12 εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσει κάθε γονέας σκύλου

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Όταν σκέφτεστε ένα κατοικίδιο, σκέφτεστε τα σκυλιά. Τα σκυλιά είναι σούπερ σταρ του κόσμου των κατοικίδιων ζώων. Καλούν τους ανθρώπους με τα μεγάλα μάτια και τις ουρές τους και υιοθετούνται σε χρόνο μηδέν.

Τα σκυλιά μπορούν να κάνουν πεζοπορία, να ταξιδέψουν στον κόσμο, να παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη και να κατανοήσουν τους ιδιοκτήτες τους όπως κανένα άλλο ζώο. Φέρνουν ευτυχία όπου κι αν πάνε. Ένας σκύλος είναι ένα σύννεφο χαράς και του αρέσει να παίζει.

Όχι μόνο στο πάρκο, αλλά τώρα μπορείτε να παίξετε με τον σκύλο σας στο τηλέφωνο. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για κατοικίδια που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή του σκύλου σας και είναι ικανές να σας κάνουν να ζηλέψετε.

Η σημασία των κατοικίδιων ζώων στη ζωή μας

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ιδιοκτησία ενός κατοικίδιου.

Ας συζητήσουμε αυτά τα οφέλη εκτενώς.

Καλό για την υγεία σου

Τα κατοικίδια φέρνουν θετικότητα και ευτυχία. Μερικά λεπτά χαϊδεύοντας τον σκύλο σας θα απελευθερώσουν ορμόνες για καλή αίσθηση στο σώμα σας. Μειώνει την κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες του σώματός σας. Αυτό θα χαλαρώσει το μυαλό σας και θα μειώσει επίσης την αρτηριακή πίεση. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι επίσης πιθανό να υποφέρουν από λιγότερη κατάθλιψη σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν κατοικίδια.

Συναισθηματική υποστήριξη

Οι σκύλοι είναι υπέροχοι σύντροφοι για τους ανθρώπους. Μπορούν να βοηθήσουν στη μοναξιά. Το να περνάτε απλά χρόνο μαζί τους μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση. Τα σκυλιά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα όταν οι ανθρώπινοι γονείς τους περνούν από θλίψη και κατάθλιψη. Σου δίνουν έναν λόγο να σηκωθείς από το κρεβάτι όταν νιώθεις πεσμένος. Όταν αισθάνεστε λυπημένοι ή ανήσυχοι, ο σκύλος σας θα έρθει γρήγορα να γλείψει τα χέρια σας και να χωθεί κοντά σας.

Αυξήστε την άσκηση

Τα σκυλιά είναι πλάσματα της συνήθειας. Έχουν καθορισμένο πρόγραμμα για βόλτες, τάισμα και χρόνο παιχνιδιού. Οι τακτικές βόλτες και οι πεζοπορίες με τον σκύλο σας θα σας κάνουν να ταιριάξετε. Ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε, οι επίμονες ωθήσεις και οι ουρές του σκύλου σας θα σας ωθήσουν να σηκωθείτε και να του δώσετε ό,τι ζητήσει.

Κοινωνικοποίηση

Τα κατοικίδια είναι φιλικά γούνα. Θα πάνε σε οποιονδήποτε ξένο ή θα παίξουν με άλλα σκυλιά σε πάρκα σκύλων. Κάνουν φίλους όπου κι αν πάνε. Γνωρίζουν άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σε κλαμπ, καταστήματα κατοικίδιων ζώων, μαθήματα εκπαίδευσης και εκδηλώσεις σκύλων. Όλη αυτή η κοινωνικοποίηση βοηθάει πάρα πολύ και τον γονιό του κατοικίδιου.

Πώς να διατηρήσετε ένα κατοικίδιο υγιές;

Μια σχέση είναι υγιής όταν και οι δύο πλευρές φροντίζουν η μία την άλλη. Το να φέρετε απλά ένα κατοικίδιο ζώο και να μην το νοιάζεστε δεν θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Η εξασφάλιση σωστής διατροφής, τακτικών ελέγχων, άσκησης, προληπτικών φαρμάκων, στοργής, κοινωνικοποίησης και περιποίησης μπορούν να ενισχύσουν τον δεσμό σας με τον σκύλο σας.

