12 Εναλλακτικές λύσεις ClickFunnels για χρήση το 2022

Αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ClickFunnels για να ενοποιήσετε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ σε μια διοχέτευση πωλήσεων; Εχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιούν έναν ιστό εργαλείων για να οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστό στους ιστότοπούς τους. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν στοιχεία ιστού όπως σελίδες πωλήσεων, σελίδες προορισμού και φόρμες καταγραφής δυνητικών πελατών για να μετατρέψουν την περιστασιακή επισκεψιμότητα σε υποψήφιους δυνητικούς πελάτες.

Ισχυρές πλατφόρμες μάρκετινγκ όπως το ClickFunnels ενοποιούν όλα τα παραπάνω εργαλεία και τακτικές σε ένα μέρος, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε καμπάνιες υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, το ClickFunnels μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλες τις στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου ή ψηφιακού μάρκετινγκ και χρειάζεστε κάτι διαφορετικό.

Σας παρουσιάζουμε, μέσω αυτού του άρθρου, τις κορυφαίες τάσεις εναλλακτικές των ClickFunnels για την αύξηση των εσόδων.

Τι είναι το ClickFunnels;

Με λίγα λόγια, το ClickFunnels είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στους ψηφιακούς μάρκετινγκ να δημιουργούν διοχετεύσεις πωλήσεων. Η διοχέτευση πωλήσεων είναι μια ζωτική οδός για την απόκτηση δυνητικών πελατών πωλήσεων και την πώληση υπηρεσιών/προϊόντων και όλα τα άλλα βήματα μεταξύ αυτών των δύο.

Είναι το μόνο εργαλείο που θέλετε αν δεν θέλετε να χάνετε χρόνο με μη αυτόματες προσεγγίσεις ψηφιακού μάρκετινγκ. Έρχεται με διαφορετικά είδη προτύπων διοχέτευσης πωλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι χρέωσης.

Γιατί χρειάζεστε μια εναλλακτική λύση ClickFunnels;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ClickFunnels έχει κερδίσει μεγάλη επιτυχία στο οικοσύστημα ψηφιακού μάρκετινγκ. Ισχυρίζονται ότι περισσότεροι από 100.000 χρήστες χρησιμοποιούν το εργαλείο, εκ των οποίων πάνω από 90.000 είναι επιχειρηματίες.

Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το ClickFunnels δεν είναι η υπηρεσία που θέλετε για τους ακόλουθους λόγους:

 • Έχει μόνο δύο προγράμματα συνδρομής: Basic και Platinum. Οι προσφορές δεν έχουν σχέση ποιότητας-τιμής και δεν έχουν επιλογές κλιμάκωσης.
 • Τα πρότυπα του ClickFunnel χρησιμοποιούν τις περισσότερες φορές αναγκαστικές τακτικές πώλησης.
 • Δεν διαθέτει σύγχρονα και όμορφα πρότυπα διοχέτευσης πωλήσεων που αγαπούν οι πελάτες.

Τα ιδανικά χαρακτηριστικά μιας εναλλακτικής λύσης ClickFunnels

Εάν πρέπει να επιλέξετε ένα εργαλείο διοχέτευσης πωλήσεων από μια λίστα εναλλακτικών λύσεων για το ClickFunnels, πρέπει να το επιλέξετε με σύνεση. Αναζητήστε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά προτού δεσμευτείτε να αγοράσετε τις υπηρεσίες:

 • Υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπου ή βοήθεια φιλοξενίας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο περιεχόμενο
 • Εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για προσαρμογή προτύπου διοχέτευσης πωλήσεων ή δημιουργία ενός από την αρχή
 • Πρότυπα διοχέτευσης πωλήσεων και άλλα θέματα διαδικτυακών σελίδων που ταιριάζουν με την ψυχολογία του αγοραστή
 • Πρότυπα σελίδας προορισμού συλλογής δυνητικών πελατών υψηλής απόδοσης για δυναμική στρατηγική μάρκετινγκ
 • Θα πρέπει να υπάρχει μια δυνατότητα δοκιμής για να ελέγξετε την απόδοση μιας διοχέτευσης πωλήσεων που δημιουργήθηκε πρόσφατα πριν τη μεταδώσετε ζωντανά

