11 τρόποι ανάκτησης από ζητήματα παράδοσης email

Η καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία, εάν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάσουν στο κοινό-στόχο σας. Ωστόσο, τα αναπήδηση email συχνά μειώνουν το ποσοστό επιτυχίας.

Η έννοια του email marketing είναι να πείσετε το κοινό σας να αγοράσει ή να εγγραφεί. Παίρνουν το ενημερωτικό δελτίο σας στα εισερχόμενα, το ανοίγουν και το διαβάζουν. Εάν η πρόταση αξίας είναι καλή, ενεργούν στις επεξηγήσεις όπως Προβολή προϊόντων, Προσθήκη στο καλάθι, Ολοκλήρωση αγοράς κ.λπ.

Όλα φαίνονται βελτιωμένα και ομαλά μέχρι να δείτε τα μηνύματα λάθους παράδοσης email όπως “Η θερμοκρασία απέτυχε / απορρίφθηκε”, “Ανεπιθύμητα/ψάρεμα”, “Το μήνυμα δεν παραδόθηκε” κ.λπ. Αυτό βλάπτει το ποσοστό επιτυχίας της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πίνακας περιεχομένων

Σημασία της παράδοσης email στο μάρκετινγκ μέσω email

Εάν δεν μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμά σας σε έναν υποψήφιο πελάτη, μην περιμένετε να γίνει πελάτης σύντομα. Οτιδήποτε άλλο, όπως ο ρυθμός ανοίγματος, το ποσοστό κλικ, η προσθήκη στα καλάθια, οι συνδρομές κ.λπ., έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Να γιατί το ποσοστό παράδοσης email είναι ζωτικής σημασίας:

#1. Προσεγγίστε το κοινό

Ένα υψηλό ποσοστό παράδοσης email διασφαλίζει ότι τα email σας φθάνουν πραγματικά στο κοινό που θέλετε. Αυτό σας επιτρέπει να μεταδώσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας.

#2. Μεγιστοποίηση απόδοσης επένδυσης (ROI).

Όταν τα email μάρκετινγκ φτάνουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες, η πιθανότητα μετατροπής αυξάνεται. Για παράδειγμα, όταν το ποσοστό μετατροπών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός προϊόντος SaaS είναι 3%, λαμβάνετε 3 πωλήσεις όταν το email σας φτάσει τους 100 κατάλληλους δυνητικούς πελάτες.

Λόγω των αναπήδησης email, ας πούμε ότι η καμπάνια σας θα μπορούσε να φτάσει μόνο τους 50 πελάτες. Τι πλήθος πωλήσεων περιμένετε; Κάντε τα μαθηματικά!

Για να σας βοηθήσουμε, είναι 1,5. Έτσι, η απόδοση επένδυσης (ROI) μειώνεται δραματικά όταν αυξάνεται το ποσοστό αναπήδησης email. Το ‘πιασες! Το ποσοστό αναπήδησης email είναι επίσης μια μέτρηση για το μάρκετινγκ μέσω email. Θα το εξηγήσω αργότερα.

Πιστεύετε ότι μπορείτε να τα πάτε καλύτερα με έναν ειδικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις πλατφόρμες προσλήψεων μάρκετινγκ για να προσλάβετε τους καλύτερους εμπόρους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email αναπήδησης: Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Όταν οι πάροχοι υπηρεσιών email δεν μπορούν να παραδώσουν ένα email για οποιονδήποτε λόγο, σας στέλνουν μια αναφορά παράδοσης email. Περιγράφει τα ζητήματα λόγω των οποίων το πρόγραμμα-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν ήταν σε θέση να παραδώσει το email σας.

Η παραπάνω εικόνα σας δίνει μια ματιά σε ένα μήνυμα αναπήδησης email από το πρόγραμμα-πελάτη email. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν παραδόθηκε από το Gmail λόγω του προβλήματος διεύθυνσης, το οποίο είναι μια μαλακή αναπήδηση. Περισσότερα για αυτό αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι αποτυχημένες επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παράδοσης είναι αυτοματοποιημένες και προέρχονται από μια διεύθυνση χωρίς απάντηση. Αυτό είναι γνωστό ως email bounce back ή αναποδογυρισμένο email στο οικοσύστημα μάρκετινγκ email.

