12 καλύτερα ρομπότ για να μεταμορφώσετε την εμπειρία σας στο Telegram

Το Telegram μπήκε κρυφά σε όλες τις εξέχουσες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες επιλογές μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Και ίσως αναρωτιέστε γιατί, αλλά κυρίως επειδή το Telegram επιδεικνύει απαράμιλλη ασφάλεια, εμπειρία χρήστη και ευελιξία. Για να μην ξεχνάμε, δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Δεδομένου ότι το απόρρητο είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, είναι εύκολο να μαντέψουμε γιατί το Telegram έγινε γρήγορα το αγαπημένο των θαυμαστών και συνεχίζει να απολαμβάνει μια πληθώρα χρηστών.

Εκτός από την ασφάλεια που προσφέρει, αρέσει στον κόσμο και για τα bots του. Η εφαρμογή παρέχει διάφορα bots που μπορούν να κάνουν την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων παιχνιδάκι. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε μερικά από τα καλύτερα ρομπότ του Telegram που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε ολόκληρη την εμπειρία σας.

Τι είναι το Telegram;

Πριν συζητήσουμε τα διάσημα bots, ας καταλάβουμε τι είναι το Telegram. Το Telegram είναι μια παγκόσμια προσβάσιμη, δωρεάν πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που παρέχει κρυπτογραφημένες και βασισμένες σε cloud υπηρεσίες.

Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, που ονομάζεται “μυστική συνομιλία”, καθιστά ασφαλές για τους ανθρώπους να συζητούν σχεδόν οτιδήποτε χωρίς να ανησυχούν για τυχόν μυστικά μάτια 👀.

Το Telegram έγινε δημοφιλές ως εναλλακτική λύση WhatsApp για τη μοναδική δυνατότητα που το κάνει μοναδικό: τη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων χωρίς κοινή χρήση του αριθμού σας.

Σωστά. Μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα με άτομα χωρίς να ανταλλάξετε αριθμούς. Μπορείτε να τα αναζητήσετε με το όνομα χρήστη τους, σε αντίθεση με το WhatsApp. Αυτό σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να στέλνετε άμεσα μηνύματα χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Μιλώντας για την αυξανόμενη δημοτικότητά του, το Telegram έχει περίπου 1,068 δισεκατομμύρια χρήστες συνολικά από το τρέχον έτος, 700 εκατομμύρια από τα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργά στην πλατφόρμα κάθε μήνα.

Το Telegram παραμένει μια από τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης με τις περισσότερες λήψεις στον κόσμο. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αναμένεται να αναπτυχθεί εκθετικά καθώς 1,5 εκατομμύρια νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά στην πλατφόρμα.

Τι είναι τα Telegram Bots;

Ας επιτεθούμε στο κρέας του θέματος τώρα. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Telegram ανέβηκε πάνω από τον ανταγωνισμό και έκανε όνομα είναι για ένα πράγμα – τα bots. 🤖

Τα ρομπότ Telegram είναι οι φίλοι σας συνομιλίας που προσφέρουν διάφορες αυτοματοποιημένες λειτουργίες για να κάνουν την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων πάνω από την ισοτιμία. Μπορείτε να κάνετε τα bots σας να κάνουν πράγματα για εσάς ανεξάρτητα, χωρίς να συμμετέχετε ενεργά σε αυτά.

Δείτε τι μπορούν να κάνουν τα bots για εσάς:

#1.Αποστολή μηνυμάτων 📨

Αναθέτοντας προκαθορισμένες εργασίες, μπορείτε να κάνετε τα bot του Telegram να στέλνουν αυτόματα μηνύματα κειμένου, εικόνες, μιμίδια, βίντεο και αρχεία.

