12 καλύτερες εργονομικές επιλογές ποντικιού για αγορά το 2022

Ο πόνος στο αντιβράχιο και στον καρπό στο χώρο εργασίας γίνεται συνηθισμένος αυτές τις μέρες. Το πρόβλημα μπορεί να είναι ακριβώς εκεί στο γραφείο σας.

Όχι, όχι το στυλό, τα μπλοκ ή άλλο υλικό γραφής, αλλά το ποντίκι σας. Το γραφείο σας σας καλεί να αγοράσετε ένα εργονομικό ποντίκι. Το ποντίκι ενός συστήματος υπολογιστή είναι ένα τυπικό κομμάτι από τις πολλές συσκευές υλικού που χρησιμοποιούνται για την αλληλεπίδραση με το γραφικό περιβάλλον εργασίας (Graphical User Interface) του συστήματος υπολογιστή.

Η χρήση ενός ποντικιού συνεπάγεται ότι βρίσκεστε σε μια πολύ ακίνητη θέση από το συνηθισμένο. Περιλαμβάνει επίσης μικρή αλλά επαναλαμβανόμενη χρήση συγκεκριμένων μυών. Αυτό οδηγεί σε δυσφορία, πόνο και μια απόχρωση ανησυχίας, αρκετή για να καταστρέψει την υπόλοιπη μέρα σας.

Αυτή η υπερβολική διάταση και υπερκόπωση των μυών περισσότερο από το συνηθισμένο μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα που εμποδίζουν τον καθημερινό σας τρόπο ζωής και την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας. Μερικά κοινά ζητήματα είναι:

  • Πόνος και πόνος γύρω από την περιοχή του καρπού
  • Ενόχληση κατά μήκος του αγκώνα και ακριβώς πάνω από την περιοχή του αντιβραχίου
  • Δημιουργία ενοχλητικών οζιδίων που εμποδίζουν τις κινήσεις των χεριών σας
  • Μυρμήγκιασμα και αίσθημα μουδιάσματος στον αντίχειρα και στον δείκτη
  • Δυσκαμψία και περιορισμένες κινήσεις
  • ΣΥΝΔΡΟΜΟ καρπιαιου σωληνα

Η χρήση ενός ποντικιού είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενός πληκτρολογίου. Επομένως, είναι απαραίτητο να έχετε ένα βιώσιμο ή ένα εργονομικό ποντίκι.

Σε τι διαφέρει ένα εργονομικό ποντίκι από ένα κανονικό ποντίκι;

Ένα εργονομικό ποντίκι έχει σχεδιαστεί για την υγεία και την άνεση του χρήστη, σε αντίθεση με ένα τυπικό ποντίκι. Ταιριάζει στο χέρι και στον καρπό όπως ακριβώς κάνει ένα γάντι. Παρέχει φυσική εφαρμογή και καλύτερη θέση για το χέρι και τον καρπό να ακουμπούν πάνω του.

Επιπλέον, βοηθά επίσης στην απεριόριστη κίνηση του αντιβραχίου. Απαιτεί λιγότερη δύναμη και δύναμη λαβής, προκαλώντας λιγότερη κόπωση, άγχος και ένταση. Μαζί με την αύξηση των επιπέδων άνεσης σας, προάγει επίσης την αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασίας.

Πλεονεκτήματα ενός εργονομικού ποντικιού

Βελτιώνει τη στάση του σώματος

Ενώ εργάζεστε σε υπολογιστές, παρατηρείται ότι οι άνθρωποι τείνουν να εργάζονται σε μια ασυνήθιστη στάση για σημαντικό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η χρήση του ποντικιού κάνει το σώμα μας ακίνητο χωρίς να το γνωρίζουμε και να προκαλούμε μούδιασμα στον αντίχειρα ή τα δάχτυλα. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτό το μούδιασμα μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το χέρι σας και να συνεχιστεί μέχρι το λαιμό σας.