Αυτές οι δραστηριότητες είναι ωφέλιμες και για εσάς. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ στο τηλέφωνο. Αυτό μπορεί να κάνει τον σκύλο σας να αισθάνεται παραμελημένος. Μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή για κατοικίδια και να παίξετε μαζί με τον σκύλο σας. Ωστόσο, εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να σημειώσετε για να διατηρήσετε ένα κατοικίδιο υγιές.

Κατάλληλη διατροφή

Η σωστή διατροφή μπορεί να λύσει τα προβλήματα υγείας του σκύλου σας και να αποτρέψει σοβαρές ασθένειες. Ο σωστός τύπος και ποσότητα τροφής συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Η παχυσαρκία μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές προκλήσεις για τον σκύλο σας. Όταν οι γονείς των κατοικίδιων αρχίζουν να επιβραβεύουν τα κατοικίδια ζώα τους με υπερβολικές λιχουδιές, τα κατοικίδια μπορεί να εθιστούν σε αυτά και να αρχίσουν να απαιτούν αδικαιολόγητα λιχουδιές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Δώστε λοιπόν στον σκύλο σας τη σωστή διατροφή που προτείνει ο κτηνίατρος.

Τακτικοί έλεγχοι

Ο εντοπισμός πρώιμων σημείων σοβαρών ασθενειών μπορεί να είναι ευεργετικός. Ο σκύλος σας μπορεί να ξεκινήσει τη θεραπεία νωρίς και να βελτιωθεί γρήγορα. Οι τακτικοί έλεγχοι υγείας σάς ενημερώνουν για το πού βρίσκεται η υγεία του σκύλου σας και εάν χρειάζονται τροποποιήσεις στη διατροφή και την άσκηση. Τα προληπτικά φάρμακα όπως η αποπαρασίτωση, οι μολύνσεις από ψύλλους και αυτιά κ.λπ., μπορούν επίσης να κρατήσουν το κατοικίδιο ζώο σας απαλλαγμένο από προβλήματα υγείας. Μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για ραντεβού για έλεγχο σκύλου σε οποιαδήποτε εφαρμογή για κατοικίδια. Δεν υπάρχει φόβος να το χάσετε την επόμενη φορά.

  Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε απόθεμα από καταστήματα; Όχι Σημαντικά.

Ασκηση

Οι καθημερινοί περίπατοι, το παιχνίδι φέρνοντας, το κολύμπι και οι πεζοπορίες μπορούν να κρατήσουν το κατοικίδιο σας σε φόρμα και σωματικά δραστήριο. Πρέπει να φροντίσετε και για την ψυχική διέγερση. Δώστε στα σκυλιά σας μερικά παιχνίδια για να παίξουν, γήπεδα με εμπόδια για να τρέξουν, διδάξτε τους νέα κόλπα, κρύψτε λιχουδιές και πάρτε τα σε εκδηλώσεις όπου μπορούν να αγωνιστούν με άλλα σκυλιά και να διαγωνιστούν. Μπορείτε να δεθείτε περισσότερο με τον σκύλο σας κάνοντας όλες αυτές τις δραστηριότητες. Η επίσκεψη άλλων φίλων σκύλων, συγγενών και φίλων ανθρώπων θα επηρεάσει θετικά την ψυχική υγεία του σκύλου σας.

Περιποίηση

Η περιποίηση είναι απαραίτητη για τα σκυλιά. Εκτός από το ότι βοηθά στον έλεγχο τυχόν δερματικών παθήσεων ή υποκείμενων προβλημάτων υγείας, η περιποίηση θα κάνει το σκυλί σας να φαίνεται όμορφο και θα διατηρήσει τη γούνα του καθαρή. Το κόψιμο των νυχιών και της γούνας και το βούρτσισμα των μαλλιών και των δοντιών αποτελούν μέρος της περιποίησης. Είναι επίσης μια τέλεια στιγμή για να ελέγξετε για εξογκώματα και εξογκώματα.

