12 καλύτερα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier για vlogging

Είσαι vlogger; Εάν ναι, τότε δεν μπορείτε να χάσετε το μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Διαβάστε περισσότερα για να αποκτήσετε τα καλύτερα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier για vlogging.

Η επένδυση σε κατάλληλα μικρόφωνα, ειδικά αν είστε vlogger, θα έχει σημαντική απόδοση. Ένα ποιοτικό μικρόφωνο είναι πλεονέκτημα. Στις μέρες μας, πολλοί vlogger επιλέγουν να χρησιμοποιούν ασύρματα μικρόφωνα επειδή δημιουργούν λιγότερο θόρυβο.

Όταν βγαίνω στους δρόμους, βρίσκω συχνά πολλούς δημιουργούς που χρησιμοποιούν μικρόφωνα Lavalier επειδή είναι αρκετά εύκολο να τα μεταφέρεις και να τα χειρίζεσαι. Εάν σας αρέσει επίσης η δημιουργία περιεχομένου, τότε θα βρείτε ότι αυτά τα μικρόφωνα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Ακολουθήστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Τι είναι το ασύρματο μικρόφωνο Lavalier;

Θα το λατρέψετε αν θέλετε ποτέ κρυστάλλινο ήχο χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με βαρύ εξοπλισμό. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας ήχου: το ασύρματο μικρόφωνο Lavalier.

Είτε είστε επαγγελματίας ραδιοτηλεοπτικός φορέας, δημιουργός περιεχομένου ή απλά κάποιος που του αρέσει να αποτυπώνει αναμνήσεις, αυτή η μικρή αλλά ισχυρή συσκευή άλλαξε το παιχνίδι όσον αφορά την εγγραφή ήχου.

Το μικρόφωνο Lavalier προσαρμόζεται εύκολα στο ρούχο σας και είναι ελαφρύ και διακριτικό, ώστε να μπορείτε να κινείστε ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε για το μπλέξιμο των καλωδίων. Το καλύτερο κομμάτι? Εξαλείψτε τις άβολες καταστάσεις όπου πρέπει να κρατάτε ένα βαρύ μικρόφωνο στην παλάμη σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε ασύρματα στη συσκευή εγγραφής σας και να ξεκινήσετε την εγγραφή. Έχω δει ακόμη και μερικούς ανθρώπους να συνδέουν αυτά τα μικρόφωνα στα πουκάμισα ή τα ρούχα τους για να έχουν κρυστάλλινες ηχογραφήσεις.

Υ

Αυτή η συσκευή είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να εγγράψουν άψογο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον λόγω της αξιοσημείωτης ποιότητας ήχου και του διακριτικού σχεδιασμού της. Θα αναρωτηθείτε πώς τα καταφέρατε χωρίς ένα ασύρματο μικρόφωνο Lavalier αφού βιώσετε την ελευθερία και τη διαύγεια που παρέχει.

Πλεονεκτήματα ενός ασύρματου μικροφώνου Lavalier

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός ασύρματου μικροφώνου Lavalier σε διάφορες καταστάσεις εγγραφής και παρουσίασης ήχου.

Κινητικότητα

Οι παρουσιαστές, οι ηθοποιοί και οι ομιλητές μπορούν να κινούνται ελεύθερα χωρίς να τους περιορίζουν τα καλώδια λόγω της απαράμιλλης κινητικότητάς τους. Αυτή η κινητικότητα βελτιώνει τη συμμετοχή και την παρουσία στη σκηνή.

Ακριβής λήψη ήχου

Επιπλέον, ένα μικρόφωνο lavalier εγγυάται κρυφή και δυσδιάκριτη εγγραφή ήχου, καθιστώντας το ιδανικό για ζωντανές εκδηλώσεις, μεταδόσεις και δημιουργία vlog. Ο συγκρατημένος σχεδιασμός του διατηρεί την αισθητική ανέπαφη ενώ μειώνει τους περισπασμούς. Η απουσία εμφανούς καλωδίωσης ενισχύει μια κομψή και επαγγελματική εικόνα.

Άψογη ποιότητα ήχου

Τα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier παρέχουν επίσης εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ήχο μειώνοντας το θόρυβο του περιβάλλοντος και παράγοντας έναν καθαρό, σταθερό τόνο. Αυτό είναι απαραίτητο για την εγγραφή ομιλίας, διαλόγου και φωνητικών σε θορυβώδεις ρυθμίσεις. Η ευκολία χρήσης της ασύρματης τεχνολογίας κάνει τη ρύθμιση πιο απλή και αφαιρεί το μπέρδεμα των καλωδίων.