Το εργονομικό ποντίκι μπορεί να διατηρήσει τη στάση του σώματος ανέπαφη, καθώς παρέχει μια άνετη θέση για να ξεκουράζεται ο καρπός.

Αποφεύγει την πίεση στον καρπό

Κατά την εργασία με ένα ποντίκι, η πίεση στην εξωτερική πλευρά του καρπού συνήθως δεν μπορεί να αποτραπεί. Η πίεση μπορεί να μειωθεί στηρίζοντας τον καρπό σας ή κρατώντας τον σε μια επιθυμητή γωνία. Το να ακουμπάτε την παλάμη και τα δάχτυλά σας μέσα από ένα εργονομικό ποντίκι θα βοηθήσει στην απομάκρυνση του ανεπιθύμητου στρες.

Αποφεύγει το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Είναι ένας ερεθισμός που προκαλείται στους καρπούς που τρέχουν μέσω του καρπιαίου σωλήνα που υπάρχει στον καρπό λόγω δυσμενών κινήσεων. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα ποντίκι, τα χέρια σας ασκούν ένταση στους καρπούς σας. Αλλά αν χρησιμοποιείτε ένα εργονομικό ποντίκι, δεν θα νιώσετε αυτή την ένταση γύρω από τους καρπούς ή τα χέρια σας.

Επεκτείνει την άνεση για τα άτομα με αρθρίτιδα

Το παραδοσιακό ποντίκι που έχουμε χρησιμοποιήσει μπορεί να είναι επώδυνο μακροπρόθεσμα. Θα μπορούσε να είναι χειρότερο αν έχετε αρθρίτιδα. Αφού έχετε ήδη πόνους στις αρθρώσεις, σίγουρα δεν θα θέλατε να τους στρίψετε ή να τεντώσετε περισσότερο. Το εργονομικό ποντίκι έχει βελτιστοποιημένη γωνία κατάλληλη για το χέρι και τον καρπό σας, αποφεύγοντας την υπερβολική τέντωμα των μυών και των αρθρώσεων.

  Πώς να σαρώσετε και να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες με το τηλέφωνό σας

Βοηθά στην πρόληψη τυχόν περαιτέρω τραυματισμών

Χρησιμοποιώντας ένα εργονομικό ποντίκι, καλύπτονται οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανάγκες. Ξεκουράστε τώρα τους καρπούς και τα δάχτυλά σας για να έχετε απεριόριστες κινήσεις στο μέλλον. Επίσης, η ανώδυνη εργασία μειώνει την κούραση και αυξάνει την αποτελεσματικότητα.

Τα κουμπιά ορισμένων εργονομικών ποντικιών μπορούν πλέον να προγραμματιστούν επίσης. Εάν έχετε την τάση να εκτελείτε την ίδια λειτουργία κάθε μέρα, μπορείτε να προγραμματίσετε τα κουμπιά του ποντικιού σας και αυτή η λειτουργία θα εκτελεστεί αυτόματα με ένα μόνο κλικ. Θα αυξήσει επίσης την ταχύτητα της εργασίας σας.

Τώρα, θα είστε αρκετά σαφείς σχετικά με το πώς ένα εργονομικό ποντίκι μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αποδοτικότητα της εργασίας και να φροντίσετε καλύτερα την υγεία σας.

Anker

Το Anker είναι ένα ασύρματο εργονομικό ποντίκι. Απαλλαγείτε από την παλιά και άβολη λαβή σας. Αυτό το ποντίκι παρέχει τη μέγιστη άνεση προσαρμόζοντας εύκολα το περίγραμμα της παλάμης.

Είναι ένα ποντίκι με φουτουριστική σχεδιαστική προσέγγιση. Τα κουμπιά του είναι ευαίσθητα και δεν απαιτούν να τα πατάτε συνεχώς για την εργασία σας παρέχοντας στο ποντίκι αυξημένη λειτουργικότητα. Η συσκευή προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση για μεταφορά, απόθεση, παιχνίδι ή οποιαδήποτε λειτουργία.

