11 Συστήματα απόκρισης κοινού για διαδραστικές εκδηλώσεις το 2023

Η αλληλεπίδραση κοινού είναι ένας από τους κύριους στόχους για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και συνεδρίων. Ως ομιλητής, θέλετε να προσελκύσετε το κοινό σας σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το μέσο χρονικό διάστημα του ατόμου είναι 8 δευτερόλεπτα. Ναι, έχετε μόνο 8 δευτερόλεπτα για να κρατήσετε το κοινό σας κολλημένο.

Δεν θέλετε να πνίγουν το κοινό σας στην πλήξη, να ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Εξάλλου, το υπάρχον κοινό σας είναι αυτό που θα μετατραπεί σε δυνητικό προβάδισμα.

Και η δύναμη του μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξεπερασμένη.

Η αλληλεπίδραση με το κοινό σας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και των διαδικτυακών σεμιναρίων χρησιμοποιώντας ερωτήσεις και απαντήσεις, έρευνες και δημοσκοπήσεις ή άλλες μεθόδους έχει διάφορα οφέλη. Πρώτον, βελτιώνει τη δέσμευση με το κοινό παρέχοντας θετικές απαντήσεις σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Εκτός από αυτό, ο διοργανωτής μπορεί να μετρήσει τη μάθηση του κοινού του μέσω διαφόρων κουίζ και παρόμοιων αλληλεπιδράσεων. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δώσουν γρήγορα σχόλια μέσω αναδυόμενων ερευνών ή ηλεκτρονικών φορμών αμέσως μετά το συμβάν.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε ένα ειδικό σύνολο εργαλείων για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τότε είναι χρήσιμο ένα σύστημα απόκρισης κοινού.

Αυτή η ανάρτηση θα συζητήσει το καλύτερο σύστημα απόκρισης κοινού για διαδραστικές εκδηλώσεις.

Τι είναι το Σύστημα απόκρισης κοινού;

Ένα σύστημα απόκρισης κοινού (ARS) είναι ένα εργαλείο που συνδυάζει υλικό και λογισμικό για να κάνει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του ακροατή και του παρουσιαστή.

Οι παρουσιαστές μπορούν να αξιοποιήσουν μια μυριάδα λειτουργιών για να κάνουν διαδραστικές παρουσιάσεις. Αντί να χρησιμοποιούν τις φόρμες σχολίων μετά το συμβάν, οι παρουσιαστές μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν τα σχόλια του ακροατή σε πραγματικό χρόνο.

Οι περισσότερες πλατφόρμες ARS επιτρέπουν την ανώνυμη συμμετοχή, έτσι ώστε οι ακροατές να μπορούν να αλληλεπιδρούν απρόσκοπτα χωρίς δισταγμό.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το σύστημα απόκρισης κοινού;

Τα συστήματα ARS διευκολύνουν τους ακροατές και τους παρευρισκόμενους να αλληλεπιδρούν μέσω μιας ενιαίας διεπαφής. Υπάρχουν μυριάδες χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάσετε όταν επιλέγετε τη σωστή πλατφόρμα:

#1. Σύννεφο λέξεων

Το κοινό μπορεί να εμπλακεί με διασκεδαστικό τρόπο μεταξύ τους και με τους ακροατές χρησιμοποιώντας διαδραστικά σύννεφα λέξεων. Ας υποθέσουμε ότι κάνετε μια ερώτηση με επιλογές από το κοινό σας. Οι ακροατές μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους. Καθώς η ψήφος αυξάνεται, οι λέξεις θα γίνονται ακόμη μεγαλύτερες σε μέγεθος.

#2. Κουίζ

Τα συστήματα ARS διαθέτουν μια διαφάνεια από τράπουλες με ασήμαντα στοιχεία και κουίζ για τη δημιουργία διαδραστικών κουίζ. Οι παρουσιαστές μπορούν να επιλέξουν πρότυπα ή να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο κουίζ για να αλληλεπιδράσουν και να μάθουν περισσότερα για το κοινό τους.

#3. Ζωντανές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Οι κοινωνικές και ζωντανές συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων καθιστούν έναν ακόμα πιο διασκεδαστικό τρόπο να γνωρίσετε το κοινό σας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο και να λάβουν απαντήσεις αμέσως. Οι παρουσιαστές μπορούν να ταξινομήσουν τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις έτσι ώστε να απαντήσουν πρώτα στις δημοφιλείς.

