11 στατιστικά Twitter/X Ακόμα και ο Elon Musk θα ήθελε να ξέρει

Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter βοηθούν στη σύνδεση και τη σύνδεση με άλλους χρήστες. Ο Jack Dorsey, ο Noah Glass, ο Biz Stone και ο Evan Williams δημιούργησαν το Twitter στις 21 Μαρτίου 2006. Από τότε, το Twitter έχει γίνει μια βασική πλατφόρμα για την κοινή χρήση ειδήσεων, ενημερώσεων και ιδεών.

Η πλούσια πολιτιστική πλατφόρμα είναι ένας κόμβος ιδεολόγων με επιρροή και ισχυρούς. Οι συζητήσεις, καθώς και τα αστεία, εξαπλώνονται πιο γρήγορα στο Twitter από ό,τι σε άλλες πλατφόρμες.

Στις 27 Οκτωβρίου 2022, ο Έλον Μασκ εξαγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Ένας σταθμός για όλες τις ανάγκες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το μέλλον αυτής της πλατφόρμας. Η προώθηση των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας, της ψυχαγωγίας, της γνώσης και πολλών άλλων σκοπών εξυπηρετούνται από το Twitter. Σύντομα, ο Μασκ είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τις πύλες εργασίας, καθώς σχεδιάζει να τις παρουσιάσει στο μέλλον.

Πριν από αυτές τις ανακαινίσεις, απέλυσε 7.500 υπαλλήλους και διέλυσε το διοικητικό συμβούλιο. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, άλλαξε εντελώς το λογότυπο και το όνομα της πλατφόρμας σε X.

Η σημασία του Twitter/X

  • Το Twitter είναι η ταχύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για κοινή χρήση ειδήσεων και ενημερώσεων. Οι πληροφορίες φτάνουν στο κοινό-στόχο πολύ νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Είναι ενδιαφέρον ότι μια επιλογή στο Twitter εμφανίζει μοντέρνα θέματα σε κάθε περιοχή.
  • Αυτή η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε tweets. Οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν τις απόψεις και τις ιδέες τους με άλλους.
  • Οι έμποροι B2B (Business to Business) και B2C (Business to Customers) χρησιμοποιούν το Twitter για να προωθήσουν τις επωνυμίες τους. Τα B2C μπορούν να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους χρησιμοποιώντας hashtags στα tweet τους. Οι επαγγελματίες μπορούν να συνεργαστούν με άλλες επιχειρήσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών.
  • Γνώσεις και πόροι είναι επίσης διαθέσιμες στο Twitter. Εκτός από την ψυχαγωγία, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν πολύτιμες ειδήσεις, πληροφορίες και ενημερώσεις για να ενημερώνονται για τον κόσμο.
  • Η πλατφόρμα επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο παρέχει tweets σαν άμεσα μηνύματα. Το Twitter διαθέτει έναν ισχυρό αλγόριθμο προσέγγισης που είναι επωφελής για τα πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης. Μπορούν να μοιράζονται ειδήσεις και πληροφορίες άμεσα χωρίς περιορισμούς.
  • Το Twitter έχει μια δυνατότητα retweet που επιτρέπει retweet άλλων. Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι οι πληροφορίες μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο αριθμό ατόμων χωρίς να τους ακολουθήσετε.
  • Από την έναρξή του, το Twitter έχει απευθύνεται σε διαφορετικά είδη κοινού. Είναι μια ενιαία πλατφόρμα για ειδήσεις και πολιτική, όπου άνθρωποι και προσωπικότητες όπως δημοσιογράφοι, διασημότητες, αθλητές και πολιτικοί μπορούν να υψώσουν τη φωνή τους σε διάφορα θέματα. Οι πολιτικές και μερικές φορές αμφιλεγόμενες απόψεις εξαπλώνονται γρήγορα στο κοινό-στόχο του.

