11 Cool γραφεία παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες [2022]

Σε ποιον δεν αρέσει να παίζει παιχνίδια! Όσον αφορά τα επαγγελματικά παιχνίδια, οι παίκτες λατρεύουν πολύ τον μοντέρνο εξοπλισμό.

Το gaming έχει γίνει μια ακμάζουσα βιομηχανία όπου οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν καριέρα ως προγραμματιστές και παίκτες. Η τρέλα του gaming έχει φτάσει σε νέο επίπεδο λόγω πολλών παιχνιδιών όπως το PUBG, το Minecraft, το Valorant, το Counter-Strike και άλλα παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Οι ομάδες συμμετέχουν σε διαγωνισμούς gaming σε διαφορετικά επίπεδα και κερδίζουν πολλά βραβεία 💰 επίσης.

Τα παιχνίδια που έχουν επιλογές για πολλούς παίκτες έχουν γίνει τα πιο διάσημα επειδή οι άνθρωποι έχουν έναν τρόπο να κάθονται στο σπίτι και να συνδέονται μέσω φωνητικής συνομιλίας με φίλους και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι επαγγελματίες παίκτες δεν συμβιβάζονται ποτέ με τον εξοπλισμό παιχνιδιών τους και το πιο σημαντικό πράγμα που δεν χάνουν ποτέ είναι ένα δροσερό γραφείο παιχνιδιών. Ένα γραφείο τυχερών παιχνιδιών μπορεί να μην επηρεάζει τους πίνακες κατάταξης, αλλά σίγουρα αφορά την εμπειρία του παιχνιδιού σε αυτό. Όταν παίζεις σε ένα εργονομικό γραφείο παιχνιδιών, είναι εντελώς διαφορετική απόλαυση και άνεση. Εάν έχετε ήδη βάλει κάποια χρήματα στην καλύτερη καρέκλα τυχερών παιχνιδιών, τότε δεν θα μπορούσε να υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσερό γραφείο παιχνιδιών για να το συμπληρώσει.

Όταν είστε εκεί έξω για να αγοράσετε ένα γραφείο παιχνιδιών, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες για να αποκτήσετε το καλύτερο. Μερικοί παράγοντες περιλαμβάνουν την ανθεκτικότητα, τον χώρο στο γραφείο, τη δυνατότητα ρύθμισης ύψους, ακόμη και τη δυνατότητα οπίσθιου φωτισμού RGB.

Έχουμε καταλήξει σε μια λίστα με τα καλύτερα γραφεία παιχνιδιών για να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε το σωστό. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, θα μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή αφού περάσετε από αυτήν τη λίστα.

Eureka Ergonomic

ο Eureka Ergonomic Z1-S θα ήταν σίγουρα το πιο ωραίο γραφείο παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες λόγω της κομψής σχεδίασής του. Για να ξέρετε ότι αυτό το γραφείο έχει κατασκευαστεί ειδικά για παιχνίδια, υπάρχει ένα ράφι για τη συγκράτηση των χειριστηρίων και άλλων αξεσουάρ, καθώς και μια ποτηροθήκη.

Ο χώρος της επιφάνειας εργασίας μπορεί να φαίνεται ελάχιστος σε αυτό το γραφείο παιχνιδιών σε σύγκριση με τα άλλα στην αγορά, αλλά θα μπορούσε εύκολα να χωρέσει σε δύο οθόνες μαζί. Αυτό το προϊόν δεν αφορά μόνο την αισθητική του, αλλά τα πόδια σε σχήμα z είναι αρκετά σταθερά και σταθερά για να κρατούν το φορτίο. Ο φωτισμός RGB έρχεται με 8 λειτουργίες φωτισμού και 6 διαφορετικά χρώματα για να βελτιώσει την εμπειρία των gamers. Έρχεται επίσης με ένα πολύ μεγάλο mousepad για το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας για παιχνίδια.

Το Eureka πιστεύει στην παροχή μιας κορυφαίας εμπειρίας gaming σε επαγγελματίες παίκτες με όλα τα χαρακτηριστικά στο καλύτερο επίπεδο. Δημιουργήστε τον δικό σας σταθμό μάχης με αυτό το μινιμαλιστικό γραφείο παιχνιδιών.

Κύριε IRONSTONE

Ο Mr Ironstone δεν θα έμοιαζε με το ωραιότερο γραφείο παιχνιδιών, αλλά είναι σίγουρα ένα αποτελεσματικό για την τιμή που το αγοράζετε. Τα πόδια τύπου R που ενσωματώνονται στο γραφείο δημιουργούν μια εξαιρετική αίσθηση ισορροπίας παρέχοντας σταθερό κράτημα. Το επάνω μέρος αυτού του γραφείου τυχερών παιχνιδιών είναι αρκετά εκτεταμένο και ο απλός σχεδιασμός του διευκολύνει τη χρήση του χώρου στο δωμάτιό σας μετακινώντας το όπως θέλετε.