Πρόσθετη ευελιξία

Επιπλέον, τα ασύρματα συστήματα Lavalier έχουν συχνά πολλά κανάλια, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν συχνότητες για να αποτρέψουν παρεμβολές. Αυτό τα καθιστά αξιόπιστα και προσαρμόσιμα όργανα για μια σειρά χρήσεων. Όποιος θέλει να εγγράψει άψογο ήχο ενώ είναι ευέλικτος και επαγγελματίας θα βρει ότι είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο.

Απλοποιεί την εργασία

Βελτιώνει τη δουλειά μετά την παραγωγή, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στην επεξεργασία ήχου. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, ένα ασύρματο μικρόφωνο Lavalier είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία vlogger. Θα βελτιώσει επίσης το διαμέτρημα των παραγωγών σας και θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Ακολουθεί η περιγραφή ορισμένων από τα καλύτερα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier για χρήση από τους vlogger. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα του ήχου, αλλά βοηθά επίσης την κινητικότητα και την ευελιξία σε όλες τις πλατφόρμες.

  Τι είναι το NFC και πώς λειτουργεί;

MAYBESTA Επαγγελματίας Lavalier

Ανεξάρτητα από το περιβάλλον, το σφουγγάρι υψηλής ευκρίνειας, ανθεκτικό στον ψεκασμό και η υψηλή ευαισθησία του επαγγελματικού ασύρματου μικροφώνου Lavalier lapel της MAYBESTA του επιτρέπουν να καταγράφει κάθε απόχρωση ήχου. Η τεχνολογία μείωσης θορύβου σβήνει κάθε εξωτερικό θόρυβο για να διατηρήσει την ποιότητα του ήχου κατά την εγγραφή.

Πλεονεκτήματα

 • Έχει μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγκατάστασης και είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη. Δεν χρειάζεται να είστε τεχνικοί για να ξεκινήσετε την εγγραφή αμέσως.
 • Μια προσαρμόσιμη επιλογή για διάφορες περιστάσεις εγγραφής, από τη δημοσιογραφία για κινητά έως τη δημιουργία περιεχομένου εν κινήσει, χάρη στη διαλειτουργικότητά της με iPhone και iPad.
 • Είναι αρκετά μικρό για να το κρατάτε στο χέρι ή να το φοράτε ως κλιπ πουκαμίσου.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να μην είναι τόσο ευέλικτο για άλλες συσκευές ή πλατφόρμες, παρόλο που λειτουργεί καλά με iPhone και iPad.
 • Οι μεγάλες συνεδρίες εγγραφής μπορεί να μην είναι κατάλληλες για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γεγονός που μπορεί να απαιτεί επαναφόρτιση ή χρήση μπαταριών αντικατάστασης.

Αυτό το ασύρματο πολυκατευθυντικό πυκνωτικό μικρόφωνο είναι ιδανικό για εγγραφή podcast, vlog, ταινιών και συνεντεύξεων. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να λειτουργεί με iPhone και iPad.

PQRQP 2 Pack Wireless Lavalier

Είτε προσπαθείτε να βελτιώσετε τις ηχητικές σας δεξιότητες για ζωντανή ροή ή εγγραφή, τα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier PQRQP 2 Pack για iPhone και iPad είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ομιλία ή το όργανό σας θα ακούγεται άψογα με τη φανταστική ευκρίνεια αυτών των μικροφώνων.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το μικρόφωνο παράγει ήχο υψηλότερου διαμετρήματος, συλλαμβάνοντας με τεχνογνωσία τη φωνή ή το όργανό σας και εγγυάται ηχογραφήσεις ή εκπομπές υψηλής ποιότητας.
 • Αυτά τα μικρόφωνα είναι plug-and-play, εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη και συμβατά με τυπικές συσκευές. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για iPhone και iPad.
 • Αυτά τα μικρόφωνα είναι μακράς διάρκειας λόγω της στιβαρής κατασκευής τους, η οποία μπορεί να αντέξει τις ακαμψίες συχνής χρήσης.

Μειονεκτήματα

 • Ενδέχεται να χρειαστείτε επιπλέον προσαρμογείς εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μικρόφωνα με συσκευές διαφορετικές από το iOS, επειδή έχουν κατασκευαστεί κυρίως για αυτές τις πλατφόρμες.

