11 Λύσεις συνομιλίας εντός εφαρμογής για βελτίωση της αφοσίωσης των χρηστών

Θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή της αφοσίωσης των χρηστών για την εφαρμογή προϊόντων ή υπηρεσιών σας; Πρέπει να ενσωματώσετε μια λύση συνομιλίας εντός εφαρμογής στην εφαρμογή. Και μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν δοκιμάσετε τα εξαιρετικά αποδοτικά εργαλεία που αναφέρονται παρακάτω.

Η δυνατότητα συνομιλίας εντός εφαρμογής αυξάνεται επειδή δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνδέονται με τους πελάτες, το κοινό και τους υποψήφιους πελάτες τους 24 προς 7. Οι χρήστες αναπτύσσουν επίσης εμπιστοσύνη και αφοσίωση στην επιχείρησή σας για να διασφαλίσουν ότι η υποστήριξη πελατών υπάρχει όταν χρειάζεται.

Ωστόσο, η ανάπτυξη και η διαχείριση τέτοιων συστημάτων επειδή χρειάζεται πολλή συμβολή από τις ομάδες ανάπτυξης front-end και back-end. Αντίθετα, μπορείτε απλώς να λάβετε μια λύση συνομιλίας εντός εφαρμογής από οποιονδήποτε από τους παρακάτω παρόχους και να εστιάσετε σε πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Τι είναι η συνομιλία εντός εφαρμογής;

Η συνομιλία εντός εφαρμογής είναι μια διεπαφή γραπτών μηνυμάτων σε εφαρμογές για κινητά ή εφαρμογές ιστού που επιτρέπει στους καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με την ομάδα εμπειρίας πελατών της επιχείρησης.

Πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει εφαρμογές όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger για να επικοινωνείτε με φίλους, μέλη της οικογένειας και επαγγελματικές συνδέσεις. Φανταστείτε πώς να συμπεριλάβετε αυτή τη δυνατότητα σε εφαρμογές όπως το Amazon, το eBay, το Walmart, το AT&T, το Uber κ.λπ.

Η διαφορά είναι ότι τώρα συνομιλείτε με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών και η διεπαφή εμφανίζει επωνυμία από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις. Αλλά το γενικό θέμα είναι το ίδιο, μια αμφίδρομη συνομιλία.

Τέτοια συστήματα υπάρχουν ήδη για τις παραπάνω εφαρμογές για την υποστήριξη χρηστών και πελατών από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις. Αυτά είναι πρακτικά παραδείγματα συνομιλίας εντός εφαρμογής.

Η διαφορά μεταξύ συνομιλίας εντός εφαρμογής και ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής

Τα μηνύματα εντός εφαρμογής και οι συνομιλίες εντός εφαρμογής είναι θεμελιωδώς διαφορετικές υπηρεσίες. Ωστόσο, και οι δύο συμβάλλουν στην αφοσίωση των χρηστών και στη δημιουργία αξίας επωνυμίας.

Αμφίδρομη Επικοινωνία

Η συνομιλία εντός εφαρμογής είναι μια επικοινωνία 1:1 μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, των πωλητών, των πελατών, των συνεργατών παράδοσης, των αντιπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών και ούτω καθεξής. Αντίθετα, τα μηνύματα εντός εφαρμογής εμφανίζουν πλούσιες και μονόπλευρες πληροφορίες από την επιχείρηση στους πελάτες.

Ομαδική Επικοινωνία

Οι συνομιλίες εντός εφαρμογής ενδέχεται να διευκολύνουν την ανταλλαγή ομαδικών μηνυμάτων μεταξύ των ομάδων πελατών, της κοινότητας, των ομάδων εργασίας κ.λπ. Ωστόσο, η ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής δεν μπορεί να διευκολύνει αυτήν την υπηρεσία.

Πληροφοριακός

Η ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής είναι μια ενημερωτική λύση που ενημερώνει τους πελάτες ή τους χρήστες σχετικά με ενέργειες όπως η κατάσταση παραγγελιών, οι προσφορές, οι εκπτώσεις, οι επερχόμενες εκπτώσεις κ.λπ. Αντίθετα, η συνομιλία εντός εφαρμογής επικεντρώνεται στην επίλυση ερωτημάτων και ζητημάτων των χρηστών που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

Γιατί η συνομιλία εντός εφαρμογής είναι εξαιρετικά απαραίτητη για τις εφαρμογές;

Σήμερα οι περισσότερες επιχειρήσεις διαθέτουν εφαρμογές και έχουν επίσης υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι ενσωματωμένη εξυπηρέτηση πελατών με τις εφαρμογές τους. Μεγάλες μάρκες όπως η Amazon και η Uber προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία πελατών μέσω συνομιλιών εντός εφαρμογής.