Είναι εύκολο στη χρήση και είναι συμβατό με συσκευές όπως Windows και Mac OS. Το Anker διαθέτει τεχνολογία οπτικού εντοπισμού υψηλής ανάλυσης για ακριβή παρακολούθηση σε ευρεία επιφάνεια. Επίσης, λειτουργεί με μπαταρία και εξοικονομεί ενέργεια μπαίνοντας στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μετά από 8 λεπτά αδράνειας.

Έχει επιστημονικό σχεδιασμό που ενθαρρύνει μια υγιή χειραψία και θέση καρπού. Ο πρωταρχικός στόχος του Anker είναι να σας απελευθερώσει από την πρόσθετη πίεση.

Logitech ERGO

Το Logitech ERGO M575 είναι ένα ασύρματο ποντίκι με εύκολο χειρισμό αντίχειρα και είναι τόσο φυσικό όσο τίποτα. Εκτός από την προσφορά αυξημένων επιπέδων άνεσης, το ERGO M575 παρέχει μια βελτιωμένη και πιο φυσική στάση.

Το ERGO M575 είναι το καταλληλότερο ποντίκι εάν δεν έχετε χώρο στο χώρο εργασίας. Το σχήμα του ταιριάζει φυσικά στην παλάμη για να χαλαρώσει το χέρι. Προσφέρει επίσης αυξημένα επίπεδα ελέγχου ρυθμίζοντας την ταχύτητα του δρομέα. Είναι συνήθως σχεδιασμένο για πιο στενούς χώρους εργασίας και πολυσύχναστα γραφεία.

Μόλις συνδεθεί με Bluetooth ή δέκτη USB, κυμαίνεται έως και 33 πόδια χωρίς καθυστερήσεις. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και υγιεινό και για τις τσέπες σας.

Έχει υψηλή βαθμολογία, απαιτεί ελάχιστο χώρο και μπορεί να φιλοξενηθεί οπουδήποτε σε χώρους φυγής, παρέχοντάς σας την ελευθερία να εργάζεστε αποτελεσματικά και ήρεμα.

Evoluent VM4RW

Το εργονομικό ποντίκι της Evoluent αποφεύγει κατάλληλα το στρίψιμο του βραχίονα και παρέχει καλύτερη άνεση. Διαθέτει προγραμματιζόμενα εύχρηστα κουμπιά. Ένας χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη λειτουργία των κουμπιών μέσα σε διαφορετικά προγράμματα. Το στήριγμα αντίχειρα σε αυτήν την έκδοση έχει αναδιαμορφωθεί σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση για να παρέχει βελτιωμένο βαθμό άνεσης.

Στο πλάι παρέχονται οπτικά αισθητήρια χειριστήρια που σας βοηθούν να ρυθμίσετε την ταχύτητα του δείκτη χωρίς να απελευθερώνετε τη λαβή. Το κάθετο ποντίκι 4 της Evoluent έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει το ροζ δάχτυλο να τρίβει το γραφείο. Είναι πιο ακριβές και βοηθά σε ομαλές κινήσεις και λειτουργία εργασίας.

Είναι καταλληλότερο για τη διατήρηση της στάσης σε όρθια θέση ενώ εργάζεστε κρατώντας το δεξί χέρι όρθιο σε ουδέτερη θέση. Η κάθετη πλευρά στηρίζει το χέρι, όπως και σε στάση χειραψίας. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην άσκηση λιγότερης δύναμης συνολικά.

Lekvey

Το Lekvey είναι ένα άλλο ασύρματο κάθετο ποντίκι. Χρησιμοποιείται καλύτερα για λόγους γραφείου και παιχνιδιών. Η κύρια διαφορά σε σχέση με ένα παραδοσιακό ποντίκι είναι ότι μειώνει την πίεση στον καρπό. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για κράμπες στον καρπό.

