12 καλύτερα πρότυπα μπροσούρας Trifold για επιχειρήσεις [2023]

Θέλετε να αναβαθμίσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ της επιχείρησής σας και να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση σε πιθανούς πελάτες και πελάτες; Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, όπου κυριαρχεί το ψηφιακό μάρκετινγκ, ένα καλά σχεδιασμένο και συναρπαστικό τρίπτυχο μπροσούρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Χρησιμεύει ως απτή αναπαράσταση της επωνυμίας σας, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη μοναδική πρόταση αξίας σας με οπτική ελκυστικότητα και συνοπτικότητα.

Τι είναι το φυλλάδιο Tri-Fold και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Ένα τρίπτυχο φυλλάδιο μοιράζεται ομοιότητες με ένα τριπλό μενού, καθώς χωρίζεται σε τρεις ίσες ενότητες, καθεμία από τις οποίες περιέχει ξεχωριστές πληροφορίες. Αυτή η μορφή προωθεί αποτελεσματικά εκδηλώσεις, προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρήσεις με αναλυτικές λεπτομέρειες.

Η κύρια χρήση ενός τριπλού μπροσούρας είναι να εφοδιάσει τους αναγνώστες με τις απαραίτητες πληροφορίες για να λάβουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις. Μπορεί να περιέχει διορατικές πληροφορίες και συναρπαστικά χαρακτηριστικά που κεντρίζουν την περιέργεια του μελλοντικού πελάτη και παρακινούν πρόσθετη έρευνα.

Εμβαθύνοντας στο περιεχόμενό του, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να ανακαλύψουν συναρπαστικές πτυχές που συνάδουν με τις επιχειρηματικές προτιμήσεις τους και να τους οδηγήσουν να εμβαθύνουν στο θέμα.

Επιπλέον, τα φυλλάδια πρέπει να μπορούν να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για το εμπορικό σήμα και το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Αποτελούν ουσιαστικά ένα ζωτικό μέρος του κιτ της μάρκας.

Ποια είναι η σημασία των μπροσούρων Tri Fold για τις επιχειρήσεις;

Αυτά τα φυλλάδια είναι ευέλικτα εργαλεία μάρκετινγκ που προσφέρουν ολοκληρωμένες πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, αποκαλύπτοντας νέες προσφορές ή δημιουργούν ελκυστικά προγράμματα εκδηλώσεων. Ακολουθούν αρκετοί λόγοι για τους οποίους τα τρίπτυχα φυλλάδια είναι απαραίτητα για τις επιχειρήσεις:

Απτά και φορητά: Σε αντίθεση με τα υλικά ψηφιακού μάρκετινγκ, τα τρίπτυχα φυλλάδια είναι φυσικά αντικείμενα που μπορούν να κρατηθούν, να διπλωθούν και να μεταφερθούν. Αυτή η απτή τα κάνει αξέχαστα και βολικά για τους πιθανούς πελάτες για να τα πάρουν σπίτι ή να τα μεταδώσουν σε άλλους.

Στοχευμένο μάρκετινγκ: Τα φυλλάδια επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να στοχεύουν συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία ή αγορές. Προσαρμόζοντας το περιεχόμενο και τον σχεδιασμό ώστε να απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, οι εταιρείες μπορούν να παραδώσουν ένα πιο εστιασμένο μήνυμα και να αυξήσουν την πιθανότητα προσέλκυσης πιθανών πελατών.

Συμπληρωματικά προς το ψηφιακό μάρκετινγκ: Τα φυλλάδια μπορούν να συμπληρώσουν τις διαδικτυακές προσπάθειες κατευθύνοντας πιθανούς πελάτες στον ιστότοπο μιας επιχείρησης ή στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η συμπερίληψη κωδικών QR ή στοιχείων επικοινωνίας στο φυλλάδιο επιτρέπει στα ενδιαφερόμενα άτομα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες ή να συνδεθούν εύκολα με την επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Οικονομικά: Τα τρίπτυχα φυλλάδια είναι ένα οικονομικά αποδοτικό εργαλείο μάρκετινγκ σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης. Η μαζική εκτύπωση φυλλαδίων είναι συχνά πιο προσιτή, ειδικά σε σύγκριση με τη διαφήμιση μέσων ή τις διαδικτυακές καμπάνιες.

