12 Εφαρμογές Υπολογιστής Συμβουλών για Android και iOS

Με μερικά κτύπημα, μπορείτε να υπολογίσετε το φιλοδώρημα που πρέπει να αφήσετε στους επαγγελματίες του σέρβις χρησιμοποιώντας αριθμομηχανές φιλοδωρήματος.

Το φιλοδώρημα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους μετάδοσης χάρη στους επαγγελματίες του σέρβις, ειδικά σε εστιατόρια και καφετέριες. Είναι ένα είδος εθιμοτυπίας που συνήθως αναμένεται όταν έχετε μια εμπειρία φαγητού. Ωστόσο, δεν απαιτείται απαραίτητα να αφήσετε φιλοδώρημα σύμφωνα με το Νόμο. Μπορείτε να πληρώσετε ένα μικρό ποσό για να δείξετε ευγνωμοσύνη για μια καλή υπηρεσία.

Δεν απαιτείται φιλοδώρημα σε εστιατόριο σελφ σέρβις ή τραπεζαρία. Επιπλέον, εάν τα φιλοδωρήματα έχουν ήδη συμπεριληφθεί ως ξεχωριστή εγγραφή στον λογαριασμό, μπορείτε να τα αποφύγετε.

Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα που πιθανότατα θα ερχόταν συχνά στο μυαλό σας είναι πόσο φιλοδώρημα πρέπει να κάνετε. Το ποσό που πρέπει να αφήσετε ως φιλοδώρημα εξαρτάται από μεγάλο αριθμό παραγόντων. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν την τοποθεσία του φαγητού, τη βαθμολογία του εστιατορίου, την ποιότητα των υπηρεσιών και πολλά άλλα.

Μεταξύ όλων αυτών των παραγόντων, η τοποθεσία της χώρας στην οποία γευματίζετε είναι η αποφασιστική πτυχή. Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικά ποσοστά φιλοδωρήματος που μπορεί κανείς να αφήσει ενώ τρώει έξω.

Εκτιμήσεις ποσοστού συμβουλών χώρας

ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ, τα εστιατόρια ή τα εστιατόρια αναμένουν φιλοδώρημα περίπου 10%. Για εξαιρετική εξυπηρέτηση, μπορείτε να προσφέρετε κάτι μεταξύ 15-20% ως χειρονομία ευγνωμοσύνης.

Καναδάς

Το τυπικό ποσοστό φιλοδωρήματος στον Καναδά σε καταστήματα εστίασης είναι 15-20%. Ωστόσο, μπορεί να είναι ανάλογα με το επίπεδο της υπηρεσίας που λαμβάνεται.

Μεξικό

Τα μεξικάνικα εστιατόρια αναμένουν συνήθως φιλοδώρημα μεταξύ 10-15%. Το ποσό που απομένει ως φιλοδώρημα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας, της περίστασης ή του μέρους.

Ηνωμένο Βασίλειο

Ενώ τρώτε έξω στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα δείτε μια χρέωση υπηρεσιών 12-15% στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά αν δεν προστεθεί καμία χρέωση υπηρεσιών στον λογαριασμό, το φιλοδώρημα 10% είναι συνήθης πρακτική.

Γαλλία

Στα εστιατόρια στη Γαλλία, θα μπορείτε να βρείτε μια χρέωση υπηρεσιών περίπου 15% στον λογαριασμό. Διαφορετικά, αναμένεται να υποβάλετε φιλοδώρημα γύρω στο 10% κατά γενικό κανόνα.

Ισπανία

Τα ισπανικά εστιατόρια αναμένουν φιλοδώρημα μεταξύ 10-15%.

μέση Ανατολή

Στα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα μπαρ και τα εστιατόρια στη Μέση Ανατολή, το προσωπικό αναμένει φιλοδώρημα περίπου 10-15%.

  Το ZDlock είναι μια λύση κλειδώματος εφαρμογών Android από την ομάδα ZDBox

Αυστραλία

Στην Αυστραλία, κατά κανόνα, μπορείτε να περιμένετε να αφήσετε φιλοδώρημα 10% για το προσωπικό σέρβις σε διάφορα καταστήματα εστίασης.