Δείτε παρακάτω γιατί η λύση συνομιλίας εντός εφαρμογής γίνεται πλέον ανάγκη:

Διαρκής εμπειρία χρήστη

Οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν συνομιλία ή κλήσεις από την εφαρμογή που γνωρίζουν καλύτερα. Εάν δρομολογήσετε τον χρήστη σε μια διεπαφή τρίτου μέρους, αυτό μπορεί να γίνει δύσκολο για αυτόν. Ορισμένοι μπορεί επίσης να εξαιρεθούν από την εφαρμογή σας.

  Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για προβολή εκτός σύνδεσης στο Netflix

Εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών

Όταν η υποστήριξη συνομιλίας ή τηλεφώνου βρίσκεται εντός της εφαρμογής, οι εκπρόσωποί σας μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν την επικοινωνία ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη για τη γλώσσα, τις ώρες επικοινωνίας, την προτεραιότητα κ.λπ.

Εντοπισμός ζητημάτων προϊόντων/υπηρεσιών

Όταν ενσωματώνετε την εφαρμογή που απευθύνεται στον πελάτη με μια λειτουργία συνομιλίας εντός εφαρμογής, γίνεται ευκολότερος ο εντοπισμός παραγγελιών, ζητημάτων εξυπηρέτησης ή προβλημάτων εφαρμογής απευθείας από την πλευρά του αντιπροσώπου της υπηρεσίας.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Η τεχνική υποστήριξη ή οι ομάδες υποστήριξης δεύτερης βαθμίδας μπορούν εύκολα να καθοδηγήσουν τον πελάτη μέσω της απομακρυσμένης υποστήριξης, ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι μαζί τους μέσω της εφαρμογής σας. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να εμπιστεύονται αιτήματα απομακρυσμένης υποστήριξης από την εφαρμογή σας παρά τρίτα μέρη που μπορεί να είναι απατεώνες.

Ενσωμάτωση με επιχειρηματικές εφαρμογές

Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε συνομιλίες περιόδου σύνδεσης υποστήριξης σε CRM και να αναλύσετε δεδομένα για να βελτιώσετε τις εφαρμογές, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Συνημμένα πολυμέσων

Οι πελάτες μπορούν εύκολα να στείλουν στιγμιότυπα οθόνης, βίντεο, εικόνες, έγγραφα και πολλά άλλα μέσω λύσεων συνομιλίας εντός εφαρμογής.

Ευκαιρίες ανόδου

Καθώς οι εκπρόσωποι μπορούν να δουν τις επιλογές και τις προτιμήσεις των χρηστών, μπορούν να προτείνουν αναβαθμίσεις, πρόσθετα και άλλα.

Αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία της ανταλλαγής μηνυμάτων και της συνομιλίας εντός εφαρμογής για να ξεκινήσετε. Τώρα, βρείτε παρακάτω μερικά εξαιρετικά εργαλεία για να δημιουργήσετε μοναδικές εμπειρίες πελατών:

OneSignal

Το OneSignal είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής σε εφαρμογές ιστού, εφαρμογές για κινητά κ.λπ. Αυτή η λύση μπορεί να γίνει ο μεγάλος φίλος σας όταν χρειάζεται να ενσωματώσετε νέους πελάτες, να στείλετε προωθητικές προσφορές, να εξηγήσετε αναβαθμισμένες λειτουργίες προϊόντων και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από δημοφιλή πρότυπα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή σας για κινητά. Όλες οι λύσεις είναι χωρίς κώδικα, επομένως οποιοσδήποτε έχει βασικές γνώσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής για κινητά από το backend μπορεί να χρησιμοποιήσει τις περισσότερες από τις δυνατότητες του OneSignal.