Τα φυλλάδια trifold προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την προβολή των προσφορών της επιχείρησής σας και την προβολή της επωνυμίας και του λογότυπου. Αλλά με πολλά διαθέσιμα πρότυπα μπροσούρων τρίπτυχο, πώς επιλέγετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας;

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στους καλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους που προσφέρουν εντυπωσιακά σχέδια προτύπων μπροσούρας Trifold κατάλληλα για επιχειρήσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξεκλειδώσετε 🔓 τις δυνατότητες του έντυπου μάρκετινγκ και ανακαλύψτε το τέλειο πρότυπο που θα ξεχωρίσει την επιχείρησή σας από τον ανταγωνισμό.

  Ανακτήστε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Recoverit Photo Recovery

Adobe Express

Ανακαλύψτε μια συλλογή από εξειδικευμένα δημιουργημένα πρότυπα μπροσούρων στο Adobe Express που θα πυροδοτήσει τη δημιουργικότητά σας. Εξερευνήστε αυτά τα πρότυπα για να βρείτε έμπνευση και επιλέξτε ένα που θα μεταμορφωθεί στη μοναδική σας δημιουργία. Προσαρμόστε κάθε πτυχή, από συναρπαστικές εικόνες έως αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων, καλά δομημένες διατάξεις και προσεκτικά επιλεγμένες γραμματοσειρές.

Χαρακτηριστικά:

 • Διάφορα προσαρμόσιμα στοιχεία περιλαμβάνουν φωτογραφίες, εικονίδια, λογότυπα, εξατομικευμένες γραμματοσειρές και άλλα.
 • Αντιγράψτε σχέδια και αλλάξτε το μέγεθός τους εύκολα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία χρησιμοποιώντας εργαλεία σχεδίασης AI.
 • Μοιραστείτε το φυλλάδιό σας με την ομάδα σας χωρίς κόπο προσθέτοντας άλλα μέσω email.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες μοντέρνα πρότυπα κατάλληλα για οποιοδήποτε φυλλάδιο.
 • Αναζητήστε αποτελεσματικά πρότυπα με βάση τις αισθητικές προτιμήσεις, τη συνάφεια του κλάδου, τους συνδυασμούς χρωμάτων ή συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Το Adobe Express σάς επιτρέπει επίσης να ενσωματώνετε τα στοιχεία επωνυμίας και το λογότυπό σας, ανεβάζοντας το φυλλάδιό σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διαδικασία είναι αβίαστη – επιλέξτε ένα πρότυπο, εξατομικεύστε το και μοιραστείτε το αριστούργημά σας με τον κόσμο χωρίς κόπο

Venngage

Μεγιστοποιήστε την αφοσίωση του κοινού, μειώστε τα έξοδα σχεδιασμού και προωθήστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με Venngage. Εξερευνήστε μια τεράστια συλλογή από επαγγελματικά κατασκευασμένα τρίπτυχα πρότυπα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας, ακόμα κι αν δεν έχετε εξειδίκευση στο σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικά:

 • Πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για εύκολη και διαισθητική χρήση.
 • Δυναμικές απεικονίσεις και προσαρμόσιμα πρότυπα για εξατομικευμένη πινελιά.
 • Πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία 24/7 🗣️και υποστήριξη προτεραιότητας για βοήθεια όποτε χρειαστεί.
 • Επιταχύνετε τη διαδικασία σχεδιασμού σας με μια λειτουργία Smart Template.
 • Χρησιμοποιήστε το DesignAI για να ξεκινήσετε τη διαδικασία σχεδιασμού του slide deck σας.

Με το Brand Kit της Venngage για επιχειρήσεις, ενσωματώστε απρόσκοπτα την ταυτότητα της επωνυμίας σας στα σχέδιά σας. Προσαρμόστε εύκολα οποιοδήποτε πρότυπο ενσωματώνοντας το λογότυπό σας, την παλέτα χρωμάτων της επωνυμίας σας και τις γραμματοσειρές σας με ένα μόνο κλικ. Παρέχοντας απλώς τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας, το κιτ επωνυμίας θα εξαγάγει έξυπνα τα χρώματα και τα λογότυπα από τον ιστότοπό σας, απλοποιώντας τη διαδικασία επωνυμίας.

