11 Λογισμικό Διαχείρισης Επιχειρηματικών Διαδικασιών (BPM) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Οι λύσεις λογισμικού Business Process Management (BPM) έχουν κατασκευαστεί για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε και να εξορθολογίσετε τις εργασίες σας αποτελεσματικά, προκειμένου να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την κερδοφορία.

Τα εργαλεία BPM μπορούν να βοηθήσουν κάθε επιχείρηση, από την εκκίνηση έως την επιχείρηση, να εκτελέσει τη διαδικασία ομαλά και να επιτύχει τους επιχειρηματικούς στόχους.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά, πρέπει να σκεφτείτε μοναδικές ιδέες που μπορούν να λύσουν τα προβλήματα των πελατών σας, κάτι που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Επομένως, δεν έχετε την πολυτέλεια να χάνετε χρόνο και πόρους για την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων εργασιών και τη χειροκίνητη διαχείριση όλων.

Εδώ εμφανίζονται τα εργαλεία διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε τις εργασίες σας εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Αυτή η τεχνολογία σας βοηθά επίσης να μειώσετε τα σφάλματα, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών και να μειώσετε το κόστος. Θα σας επιτρέψει να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για καινοτόμες ιδέες και να πάρετε πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω μερικά από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών και τα οφέλη από τη χρήση τους για την επιχείρησή σας.

Τι είναι η Διαχείριση Επιχειρηματικών Διαδικασιών (BPM);

Η Διαχείριση Επιχειρηματικών Διαδικασιών (BPM) είναι μια αποτελεσματική προσέγγιση για τη διατήρηση διαφόρων διαδικασιών, εργασιών και δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης. Είναι ένας κλάδος που καλύπτει εργασίες όπως η ανακάλυψη, η μέτρηση, η ανάλυση, η μοντελοποίηση, η βελτιστοποίηση και η βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας.

Και ένα εργαλείο BPM είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί έννοιες διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών. Έχει σχεδιαστεί για να συντονίζεται με τη συμπεριφορά, τις πληροφορίες, τα συστήματα και τα πράγματα των ανθρώπων για να παράγει μια λεπτομερή αναφορά στο τέλος. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε έξυπνες αποφάσεις για τη βελτίωση της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο, μπορείτε να εξαλείψετε επαναλαμβανόμενες και χρονοβόρες εργασίες με αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, να παρέχετε καλύτερη εμπειρία στον πελάτη και να αποκτήσετε πληροφορίες χωρίς σφάλματα.

Υπάρχουν τρεις τύποι διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών:

 • Ανθρωποκεντρικό BPM: Αυτός ο τύπος BPM εστιάζει στις ανθρώπινες δραστηριότητες για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών υποστήριξης και την εκτέλεση μιας διαδικασίας. Αυτό διασφαλίζει ότι οι τρέχουσες εργασίες εκτελούνται από τη σωστή ομάδα την κατάλληλη στιγμή.
 • BPM με επίκεντρο τα έγγραφα: Αυτό το BPM διαχειρίζεται τη ροή εργασιών των εγγράφων προκειμένου να εγκρίνει και να αποφύγει τις αλυσίδες email επιτρέποντας καλύτερο έλεγχο.
 • BPM με επίκεντρο την ενσωμάτωση: Συνδέει διάφορα εργαλεία κάτω από μια ενιαία στέγη που επιτρέπει τη ροή δεδομένων εντός ενός οργανισμού, μειώνοντας τη διαδικασία της μη αυτόματης μεταφοράς δεδομένων.

Χαρακτηριστικά του BPM Tools

Ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών πρέπει να έχει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά για να βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παρόλο που η λίστα χαρακτηριστικών μπορεί να διαφέρει από το ένα εργαλείο BPM στο άλλο, ορισμένες λειτουργίες είναι κοινές σε όλους.