Καθώς το μικρόφωνο PQRQP είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη, γίνεται εύκολο ακόμα και για έναν αρχάριο να το χρησιμοποιεί χωρίς πρόβλημα.

AIKELA Ασύρματο πέτο Lavalier

Για διάφορες χρήσεις, όπως δημιουργία βίντεο, podcast, vlog, συνεντεύξεις και δημιουργία περιεχομένου YouTube, το AIKELA Wireless Lavalier Lapel Microphone προσφέρει μια ευέλικτη επιλογή ήχου. Οι δημιουργοί περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες θα βρουν αυτό το μικρόφωνο μια βολική επιλογή λόγω της απρόσκοπτης διαλειτουργικότητάς του με κάμερες, iPhone, iPad και smartphone Android.

Πλεονεκτήματα

 • Λειτουργεί άψογα με διάφορα gadget, όπως κάμερες και smartphone.
 • Απλό στη ρύθμιση. δεν χρειάζονται περίπλοκες ρυθμίσεις.
 • Παρέχει μοναδικό χρόνο εργασίας 7 ωρών για μεγάλες ηχογραφήσεις.
 • Προσφέρει ήχο για το υλικό σας που είναι κρυστάλλινο και υψηλού διαμετρήματος.

Μειονεκτήματα

 • Είναι σημαντικό να διατηρείτε μια δίκαιη απόσταση μεταξύ της συσκευής εγγραφής σας και της ασύρματης σύνδεσης, επειδή μπορεί να έχει περιορισμένη εμβέλεια.
 • Αυτό το μικρόφωνο μπορεί να πάρει ανεπιθύμητο θόρυβο φόντου σε θορυβώδη περιβάλλοντα, γεγονός που θα μπορούσε να μειώσει την ποιότητα του ήχου.

Αν ψάχνετε για ένα μικρόφωνο που μπορεί να σας βοηθήσει με μακροχρόνιες συνεδρίες vlogging, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς.

MAXDORIA 3-σε-1 Wireless Lavalier

Με συμβατότητα για iPhone, smartphone Android, κάμερες, υπολογιστές και άλλες συσκευές, το ασύρματο μικρόφωνο Lavalier MAXDORIA 3-σε-1 είναι μια ευέλικτη και εύχρηστη επιλογή εγγραφής ήχου.

Για να εγγυηθούν ακριβείς και καθαρές ηχογραφήσεις, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα παρακολούθησης ήχου σε πραγματικό χρόνο για να ακούσουν τον ήχο καθώς εγγράφεται με ακουστικά ή ακουστικά που έχουν τοποθετηθεί στην υποδοχή Type-C του δέκτη.

Πλεονεκτήματα

 • Με την εξάλειψη των υστερήσεων μεταξύ του ήχου και της εικόνας, η τεχνολογία 2.4G παρέχει σχεδόν άμεση μετάδοση ήχου.
 • Είναι ιδανικό για συνομιλίες, συνεντεύξεις και ηχογράφηση πολλών ατόμων επειδή συνοδεύεται από δύο μικρόφωνα Lavalier.
 • Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για δημιουργούς περιεχομένου λόγω της συνδεσιμότητας του με πολλές συσκευές, όπως smartphone, κάμερες και φορητούς υπολογιστές.

Μειονεκτήματα

 • Αρκετά ευρείες περιοχές μπορεί να περιορίσουν την ασύρματη εμβέλεια, καθιστώντας την ακατάλληλη για όλες τις καταστάσεις εγγραφής.
  12 πιο όμορφα εμπορεύματα Elden Ring που μπορείτε να αγοράσετε

Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που είναι ενσωματωμένη σε αυτό το μικρόφωνο Lavalier μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και ενισχύει την ευκρίνεια του ήχου.

Macvor 3-σε-1 Wireless Lavalier

Με τα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier Macvor 3-σε-1, μπορείτε να εγγράψετε γρήγορα και προσαρμόσιμα ήχο για διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές, τηλέφωνα Android και iPhone. Δύο μικρά, ασύρματα μικρόφωνα με ενσωματωμένο τσιπ μείωσης θορύβου περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο. είναι ιδανικά για την εγγραφή καθαρού ήχου κατά τη διάρκεια συνεδριών βίντεο.

