11 Λύσεις SASE για την προστασία των εταιρικών δικτύων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Secure Access Service Edge (SASE) συνδυάζει πολλές λειτουργίες ασφάλειας και δικτύωσης για να συμβάλει στην προστασία εταιρικών δικτύων, δεδομένων, συστημάτων και εφαρμογών, ενώ αυξάνει τη λειτουργική τους απόδοση και εξοικονομεί κόστος.

Στη σύγχρονη εποχή, οι μέγιστες εφαρμογές ζουν εκτός του κέντρου δεδομένων και πολλές υπηρεσίες cloud έχουν ευαίσθητες πληροφορίες. Για να μην αναφέρουμε, οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να αναπτυχθούν γρήγορα χρησιμοποιώντας διάφορα συστήματα που βασίζονται σε σύννεφο και ασχολούνται με τεράστια δεδομένα.

Επιπλέον, το κατανεμημένο εργατικό δυναμικό γίνεται σημαντικό σε όλο τον κόσμο, όπου οι χρήστες συνδέονται από οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε, επεκτείνοντας ή θολώνοντας τις περιμέτρους. Επομένως, η διασφάλιση ενός δικτύου είναι απαραίτητη για κάθε οργανισμό.

Ωστόσο, τα παραδοσιακά συστήματα ασφαλείας, όπως τα φυσικά τείχη προστασίας, ενδέχεται να μην προσφέρουν σταθερή και ισχυρή ασφάλεια λόγω των τρεχουσών απαιτήσεων ασφαλείας και των αυξημένων εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.

Για αυτό, το SASE φαίνεται να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες για την προστασία των δεδομένων και των συστημάτων σας ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε χρησιμοποιώντας ποια συσκευή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας αξιοποιούν αυτήν την τεχνολογία.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω το SASE, πώς μπορεί να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις καλύτερες λύσεις SASE που μπορείτε να εξετάσετε.

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι το SASE;

Το Secure Access Service Edge (SASE) είναι μια τεχνολογία ασφαλείας που βασίζεται σε σύννεφο για την παροχή ελέγχων ασφαλείας και δικτύου ευρείας περιοχής (WAN) απευθείας στην πηγή σύνδεσης, όπως συσκευή, χρήστη, υπολογιστική συσκευή άκρων, συσκευή Διαδικτύου των πραγμάτων (IoT), υποκατάστημα γραφείο κ.λπ., αντί να χρησιμοποιείτε κέντρο δεδομένων.

Ο όρος «SASE» επινοήθηκε το 2019 από την Gartner, μια εταιρεία τεχνολογικής έρευνας και παροχής συμβουλών. Συνδυάζει λειτουργίες ασφάλειας δικτύου με δικτύωση ευρείας περιοχής που ορίζεται από λογισμικό (SD-WAN), παρέχοντάς τις χρησιμοποιώντας μόνο έναν πάροχο υπηρεσιών.

Το SASE προσφέρει βελτιωμένη ορατότητα και καλύτερο έλεγχο της κίνησης, των χρηστών και της πρόσβασης δεδομένων ενός οργανισμού εντός και εκτός του δικτύου του. Είναι ζωτικής σημασίας για τους σύγχρονους οργανισμούς που διανέμονται παγκοσμίως για επεκτασιμότητα και ομαλή απομακρυσμένη εργασία, συνδέοντας γραφεία και υπαλλήλους που εργάζονται οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή.

Πώς λειτουργεί το SASE;

Στο SASE, η ασφάλεια λειτουργεί σχετικά με την ψηφιακή ταυτότητα, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, τις εταιρικές πολιτικές και σε πραγματικό χρόνο. Η ψηφιακή ταυτότητα θα μπορούσε να δοθεί σε οποιονδήποτε χρήστη ή συσκευή, υπηρεσία cloud, σύστημα IoT, εφαρμογή κ.λπ.

Δεδομένου ότι το SASE συνδυάζει τις δυνατότητες SD-WAN με πολλές λειτουργίες ασφάλειας δικτύου που παρέχονται από μια πλατφόρμα cloud, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Το SASE επιτρέπει στους υπαλλήλους ενός οργανισμού να συνδέονται με ασφάλεια, να ελέγχουν την ταυτότητα και να έχουν πρόσβαση σε εσωτερικές υπηρεσίες από οποιαδήποτε τοποθεσία ή συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, οι οργανισμοί μπορούν να ελέγχουν καλύτερα τα δεδομένα και την επισκεψιμότητα που εισέρχονται και εξέρχονται από το δίκτυό τους.