  Οι πιο ασφαλείς ιστότοποι για λήψη APK

Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι το ποντίκι είναι επαναφορτιζόμενο και δεν λειτουργεί με μπαταρίες. Μπορείτε να το επαναφορτίσετε οπουδήποτε με ένα κατάλληλο καλώδιο όποτε σας βολεύει. Τα έξι κουμπιά του σάς επιτρέπουν να προσθέτετε ορισμένες καθημερινές εργασίες σε αυτά και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των συστημάτων υπολογιστών.

Η Lekvey παρέχει στον χρήστη την τόσο αναγκαία, χαμηλού κόστους και αποτελεσματική λύση για διάφορους σκοπούς. Οι προηγμένες λειτουργίες της σελίδας προς τα πίσω και προς τα εμπρός σας προσφέρουν ευκολία κατά την περιήγηση στον Ιστό. Το προϊόν συνοδεύεται από μια εύχρηστη τεχνολογία τεχνικής υποστήριξης για μια ζωή και 24 μήνες εγγύηση.

Logitech MX ERGO

Το MX ERGO της Logitech, με εργονομικό σχεδιασμό, παρέχει στον χρήστη εξατομικευμένη άνεση χάρη στο ρυθμιζόμενο χαρακτηριστικό του μεντεσέ. Με φόρτιση ενός μόνο λεπτού, η ισχύς του μπορεί να διαρκέσει μία ολόκληρη μέρα για πλήρη χρήση.

Είναι συμβατό μόνο με προσωπικούς υπολογιστές και η γωνία του trackball προσαρμόζεται έως και 20 μοίρες για μια φυσική και άνετη θέση του χεριού. Αυτό βοηθά επίσης στη μείωση της υπερέντασης των μυών σε μεγαλύτερο βαθμό.

Με το MX ERGO, μπορείτε να πλοηγηθείτε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ 2 προσωπικών υπολογιστών χωρίς κόπο. Παρέχει στην επόμενη γενιά ένα trackball πολλαπλών συσκευών για κοινή χρήση αρχείων και καλύτερο έλεγχο του υπολογιστή.

Το ποντίκι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με δέκτη Bluetooth ή USB. Διαθέτει 4 προσαρμόσιμα κουμπιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των χρηστών.

Βασίνκ

Το ποντίκι Vassink έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει φυσικά στην παλάμη. Αυτό σας βοηθά να ελέγχετε το ποντίκι πιο άνετα. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό, ευαίσθητο και αβίαστο στη χρήση. Η παρουσία οπτικών αισθητήρων αυξάνει την ευαισθησία του τυπικού οπτικού ποντικιού.

Διαθέτει 6 κουμπιά με ρυθμιζόμενη ταχύτητα κίνησης του ποντικιού DPI. Το ποντίκι Vassink μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε μεγάλες επιφάνειες. Έχει υιοθετήσει μια λειτουργία σίγασης κουμπιών, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη καταλληλότητα σε δημόσιους χώρους όπως γραφεία και άλλους χώρους εργασίας.

Είναι ένα ελαφρύ και μοντέρνο ποντίκι συμβατό με Windows και Mac OS. Η ποιότητα είναι καλά δοκιμασμένη και η ασύρματη και επαναφορτιζόμενη πτυχή το καθιστά πιο ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το ποντίκι απρόσκοπτα, ακόμα και όταν φορτίζει.

Logitech MX Master 3

Το Logitech MX Master 3 είναι ένα από τα πιο προηγμένα ποντίκια της κύριας σειράς. Είναι κατάλληλα κατασκευασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες σχεδιαστών και μηχανικών να σχεδιάζουν και να εργάζονται εύκολα.

Το Master 3 διαθέτει μια δυνατότητα εξατομίκευσης για συγκεκριμένη εφαρμογή που εξοικονομεί χρόνο και επιταχύνει τη ροή εργασίας. Το ηλεκτρομαγνητικό κουμπί κύλισης και τα επεξεργασμένα ατσάλινα χειριστήρια αντίχειρα προσφέρουν στον χρήστη τη μέγιστη άνεση.