Ακολουθούν μερικά εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία Twitter/X που πρέπει να γνωρίζετε:

Γεωγραφικά Στατιστικά

Πηγή εικόνας- www.demandsage.com

Σύμφωνα με το DemandSage, το Twitter έχει 572 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ στην πλατφόρμα βρίσκονται 237,8 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες καθημερινά. Στη λίστα βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά το Facebook και το Instagram. Οι αριθμοί αυξάνονται συνεχώς χρόνο με τον χρόνο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η νούμερο ένα χώρα στον κόσμο ως προς το ΑΕΠ και τον πληθυσμό και επίσης στη λίστα των ενεργών χρηστών του Twitter. Οι ΗΠΑ έχουν 77,75 εκατ μηνιαίους ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα και τη λίστα ακολουθούν η Ιαπωνία (58,2) και η Ινδία (24,45). Αναλύοντας τα στατιστικά στοιχεία των ΗΠΑ, μόνο 52% των χρηστών ακολουθούν καθημερινά το Twitter.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 84% των συνολικών επισκέψεων έρχεται στο Twitter εβδομαδιαία και το 96% έρχεται στο Twitter μία φορά το μήνα. Τα δεδομένα αποκάλυψαν ότι η Αμερική ξοδεύει 6 λεπτά την ημέρα στο Twitter.

  Διαβάστε Trending News από όλο τον κόσμο με στιγμές από το Twitter

Σε περιφερειακό επίπεδο, η Βόρεια Αμερική προηγείται στα γραφήματα των ενεργών χρηστών στο Twitter—15% του συνόλου των χρηστών που προσδιορίζονται από την περιοχή.

Η περιοχή της Ασίας κατατάσσεται κάτω από τη Βόρεια Αμερική. 69,5 εκατ. και 40,7 εκατ Οι χρήστες προέρχονται από την Ανατολική και τη Νότια Ασία, αντίστοιχα. Συνολικά, το 40% των χρηστών του Twitter δραστηριοποιείται σε αυτές τις τρεις περιοχές και αυξάνεται συνεχώς.

Δεδομένα Δημογραφίας

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων και των νέων. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το 97% των εφήβων χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το 75% έχει τουλάχιστον έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά το Twitter είναι δημοφιλές στους μεσήλικες. Το 38,5% των χρηστών έως το 2022 ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών. 37% των νέων και 24% των εφήβων χρησιμοποιήστε το Twitter για πολλούς σκοπούς.

Σύμφωνα με Statista 2021, έξι στους δέκα χρήστες ηλικίας 25-49 ετών περνούν χρόνο στο Twitter. Ένας παράγοντας που επηρεάζει τα δημογραφικά στατιστικά στοιχεία του Twitter είναι τα προνόμιά του.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Twitter για να μοιράζονται ειδήσεις και πληροφορίες. Διαφέρει από άλλες πλατφόρμες όπου οι χρήστες περνούν τον περισσότερο χρόνο, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένη φήμη πλατφόρμας, καθώς μπορούμε να δούμε το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου για ενήλικες στο Twitter.

Η βάση χρηστών του Twitter αποτελείται από περισσότερους άνδρες παρά γυναίκες. 71,2% των χρηστών στο Twitter είναι άνδρες και οι υπόλοιποι γυναίκες. Αντίθετα, όμως, οι γυναίκες οδηγούν τα charts των αλληλεπιδράσεων και των επικοινωνιών με το brand. Αυτό προκύπτει από την παθητική προσέγγιση των ανδρών, χρησιμοποιώντας κυρίως το Twitter για ενημερώσεις και ειδήσεις.

Καθημερινές αλληλεπιδράσεις στο Twitter/X

Πηγή εικόνας- https://www.dsayce.com/

Το Twitter είναι μια πλατφόρμα για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, η οποία καταγράφει 6.000 tweets ανά δευτερόλεπτο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι χρήστες στέλνουν κατά μέσο όρο 350.000 tweets ανά λεπτό και 500 εκατομμύρια tweets καθημερινά.

Τα δεδομένα δείχνουν πόσο συχνά οι άνθρωποι είναι ενεργοί στο Twitter. Ο μέσος χρόνος που δαπανήθηκε στο Twitter παγκοσμίως το 2023 ήταν 31 λεπτάκαλύτερα από τις αντίπαλες πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram.

Έσοδα που δημιουργούνται από το Twitter/X

Πηγή εικόνας: www.businessofapps.com

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες, τα έσοδα του Twitter είναι χαμηλότερα από τα αναμενόμενα. Σύμφωνα με τον CEO του Twitter, Elon Musk, τα συνολικά έσοδα το 2023 είναι 3 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια λιγότερα από το 2022. Το Twitter θα έχει έσοδα 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022.

