12 καλύτερα API επαλήθευσης και επικύρωσης email για το προϊόν σας

Το μάρκετινγκ μέσω email εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά κανάλια για να προσεγγίσετε το στοχευμένο κοινό σας, το οποίο μπορεί να έχει απήχηση στο προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

Σύμφωνα με Statistaο συνολικός αριθμός των χρηστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παγκοσμίως ήταν 3,9 δισεκατομμύρια το 2019 και εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 4,48 δισεκατομμύρια το 2024.

Και αυτός ο αριθμός είναι σχεδόν ο μισός του παγκόσμιου πληθυσμού.

Είναι όντως συναρπαστικό!

Ως εκ τούτου, είναι μια σαφής ένδειξη ότι το email marketing είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Εάν έχετε μια επιχείρηση και, πρέπει να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να ενισχύσετε την αφοσίωση και να ενισχύσετε τα έσοδα.

Αλλά μπορεί να έχετε βιώσει ότι μερικές φορές οι προσπάθειες μάρκετινγκ μέσω email δεν παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ποιος είναι ο λόγος πίσω από αυτό;

Λοιπόν, ο λόγος μπορεί να είναι πολλοί, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας των email. Εάν η λίστα email σας αποτελείται από διευθύνσεις email που είναι λανθασμένες, έχουν παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας κ.λπ., αυτό οδηγεί σε κίνδυνο παραδοσιμότητας.

Υπάρχει κάποια λύση;

Ναι, ένας τρόπος επίλυσης αυτού του ζητήματος είναι να χρησιμοποιήσετε μια λύση επαλήθευσης email.

Τι είναι η επαλήθευση μέσω email;

Η επαλήθευση email περιλαμβάνει τη διαδικασία ελέγχου εάν μια διεύθυνση email είναι ακριβής, έγκυρη και παραδοτέα. Και ένα εργαλείο επαλήθευσης email κάνει ακριβώς αυτό. είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο αυτών των πτυχών. Το λογισμικό χρησιμοποιεί τεχνικές όπως έλεγχος σύνταξης, ανίχνευση διεύθυνσης μιας χρήσης, έλεγχος τομέα και ούτω καθεξής.

Γιατι το χρειαζεσαι?

Οι ομάδες μάρκετινγκ δίνουν έμφαση στη δημιουργία της λίστας email τους. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να μην είναι σωστά.

Εάν συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λάθος ή μη έγκυρη διεύθυνση, θα έχετε υψηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης. Για να μην αναφέρουμε, οι ISP θα μπορούσαν να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τη διεύθυνση email σας ως ανεπιθύμητο. Ως εκ τούτου, όλα τα email σας θα πηγαίνουν κατευθείαν στους φακέλους ανεπιθύμητων μηνυμάτων του χρήστη και κανείς δεν θα τα διαβάσει ποτέ.

Αλλά μην ανησυχείτε, εάν έχετε έναν επαληθευτή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δίπλα σας!

Στη συνέχεια, όταν δημιουργείτε ένα προϊόν ή ιστότοπο που σχετίζεται με email, είναι απαραίτητο να το ενσωματώσετε με ένα API επαληθευτή email.

Ανοίγει μια μεγάλη πόρτα σε δυνατότητες, όπως:

Μειωμένα ποσοστά εγκατάλειψης

Οι επαληθευτές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς εμφανίζουν λεπτομερή αποτελέσματα. Μπορούν να εμφανίζουν μη παραδοτέες, λανθασμένες διευθύνσεις βασισμένες σε ρόλους, έτσι ώστε τα μηνύματά σας να καταλήγουν στον επιθυμητό προορισμό. Με αυτές τις πληροφορίες στα χέρια σας, μπορείτε να αφαιρέσετε περιττές διευθύνσεις για να μειώσετε τα ποσοστά εγκατάλειψης.

Καθαρίστε τη λίστα email

Χρησιμοποιώντας το API email για να ελέγξετε τις διευθύνσεις email, μπορείτε να αφαιρέσετε μη έγκυρες διευθύνσεις. Ως εκ τούτου, το μόνο που έχετε είναι μια καθαρή λίστα με μόνο τους γνήσιους ανθρώπους με τους οποίους θα θέλατε να ασχοληθείτε.