Τώρα τίθεται το ερώτημα πώς πρέπει να υπολογίσετε το ποσό. Οι κανόνες και οι τύποι που συναντάτε για τον υπολογισμό των συμβουλών μπορεί να σας βάλουν σε ταλαιπωρία. Ειδικά όταν βρίσκεστε εν κινήσει ή στη μέση μιας συνομιλίας, αυτοί οι υπολογισμοί ποσοστού φαίνονται αρκετά τρομακτικοί. Μια άλλη κοινή κατάσταση είναι όταν πολλά άτομα εμπλέκονται σε λογαριασμούς φαγητού και το ποσό φιλοδώρησης πρέπει να μοιράζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, επίσης, φαίνεται δύσκολο να υπολογιστεί το ακριβές ποσό φιλοδώρησης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια αριθμομηχανή συμβουλών μπορεί να κάνει θαύματα σε όλες τις συνθήκες. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να υπολογίσετε ένα ακριβές ποσό για φιλοδώρημα.

Πώς λειτουργεί συνήθως ένας Υπολογιστής Συμβουλών;

Οι διαφορετικοί αριθμομηχανές συμβουλών έχουν διαφορετικές διεπαφές χρήστη. Ωστόσο, τα δεδομένα που εισάγετε και η έξοδος που λαμβάνετε είναι σχεδόν τα ίδια σε όλες τις περιπτώσεις.

Μια αριθμομηχανή συμβουλών σάς δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγετε ορισμένες λεπτομέρειες. Αυτό περιλαμβάνει το συνολικό ποσό χρέωσης, το ποσοστό φιλοδωρήματος και τον αριθμό των ατόμων μεταξύ των οποίων το ποσό και το φιλοδώρημα πρόκειται να μοιραστούν. Καθώς εισάγετε όλα τα στοιχεία, λαμβάνετε υπολογισμένα ποσά. Το προϊόν έρχεται με τη μορφή συνολικού πληρωτέου ποσού, ποσού φιλοδωρήματος, φιλοδωρήματος ή/και φιλοδωρήματος ανά άτομο. Τα αποτελέσματα και οι όροι που χρησιμοποιούνται για όλα αυτά μπορεί να διαφέρουν από εφαρμογή σε εφαρμογή.

Τώρα ας εξερευνήσουμε τις καλύτερες επιλογές αριθμομηχανής συμβουλών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ τρώτε έξω.

Υπολογιστής Συμβουλών από την Skol Games LLC

Το Tip Calculator της Skol Games LLC είναι μια εφαρμογή Android που υπολογίζει το ποσό φιλοδωρήματος και εξαλείφει τους μη ταλαιπωρημένους μη αυτόματους υπολογισμούς. Μοιράζει γρήγορα τον λογαριασμό, εξοικονομώντας χρόνο όταν βγαίνετε έξω για φαγητό ή ποτό με φίλους ή οικογένεια.

Με αυτήν την αριθμομηχανή συμβουλών, μπορείτε να υπολογίσετε τα ποσοστά και να μοιραστείτε την έξοδο με άλλα άτομα.

Συμβουλή N Διαίρεση

Το Tip N Split είναι και πάλι μια φανταστική εύχρηστη εφαρμογή για συσκευές Android. Σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε το φιλοδώρημα και να μοιράσετε τον συνολικό λογαριασμό σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μοιράσει τον λογαριασμό σε οποιονδήποτε αριθμό ατόμων που γευματίζουν μαζί. Μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε προς τα πάνω και προς τα κάτω σε οποιοδήποτε ποσό, και αυτός ο υπολογιστής συμβουλών θα κάνει αναλόγως αλλαγές στα ποσά.

