12 Καλύτερες Επεκτάσεις Chrome εγγραφής οθόνης

Τα εύχρηστα εργαλεία εγγραφής και οι επεκτάσεις που συσκευάζονται με το Google Chrome μπορούν να κάνουν την επαγγελματική σας ζωή πιο εύκολη. Θέλετε να μάθετε πώς;

Το Google Chrome είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα περιήγησης ιστού με μια τεράστια κοινότητα χρηστών. Ένας από τους κύριους λόγους για τη δημοτικότητά του είναι η ικανότητά του να προσθέτει πρόσθετα τρίτων. Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει την ανάγκη λήψης ξεχωριστού λογισμικού για μια συγκεκριμένη εργασία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες τρίτων και να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες με μερικά κλικ του ποντικιού. Αυτή η ευκολία ενισχύει την απόδοση κατά την εργασία.

Η πρόσφατη στροφή στην εργασία από την κουλτούρα του σπιτιού έχει δημιουργήσει την ανάγκη για διάφορα εργαλεία συνεργασίας. Σε όλα τα είδη εργαλείων συνεργασίας, οι συσκευές εγγραφής οθόνης έχουν αναδειχθεί μεταξύ των πιο δημοφιλών. Νωρίτερα, ήταν λίγο πολύ ταραχώδες να κάνω εγγραφές οθόνης του προγράμματος περιήγησης. Αλλά τώρα, με τις αποκλειστικές επεκτάσεις του Google Chrome, αυτή η εργασία έχει γίνει αρκετά απλή.

Εάν η εργασία σας απαιτεί την εγγραφή της οθόνης του προγράμματος περιήγησής σας πολύ συχνά, αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμο. Καταλήξαμε στις καλύτερες επεκτάσεις εγγραφής οθόνης για το Google Chrome. Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε σε αυτές τις επιλογές, ας καταλάβουμε πρώτα τι είναι οι επεκτάσεις και γιατί μπορεί να χρειαστεί κάποιος να εγγράψει οθόνες.

Επεκτάσεις Google Chrome

Οι επεκτάσεις Google Chrome είναι μικρά προγράμματα που βοηθούν στην προσθήκη λειτουργικότητας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Συνήθως κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως CSS, HTML, JavaScript κ.λπ. Κάθε επέκταση εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Ο κύριος στόχος των επεκτάσεων είναι να προσφέρουν περισσότερη λειτουργικότητα με τα λιγότερα έξοδα. Οι επεκτάσεις του Google Chrome διατίθενται σε συμπιεσμένη μορφή στο πακέτο .crx, το οποίο κατεβάζει και εγκαθιστά ένας χρήστης.

Ποια είναι η ανάγκη για εγγραφή στην οθόνη του προγράμματος περιήγησης;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί να εγγράψετε την οθόνη του προγράμματος περιήγησής σας. Οι τρεις βασικοί λόγοι είναι:

Απόδειξη

Η εγγραφή οθόνης είναι απαραίτητη όταν θέλετε να παρουσιάσετε κάτι που κάθεται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία ως απόδειξη. Μπορείτε να εγγράψετε βιντεοκλήσεις, συνέδρια και το περιεχόμενο του προγράμματος περιήγησης και αργότερα να το χρησιμοποιήσετε για αποδεικτικά στοιχεία όποτε απαιτείται.

Εκπαίδευση

Μια άλλη σημαντική χρήση της εγγραφής οθόνης είναι στην ηλεκτρονική εκπαίδευση. Η εκπαίδευση δεν περιλαμβάνει μόνο ακαδημαϊκά σεμινάρια, αλλά περιλαμβάνει την προσφορά πληροφοριών για την επίλυση προβλημάτων.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν λειτουργίες εγγραφής οθόνης για να δημιουργήσουν χρήσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και πολλά άλλα. Η εγγραφή οθόνης διευκολύνει την εξήγηση της λύσης ενός προβλήματος με μια ορατή επίδειξη.