  7 αποτελεσματικές εφαρμογές για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων στο iPhone σας

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναπηδούν συμβάλλουν στην πολυπλοκότητα και τα σημεία συμφόρησης στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη αγοράς που έγινε από Συνεχής επαφή, το μέσο ποσοστό εγκατάλειψης email που συνδυάζει όλους τους κλάδους είναι 10,09%. Ανεξάρτητοι συγγραφείς, καλλιτέχνες και ερμηνευτές έχουν το μικρότερο ποσοστό εγκατάλειψης, το οποίο είναι 5,80%. Ενώ ο κλάδος των νομικών υπηρεσιών έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εγκατάλειψης, το οποίο είναι 15,69%.

Οι λόγοι για τους οποίους τα email επανέρχονται

Να γιατί τα ενημερωτικά δελτία, τα προωθητικά και τα εγκαταλελειμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης καλαθιού δεν φτάνουν ποτέ σε δυνητικούς πελάτες, υποψήφιους πελάτες ή πελάτες:

 • Το γραμματοκιβώτιο των πελατών είναι γεμάτο και δεν μπορεί να δεχτεί νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτήν τη στιγμή.
 • Οι διακομιστές email των παραληπτών είναι εκτός σύνδεσης ή βρίσκονται σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας.
 • Υπάρχουν περιεχόμενο, σύνδεσμος, συνημμένο κ.λπ., σύστημα φιλτραρίσματος στον διακομιστή email των παραληπτών που εμποδίζουν τα email σας να φτάσουν στα εισερχόμενα του κοινού σας.
 • Δεν ρυθμίσατε κατάλληλα την εγγραφή DNS του διακομιστή email σας για τους πελάτες email και τους ISP.
 • Δεν υπάρχουν τέτοιοι παραλήπτες email στους διακομιστές email ή στους τομείς όπου στέλνετε email μάρκετινγκ.
 • Ο διακομιστής email του παραλήπτη έχει εσφαλμένες ρυθμίσεις, γεγονός που οδηγεί σε αποτυχίες παράδοσης.
 • Η διεύθυνση IP ή ο διακομιστής email σας έχει κακή φήμη. Ως εκ τούτου, οι ISP και οι πάροχοι υπηρεσιών email μπλοκάρουν τα email σας ή τα στέλνουν απευθείας στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
 • Το email σας είναι πολύ μεγάλο για να το χειρίζονται περιορισμένα όρια μεγέθους email για πολλούς παρόχους δωρεάν υπηρεσιών email όπως το Gmail, το Yahoo Mail και το Outlook.
 • Διαφορετικοί τύποι αναπήδησης email

  Μαλακή αναπήδηση

  Αυτός ο τύπος αναπήδησης email είναι ως επί το πλείστον μη αναστρέψιμος, επομένως είναι γνωστός ως μαλακή αναπήδηση. Οι πιο συνηθισμένες αποτυχίες παράδοσης email που εμπίπτουν σε αυτόν τον τύπο είναι:

  • Ο πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο διαχειριστής IT χρησιμοποιεί αποκλεισμό περιεχομένου
  • Τα εισερχόμενα του παραλήπτη είναι γεμάτα
  • Ένας χρήστης του Gmail τελείωσε το όριο του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud, το οποίο είναι 15 GB
  • Ο διακομιστής email υπόκειται σε συντήρηση

  Σκληρή αναπήδηση

  Όταν δεν μπορείτε να αντιστρέψετε το πρόβλημα αναπήδησης email, είναι γνωστό ως σενάριο σκληρής αναπήδησης. Αυτές οι αποτυχίες παράδοσης email είναι παραδείγματα σκληρών αναπηδήσεων email:

  • Η διεύθυνση email δεν είναι έγκυρη, ψεύτικη ή μίας χρήσης
  • Η IP σας αποκλείστηκε από τον ISP ή τον πάροχο υπηρεσιών email
  • Ο χρήστης εγκατέλειψε τον τομέα και απενεργοποίησε οριστικά τη διεύθυνση email του
  • Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου αμφισβητούν ότι είστε έμπορος μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Το MTA δεν μπορεί να αντιστοιχίσει τη διεύθυνση email με έναν χρήστη στον τομέα

  Πώς να υπολογίσετε το ποσοστό αναπήδησης email

  Δείτε πώς μπορείτε να υπολογίσετε το ποσοστό αναπήδησης email:

  Ποσοστό εγκατάλειψης email = (ο αριθμός των email που αναπηδήθηκαν/ ο αριθμός των σταλμένων email) x100

  Εάν στείλατε 100 email και 20 από αυτά αναπήδησαν, το ποσοστό εγκατάλειψης email για την καμπάνια είναι 20%.