Έτσι, εδώ είναι μερικά από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά ενός εργαλείου BPM:

 • Διαισθητική διεπαφή χρήστη
 • Απόκριση για κινητά
 • Μοντελοποίηση πλαισίου
 • Οπτική μοντελοποίηση ροής εργασίας
 • Ελεγχόμενη πρόσβαση χρήστη
 • Μοναδική διαχείριση υποθέσεων
 • Διατμηματική συνεργασία
 • Διαχείριση αλλαγών
 • Επιλογή μεταφοράς και απόθεσης
 • Αναφορά σε πραγματικό χρόνο
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης λογισμικού

Λογισμικό BPM Vs. Λογισμικό διαχείρισης έργου

Για να κατανοήσετε τις κρίσιμες διαφορές μεταξύ του λογισμικού BPM και του λογισμικού διαχείρισης έργου, πρέπει να κατανοήσετε τους παράγοντες που καθορίζουν τις λειτουργίες, τις δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων και τις χρήσεις τους.

 • Το BPM στοχεύει στην αποτελεσματικότητα, ενώ στόχος της διαχείρισης έργου είναι η διατήρηση της διαφάνειας.
 • Η διαχείριση διαδικασιών προσαρμόζει εύκολα τις οργανωτικές διαδικασίες για να εξορθολογίσει την εργασία, ενώ η διαχείριση έργου έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται γρήγορα στη φύση της αλλαγής.
 • Στη λύση BPM, όλα τα δεδομένα μετακινούνται αυτόματα σε όλο το σύστημα, ενώ, στη διαχείριση έργου, μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσετε τα δεδομένα χειροκίνητα μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.
 • Η διαχείριση διαδικασιών εστιάζει στη ροή εργασιών ολόκληρου του οργανισμού, ενώ η διαχείριση έργου στοχεύει σε έργα και καθήκοντα μιας συγκεκριμένης ομάδας.

Στάδια στον κύκλο ζωής BPM

Το BPM χρησιμοποιείται για τη χαρτογράφηση και την ανάλυση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας για τον εντοπισμό της περιοχής προς βελτίωση. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί να περάσετε από ορισμένα στάδια:

 • Σχεδιασμός: Προσδιορίστε την περιοχή που χρειάζεται βελτίωση και ορίστε ορισμένα απαραίτητα βήματα για την επίτευξη του αποτελέσματος.
 • Μοντέλο: Χαρτογραφήστε την τρέχουσα διαδικασία και σχεδιάστε τη νέα έκδοση.
 • Εκτέλεση: Εφαρμόστε την προηγουμένως σχεδιασμένη διαδικασία στο σύστημα.
 • Παρακολούθηση: Παρακολουθήστε την απόδοση της εκτελούμενης διαδικασίας και μετρήστε εάν οι εν λόγω βελτιώσεις είναι επαρκείς για την επίτευξη των αναμενόμενων αποτελεσμάτων.
 • Βελτιστοποίηση: Αν εξακολουθεί να λείπει, αναζητήστε άλλους τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητές του να κερδίσει.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και να επιτρέψετε στον οργανισμό σας να λειτουργεί έξυπνα.

Περιπτώσεις χρήσης

Πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να εργάζονται έξυπνα χρησιμοποιώντας το λογισμικό BPM και εξερευνώντας τα οφέλη του. Χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους για τη διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών τους. Οι διάφορες περιπτώσεις χρήσης των εργαλείων BPM είναι:

 • Άνοιγμα λογαριασμού
 • Κεφαλαιουχικές δαπάνες
 • Επιβίβαση υπαλλήλου
 • Διαχείριση απαιτήσεων
 • Διαχείριση κινδύνου και συμμόρφωσης
 • Ευθυγράμμιση δεδομένων στα συστήματα
 • Αιτήματα χρονοκαθυστέρησης
 • Ταξιδιωτική άδεια
 • Επεξεργασία τιμολογίου
 • Οι εξελισσόμενες επιχειρηματικές διαδικασίες
 • Αίτημα μεταγραφής
 • Προμήθεια και απόκτηση
 • Προσφορές τιμών
 • Εντολές εργασίας
 • Εγκρίσεις προϋπολογισμού
 • Υγειονομική περίθαλψη και ασφάλιση
  Πώς να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Web στο WeChat χωρίς τηλέφωνο

Και πολλά άλλα.

