12 Καλύτερες Γεννήτριες Περιγραφής YouTube AI για χρήση το 2023

Για όσους έχουν κανάλια στο YouTube, το ανέβασμα ενός βίντεο δεν αρκεί. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να δώσετε στο βίντεό σας τον σωστό τίτλο και περιγραφή.

Το να έχετε έναν ελκυστικό τίτλο βίντεο και μια καλή περιγραφή είναι το κλειδί για να έχετε περισσότερες προβολές στα βίντεό σας. Και περισσότερα βίντεο σημαίνει ότι υπάρχει η προοπτική να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο όσο ακούγεται. Μερικές φορές οι YouTubers απλά δεν μπορούν να βρουν μια δελεαστική περιγραφή, όσο σκληρά κι αν προσπαθούν. Αυτό μπορεί να εμποδίσει την παραγωγικότητα και τη συνέπειά τους.

Επιπλέον, πρέπει να θυμάστε ότι όπως το Google ή το Yahoo, το YouTube είναι επίσης μια μηχανή αναζήτησης. Επομένως, για να δώσετε στα βίντεό σας μια οργανική εμβέλεια και να τα κάνετε να εμφανίζονται πάνω από τους ανταγωνιστές σας, πρέπει να γράψετε προσεκτικά τις περιγραφές σας. Η μη επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών μπορεί να είναι καταστροφή.

Ευτυχώς, πολλές γεννήτριες περιγραφών YouTube που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Μπορούν να δημιουργήσουν συναρπαστικές περιγραφές για τα βίντεό σας στο YouTube και να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα.

Σε αυτό το άρθρο, θα ονομάσουμε τις καλύτερες γεννήτριες περιγραφής AI YouTube. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Γιατί είναι σημαντική η βελτιστοποίηση των περιγραφών των βίντεό σας για το YouTube SEO;

Όπως όλες οι άλλες μηχανές αναζήτησης, το YouTube αναζητά περιεχόμενο που απαντά καλύτερα στα ερωτήματα των χρηστών. Κατατάσσει το περιεχόμενο με βάση τη συνάφειά του. Για παράδειγμα, εάν κάποιος αναζητήσει «τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο», το YouTube θα του δείξει βίντεο που μπορούν να απαντήσουν πρώτα σε αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα.

Έτσι, θα τους παρέχει αποτελέσματα των οποίων οι τίτλοι και οι περιγραφές περιέχουν όρους που σχετίζονται με το ερώτημά τους.

Επομένως, εάν θέλετε να κατατάξετε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, πρέπει να βελτιστοποιήσετε τις περιγραφές σας στο YouTube. Η έξυπνη συμπερίληψη όρων και φράσεων που χρησιμοποιεί συχνά το κοινό-στόχο σας είναι το κλειδί για το σωστό YouTube SEO.

Τι είναι οι Γεννήτριες Περιγραφών YouTube;

Οι γεννήτριες περιγραφών YouTube είναι εργαλεία που πραγματοποιούν έρευνα λέξεων-κλειδιών, μελετούν τον αλγόριθμο YouTube και αξιολογούν κορυφαία βίντεο σε μια συγκεκριμένη θέση για να δημιουργήσουν περιγραφές βελτιστοποιημένες για SEO για βίντεο YouTube.

Δημιουργούν περιγραφές που κατατάσσονται καλά στα αποτελέσματα αναζήτησης σε μια στιγμή. Τέτοια εργαλεία βοηθούν στη μείωση του κόστους εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσληψη κειμενογράφους και εξοικονομούν χρόνο γράφοντας αντίγραφα περιγραφής σε δευτερόλεπτα που χρειάζονται ώρες στον άνθρωπο.

Τώρα που γνωρίζετε μερικά πράγματα σχετικά με τις γεννήτριες περιγραφών YouTube, αφήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για να δοκιμάσετε:

Writesonic

Το Writesonic είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας περιγραφών YouTube που βοηθά τους χρήστες του YouTube να δημιουργήσουν πειστικές και βελτιστοποιημένες περιγραφές για τα βίντεό τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  Πώς να ανεβάσετε μουσική στο YouTube Music

Οι βελτιστοποιημένες περιγραφές που παρέχει το Writesonic διασφαλίζουν ότι τα βίντεό σας κατατάσσονται υψηλότερα και εμφανίζονται συχνά στο YouTube.