Βελτιώστε τη δυνατότητα παράδοσης email

Όταν γνωρίζετε χρήσιμες διευθύνσεις email στη λίστα σας, μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο σε αυτούς τους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό των email που παραδίδονται στα σωστά εισερχόμενα αυξάνεται. Τώρα μπορείτε να συγκρίνετε τα προηγούμενα αποτελέσματα με το τρέχον αποτέλεσμα για να δείτε τις βελτιώσεις στην παράδοση των email.

Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου

Η αποθήκευση email και η αποστολή καθενός από αυτά συνεπάγεται κάποιο κόστος και σίγουρα χρόνο. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να συλλέξετε αυτή τη λίστα email, να τα διατηρήσετε και να στείλετε ένα εξατομικευμένο email σε καθένα από αυτά.

Φιλτράροντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν είναι χρήσιμα ή λανθασμένα, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο σε γνήσια άτομα. Εξοικονομεί χρόνο και έξοδα.

Προστατεύει τη φήμη σας

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη έγκυρες διευθύνσεις για αρκετό καιρό θα μπορούσε να οδηγήσει τους ISP και τους ESP να αρχίσουν να σας θεωρούν ως ανεπιθύμητο και ενδέχεται να μπουν στη μαύρη λίστα του τομέα σας.

Με αυτόν τον τρόπο, η φήμη του αποστολέα επιδεινώνεται. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας τους επαληθευτές email, μπορείτε να αποτρέψετε αυτές τις ατυχίες και να συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα στο στοχευμένο κοινό σας, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος οι παραλήπτες να επισημάνουν τη διεύθυνση email σας ως ανεπιθύμητη.

Τελικά, οι επαληθευτές email προστατεύουν τη φήμη του αποστολέα σας.

Έτσι, χωρίς να κάνουμε περαιτέρω καθυστέρηση, ας μεταβούμε κατευθείαν στη γνώση μερικών από τα καλύτερα API επαληθευτών email για τα προϊόντα σας.

Abstract API

Abstract Email Verification API είναι ένα API επικύρωσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστιάζει στους προγραμματιστές και χρησιμοποιείται από περισσότερες από 100.000 νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Shopify, Stanford, Payoneer.

  Πώς να ενισχύσετε το σήμα Wi-Fi σας

Το API τους ελέγχει τη δυνατότητα παράδοσης ενός email εκτελώντας αρκετούς ελέγχους και επιστρέφοντάς τους σε μορφή JSON. Περιλαμβάνει τα εξής.

  • Επαλήθευση μορφής
  • Ανίχνευση τυπογραφικού λάθους με την πρόταση αυτόματης διόρθωσης
  • Δωρεάν ανίχνευση παρόχου email
  • Ανίχνευση εικονικού παρόχου email
  • Ανίχνευση email ρόλου (επαφή, γεια, ομάδα, κ.λπ.)
  • Ανίχνευση μηνυμάτων email
  • Επαλήθευση ελέγχου MX
  • Επαλήθευση παράδοσης SMTP

Το Abstract είναι ένα από τα API που είναι συμβατό τόσο με το GDPR όσο και με το CCPA, καθώς δεν αποθηκεύει κανένα email.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Abstract API για διάφορες περιπτώσεις χρήσης, όπως:

Και πολλά άλλα…

Παρέχουν το μεγαλύτερο δωρεάν πρόγραμμα στην αγορά με έως και 500 δωρεάν αιτήματα το μήνα. Το επί πληρωμή πρόγραμμά τους ξεκινά από μόνο 9 $ το μήνα.

Κυνηγός

Επαληθεύστε εάν μια διεύθυνση email είναι έγκυρη ή όχι Κυνηγός. Δείχνει τη δυνατότητα παράδοσης μιας διεύθυνσης email με λεπτομερείς επικυρώσεις μαζί με βαθμολογία εμπιστοσύνης.