Πλεονεκτήματα

 • Η προσαρμόσιμη συνδεσιμότητα του με διάφορες συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές και smartphone, το καθιστά ιδανικό για επαγγελματίες και δημιουργούς βίντεο όπως οι vlogger.
 • Μειώνοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος, το ενσωματωμένο τσιπ μείωσης θορύβου διασφαλίζει ότι οι εγγραφές σας είναι ευκρινείς και επαγγελματικές.
 • Με δύο μικρόφωνα που περιλαμβάνονται στο πακέτο, αυτό είναι μια εξαιρετική αξία για όποιον επιθυμεί να εγγράψει ταυτόχρονα ήχο από διάφορες πηγές.

Μειονεκτήματα

 • Κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων εγγραφής ή βιντεοσκόπησης, τα μικρόφωνα μπορεί να χρειαστεί να επαναφορτίζονται περιοδικά λόγω της περιορισμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας τους.

Αυτό το ασύρματο μικρόφωνο Lavalier διαθέτει ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ DSP και μπορεί να ανιχνεύσει καθαρούς ήχους έως και 393 πόδια μακριά από οποιοδήποτε εμπόδιο. Αυτό είναι εξαιρετικό για περιπτώσεις όπου πρέπει να εγγράψετε ή να τραβήξετε ταινίες από απόσταση.

SPORTKEE Dual Wireless Lavalier

Για εγγραφή ήχου κορυφαίας ποιότητας σε διάφορα περιβάλλοντα, το διπλό ασύρματο μικρόφωνο Lavalier SPORTKEE είναι ένα προσαρμόσιμο και απλό στη χρήση εργαλείο. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών βίντεο, από vlogger έως συνεντεύξεις, και λειτουργεί με κάμερες, iPhone, τηλέφωνα Android, φορητούς υπολογιστές, ακόμη και κάμερες GoPro.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το μικρόφωνο είναι τέλειο για αρχάριους γιατί είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Για να ξεκινήσετε την εγγραφή, απλώς συνδέστε το στη συσκευή σας.
 • Το διπλό μικρόφωνο παράγει καθαρό και καθαρό ήχο, κάνοντας τις συνεντεύξεις και τα βίντεό σας να φαίνονται συναρπαστικά και επαγγελματικά.
 • Μπορεί να λειτουργήσει για περισσότερες από 6 ώρες με μία μόνο φόρτιση λόγω της μεγάλης επαναφορτιζόμενης μπαταρίας και του τσιπ χαμηλής κατανάλωσης.
 • Η ευελιξία του ως εργαλείου για δημιουργούς περιεχομένου πηγάζει από τη συνδεσιμότητα του με πολλές συσκευές.

Μειονεκτήματα

 • Η χρήση της ασύρματης εμβέλειας σε πιο εκτεταμένα περιβάλλοντα παραγωγής μπορεί να είναι περιορισμένη λόγω της ακαταλληλότητάς της για μεγαλύτερα συστήματα.

Η συμβατότητα αυτού του μικροφώνου με τις κάμερες GoPro είναι ένα πρόσθετο που βοηθά πολλούς δημιουργούς περιεχομένου που ασχολούνται με το vlogging.

IMAXTOP Wireless Lavalier

Προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία ήχου για διάφορες εφαρμογές, το ασύρματο μικρόφωνο Lavalier IMAXTOP είναι μια προσαρμόσιμη επιλογή για παραγωγούς βίντεο. Με την τεχνολογία εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης 2.4G και τη δυνατότητα μείωσης θορύβου, αυτό το μικρόφωνο, συμβατό με iPhone, συσκευές Android και κάμερες, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για δημιουργούς περιεχομένου εν κινήσει, επειδή λειτουργεί με διάφορες συσκευές, όπως smartphone και κάμερες.
 • Το συμπεριλαμβανόμενο εργαλείο μείωσης θορύβου βοηθά στην αφαίρεση του θορύβου του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν ανεπιθύμητες διακοπές στις εγγραφές σας.
 • Η απλή διαμόρφωση plug-and-play αυξάνει την αποτελεσματικότητα των εγγραφών σας με ένα μόνο κλικ σύζευξης—δεν χρειάζεται Bluetooth ή πρόσθετες εφαρμογές.

Μειονεκτήματα

 • Το μικρόφωνο IMAXTOP είναι συγκριτικά πιο δαπανηρό από ορισμένα άλλα μικρόφωνα Lavalier στην αγορά, παρά την εξαιρετική του απόδοση.