Στοργή

Τα σκυλιά είναι πολύ ευαίσθητα. Αγαπούν τα κατοικίδια, την προσοχή και τη φροντίδα από τους ανθρώπους τους. Οι αγκαλιές, το τρίψιμο της κοιλιάς και το ξύσιμο πίσω από τα αυτιά τους εκτιμώνται όλα από τον σκύλο σας. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό και τη συναισθηματική σας σχέση με τον σκύλο σας. Τα σκυλιά πέφτουν εύκολα σε κατάθλιψη και βιώνουν άγχος αποχωρισμού αν οι ιδιοκτήτες τους δεν τους λατρεύουν ή δεν τους αφήνουν για μέρες. Επομένως, να είστε πιο προσεκτικοί και στοργικοί απέναντί ​​τους.

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες σκύλων

Όπως κάθε ζωντανό πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη, τα σκυλιά έχουν τα δικά τους προβλήματα. Αυτά μπορεί να αποτελέσουν μεγάλη πρόκληση για τους ιδιοκτήτες σκύλων, από το άγχος αποχωρισμού, την παρόρμηση για φυγή, το μάσημα στην επιφάνεια και το ξύσιμο μέχρι τη διατάραξη της αρμονίας στο σπίτι. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μέσω της εκπαίδευσης, της προσοχής, της στοργής και της καλής διατροφής.

Άγχος αποχωρισμού

Όπως οι άνθρωποι, έτσι και οι σκύλοι υποφέρουν από άγχος αποχωρισμού. Εάν ο σκύλος σας βγάζει τις κάλτσες σας όταν λείπετε, είναι σημάδι ότι του λείπετε. Εάν ο σκύλος σας είναι ασυνήθιστα προσκολλημένος και παρεμβαίνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες, μπορείτε να ορίσετε έναν εκπαιδευτή, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον σκύλο σας πώς να καταπολεμήσει τη μοναξιά με καλύτερο τρόπο.

Παρότρυνση για Runaway

Τα σκυλιά ή άλλα κατοικίδια τείνουν να τρέχουν μακριά αν δεν σας γνωρίζουν καλά ή δεν έχουν δεθεί μαζί σας. Εάν ο σκύλος σας προσπαθεί συχνά να δραπετεύσει ή να σκάψει ένα τούνελ, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η διαφυγή μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή ατύχημα. Επομένως, πρέπει να διασφαλίσετε την καλύτερη ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο με το να είστε πιο στοργικοί, να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον σκύλο σας και να ενισχύετε τον δεσμό σας.

Επιφανειακό μάσημα και ξύσιμο

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι ξύνουν χαλιά, μαξιλάρια, καλύμματα καναπέ και μασούν καλώδια, παντόφλες και ό,τι μπορεί να βρει το περίεργο στόμα και τα πόδια τους. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον ιδιοκτήτη. Το υπερβολικό ξύσιμο μπορεί επίσης να διαταράξει την καθαριότητα και την τάξη του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί εύκολα να λυθεί με τη σωστή εκπαίδευση και την αγορά μασαστικών παιχνιδιών.

Τώρα, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για κατοικίδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να δεθείτε καλύτερα με τον σκύλο σας.

Λαστιχωτό

Λαστιχωτό είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για κατοικίδια που παρέχει τροφή, λιχουδιές και προμήθειες όπως φάρμακα, παιχνίδια, λουριά, περιλαίμια, λουριά κ.λπ. Η εφαρμογή καλύπτει όλες τις ανάγκες του σκύλου σας. Είτε πρόκειται για διατροφή, φάρμακα, παιχνίδια, σαμπουάν, χτένες ή αξεσουάρ.

Είναι ο πιο αξιόπιστος και βολικός προορισμός για γονείς κατοικίδιων ζώων. Παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Έχουν όλες τις δημοφιλείς, αξιόπιστες μάρκες και προσφέρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δοκιμάστε τα φάρμακα πρόληψης για τους ψύλλους, τα τσιμπούρια και την διροφιλαρίωση και κρατήστε τον σκύλο σας υγιή και ασφαλή από σοβαρές ασθένειες.

  Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να βρείτε δωρεάν δίκτυα WiFi οπουδήποτε στον κόσμο

Σφυρίζω

Το Whistle είναι μια έξυπνη εφαρμογή για τον έξυπνο σκύλο σας. Υπάρχουν έξυπνες συσκευές Whistle που έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν την πλήρη εικόνα της υγείας του κατοικίδιου σας. Όπως και οι προσωπικοί μεταφραστές κατοικίδιων ζώων, οι έξυπνες συσκευές τους σάς βοηθούν να κατανοήσετε την υγεία και την ευεξία του κατοικίδιου ζώου σας βαθύτερα και πιο ολοκληρωμένα. Μετατρέπουν εκατομμύρια σημεία δεδομένων σε καθημερινές γνώσεις για το κατοικίδιό σας, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους φροντίδας, που υποστηρίζονται από την επιστήμη.

Οι έξυπνες συσκευές τους με GPS σάς ενημερώνουν ακριβώς πού βρίσκεται ο σκύλος σας με ενημερώσεις τοποθεσίας κάθε 15 δευτερόλεπτα και ειδοποιήσεις όταν φεύγει από ένα καθορισμένο ασφαλές μέρος. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ και να επανενωθείτε γρηγορότερα αν παρεκτραπούν.

Puppr

Puppr είναι μια εφαρμογή εκπαίδευσης σκύλων. Έχει εμφανιστεί στη συντακτική επιλογή του Google Play και είναι δημοφιλές μεταξύ των ιδιοκτητών σκύλων. Το Puppr περιλαμβάνει οδηγίες βίντεο που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας στη βασική υπακοή, όπως «παραμονή» και «κάθισμα» σε προηγμένα κόλπα όπως «κάθισε όμορφα» και «φέρω λουρί».

Είναι κατάλληλο τόσο για νέους όσο και για έμπειρους ιδιοκτήτες σκύλων. Υπάρχουν πάνω από 80 μαθήματα που διδάσκει η εκπαιδευτής διασημοτήτων σκύλων Sara Carson. Η Sara Carson είναι η κορυφαία εκπαιδεύτρια κόλπων σκύλων στον κόσμο. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή με προγράμματα συνδρομής που ξεκλειδώνει τις premium λειτουργίες της.

GoodPup

GoodPup είναι μια εξατομικευμένη εφαρμογή εκπαίδευσης για σκύλους. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες του σκύλου σας. Επαναπρογραμματίστε τις συνεδρίες, παραλείψτε εβδομάδες και αλλάξτε θέματα εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή. Το GoodPup χρησιμοποιεί επιστημονικές, ανθρώπινες τεχνικές εκπαίδευσης που υποστηρίζονται από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση.

Πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον σκύλο σας και να φτιάξετε το τέλειο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Προγραμματίστε την πρώτη σας βιντεοκλήση με τον εκπαιδευτή σας και ξεκινήστε την προπόνηση. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο GoodPup δωρεάν για επτά ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης συνεδρίας βιντεοκλήσης και της συνομιλίας 24/7 με τους εκπαιδευτές τους.

Το κατοικίδιό μου

Το κατοικίδιό μου είναι μια εφαρμογή υγείας και ευεξίας για κατοικίδια. Η υγεία των κατοικίδιων είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Κάθε καιρός φέρνει τις δικές του προκλήσεις για τα σκυλιά. Πρέπει να εγγραφείτε και θα λάβετε δωρεάν υπενθυμίσεις φαρμάκων. Προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για γονείς κατοικίδιων ζώων και βρίσκει επίσης κοντινά κατοικίδια.

Μπορείτε να συγκεντρώσετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο θεραπείας και πρόληψης ασθενειών όπως οι ψύλλοι, τα τσιμπούρια, ο διαβήτης κατοικίδιων ζώων, οι λοιμώξεις των αυτιών, τα σκουλήκια της καρδιάς και άλλα παράσιτα. Μπορείτε επίσης να βρείτε συμβουλές για τη φροντίδα των κατοικίδιων, όπως πρωτοβάθμια φροντίδα, διατροφή και εποχιακές συμβουλές. Έτσι, εγγραφείτε για ένα ενημερωτικό δελτίο και λάβετε όλες τις πληροφορίες απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Πλάνης

Πλάνης είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή για καθιστικούς και περιπατητές σκύλων. Παρέχει διάφορες υπηρεσίες για κάθε σκύλο, όπως επιβίβαση, καθιστικό στο σπίτι, βόλτα με σκύλους, φροντίδα σκύλων και επισκέψεις από το σπίτι. Γνωρίστε τοπικούς σκύλους που θα συμπεριφέρονται στα κατοικίδιά σας σαν οικογένεια.