Εμφανίζει το συνολικό πληρωτέο ποσό, τα ποσά που πρέπει να πληρωθούν ανά άτομο, το ποσοστό φιλοδωρήματος και το ποσό φιλοδωρήματος. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν οδηγό φιλοδωρήματος για να σας βοηθήσει να βρείτε πόσα φιλοδωρήματα πρέπει να δίνετε σε διαφορετικές χώρες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Flash στο Android

Υπολογιστής συμβουλών από την Απόκρυψη εφαρμογών

Αυτός ο Υπολογιστής Συμβουλών από την Απόκρυψη Εφαρμογών σάς δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζετε συμβουλές τόσο προ φόρων όσο και μετά φόρων. Μπορείτε να μοιράσετε τον λογαριασμό μεταξύ πολλών ατόμων. Αυτή η εφαρμογή διευκολύνει τη στρογγυλοποίηση προς τα πάνω ή προς τα κάτω του συνολικού ποσού λογαριασμού ή φιλοδωρήματος.

Η καθαρή και εύχρηστη διεπαφή χρήστη του υποστηρίζει κατακόρυφες και οριζόντιες οθόνες.

Συμβουλή μου

Αν ψάχνετε για μια αριθμομηχανή φιλοδωρήματος χωρίς διαφημίσεις, το Tip Me είναι η σωστή επιλογή. Αυτή είναι μια πλήρης και ισχυρή εφαρμογή για συσκευές Android που είναι απλή στη χρήση.

Σας βοηθά να υπολογίσετε το φιλοδώρημα σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να επαναφέρετε τις τιμές σε αυτήν την εφαρμογή ανακινώντας απλώς τη συσκευή. Μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε ένα μοιρασμένο ποσό ή φιλοδώρημα μεταξύ οποιουδήποτε αριθμού ατόμων. Η λειτουργία κουπονιού σάς δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το φιλοδώρημα στο αρχικό ποσό. Έρχεται επίσης με επιλογές στρογγυλοποίησης. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την εμφάνιση αυτής της αριθμομηχανής συμβουλών.

Υπολογιστής Συμβουλών από την TuriApps

Αυτό το Tip Calculator από την TuriApps είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε τα ποσοστά φιλοδωρημάτων. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή σάς επιτρέπει να λαμβάνετε το τελικό ποσό λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου του φιλοδωρήματος. Το τελικό ποσό του λογαριασμού υπολογίζεται από το ποσοστό φιλοδωρήματος ή το συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος.

Σας βοηθά επίσης να μοιράσετε το ποσό στον αριθμό των ατόμων που γευματίζουν έξω. Μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω το ποσό που θα καταβληθεί. Θυμάται επίσης το τελευταίο ποσοστό φιλοδωρήματος που έχετε εφαρμόσει. Δεν συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Υπολογιστής Smart Tip

Αυτή η αριθμομηχανή Smart Tip λειτουργεί απρόσκοπτα και μπορεί να υπολογίσει το φιλοδώρημα για εσάς σε δευτερόλεπτα. Αυτή η εφαρμογή είναι χωρίς διαφημίσεις και είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. Υποστηρίζει ποσοστό φόρου έως και 3 δεκαδικά ψηφία. Μπορείτε να χωρίσετε αμέσως τον λογαριασμό, να υπολογίσετε το φιλοδώρημα και να στρογγυλοποιήσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω το ποσό.

Η σαφής διεπαφή χρήστη του σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε γρήγορα τις τιμές με μόνο τα κουμπιά + και -. Θυμάται αυτόματα το τελευταίο ποσοστό φιλοδωρήματος που υπολογίσατε χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Υπολογιστής Συμβουλών‰ από τα Tim O’s Studios

Αυτός ο Υπολογιστής Συμβουλών‰ από την Tim O’s Studios, LLC έχει σχεδιαστεί για συσκευές iOS. Είναι μια απλή στη χρήση και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζετε γρήγορα συμβουλές όταν γευματίζετε έξω. Προσφέρει επίσης αξιόπιστους και ακριβείς υπολογισμούς ακόμα κι αν βιάζεστε.