  Ο αντίκτυπος του Bounce Back Emails στο Email Marketing

  • Τα email που αναπηδούν καταναλώνουν πολύτιμους επιχειρηματικούς πόρους όπως χρόνο, προσπάθεια και χρήματα.
  • Ένα υψηλότερο ποσοστό αναπήδησης email βλάπτει τη φήμη σας ως επωνυμίας και αποστολέα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Τα αναπηδημένα δεδομένα email παραμορφώνουν τα αναλυτικά στοιχεία της καμπάνιας παρεμβαίνοντας σε άλλες μετρήσεις, όπως το άνοιγμα, το κλικ και τα ποσοστά μετατροπών.
  • Ένα αναπηδημένο email σημαίνει χαμένες ευκαιρίες πωλήσεων, μετατροπών και αφοσίωσης.
  • Το ποσοστό αναπήδησης email είναι αρνητικά ανάλογο με το ROI του email marketing.
  • Οι πάροχοι υπηρεσιών email και οι ISP ενδέχεται να σας αποκλείσουν ως αποστολέα για μια ζωή.
  • Ένα υψηλότερο ποσοστό αναπήδησης email σημαίνει ότι ο υποψήφιος πελάτης που δημιουργήσατε ή αγοράσατε είναι κατώτερης ποιότητας.
    Πώς να παίξετε το Twice Heardle

  Τώρα, ας εξερευνήσουμε τρόπους μείωσης του ποσοστού επιστροφής email.

  Μην στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Φροντίστε να αποφύγετε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας αποφεύγοντας τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων. Μην κάνετε τίποτα που κάνει έναν διακομιστή email να εντοπίζει τα email μάρκετινγκ ως ανεπιθύμητα.

  Να χρησιμοποιείτε πάντα μια καθαρή λίστα email

  Είναι απολύτως φυσιολογικό η λίστα email σας να γεμίζει με ανενεργά email. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο αναπήδησης email, πρέπει να καθαρίζετε τη λίστα σας τακτικά για να διατηρείτε μόνο τους ενεργούς συνδρομητές.

  Τμηματοποιήστε τη λίστα

  Θα πρέπει να τμηματοποιήσετε τη λίστα και να δημιουργήσετε διαφορετικές κατηγορίες για πολύ ενεργούς και ανενεργούς συνδρομητές. Μπορείτε πάντα να πιέζετε για υψηλότερες μετατροπές για τους εξαιρετικά ενεργούς συνδρομητές, ενώ η αποστολή email win-back στους ανενεργούς χρήστες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους προσελκύσετε ξανά.

  Χρησιμοποιήστε έναν τομέα επί πληρωμή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Πολλοί οργανισμοί κάνουν το λάθος να στέλνουν email από δωρεάν τομείς όπως το Gmail και το Yahoo. Ωστόσο, η καλύτερη πρακτική είναι να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν επιχειρηματικό τομέα επί πληρωμή, επειδή αυξάνει την αξιοπιστία σας.

  Πάντα να δοκιμάζετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου A/B πριν από την αποστολή

  Προτού επιμείνετε σε ένα στυλ email, πρέπει να εκτελέσετε δοκιμή A/B. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να δοκιμάσετε όλα τα κύρια στοιχεία για να μάθετε ποιο προτιμάται περισσότερο από τους παραλήπτες και να το χρησιμοποιήσετε για όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Εξασφαλίστε σχετικές δηλώσεις συμμετοχής

  Αν θέλετε να αποκτήσετε ελκυστικούς συνδρομητές, θα πρέπει να δημιουργήσετε υπερ-εστιασμένα opt-in. Οι επιχειρήσεις πρέπει να μοιράζονται το πιο σχετικό περιεχόμενο με τους χρήστες, έτσι ώστε να μοιράζονται τις ενεργές διευθύνσεις email τους και να ανοίγουν τακτικά τα email.