Υπάρχουν τέσσερα κύρια στοιχεία του SASE:

#1. Cloud Access Security Broker (CASB)

Λόγω της αυξανόμενης ανάγκης μετακίνησης συστημάτων σε εφαρμογές SaaS, μέθοδοι όπως η εξουσιοδότηση, ο έλεγχος ταυτότητας και οι έλεγχοι ασφαλούς πρόσβασης έχουν καταστεί ουσιαστικές. Εδώ βοηθά το CASB.

Για υπηρεσίες που φιλοξενούνται στο cloud, το CASB εκτελεί διάφορες λειτουργίες ασφαλείας όπως:

  • Αποκάλυψη μη εξουσιοδοτημένων εταιρικών εφαρμογών και συστημάτων
  • Διασφάλιση της κανονιστικής συμμόρφωσης με την εφαρμογή συνεπών πολιτικών απορρήτου δεδομένων
  • Προστασία ευαίσθητων δεδομένων μέσω της πρόληψης απώλειας δεδομένων (DLP) και των ελέγχων πρόσβασης

#2. Ασφαλείς πύλες Ιστού (SWG)

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις λειτουργούν σε ένα κατανεμημένο περιβάλλον, που δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περίμετρο. Εργαζόμενοι, εργολάβοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, πωλητές κ.λπ., μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή ή σύστημα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να έχουν πρόσβαση σε διάφορους πόρους, αλλά μπορεί να ενέχει κινδύνους ασφαλείας από κακόβουλους ιστότοπους και ακόμη και ένας εσωτερικός χρήστης μπορεί να προσπαθήσει να αποκαλύψει τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Για αυτό, το SWG μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δικτύου, των δεδομένων, των συστημάτων και των εφαρμογών σας από τέτοιες περιπτώσεις. Οι δυνατότητές του κρυπτογραφούν την κυκλοφορία στο cloud και συνεργάζονται με άλλα συστήματα ασφαλείας δικτύου για:

  • Εφαρμόστε τις πολιτικές ασφαλείας
  • Διαχειριστείτε την ασφάλεια αποτελεσματικά
  • Αποτρέψτε τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο φιλτράροντας επιβλαβές περιεχόμενο από την επισκεψιμότητα στον ιστό σας και αποκλείοντας κακόβουλους χρήστες

#3. Πρόσβαση στο δίκτυο μηδενικής εμπιστοσύνης (ZTNA)

Στην εποχή της κυβερνοασφάλειας, δεν μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε κανέναν είτε εργάζεται για τον οργανισμό σας είτε εκτός αυτού. Οι απειλές μπορούν να προέλθουν από όλες τις κατευθύνσεις, ακόμη και μέσα στην ομάδα σας!

Ως εκ τούτου, μην εμπιστεύεστε κανέναν όσον αφορά τα δεδομένα, τα συστήματα, τις εφαρμογές και άλλα στοιχεία σας. Αυτό συνεπάγεται η έννοια του Zero Trust.

Οι λύσεις ZTNA αποκρύπτουν εσωτερικούς πόρους από εξωτερική ή δημόσια προβολή, προκειμένου να προστατεύσουν τα συστήματα, τα δεδομένα και τις εφαρμογές σας από κινδύνους κυβερνοασφάλειας, όπως παραβιάσεις δεδομένων. Για αυτό, απαιτεί εξουσιοδότηση σε πραγματικό χρόνο για κάθε συσκευή και χρήστη όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα στοιχείο του οργανισμού, χωρίς να εμπιστεύονται κανέναν.

#4. Firewall-as-a-Service (FWaaS)

Στο σημερινό περιβάλλον κατανεμημένου εργατικού δυναμικού, οι υπολογιστικοί πόροι και οι χρήστες βρίσκονται και οι δύο στην άκρη του δικτύου. Για την προστασία τους, απαιτείται ένα τείχος προστασίας που βασίζεται σε σύννεφο και ευέλικτο ή FWaaS. Μπορεί να υποστηρίξει έναν αυξανόμενο αριθμό συσκευών IoT και αιχμής υπολογιστικών απαιτήσεων.