Τα συνολικά έσοδά της το 2022 ήταν 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αναλύοντας τα συνολικά έσοδα της, 4 δισεκατομμύρια δολάρια προήλθαν από διαφημίσεις και 0,4 δισεκατομμύρια δολάρια από δεδομένα και αδειοδότηση. Αλλά αυτό το ποσοστό μειώνεται συνεχώς από το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Το 17% των συνολικών χρηστών του Twitter είναι από τις ΗΠΑ, αλλά το 50% των συνολικών εσόδων προέρχεται από αυτήν τη χώρα. Στα τέλη του 2022, οι ΗΠΑ συνεισέφεραν 2,4 δισεκατομμύρια δολάριακαι 2 δισεκατομμύρια δολάρια προήλθαν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η αφοσίωση στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξήθηκε κατά 10,5%. Οι άνθρωποι διατηρούσαν επαφή με την οικογένεια ή τους φίλους, την εργασία και τις πληροφορίες. Επηρέασε επίσης τα έσοδα του Twitter από τα τέλη του 2019 έως το 2021. Το Twitter σημείωσε αύξηση 32% στα κέρδη του από 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η αφοσίωση στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξήθηκε κατά 10,5%. Οι άνθρωποι ήθελαν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την οικογένεια ή τους φίλους, την εργασία και τις πληροφορίες. Επηρέασε επίσης τα έσοδα του Twitter. Το Twitter είδε α Αύξηση κερδών 32%. από το τέλος του 2019 έως το 2021, από 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

  6 Ιστότοποι για αναζήτηση εικόνων που έχουν κοινοποιηθεί στο Twitter

Twitter/X για επιχειρήσεις

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία. είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για μάρκετινγκ. Μέχρι το 2023, Το 93% των marketers χρησιμοποιήστε διαδικτυακές πλατφόρμες για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο.

Οι αξιόπιστες μάρκες και οι μεσαίες επιχειρήσεις διαφημίζονται στο διαδίκτυο επειδή μπορούν εύκολα να φτάσουν στο μυαλό των πελατών τους. Το 71% των μεσαίων επιχειρήσεων παγκοσμίως χρησιμοποιεί αυτές τις πλατφόρμες και το 52% δημοσιεύει μια φορά την ημέρα.

Από τον Ιανουάριο του 2023, το Twitter κατατάχθηκε με τη δεύτερη υψηλότερη αύξηση στις παραπομπές επισκεψιμότητας ιστού μεταξύ όλων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Ο ρυθμός ανάπτυξης αυξήθηκε στο 34,3%, πίσω από το Instagram (114,4%). Οι επωνυμίες αναπτύσσονται ραγδαία στο Twitter, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις πλατφόρμες των marketers.

Περίπου το 82% χρησιμοποιεί το Twitter για μάρκετινγκ περιεχομένου B2B (business-to-business). Μοιράζονται και προωθούν το προϊόν τους με διαφορετικές μάρκες και προσεγγίζουν το κοινό-στόχο.

Οι άνθρωποι παρακολουθούν τις αγαπημένες τους μάρκες για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και προσφορές. Η μάρκα επίσης δεν απογοητεύει ενημερώνοντάς τα τακτικά. Το 79% των χρηστών του Twitter ακολουθούν αμέσως επωνυμίες για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και οι επωνυμίες απαντούν μέσω διασκεδαστικών αναρτήσεων και προσφορών.

Μείωση γραφημάτων του Twitter/X

Πηγή εικόνας- https://www.similarweb.com/blog/insights

Παρά την καλή βάση χρηστών και την αφοσίωση, το Twitter υφίσταται συνεχώς απώλειες. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, το Twitter παρέμεινε σε καθαρή απώλεια από το 2012 έως το 2017. Η πλατφόρμα ανέκαμψε κυρίως τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά η ιστορία συνεχίστηκε. Το 2020, το Twitter έχασε 1136 εκατομμύρια δολάρια, τη μεγαλύτερη πτώση από το έτος κυκλοφορίας του.

Παρόμοιος Ιστός αναφέρει ότι Το Twitter έχασε 7,75% της επισκεψιμότητάς του τον Μάρτιο του 2023. Οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες εφαρμογών Android μειώθηκαν επίσης κατά 9,8%. Το πρόγραμμα επί πληρωμή του Twitter έγινε αιτία αυτής της πτώσης.

Η κύρια πηγή εισοδήματος του Twitter είναι τα διαφημιστικά έσοδα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το πολύ 0,5 δισεκατομμύρια δολάρια προήλθαν από άλλες πηγές. Το 90% των εσόδων του Twitter προέρχεται από διαφημίσεις, αλλά μετά την εξαγορά του Μασκ, τα διαφημιστικά έσοδα του Twitter μειώθηκαν κατά 50%.