Διαβάστε επίσης: Birthday Bots On Discord, Slack και Teams For Epic Celebrations

#2.Εκτέλεση εντολών 🧞

Ένα άλλο πρωτοποριακό χαρακτηριστικό των bots είναι ότι μπορούν να εκτελούν εντολές σε συνομιλίες τηλεγραφήματος για να ζητούν πληροφορίες. Για παράδειγμα, αν πληκτρολογήσετε /help, το bot θα σας στείλει τις εντολές που μπορεί να εκτελέσει για καλύτερη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι έξοδοι μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • /Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
  • /κατάσταση
  • /να σταματήσει
  • /lastalarm
  • /listcurrentalarms

Μπορείτε να εξαγάγετε αυτόματα πληροφορίες από bots χωρίς να τις εργάζεστε χειροκίνητα χρησιμοποιώντας αυτές τις εντολές.

  11 εφαρμογές/πλατφόρμες για τη δημιουργία προσαρμοσμένων emojis για WhatsApp και Telegram

#3.Αποκλειστική Προσβασιμότητα 👸

Τα bots Telegram μπορούν να χρησιμοποιηθούν από σχεδόν οποιονδήποτε. Ωστόσο, εάν δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό κανάλι επικοινωνίας στο Telegram, μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα bots προσβάσιμα μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες. Αυτό δίνει αποκλειστικά δικαιώματα σε συγκεκριμένα άτομα να χρησιμοποιούν τα bots και είναι επίσης βολικό κατά τη διαχείριση μιας ομαδικής συνομιλίας.

Οφέλη από τη χρήση ρομπότ Telegram

Τα ρομπότ Telegram χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους και να κάνουν τις επικοινωνίες απρόσκοπτες. Μπορούν να εκτελέσουν μια σειρά από λειτουργίες για τον εξορθολογισμό της επικοινωνίας σας, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική.

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια οφέλη των bots του Telegram για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε

#1.Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη

Με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών, τα bot telegram μπορούν να μειώσουν στο μισό τη δουλειά για τα κελιά εξυπηρέτησης πελατών των επιχειρήσεων και να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους.

Χάρη στα αυτοματοποιημένα ρομπότ, η επιχείρησή σας μπορεί να απαντά γρήγορα και αυτόματα σε κοινά ερωτήματα άμεσα, οδηγώντας σε ταχύτερο χρόνο απόκρισης και καλύτερη ικανοποίηση των πελατών.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα bots του Telegram διαθέτουν δυνατότητες φυσικής γλώσσας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να εξατομικεύσουν το μήνυμα για συγκεκριμένα άτομα, δίνοντάς τους την αίσθηση ενός πραγματικού ανθρώπου πίσω από το πληκτρολόγιο.

#2. Εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και κόπο

Η ατομική απάντηση σε ερωτήματα πελατών μέσω email και κλήσεων μπορεί να είναι εξαιρετικά χρονοβόρα. Χρησιμοποιώντας bots για να απαντούν σε κοινές ερωτήσεις 24/7, η επιχείρησή σας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στους πελάτες χωρίς να βασίζεται στην ανθρώπινη παρουσία.

Αυτό μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα για την πρόσληψη και την εκπαίδευση ανθρώπων για ακρόαση και απάντηση σε κοινά ερωτήματα, τα οποία τώρα μπορεί να φροντίσει το bot σας.

#3. Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες

Ένα από τα αγαπημένα μου πλεονεκτήματα των bots του Telegram είναι η ικανότητά του να συγκεντρώνει δυνητικούς πελάτες από πιθανούς πελάτες που ρίχνουν τις πληροφορίες τους στην πλατφόρμα. Τα ρομπότ μπορούν να συλλέγουν τις πληροφορίες των ατόμων που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να δημιουργήσουν ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες για να τους παρακολουθήσετε.

#4. Συλλέξτε δεδομένα για πελάτες

Τα bots Telegram μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ή τη βελτίωση της προσωπικότητας αγοραστή ή πελάτη, καθώς μπορούν να συλλέγουν πολύτιμα δεδομένα πελατών και να κατανοούν καλύτερα τι θέλουν.