  10 γρήγορα βήματα για να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή

Το γραφείο διαθέτει γάντζο ακουστικών και ποτηροθήκη για βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού όταν κάθεστε εκεί για πολλή ώρα. Έρχεται με μια πλαστικοποιημένη επιφάνεια εργασίας για να αποτρέψει τους λεκέδες από το να κολλήσουν στο γραφείο και να κάνει τη διαδικασία καθαρισμού αρκετά απλή.

Αυτό είναι ένα ελαφρύ και εξαιρετικά φορητό γραφείο παιχνιδιών με αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό παιχνιδιού σας, όπως οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και άλλα.

Thermaltake

Γραφείο παιχνιδιών Thermaltake δεν είναι καθόλου φθηνό, αλλά είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό που διατίθεται στην αγορά. Το γραφείο διαθέτει ένα αρκετά εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων και έξι πίνακες ελέγχου που είναι χρήσιμοι για την προσαρμογή τεσσάρων προγραμματιζόμενων ρυθμίσεων επιπέδου και διαφόρων επιλογών οθόνης.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το δροσερό γραφείο παιχνιδιών είναι ο φωτισμός RGB που θα μπορούσε να συγχρονιστεί με το γραφείο. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από όρθια θέση σε καθιστή θέση με αυτό το γραφείο παιχνιδιών πατώντας ένα μόνο κουμπί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό iTake για τον έλεγχο των 20 προσαρμόσιμων ζωνών φωτισμού στο γραφείο. Διαθέτει επίσης 8 δυναμικά εφέ φωτισμού.

ΑΝΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γραφείο παιχνιδιών Respawn 1000 έχει σχεδιαστεί καινοτόμα για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αυτός ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός συνοδεύεται από ποτηροθήκη για να σας κρατά ενυδατωμένη όλη την ώρα ενώ είστε απασχολημένοι με παιχνίδια για πολλές ώρες. Το πιο εκπληκτικό με τον εργονομικό σχεδιασμό του είναι ότι θα εμπόδιζε τους καρπούς σας από το να κρέμονται από οποιεσδήποτε άβολες γωνίες. Οι ρυθμιζόμενες ολισθήσεις παρέχουν περισσότερο έλεγχο σε αυτό το γραφείο παιχνιδιών.

Αυτός ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διαθέτει υπερυψωμένα ηχεία και ράφια οθόνης για βελτιωμένες εξόδους ήχου και εικόνας. Αυτό το γραφείο παιχνιδιών διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη και μπορείτε να προσαρμόσετε τα ύψη και των δύο αυτών γραφείων πολύ εύκολα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για παιχνίδια.

Vitesse

Εάν ασχολείστε πλήρως με τα παιχνίδια, σίγουρα θα επικεντρωθείτε στο να βάλετε στα χέρια σας όλα τα όμορφα αξεσουάρ και εξοπλισμό για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο παιχνίδι. Το Vitesse Gaming Desk είναι το τέλειο πράγμα που χρειάζεστε για να κρατάτε όλα τα αξεσουάρ παιχνιδιών σας σε ένα μέρος μαζί με τα δευτερεύοντα περιφερειακά. Τα πάντα παραμένουν τακτοποιημένα για να κρατάτε τον εξοπλισμό σας κοντά σας.

Το γραφείο αποτελείται από ποτηροθήκη και άγκιστρο ακουστικών στις απέναντι πλευρές του. Έρχεται επίσης με ένα ανθεκτικό ράφι που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση των χειριστηρίων, το οποίο θα μπορούσε να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο επάνω μέρος του γραφείου. Το πιο καινοτόμο πράγμα σε αυτό το γραφείο παιχνιδιών είναι η διαθεσιμότητα τεσσάρων θυρών φόρτισης για εύκολη πρόσβαση στη φόρτιση.

Μπορείτε να ρυθμίσετε πολλές οθόνες σε αυτό το γραφείο χωρίς να ανησυχείτε μήπως καταρρεύσει ολόκληρη η εγκατάσταση. Η σχεδίαση σε σχήμα Τ δεν είναι η καλύτερη για γραφεία παιχνιδιών, αλλά σίγουρα θα έκανε τη δουλειά σας. Αυτό το premium γραφείο διαθέτει σκελετό από ατσάλι που εξασφαλίζει σταθερότητα ενώ απολαμβάνετε το παιχνίδι σας.