Ψυχαγωγία

Η εγγραφή οθόνης εξυπηρετεί επίσης έναν ψυχαγωγικό σκοπό. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι σήμερα καταγράφουν βίντεο από παιχνίδια και περισσότερες εφαρμογές. Αν και κάποιος μπορεί να εγγράψει βίντεο παιχνιδιών για δική του αναφορά, αυτά μπορούν επίσης να βοηθήσουν άλλους ως επιδείξεις και περιηγήσεις.

Ας δούμε τώρα μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις εγγραφής οθόνης Chrome.

Screencastify

Screencastify είναι μια εξαιρετική επέκταση εγγραφής οθόνης Chrome που σας επιτρέπει να εγγράφετε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε γρήγορα βίντεο. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο μπορεί να καταγράψει την καρτέλα του προγράμματος περιήγησης, την επιφάνεια εργασίας και την κάμερα web. Μπορείτε να προσθέσετε αφηγήσεις στις ηχογραφήσεις σας χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο. Επίσης, αυτό το εργαλείο μπορεί να προσθέσει σχολιασμούς χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα, ένα εργαλείο στυλό ή εφέ ποντικιού.

Εκτός από τη βασική επεξεργασία, η επέκταση Screencastify σάς επιτρέπει να περικόψετε εύκολα την αρχή και το τέλος των βίντεό σας. Μπορείτε να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα βίντεο. Αυτή η επέκταση χρωμίου είναι δωρεάν με όριο εγγραφής 5 λεπτών. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium για να εγγράψετε βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας και να απολαύσετε προηγμένες λειτουργίες.

Screencast-O-Matic

Screencast-O-Matic Launcher είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο και εγγραφής οθόνης που μπορείτε να εκκινήσετε γρήγορα από το πρόγραμμα περιήγησης chrome. Μπορείτε εύκολα να εγγράψετε την επιφάνεια εργασίας, το πρόγραμμα περιήγησης και την κάμερα web και να δημιουργήσετε βίντεο που είναι εύκολο να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε.

Η επέκταση Screencast-O-Matic Launcher συνοδεύεται από εύκολα εργαλεία σχεδίασης κατά τη διάρκεια ηχογραφήσεων και δυνατότητα φωνητικής αφήγησης. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική στοκ στις ηχογραφήσεις και τους υπότιτλους σας για να δημιουργήσετε συναρπαστικά βίντεο. Με την εκπληκτική μετάβαση και τα εφέ βίντεο αυτής της επέκτασης χρωμίου, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την ποιότητα του βίντεό σας.

Droplr

Droplr είναι μια επέκταση Chrome All-in-One στιγμιότυπο οθόνης και εγγραφής οθόνης που προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο λήψης εγγραφών. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές με αυτήν την επέκταση αποθηκεύονται αυτόματα στο χώρο αποθήκευσης cloud. Διαθέτει έναν σύνδεσμο προς την εγγραφή σας στο πρόχειρο που μπορείτε να μοιραστείτε με οποιονδήποτε και οπουδήποτε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το στιγμιότυπο οθόνης σε μορφή PNG ή εγγραφές στη συσκευή σας απευθείας ως WebM. Διαθέτει επίσης σχολιασμούς κειμένου, χρωματικές επισημάνσεις, 30 emoji και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σας επιτρέπει να καταγράψετε επιλεγμένες περιοχές, σε πλήρη οθόνη, ολόκληρη τη σελίδα ή το παράθυρο της εφαρμογής.

CloudApp

CloudApp είναι μια απλή στη χρήση επέκταση εγγραφής οθόνης χρωμίου χωρίς καθόλου πολυπλοκότητα. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εγγραφές από την επιφάνεια εργασίας, την οθόνη ή την είσοδο της κάμερας web. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε επίσης να σχολιάζετε βίντεο κατά την εγγραφή, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για δασκάλους και εκπαιδευτές.