  Ρωτήστε τους συνδρομητές για ενεργά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Για να μειώσετε το ποσοστό αναπήδησης των email σας, θα πρέπει να τα στέλνετε μόνο στην ενεργή διεύθυνση email. Το να ρωτάτε τους συνδρομητές σας εάν χρησιμοποιούν οποιοδήποτε άλλο email τακτικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το επιβεβαιώσετε.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί πραγματικούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας Captcha

  Εγγράφετε πραγματικούς ανθρώπους για τα email σας; Είναι ένα κρίσιμο σημείο γιατί η εγγραφή σε bots δεν θα σας ωφελήσει. Χρησιμοποιήστε ένα αξιόπιστο σύστημα captcha για να διασφαλίσετε ότι κανένας λογαριασμός bot ή spam δεν εγγράφεται στη λίστα email σας.

  Δωρεάν Hard Bounced διευθύνσεις email από τη λίστα σας

  Κάθε λίστα email περιέχει ορισμένες ανακριβείς ή ανενεργές διευθύνσεις email που είναι βέβαιο ότι θα αναπηδηθούν. Αυτές ονομάζονται διευθύνσεις email με σκληρή αναπήδηση, καθώς τα email δεν φτάνουν ποτέ στη διεύθυνση. Η ιδανική προσέγγιση είναι να αφαιρέσετε τέτοια email από τη λίστα email σας αμέσως μετά την αναπήδηση. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε χαμηλό το ποσοστό αναπήδησης.

  Να είστε τακτικοί στην αποστολή email

  Στέλνετε email στους συνδρομητές σας μόνο μια φορά στο τόσο; Σε αυτήν την περίπτωση, μην εκπλαγείτε αν παραλείψουν να θυμηθούν ότι έχουν εγγραφεί σε εσάς και κατά συνέπεια να σας αποκλείσουν. Φροντίστε να στέλνετε τα email τακτικά, ώστε οι συνδρομητές να ανοίγουν τακτικά τα email σας και να αλληλεπιδρούν ενεργά μαζί σας.

  Οι έμπειροι έμποροι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα εργαλεία ελέγχου γνησιότητας email για να καθαρίσουν τη λίστα email με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σκουπιδιών. Ο κύριος πάροχος ή τα εργαλεία εύρεσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην είναι αποτελεσματικά στον εντοπισμό αναλώσιμων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλαστών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες επαλήθευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, API ή πρόσθετα για να καθαρίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα ή μόνοι σας.

    10 Καλύτερο Λογισμικό Οδικού Χάρτη Προϊόντος για Βελτιωμένη Πρόοδο

  Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούν τις ακόλουθες τεχνολογίες για να καθαρίσουν τη λίστα email σας:

  • Έλεγχος εγγραφής τομέα
  • Κατάργηση διπλότυπων email
  • Έλεγχος μηνυμάτων email
  • Προσωρινή ανίχνευση μη διαθεσιμότητας
  • API επαλήθευσης email
  • Ανίχνευση λογαριασμού ρόλων όπως @billing, @sales κ.λπ.
  • Δημιουργήστε ένα λεπτομερές γράφημα απόκρισης SMTP
  • Επικύρωση MTA
  • Ανίχνευση τομέα γκρίζας
  • Ανίχνευση παγίδας ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

  Τώρα, θα εξερευνήσουμε κορυφαία εργαλεία επαλήθευσης email για το μάρκετινγκ μέσω email.

  #1. DeBounce

  Το DeBounce σάς βοηθά να επικυρώσετε τη λίστα με τους υποψήφιους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες των καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Προσφέρει μια διαδικασία τριών βημάτων για τον καθαρισμό της λίστας email σας. Ανεβάζετε τη βάση δεδομένων email στο DeBounce.