  8 Συμβουλές για εξοικονόμηση μπαταρίας στο iPhone σας

ατλαντικός

ο Γραφείο Atlantic Original έχει σχεδιαστεί ειδικά για παίκτες για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι έρχεται με πολλές λειτουργίες συσκευασμένες σε ένα μικρό γραφείο. Το γραφείο συνοδεύεται από ποτηροθήκη, δίσκο αξεσουάρ που είναι χρήσιμος για την τοποθέτηση τηλεφώνων, tablet ή άλλων αντικειμένων, 2 δίσκους για τη ρύθμιση διπλών ηχείων και σύστημα διαχείρισης καλωδίων.

Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων κάνει ολόκληρη την εγκατάσταση σας να φαίνεται αρκετά οργανωμένη και τακτοποιημένη. Το πλαίσιο της ράβδου από χάλυβα είναι στιβαρό και αρκετά ανθεκτικό για να χειριστεί την εγκατάσταση σας. Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το υπέροχο γραφείο παιχνιδιών σε πολύ προσιτή τιμή.

Η έλλειψη χώρου στο γραφείο είναι το μόνο μειονέκτημα αυτού του γραφείου παιχνιδιών. Εάν έχετε μια ρύθμιση πολλών μεγάλων οθονών, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να αφαιρέσετε την ανυψωμένη βάση της οθόνης, ενώ η δεύτερη είναι να συνδέσετε και τις δύο οθόνες με τη βοήθεια ενός σφιγκτήρα.

Cougar Mars

Το γραφείο παιχνιδιών Cougar Mars είναι ένα στιβαρό και ανθεκτικό που χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να συναρμολογηθεί πλήρως. Αφού συναρμολογήσετε αυτό το γραφείο παιχνιδιών με ένα στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το ύψος σύμφωνα με την άνεσή σας με τα τρία χειροκίνητα επίπεδα που διατίθενται.

Τα εφέ φωτισμού RGB και η εξαιρετική σχεδίαση σας προσφέρουν μια εντελώς εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού. Το επάνω μέρος του γραφείου από ανθρακονήματα παρέχει αρκετό χώρο για να ρυθμίσετε εύκολα δύο οθόνες 27 ιντσών, μαζί με άλλα εργαλεία gaming στο επάνω μέρος. Οι καμπύλες άκρες και οι στρογγυλεμένες γωνίες είναι πολύ χρήσιμες, καθώς οι καρποί σας δεν θα κρέμονται πια σε άβολες γωνίες.

Οι λωρίδες φωτισμού RGB θα μπορούσαν να συγχρονιστούν συνδέοντάς τις με τη μητρική πλακέτα του υπολογιστή. Σας βοηθά επίσης να βελτιστοποιήσετε το σύστημα διαχείρισης καλωδίων με τη βοήθεια της εύκολης πρόσβασης σε θύρες ήχου και θύρες USB.

AuAg

AuAg Gaming Desk έχει μια απολύτως τεράστια επιφάνεια για να ρυθμίσετε εύκολα όλο τον εξοπλισμό παιχνιδιών σας. Ολόκληρο το γραφείο είναι χρονισμένο με ένα αδιάβροχο ύφασμα 3 χιλιοστών που θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως mousepad. Η διαδικασία καθαρισμού αυτού του γραφείου είναι αρκετά απλή, επειδή οποιοδήποτε υγρό θα γλιστράει αμέσως από το γραφείο.

Καθώς η απόσταση των ποδιών από την κορυφή αυξάνεται, προκύπτουν ζητήματα που σχετίζονται με τη σταθερότητα. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα καθώς το γραφείο παιχνιδιών AuAg διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια για να λειτουργεί ακόμα και σε ανώμαλα δάπεδα. Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τρεις οθόνες σε αυτό το γραφείο. Η αισθητική φαίνεται υπέροχη λόγω των κόκκινων γραμμών που πιτσιλίζουν στη σίγαση μαύρη κορυφή.

Μπορείτε να εστιάσετε πλήρως στο παιχνίδι σας, καθώς δεν θα υπάρχει ακαταστασία στο γραφείο, ακόμα κι αν παίζετε πολλές ώρες. Το άγκιστρο ακουστικών και η ποτηροθήκη είναι χρήσιμα όταν κάθεστε στο ίδιο μέρος για πολλή ώρα.

Eureka Electric

Όσον αφορά την εργονομική σχεδίαση σε συνδυασμό με την καινοτομία, έχετε το Γραφείο παιχνιδιών Eureka Electric Standing. Όλοι προτιμούν να παίζουν σε διαφορετικά ύψη, γι’ αυτό το Eureka βρήκε προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις για να ορίσει 4 προεπιλογές υψών μνήμης. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στο ιδανικό σας ύψος με αυτά τα προκαθορισμένα κουμπιά.