Καθώς ο Elon επιβάλλει πολλούς περιορισμούς στους χρήστες, οι επιχειρήσεις βασίζονται σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να διατηρήσουν το κόστος μάρκετινγκ.

Πρόσφατα, ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε ότι οι ταμειακές ροές θα είναι αρνητικές μέχρι τα μέσα του 2023. Η εταιρεία χρειαζόταν βοήθεια με ένα χρέος του 13 δισεκατομμύρια δολάρια, η οποία έπρεπε να αποπληρωθεί έως τον Ιούλιο του 2023. Το μοτίβο των ζημιών είναι το ίδιο για τον υπόλοιπο χρόνο. Το Twitter βασίζεται πλέον σε υπηρεσίες που δεν βασίζονται σε διαφημίσεις, όπως οι συνδρομές, για να ανακτήσει από τις απώλειες.

Twitter/X Μέλλον

Η μακροζωία του Twitter βασίζεται στη σημερινή γενιά και δεν κάνουμε πίσω από αυτό. Το 2023, Το 52% των tweets προέρχονταν από άτομα γεννημένα μεταξύ 1997-2012. Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των ενεργών χρηστών του Twitter παρέμεινε ίδιος.

Οι προβλέψεις των χρηστών για το Twitter φαίνονται ελπιδοφόρες μεταξύ 2024-2027. Σύμφωνα με πληροφορίες, 42,3 εκατομμύρια χρήστες θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για διάφορους σκοπούς και το ποσοστό αύξησης θα είναι 10,19%.

Δημιουργοί στο Twitter/X

Gen-Z γενιά, όπου οι περισσότεροι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν περισσότερα από τους μισθωτούς επαγγελματίες. Περίπου 207 εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούσαν τους εαυτούς τους δημιουργούς, αλλά μόνο το ένα τρίτο επέλεξε αυτόν τον ρόλο με πλήρη απασχόληση. Το Twitter θα έχει πολύ καλύτερες αποδόσεις από τους άλλους ανταγωνιστές του. Στα μέσα του 2023, το Twitter ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα κατανομής των διαφημιστικών εσόδων. Οι δημιουργοί θα λάβουν μερίδιο από το ποσό που κέρδισε το Twitter μέσω αυτών.

Περίπου 97% από το σύνολο που μπορεί να πάρει ένας χρήστης. Τα μειωμένα διαφημιστικά έσοδα του Twitter από πέρυσι μπορούν να αναβιώσουν με αυτό το πρόγραμμα. Ωστόσο, προγράμματα εσόδων από διαφημίσεις είναι διαθέσιμα σε δημιουργούς με τουλάχιστον 15 εκατομμύρια εμφανίσεις τους τελευταίους τρεις μήνες με 500 ακόλουθους.

  Καρφιτσώστε Tweets με το νέο προφίλ Twitter τώρα διαθέσιμο για όλους

Πολύτιμα στοιχεία για τα οικονομικά

Σύμφωνα με έρευνα του Twitter, 53% των ανθρώπων λάβετε χρηματοοικονομικές και επενδυτικές γνώσεις από αυτήν την πλατφόρμα, ενώ το 40% επενδύει τα χρήματά του με βάση πληροφορίες από το Twitter.

Οι αριθμοί αυξήθηκαν από την πανδημία και ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter μπορεί να αλλάξει την τύχη οποιασδήποτε επιχείρησης ή κρυπτογράφησης με ένα μόνο tweet. Περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο tweets έγιναν μόνο σε κρυπτονομίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το 2021, ο Μασκ ανακοίνωσε ότι η Tesla θα λάμβανε πληρωμές σε Bitcoin, αυξάνοντας την τιμή της κατά περισσότερο από 20% σε μία μόνο μέρα. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει ορισμένες εξουσίες σε νομισματικούς όρους για να χειραγωγήσει τον οικονομικό κόσμο. Οι άνθρωποι παρακολουθούν τα οικονομικά νέα στο Twitter γιατί γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή, ο Έλον Μασκ μπορεί να τους κάνει κερδοφόρους σε χρόνο μηδέν.