  Πώς να αλλάξετε την αρχική σας σελίδα στον Microsoft Edge

Το FWaaS συνιστά δυνατότητες ασφαλείας όπως φιλτράρισμα διευθύνσεων URL, διαχείριση πολιτικής, αποτροπή εισβολής κ.λπ., σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τείχη προστασίας. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εύκολο για εσάς να διαχειρίζεστε την ασφάλεια του δικτύου, να εντοπίζετε γρήγορα περιστατικά, να κάνετε αλλαγές και να ορίζετε σταθερές πολιτικές. Βοηθά στην προστασία των εφαρμογών, των πλατφορμών και της υποδομής που βασίζονται σε σύννεφο.

Γιατί οι οργανισμοί χρειάζονται λύσεις SASE;

Οι συμβατικές μέθοδοι ασφαλείας ήταν καλές στην ασφάλιση χρηστών, συσκευών και συστημάτων μέσα σε μια περίμετρο δικτύου.

Ωστόσο, το εταιρικό δίκτυο επεκτείνεται και μετακινείται στο cloud. Επικρατεί ένα κατανεμημένο εργατικό δυναμικό και οι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή και σύστημα.

Ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη χρήσης προηγμένων τεχνολογιών που μπορούν να ασφαλίσουν τα δεδομένα, τους χρήστες, τις συσκευές και τα συστήματά σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Χρειάζεστε επίσης ισχυρότερους ελέγχους πρόσβασης και μηχανισμούς προστασίας από απειλές για να καταπολεμήσετε εξελιγμένους επιτιθέμενους στον κυβερνοχώρο που αναζητούν αδυναμία στα δίκτυα και τα συστήματά σας.

Επιπλέον, η backhauling ολόκληρης της κίνησης WAN για ασφάλεια στα κέντρα δεδομένων σε μεγάλη απόσταση δημιουργεί λανθάνουσα κατάσταση δικτύου, ειδικά σε σενάρια κατανεμημένου εργατικού δυναμικού.

Σε αυτό, τεχνολογίες όπως το SASE φαίνεται να είναι χρήσιμες. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν πόσο ωφέλιμες είναι οι λύσεις SASE για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Το SASE προσφέρει σταθερή ασφάλεια μέσω μιας ενιαίας υπηρεσίας που βασίζεται σε cloud για συνδέσεις WAN και λειτουργίες ασφαλείας. Χρησιμοποιεί ένα καθολικό σύνολο κανόνων, πολιτικών και λειτουργιών ασφαλείας για κάθε περίοδο σύνδεσης πρόσβασης ανεξάρτητα από χρήστες, συσκευές, εφαρμογές ή προορισμούς.

Επιπλέον, το SASE λειτουργεί στο μοντέλο Zero Trust για να παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα και εφαρμογές μόνο μετά την εξουσιοδότηση ενός χρήστη ή μιας συσκευής. Τα στοιχεία CASB και FWaaS του συμβάλλουν στον μετριασμό των εσωτερικών επιθέσεων και των εξωτερικών απειλών, όπως οι επιθέσεις DDoS, προστατεύοντας τόσο τα συστήματα που βασίζονται στο cloud όσο και τα συστήματα εσωτερικής εγκατάστασης. Φιλτράρουν επίσης διευθύνσεις URL, εισερχόμενη και εξερχόμενη επισκεψιμότητα και ερωτήματα DNS για να αποτρέψουν την έκθεση δεδομένων, κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές.

Μειωμένη πολυπλοκότητα

Η χρήση ενός μόνο προμηθευτή και μοντέλου cloud για τις λειτουργίες ασφάλειας του δικτύου σας και το WAN μειώνει την πολυπλοκότητα σε σύγκριση με τη χρήση πολλαπλών συστημάτων ασφαλείας από διαφορετικούς προμηθευτές για διαφορετικές τοποθεσίες. Βελτιώνει επίσης την επιθεώρηση της κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας μια ενιαία μηχανή πολιτικής.

Υψηλή απόδοση

Το SASE μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο δρομολογώντας την κυκλοφορία του δικτύου σας σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο αιχμής επεξεργάζοντας την κίνηση πιο κοντά στον χρήστη. Βελτιστοποιεί τη δρομολόγηση και σας επιτρέπει να προσδιορίσετε μια ταχύτερη διαδρομή δικτύου σύμφωνα με παράγοντες όπως η συμφόρηση δικτύου. Είναι επίσης πλεονεκτικό για εφαρμογές συνεργασίας ευαίσθητες σε καθυστέρηση, συστήματα VolP και βίντεο.