Οι βασικές δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής είναι:

 • Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χωρίς κώδικα εντός εφαρμογής
 • Δεν χρειάζεται να λάβετε έγκριση από το App Store ή το Google Play
 • Έρχεται με ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτίωσης προϊόντων
 • Κατάλληλο για ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής, όπως καλάθια ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφορές, έρευνες, αξιολογήσεις, προτροπές αδειών, παραπομπές κ.λπ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Δωρεάν πρόγραμμα για να γνωρίσετε γρήγορα την υπηρεσία. Δοκιμάστε την εφαρμογή σας και δείτε πώς αντιδρούν οι πελάτες. Εάν αρέσει σε εσάς και στους πελάτες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα επί πληρωμή όπως το Growth, το Professional ή το Enterprise.

CometChat

Θέλετε να διευκολύνετε την ουσιαστική και γόνιμη ενασχόληση και συνομιλία στην επιχείρησή σας; Αναζητάτε μια εύχρηστη λύση για συνομιλία εντός εφαρμογής, η οποία πρέπει να είναι επεκτάσιμη; Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε τη λύση επικοινωνίας εντός εφαρμογής του CometChat.

Το κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) διατίθεται για τα περισσότερα από τα δημοφιλή πλαίσια και γλώσσες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Για παράδειγμα, οι προγραμματιστές εφαρμογών σας για κινητά μπορούν να χρησιμοποιούν το SDK σε έργα που έχουν δημιουργηθεί σε Swift, Kotlin, React, React Native, Laravel, PHP και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά αυτού του SDK συνομιλίας εντός εφαρμογής είναι:

 • Οι προγραμματιστές πρέπει απλώς να εγκαταστήσουν το SDK, να συνδεθούν με μία γραμμή κώδικα και να αρχίσουν να δημιουργούν εκπληκτικές εμπειρίες.
 • Αποστολή γραπτών μηνυμάτων ένας προς έναν
 • Ομαδική αποστολή μηνυμάτων
 • Φωνητικές κλήσεις
 • βιντεοκλήσεις
 • Συνημμένα πολυμέσων

Το CometChat προσφέρει επί του παρόντος δωρεάν ευκαιρίες δημιουργίας χρησιμοποιώντας βασικές λειτουργίες, προκατασκευασμένα κιτ διεπαφής χρήστη και γραφικά στοιχεία. Μπορείτε να υποστηρίξετε έως και 25 ενεργούς χρήστες ανά μήνα στο δωρεάν πρόγραμμα. Για κλιμάκωση, μπορείτε να λάβετε συνδρομές επί πληρωμή.

  Πώς να ανοίξετε εφαρμογές, ιστότοπους και συντομεύσεις από την Αναζήτηση σε iPhone και iPad

Freshchat

Το Freshchat δεν είναι απλώς μια λύση για βολικά συστήματα συνομιλίας εντός εφαρμογής. Είναι επίσης μια ισχυρή λύση υποστήριξης πελατών. Εκτός από τη διεπαφή συνομιλίας, προσφέρει τα ακόλουθα ισχυρά χαρακτηριστικά:

 • Τα chatbot καλύπτουν εύκολες ερωτήσεις και τακτικές ερωτήσεις από χρήστες και πελάτες.
 • Ενσωμάτωση λογαριασμού WhatsApp Business για το chatbot.
 • Σύγχρονη ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Web Widgets.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γλώσσα του messenger σε 33+ γλώσσες.
 • Το Freshchat SDK σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε όλες τις ισχυρές δυνατότητες για εφαρμογές ιστού σε εφαρμογές για κινητά.
 • Μπορείτε να αποθηκεύσετε κονσέρβες απαντήσεις και να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια για τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας.
 • Για υποστήριξη πελατών σε εταιρικό επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα IntelliAssign για να δρομολογήσετε τις συνομιλίες αυτόματα στον σωστό πράκτορα.

Το καλύτερο είναι ότι το Freshchat προσφέρει ένα Δωρεάν πρόγραμμα για να ξεκινήσετε με έως και 100 πράκτορες. Εάν σας αρέσει η υπηρεσία, μπορείτε να αυξήσετε την κλίμακα αποκτώντας ένα κατάλληλο σχέδιο τιμολόγησης.