Το CloudApp σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε απευθείας την εγγραφή μέσω email. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορεί να τα κάνει αυτόματα δημόσια ή ιδιωτικά. Αυτή η επέκταση είναι διαθέσιμη δωρεάν με όριο εγγραφής. Για εκτεταμένες εγγραφές, μπορείτε να αγοράσετε το premium πρόγραμμα του. Πραγματοποιήστε λήψη της επέκτασης CloudApp στο διαδίκτυο από το κατάστημα ιστού chrome και ξεκινήστε την εγγραφή αμέσως.

Υγρό

Υγρό είναι μια εύχρηστη επέκταση εγγραφής οθόνης συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Είτε έχετε κάμερα web είτε όχι, μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη σας εύκολα. Δημιουργεί βίντεο χωρίς υδατογραφήματα στα οποία μπορείτε ακόμη και να εμφανίσετε το λογότυπο της επωνυμίας σας.

Το Fluid, μαζί με την εγγραφή οθόνης, υποστηρίζει επίσης ζωντανή ροή. Έρχεται με ένα βασικό δωρεάν πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για μια ζωή. Σε αυτό το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να εγγράψετε 50 βίντεο διάρκειας 1 ώρας, τα οποία μπορείτε ακόμη και να περικόψετε ή να προσθέσετε περιγραφές τίτλων και άλλα.

Με την έκδοση pro, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε απεριόριστη εγγραφή και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Λοιπόν, κατεβάστε την επέκταση chrome εγγραφής οθόνης Fluid τώρα.

Μοβάβι

Μοβάβι Η συσκευή εγγραφής οθόνης σάς επιτρέπει να καταγράφετε οποιαδήποτε οθόνη, καρτέλα ή παράθυρο με ένα μόνο κλικ. Αυτή η επέκταση προγράμματος περιήγησης είναι απολύτως ασφαλής και ασφαλής στη χρήση. Δεν σαρώνει τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης κατά την εγγραφή της οθόνης. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή καθιστά αυτήν την επέκταση εύκολη στη χρήση.

Το Movavi δεν έχει χρονικό όριο εγγραφής. σημαίνει ότι μπορείτε να εγγράψετε όσο μεγάλα βίντεο θέλετε. Ο αριθμός των εγγραφών είναι επίσης απεριόριστος. Μπορείτε να κατεβάσετε τα εγγεγραμμένα βίντεο δωρεάν ανά πάσα στιγμή.

Το Movavi έρχεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα ζωής, αλλά οι ηχογραφήσεις θα φέρουν υδατογραφήματα σε αυτό το σχέδιο. Μπορείτε να έχετε συνδρομή επί πληρωμή εάν δεν θέλετε υδατογραφήματα στις ηχογραφήσεις σας.

Vmaker

Για να κάνετε την επικοινωνία με τους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας παραγωγική και σαφή, πρέπει να επενδύσετε σε ένα εργαλείο όπως Vmaker. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ζουμ και του Gmail σε μια ενιαία πλατφόρμα. Είναι μια επέκταση εγγραφής οθόνης που σας επιτρέπει να εγγράφετε ταυτόχρονα κάμερα web, οθόνη ή και τα δύο με ήχο μικροφώνου.

Το Vmaker σάς δίνει τη δυνατότητα να εγγράφετε εγγραφές HD έως και 4K με έμφαση στο ποντίκι, σχολιασμούς οθόνης κ.λπ.

Προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα διάρκειας ζωής για τους χρήστες. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των βίντεο που μπορείτε να εγγράψετε σε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ηχογραφήσεις HQ ή συνεργασία με την ομάδα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Αργαλειός

Με Αργαλειός, μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη, την κάμερα, τον εσωτερικό ήχο και το μικρόφωνό σας. Αποθηκεύει τα εγγεγραμμένα βίντεο αυτόματα στο cloud. Με το Loom, μπορείτε να ελέγχετε τα άτομα επιλέγοντας ποιοι μπορούν να δουν το βίντεό σας.

Το Loom σάς προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις όταν κάποιος βλέπει, σχολιάζει ή αντιδρά στο βίντεό σας. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των στιγμιότυπων οθόνης που μπορείτε να τραβήξετε χρησιμοποιώντας τη δωρεάν έκδοση του Loom. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στις 100 πρώτες μεταξύ τους. Η πρόσβαση στα υπόλοιπα είναι δυνατή μόνο όταν κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα premium.