Μια προηγμένη ασύρματη τεχνολογία 2,4 GHz παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την εργασία από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό ποντίκι. Υποστηρίζει πολλαπλές συσκευές με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις συσκευές. Η ευελιξία του επιτρέπει να λειτουργεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με τη βοήθεια ενός κορυφαίου αισθητήρα 4000 DPI.

Goldtouch KOV-GSV-RMW

Το Goldtouch KOV-GSV-RMW είναι ένα προηγμένο ημι-κάθετο μοντέλο της σειράς. Το ποντίκι έχει γωνία 66 μοιρών για να αποτρέψει την καταπόνηση του καρπού και να προσφέρει άνεση.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το βάρος του καθώς παρέχονται τέσσερα αποσπώμενα βάρη των 5g για να ρυθμίσετε το βάρος σύμφωνα με τις προσωπικές απαιτήσεις. Διαθέτει επίσης αποσπώμενο εξάρτημα φλάντζας που εμποδίζει την παλάμη να αγγίζει την επιφάνεια. Ως εκ τούτου, συνιστάται καλύτερα για λόγους γραφείου.

Χρειάζεται πολύ λιγότερος χρόνος για τη ρύθμιση καθώς ο ασύρματος δέκτης 2,4 GHz τον ρυθμίζει γρήγορα. Το ποντίκι έχει εργονομική πλοκή, λειτουργίες plug-and-play και προγραμματιζόμενο DPI.

Κατακόρυφο ποντίκι Logitech Lift

Το κάθετο ποντίκι Logitech Lift διαθέτει λεπτό κράτημα και αναπαυτικό στήριγμα αντίχειρα που ενισχύει την ικανότητα εργασίας σας. Ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το εργονομικά σχεδιασμένο ποντίκι, μπορείτε να ξεκουράζετε το πάνω μέρος του σώματός σας φυσικά και να βελτιώσετε την απόδοση.

  8 Καλύτερο λογισμικό ηλεκτρονικών φορητών εργαστηρίων (ELN).

Ανυψώνει τον καρπό σε γωνία 57 μοιρών, ευθυγραμμίζοντας τον αντιβράχιο και απομακρύνοντας την ανεπιθύμητη πίεση από το χέρι σας που μπορεί να εμποδίσει την αποτελεσματικότητα. Με μια γρήγορη και ακριβή γραμμή κύλισης, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας. Αντίθετα, πετάτε μέσα από αυτά συνδέοντας τον ανελκυστήρα σε έως και 3 συσκευές.

Μπορείτε να διορθώσετε τους τρόπους σας για μια συγκεκριμένη εργασία προσαρμόζοντας 4 κουμπιά και προσθέτοντας συντομεύσεις. Μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές συσκευές συνδέοντάς το μέσω Bluetooth ή του ήδη παρεχόμενου καλωδίου USB. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό. Ως εκ τούτου, είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον με μια διαισθητική κατασκευή.

Κάθετο ποντίκι MX

Το MX Vertical της Logitech είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον, εργονομικά και επιστημονικά σχεδιασμένο ποντίκι. Οι κινήσεις των χεριών μειώνονται σημαντικά με τον υψηλής ποιότητας, ακριβή οπτικό αισθητήρα 4000 DPI.

Η ταχύτητα του δρομέα του ποντικιού μπορεί να ρυθμιστεί πλήρως αγγίζοντας ένα κουμπί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 150 λεπτά με μία μόνο φόρτιση ενός λεπτού.

Προσφέρει στον χρήστη την κορυφαία δυνατότητα ελέγχου μεταξύ υπολογιστών με γρήγορη πλοήγηση σε τρεις υπολογιστές, μεταφορά πολυμέσων και αρχείων και αντιγραφή κειμένων. Το MX Vertical είναι περαιτέρω συμβατό με εκδόσεις Windows και Mac OS. Η γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας του θα κρατήσει το ποντίκι ενεργό για έως και τέσσερις μήνες.