Απόδοση κόστους

Οι υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud μπορούν να εξοικονομήσουν τα έξοδά σας μετατοπίζοντας την αρχική επένδυση κεφαλαίου σε μηνιαίες συνδρομές ή pay-as-you-go. Μειώνει επίσης τις ανάγκες συντήρησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς μπορούν να αφήσουν τα πάντα στον προμηθευτή για ενημερώσεις, ενημερώσεις κώδικα και ελέγχους ασφαλείας. Όλα αυτά εξοικονομούν σημαντικά χρήματα, κόπο και χρόνο.

Ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση

Το SASE προσφέρει γρήγορη, ασφαλή και συνεπή πρόσβαση σε εφαρμογές, συστήματα και δίκτυα για χρήστες και συσκευές από οποιαδήποτε τοποθεσία και οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, η εφαρμογή SASE στον οργανισμό σας είναι επίσης εύκολη, με λιγότερους πράκτορες και εφαρμογές για συσκευές.

Τώρα, εδώ είναι οι καλύτερες λύσεις SASE για την προστασία των εταιρικών δικτύων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περίμετρος 81

Εκσυγχρονίστε τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζετε χρήστες, πόρους και δεδομένα Περίμετρος 81’s Λύσεις Secure Access Service Edge (SASE). Αυτή η πλατφόρμα SASE συνδυάζει ασφάλεια και λειτουργικότητα δικτύου σε μια οικονομικά αποδοτική, βασισμένη στο cloud και επεκτάσιμη υπηρεσία.

Η περίμετρος 81 παρέχει τη μικρότερη πρόσβαση στα τμήματα δικτύου με βάση το ρόλο, τη συσκευή, την ταυτότητα και άλλα. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε το δίκτυό σας με πρόσβαση χωρίς πράκτορα ή βάσει πελάτη. Επιπλέον, παρέχει χαμηλή καθυστέρηση και ασφαλείς συνδέσεις κρυπτογραφώντας σήραγγες μέσω δημόσιων ή ιδιωτικών πυλών.

Με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ένας οργανισμός μπορεί να ελέγξει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των πόρων με βάση διάφορους παράγοντες. Αυτή η αρχιτεκτονική επιτρέπει στους οργανισμούς να εφαρμόζουν βασικές δυνατότητες του cloud που παρέχουν μια ευέλικτη, προσαρμοστική, αυτο-ενημέρωση και ολιστική στάση ασφαλείας.

Επιπλέον, τα υποκαταστήματα, οι πόροι cloud, οι απομακρυσμένοι χρήστες, τα κέντρα δεδομένων, οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας κ.λπ., μπορούν να συνδεθούν με ένα δίκτυο για να παρέχουν ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων. Το Perimeter 81 προσφέρει ένα πολυπεριφερειακό δίκτυο SASE για ασφαλείς επιλογές δικτύου για οργανισμούς.

Θα λάβετε ένα τείχος προστασίας ως υπηρεσία, μεσίτη υπηρεσιών πρόσβασης στο cloud, ασφαλή πύλη ιστού, ασφάλεια τελικού σημείου, SD-WAN και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του μοντέλου SASE και να ζήσετε πώς μπορεί να μεταμορφώσει την ασφάλεια της επιχείρησής σας.

Τα προγράμματα Pais ξεκινούν από 8 $/χρήστη/μήνα. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία; Υποβάλετε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από τη συνδρομή.

NordLayer

Ασφαλίστε τους πόρους, τα δεδομένα και τους χρήστες της επιχείρησής σας στο δίκτυό σας με Λύση SASE της NordLayer. Παρέχει λύσεις ασφάλειας πρόσβασης δικτύου για τη σύγχρονη επιχείρησή σας.

Το NordLayer προστατεύει τους κρίσιμους πόρους σας δημιουργώντας κρυπτογραφημένες συνδέσεις σήραγγας, εισάγοντας έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, επαληθεύοντας την ταυτότητα των χρηστών μέσω βιομετρικών στοιχείων και επιτρέποντας πρόσβαση υπό όρους σε διάφορες επιχειρηματικές εφαρμογές. Θα λάβετε λειτουργίες ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε απειλή.