PubNub

Οι τακτικές λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων του PubNub σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε συνομιλίες ένας προς έναν, ομαδικές και μεγάλης κλίμακας συνομιλίες εντός εφαρμογής για το κοινό και τους χρήστες σας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να διατηρείτε υποδομή διακομιστή για τη συνομιλία ή το υπόβαθρο συνομιλίας.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του παρόχου λύσεων συνομιλίας εντός εφαρμογής είναι:

 • Όλα τα είδη κοινής χρήσης πολυμέσων
 • Καταμέτρηση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων
 • Αντιδράσεις σε συνομιλίες εντός εφαρμογής
 • Προτροπή πληκτρολόγησης και ενδείξεις
 • Μεταδεδομένα χρήστη, ομάδας και καναλιού
 • Έλεγχος βωμολοχιών, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, αποκλεισμός χρηστών κ.λπ.
 • Διαγραφή και ενημέρωση μηνύματος
 • Push ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής
 • Προτιμήσεις χρήστη

Το PubNub προσφέρει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα υπηρεσιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την αρχική ιδέα συνομιλίας εντός εφαρμογής για την εφαρμογή σας. Διαθέτει τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά για περιορισμένο αριθμό MAU. Οι συνδρομές επί πληρωμή περιλαμβάνουν πακέτα Starter και PRO.

Συζήτηση εντός εφαρμογής

Το In-App Chat προσφέρει τις λύσεις επόμενης γενιάς για συνομιλίες εξυπηρέτησης πελατών για κινητές συσκευές και εφαρμογές web. Προσφέρει chatbot για τη διαχείριση της πλήρους πτέρυγας εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα chatbot για να καλύψετε απλές ερωτήσεις που είναι διαθέσιμες στη βάση γνώσεων σας.

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε πολλά chatbots σε μία περίπτωση όταν χρειάζεστε ένα ισχυρό σύστημα για την κάλυψη περίπλοκων ερωτημάτων. Αυτά τα chatbot εκτελούν επικοινωνία μηχανής με μηχανή και επικοινωνία μηχανής με πελάτη για την επίλυση εισερχόμενων ερωτήσεων.

Και, για εκείνες τις στιγμές που τα μηχανήματα δεν μπορούν να επιλύσουν τα ερωτήματα, μπορείτε να φέρετε τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών στη σκηνή.

Χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες συνομιλίας εντός εφαρμογής για έως και 5.000 χρήστες. Όταν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα συνδρομής, μπορείτε να επιλέξετε Premium Starter ή Professional.

Συνομιλία από το Twilio

Το Chat by Twilio είναι μια βασική διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) που σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε λειτουργίες συνομιλίας ένας προς έναν στον ιστό ή την εφαρμογή σας για κινητά. Εκτός από τη συνομιλία, σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής.

Το Conversations API χειρίζεται την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, ενώ το Programmable Messaging API εξυπηρετεί τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής. Επίσης, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις λειτουργίες στον εταιρικό λογαριασμό WhatsApp, εάν αυτή τη στιγμή εξυπηρετείτε πελάτες που χρησιμοποιούν το WhatsApp.

Και όχι μόνο το WhatsApp, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την εξυπηρέτηση πελατών για επιχειρήσεις σε άλλα κανάλια όπως το Facebook Messenger για επιχειρήσεις, τα Business Messages της Google, τις συμβατικές συνομιλίες, τα MMS και την υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων για κινητά (SMS).

Firebase από την Google

Τι θα λέγατε να σας βοηθήσει η Google να δημιουργήσετε μια υπερσύγχρονη λύση ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής για την εφαρμογή σας Google Play; Σωστά το ακούσατε! Το Google Firebase είναι το εργαλείο για τη δημιουργία ισχυρών συστημάτων ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής που λαμβάνουν περισσότερες επισκέψεις και κλικ.

  Πώς να διαγράψετε το παιχνίδι από το Game Center

Μπορείτε να παραδώσετε μηνύματα με βάση τα συμφραζόμενα και στοχευμένα χρησιμοποιώντας το Google Firebase. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης ολοκληρώσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο, μπορείτε να ευχαριστήσετε τον χρήστη ή να εμφανίσετε μια εφάπαξ έκπτωση ως αναδυόμενο παράθυρο.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης είναι οπτικό. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το ελέγξετε πριν συζητήσετε τη δημιουργία εμπειρίας πελατών με οποιονδήποτε προγραμματιστή.