#4. Ζωντανή ψηφοφορία

Όπως τα σύννεφα λέξεων, τα συστήματα ARS περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ζωντανής ψηφοφορίας, χρησιμοποιώντας την οποία οι παρουσιαστές μπορούν να εμπλακούν απρόσκοπτα τους συμμετέχοντες σε μια ψηφοφορία. Είτε είναι η γενική γνώμη είτε σχετίζεται με την εταιρεία, οι χρήστες μπορούν να συλλέξουν τα δεδομένα της δημοσκόπησης και να τα αναλύσουν για διάφορους σκοπούς.

  Πώς μπορούν οι Freshers να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο IoT;

#5. Ομαδικά παιχνίδια

Οι ομαδικές συναντήσεις είναι διασκεδαστικές με ομαδικές μάχες. Τα συστήματα απόκρισης κοινού προσφέρουν διαδραστικά ομαδικά παιχνίδια με διάφορες ομαδικές ασκήσεις για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της επικοινωνίας.

#6. Αξιολογήσεις παρουσιαστών

Το κοινό μπορεί επίσης να αξιολογήσει τους παρουσιαστές αμέσως μετά την εκδήλωση και να αφήσει σχόλια. Ακόμα κι αν το συμβάν έχει πολλούς παρουσιαστές, οι χρήστες μπορούν να βαθμολογήσουν τον καθένα ξεχωριστά, τον οποίο αργότερα μπορούν να λάβουν και να αναλύσουν.

Τώρα που γνωρίζετε τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες των εργαλείων ARS, ας δούμε τη λίστα με τα καλύτερα συστήματα που ανταποκρίνονται στο κοινό για τη δημιουργία διαδραστικών εκδηλώσεων.

WeVideo

Το WeVideo είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο για επιχειρήσεις. Εκτός από αυτό, το σύστημα απόκρισης του κοινού τους είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο.

Έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για να διώξετε ένα βαρετό γεγονός μετατρέποντάς το σε συναρπαστικό. Η μάρκα παρέχει ένα αποκλειστικό προϊόν παρουσίασης – PlayPosit. Αυτό το προϊόν συγκεντρώνει σχόλια μέσω ζωντανών συνεδριών, δημοσκοπήσεων καθώς και κουίζ.

Το WeVideo είναι ιδανικό για online καθοδήγηση ή για τη διεξαγωγή συναντήσεων ομάδας. Μαζί με τα συστήματα απόκρισης κοινού, οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν την πράσινη οθόνη και τα προκατασκευασμένα πρότυπα βίντεο κατά τη διάρκεια ζωντανών εκδηλώσεων.

Χαρακτηριστικά:

 • Οι παρουσιαστές μπορούν να ελέγξουν τη ροή και να τους ζητήσουν να δώσουν σχόλια ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν το χρονικό πλαίσιο του χρόνου απόκρισής τους.
 • Λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου τηλεφώνου, φορητού υπολογιστή καθώς και κινητού.
 • Επίσης, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με δεκάδες πλατφόρμες LMS όπως το Blackboard, το Schoolguy και άλλες στοίβες τεχνολογίας.

Το καλύτερο κομμάτι? Έχει ένα διαφορετικό σύνολο δυνατοτήτων για επιχειρήσεις και e-learning. Και προφανώς, διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης για αυτό.

Παρασκήνιο Zoho

Το Zoho Backstage είναι ειδικά σχεδιασμένο για διαδικτυακές εκδηλώσεις. Αυτό το λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο βοηθά τους χρήστες να σχεδιάζουν και να εκτελούν διαδικτυακά σεμινάρια και εκδηλώσεις απρόσκοπτα.

Από τη ρύθμιση της εκδήλωσης μέχρι την παρακολούθηση και τη λήψη πληροφοριών, η Zoho τα κάνει όλα.

Η πλατφόρμα συλλέγει δεδομένα που επιτρέπουν την ακριβή ανάλυση και τις επακόλουθες επακόλουθες ενέργειες.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο εκδηλώσεων, να εκτελέσουν καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δημιουργήσουν προσαρμόσιμα κοινωνικά banner για να διαδώσουν τη λέξη για την εκδήλωσή τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η διαχείριση κοινού επιτρέπει τη γρήγορη δικτύωση χρησιμοποιώντας εργαλεία κοινωνικής αλληλεπίδρασης, δημοσκοπήσεις, πρόσθετα έρευνας και αλληλεπίδραση 1:1.
 • Υπάρχουν διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο και διαδικτυακά σεμινάρια που βοηθούν στη χρήση των εργαλείων.
 • Το Zoho προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για κινητά τόσο για χρήστες Android όσο και για iPhone.