  6 καλύτερα εργαλεία διαχείρισης δικτύου που παρακολουθούν την απόδοση

Η χρήση του NordLayer είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα την εφαρμογή στο σύστημά σας και να ζήσετε έναν καλύτερο κόσμο. Είναι χωρίς υλικό, επομένως η ανάπτυξη είναι άμεση. Επιπλέον, το NordLayer είναι εύκολο να συνδυαστεί σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και είναι συμβατό με διάφορες υπηρεσίες cloud. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τη λύση με την τρέχουσα υποδομή σας.

Επιπλέον, το NordLayer σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τα πάντα από την αρχή σε ένα μόνο μέρος. Προσφέρει χρήσιμες δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία του δικτύου του οργανισμού σας και έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί χρόνο με τον διαισθητικό πίνακα ελέγχου του.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τη λύση SASE μέσα σε λίγα λεπτά και επιτρέψτε στο NordLayer να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Αποκτήστε αυτήν την ισχυρή λύση στα 7 $/χρήστης/μήνα, συμπεριλαμβανομένου απεριόριστου αριθμού χρηστών και τεχνικής υποστήριξης 24/7.

Zscaler

Αποκτήστε μια σύγχρονη αρχιτεκτονική ασφάλειας δικτύου για την πλατφόρμα SASE του οργανισμού σας Zscaler. Μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση για την ασφάλεια του δικτύου της και να καθορίσει την ασφάλεια μαζί με την απόδοση, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία.

Μπορείτε να αναπτύξετε αυτό το μοντέλο SASE εύκολα και να διαχειριστείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται από το cloud και τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες. Μπορεί να συμβάλει στη μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους πληροφορικής, επιτρέποντας ασφαλή μετασχηματισμό χωρίς τεχνικό χρέος. Επιπλέον, μπορεί να εξαλείψει το περιττό backhauling ενώ παρέχει χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και βέλτιστο εύρος ζώνης, προκειμένου να φέρει την πολιτική και την ασφάλεια κοντά στους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το Zscaler ασφαλίζει τον πυρήνα κάθε δικτύου οργανισμού που διασφαλίζει ότι όλες οι συνδέσεις είναι ασφαλείς, ανεξάρτητα από την πρόσβαση στην εφαρμογή, τον τύπο κρυπτογράφησης και την τοποθεσία. Το SASE της Zscaler είναι μοναδικό καθώς παρέχει μια πολυενοικιαζόμενη και εγγενή αρχιτεκτονική cloud που κλιμακώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Επιπλέον, παρέχει μια αρχιτεκτονική βασισμένη σε διακομιστή μεσολάβησης για πλήρη επιθεώρηση της ασφαλούς κυκλοφορίας και πρόσβαση στο δίκτυο Zero Trust που εξαλείφει την πρόσβαση για τμηματοποίηση εφαρμογών. Θα επιβάλλετε επίσης αυστηρή ασφάλεια και πολιτική για να περιορίσετε την backhauling.

Cloudflare One

Διορθώστε τις εταιρικές σας ρωγμές με Η πλατφόρμα SASE του Cloudflare και συνδέστε τους χρήστες με τους πόρους με βάση τους ελέγχους ασφαλείας ταυτότητας. Το Cloudflare One αντικαθιστά το παλιό μοντέλο της υποδομής δικτύου σας με μια ασφαλή εσωτερική περίμετρο δικτύου.

Το Cloudflare συνδυάζει την υπηρεσία συνδεσιμότητας δικτύου με την υπηρεσία ασφαλείας Zero Trust σε παγκόσμιο δίκτυο. Ο οργανισμός σας δεν θα χρειάζεται πλέον ιδιόκτητα και ακριβά κυκλώματα. Αυτό το ενιαίο παγκόσμιο δίκτυο παρέχει μετριασμό DDoS, επιτάχυνση κυκλοφορίας, τείχος προστασίας δικτύου, εκτός από τη λειτουργία Zero Trust.

Αποκλεισμός ransomware, κακόβουλου λογισμικού, phishing και πλευρικής μετακίνησης για να συνδέσετε τους χρήστες απευθείας με τους πόρους του οργανισμού. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε το μοντέλο SASE εύκολα στο δίκτυό σας και να διαχειριστείτε την πλήρη ασφάλεια χωρίς χειροκίνητη λειτουργία.