Διασημότητες στο Twitter/X

Εκτός από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Elon Musk, κανένας άλλος διευθύνων σύμβουλος ή ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων δεν έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας των περισσότερων ακολούθων στην πλατφόρμα τους. Είναι η πιο δημοφιλής προσωπικότητα στο Twitter με 155 εκατομμύρια ακόλουθοι, ακολουθούμενος από τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Τζάστιν Μπίμπερ. Δύο παγκόσμια εικονίδια αθλητών βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους αθλητές που ακολουθούν περισσότερο στο Twitter.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι έχουν 108 εκατομμύρια και 61 εκατομμύρια ακόλουθοι, αντίστοιχα. Από το 2019, η αγαπημένη μάρκα παιχνιδιών των ανθρώπων, το PlayStation, ήταν η μάρκα με τις περισσότερες ακολουθίες στο Twitter, με 17 εκατομμύρια ακόλουθους. Το Xbox, μια άλλη μάρκα gaming, έμεινε ελαφρώς πίσω με 13,5 εκατομμύρια ακόλουθους.

Συνδρομές Twitter/X

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ψυχαγωγικούς σκοπούς είναι κυρίως δωρεάν για τους χρήστες τους. Το Twitter ήταν δωρεάν μέχρι το 2021, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter ανακοίνωσε ότι οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν 8 $ μηνιαίως για να λάβουν το επαληθευμένο σήμα στον λογαριασμό τους. Ως αποτέλεσμα, το Twitter θα δημιουργούσε 3,4 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως από τους 424 χιλιάδες επαληθευμένους χρήστες του με αυτήν την κίνηση. ΕΠΟΜΕΝΟ Η απόκτηση του Μασκτο Twitter επέβαλε ορισμένους περιορισμούς στη χρήση.

Παλαιότερα, ήταν μια δωρεάν πλατφόρμα, αλλά από τώρα και στο εξής, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μόνο 500 μηνύματα σε οποιονδήποτε σε μια μέρα. Ομοίως, ένας δωρεάν χρήστης μπορεί να κάνει μόνο 2400 tweets, συμπεριλαμβανομένων των retweets. Τεχνικά, ένας χρήστης μπορεί να ακολουθήσει μόνο 400 λογαριασμοί σε μια μέρα. Η πλατφόρμα microblogging απαγόρευσε την επιθετική συμπεριφορά παρακολούθησης για τον έλεγχο της ψεύτικης πρόσβασης και του κέρδους στα tweets.

Αντίπαλος του Twitter/X

Στις 11 Ιουλίου 2023, ο Mark Zuckerberg ξεκίνησε Νήματα “Twitter Killer”.. Σε μόλις πέντε ημέρες, 100 εκατομμύρια χρήστες εγγράφηκαν στην πλατφόρμα. Ωστόσο, μετά από 15 ημέρες, το νήμα έχασε το 75% της επισκεψιμότητάς του λόγω της ανάγκης περισσότερης ευκρίνειας. Οι άνθρωποι έψαχναν για μια εναλλακτική λύση στο Twitter επειδή ο Έλον Μασκ είχε κάνει διαφοροποίηση μεταξύ δωρεάν και επί πληρωμή χρηστών.

Τα νήματα είναι παρόμοια με το Twitter κατά κάποιο τρόπο. Αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής των Threads, θέλουν να αποφύγουν να εμπλακούν σε πολιτικές όπως το Twitter. Έτσι, τώρα είναι απλώς μια πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων και βίντεο όπως η μητρική της εταιρεία Instagram.

συμπέρασμα

Το Twitter είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών και οι νέοι χρησιμοποιούν αυτόν τον πόρο για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το Twitter συνεχίζει να ανεβαίνει πάνω από άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είτε είστε φοιτητής, είτε εργαζόμενος είτε άνεργος, αυτή η πλατφόρμα είναι χρήσιμη στη ζωή σας. Το Twitter είναι κατάλληλο για επικοινωνία με οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Αλλά από την απόκτηση του Musk, ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδρομητές και πρέπει να ζείτε υπό περιορισμούς. Οι περισσότεροι χρήστες λαμβάνουν τις οικονομικές τους αποφάσεις μέσω tweets, αλλά δυστυχώς, φήμες εξαπλώνονται και στο Twitter. Ένας χρήστης πρέπει να διασταυρώσει με πολλούς πόρους για τις αξιολογικές του κρίσεις.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα εργαλεία ανάλυσης Twitter και εργαλεία μάρκετινγκ Twitter για γνωστές τάσεις για να ενισχύσετε την αφοσίωση.