 • Διοχετεύσεις πωλήσεων που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα στον ιστότοπό σας εάν τον σχεδιάζετε εκτός του οικοσυστήματος εργαλείων
 • Το εργαλείο θα πρέπει επίσης να διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα ανάλυσης δεδομένων που θα δείχνει την απόδοση των διοχετεύσεων πωλήσεων
 • Η λειτουργία καλαθιού αγορών θα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα εάν δεν θέλετε να ενσωματώσετε καλάθια αγορών τρίτων

Βρείτε παρακάτω την απόλυτη λίστα εναλλακτικών λύσεων ClickFunnels που διαθέτουν όλες ή μερικές από τις παραπάνω βασικές λειτουργίες:

GetResponse

GetResponse είναι ένας ισχυρός δημιουργός αυτοματοποιημένης διοχέτευσης πωλήσεων. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού για τα προϊόντα σας είτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία μάρκετινγκ μέσω email, αυτή η λύση είναι εδώ για εσάς.

Αυτό το εργαλείο είναι μία από τις δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις για το ClickFunnels που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε εγκαταλελειμμένα καλάθια, να μετατρέψετε δυνητικούς πελάτες σε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη μετάδοση διαδικτυακών σεμιναρίων και τη διαχείριση διαφημίσεων επί πληρωμή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το OneDrive για αναζήτηση εικόνων και εγγράφων με βάση το κείμενο σε αυτά

Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να επιλέξετε από 30+ επαγγελματικά και βελτιστοποιημένα σενάρια μετατροπών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη λίστα επαφών σας, να εμφανίσετε τις προσφορές σας και να ευδοκιμήσετε στην επιχείρησή σας.

Το GetResponse προσφέρει επίσης πρότυπα ιστοτόπων με τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης χωρίς κώδικα. Η δυνατότητα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ αυτού του εργαλείου περιέχει έτοιμες ροές εργασίας για την ανάκτηση χαμένων πωλήσεων, τη δημιουργία τμημάτων με βάση τη συμπεριφορά των πελατών και την αυτόματη σύσταση σχετικών προϊόντων.

Πόδια

Οι δημιουργοί διαδικτυακού περιεχομένου που θέλουν να προσεγγίσουν περισσότερο κοινό και να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις περιεχομένου τους θα βρουν το Podia πολύ χρήσιμο. Εξαλείφει την ανάγκη χρήσης πολλαπλών εργαλείων για διαφορετικά στάδια του μάρκετινγκ περιεχομένου.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία ψηφιακών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών μαθημάτων, ψηφιακών λήψεων, διαδικτυακών σεμιναρίων και φόρουμ κοινότητας. Ως πάροχος διαδικτυακών μαθημάτων, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστα αρχεία και βίντεο σε αυτήν την πλατφόρμα και να προσφέρετε στους μαθητές διαφορετικά προγράμματα πληρωμής.

Το Podia υποστηρίζει επίσης την πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων, PDF, ηχητικών βιβλίων, λιστών ελέγχου κ.λπ. Προσφέρει ενσωματώσεις Zoom και YouTube Live για συνεδρίες ένας προς έναν και ένας προς πολλούς για σκοπούς καθοδήγησης.

Από το στάδιο πριν από την κυκλοφορία έως το μετά την αγορά, τα ισχυρά εργαλεία του είναι εδώ για να ενισχύσουν τις πωλήσεις σας. Η δημιουργία ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά που περιέχει μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL, η μετάδοση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για καμπάνιες και η έναρξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μάρκετινγκ συνεργατών—όλα είναι δυνατά με αυτήν την εναλλακτική λύση του ClickFunnels.

Systeme.io

Το Systeme είναι μια πλατφόρμα all-in-one με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων επαγγελματιών, των συμβούλων, των δημιουργών μαθημάτων και των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο χωρίς καμία τεχνική γνώση.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων του σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα πρότυπά του και να τα επεξεργάζεστε μέσω της διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης για να μεταφερθεί ζωντανά μέσα σε λίγα λεπτά. Χρειάζονται μόνο τρία βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας διοχέτευση πωλήσεων χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Το Systeme.io μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και την πώληση των διαδικτυακών μαθημάτων σας στον κόσμο. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του μαθήματος με τον ιστότοπό σας και τις διοχετεύσεις πωλήσεων είναι ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα για μάρκετινγκ μέσω email, καθώς σας επιτρέπει να στέλνετε απεριόριστα email και να αναπτύσσετε τη λίστα επαφών σας μέσω email. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, μπορείτε πάντα να επιλέξετε αυτό το εργαλείο για να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες μάρκετινγκ και να διαχειριστείτε το μάρκετινγκ συνεργατών.

Landingi

Το Landingi προσφέρει την ταχύτερη και ευκολότερη προσέγγιση για τη δημιουργία σελίδων προορισμού υψηλής μετατροπής. Τώρα, δεν χρειάζεται να προσλαμβάνετε προγραμματιστές για τη δημιουργία περίπλοκων σελίδων προορισμού, καθώς η απρόσκοπτη δημιουργία σελίδων μεταφοράς και απόθεσης αυτού του εργαλείου αρκεί για τη δημιουργία, την εκκίνηση και τη βελτιστοποίηση των καμπανιών σας.

Περιέχει 300+ προσαρμόσιμα πρότυπα που μπορείτε να επεξεργαστείτε για να δημοσιεύσετε όμορφες σελίδες προορισμού γρήγορα και να αρχίσετε να μετατρέπετε την επισκεψιμότητά σας σε έσοδα. Αυτό το εργαλείο προσφέρει επίσης πρότυπα για τη δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων με μοντέρνα εμφάνιση.

Εάν είστε γεμάτοι δημιουργικότητα, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας σελίδας από την αρχή. Μπορείτε να επιλέξετε τις χρωματικές παλέτες της επιλογής σας, να εξατομικεύσετε τις γραμματοσειρές και να προσθέσετε εικόνες που να ταιριάζουν με την ταυτότητα της εταιρείας σας.

  Πώς να αναζητήσετε Ctrl + F κείμενο σε ένα έντυπο έγγραφο

Το Landingi ενσωματώνεται με όλες τις κορυφαίες λύσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Google Analytics, Zoho CRM, Mailchimp, Facebook Messenger, WhatsApp, Crazy Egg, PayPal, Calendly, Slack και Zapier.

Υψηλό επίπεδο

Είστε έμπορος ή ανήκετε σε πρακτορείο μάρκετινγκ; Επιλέγω Υψηλό επίπεδο, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Περιέχει όλα τα εργαλεία, τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε με το εγχείρημά σας.

Καθώς συγκεντρώνετε όλα τα εργαλεία σε μια πλατφόρμα και αυτό επίσης ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα, καθίσταται δυνατό για εσάς να βελτιστοποιήσετε την κύρια διαδικασία σας. Θα συμβάλει στο να κρατήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους και να τους διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τώρα, γίνεται τόσο εύκολο να αποκτήσετε δυνητικούς πελάτες μέσω των σελίδων προορισμού, των φορμών, των ερευνών, των ημερολογίων και του συστήματος εισερχόμενων τηλεφώνων. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία Pipeline Management του HighLevel είναι χρήσιμη για την παρακολούθηση της θέσης των δυνητικών πελατών στη διοχέτευση πωλήσεων.

Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν το Stripe με αυτήν την πλατφόρμα για τη συλλογή πληρωμών σε ιστότοπους και διοχετεύσεις. Ο πίνακας εργαλείων του δείχνει όλα τα αναλυτικά δεδομένα και τις αναφορές σε ένα μέρος. Το λογισμικό χρησιμοποιεί τεχνολογία AI και Machine Learning για την αυτόματη κράτηση συσκέψεων με υποψήφιους πελάτες και υποψήφιους πελάτες.

Ράβδωση

Οι έμποροι ψηφιακού και ηλεκτρονικού εμπορίου θα βρουν Ράβδωση να είναι μια φανταστική λύση. Είναι μια ισχυρή και ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα αυτοματισμού CRM και μάρκετινγκ που σας βοηθά να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα και να δημιουργείτε διοχετεύσεις.

Το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων με μεταφορά και απόθεση είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός ιστότοπου μόνοι σας ή για την προσαρμογή επαγγελματικά σχεδιασμένων προτύπων. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρότυπο διοχέτευσης πολλών σελίδων, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τους δυνητικούς πελάτες μέσω μιας πειστικής εμπειρίας αγοράς.

Το Groove προσφέρει επίσης ασφαλείς φόρμες ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε τεχνικές αύξησης πωλήσεων και παραγγελίας για καλύτερα έσοδα.

CartFlows

CartFlows είναι ένα εργαλείο δημιουργίας διοχέτευσης πωλήσεων που μπορεί να μετατρέψει τον ιστότοπό σας στο WordPress σε μηχανή πωλήσεων υψηλής απόδοσης. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη και ισχυρή εναλλακτική λύση στο ClickFunnels μπορεί να δημιουργήσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας και να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.

Η δυνατότητα ανανέωσης πωλήσεων με ένα κλικ αυξάνει άμεσα τη μέση αξία παραγγελίας και οι αυξημένες παραγγελίες ολοκλήρωσης αγοράς αυξάνουν τα έσοδα. Επιπλέον, μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμή διαχωρισμού A/B για να προσδιορίσετε ποιες προσφορές, προϊόντα και περιεχόμενο θα έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερες μετατροπές.

Builderall

Builderall είναι μια πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ όπου οι χρήστες μπορούν να παρουσιάσουν επιχειρήσεις, να αποκτήσουν νέους πελάτες και να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία πωλήσεων. Αυτό το εργαλείο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε γρήγορα έναν πλήρη ιστότοπο και να πραγματοποιήσετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email με πλήρη παρακολούθηση.

Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ενσωματωθούν με σελίδες πωλήσεων, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση των ποσοστών μετατροπών. Οι δημιουργοί διαδικτυακών μαθημάτων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον διαχειριστή βίντεο και το αποκλειστικό σύστημα φιλοξενίας βίντεο. Συνολικά, το Builderall είναι ένας οικονομικός πάροχος λύσεων για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

Ως λύση cloud συμβατή με το GDPR, μπορείτε να έχετε πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο και να διατηρείτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο με μέγιστη διαθεσιμότητα και ασφάλεια.

Convertri

Converti σας επιτρέπει να δημιουργείτε ταχύτερες διοχετεύσεις, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιτύχουν υψηλότερες μετατροπές. Χρησιμοποιεί Accelerated Page Technology που βοηθά ακόμα και τις πλούσιες σελίδες να φορτώνονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Η λύση διασφαλίζει στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία που τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις, αφαιρώντας την καθυστέρηση φόρτωσης. Με το Converti, θα έχετε περισσότερους υποψήφιους πελάτες με τον ίδιο προϋπολογισμό διαφημίσεων.

  Πώς να παρακάμψετε το μπλοκ πορνό του Ηνωμένου Βασιλείου

Μπορείτε να δημιουργήσετε ολοκληρωμένους ιστότοπους με κεφαλίδα, υποσέλιδο και μενού σε αυτήν την πλατφόρμα. Τοποθετώντας τις ιστοσελίδες, το καλάθι αγορών και τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας κάτω από μια ομπρέλα, το εργαλείο εξοικονομεί χρόνο και κάνει τις διαδικασίες αβίαστες.

Αρχικές σελίδες

Αρχικές σελίδες είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση ClickFunnels για μικρές επιχειρήσεις. Όχι μόνο σας επιτρέπει να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες, αλλά επίσης συλλέγει υποψήφιους πελάτες και κλείνει τις πωλήσεις. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού, αναδυόμενα παράθυρα, γραμμές ειδοποιήσεων ή έναν ολόκληρο ιστότοπο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα.