Κάθε κέντρο δεδομένων παρέχει δρομολόγηση και επιθεώρηση κυκλοφορίας με ένα πέρασμα που προστατεύει τους χρήστες σε όλο τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο χωρίς να διακυβεύεται η ταχύτητα. Επιπλέον, συνδέστε τις υπηρεσίες διαδικτύου, τις αυτο-φιλοξενούμενες εφαρμογές, τους διακομιστές, τους απομακρυσμένους χρήστες, τις εφαρμογές SaaS και τα γραφεία σας με το Cloudflare One και ασφαλίστε τα πάντα στην περίμετρό σας.

Κάντε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή για την επιχείρησή σας ξεκινώντας το ταξίδι μεταμόρφωσής σας με το Cloudflare. Μπορείτε επίσης να τους συμβουλευτείτε για να κατανοήσετε πώς μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο μοντέλο ασφάλειας για τον οργανισμό σας.

FortiSASE

Ξεχάστε τις παραδοσιακές λύσεις ασφάλειας και δώστε στον οργανισμό σας μια σύγχρονη λύση με την υπηρεσία cloud της Fortinet – FortiSASE. Τροφοδοτείται από το FortiGuard Labs AI Threat Intelligence και τις καινοτομίες FortiOS.

Το FortiSASE μπορεί να προσφέρει ασφάλεια υψηλής ποιότητας και να προστατεύσει το υβριδικό εργατικό δυναμικό σας σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε επίσης καλύτερη ορατότητα και ενορχηστρωμένο έλεγχο πολιτικής για να εξασφαλίσετε την πρόσβασή σας στο Διαδίκτυο για τους χρήστες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Το Fortinet παρέχει ένα ενοποιημένο και κατανεμημένο μοντέλο SASE στους χρήστες για να αναπτύξουν τη λύση άμεσα και να διαχειριστούν τις υπηρεσίες με ευκολία, διασφαλίζοντας παράλληλα συνεπή προστασία. Παρέχει ασφάλεια εταιρικού επιπέδου εξαλείφοντας τα κοινά κενά ασφαλείας και την κατανάλωση που βασίζεται στο cloud χωρίς να επηρεάζει τη ροή εργασίας.

Το FortiSASE βοηθά στην εξάλειψη πολλών προϊόντων σημείων για την ασφάλεια διαφόρων δικτύων. Προσφέρει επίσης μια ενιαία υπηρεσία λύσης για κάθε δίκτυο με χαμηλό κόστος, ώστε να μην το σκέφτεστε δύο φορές όταν το επιλέγετε.

Επιπλέον, το FortiSASE προσφέρει διάφορες δυνατότητες, όπως τείχος προστασίας ως υπηρεσία, σύστημα ονομάτων τομέα, πρόληψη εισβολής, πρόληψη απώλειας δεδομένων, ασφαλής πύλη ιστού, VPN, ZTNA και sandboxing. Αυτές οι επεκτάσεις κάνουν τη Fortinet τον μοναδικό προμηθευτή που παρέχει ασφάλεια στην άκρη του δικτύου.

Cisco

Συμμετάσχετε στην επανάσταση της ασφαλούς πρόσβασης με Cisco. Προσφέρει AnyConnect και SD-WAN για την παροχή ασφαλών και απρόσκοπτων συνδέσεων παντού, μαζί με καθιερωμένη ασφάλεια και πρόσβαση Zero Trust με προστασία από απειλές.

Ελέγξτε την ασφάλειά σας με την ασφάλεια Cisco Umbrella και Duo. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε λύσεις SASE με την ασφάλεια του οργανισμού σας και να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες σε οποιοδήποτε δίκτυο. Διαβάστε το ebook της Cisco για να μάθετε πώς να ενσωματώσετε την αρχιτεκτονική στο πλαίσιο του δικτύου σας.