Το Zoho είναι ιδανικό για τη διεξαγωγή συνεδρίων με μεγάλους όγκους.

Vevox

Το Vevox είναι ένα λογισμικό ανταπόκρισης κοινού που βασίζεται σε σύννεφο και προσφέρει λειτουργίες όπως δημοσκόπηση και λειτουργίες Q&A για τη συλλογή απαντήσεων από το κοινό. Το Vevox λειτουργεί καλά για ζωντανές εκδηλώσεις, εικονικά διαδικτυακά σεμινάρια και προηχογραφημένες συνεδρίες.

Το κοινό μπορεί να υποβάλει την απάντηση απευθείας από τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet του. Οι παρουσιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες όπως σύννεφα λέξεων, έρευνες και δημοσκοπήσεις για να συλλέξουν απαντήσεις από το κοινό.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν το Vevox σε ιστότοπους μικρών και μεγάλων εκδηλώσεων, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να συμμετέχουν στα κανάλια επικοινωνίας τους.
 • Μπορεί να ενσωματωθεί με διάφορα συστήματα διαχείρισης LMS και εκπαίδευσης όπως το Blackboard και το Moodle που προσφέρουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία εκμάθησης.
 • Το κοινό μπορεί να απαντήσει ανώνυμα στις ερωτήσεις ή να υποβάλει ερωτήσεις αυξάνοντας το ποσοστό αφοσίωσης.

Το Vevox ενσωματώνεται απρόσκοπτα με πλατφόρμες όπως το Microsoft Teams και το Presentation, επιτρέποντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

  Πώς να ορίσετε περιορισμούς περιεχομένου στο Xbox One

Διαφάνειες με

Το Slideswith είναι αποκλειστικό λογισμικό απόκρισης κοινού για μεγάλες συγκεντρώσεις. Διαθέτει κάθε χαρακτηριστικό που χρειάζεστε για να εκτοξεύσετε το ποσοστό αφοσίωσης του κοινού σας στα ύψη και να ενισχύσετε την απόκρισή του.

Το Slideswith προσφέρει διάφορα πρότυπα και διαφάνειες για διαδραστικές προσωπικές εκδηλώσεις, ζωντανές διασκέψεις και διαδικτυακά σεμινάρια.

Ακριβώς όπως χρησιμοποιείτε παρουσιάσεις Powerpoint, μπορείτε να δημιουργήσετε ερωτήσεις και απαντήσεις, δημοσκοπήσεις και έρευνες χρησιμοποιώντας τα προκατασκευασμένα πρότυπα και τις διαφάνειες. Το κοινό σας μπορεί να συμμετάσχει στις διαδραστικές εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR ή απλά μέσω URL.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφάνειες και να προσθέσετε τις μάρκες και τους συνδυασμούς χρωμάτων σας ανάλογα.
 • Εκτός από δημοσκοπήσεις και έρευνες, προσφέρει λειτουργίες όπως ασκήσεις δημιουργίας ομάδας, ζωντανή κοινή χρήση φωτογραφιών και σύννεφα λέξεων.
 • Το Slideswith επιτρέπει σε έως και 200 ​​συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις.

Το Slideswith είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα και δεν χρειάζεται γνώσεις κωδικοποίησης. Το καλύτερο κομμάτι; είναι δωρεάν για χρήση για έως και δέκα συμμετέχοντες.

Slido

Το Slido είναι ένα βραβευμένο εργαλείο αλληλεπίδρασης με τον πελάτη για τη διεξαγωγή εικονικών συναντήσεων και παρουσιάσεων.

Μαζί με τη βιντεοδιάσκεψη, η πλατφόρμα προσφέρει ενσωματωμένες λειτουργίες όπως δημοσκοπήσεις, σύννεφα λέξεων, κουίζ και ζωντανές ερωτήσεις και απαντήσεις για να τους βοηθήσει με διαδραστικές παρουσιάσεις.

Το Slido αξιοποιεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να αναλύσει τις απαντήσεις των πελατών και να τις μοιραστεί.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ισχυρή λειτουργία αναλυτικών στοιχείων που βοηθά στην εμβάθυνση σε πληροφορίες πελατών, όπως δημοφιλή θέματα και ενεργούς συμμετέχοντες.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα infographic από τα δεδομένα που συλλέγονται και να το μοιραστούν με συναδέλφους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Οι χρήστες μπορούν να παρουσιάσουν την οθόνη τους ή να ενσωματώσουν το εργαλείο σε εφαρμογές συνδιάσκεψης όπως το Webex και το Teams.