Διαβάστε επαληθευμένες κριτικές από γονείς σκύλων και επιλέξτε έναν σίτερ που ταιριάζει ιδανικά για εσάς και τα κατοικίδιά σας. Είναι απλό να κάνετε κράτηση. Θα λάβετε υποστήριξη 24/7 και την Εγγύηση Rover. Συνδεθείτε οπουδήποτε με την εφαρμογή Rover. Δεν χρειάζεται ούτε επιταγή ούτε μετρητά, καθώς μπορείτε να κάνετε μια ασφαλή πληρωμή μέσω του ιστότοπου ή της ίδιας της εφαρμογής.

11 κατοικίδια

11 κατοικίδια είναι η πιο προσεγμένη πλατφόρμα φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να μοιράζονται πληροφορίες και να συνεργάζονται για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Οι επαγγελματίες, τα καταφύγια και οι οικογένειες μπορούν να μοιράζονται αρχεία φροντίδας. Επιλέξτε τι θέλετε να μοιραστείτε, με ποιον και πόσο καιρό.

Σας επιτρέπει να κρατάτε κάθε λεπτομέρεια που είναι σημαντική για ένα κατοικίδιο. Αυτό περιλαμβάνει πλήρη ιατρικά αρχεία, κατ’ οίκον φροντίδα, φροντίδα υγιεινής και προληπτική θεραπεία όπως εμβολιασμοί και αποπαρασίτωση. Είναι μια ενιαία λύση για οικογένειες με κατοικίδια, φιλοζωικές οργανώσεις και επαγγελματίες καλλωπιστές.

  8 καλύτερες εφαρμογές κατοπτρισμού Fire TV

VitusVet

VitusVet είναι μια εφαρμογή υγειονομικής περίθαλψης για κατοικίδια. Με την εφαρμογή VitusVet, η διαχείριση της υγείας του κατοικίδιου σας είναι στην τσέπη σας. Υπενθυμίσεις και προγραμματισμός υπηρεσιών, αιτήματα αναπλήρωσης, αποθήκευση αρχείων για εμβολιασμούς και εργαστήρια, καθώς και καταγραφή των πληροφοριών ασφάλισης κατοικίδιων ζώων και μικροτσίπ στην ίδια την εφαρμογή. Άμεση πρόσβαση οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Αποκτήστε πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία, ζητήστε ραντεβού και υποβάλετε αιτήματα αναπλήρωσης συνταγών. Με αυτήν την εφαρμογή, η διατήρηση της καλής υγείας του κατοικίδιου ζώου σας γίνεται εύκολη. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κατοικίδιό σας σε ένα μέρος.

BarkHappy

Εξερευνήστε μέρη και εκδηλώσεις φιλικές προς τους σκύλους, συνδεθείτε με ιδιοκτήτες σκύλων σε κοντινή απόσταση και λάβετε ειδοποιήσεις και προσφορές με BarkHappy. Αναζητήστε καταστήματα φιλικά για σκύλους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, πάρκα κ.λπ. Ανατρέξτε στις πολιτικές και τις υπηρεσίες τους για κατοικίδια από την ίδια την εφαρμογή.

Δείτε επερχόμενες εκδηλώσεις για σκύλους και δημιουργήστε ή φιλοξενήστε τις δικές σας ομαδικές ημερομηνίες παιχνιδιού με φίλους. Συνδεθείτε με άλλα σκυλιά κοντά και κάντε νέους φίλους. Στείλτε wags, μηνύματα, κ.λπ. Δημιουργήστε χαμένες ή εντοπισμένες ειδήσεις και ειδοποιήστε άλλους χρήστες στην περιοχή με τη φωτογραφία του σκύλου σας και σημαντικές πληροφορίες.