Μέσω αυτών των πληροφοριών, μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος τα σημεία πόνου του κοινού και να εργαστείτε για την παροχή των καλύτερων λύσεων. Μέσω σχολίων, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τον ιστότοπο, την εφαρμογή ή τη στρατηγική της επιχείρησής σας για να καλύψετε καλύτερα τις ανάγκες του κοινού σας.

Με αυτά τα πολλά πλεονεκτήματα, δεν είναι περίεργο που τα ρομπότ Telegram έγιναν επιτυχία μόλις η εφαρμογή τα παρουσίασε.

Υπάρχουν διάφορα ρομπότ τηλεγραφήματος με διαφορετικές λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επικοινωνίες σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα.

BotFather

Το tagline του Βοηθός – «Ένα ρομπότ για να τους κυβερνά όλους» συνοψίζει τι μπορεί να κάνει το ρομπότ για εσάς. Το bot διαχειρίζεται όλα τα bot που έχετε δημιουργήσει μέσω του λογαριασμού σας στο Telegram ή δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο bot από την αρχή.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάνοντας αναζήτηση στο @BotFather στην εφαρμογή, οδηγώντας σας στο προφίλ. Θα μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εντολών και μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία πληκτρολογώντας “/help” ή “/start”.

Με την εντολή “/newbot”, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο και με το “/mybots” μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε την υπάρχουσα λίστα ρομπότ.

DropMail.me

DropMail.me χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αναλώσιμων διευθύνσεων email και επίσης τη λήψη email. Αυτά τα email μιας χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έως και 10 λεπτά για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δεν θέλετε να δώσετε την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή για υπολογιστές Linux Telegram

Μετά από 10 λεπτά, οι διευθύνσεις email απορρίπτονται αυτόματα. Εισάγοντας την εντολή έναρξης στο chatbot, θα μπορείτε να επιλέξετε από 5 εντολές, οι οποίες σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τυχαίες διευθύνσεις email, να καταχωρίσετε ενεργές διευθύνσεις, να λάβετε βοήθεια, να ξεκινήσετε μια συνομιλία ή να μεταβείτε στην εγγενή εφαρμογή για κινητά του bot .

Πλάσμα chatGPT 4

Αυτό το bot είναι όπου η ανδρεία του Telegram και του ChatGPT συγκλίνουν για να σας προσφέρουν μια επαναστατική εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Πλάσμα chatGPT 4 σας επιτρέπει να διαχειριστείτε 10 μοντέλα AI και να αποκτήσετε πρόσβαση στις προηγούμενες ενημερώσεις του ChatGPT 4, καθώς η ομάδα ανάπτυξης είναι συνεργάτης του OpenAI.

Το bot Plasma AI τροφοδοτείται από μοντέλα ChatGPT 4 και Midjourney 5 για να σας προσφέρει περίπου 160 επαγγελματικούς ρόλους που καλύπτουν τις δυναμικές σας ανάγκες. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε δωρεάν χρήση ρομπότ σε ομάδες με 100 ή περισσότερους συμμετέχοντες.

Είτε είστε επαγγελματίας, επιχειρηματίας, συγγραφέας, ομιλητής, μαθητής, προγραμματιστής ή δάσκαλος, θα θέλατε να αξιοποιήσετε τη λειτουργία αυτού του bot για να έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία.

MeteoBot

Ένα άλλο απλό αλλά χρήσιμο bot που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Telegram είναι το MeteoBotγνωστό και ως WeathersBot.

Το ίδιο το όνομα είναι αυτονόητο σε αυτή την περίπτωση. Το MeteoBot λειτουργεί σαν δημοσιογράφος καιρού που λειτουργεί από την παλάμη του χεριού σας. Μπορεί να σας δώσει ενημερώσεις για τον τρέχοντα καιρό και την πρόγνωση του καιρού μιας τοποθεσίας για τις επόμενες 3 ημέρες, μαζί με βασικές πληροφορίες, όπως:

  • Τρέχουσα θερμοκρασία
  • Μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία
  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΥ
  • Υγρασία

Όλες αυτές οι πληροφορίες παρέχονται με βάση την τοποθεσία του χάρτη και την πόλη σας. Με αυτό το bot, θα ξέρετε πάντα αν πρέπει να πάρετε την ομπρέλα σας☔ ή ένα καπέλο 🌞πριν βγείτε έξω!