Παρά το γεγονός ότι είναι νέο, το εργαλείο έχει αποκτήσει καλή φήμη λόγω της αποτελεσματικότητάς του. Τα 70+ εργαλεία κειμενογράφου εξαλείφουν την ανάγκη για ομάδα κειμενογράφου και μη αυτόματη σύνταξη περιγραφής.

Αυτό σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία βίντεο. Επίσης, υποστηρίζει πάνω από 25 γλώσσες και όλες οι περιγραφές φαίνονται φυσικές σαν να τις έχει γράψει άνθρωπος.

Επί του παρόντος, η Writesonic προσφέρει προγράμματα επί πληρωμή βάσει ποιότητας που ξεκινούν από 12,67 $/μήνα. Προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα σας ταιριάζει καλύτερα.

TubeRanker

Το TubeRanker είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία περιγραφής στο YouTube. Το πρόγραμμα δημιουργίας περιγραφών YouTube του TubeRanker ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές SEO και βελτιστοποιεί την περιγραφή σας για να βοηθήσει το βίντεό σας να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζητήσεων και προτάσεων.

Το TubeRanker χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια απλή προσέγγιση για να περιγράψετε τι πραγματικά αφορά το βίντεό σας στις πρώτες γραμμές. Αυτό αποτρέπει το κοινό σας από οποιαδήποτε σύγχυση. Το TubeRanker σάς επιτρέπει επίσης να παρέχετε σημαντικές λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να κατατάσσεται το βίντεό σας.

Το TubeRanker συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, μετά την οποία μπορείτε να επιλέξετε τα premium προγράμματά του που ξεκινούν από 19 $/μήνα.

Rytr

Το Rytr βοηθά τους δημιουργούς περιεχομένου YouTube να δημιουργήσουν ελκυστικές περιγραφές βίντεο για να προσελκύσουν περισσότερους θεατές και πιθανούς συνδρομητές. Επί του παρόντος, το Rytr υποστηρίζει περισσότερες από 30 γλώσσες για μεγαλύτερη ευκολία.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από 20+ τόνους και 40+ θήκες χρήσης για να προσαρμόσουν τις περιγραφές τους. Επίσης, μπορείτε να παρέχετε μερικές λέξεις-κλειδιά, τίτλους και φράσεις που θα συμπεριλάβετε.

Η αποτελεσματικότητα της Rytr στην εκτέλεση των καθηκόντων της της έφερε μια φανταστική φήμη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Rytr σάς επιτρέπει να ανανεώνετε όσο συχνά θέλετε μέχρι να δημιουργήσει την περιγραφή που σας αρέσει.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το Rytr συνοδεύεται από ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν 10.000 χαρακτήρες το μήνα και προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν καθώς κλιμακώνονται, ξεκινώντας από 9 $/μήνα.

ΜΕΛΑΝΙ

Το YouTube Description Intro Generator του INK κάνει την κουραστική διαδικασία σύνταξης συναρπαστικών περιγραφών YouTube χωρίς προβλήματα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AI, το INK βοηθά στη δημιουργία περιγραφών στο YouTube που χρησιμοποιούν κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για καλύτερη κατάταξη και συνδέσμους για καλύτερη πλοήγηση.

Καθώς το INK είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στο web, δεν απαιτεί λήψη. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google στον κύριο ιστότοπο του INK για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε.

Αφού παρέχετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες, το INK θα σας δώσει πολλές περιγραφές για να τις χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας στο YouTube. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πρέπει να ρυθμίσετε την περιγραφή που δημιουργείται με μη αυτόματο τρόπο για τέλεια αποτελέσματα.

  Πώς να παρακολουθήσετε αποκλεισμένα βίντεο YouTube

Επί του παρόντος, το INK επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έως και 5.000 λέξεις/μήνα δωρεάν. Για επιπλέον λόγια, το INK προσφέρει ένα επιχειρηματικό σχέδιο που ξεκινά από $20/μήνα.