Η πλατφόρμα λειτουργεί με απλές παρουσιάσεις Powerpoint χωρίς να επηρεάζει τις λειτουργίες των εργαλείων έρευνας.

Δημοσκόπηση Παντού

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη συλλογή άμεσων σχολίων είναι το Poll Everywhere. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να μετατρέψει τη βαρετή εκδήλωσή σας σε μια αμφίδρομη συνομιλία ενσωματώνοντας τις εφαρμογές PowerPoint, Apple Keynote, Google Slides και διασκέψεων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Είναι ένα προσαρμόσιμο λογισμικό που προσφέρει προσαρμοσμένη επωνυμία και επαγγελματική εμφάνιση.
 • Οι ηγέτες των ομάδων μπορούν να οργανώσουν οργανωτική εκπαίδευση και να παρουσιάζονται εντός της εταιρείας.
 • Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν περιεχόμενο για διαφορετικές ομάδες και να εξασφαλίσουν ταχύτερη ροή εργασίας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν απρόσκοπτα τις απαντήσεις τους μέσω κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες από τον διαχειριστή της ομάδας και να αναθέσουν ρόλους στα μέλη της ομάδας.

Παλμός συνάντησης

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το MeetingPulse καθορίζει τον παλμό της συνάντησής σας. Είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό προσαρμοσμένο στα μέτρα σας για το σχεδιασμό και τη διεξαγωγή διαδραστικών συναντήσεων.

Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες διαδραστικές εκδηλώσεις, όπως έρευνες σε πραγματικό χρόνο, δημοσκοπήσεις, σχόλια κοινού, ζωντανές συνεδρίες Q&A, κληρώσεις και κουίζ και να μετρήσουν δεδομένα με δυνατότητα δράσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενσωματώνεται με μια μεγάλη βιβλιοθήκη εργαλείων όπως το PowerPoint, το Teams, το Outlook και το WebEx.
 • Το MeetingPulse προσφέρει μια δυνατότητα ανάλυσης συναισθήματος. Το κοινό μπορεί να αντιδράσει ή να αφήσει ένα σχόλιο σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας emojis.
 • Προσφέρει επίσης ένα σύστημα ζωντανής συνομιλίας 1:1 για αλληλεπίδραση με το κοινό σε πραγματικό χρόνο.

Το κύριο USP αυτής της πλατφόρμας είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει την άμεση συλλογή σχολίων. Το MeetingPulse έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συλλογή σχολίων, τη διεξαγωγή δημοσκοπήσεων και την οργάνωση ομαδικών ασκήσεων.

Crowdpurr

Το Crowdpurr είναι ένα κορυφαίο λογισμικό αφοσίωσης κοινού για τη δημιουργία διαδραστικών συνεδριών όπως trivia, δημοσκοπήσεις και μπίνγκο. Χρησιμοποιεί το gamification για να δημιουργήσει διαδραστικές παρουσιάσεις και να ενισχύσει τα ποσοστά αφοσίωσης του κοινού.

  Ο απόλυτος οδηγός για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας παντού

Ένα από τα πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά είναι ο κοινωνικός τους τοίχος. Το εργαλείο συγκεντρώνει όλες τις αναρτήσεις στο Twitter και στο Instagram χρησιμοποιώντας ένα #hashtag για την εκδήλωση. Με αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν και να γνωρίζουν για το συμβάν σε πραγματικό χρόνο στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η πλατφόρμα προσφέρει μια διεπαφή φιλική προς τα κινητά για το κοινό.
 • Ο ζωντανός πίνακας κατάταξης επιτρέπει στους διοργανωτές να αναλύουν κάθε συμμετέχοντα και ποιος υπερέχει του άλλου.
 • Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας ένα απλό QR ή χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση URL.

Οι παρουσιαστές μπορούν να συλλέξουν τα δεδομένα του συμμετέχοντα τα οποία μπορούν αργότερα να εξαχθούν και να χρησιμοποιηθούν. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι δωρεάν για χρήση για έως και 20 συμμετέχοντες.

AhaSlides

Αν θέλετε να σχεδιάσετε τέλειες και ελκυστικές παρουσιάσεις με προκατασκευασμένα πρότυπα, το AhaSlides είναι ο σωστός προορισμός. Δεν θα είναι λάθος να καλέσετε το AhaSlides ως τέλεια εναλλακτική λύση στο Powerpoint.

Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους παρουσιάσεων. εικονική, υβριδική και αυτοπροσώπως.

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας πρότυπο και να το μοιραστείτε με το κοινό. Εκτός από παρόμοιες δυνατότητες, όπως σύννεφα λέξεων και δημοσκοπήσεις, το AhaSlides προσφέρει επίσης καταιγισμό ιδεών και κοινή χρήση λειτουργιών για τη συγκέντρωση ιδεών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η λειτουργία Spin Wheel επιτρέπει στους συμμετέχοντες να εισάγουν τα ονόματά τους και να διαγωνίζονται σε ζωντανά κουίζ, δημοσκοπήσεις και έρευνες.
 • Το AhaSlides είναι δωρεάν για χρήση για έως και 7 συμμετέχοντες με απεριόριστες ερωτήσεις και απεριόριστη δημιουργία κουίζ.
 • Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα χρονικά πλαίσια στις έρευνες και τις δημοσκοπήσεις σας.

Το AhaSlides καυχιέται για τη μεγάλη βιβλιοθήκη προτύπων και καταστρωμάτων που δεν απαιτούν σχεδόν καμία επεξεργασία. Έτσι, μπορείτε να κάνετε κλικ και να το προσαρμόσετε λίγο.

Ombea

Το Ombea είναι ένα λογισμικό ζωντανής ανατροφοδότησης που εμφανίζει τις απαντήσεις των πελατών με βάση τη γνώμη και την εμπειρία τους.

Αυτή η πλατφόρμα σχολίων λειτουργεί άψογα με το Microsoft Powerpoint για να εμφανίζει διαφάνειες για ψηφοφορία και αξιολόγηση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν άμεσα αναφορές σε παρουσίαση PowerPoint ή μορφή PDF.
 • Η δυνατότητα ανάλυσης ομάδας διαχωρίζει το κοινό κατά δημογραφικά στοιχεία.
 • Το Ombea είναι ιδανικό για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων τάξης, καθώς δίνει στους μαθητές πρόσβαση στα ποσοστά επιτυχίας και αποτυχίας και στην απόδοσή τους.

Οι διοργανωτές μπορούν να χωρίσουν το κοινό σε ομάδες και να εκτελέσουν κουίζ εν κινήσει. Οι χρήστες μπορούν να βαθμολογήσουν την απόδοση της ομάδας και να διαχωρίσουν τα κορυφαία άτομα.

Pigeonhole Live

Το Pigeonhole Live είναι ένα διαδραστικό σύστημα απόκρισης κοινού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση συνεδρίων. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η εύκολη προσβασιμότητά του.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ζωντανές Q&A και τις έρευνες χρησιμοποιώντας απλώς έναν σύνδεσμο.
 • Οι παρουσιαστές λαμβάνουν λεπτομερείς αναφορές σχετικά με την αλληλεπίδραση μεταξύ των παρουσιαστών και του κοινού.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που βοηθούν στο σχεδιασμό και την προσαρμογή της παρουσίασης.

Η πλατφόρμα επιτρέπει τη συμμετοχή από πάνω από 1.000 συμμετέχοντες στη δωρεάν έκδοση. Το Pigeonhole προσφέρει προσαρμοσμένη επωνυμία και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με διάφορες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Vimeo και το Zoom.

Σημείωση του συγγραφέα

Τα συστήματα απόκρισης κοινού είναι το τέλειο ελιξίριο για βαρετά γεγονότα. Χρησιμοποιώντας τέτοια εργαλεία, ακόμη και ντροπαλό μέλος του κοινού μπορεί να σηκώσει τα χέρια του και να αλληλεπιδράσει με τους παρουσιαστές. Τα εργαλεία βοηθούν να γίνουν οι συνεδρίες διαδραστικές και να ενισχύσουν τη δέσμευση.

Το σύστημα απόκρισης κοινού κρατά το ενδιαφέρον του κοινού σας δημιουργώντας διαδραστικές και διασκεδαστικές παρουσιάσεις. Η ενσωμάτωση επωνυμίας και χρωμάτων της επιλογής σας μπορεί να δώσει ζωή σε βαρετές εκδηλώσεις και διαδικτυακά σεμινάρια.

Διασκεδάστε με τα διαδικτυακά σεμινάρια σας και μετατρέψτε τα σε κάτι υπέροχο με αυτά τα εκπληκτικά εργαλεία απόκρισης κοινού.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας κουίζ για να αλληλεπιδράσετε περισσότερο με το κοινό σας.