Zoombot

Zoombot for Telegram σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνάντηση Zoom με μια απλή εντολή. Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χρόνο για τη δημιουργία ενός συνδέσμου σύσκεψης και την αποστολή του στους συμμετέχοντες όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να έχετε μια γρήγορη συνάντηση και να τελειώσετε με αυτό.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις Zoom με εξαιρετική ποιότητα ήχου και βίντεο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την ενσωμάτωση Zoom για το Telegram και να δημιουργήσετε συσκέψεις Zoom σε δευτερόλεπτα.

Taskobot

Ως επαγγελματίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης ή πάροχος υπηρεσιών B2B, θα χαρείτε να μάθετε ότι το Telegram έχει το τέλειο Bot για εσάς, εάν θεωρείτε δύσκολη τη διαχείριση των εργασιών σας. Taskobot είναι ένα bot διαχείρισης εργασιών που μπορεί να δημιουργήσει λίστες υποχρεώσεων για άτομα ή ομάδες που αναζητούν απρόσκοπτη συνεργασία και ροή εργασιών.

Για να το χρησιμοποιήσετε, μεταβείτε στο chatbot, πληκτρολογήστε @tasko_bot task στην ιδιωτική συνομιλία και πατήστε Δημιουργία εργασίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα εργασιών σας και να παραμείνετε σε καλό δρόμο ενώ ολοκληρώνετε την εργασία καθημερινά.

Είναι ιδανικό για πολυάσχολους επαγγελματίες όπως εγώ και εσείς που δυσκολεύεστε με χάρτινες λίστες υποχρεώσεων και χρειάζεστε κάτι φορητό και εύκολα προσβάσιμο.

Θεραπεία για τον covid

Θεραπεία για τον covid είναι ένα bot υγείας στο Telegram που βοηθά τους ασθενείς με Covid 19 να διαχειρίζονται τα συμπτώματά τους με τις καλύτερες θεραπείες.

Εάν εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας πάσχετε από Covid, μπορείτε να εκκινήσετε το chatbot, να εκφράσετε τα συμπτώματά σας και να λάβετε σχετικές θεραπείες για να διαχειριστείτε την υγεία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε την εντολή /start στο πλαίσιο συνομιλίας και θα σας παρουσιαστούν περαιτέρω οδηγίες.

  Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό συνομιλίας στο Telegram

Μετατροπέας αρχείων

Παραδοσιακά, έπρεπε να βασιστούμε σε εξειδικευμένα εργαλεία (ακόμα και σε πληρωμένα!) για να μετατρέψουμε μια εικόνα, ένα βίντεο ή άλλα αρχεία σε μια κατάλληλη μορφή για τις ανάγκες μας. Κάτι τέτοιο κατανάλωνε πολύ χρόνο, αλλά όχι πια.

Εάν έχετε την εφαρμογή Telegram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Μετατροπέας αρχείων bot για να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο, είτε πρόκειται για ήχο, βίντεο ebook, γραμματοσειρά ή έγγραφα – στη μορφή της επιλογής σας.

TweetItBot

Εάν είστε ένθερμος χρήστης του Twitter αλλά δεν έχετε το χρόνο να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες στην πλατφόρμα, μπορείτε να αφήσετε TweetItBot κάνε το για σένα. Το chatbot μπορεί να κάνει tweet για λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο, αυτοκόλλητων και GIF. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το bot για να κάνετε like, να απαντήσετε, να κάνετε retweet και να διαγράψετε tweets.