Το Hunter εμφανίζει πολλαπλά επίπεδα επικυρώσεων, συμπεριλαμβανομένης της μορφής, της απάντησης διακομιστή αλληλογραφίας και των πληροφοριών τομέα. Δείχνει επίσης μια σύγκριση με τη μοναδική του βάση, με πάνω από 100 εκατομμύρια επαγγελματικά email. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επαληθευτή για να ελέγχετε μαζικά τα email, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επαληθεύσετε ολόκληρη τη λίστα email σας.

Ο έλεγχος email συνδέεται απευθείας με έναν διακομιστή SMTP στη διαδικασία επικύρωσης email χωρίς να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες. Διαφορετικοί τύποι επαληθεύσεων που εκτελεί ο Hunter είναι ο έλεγχος της μορφής, τα ανόητα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω web, οι εγγραφές MX, ο τομέας αποδοχής όλων, ο έλεγχος SMTP και άλλα.

Μπορείτε να επιλέξετε το δωρεάν πρόγραμμα που συνοδεύει 50 αιτήματα ή να επιλέξετε προγράμματα επί πληρωμή, τα οποία ξεκινούν από 49 $/μήνα για 1000 αιτήματα. Τα προγράμματα επί πληρωμή περιλαμβάνουν πλήρη αποτελέσματα με εξαγωγές για αναζήτηση τομέα, πολλές συνδέσεις Gmail και υποστήριξη προτεραιότητας.

Captain Verify

Επαληθεύστε την εγκυρότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εύκολα και πείτε αντίο σε διπλότυπα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χαμηλής ποιότητας, παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, αναπηδήσεις και πολλά άλλα με Captain Verify. Σας επιτρέπει να εισάγετε τις λίστες email σας από κρυπτογραφημένα αρχεία CSV και μπορείτε να τις αναλύσετε και να τις ελέγξετε αποτελεσματικά.

Μετά την ολοκλήρωση της επαλήθευσης email, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το αρχείο. Το Captain Verify ελέγχει επίσης και καθαρίζει τις λίστες αλληλογραφίας σας εύκολα και γρήγορα. Δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένα, μη έγκυρα ή ανορθόγραφα μηνύματα NPAI.

Βελτιώστε την παραδοτέα σας με την ασφαλή υπηρεσία του Captain Verify, ώστε να μην χάσετε καμία συνομιλία. Μπορείτε επίσης να τμηματοποιήσετε τις λίστες αλληλογραφίας σας βελτιώνοντας όλα τα δεδομένα για καλύτερη ορατότητα. Επιπλέον, η λύση σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ και να ενισχύσετε την απόδοση επένδυσης (ROI).

Το Captain Verify συμμορφώνεται αυστηρά με τους κανονισμούς GDPR και προστατεύει τις πληροφορίες της επιχείρησής σας και των πελατών σας. Επιπλέον, παρέχει μια ακριβή στατιστική αναφορά με βάση την ποιότητα της βάσης δεδομένων σας.

Ελέγξτε 1000 email στα 7 $ δημιουργώντας τον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να σύρετε το ρυθμιστικό εάν θέλετε να ελέγξετε περισσότερα email.

Γραμματοκιβώτιο

Γραμματοκιβώτιο είναι ένα JSON API επαλήθευσης και επικύρωσης email. Είναι εξοπλισμένο με προηγμένα εργαλεία όπως σύνταξη και έλεγχος τυπογραφικών σφαλμάτων, φιλτράρισμα παρόχων μιας χρήσης και δωρεάν email, επαλήθευση SMTP, έλεγχος ποιότητας email και βαθμολογίες παράδοσης.

Αυτό το εργαλείο είναι απλό και η δομή του URL είναι εύκολο να ενσωματωθεί. Χρησιμοποιεί μορφή JSON, η οποία είναι και πάλι ελαφριά και ασφαλής μέσω κρυπτογράφησης HTTPS 256-bit. Τη στιγμή που ένα email έρχεται στα συστήματά σας, μπορείτε να ελέγξετε την εγκυρότητά του ακριβώς εκεί.

Το Mailboxlayer συνδέεται με πολλαπλές βάσεις δεδομένων που ενημερώνονται τακτικά και περιέχουν παρόχους email, διαχωρίζοντας τα αναλώσιμα και τα δωρεάν email από μεμονωμένους τομείς. Το API έχει ελέγχους τυπογραφικών σφαλμάτων, αντικατοπτρίζει αριθμητικές βαθμολογίες και παρέχει προτάσεις για να δείξει την ποιότητα του email. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να φιλτράρετε γνήσια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από καταχραστές.