StoryLab.ai

Η Γεννήτρια Περιγραφών YouTube του StoryLab.ai που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη βοηθά τους χρήστες του YouTube να γράψουν αντίγραφα περιγραφής YouTube με τέλεια εικόνα, βελτιστοποιημένα για SEO. Απλώς δώστε το όνομα του καναλιού σας, αν θέλετε, μαζί με μια περιγραφή του βίντεό σας, και το StoryLab.ai θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Με βάση την περιγραφή σας, η γεννήτρια AI θα σας δείξει πολλά ελκυστικά αποτελέσματα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τα αντίγραφα περιγραφής, επιλέξτε αυτό που σας φαίνεται το ιδανικότερο. Εάν όχι, μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο όσο συχνά χρειάζεται για να λάβετε το τέλειο αντίγραφο.

Από τώρα, το StoryLab.ai διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει 3 εκτελέσεις AI ανά μήνα. Για περισσότερες εκτελέσεις τεχνητής νοημοσύνης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα επί πληρωμή πακέτα τους που ξεκινούν από μόλις 5 $/μήνα.

TextCortex

Το εργαλείο δημιουργίας περιγραφών YouTube AI της TextCortex είναι μια σταθερή επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε ελκυστικές, βελτιστοποιημένες για SEO περιγραφές σε δευτερόλεπτα.

Αυτό το εργαλείο αυτοματοποιεί το 70% της εργασίας σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε εξωτερική ανάθεση και να εξοικονομήσετε χρήματα. Δώστε έναν τίτλο, ορίστε το κοινό-στόχο σας και δημιουργήστε περιγραφές σε κλίμακα – είναι τόσο εύκολο.

Επί του παρόντος, το TextCortex διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει τις βασικές λειτουργίες και 10 δημιουργίες/ημέρα. Για απεριόριστες καθημερινές δημιουργίες και επιπλέον δυνατότητες, προσφέρουν προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 19,99 $/μήνα.

Nichesss

Το Nichesss βοηθά τους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργούν ελκυστικά, βελτιστοποιημένα αντίγραφα περιγραφής YouTube σε δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας τίτλος και ο Nichesss πιάνει δουλειά.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το εργαλείο θα σας δείξει μια πληθώρα περιγραφών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο βίντεό σας στο YouTube.

Το Nichesss προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, μετά την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα Rookie ή Intermediate με 19 $/μήνα και 39 $/μήνα, αντίστοιχα. Ωστόσο, και τα δύο αυτά σχέδια δεν διαθέτουν δυνατότητες αυτόματης εγγραφής μεγάλης μορφής. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα Pro για 99 $/μήνα.

Maekersuite

Το Maekersuite είναι το τέλειο πρόγραμμα δημιουργίας περιγραφής βίντεο YouTube βελτιστοποιημένο για SEO, το οποίο βοηθά τα βίντεο που ανεβάζετε να κατατάσσονται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργεί γρήγορα περιγραφές YouTube με βάση τον τίτλο που παρέχετε.

Το εργαλείο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λέξεις-κλειδιά και γράφει περιγραφές που περιλαμβάνουν όλες τις σχετικές και σημαντικές πληροφορίες. Το Maekersuite αξιολογεί επίσης τον αλγόριθμο YouTube και τα κορυφαία βίντεο στη θέση σας για να καταλάβει τι κατατάσσεται υψηλότερα και τι όχι.

Τα προγράμματα επί πληρωμή της Maekersuite ξεκινούν από 50€/μήνα.

Υποτείνουσα ΑΙ

Το πρόγραμμα δημιουργίας περιγραφών YouTube του Hypotenuse AI κάνει τη σύνταξη περιγραφών στο YouTube μια βόλτα, προσθέτοντας απλώς μερικές λέξεις ή φράσεις. Το εργαλείο χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία AI για να δημιουργήσει άμεσα ελκυστικά, βελτιστοποιημένα για SEO αντίγραφα περιγραφής.