Απολαύστε βελτιωμένη ποιότητα εγγραφής ήχου χάρη στο ενσωματωμένο πανκατευθυντικό pickup και τα ενημερωμένα έξυπνα τσιπ μείωσης θορύβου.

JUDKIOM 2 Pack Wireless Lavalier

Οι επαγγελματίες που αναζητούν λύσεις ήχου υψηλής ποιότητας για το iPhone ή το iPad τους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το ασύρματο μικρόφωνο Lavalier JUDKIOM 2 Pack. Με την εξαιρετική απόδοση και την ευκολία χρήσης του, αυτό το ασύρματο σύστημα μικροφώνου πέτο είναι τέλειο για διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής βίντεο.

Πλεονεκτήματα

 • Το μικρόφωνο JUDKIOM συνδέεται με διαφορετικές συσκευές πολύ γρήγορα, κάνοντας τη ρύθμιση εύκολη.
 • Δύο μικρόφωνα Lavalier περιλαμβάνονται στη δέσμη, επιτρέποντας διάφορες διαμορφώσεις εγγραφής, συνεντεύξεις και καταστάσεις πολλών ηχείων.
 • Η μπαταρία λειτουργεί για περισσότερες από πέντε ώρες και χρειάζεται μόνο δύο ώρες συνολικής φόρτισης.

Μειονεκτήματα

 • Καθώς είναι συμβατό μόνο με iPhone και iPad, δεν θα μπορείτε να εργαστείτε με καμία άλλη συσκευή.

Για τους vloggers εκεί έξω, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για ένα ασύρματο μικρόφωνο Lavalier λόγω της λειτουργικότητας της μπαταρίας του.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Endless OS

Aisizon Wireless Lavalier

Με το Aisizon Wireless Clip Mic, μπορείτε να εγγράψετε ήχο σε οποιαδήποτε συσκευή—φορητό υπολογιστή, smartphone ή άλλη συσκευή εγγραφής—και να απολαμβάνετε μια πιο επαγγελματική ποιότητα ήχου κάθε φορά που τραβάτε ένα βίντεο.

Πλεονεκτήματα

 • Λόγω της τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου που διαθέτει, παράγει ήχο υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι εγγραφές σας είναι γυαλισμένες και ακριβείς.
 • Για τους δημιουργούς πολυμέσων και τους vlogger, αυτό το μικρόφωνο είναι ένα ευέλικτο εργαλείο επειδή λειτουργεί με διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών και των smartphone.
 • Είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες λόγω του φιλικού προς το χρήστη σχεδίασής του, που κάνει τη ρύθμιση χωρίς προβλήματα.
 • Σχεδιασμένο για καλλιτέχνες και παρουσιαστές που βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, η ασύρματη δυνατότητα του μικροφώνου Aisizon επιτρέπει τη μέγιστη κινητικότητα.

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να ανακαλύψουν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μικρή και ότι οι παρατεταμένες συνεδρίες εγγραφής απαιτούν επαναφόρτιση.
 • Το μικρόφωνο Aisizon είναι μια καταπληκτική συμφωνία. Ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με συγκεκριμένες επιλογές εισαγωγικού επιπέδου.

Εξαιρετική ευελιξία και ευκολία παρέχει αυτό το ασύρματο μικρόφωνο με κλιπ πέτο για vlogging και συνεντεύξεις.

Μικρόφωνο SYNCO Wireless Lavalier

Για διαδικτυακά μαθήματα, vlogging, ζωντανή ροή, δημιουργία περιεχομένου YouTube και άλλες εφαρμογές, το SYNCO Wireless Lavalier Microphone προσφέρει μια ευέλικτη και αξιόπιστη επιλογή ήχου.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών εγγραφής, αυτό το μικρόφωνο πέτου διπλού πομπού 2,4 GHz παρέχει εξαιρετική ευελιξία και κινητικότητα λόγω του εντυπωσιακού εύρους μετάδοσης έως και 492 πόδια.