Το Mailboxlayer API διευκολύνει τις επανακλήσεις JSONP και προσφέρει μορφοποίηση JSON για αύξηση της αναγνωσιμότητας email. Εμφανίζει βαθμολογίες ποιότητας από 0 και 1. Το 0 είναι για κακό και το 1 για καλό. Αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τη δυνατότητα παράδοσης της διεύθυνσης email.

Στείλτε email Hippo

Με Στείλτε email Hippo, μπορείτε να επικυρώσετε γρήγορα τις διευθύνσεις email στη λίστα σας ενώ αναλύετε 74 σημεία δεδομένων για κάθε ένα από αυτά. Είναι μια τέλεια επιλογή για να το ενσωματώσετε στα προϊόντα σας που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επειδή παράγει αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο και δημιουργεί μια μοναδική βαθμολογία εμπιστοσύνης – Email Hippo Trust Score.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φιλτράρετε ηλεκτρονικές εγγραφές, να ανανεώνετε βάσεις δεδομένων και να καθαρίζετε τα συστήματα CRM. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο της λίστας email σας, βρίσκοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “catch-all” που έχουν χαμηλά ποσοστά ανοίγματος.

Προστατέψτε τη φήμη του αποστολέα αφαιρώντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται στη μαύρη λίστα για ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Αυτός ο επαληθευτής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί επίσης να αναγνωρίσει τομείς που χρεώνουν τέλη θυρωρού προκειμένου τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να φτάσουν στον επιθυμητό προορισμό. Σας βοηθά να τμηματοποιείτε καλύτερα τα δεδομένα σας παρέχοντάς σας πληροφορίες σχετικά με το σχετικό σύστημα αλληλογραφίας, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την παράδοση και την αφοσίωση.

  DevOps Εισαγωγή για αρχάριους

Email Hippo μπορεί να εντοπίσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται σε ρόλους που έχουν γενικά χαμηλά ποσοστά ανοίγματος σε σύγκριση με επώνυμες διευθύνσεις. Ελέγχει επίσης τις εγγραφές MX για να αυξήσει το εύρος της δυνατότητας παράδοσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με την ανίχνευση της γκρίζας λίστας και της ασυναρτησίας email.

Μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε τομείς με σκοτεινούς συνδέσμους ιστού χρησιμοποιώντας το Hippo. Εντοπίστε διακομιστές αλληλογραφίας για να φιλτράρετε τους απατεώνες και να εξετάζετε ενδελεχείς δυνητικούς πελάτες πωλήσεων. Λαμβάνετε έναν ολοκληρωμένο πίνακα εργαλείων με εργαλεία αναφοράς και διατάξεις που καθορίζονται από τον χρήστη μαζί με περιλήψεις ανίχνευσης που μπορούν να ληφθούν.

Το email Hippo παρέχει αποτελέσματα από πολλά σημεία δεδομένων και σας βοηθά να δημιουργήσετε αποτελεσματικά ροές εργασίας. Ελέγχει επίσης τα συντακτικά σφάλματα σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας σας να δημιουργείτε και να στέλνετε απαντήσεις ειδοποίησης. Επιπλέον – μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε εάν μια διεύθυνση email είναι ιδιωτικό ή επαγγελματικό email, κάτι που είναι χρήσιμο για τις προσπάθειες μάρκετινγκ που κάνετε.

DeBounce

DeBounce είναι ένας επαληθευτής email εταιρικής ποιότητας συμβατός με τις περισσότερες γλώσσες προγραμματισμού. Αυτή η λύση που βασίζεται σε σύννεφο είναι ιδανική για επικύρωση email τόσο μαζικής όσο και σε πραγματικό χρόνο.