Πήγαινε

Πήγαινε είναι μια εφαρμογή εκπαίδευσης σκύλων με κλικ. Είναι διαθέσιμο τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS. Αποκτήστε εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης. Κάντε ένα σύντομο τεστ κατά την επιβίβαση και αποκτήστε ένα τέλειο πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σκύλου σας. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο clicker για να μειώσετε τον χρόνο εκπαίδευσης κατά 40%.

Έχει μια ενεργή κοινότητα γονέων σκύλων. Λάβετε μέρος σε εβδομαδιαίες φωτογραφικές προκλήσεις και ανταλλάξτε την εμπειρία σας με άλλους γονείς σκύλων. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση για επτά ημέρες. Αποκτήστε πρόσβαση σε 100+ ασκήσεις και δώστε σχόλια για την απόδοση του κουταβιού σας μέσα σε 12 ώρες.

BringFido

BringFido είναι μια μάρκα ταξιδιών και lifestyle για κατοικίδια. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν απρόσκοπτα να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση για χιλιάδες ξενοδοχεία φιλικά προς τα κατοικίδια και ενοικιαζόμενα καταλύματα απευθείας στην εφαρμογή, όλα χωρίς χρέωση κράτησης. Χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων του BringFido με εστιατόρια εγκεκριμένα από κουτάβια, πάρκα σκύλων, μονοπάτια πεζοπορίας και προορισμούς αγορών, ο προγραμματισμός ενός οδικού ταξιδιού με το σκύλο σας είναι εύκολος.

Οι γονείς των κατοικίδιων ζώων μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κατάλογο των αδειοδοτημένων κτηνιάτρων, καλλωπιστών και συντηρητών. Είτε κάνετε πεζοπορία στην πόλη είτε σε όλο τον κόσμο, η ομάδα ειδικών ταξιδιών για κατοικίδια του BringFido είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας για να σας βοηθήσει να βρείτε πόρους φιλικούς προς τα κατοικίδια ή να κλείσετε ένα ξενοδοχείο φιλικό προς τα κατοικίδια.

PetDesk

PetDesk είναι μια δωρεάν, διαισθητική και εύχρηστη εφαρμογή που σας βοηθά να διαχειριστείτε την ευεξία του κατοικίδιου σας από την παλάμη του χεριού σας. Είναι προσβάσιμο και στα δύο iOS και Android συσκευές. Ζητήστε ένα ραντεβού οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Μπορείτε να δείτε και να προσθέσετε τον κτηνίατρό σας, τον καλλωπιστή, την εγκατάσταση επιβίβασης, τον παιδικό σταθμό κ.λπ.

Οι γονείς κατοικίδιων ζώων μπορούν να προσθέσουν πολλά κατοικίδια στην εφαρμογή. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα του εργαστηρίου, τα ραντεβού, τους εμβολιασμούς, τις συνταγές, κ.λπ. Αποφύγετε εύκολα τα χαμένα ραντεβού και τις χρεώσεις μη εμφάνισης λαμβάνοντας υπενθυμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου ή εφαρμογής. Ορίστε υπενθυμίσεις για διάφορες ανάγκες υγείας κατοικίδιων ζώων, από φάρμακα και θεραπείες μέχρι άσκηση και υγιεινή διατροφή.

Περίληψη

Η φροντίδα ενός σκύλου ή ενός κουταβιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε και τα ραντεβού που πρέπει να παρακολουθείτε. Η εφαρμογή για κατοικίδια μπορεί να είναι χρήσιμη για τις διάφορες ανάγκες του σκύλου σας. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με παρόχους φροντίδας κατοικίδιων, να λαμβάνετε υπενθυμίσεις, να ζητάτε ραντεβού και να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες.

Σε αυτή την πολυάσχολη ζωή, είναι εύκολο να χάσετε ραντεβού. Το να παίζεις με τον σκύλο σου κάθε μέρα δεν είναι επίσης απλό καθήκον. Αυτές οι εφαρμογές έχουν όλα όσα χρειάζεστε εσείς και ο σκύλος σας σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, από βόλτα με σκύλους, καθίσματα σκύλων και εκπαίδευση μέχρι να προτείνετε μέρη φιλικά προς τους σκύλους.

Εάν είστε επίσης λάτρης της γάτας, εδώ είναι μερικές εφαρμογές για να προσελκύσετε τη γάτα σας.