Πικτοχάρτης

Είτε θέλετε να ενισχύσετε τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις, να επισημάνετε τις προσφορές σας ή να παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες, ένα καλοφτιαγμένο τρίπτυχο φυλλάδιο από Πικτοχάρτης μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά:

 • Επεξεργαστείτε, κατεβάστε και εκτυπώστε άμεσα προσαρμοσμένα φυλλάδια.
 • Χρησιμοποιήστε μοναδικά γραφικά και σχεδιαστικά στοιχεία.
 • Επωφεληθείτε από τα φυλλάδια που δημιουργούνται από επαγγελματίες σχεδιαστές εσωτερικού χώρου.
 • Πρόσβαση στην οπτικοποίηση δεδομένων με ευκολία.
 • Απολαύστε ατελείωτες επιλογές για προσαρμογή.

Χάρη σε φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες όπως το Piktochart, ο σχεδιασμός και η εκτύπωση επαγγελματικών μπροσούρων δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμος. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με την εγγραφή σας για ένα δωρεάν πρόγραμμα και μέσα σε λίγα λεπτά. θα δημιουργείτε και θα δημιουργείτε εντυπωσιακά φυλλάδια που μαγεύουν το κοινό σας.

GooDocs

GooDocs παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία εξαιρετικών σχεδίων και δομών από την αρχή. Με την ευκολία των Εγγράφων Google, των Παρουσιάσεων Google και των Φύλλων Google, έχετε πρόσβαση σε έξι ευέλικτους καμβάδες για να οργανώσετε πληροφορίες και να συναρπάσετε τους αναγνώστες φυλλαδίων με δελεαστικό περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικά:

 • Υπάρχει μια ολοκληρωμένη ενότητα Συμβουλές και Εκμάθηση που παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση διαφόρων προγραμμάτων επεξεργασίας.
 • Εντυπωσιακούς οδηγούς σχεδιασμένους ρητά για αρχάριους.
 • Μια επιμελημένη συλλογή από μοναδικά πρότυπα μπροσούρας 3 πλαισίων.
 • Ενσωματώστε απρόσκοπτα αυτά τα πρότυπα με τα Έγγραφα Google, τις Παρουσιάσεις Google ή τα Φύλλα Google.
  Εξαγωγή εγγράφων από το Google Drive σε MS Word στο iPhone σας

Με το GooDocs μπορείτε να ενσωματώσετε αβίαστα το όνομα της επωνυμίας σας, τις εικόνες, το λογότυπο και άλλες ζωτικές λεπτομέρειες σχετικά με την επωνυμία ή τις υπηρεσίες σας. Προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το χρήστη προσέγγιση, καθιστώντας το την απόλυτη επιλογή για τη δημιουργία οποιουδήποτε φυλλαδίου.

Template.net

Template.net παρέχει μια βολική λύση με τα πρότυπα φυλλαδίων με δυνατότητα συμπλήρωσης, με προκατασκευασμένα λογότυπα, taglines, περιγραφές, εικόνες, φόντο, διανύσματα, εικονογραφήσεις και στοιχεία επικοινωνίας που μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν και να εκτυπωθούν χωρίς κανένα κόστος.

Χαρακτηριστικά:

 • Όλα τα προσφερόμενα δείγματα φυλλαδίων είναι εκτυπώσιμα σε μέγεθος Α4.
 • Κατεβάστε τις δημιουργίες σας σε μορφή PDF ή PNG για έντυπη και ψηφιακή χρήση.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε κενά περιγράμματα φυλλαδίων ως αφετηρία για το σχέδιό σας.
 • Δημιουργήστε οπτικά ελκυστικά φυλλάδια με μια προσέγγιση συνδυασμού και αντιστοίχισης.

Template.netΤο διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών προσφέρει μια μεγάλη γκάμα περιγραμμάτων τριπλών μπροσούρων στη βιβλιοθήκη προτύπων, επιτρέποντας την προσαρμογή να ευθυγραμμιστεί τέλεια με τη συγκεκριμένη θέση της επιχείρησής σας. Επιλέξτε ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο και εξατομικεύστε το χωρίς κόπο online!

Marq

Marq παρουσιάζει πρότυπα μπροσούρων που καλύπτουν διάφορες κατηγορίες όπως επιχειρήσεις, ακίνητα, ταξίδια και άλλα. Μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα εικόνες από τον υπολογιστή σας ή να τις εισάγετε από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες όπως τα Έγγραφα Google, το Facebook και το Flickr.

Χαρακτηριστικά:

 • Επιλέξτε μια σαγηνευτική χρωματική παλέτα δική σας.
 • Υπηρεσία εκτύπωσης και αποστολής για να παραδίδονται φυλλάδια υψηλής ποιότητας απευθείας στην πόρτα σας.
 • Διαισθητική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.
 • Κατεβάζει γρήγορα το σχέδιό σας για κοινή χρήση ψηφιακά.