Φωτοστέφανος

Φωτοστέφανος είναι η καλύτερη επιλογή εάν ψάχνετε για μια επέκταση εγγραφής οθόνης που μπορεί να εγγράψει ολόκληρη την ιστοσελίδα χωρίς κύλιση. Ανεξάρτητα από το μήκος της ιστοσελίδας, μπορεί να καταγράψει άνετα το Screenshot χωρίς να χάσει χρόνο.

Έρχεται με διάφορες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα προσθήκης δικών υδατογραφημάτων, σχολιασμών, περικοπής, περικοπής κ.λπ. Το Nimbus προσφέρει ενσωματωμένες ενσωματώσεις με το Google Drive και το Dropbox. Παρέχει δωρεάν καθώς και προγράμματα επί πληρωμή με ποικίλες δυνατότητες. Μπορείτε να κάνετε λήψη της επέκτασης Nimbus από το διαδικτυακό κατάστημα chrome.

Καταπληκτικό στιγμιότυπο οθόνης

Καταπληκτικό στιγμιότυπο οθόνης είναι επίσης μια εξαιρετική επέκταση εγγραφής οθόνης χρωμίου. Είναι μια αρκετά δημοφιλής και ευρέως χρησιμοποιούμενη επέκταση με πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ικανότητά του να ενσωματώνει την κάμερα web και να προσθέτει το πρόσωπό σας στο βίντεο. Σας επιτρέπει να επιλέξετε είτε τοπικό είτε αποθηκευτικό χώρο cloud για το περιεχόμενο που τραβήξατε.

Το Awesome Screenshot συνοδεύεται από δωρεάν αλλά και επί πληρωμή πρόγραμμα. Σε μια δωρεάν έκδοση, σας επιτρέπει να εγγράψετε την οθόνη για 5 λεπτά. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν πρόγραμμα, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο σε μορφή MP4.

Vidyard

Vidyard είναι μια από τις απλούστερες και ευκολότερες συσκευές εγγραφής οθόνης για chrome. Ακόμη και ένα δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να καταγράφετε εγγραφές έως και 1 ώρας. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εγγραφών που μπορείτε να καταγράψετε και να ανεβάσετε. Αν και οι ηχογραφήσεις που τραβάτε χρησιμοποιώντας το Vidyard αποτελούνται από το υδατογράφημά του. Κάνοντας αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή, μπορείτε να αφαιρέσετε το υδατογράφημα που υπάρχει στα βίντεο.

Σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράφετε βίντεο HD και η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε να σχεδιάσετε σχήματα κατά την εγγραφή και επίσης να προσθέσετε φωνητικές σημειώσεις. Επέκταση Vidyard chrome παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με το ποιος παρακολουθεί τα βίντεό σας και τον χρόνο παρακολούθησης.

Βίντεο Hippo

Βίντεο Hippo Η επέκταση εγγραφής οθόνης χρωμίου συνοδεύεται από ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πληροφορίες των βίντεό σας που δημοσιεύονται σε άλλες πλατφόρμες. Εκτός από διάφορες δυνατότητες εγγραφής, συνοδεύεται από εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας.

Το Hippo Videos μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε GIF χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη γεννήτρια GIF. Οι δωρεάν χρήστες μπορούν επίσης να έχουν απεριόριστες εγγραφές.

συμπέρασμα

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη επέκταση εγγραφής οθόνης για το πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome. Όλες αυτές οι επιλογές έχουν διαφορετικά σύνολα λειτουργιών και σχεδίων. Ανατρέξτε στις δυνατότητες όλων αυτών των επεκτάσεων προσεκτικά. Ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα των απαιτήσεων εγγραφής οθόνης που έχετε, μπορείτε να αποφασίσετε την ιδανική επιλογή για εσάς.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τον τρόπο εγγραφής οθόνης σε ένα iPhone.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dashlane Password Manager στο Linux με το Google Chrome