Σας επιτρέπει να εισαγάγετε το τιμολογημένο ποσό και το ποσοστό φιλοδωρήματος και σας φέρνει το υπολογισμένο φιλοδώρημα με το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 31 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Πατήστε Συμβουλή

Εξαλείψτε τη μάχη του εγκεφάλου για τον υπολογισμό των συμβουλών με αυτήν την εύχρηστη αριθμομηχανή συμβουλών, το Tap Tip. Με αυτήν την εφαρμογή iOS, μπορείτε να υπολογίσετε το φιλοδώρημα με βάση την υπηρεσία. Μπορείτε να χωρίσετε τον λογαριασμό σε έως και 100 άτομα, με αποτέλεσμα τη χρέωση και το φιλοδώρημα κάθε ατόμου. Σας επιτρέπει να εξαιρέσετε και τον φόρο επί των πωλήσεων από το φιλοδώρημα.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά του, μπορείτε να το κάνετε μέσω email ή κειμένου.

Επαγγελματική συμβουλή

Η εφαρμογή Pro Tip διαθέτει μια απλή, μινιμαλιστική διάταξη και διάταξη μιας οθόνης που καθιστά αυτήν την εφαρμογή εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Επιτρέπει προσαρμογές με ένα πάτημα για να ρυθμίσετε την άκρη, τον λογαριασμό, την επαναφορά και τον αριθμό των ατόμων. Εκτελεί στρογγυλοποίηση αυτόματα και άμεσα. Για να ελέγξετε τη χρησιμότητά του, μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε στο πλησιέστερο νόμισμα και να ελέγξετε πόσο ποσοστό έχει αλλάξει.

Είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή αριθμομηχανής συμβουλών. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από 4 έγχρωμα θέματα.

iTip Υπολογ

Το iTip Calc είναι μια εφαρμογή iOS που διευκολύνει τον υπολογισμό των φιλοδωρημάτων. Αυτή η εφαρμογή είναι πλήρως προσβάσιμη μέσω φωνής. Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε οποιοδήποτε ποσοστό φιλοδωρήματος και να υπολογίσετε το ποσό. Λειτουργεί με όλα τα νομίσματα που υπάρχουν διεθνώς.

Το iTip Calc σάς επιτρέπει να μοιράζετε τον λογαριασμό μεταξύ οποιουδήποτε αριθμού ατόμων. Μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω με ένα μόνο πάτημα. Δημιουργεί μια συνοπτική αναφορά που μπορείτε να μοιραστείτε με διάφορες μεθόδους.

Ανατροπή & Σχίσιμο

Το Tipping & Splitting είναι μια αριθμομηχανή φιλοδωρημάτων που σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε τον φόρο επί των πωλήσεων ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ. Απλώς εισαγάγετε το υποσύνολο και τον φόρο επί των πωλήσεων, επιλέξτε το ποσοστό φιλοδωρήματος και θα υπολογίσει το φιλοδώρημα και το συνολικό ποσό.

Εμφανίζει την υπολογισμένη έξοδο σε μια ευανάγνωστη μορφή που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε και να προσθέσετε στην απόδειξη.

Συμβουλή Υπολογιστής % Χρυσός

Το Tip Calculator % Gold είναι και πάλι μια εύχρηστη εφαρμογή iOS που επιτρέπει τη γρήγορη καταχώριση και διαχωρισμό λογαριασμών. Μπορείτε να υπολογίσετε το ακριβές ποσό του φιλοδωρήματος που πρέπει να πληρώσετε ενώ γευματίζετε έξω ή πίνετε ποτά.

Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το apple store.

συμπέρασμα

Δοκιμάστε μια τέλεια αριθμομηχανή φιλοδωρημάτων εάν δυσκολεύεστε να υπολογίσετε συμβουλές ενώ πίνετε φαγητό ή ποτό σε εστιατόρια ή καφετέριες. Οι αριθμομηχανές συμβουλών που αναφέρονται παραπάνω είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για συσκευές Android και iOS. Κατεβάστε λοιπόν το πιο κατάλληλο και απολαύστε απρόσκοπτη φιλοδώρηση.