Το DeBounce μπορεί να μεριμνήσει για την απαίτηση επαλήθευσης email ακόμα κι αν έχετε μια επιχείρηση με μια τεράστια λίστα email ή εάν είστε μεμονωμένος προγραμματιστής που θέλετε να εγγραφούν νέοι χρήστες στη νέα σας εφαρμογή. Προσφέρουν υπηρεσίες από άκρο σε άκρο που μπορούν να ανταποκριθούν στην πλήρη ανάγκη σας να έχετε έναν επαληθευτή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προωθεί την απλή ενσωμάτωση και την επεκτασιμότητα. Ελαχιστοποιήστε την σκληρή αναπήδηση και τα μη έγκυρα email από τη λίστα σας χρησιμοποιώντας τον έλεγχο SMTP.

Το DeBounce μπορεί να ελέγξει τους τομείς catch-all και τα email μιας χρήσης. Μπορεί να εξαλείψει αμέσως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μη έγκυρη σύνταξη και αντιγραφή. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία anti-grey listing για μείωση άγνωστων email.

Οι έξυπνοι δείκτες του για την παγίδα ανεπιθύμητων μηνυμάτων μπορούν να εξαλείψουν τις εγγραφές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε να προσθέσετε την ομάδα σας στον λογαριασμό DeBounce για συνεργασία. Λαμβάνετε επίσης επιβεβαίωση τομέα για διευθύνσεις email με την κατάστασή τους ως σταθμευμένες, μη έγκυρες ή ανενεργές—το API ελέγχει εάν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν έγκυρες εγγραφές MX ή όχι.

Απολαύστε ισχυρές ενσωματώσεις με πολλά ESP, φόρμες και πλατφόρμες όπως Hubspot, Google Sheet, ActiveCampaign, AWeber, Mailchimp, Mailgun, Drip, WordPress, CovertKit, WooCommerce, φόρμες WP, Zapier, Stripe, Ontraport, Shopify και πολλά άλλα.

SendGrid

Απολαύστε καλύτερα ποσοστά παράδοσης χρησιμοποιώντας το API σε πραγματικό χρόνο – SendGrid για τον εντοπισμό και την κατάργηση μη έγκυρων email. Τροφοδοτείται από μηχανική εκμάθηση και τακτικές που είναι φιλικές προς τους παρόχους γραμματοκιβωτίων για την ενίσχυση της παράδοσης.

Το SendGrid μπορεί να αναγνωρίσει λανθασμένα, αναλώσιμα, ανενεργά, ανύπαρκτα ή κοινόχρηστα email. Συνδέοντας το API με τις φόρμες καταγραφής δυνητικών πελατών, μπορείτε να εντοπίσετε αμέσως ψευδείς καταχωρήσεις. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους επισκέπτες να υποβάλουν ξανά τις φόρμες σύμφωνα με την πρόταση διόρθωσης χωρίς επιπλέον πεδία για επιβεβαίωση.

Το SendGrid δεν χρησιμοποιεί σπασμένη χειραψία SMTP, η οποία είναι μια τακτική ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που χρησιμοποιούν πολλοί προμηθευτές για την επικύρωση διευθύνσεων email. Διατηρούν την εμπιστοσύνη των παρόχων γραμματοκιβωτίου διευκολύνοντας μόνο τους αποστολείς whitehat.

Οι αλγόριθμοι μηχανικής εκμάθησης τους ενημερώνουν τις βαθμολογίες εγκυρότητας των διευθύνσεων email, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε ποιες εμπίπτουν στην κατηγορία “καλό email”. Το μοντέλο ML που χρησιμοποιούν εκπαιδεύεται με 60 δισεκατομμύρια δεδομένα email το μήνα και συντηρείται και δημιουργείται από τους επιστήμονες δεδομένων τους. Επιπλέον, προστατεύουν τα δεδομένα σας με τη συμμόρφωση με τον GDPR.

Το SendGrid διαθέτει επίσης πρότυπα email με μορφοποίηση υπό όρους και απόδοση HTML. Παρέχει επίσης υπηρεσία SMTP και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την απόδοση έναντι ανεπιθύμητων μηνυμάτων, απόδοσης εισερχομένων και εγκυρότητας συνδέσμων.