Χορηγείται κυρίως από άτομα με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, καθώς τεντώνει μόνο τους απαιτούμενους μύες, αποφεύγει την υπερένταση και αφαιρεί την ανεπιθύμητη πίεση από τον καρπό.

Razer Basilisk V3

Το προσαρμόσιμο, εργονομικό ποντίκι Razer Basilisk V3 έχει σχεδιαστεί ρητά για σκοπούς gaming. Το Basisilk V3 θεωρείται η νούμερο 1 μάρκα ποντικιών με τις περισσότερες πωλήσεις για σκοπούς gaming.

Ο υψηλής ποιότητας αισθητήρας του παρέχει ακρίβεια pixel, παρακολουθεί τις κινήσεις μέσω ενός οπτικού αισθητήρα και λειτουργεί σαν ασύμμετρη αποκοπή. Σε αυτή τη σειρά υπάρχουν συνολικά 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά. Οι εργασίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας μπορούν να ανατεθούν στα κουμπιά για την εκτέλεση ενεργειών όπως ping και push-to-talk.

Το δάχτυλό σας έχει πολύ λίγη δουλειά να κάνει όταν πρόκειται για κύλιση. Η γραμμή κύλισης συνεχίζει να περιστρέφεται μέχρι να σταματήσει και να αλλάξει σε απτή λειτουργία για μεγαλύτερη ακρίβεια και απομακρύνει την πίεση από το δάχτυλο. Η κορυφαία σχεδίασή του και οι ατελείωτες διαμορφώσεις του έχουν κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας στον κόσμο του gaming και συγκαταλέγονται στις καλύτερες επιλογές. Αν ψάχνετε για ένα άνετο ποντίκι παιχνιδιού, αυτή είναι η σωστή επιλογή.

Ποντίκι Bluetooth της Microsoft

Το ασύρματο εργονομικό ποντίκι Bluetooth της Microsoft παρέχει υψηλό βαθμό άνεσης στην εργασία. Είναι μια ελαφριά, μακράς διαρκείας συσκευή με φινίρισμα κορυφαίας κατηγορίας και βάση από Teflon.

Με τη βοήθεια 3 εξατομικευμένων κουμπιών που είναι έτοιμα να προγραμματιστούν για την άνεσή σας, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο προσθέτοντας ορισμένες λειτουργίες για συγκεκριμένες εφαρμογές. Μπορεί να λειτουργήσει μόνο στα Windows 10 σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Ωστόσο, επειδή είναι απλό και ομαλό στη χρήση, δεν μπορεί να περάσει πάνω από γυάλινες πλατφόρμες ή καθρέφτες.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε το περιβάλλον εργασίας χαρούμενο προσθέτοντας χρώματα στο γραφείο εργασίας σας καθώς μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα χρώματα. Στοχεύει στη μείωση της κόπωσης και στην παροχή ολιστικού ελέγχου στο σύστημα του υπολογιστή.

συμπέρασμα

Ένα εργονομικά σχεδιασμένο ποντίκι όχι μόνο προσφέρει στον χρήστη την απαραίτητη άνεση, παραγωγικότητα και ανώδυνες κινήσεις, αλλά βελτιώνει και τη στάση του σώματος. Μια όρθια στάση σας κάνει να φαίνεστε σίγουροι και κατάλληλοι. Επιπλέον, χτίζει υγιείς και ανθεκτικές σχέσεις, αφήνοντας μια μακροχρόνια εντύπωση.

Έχει μειώσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα καθώς η θέση του καρπού παραμένει σε ανυψωμένη θέση ή σε θέση χειραψίας. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι η αγορά ενός εργονομικού ποντικιού είναι η ανάγκη της ώρας!

Στη συνέχεια, ελέγξτε μερικές από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών.