12 Αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας email για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις

Τα email παραμένουν ο βασικός μοχλός απόκτησης και διατήρησης πελατών για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις. Παρόλο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανθούν με τα likes, τα σχόλια, τα tweets και τα shares τους, εξακολουθούν να μην ξεπερνούν τη σημασία των email.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, Το 81% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εξακολουθούν να εξαρτώνται από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως το κύριο κανάλι τους για την απόκτηση πελατών. Τα ευρήματα δείχνουν ότι η αποστολή email εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για άμεση προσέγγιση και αντίκτυπο.

Καθώς οι επιχειρήσεις πρέπει να στέλνουν και να λαμβάνουν χιλιάδες email κάθε μέρα, η διαχείρισή τους δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Επιπλέον, τα email της επιχείρησής σας περιέχουν το όνομα τομέα της εταιρείας σας, το οποίο, με τη σειρά του, βοηθά στην εδραίωση της αξιοπιστίας σας. Ως εκ τούτου, είναι λογικό για τις επιχειρήσεις να εκφορτώνουν τη φιλοξενία email σε ειδικούς.

Έτσι, όταν ένας πελάτης λαμβάνει το email σας με το όνομα της εταιρείας πάνω του, μπορεί να αναζητήσει την εταιρεία σας για να λάβει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας που μπορεί να τραβήξουν την προσοχή του.

Γιατί να προτιμήσετε τη φιλοξενία email για επιχειρήσεις αντί για δωρεάν όπως το Gmail;

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν δωρεάν υπηρεσίες μπορεί να φαίνονται αντιεπαγγελματικές. Ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να κρίνουν τη νομιμότητα της εταιρείας σας. Μερικοί άνθρωποι έχουν μια εσφαλμένη αντίληψη ότι δεν είστε σοβαροί για την επιχείρησή σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι η επιχείρησή σας δεν θα είναι μακροπρόθεσμα. Υπάρχει μια δίκαιη πιθανότητα η επιχείρησή σας να γίνει ευάλωτη σε εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να θέλετε για την επιχείρησή σας!

Επομένως, αντί να ζητάτε δωρεάν email για την επιχείρησή σας όπως το Gmail, το Outlook, το Yahoo και άλλα, είναι καλή ιδέα να πληρώσετε και να επιλέξετε μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας. Η επένδυση μερικών δολαρίων στη φιλοξενία επαγγελματικών email μπορεί να σώσει την επιχείρησή σας από τέτοιες αρνητικές αντιλήψεις και να σας βοηθήσει να καθιερώσετε την επιχείρησή σας ως νόμιμη και αξιόπιστη. Είναι μια κατάσταση win-win για την επιχείρησή σας καθώς και για τους πελάτες σας προστατεύοντας τα συμφέροντά τους.

Ας μάθουμε μερικά από τα οφέλη της χρήσης επαγγελματικού email.

Χτίζει εμπιστοσύνη

Εάν θέλετε οι πελάτες σας να λάβουν σοβαρά υπόψη την επιχείρησή σας, το να έχετε μια ανώνυμη ταυτότητα δεν θα λειτουργήσει. Η δωρεάν απόκτηση ενός λογαριασμού email δεν είναι κάτι πιο έξυπνο αυτές τις μέρες, και αν είστε επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει εμπιστοσύνη, πρέπει να ξεχωρίσετε στο πλήθος.

Με ένα επαγγελματικό email, οι πελάτες σας μπορούν να αναγνωρίσουν την επιχείρησή σας ως αξιόπιστη, κάτι που είναι το πρώτο βήμα για την ηγεσία μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Παρόλο που έχετε μια μικρή ομάδα, μπορείτε να δώσετε μια διαφοροποιημένη ματιά στον οργανισμό σας με διαφορετικά αναγνωριστικά email για χρέωση, πωλήσεις, θέσεις εργασίας και υποστήριξη.

Δίνει επαγγελματική εντύπωση

Κάποιος το είπε σωστά –

Η πρώτη εντύπωση είναι η τελευταία εντύπωση.

Ισχύει πράγματι όταν πρόκειται για επιχειρήσεις. Τις περισσότερες φορές, αλληλεπιδράτε με τον πελάτη σας μέσω email. Τη στιγμή που ο υποψήφιος ή ο πελάτης σας ανοίγει το email, πρέπει να κάνετε αυτή τη σύνδεση για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Έχοντας ένα επαγγελματικό email δημιουργεί μια επαγγελματική εικόνα της επωνυμίας σας στα μάτια των στοχευμένων πελατών σας που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από τους υπόλοιπους.

Προστατεύει ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα

Οι δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας email αντιμετωπίζουν συχνές επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και είναι επιρρεπείς σε ανεπιθύμητα μηνύματα και στοχευμένες διαφημίσεις. Δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για την προστασία των συμφερόντων των χρηστών. Επιπλέον, δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο των email σας επίσης.

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, πρέπει να προστατεύσετε την επιχείρησή σας καθώς και τα συμφέροντα των πελατών σας μαζί με τα δεδομένα τους. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να ρισκάρετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας δωρεάν υπηρεσίες email που μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας ευάλωτη.

Αποθηκεύει τα email σας από τη μετάβαση στα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Το κακόβουλο λογισμικό και οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορούν εύκολα να στοχεύσουν δωρεάν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν χρησιμοποιείτε προσπάθειες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, η χρήση δωρεάν μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να επηρεάσει τα έσοδά σας. Αυτό οφείλεται στο ότι τα αποσταλμένα email σας ενδέχεται να εμφανίζονται ως ανεπιθύμητα. Έτσι, εάν οι πελάτες σας δεν ελέγξουν τους φακέλους ανεπιθύμητων μηνυμάτων τους, όλες οι προσπάθειές σας θα πήγαιναν μάταιες.

  Χρειάζεστε μια αποκλειστική κάρτα ήχου για τον υπολογιστή σας;

Ωστόσο, εάν παίρνετε τη φιλοξενία email από ειδικούς, σώζει τα email σας από την αναπήδηση ή τη μετάβαση σε φακέλους ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας μέσω email και να συνεχίσετε να αξιοποιείτε τα οφέλη.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και απόρρητο

Τα δωρεάν email τείνουν να ενέχουν υψηλούς κινδύνους κατάρρευσης, να κλείσουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή ακόμα και να παραβιαστούν. Όταν αυτό συμβαίνει χωρίς αντίγραφα ασφαλείας, μπορεί να κοστίσει στην επιχείρησή σας όσον αφορά τις βασικές επιχειρηματικές πληροφορίες που δεν μπορούν να ανακτηθούν. Χάνετε εμπιστευτικές πληροφορίες και σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Επωνυμία

Το επαγγελματικό email δημιουργεί μια ισχυρή ταυτότητα επωνυμίας για την επιχείρησή σας διαφημίζοντας το όνομα της εταιρείας σας. Κάνει την επωνυμία σας αξιόπιστη στα μάτια των πελατών κοιτάζοντας απλώς το όνομα.

Τώρα που έχετε μια καλή ιδέα για το πόσο σημαντικά είναι τα επαγγελματικά email για την επιχείρησή σας, παρατίθενται παρακάτω μερικές από τις αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας email που έχετε στη διάθεσή σας.

Google Workspace

Δημιουργήστε μια επαγγελματική διεύθυνση email για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας Google Workspace (παλαιότερα γνωστό ως G Suite), το οποίο είναι το Gmail που ήδη λατρεύετε. Προσφέρει στοιχεία ελέγχου διαχειριστή και μια σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Η φιλοξενία email είναι προικισμένη με εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο έξυπνα!

Το Google Workspace όχι μόνο έχει κάνει την επικοινωνία μέσω email αβίαστη αλλά και καινοτόμο, όπου μπορείτε να συνεργάζεστε σε πραγματικό χρόνο στα αρχεία σας και να έχετε πρόσβαση στο ημερολόγιο για να προγραμματίζετε συσκέψεις. Βασισμένο στην εξαιρετικά ασφαλή υποδομή της Google, προστατεύει όλα τα επιχειρηματικά δεδομένα, τους χρήστες και τις συσκευές σας. Επίσης, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο cloud και έχετε τον πλήρη έλεγχο του email σας.

Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι Gmail, Ημερολόγιο, ρεύματα, συνομιλία, Meet, Έγγραφα, Φύλλα, Φόρμες, Παρουσιάσεις, Ιστότοποι, Σενάρια εφαρμογών, Drive, Cloud Search, Keep, Διαχειριστής, vault, Endpoint και πρόσθετα.

Φιλοξενία A2

Φιλοξενία A2 είναι γεμάτο με χρήσιμα εργαλεία και λειτουργίες email που θα σας βοηθήσουν με το μάρκετινγκ μέσω email. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IMAP ή το POP3 για αποστολή ή λήψη email. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το webmail, τα RoundCube και Horde είναι προεγκατεστημένα στη διάθεσή σας. Επιπλέον, περιλαμβάνει το Mailman για να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε από μια λίστα email επιλογής.

Η υπηρεσία φιλοξενίας email σάς προσφέρει μεγαλύτερη δέσμευση χρόνου λειτουργίας για αξιόπιστη απόδοση. Κάθε λογαριασμός φιλοξενίας email φορτώνεται με μια δέσμη πόρων email δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε και να διαχειριστείτε αυτούς τους πόρους από τον πίνακα ελέγχου που ονομάζεται cPanel.

Αυτοί οι δωρεάν πόροι περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Στείλτε email σε λογαριασμούς φιλοξενίας για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς και τους κωδικούς πρόσβασης και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις POP3 ή IMAP.
 • Webmail μέσω του Roundcube και του Horde
 • BoxTrapper για επαλήθευση του αποστολέα
 • SpamAssassin για φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Barracuda για βελτιωμένο φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων ελέγχοντας κάθε εισερχόμενο email
 • Έλεγχος ταυτότητας και προώθηση email
 • MX Entry για αποστολή email
 • Αυτόματοι απαντητές, λίστα αλληλογραφίας, κρυπτογράφηση και πολλά άλλα

ScalaHosting

ScalaHosting είναι ένας ασφαλής πάροχος φιλοξενίας email για την επιχείρησή σας που προσφέρει μέγιστη δυνατότητα παράδοσης και ασφάλεια. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ύπαρξη θυρίδων email σε ξεχωριστό περιβάλλον cloud με το ScalaHosting.

Το ScalaHosting προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να αποφύγετε τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας.

Επιπλέον, σας βοηθά να ρυθμίσετε τις πωλήσεις και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βοηθούν την ομάδα σας να προσεγγίσει γρήγορα κάθε υποψήφιο πελάτη ή αίτημα. Επιπλέον, χρησιμοποιεί το SShield, το οποίο είναι η απόλυτη λύση κυβερνοασφάλειας που αναπτύσσεται εσωτερικά από αυτούς. Το SShield ακολουθεί απλή λογική, ελέγχει και επιθεωρεί κώδικα και συλλαμβάνει κακόβουλες δραστηριότητες για να σώσει τις επιχειρήσεις από τους χάκερ.

Θα έχετε το Spanel και το SWordPressManager που σχεδιάζονται και αναπτύσσονται εσωτερικά με βάση την έρευνα και την πρακτική εμπειρία της ομάδας της ScalaHosting για περισσότερα από 11 χρόνια. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει βασικές λειτουργίες, όπως δωρεάν τομέα email, δωρεάν μετεγκατάσταση, αποκλειστικό περιβάλλον, αποκλειστική διεύθυνση IP, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια από λίστες αποκλεισμού και πολλά άλλα.

Επιλέξτε το πρόγραμμά σας από 9,95 $/μήνα, συμπεριλαμβανομένου 1 πυρήνα CPU, 2 GB RAM, 20 GB SSD και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τιτάν

Η σουίτα επαγγελματικών email του Titan έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτύξουν την επωνυμία τους και να οικοδομήσουν ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες τους, προσφέροντας email στον τομέα τους και εργαλεία που βελτιώνουν την παραγωγικότητα.

Η ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων του Titan περιλαμβάνει email, κοινόχρηστο ημερολόγιο και άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθώς και χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως:

 • Πρότυπα email για αποθήκευση και επαναχρησιμοποίηση των κοινών αποστολών email. Αυτό βοηθά τους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο όταν στέλνουν επαναλαμβανόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως υπενθυμίσεις ραντεβού ή παρακολούθηση πωλήσεων.
 • Προγραμματίστε την αποστολή που επιτρέπει στους χρήστες να συνθέσουν ένα email και να προγραμματίσουν την αποστολή του στον βέλτιστο χρόνο.
 • Διαβάστε τις αποδείξεις που ειδοποιούν τους χρήστες όταν ανοίξει το απεσταλμένο email τους—μια ιδανική λειτουργία για να γνωρίζετε πότε πρέπει να ακολουθήσετε.
 • Οι Υπενθυμίσεις παρακολούθησης μπορούν να ρυθμιστούν για να ωθήσουν τον χρήστη να συνεχίσει σε περίπτωση μη απάντησης.
  20 Best After Effects Alternative

Το Titan διευκολύνει επίσης την εισαγωγή επαφών από άλλες υπηρεσίες email και τη διαχείριση πολλών λογαριασμών σε μια ενιαία διεπαφή. Επιπλέον, η φιλική και έμπειρη ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι διαθέσιμη 24/7 σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια. Με εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%, οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα email τους θα λαμβάνονται πάντα.

DreamHost

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας email από DreamHost για να δημιουργήσετε μια ισχυρή επιχειρηματική εικόνα τόσο στους πελάτες όσο και στους υποψήφιους πελάτες σας. Θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα από τη διεύθυνση email σας που ταιριάζουν με τον ιστότοπό σας.

Για να ξεκινήσετε με το DreamHost, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας. Αυτή η αξιόπιστη, απλή, αλλά στιβαρή πλατφόρμα λειτουργεί με όποιο όνομα τομέα κατέχετε.

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε email μεταξύ διαφορετικών φακέλων, να δρομολογήσετε μηνύματα μέσω προσαρμοσμένων ονομάτων και να ρυθμίσετε αυτόματα τα φίλτρα παράδοσης. Ως αποτέλεσμα της καινοτόμου υποστήριξης IMAP, συγχρονίζει πάντα τα email σας, είτε χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή, smartphone, tablet, smartwatch, επιτραπέζιο υπολογιστή κ.λπ.

Το DreamHost παρέχει αυτόματα δωρεάν ένα φίλτρο εισερχόμενων ανεπιθύμητων μηνυμάτων για να παρακολουθεί τις διαδικτυακές απειλές και να προστατεύει τα εισερχόμενά σας από επιθέσεις phishing, ιούς κ.λπ. Επιπλέον, το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο Webmail χωρίς διαφημίσεις.

Το πανίσχυρο πρόγραμμα φιλοξενίας email της DreamHost είναι προσιτό και ξεκινά από μόλις 1,67 $/μήνα/ταχυδρομείο, συμπεριλαμβανομένου 25 GB αποθηκευτικού χώρου. Έχετε επίσης μια επιλογή για να εγγραφείτε Google Workspace.

Zoho Mail

Θέλετε να απολαύσετε κρυπτογραφημένη, ασφαλή και δωρεάν φιλοξενία;

Το Zoho μπορεί να τα καλύψει όλα μαζί με εγγυημένο απόρρητο. Με αυτήν τη φιλοξενία email, μπορείτε να επιτύχετε ευέλικτη και βελτιωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Παρέχει επαγγελματικά αναγνωριστικά email για να δώσει στην επωνυμία σας μεγαλύτερη ορατότητα και αυθεντικότητα.

Τα κέντρα δεδομένων της Zoho Mail διαθέτουν επιτήρηση και ασφάλεια υψηλής ποιότητας για να σας παρέχουν αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας. Τόσο η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο όσο και η κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας γίνεται για την ασφάλεια των email σας μαζί με την κρυπτογράφηση μηνυμάτων μέσω S/MIME.

Χρησιμοποιώντας τον ισχυρό και απλό πίνακα ελέγχου της Zoho, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις ρυθμίσεις, την προσαρμογή και τη διαμόρφωση. Μπορείτε να προσθέσετε ομαλά χρήστες, να ρυθμίσετε τις πολιτικές σας, να διαχειριστείτε ονόματα ομάδων και πολλά άλλα. Διατηρήστε τα email σας για ορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τυχόν νομικές επιθέσεις. Προσφέρει επίσης e-Discovery για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γρήγορα τα διατηρημένα email σας.

Η διαχείριση της επαγγελματικής επικοινωνίας είναι απρόσκοπτη, καθώς η εφαρμογή Zoho Mail μπορεί να ληφθεί στις συσκευές σας Android ή iOS. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε επίσης να προσθέσετε γεύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας χρησιμοποιώντας Ροές και να προσθέσετε ετικέτες σε ομάδες, να σχολιάσετε, να μοιραστείτε αρχεία και να διαχειριστείτε εύκολα εργασίες.

Rackspace

Αν ψάχνετε για οικονομική φιλοξενία email για την επιχείρησή σας, Rackspace είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έχετε. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν στα email τους μια επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να επενδύσουν πολλά. Μέσω του premium φιλτραρίσματος, τα εισερχόμενά σας θα είναι απαλλαγμένα από ανεπιθύμητα μηνύματα και κακόβουλες δραστηριότητες. Εκτός αυτού, σας παρέχει επίσης πλήρη ιδιωτικότητα και ασφάλεια στα ευαίσθητα επιχειρηματικά σας δεδομένα.

Το Rackspace σάς παρέχει επίσης ομαλή μετάβαση από τα προηγούμενα email σας σε νέα επαγγελματικά email με τους εξαιρετικά αφοσιωμένους ειδικούς τους. Απλώς έχετε κατά νου πού είχατε καταχωρίσει το όνομα τομέα σας και αφήστε τα υπόλοιπα στους ειδικούς του Rackspace.

Σε προσιτή τιμή μόλις 2,99 $ ανά χρήστη κάθε μήνα, το Rackspace προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε για την απρόσκοπτη λειτουργία των email της επιχείρησής σας, όπως:

 • Γραμματοκιβώτιο 25 GB
 • Outlook, webmail και πρόσβαση σε κινητά
 • Απεριόριστη λίστα ομάδων, ψευδώνυμα και προώθηση
 • Αρχειοθέτηση email

Microsoft 365

Δημιουργήστε email business-class επιλέγοντας Microsoft 365 ως οικοδεσπότης του email σας και μείνετε πάντα συγχρονισμένοι. Αποκτήστε πρόσβαση στα email, τα κοινόχρηστα ημερολόγια και τις επαφές σας από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας, είτε είναι υπολογιστής είτε κινητό τηλέφωνο.

Σε περίπτωση που χάσετε το τηλέφωνό σας με όλα τα επαγγελματικά email σας, μην πανικοβληθείτε! Εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να διαγράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξ αποστάσεως, προκειμένου να διατηρήσετε ασφαλείς τις πληροφορίες της επιχείρησής σας. Το Microsoft 365 σάς δίνει την ελευθερία να προσαρμόσετε κάθε email δημιουργώντας προσαρμοσμένες μορφές, χρησιμοποιώντας το όνομα τομέα και τις εικόνες σας κ.λπ.

Μπορείτε να στείλετε αρχεία έως και 150 MB χρησιμοποιώντας αυτήν τη φιλοξενία email. Παρέχει επίσης 100 GB αποθηκευτικού χώρου για να σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα email σας με προσαρμοσμένες εικόνες και μορφές. Με ένα απλό κέντρο διαχείρισης, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα email σας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας νέων λογαριασμών, της διαγραφής, της δημιουργίας προσαρμοσμένων σεναρίων και ούτω καθεξής.

  Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο που παραλείψατε σε ένα torrent

Το Microsoft 365 σάς προσφέρει το καλύτερο φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων και προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού για την προστασία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από πιθανά εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, έχετε επίσης δυνατότητες αρχειοθέτησης και eDiscovery.

Πάμε μπαμπά

Ρίξτε μια αιώνια εντύπωση στο μυαλό των πελατών σας χρησιμοποιώντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επαγγελματική εμφάνιση Πάμε μπαμπά που επαινεί την επιχείρησή σας. Περιλαμβάνει εύχρηστες λειτουργίες όπως επαφές, ημερολόγια, πύλη webmail και εργασίες. Τα email λειτουργούν εξαιρετικά σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων, και συγχρονίζονται αυτόματα για να διατηρούνται ενημερωμένα τα email σας.

Το GoDaddy περιλαμβάνει ένα βιομηχανικό φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να σας παρέχει καθαρά εισερχόμενα και μπορεί να αποκλείει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δυνητικά επιβλαβή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μέρα με τα φίλτρα προστασίας από ιούς και την κρυπτογράφηση 256 bit. Συνδυάζει αυτοματοποιημένες οθόνες απειλών, εξελιγμένες αναλύσεις δεδομένων και μια ειδική ομάδα ειδικών σε θέματα ασφάλειας για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη διεύθυνση email σας για να την κάνετε εντυπωσιακή και μοναδική για να διακριθείτε στο πλήθος, αλλά να διατηρήσετε επαγγελματική εμφάνιση με σχέδια χωρίς διαφημίσεις. Ρίξτε μια ματιά στα περιεχόμενα των συνημμένων email σας πριν τα στείλετε, χρησιμοποιήστε μια πύλη webmail για να διαχειριστείτε τον διαδικτυακό σας χώρο με προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων αθλημάτων, καιρού, ειδήσεων κ.λπ.

Amazon Workmail

Amazon Workmail προσφέρει μια ασφαλή και εύκολη στη διαχείριση επιχειρηματική υπηρεσία email, επιπλέον, για την υποστήριξη υπαρχουσών εφαρμογών πελάτη email για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Αποκτήστε πρόσβαση στα email, τα ημερολόγια και τις επαφές σας ανώδυνα, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές-πελάτες της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένου του Outlook και άλλων εγγενών εφαρμογών email Android ή iOS που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο IMAP. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε.

Ενσωματώστε τα email σας απρόσκοπτα με τον τρέχοντα εταιρικό σας κατάλογο. Σας δίνει επίσης την επιλογή να κρυπτογραφήσετε δεδομένα μαζί με τη θέση αποθήκευσης. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τη διαλειτουργικότητα του Microsoft Exchange Server και να διαχειριστείτε τους χρήστες, τους πόρους και τις ομάδες σας μέσω του SDK.

Το Amazon Workmail παρέχει ασφάλεια σε επίπεδο επιχείρησης στα δεδομένα σας μέσω της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κλειδιών AWS. Σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο των email και των δεδομένων σας και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον τρόπο που θέλετε. Παρέχει 50 GB αποθηκευτικού χώρου για τα email και τα δεδομένα σας.

Fastmail

Fastmail σας επιτρέπει να δημιουργείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας που μπορούν να ταιριάζουν με τον ιστότοπό σας προσφέροντας ευκολία προσαρμογής. Μπορείτε να διαχειριστείτε έξυπνα τα email σας χρησιμοποιώντας ένα inbox κάθε φορά που στέλνετε και ανοίγετε μηνύματα. Μπορείτε να μοιράζεστε φακέλους email, επαφές και ημερολόγια με την ομάδα σας για την ομαλή ροή των πληροφοριών και να προγραμματίζετε γρήγορα τις συναντήσεις σας.

Προσφέρει το Topicbox όπου οι ομάδες σας μπορούν να μοιράζονται πόρους και πληροφορίες και σας επιτρέπει να προσεγγίσετε ολόκληρη την ομάδα σε ένα μέρος. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το αρχείο της εταιρείας σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα και να το διαχειριστείτε. Χρησιμοποιώντας το Fastmail, μπορείτε να διαχειριστείτε τα επίπεδα πρόσβασης email και να χρησιμοποιήσετε σύνθετες ρυθμίσεις για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα κατάλληλο πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Namecheap

Namecheap είναι μια γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής υπηρεσία φιλοξενίας email που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η διαχείριση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ημερολογίου, των επαφών και του γενικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολη με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Μπορείτε ακόμη να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή του Namecheap για δύο μήνες για να γνωρίσετε την αποτελεσματικότητα αυτής της πλατφόρμας και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα σχέδιο για να συνεχίσετε να αξιοποιείτε τα οφέλη του σε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Είναι γρήγορα συμβατό με τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των Android, Windows ή iOS. Προσφέρει email που βασίζονται σε τομέα, ενοποιημένα εισερχόμενα, προστασία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, υπογραφές HTML, πρόσβαση POP3 ή IMAP και ασφαλή πρόσβαση στο email με κάθε σχέδιο.

Απολαύστε απρόσκοπτη και ασφαλή συνεργασία με το email της επιχείρησής σας, κοινοποιώντας email, επαφές, έγγραφα, συναντήσεις, υπολογιστικά φύλλα και λίστες εργασιών. Μπορείτε να περιμένετε υψηλή απόδοση από την υπηρεσία φιλοξενίας που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν τα email σας πήγαν στον προορισμό ή όχι, η Namecheap φροντίζει για αυτό!

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στα email σας, διατηρώντας παράλληλα τα διαπιστευτήριά σας ασφαλή. Παρέχει κορυφαία ασφάλεια μέσω του Universal 2nd Factor (U2F) και του Time-based One-Time Password (TOTP).

συμπέρασμα

Το email εξελίσσεται με νέες και καινοτόμες δυνατότητες που σας βοηθούν να επικοινωνείτε απρόσκοπτα με τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες σας. Τα επαγγελματικά email παρέχουν όχι μόνο μια επαγγελματική πινελιά στην επιχείρησή σας, αλλά και διευρύνουν την παρουσία της επωνυμίας σας. Με τις παραπάνω υπηρεσίες φιλοξενίας email, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα email σας, να ασφαλίσετε τα δεδομένα σας και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας.

Στη συνέχεια, μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε για τις λύσεις φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.