Mailgun

Mailgun εκτελεί ελέγχους επικύρωσης 3 βημάτων για τις διευθύνσεις email σας. Περιλαμβάνει τον έλεγχο του email έναντι του παρόχου γραμματοκιβωτίου του. Επικυρώνει επίσης τα email με προσαρμοσμένη γραμματική που ορίζεται από τους ESP. Το Mailgun ενσωματώνει γραμματικούς ελέγχους με το Gmail, το Yahoo, το Hotmail κ.λπ. στο πρόγραμμα επικύρωσης email.

Με το Mailgun, λαμβάνετε ισχυρότερο σκορ αποστολέα, επομένως τα ονόματα τομέα και οι διευθύνσεις IP σας έχουν θετική φήμη. Μπορεί επίσης να εντοπίσει σφάλματα και να εντοπίσει κακές διευθύνσεις για να εξαλείψει τις πιθανότητες προβλημάτων παράδοσης. Μόλις ενσωματώσετε το API στις φόρμες εγγραφής σας, μπορεί να αρχίσει να καθαρίζει τη λίστα email σας.

Μπορείτε να περιμένετε μειωμένα ποσοστά εγκατάλειψης, καθώς ο επαληθευτής αφαιρεί ορθογραφικά λάθη, email μιας χρήσης και προσωρινές διευθύνσεις. Είναι σε θέση να επικυρώνει περισσότερες από 200 εκατομμύρια διευθύνσεις το μήνα. Εκτελεί επαλήθευση γραμματοκιβωτίου για να επιβεβαιώσει εάν το γραμματοκιβώτιο υπάρχει ή όχι στον στοχευμένο τομέα.

  Οι καλύτερες δωρεάν μηχανές αναζήτησης NZB

Λαμβάνετε έναν πίνακα ελέγχου αναφορών για να παρακολουθείτε τις επικυρώσεις σύμφωνα με μια ώρα και ημέρα, ενώ βρίσκετε συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους τύπους κλήσεων API. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα όρια τιμών για την επικύρωση κλειδιού API για να αποτρέψετε την κατάχρηση και να διαχειριστείτε το κόστος.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε επιταγές σε ρολό και γραμματοκιβώτια μιας χρήσης. Το Mailgun παρέχει διατήρηση αρχείων καταγραφής για έως και 30 ημέρες με πλήρεις λεπτομέρειες για τα απεσταλμένα email. Αποκτήστε προηγμένα αναλυτικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μετρήσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ.

WhoisXML API

Το API από WhoisXML API μπορεί να επαληθεύσει την εγκυρότητα, την ύπαρξη και την ποιότητα μιας διεύθυνσης email. Εκτελεί μια λεπτομερή επικύρωση σε πραγματικό χρόνο για τα email που προέρχονται από νέους εγγεγραμμένους χρήστες και μειώνει τα ποσοστά εγκατάλειψης και αποκλείει τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Το API ελέγχει τη σύνταξη των email σε σχέση με τα πρότυπα IETF. Αυτό το κάνει εκτελώντας μια συντακτική μηχανή για επικύρωση email. Ελέγχει επίσης τις κατάρες, τα τυπογραφικά λάθη και προσδιορίζει εάν μια διεύθυνση email είναι διαθέσιμη ή όχι από 2000+ παρόχους υπηρεσιών όπως GuerrillaMail, 10MinutesMail, Mailnator κ.λπ.

Μπορείτε να ελέγξετε την ύπαρξη γραμματοκιβωτίων χρησιμοποιώντας εξομοιωτές μαζί με διακομιστές αλληλογραφίας ελέγχοντας τις εγγραφές MX. Ελέγξτε εάν μια διεύθυνση email μπορεί να λαμβάνει email από πολλές διευθύνσεις ή όχι.

ZeroBounce

Αποκτήστε προβολή 360 μοιρών των email σας χρησιμοποιώντας ZeroBounceτο οποίο καλύπτει 30+ κωδικούς κατάστασης και δευτερεύουσας κατάστασης.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη συνολική υγεία που σχετίζεται με την επαλήθευση του email σας με έναν ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου. Σας παρέχει αναφορές σε καθημερινή ή μηνιαία βάση, όπου μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρονικό εύρος για να τις προβάλετε.