Το Marq επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από προφορτωμένες γραμματοσειρές ή να ανεβάσουν τις δικές τους για να επιτύχουν την τέλεια αισθητική. Ανεξάρτητα από το δημιουργικό σας όραμα, ο κατασκευαστής φυλλαδίων απλοποιεί τη διαδικασία με την αξιοσημείωτη διεπαφή του.

Βλέπετε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν τα δημιουργικά τρίπτυχα φυλλάδια; Δείτε αυτά τα επαγγελματικά πρότυπα εταιρικού προφίλ για να δημιουργήσετε περαιτέρω εντυπωσιακές εντυπώσεις!

Picmonkey

Αναβαθμίστε το παιχνίδι δημιουργίας μπροσούρων με PicmonkeyΠρότυπα μπροσούρων τριπλών, σχεδιασμένα για να εντυπωσιάσουν. Με το Picmonkey, μπορείτε να δημιουργήσετε αβίαστα εντυπωσιακά φυλλάδια που αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση. Εξατομικεύστε το φυλλάδιό σας αντικαθιστώντας απρόσκοπτα τις εικόνες του προτύπου με τις δικές σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Μεγάλη γκάμα κατηγοριών προτύπων για να διαλέξετε.
 • Απολαύστε αυτόματη αυτόματη αποθήκευση των σχεδίων σας στο Hub, το cloud storage, για βολική επεξεργασία αργότερα.
 • Επιλέξτε από τα πρότυπα πολλών σελίδων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα καλύτερα τρίπτυχα φυλλάδια όσον αφορά τη διάταξη επίσης.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή από εκατομμύρια στοκ φωτογραφίες από το Shutterstock.
 • Επωφεληθείτε από τη λειτουργία αυτόματης ευθυγράμμισης που βοηθά στην αποφυγή τυχόν ατυχιών με συμμετρία στα σχέδιά σας.

Με το Picmonkey μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω το φυλλάδιό σας με την εκτενή συλλογή γραφικών, εικονιδίων και αυτοκόλλητων. Προσαρμόστε το κείμενο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας ή προσθέστε τη μοναδική σας πινελιά. Τα ευέλικτα εργαλεία εικόνων, γραφικών και κειμένου τους σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχετε την επιθυμητή εμπνευσμένη εμφάνισή σας.

Freepik

Freepik παρέχει μια ποικιλόμορφη συλλογή από τρίπτυχα πρότυπα μπροσούρων που έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες σχεδιαστές. Αυτά τα πρότυπα είναι διαθέσιμα σε διάφορα στυλ, θέματα και μορφές, επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Χαρακτηριστικά:

 • Μια τεράστια συλλογή με πάνω από 10 εκατομμύρια γραφικούς πόρους.
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν συγκεκριμένους πόρους γρήγορα.
 • Ένας ενσωματωμένος διανυσματικός επεξεργαστής που ονομάζεται “Editor X” επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν και να επεξεργάζονται διανυσματικά γραφικά.
 • Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη πόρων σε διάφορες μορφές αρχείων, όπως AI, EPS, SVG, PSD και JPG.
  9 Καλύτερο Λογιστικό Λογισμικό Διαχείρισης Ακινήτων για Ιδιοκτήτες

Το Freepik προσφέρει δωρεάν και premium πρότυπα, με τα premium να παρέχουν συχνά πρόσθετες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

MyCreativeShop

MyCreativeShop είναι ένας επαγγελματικός ιστότοπος σχεδιασμού που προσφέρει εκτενείς δυνατότητες δημιουργίας μπροσούρων. Παρέχει πολλά τρίπτυχα πρότυπα μπροσούρων που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με την ταυτότητα και το περιεχόμενό σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε σχέδια για Facebook, Twitter, Pinterest και άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.
 • Δημιουργήστε αρχεία PDF υψηλής ποιότητας που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε οπουδήποτε θέλετε.
 • Απολαύστε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα σχέδιά σας, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε και να τα επεξεργαστείτε ανά πάσα στιγμή.
 • Κατεβάστε εικόνες ποιότητας ιστού για εύκολη κοινή χρήση στο διαδίκτυο ή δημιουργήστε προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL για να μοιράζεστε τα σχέδιά σας απρόσκοπτα.

Το MyCreativeShop είναι γνωστό για τις προηγμένες δυνατότητες διάταξης και τυπογραφίας, καθιστώντας το ιδανικό για επιχειρήσεις με συγκεκριμένες απαιτήσεις σχεδιασμού.