  Τα συστήματά του θα σαρώσουν τη λίστα για απενεργοποιημένες, ανεπιθύμητες και μη έγκυρες διευθύνσεις email. Στη συνέχεια, σας επιτρέπει να κατεβάσετε μια καθαρισμένη βάση δεδομένων email για τις καμπάνιες μάρκετινγκ. Το διαδικτυακό εργαλείο εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα της λίστας email σας. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:

  • Ελαχιστοποιήστε την αναπήδηση email
  • Ελέγχει και αφαιρεί τα email μιας χρήσης από τη λίστα
  • Ελέγχει για τις διευθύνσεις email catch-all domains
  • Τεχνολογία Anti-greylisting
  • Καταργήστε το αντίγραφο της λίστας των email
  • DeBounce API για να ενσωματώσετε την υπηρεσία στα δικά σας προϊόντα SaaS

  #2. ZeroBounce

  Το ZeroBounce σάς βοηθά να ξεκινήσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email, επενδύοντας χρόνο, προσπάθεια και δημιουργικότητα περιεχομένου σε πραγματικούς πελάτες και πελάτες αντί για ρομπότ και ψεύτικους. Μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) και το ποσοστό ανοίγματος χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες επαλήθευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει 99% ακρίβεια. Προσφέρει επίσης τις ακόλουθες υπηρεσίες πληροφοριών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Email Finder για να βρείτε νέους πελάτες και προοπτικές
  • Η αναφορά δεδομένων δραστηριότητας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς ενημερώνει για τους πιο ενεργούς και ελκυστικούς συνδρομητές ή δυνητικούς πελάτες
  • Υπηρεσία Email Score για να αποκτήσετε μια εικόνα τεχνητής νοημοσύνης στη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ
  • Εργαλεία δοκιμής email για δοκιμή διακομιστή email και παράδοση εισερχομένων
  • Παρακολούθηση λίστας αποκλεισμού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για παρακολούθηση δεδομένων σχετικά με τον αποκλεισμό τομέων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο

  #3. Φεύγω

  Το Clearout σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκλείσετε ανεπιθύμητα μηνύματα και δόλιους πελάτες email με δύο τρόπους. Αρχικά, χρησιμοποιεί τη λύση Verify at Capture για να σταματήσει την είσοδο ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Έχει τις δικές του λύσεις για δυνητικούς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου LinkedIn, εύρεση email B2B κ.λπ., ώστε να λαμβάνετε μόνο πιστοποιημένους δυνητικούς πελάτες.

  Δεύτερον, σας προσφέρει ένα μαζικό εργαλείο επικύρωσης email. Πρέπει να ανεβάσετε τη βάση δεδομένων email σας ως αρχείο Excel ή CSV και το εργαλείο θα καθαρίσει την είσοδο. Υπάρχει ένα πρόσθετο Clearout for Sheets για τα Υπολογιστικά φύλλα Google, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε τη λίστα email μόνοι σας.

  #4. MyEmailVerifier

  MyEmailVerifier σας φέρνει ένα μαζικό σύστημα επαλήθευσης email. Εδώ, μπορείτε να καθαρίσετε ή να επικυρώσετε τις λίστες email μάρκετινγκ. Όταν η κύρια λίστα email είναι απαλλαγμένη από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα απάτης, ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης, μειώνετε αυτόματα το ποσοστό εγκατάλειψης έως και 99%.

  Έρχεται με API και άλλες τεχνολογίες ενσωμάτωσης, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε το εργαλείο με το αγαπημένο σας εργαλείο βάσης δεδομένων email, το πρόγραμμα-πελάτη email, τον πάροχο υπηρεσιών email και τις εφαρμογές υπολογιστικών φύλλων. Τα άλλα προϊόντα της περιλαμβάνουν επαλήθευση email σε πραγματικό χρόνο και αυτόματο καθαρισμό λίστας email τρίτων.

  Αναζητάτε περισσότερα εργαλεία για την επαλήθευση των email των δυνητικών πελατών σας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εκτεταμένη λίστα εργαλείων επαλήθευσης email.

  Τελικές Λέξεις

  Λοιπόν, τώρα ξέρετε τι προκαλεί την επιστροφή των email μάρκετινγκ. Μάθατε επίσης τους διαφορετικούς τύπους αναπήδησης email. Επιπλέον, τώρα έχετε τη γνώση για να αντιμετωπίσετε την αναπήδηση του email και να βελτιώσετε το ποσοστό παράδοσης email της καμπάνιας μάρκετινγκ email σας.

  Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την απόλυτη σύγκριση του Omnisend εναντίον του Mailchimp για να επιλέξετε το σωστό διαδικτυακό εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρηση ή την εταιρεία σας.