Επιπλέον, η Cisco παρέχει κάθε δομικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής SASE ώστε να μπορείτε:

  • Παρέχετε μια απρόσκοπτη και ασφαλή σύνδεση για να απελευθερώσετε τη δύναμη του εργατικού δυναμικού.
  • Βελτιστοποιήστε τις πολιτικές σας, ενισχύστε την προστασία και απλοποιήστε την ασφάλεια με μια πολυτάλαντη υπηρεσία ασφαλείας
  • Ενώστε τη δικτύωση και την ασφάλεια μέσω μιας ολοκληρωμένης και ευέλικτης προσέγγισης για να καλύψετε τις απαιτήσεις ασφάλειας των οργανισμών σας
  Πώς να υπολογίσετε το άθροισμα των κελιών στο Excel

Cato Networks

Cato Networks προσφέρει μια πλατφόρμα cloud SASE που μπορείτε να αναπτύξετε σήμερα και να επωφεληθείτε από την ασφάλεια υψηλού επιπέδου. Η αρχιτεκτονική του συγκλίνει SD-WAN, μια πλήρη στοίβα ασφάλειας δικτύου και απρόσκοπτη υποστήριξη φορητών συσκευών και πόρων cloud.

Δώστε στις ομάδες πληροφορικής σας την ευκολία διαχείρισης της υπηρεσίας ασφαλείας μέσω μιας αυτοεξυπηρέτησης και μιας κονσόλας. Η πλατφόρμα παρέχει δυνατότητες ασφάλειας και επιχειρηματικού δικτύου σε όλα τα άκρα μέσω μιας παγκόσμιας διανομής υπηρεσίας.

Επιτρέψτε στις ομάδες σας να παρέχουν ισχυρή ασφάλεια μαζί με βελτιστοποιημένη δικτύωση σε κάθε εφαρμογή, χρήστη και ιστότοπο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Η λύση SASE μπορεί να μεγιστοποιήσει την ορατότητα σε συμβάντα ασφαλείας και κίνηση δικτύου. Επιπλέον, οι επαγγελματίες πληροφορικής μπορούν να διαμορφώσουν τη λύση και να επιβάλουν πολιτικές γύρω από την επιχείρηση.

Η χρήση του Cato Networks θα σας βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο στις επιχειρήσεις, να έχετε μια απλοποιημένη δομή κόστους και να επωφεληθείτε από πολλά άλλα οφέλη. Εξασφαλίστε τα τρέχοντα και μελλοντικά σας έργα, μείνετε μπροστά σε κάθε πτυχή και δείτε τη συνολική βελτίωση των υπηρεσιών και την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ ομάδων.

Πρίσμα

Εξασφαλίστε το εργατικό δυναμικό σας με μία από τις καλύτερες λύσεις SASE – Πρίσμα. Αυτή είναι μια ασφαλέστερη πλατφόρμα SASE για οργανισμούς με δυνατότητα cloud και ευέλικτοι και συγκλίνει με το SD-WAN επόμενης γενιάς σε μια πλατφόρμα cloud.

Η Prisma ενοποιεί άλλα προϊόντα σημείων, όπως Cloud SWG, ZTNA, ADEM, FWaaS και NG CASB, σε μια ενιαία υπηρεσία που μειώνει την πολυπλοκότητα στην ασφάλεια και το δίκτυό σας προκειμένου να βελτιώσει την ευελιξία.

Το Prisma επιτρέπει την πρόσβαση Zero Trust για την ασφάλεια όλων των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από το εργατικό δυναμικό ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Επιπλέον, αξιοποιεί την πρόληψη απειλών με ML για να σταματήσει το 95% των διαδικτυακών απειλών και να μειώσει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων.

Θα λάβετε ολοκληρωμένες πληροφορίες και προβολή σε όλους τους χρήστες, ώστε η ομάδα σας να είναι πιο παραγωγική. Περιλαμβάνει επίσης την Αυτόνομη Διαχείριση Ψηφιακής Εμπειρίας (ADEM) για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους τελικούς χρήστες.

Netskope

Λάβετε πλήρεις πληροφορίες ασφαλείας με το Netskope Λύση SASE που παρέχει υπηρεσίες δικτύου και ασφάλειας στην αρχιτεκτονική που βασίζεται στο cloud. Απλοποιεί τη σύνδεση με την υπηρεσία SASE ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες web με ασφάλεια και να χρησιμοποιούν δεδομένα, συστήματα και εφαρμογές με εξαιρετική πολιτική ασφαλείας.