Τώρα γίνεται πιο εύκολο να επιδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με σελίδες προορισμού και ιστότοπους που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας που θα επηρεάσουν έντονα τους επισκέπτες σας να αναλάβουν δράση. Αυτή η λύση βοηθά επίσης στην ανάπτυξη της λίστας των συνδρομητών email και στην παροχή περιεχομένου βελτιστοποιημένου ως προς τις μετατροπές σε αυτούς.

Επιπλέον, το Leadpages περιέχει ενσωματωμένα ταμεία και υποστήριξη ενοποίησης με το Stripe για ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν όσες δοκιμές διαχωρισμού θέλουν για μέγιστα αποτελέσματα και να παρακολουθούν την απόδοση σε πραγματικό χρόνο από τον πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων για να βελτιστοποιήσουν διαφορετικές πτυχές των καμπανιών μάρκετινγκ.

Simvoly

Simvoly είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους δημιουργίας διοχετεύσεων πωλήσεων, ιστότοπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Είτε συλλέγει δυνητικούς πελάτες είτε δημιουργεί κουίζ, αυτό το εργαλείο έχει όλα όσα χρειάζεστε για το επόμενο έργο σας.

Αυτό το εργαλείο συνοδεύεται από ένα ομαλό πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ακόμη και χωρίς να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη σελίδα προορισμού και τα ταμεία.

Σας βοηθά να κάνετε μετατροπές καλύτερα από μια κανονική σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμόζοντας τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Μπορείτε, επίσης, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να εμφανίσετε προσφορές για να αυξήσετε την αξία κάθε παραγγελίας.

Το Simvoly παρέχει επίσης λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα, τις μετατροπές και τις πωλήσεις. Έτσι, μπορείτε να εντοπίσετε τα μειονεκτήματά σας και να αναδιαμορφώσετε το μοντέλο μάρκετινγκ. Σας επιτρέπει επίσης να συλλέγετε περισσότερες πληροφορίες από τους δυνητικούς πελάτες σας μέσω κουίζ και ερευνών πολλαπλών βημάτων.

Κάρτρα

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις συχνά χρειάζονται συντονισμό μεταξύ πολλαπλών λύσεων, οδηγώντας σε μια απογοητευτική και χρονοβόρα διαδικασία. Κάρτρα σας φέρνει όλα όσα χρειάζεστε για διαδικτυακές επιχειρήσεις κάτω από μια ομπρέλα.

Αυτή η πλατφόρμα σάς προσφέρει πολλά επιχειρηματικά εργαλεία που επικεντρώνονται στη δημιουργία διοχετεύσεων πωλήσεων με υψηλή παραγωγή δυνητικών πελατών. Παραμένετε στον έλεγχο της στρατηγικής μάρκετινγκ καθώς σας επιτρέπει να ορίσετε τους κανόνες.

Είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως η διαμόρφωση προγράμματος θυγατρικών και το λογισμικό γραφείου υποστήριξης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αυτοματοποιήσουν τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email και SMS με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου για να αποκτήσουν καλύτερους δυνητικούς πελάτες και μάρκετινγκ.

Το Kartra σάς επιτρέπει επίσης να φιλοξενείτε μόνοι σας τα βίντεό σας, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείτε εξωτερικές υπηρεσίες όπως το Vimeo ή το Wistia. Επιπλέον, προσφέρει χαρακτηριστικά όπως δυναμικά OTO, συμπεριφορικό μάρκετινγκ, εγκατάλειψη καλαθιού και συστήματα μάρκετινγκ σπανιότητας.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει για μερικά συναρπαστικά ονόματα του οικοσυστήματος ψηφιακού μάρκετινγκ που σας βοηθούν να αυξήσετε τα έσοδα μέσω διοχετεύσεων πωλήσεων. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις ClickFunnels προτού λάβετε την απόφαση αγοράς.

Εφόσον είστε εδώ, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για να καταχωρίσετε ή να λανσάρετε το προϊόν σας.