κιθάρας, που αναπτύχθηκαν από ειδικούς καθηγητές κιθάρας, μπορούν να βοηθήσουν τους κιθαρίστες όλων των ικανοτήτων να αναπτυχθούν με ταχύτητα ρεκόρ, ανεξάρτητα από το αν είστε εντελώς αρχάριος ή επαγγελματίας.

Χορδές κιθάρας

Με χορδές κιθάρας και καρτέλες για εσάς Android και iOS συσκευές, μπορείτε να μάθετε να παίζετε πολλά τραγούδια για την κιθάρα, το μπάσο, το τύμπανο και το γιουκαλίλι σας. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πρόσβαση εκτός σύνδεσης για να αποθηκεύσετε μερικές από τις αγαπημένες σας καρτέλες τραγουδιών. Μπορείτε να δείτε τα διαγράμματα συγχορδιών για να τα κατανοήσετε τέλεια για κάθε όργανο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε το δικό σας τραγούδι επίσης. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση PRO της εφαρμογής για να αφαιρέσετε διαφημίσεις, να χρησιμοποιήσετε ένα σκοτεινό θέμα και επίσης να αποκτήσετε καλύτερη πρόσβαση στις νότες ορισμένων από τα πιο πρόσφατα τραγούδια.

συμπέρασμα

Αποφύγετε τον ακριβό και χρονοβόρο εξοπλισμό δέκτη και εφαρμογές που παίζουν μόνο τους ήχους διαφόρων κιθάρων. Οι παραπάνω εφαρμογές λειτουργούν ως ενεργοί δέκτες για την κιθάρα και άλλες τυπικές συσκευές χορδών. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περισσότερο από συντονισμός.

Περιλαμβάνονται επίσης βιβλιοθήκη χορδών κιθάρας, τέμπο, εκπαίδευση αυτιών και άλλα πολύτιμα εργαλεία. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Scroll σάς επιτρέπει επίσης να παίζετε τις συγχορδίες στα αγαπημένα σας τραγούδια. Εγκαταστήστε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές στην κινητή συσκευή σας Android ή iOS για να έχετε δίπλα σας έναν μέντορα κιθάρας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τραγουδιού καραόκε.