Αυτή η πλατφόρμα SASE βοηθά στην παροχή ασφαλούς πρόσβασης ανεξάρτητα από χρήστες, εφαρμογές, δεδομένα ή τοποθεσία συσκευών. Θα λάβετε μικροϋπηρεσίες εγγενείς στο cloud, τη δυνατότητα επιθεώρησης TLS/SSL, ενσωματωμένο διακομιστή μεσολάβησης, προστασία από εισβολή, προστασία τείχους προστασίας, προηγμένη προστασία δεδομένων, ευφυΐα απειλών και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα cloud SASE, θα απολαύσετε ευελιξία, μικρότερη πολυπλοκότητα, βελτιωμένη απόδοση, εξοικονόμηση κόστους, πρόσβαση στο δίκτυο Zero Trust, προστασία από απειλές, προστασία δεδομένων και πολλά άλλα.

Εφαρμόστε το SASE στην εργασιακή σας κουλτούρα και βοηθήστε τον οργανισμό σας να λάβει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κίνηση, τα δεδομένα, τη δραστηριότητα, τις υπηρεσίες κ.λπ. Θα συμβάλει στην ασφάλεια του δικτύου σας τώρα και θα αποτρέψει τους κινδύνους.

Το αντίστροφο

Το αντίστροφο Το SASE είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για την αρχιτεκτονική SASE που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ασφάλειας και δικτύωσης σας. Ενσωματώνει υπηρεσίες μέσω του Versa Operating System (VOS) που παρέχει αναλυτικά στοιχεία, δικτύωση, ασφάλεια και SD-WAN.

Το Versa επιτρέπει την ασφαλή, επεκτάσιμη και απλή ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής SASE στον οργανισμό σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να προστατεύετε τις πληροφορίες σας αμέσως. Παρέχοντας καλύτερη υπηρεσία, εστιάζει στην απόδοση της εφαρμογής.

Επιπλέον, παρέχει πολλές υπηρεσίες σε μεμονωμένη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των ZTNA, SWG, CASB, RBI, NGFWaaS, Routing, Analytics και SD-WAN. Μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε επιλογές ανάπτυξης, όπως το cloud, εσωτερική εγκατάσταση ή συνδυασμό και των δύο.

Η Versa προσφέρει ελέγχους πρόσβασης βάσει ρόλων (RBAC) σε ξεχωριστούς ενοικιαστές, επιτρέποντας λεπτομερείς ρόλους και τμηματοποίηση. Επιπλέον, το Versa Concerto είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που ενημερώνει, αναβαθμίζει και αυτοματοποιεί το λογισμικό VOS και τα πακέτα ασφαλείας για την προστασία εφαρμογών, συσκευών και χρηστών.

Σημείο δύναμης

Αποκτήστε τη λύση SASE για τον οργανισμό σας για την ομοιόμορφη προστασία των δεδομένων από άκρη σε άκρη στο cloud SASE του Forcepoint. Καλύπτει ένα επιπλέον μίλι από άποψη δικτύωσης και ασφάλειας για να προσφέρει μοναδικό έλεγχο σε όλα τα δεδομένα σας.

Το Forcepoint μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί και να ασφαλίσετε τις εφαρμογές, τις συσκευές και τους χρήστες σας. Θα προστατεύσει το εργατικό δυναμικό σας από προηγμένες απειλές, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, με τη βοήθεια του SASE που παρέχεται σε cloud.

Κρατήστε το κακόβουλο λογισμικό έξω από το δίκτυό σας, εξαλείψτε τα κενά ασφαλείας και ελέγξτε την πρόσβαση αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση. Αυτή η αρχιτεκτονική SASE θα σας βοηθήσει επίσης να γράψετε πολιτικές και να αναδυθείτε πιο ισχυροί από ποτέ.

Επιπλέον, το Forcepoint θα βοηθήσει στην εφαρμογή της πρόσβασης Zero Trust και θα αποτρέψει την έκθεση σε ευαίσθητα δεδομένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία DLP εταιρικής ποιότητας. Επιπλέον, η χρήση αυτής της λύσης θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος και την πολυπλοκότητα.

συμπέρασμα

Οι τεχνολογίες ασφαλείας όπως το SASE είναι καθοριστικής σημασίας για την προστασία δεδομένων, δικτύων και συστημάτων, ενώ προσφέρουν βελτιωμένη διαχείριση ασφάλειας και εξοικονομούν κόστος, προσπάθεια και χρόνο. Έτσι, εάν αναζητάτε την καλύτερη λύση SASE, μπορείτε να εξετάσετε τις παραπάνω επιλογές.