  Πώς να κλείσετε και να επανεκκινήσετε τις εφαρμογές iPhone και iPad

Ο ελεγχόμενος φωτισμός RGB δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα παιχνιδιού και σας προσφέρει μια δελεαστική εμπειρία ενώ παίζετε παιχνίδια. Μπορείτε να συγχρονίσετε τον φωτισμό με διαφορετικές επιλογές, όπως έξι μονόχρωμα χρώματα, ανακάτεμα φώτα RGB, ακόμη και φωτισμό στροβοσκοπίου. Το γραφείο διαθέτει αρκετό χώρο για να χωρέσει πολλές οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκι και οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό παιχνιδιού που μπορείτε να σκεφτείτε. Έρχεται με ένα πλήρως καλυμμένο mouse pad μαζί με έναν ειδικό δίσκο πληκτρολογίου για ομαλή αναπαραγωγή.

Για αποθήκευση, έχετε μια σχάρα για να τακτοποιήσετε τα χειριστήρια παιχνιδιών σας, 4 θύρες φόρτισης USB, μια ποτηροθήκη, διπλές βάσεις για ακουστικά και μια υποδοχή υποδοχής. Οι μεγάλοι δακτύλιοι διαχείρισης καλωδίων διευκολύνουν την τακτοποίηση όλων των καλωδίων και την καθαρή ρύθμιση του παιχνιδιού.

Η κατασκευή έχει κατασκευαστεί με συνδυασμό δομικού σχεδιασμού και στιβαρής αντοχής. Δεν γίνονται συμβιβασμοί με την αισθητική κατά την κατασκευή αυτού του σχεδίου. Το στήριγμα πλαισίου από ανθρακούχο χάλυβα διαθέτει μεταλλική επίστρωση για την αποφυγή σκουριάς και επίσης για ομαλό φινίρισμα.

Μεγάλο γραφείο παιχνιδιών

Αν σας αρέσουν τα σκληροπυρηνικά παιχνίδια και το streaming, πρέπει να έχετε ένα δροσερό γραφείο παιχνιδιών για να κάθεστε πολλές ώρες. Αυτό είναι ένα τέλειο γραφείο παιχνιδιών από τον Mr IRONSTONE που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παίκτες για να ρυθμίσουν τον εξοπλισμό τους. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τρεις οθόνες παιχνιδιών σε αυτό το γραφείο.

Το γραφείο διαθέτει γάντζο ακουστικών, ποτηροθήκη και 3 οπές διαχείρισης καλωδίων για να τακτοποιήσετε την καλωδίωση. Με τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του, σας παρέχει μια άνετη εμπειρία παιχνιδιού. Είναι αρκετά εύκολο να καθαρίσετε αυτό το γραφείο λόγω της πλαστικοποιημένης επιφάνειας, καθιστώντας το αδιάβροχο. Ακόμα κι αν παίζετε σε ανώμαλα εδάφη, η στιβαρή κατασκευή θα σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

ToughDesk 500L RGB

ToughDesk Battlestation είναι ένα γραφείο παιχνιδιών σε σχήμα L του οποίου το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί ηλεκτρικά. Η ψηφιακή πλακέτα οθόνης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προβολή ακριβών ρυθμίσεων ύψους και μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε 4 ύψη στις ρυθμίσεις μνήμης για εύκολη εναλλαγή μεταξύ τους.

Το ατσάλινο πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για βελτιωμένη αντοχή και σταθερότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η έξυπνη διαχείριση καλωδίων είναι δυνατή με το σύστημα δίσκων διαχείρισης καλωδίων για να διατηρείτε τακτοποιημένο και οργανωμένο χώρο του παιχνιδιού σας. Η κύρια επιφάνεια εργασίας διαθέτει ένα mousepad RGB, ενώ το πλαϊνό γραφείο διαθέτει ένα mousepad που δεν είναι RGB.

Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε τα εφέ φωτισμού και τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και ταχύτητας χρησιμοποιώντας το λογισμικό iTake Engine. Συγχρονίστε το πλήρες οικοσύστημά σας με αυτό το λογισμικό. Το γραφείο είναι επίσης συμβατό με το TT RGB Plus για να συντονίζει απρόσκοπτα τις χρωματικές διαμορφώσεις RGB ολόκληρου του οικοσυστήματος gaming.

συμπέρασμα

Αν ασχολείστε με τα σοβαρά παιχνίδια, τότε είναι πολύ περισσότερα από το να ρυθμίσετε απλά δροσερά φώτα LED στον χώρο σας. Ένα υψηλής ποιότητας και δροσερό γραφείο παιχνιδιών όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού σας, αλλά θα κάνει επίσης τον χώρο σας να φαίνεται πιο κομψός και διασκεδαστικός για παιχνίδι. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε σε γραφεία παιχνιδιών για μια άνετη εμπειρία παιχνιδιού.