Είναι σαν μια φορητή σουίτα για να διαχειρίζεστε όλες τις λειτουργίες σας στο Twitter και να κάνετε τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε το bot ώστε να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο Twitter και να είστε πάντα ενήμεροι για το τι συμβαίνει στο κοινωνικό δίκτυο.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα εργαλεία για να προγραμματίσετε τα tweets για να πάρετε τον έλεγχο της στρατηγικής σας στο Twitter

PollBot

PollBot είναι ένα εξαιρετικό bot για τη δημιουργία δημοσκοπήσεων σε κανάλια της επιλογής σας. Χρησιμοποιώντας το bot, μπορείτε να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις, να δείτε τα αποτελέσματα, να επαναλάβετε την ερώτηση και να δείτε τα τελικά αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της δημοσκόπησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συμμετάσχετε ή να μάθετε περισσότερα για τους συμμετέχοντες της ομάδας κάνοντας ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Μόλις πατήσετε “έναρξη”, το bot θα σας ζητήσει να εισαγάγετε την ερώτηση της δημοσκόπησης. Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει να δώσετε τις απαντήσεις μία προς μία. Μπορείτε να προσθέσετε όσες επιλογές θέλετε και μόλις τελειώσετε, γράψτε “/done” στο chatbot για να το ολοκληρώσετε. Το bot θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο για τη δημοσκόπηση, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε στην ομάδα σας.

Ειδοποίηση Bot

Αν είστε τόσο ξεχασιάρης όσο εγώ, πιθανότατα κολλάτε υπενθυμίσεις για σημαντικές εργασίες παντού. Αλλά με το Telegram σε άνοδο, μπορείτε να κάνετε ένα bot υπεύθυνο να σας υπενθυμίζει να αγοράσετε γάλα ή να παρακολουθήσετε μια σημαντική συνάντηση τη Δευτέρα.

ο Ειδοποίηση Bot μπορεί να είναι σωτήριο από αυτή την άποψη. Μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση από το bot παρέχοντάς του την ώρα και το κείμενο της ειδοποίησης. Το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει όλα όσα θέλετε να σας πει το ρομπότ, επομένως αναφέρετε τι πρέπει να σας υπενθυμίζεται και πληκτρολογήστε την ώρα. Ως αποτέλεσμα, θα λάβετε μια υπενθύμιση από τον φιλικό σας γείτονα Alertbot!

Pomodoro Bot

Το Pomodoro είναι μια διάσημη τεχνική διαχείρισης χρόνου όπου εργάζεστε συνεχώς για 25 λεπτά και κάνετε 5 λεπτά διάλειμμα πριν επαναλάβετε το μοτίβο. Η μέθοδος έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποφύγετε την αναβλητικότητα και τους περισπασμούς κατά την εργασία. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας.

Ενώ υπάρχουν διάφορες εφαρμογές Pomodoro τρίτων, το Telegram έχει ένα Pomodoro Bot που μπορεί να διευκολύνει την παρακολούθηση της προόδου σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το Pomodoro στο bot ρυθμίζοντας τα λεπτά και τη διάρκεια ανάπαυσης και ξεκινώντας την εργασία σαν να μην υπάρχει αύριο. Βρήκα αυτό το bot εξαιρετικά χρήσιμο στο να παραμένω συγκεντρωμένος ενώ εργάζομαι και να μην αποσπάται η προσοχή από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το τηλέφωνό μου ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο Σκέψεις

Το Telegram είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. μπορείτε να διαχειριστείτε βασικές πτυχές της ζωής σας σε αυτό. Από τη διαχείριση εργασιών και χρόνου μέχρι τη λήψη δελτίων καιρού, υπάρχει ένα bot Telegram για σχεδόν κάθε εργασία κάτω από τον ήλιο.

Τα παραπάνω bots είναι μερικά από τα καλύτερα που θα βρείτε και είμαι βέβαιος ότι θα σας κάνουν τα πράγματα εξαιρετικά εύκολα.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες εφαρμογές και πλατφόρμες για τη δημιουργία προσαρμοσμένων emoji 🙂 για WhatsApp και Telegram.