MirrorFly

Το MirrorFly είναι μια ισχυρή λύση API εντός εφαρμογής που μπορείτε να ενσωματώσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Σας επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερες από 150 σύγχρονες λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων στην τρέχουσα εφαρμογή σας. Ενώ το κάνετε αυτό, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας και των δεδομένων χρήστη.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής MirrorFly είναι:

 • Κρυπτογραφημένα μηνύματα για την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων
 • Γραπτά μηνύματα
 • Κλήση βίντεο για παγκόσμιους χρήστες
 • Μηνύματα εκτός σύνδεσης
 • Push ειδοποιήσεις
 • Ζωντανή ροή και μετάδοση
 • Συμβατότητα πολλαπλών συσκευών
 • Πολλαπλά κανάλια
 • Ενσωματωμένο εργαλείο μετριοπάθειας
 • Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων
 • Δεδομένα Analytics

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν εάν θέλετε να δείτε πώς λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα προτού επιλέξετε κάποιο από τα προγράμματα συνδρομής επί πληρωμή.

Ρεύμα

Το Stream είναι ένα από τα κορυφαία API συνομιλίας εντός εφαρμογής για προσαρμοσμένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Χρησιμοποιώντας την αξιόπιστη υποδομή συνομιλίας και τα πλούσια σε δυνατότητες SDK, μπορείτε να δημιουργήσετε μηνύματα συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο με γρήγορη ταχύτητα. Τα χαρακτηριστικά που τονίζονται περιλαμβάνουν:

 • Βοηθά στη δημιουργία μιας ασφαλούς υποδομής ανταλλαγής μηνυμάτων συμβατή με τα HIPAA, Soc2 και GDPR
 • 5 εκατομμύρια+ ταυτόχρονες συνδέσεις χωρίς κανένα πρόβλημα σε ένα μόνο κανάλι
 • Επιλογές για προσθήκη λειτουργιών όπως αντιδράσεις, εμπλουτισμός URL, νήματα, δείκτες πληκτρολόγησης, κατάσταση ανάγνωσης κ.λπ.
 • Υποστήριξη πολλαπλών μισθώσεων για τη δημιουργία εφαρμογών SaaS

Το Stream προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για όλους με λειτουργίες όπως ανταλλαγή μηνυμάτων συνομιλίας και ευέλικτα API. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από οποιοδήποτε από τα επί πληρωμή πακέτα του.

ΖΕΓΟΚΛΟΥΔ

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια επεκτάσιμη και σε πραγματικό χρόνο συνομιλία εντός εφαρμογής, το ZEGOCLOUD είναι η τέλεια επιλογή. Το προσαρμόσιμο SDK συνομιλίας σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γρήγορα μια ισχυρή εμπειρία συνομιλίας σε εφαρμογές ιστού και κινητών. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ZEGOCLOUD είναι:

 • Αριθμός μη αναγνωσμένων μηνυμάτων για επαναφορά των χρηστών στη συνομιλία
 • Ιδιωτική συνομιλία ένας προς έναν
 • Ιδιωτική ομαδική συνομιλία
 • Συνημμένα εμπλουτισμένων μέσων
 • Μήνυμα εκτός σύνδεσης
 • Δημόσιο κανάλι
 • Ιστορικό μηνυμάτων
 • Push ειδοποίηση

Κάθε μήνα, το ZEGOCLOUD δίνει τα πρώτα 10.000 λεπτά δωρεάν και μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε όσο πηγαίνετε. Μπορείτε να ελέγξετε την τιμολόγηση κάθε υπηρεσίας σε αυτήν την πλατφόρμα.

Θυροτηλέφωνο

Η ενδοεπικοινωνία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κανάλι απευθείας επικοινωνίας μεταξύ εσάς και των πελατών από την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας. Αυτό το κανάλι αφοσίωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πωλήσεις, μάρκετινγκ και υποστήριξη.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν περισσότερες μετατροπές με ABM, chatbots και αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις συσκέψεων. Σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε καμπάνιες και έρευνες εντός προϊόντων και πολλών καναλιών για να αυξήσετε την αφοσίωση σε κάθε σημείο επαφής. Μπορείτε ακόμη να παρέχετε εξατομικευμένη και προληπτική υποστήριξη στους πελάτες σας.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε ανακαλύψει μερικά εκπληκτικά εργαλεία, SDK και API που προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις συνομιλίας εντός εφαρμογής σε προσιτή τιμή. Οι περισσότερες από τις λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες μπροστά σας και μπορεί να μην χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην έρευνα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το καλύτερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα ζωντανής συνομιλίας για την υποστήριξη των παγκόσμιων πελατών σας.