  Πώς να ελέγξετε το YouTube σε Android TV χρησιμοποιώντας το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Αφού το Hypotenuse AI σάς δώσει το αποτέλεσμα, το εργαλείο σάς επιτρέπει να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές μοναδικές παραλλαγές και να επεξεργαστείτε το αντίγραφό σας όπως απαιτείται.

Το Hypotenuse AI διαθέτει ένα εργαλείο πρότασης λέξεων-κλειδιών για να διασφαλίσει ότι οι περιγραφές σας ενισχύουν στο μέγιστο την ορατότητα της μηχανής αναζήτησής σας.

Το Hypotenuse AI έχει μηνιαία και ετήσια σχέδια που ξεκινούν από 29 $/μήνα και 24 $/μήνα, αντίστοιχα.

Απλοποιημένη

Το Simplified είναι ένα ιδανικό εργαλείο για μια αστραπιαία δημιουργία αντιγραφής περιγραφής βίντεο YouTube. Το πρόγραμμα δημιουργίας περιγραφών βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν αντίγραφα περιγραφής του YouTube σε περισσότερους από 10 τόνους και 30 γλώσσες.

Το Simplified παρέχει 50+ πρότυπα για αυξημένη ευκολία, ενώ δημιουργεί θεαματικά αντίγραφα μάρκετινγκ. Ο αλγόριθμος AI της Simplified, σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση Grammarly, διασφαλίζει την ακρίβεια και την απουσία σφαλμάτων στην αντιγραφή.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το Simplified διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα με περιορισμένες δυνατότητες που ταιριάζουν καλύτερα για προσωπική χρήση. Ωστόσο, οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 21 $/μήνα.

Wordkraft

Το Wordkraft σκοπεύει να λύσει τις ανάγκες σας για τη δημιουργία περιγραφής βίντεο στο YouTube μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Με το Wordkraft στη διάθεσή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε τη διεύθυνση URL του βίντεό σας και έναν τίτλο. Και, το Wordkraft θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο περιγραφής με βάση το περιεχόμενο του βίντεό σας, τηρώντας τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

Επιπλέον, το Wordkraft σάς επιτρέπει να παρέχετε σχετικές λέξεις-κλειδιά και να επιλέξετε γλώσσα, τόνο φωνής, παραλλαγές και επίπεδο δημιουργικότητας. Όλα αυτά επιτρέπουν στο Wordkraft να γράψει τις τέλειες περιγραφές. Επίσης, η πρόταση λέξης-κλειδιού του Wordkraft είναι άψογη. Έτσι, βοηθά και στην έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Προς το παρόν, το δωρεάν πρόγραμμα του Wordkraft περιορίζεται σε 1.000 λέξεις και περιορισμένες δυνατότητες. Περισσότερες λέξεις και λειτουργίες απαιτούν από τους χρήστες να αγοράζουν τα συνδρομητικά τους προγράμματα ξεκινώντας από 7 $/μήνα.

Εφαρμογές Webmatrices

Το πρόγραμμα δημιουργίας περιγραφών στο YouTube των εφαρμογών Webmatrices είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε περιγραφές Youtube βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης παρέχοντας ετικέτες και έναν τίτλο.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να επεξεργαστείτε την περιγραφή όπως απαιτείται. Αυτό το εργαλείο είναι μια καλή επιλογή για να κάνετε τα βίντεό σας να κατατάσσονται υψηλότερα στις αναζητήσεις στο YouTube.

Και το καλύτερο μέρος; Το YouTube Description Generator των εφαρμογών Webmatrices είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

Τελικές Λέξεις

Όπως μπορείτε να δείτε, οι γεννήτριες περιγραφών YouTube δημιουργούν αποτελεσματικά αντίγραφα που κατατάσσονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εδώ παραθέσαμε τις καλύτερες γεννήτριες περιγραφών YouTube για χρήση AI. Αναγνωρίστε τις ανάγκες σας και ανατρέξτε στο άρθρο μας πριν επιλέξετε το εργαλείο που σας ταιριάζει καλύτερα. Καλή τύχη!

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις ηλεκτρονικές γεννήτριες μετα-περιγραφών για επαγγελματίες του μάρκετινγκ.