LayoutReady

Φτιάξτε χωρίς κόπο επαγγελματικά φυλλάδια εταιρειών με μια εξαιρετική συλλογή προτύπων φυλλαδίων υψηλής ποιότητας από LayoutReady.

Χαρακτηριστικά:

 • Έτοιμες διατάξεις με έγχρωμα σχέδια.
 • Περιλαμβάνει φωτογραφίες και έργα τέχνης υψηλής ποιότητας.
 • Τα αρχεία είναι πλήρως στρωμένα και καλά οργανωμένα.
 • Σχεδιασμένο για μέγεθος χαρτιού Α4.
 • Τα αρχεία είναι πλήρως έτοιμα για εκτύπωση.

Το LayoutReady παρέχει διατάξεις με δυνατότητα λήψης για το Microsoft Word και τον Publisher, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε γρήγορα εκπληκτικά φυλλάδια που αντιπροσωπεύουν τέλεια την επωνυμία σας και το σχέδιο πωλήσεών σας. Απλοποιήστε τη διαδικασία και επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας φιλικά προς το χρήστη πρότυπα.

PosterMyWall

Μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας τρίπτυχα φυλλάδια επιλέγοντας ένα πρότυπο τρίπτυχο φυλλάδιο από PosterMyWallεκτεταμένη συλλογή του. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το σχέδιο ενσωματώνοντας το λογότυπο, το κείμενο, τις εικόνες ή το clip art.

Χαρακτηριστικά:

 • Επιτρέπει τη συνεργασία σε σχέδια τρίπτυχων μπροσούρων.
 • Υπηρεσίες εκτύπωσης με διάφορες επιλογές προσαρμογής, όπως ποιότητα χαρτιού και επιλογές αναδίπλωσης.
 • Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας εν κινήσει χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.
 • Μια σειρά από εργαλεία κειμένου και επιλογές τυπογραφίας.

Το PosterMyWall προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στα σχέδια εικόνας και βίντεο βασικής ποιότητας. Εάν χρειάζεστε ένα αρχείο υψηλότερης ποιότητας, μπορείτε να το αγοράσετε. Για όσους αναζητούν πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως απεριόριστες λήψεις και βελτιωμένες λειτουργίες, είναι διαθέσιμη η εγγραφή στα προγράμματα PosterMyWall Premium.

Wepik

Αναβαθμίστε το μήνυμά σας με κομψά τρίπτυχα φυλλάδια από Wepik, η επιτομή της αποτελεσματικής επικοινωνίας! Χάρη στη δωρεάν συλλογή προτύπων της Wepik, η προσαρμογή είναι παιχνιδάκι, επιτρέποντάς σας να εμποτίσετε την προσωπική σας πινελιά χωρίς κόπο.

Χαρακτηριστικά:

 • Εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας.
 • Παρέχεται ολοκληρωμένη καθοδήγηση για τις επιλογές γραμματοσειράς.
 • Το εργαλείο HD Image Background Remover παρέχεται για να αφαιρείτε φόντα χωρίς κόπο.
 • Μια άφθονη συλλογή από εικονογραφήσεις, εικονίδια και αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας.

Το Wepik σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία της πάλης με τις περιπλοκές του σχεδιασμού – επεξεργαστείτε και κατεβάστε γρήγορα τη μοναδική σας δημιουργία. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σχεδιασμού! Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητά σας και ξεχωρίστε αβίαστα από τις μάζες.

συμπέρασμα

Μέσα στην απέραντη θάλασσα των προτύπων φυλλαδίων που είναι διαθέσιμα για τη δημιουργία τρίπτυχων μπροσούρων και έτσι η εύρεση του καλύτερου για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Ωστόσο, αναφέραμε μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε τα καλύτερα πρότυπα τρίπτυχων μπροσούρων για να διασφαλίσετε ότι το φυλλάδιό σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και αιχμαλωτίζει το κοινό-στόχο σας.

Αναζητήστε ένα πρότυπο που ευθυγραμμίζεται με την ταυτότητα της επωνυμίας σας, έχει μια καλά οργανωμένη διάταξη, ενσωματώνει οπτικά ελκυστικά στοιχεία, περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας και είναι πρακτικό για εκτύπωση και διανομή.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πρότυπα μελέτης περίπτωσης για να αναβαθμίσετε την αξιοπιστία και την επιρροή της επωνυμίας σας.