Ο πίνακας εργαλείων μπορεί να εμφανίζει τέσσερις διαφορετικούς τύπους λεπτομερών αναφορών που αφορούν μεμονωμένους κωδικούς κατάστασης. Περιλαμβάνει διαδραστικά γραφήματα με σημεία στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού για να λάβετε πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε μια δευτερεύουσα κατάσταση ή κατάσταση που εμφανίζεται στο υπόμνημα για το φιλτράρισμα του γραφήματος και να προβάλετε τα επιθυμητά δεδομένα.

Η ενσωμάτωση του API με την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας είναι εύκολη. Απαιτεί απλώς μερικές γραμμές κωδικών και μπορείτε να απολαύσετε αυτό το αστραπιαία API. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το API Sandbox εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις υλοποιήσεις του κώδικα για επικύρωση μέσω email.

Το ZeroBounce API μπορεί εύκολα να εντοπίσει και να αφαιρέσει τις παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τις καταχρηστικές διευθύνσεις και τους ανορθόγραφους τομείς από τη λίστα email σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ελέγξετε τα παράπονα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και να προστατεύσετε τη φήμη της IP. Έχει αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει ένα σύστημα βαθμολόγησης που μπορεί να δημιουργήσει ποιοτικά αποτελέσματα διευθύνσεων email.

Το API μπορεί να ενσωματωθεί με SDK όπως .NET, Python, PHP, Swift, Java και άλλα, μαζί με διαφορετικές πλατφόρμες όπως Gmail, Drip, GetResponse, Facebook, Excel, Mailchimp, Salesforce, Shopify, Slack, Magento και πολλές άλλες .

Για διαθεσιμότητα, χρησιμοποιεί γεωγραφικούς πλεονάζοντες διακομιστές. Το ZeroBounce αξιοποιεί την τεχνολογία anti-greylisting που παρέχει ακριβή αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να προσδιορίσει ακόμη και το φύλο μερικών email κοιτάζοντας τα μικρά ονόματα. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αποτελέσματα εάν θέλετε από το σύστημα.

Trumail

Χρησιμοποιώντας Trumail για την επαλήθευση email είναι απλή. Απλά πρέπει να εκτελέσετε ένα αίτημα GET. Προς το παρόν, υποστηρίζει τρεις μορφές – JSON, XML και JSONP με μια παράμετρο ερωτήματος επανάκλησης.

Το API είναι γραμμένο στο Go και δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου να παρέχει μια εύκολη στη χρήση και απλή λύση σε προγραμματιστές και επιχειρήσεις. Όλοι μπορούν να αξιοποιήσουν το API επαλήθευσης email για να φιλτράρουν τη λίστα email τους και να αποκομίσουν τα ολιστικά οφέλη του.

Λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το σε ποιον πρέπει να στείλετε ένα email με τη βοήθεια των ακριβών και αποτελεσμάτων του σε πραγματικό χρόνο. Για να ξεκινήσετε, απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email που θέλετε να ελέγξετε, πατήστε το κουμπί δίπλα της και περιμένετε.

Reacher

Reacher είναι ένα API επαλήθευσης email ανοιχτού κώδικα. Είναι γραμμένο στη γλώσσα απόδοσης Rust, γεγονός που το κάνει γρήγορο: προς το παρόν χρειάζονται 1,9 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο για να εκτελέσετε μια επαλήθευση email σε πραγματικό χρόνο.

Το API συνοδεύεται από αξιοπρεπή τεκμηρίωση. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Reacher’s JavaScript SDK για μαζική επικύρωση. Το επιχειρηματικό μοντέλο της Reacher είναι μια προσφορά συνδρομής SaaS, αλλά επειδή είναι ανοιχτού κώδικα, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να φιλοξενήσετε μόνοι σας την υπηρεσία.

Για προσωπική χρήση, το Reacher προσφέρει 50 δωρεάν επαληθεύσεις email ανά μήνα.

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αειθαλές και για να συνεχίσετε να αξιοποιείτε στο έπακρο, πρέπει να έχετε μια καθαρή λίστα email με λιγότερα ή καθόλου άκυρα ή ανεπιθύμητα email. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα API επαλήθευσης για να ενσωματώσετε τα προϊόντα σας για καλύτερη παράδοση.