Πλεονεκτήματα

 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 8 ωρών εγγυάται εκτεταμένες συνεδρίες εγγραφής χωρίς την ανάγκη συχνής επαναφόρτισης.
 • Πολλά gadget, συμπεριλαμβανομένων tablet, smartphone και φωτογραφικών μηχανών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί του.
 • Για καθαρή έξοδο ήχου, μια προαιρετική λειτουργία χαμηλής αποκοπής 150 Hz μπορεί να φιλτράρει συγκεκριμένες διαταραχές χαμηλής συχνότητας όπως ο άνεμος, ο κλιματισμός και ο θόρυβος από την κυκλοφορία.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσουν οι χρήστες τη λειτουργία του, επειδή διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά που οι νέοι χρήστες μπορεί να θεωρούν προκλητικές.

Αν ψάχνετε για ένα πιο προηγμένο μικρόφωνο Lavalier, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για τις προσπάθειές σας στο vlogging.

Bulatry 2 Pack Wireless Lavalier

Το ασύρματο μικρόφωνο πέτο Bulatry 2 Pack Mini Lavalier είναι επαναστατικό για δημιουργούς πολυμέσων και vlogger για iPhone και iPad. Λόγω της εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης 2.4G, αυτά τα διπλά ασύρματα μικρόφωνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για δημιουργούς που εργάζονται σε ζευγάρια. Το συμπεριλαμβανόμενο τσιπ μείωσης θορύβου εγγυάται κρυστάλλινη ποιότητα ήχου ακόμα και σε πολυσύχναστο περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα

 • Το βίντεο και ο ήχος συγχρονίζονται επειδή η σύνδεση 2.4G μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο ήχου.
 • Οι εγγραφές επαγγελματικού διαμετρήματος παράγονται μέσω του ενσωματωμένου τσιπ μείωσης θορύβου, το οποίο μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος.
 • Είναι ιδανικό για ρυθμίσεις δύο ατόμων, δίνοντας σε κάθε ηχείο ασύρματη ανεξαρτησία.

Μειονεκτήματα

 • Περιορίζεται σε iPhone και iPad, περιορίζοντας πιθανώς τη δυνατότητα των χρηστών να το χρησιμοποιούν σε άλλες συσκευές.

Εάν είστε μια ομάδα 2 δημιουργών, τότε το μικρόφωνο Bulatry 2 Pack Wireless Lavalier θα λειτουργήσει πολύ καλά για εσάς!

ECOMXIA 2 τεμ. Wireless Lavalier

Για καλλιτέχνες και vlogger που χρησιμοποιούν iPhone και iPad, το ECOMXIA 2 Pcs Wireless Lavalier Microphone είναι επαναστατικό. Με δύο ασύρματα μικρόφωνα Lavalier που παράγουν άψογη ποιότητα ήχου, αυτός ο φανταστικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος για όλους όσους απολαμβάνουν το vlogging και τη βιντεοσκόπηση.

Πλεονεκτήματα

 • Εκτός από την προστασία, η συνοδευτική θήκη διατηρεί τα μικρόφωνα φορτισμένα και έτοιμα για χρήση όποτε χρειαστεί.
 • Απολαύστε την ευκολία της ασύρματης λειτουργίας, η οποία σας επιτρέπει να περιπλανηθείτε ελεύθερα κατά την εγγραφή χωρίς να ανησυχείτε για τα καλώδια.
 • Με τα μικρόφωνα Lavalier, ο θόρυβος του περιβάλλοντος εξαλείφεται και η ποιότητα του ήχου είναι άψογη.

Μειονεκτήματα

 • Αν και τα μικρόφωνα ECOMXIA είναι υψηλής ποιότητας, ορισμένοι vlogger με περιορισμένο προϋπολογισμό μπορεί να θεωρήσουν ότι η τιμή του κιτ είναι λίγο υπερβολική.

Αποκτήστε τα μικρόφωνα ECOMXIA για το πρόσθετο πλεονέκτημα των 3 λειτουργιών μείωσης θορύβου για πεντακάθαρη εγγραφή ήχου.

συμπέρασμα

Αυτά τα ασύρματα μικρόφωνα Lavalier είναι τα καλύτερα για vlogging, καθώς είναι φορητά, έχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και προσφέρουν αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Έχουν απλά χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητες παρακολούθησης και απλή εγκατάσταση.

Η αξιοπιστία και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ζωτικής σημασίας για το vlogging για κινητά. Η καλύτερη επιλογή θα βασίζεται σε προσωπικά γούστα και οικονομικούς περιορισμούς, αλλά για να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία του vlogging, θα πρέπει να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο πτυχών.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα φώτα για selfie για δημιουργούς περιεχομένου!