Τώρα, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία BPM στην αγορά. Κάθε εργαλείο έχει τις δικές του λειτουργίες και παρέχει διάφορα πακέτα για μικρές επιχειρήσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Δευτέρα.com

Διαχειριστείτε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και αυτοματοποιήστε τη ροή εργασιών με Δευτέρα.com και αποκτήστε βασικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του έργου σας, τις δαπάνες προϋπολογισμού και πολλά άλλα. Αφήστε τον αυτοματισμό να αναλάβει τις επαναλαμβανόμενες εργασίες σας και να εξοικονομήσει χρόνο για εσάς.

Ενσωματώστε το Monday.com με τα αγαπημένα σας επιχειρηματικά εργαλεία για να συγκεντρώσετε όλα τα δεδομένα σε ένα μόνο μέρος. Θα σας αποτρέψει από το να παλεύετε με τη διαχείριση του χρόνου και των εργασιών, ενώ θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην κορυφή της διαχείρισης εργασιών.

Το Monday.com λειτουργεί καλά για τη χαρτογράφηση των επιχειρηματικών διαδικασιών με τη διαδραστική και εύχρηστη πλατφόρμα του που παρακολουθεί κάθε κόστος σε κάθε στάδιο του έργου. Μπορείτε να οργανώσετε όλα τα έργα σε ένα μόνο μέρος για να διαχειριστείτε εύκολα τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και να προσαρμόσετε το εργαλείο σύμφωνα με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Με τη Monday.com, η διαχείριση και η τήρηση αρχείου των εργασιών της ομάδας είναι εξαιρετικά εύκολη και αξιόπιστη. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στην ομάδα σας να έχει πρόσβαση στο λογισμικό για να ενημερώσει την κατάσταση εργασίας της. Εάν είστε άτομο ή ομάδα δύο μελών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν συνδρομή για να επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα, όπως βιβλιοθήκη περιεχομένου, απεριόριστες ροές εργασιών μάρκετινγκ, βασικό φίλτρο, διαχείριση εργασιών, 30+ πρότυπα και πολλά άλλα.

Για να χρησιμοποιήσετε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ξεκινώντας από $10/θέση/μήνα. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί.

Zoho Creator

Η δημιουργία εφαρμογών που βασίζονται σε διαδικασίες, η διαχείριση των δεδομένων σας και η αυτοματοποίηση εργασιών ρουτίνας είναι πιο αποτελεσματικές και εύκολες με Zoho Creator. Διαχειριστείτε τη διαχείριση επιχειρηματικών διαδικασιών από άκρο σε άκρο χωρίς να επενδύσετε κόπο και χρόνο.

Χαρτογραφήστε τις εσωτερικές σας διαδικασίες με βάση τους KPI και τις οργανωτικές οδηγίες με ένα πλαίσιο BPM. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν τις διαδικασίες με καλύτερο τρόπο.

Αφήστε το Zoho Creator να απλοποιήσει τη δουλειά σας στο σχεδιασμό, την παρακολούθηση, την εκτέλεση και τη βελτιστοποίηση διαδικασιών. Σε αντάλλαγμα, θα μειώσει τον φόρτο εργασίας σας και θα εξαλείψει χειρωνακτικά σφάλματα ή παρεμβάσεις. Επιπλέον, βοηθά τους οργανισμούς να θέσουν στόχους και να βελτιώσουν τη σταθερότητα και την αξιοπιστία τους.

Το Zoho Creator έχει κατασκευαστεί για αυτόματη κλίμακα, πράγμα που σημαίνει ότι όποτε αυξάνονται οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας, η υποδομή υποστήριξης του Zoho Creator κλιμακώνεται απρόσκοπτα. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του αυτοματισμού στις επιχειρηματικές σας διαδικασίες και χαλαρώστε στον καναπέ σας. Θα λάβετε επίσης περισσότερες από 600 προκατασκευασμένες ενσωματώσεις για να παραμείνουν όλα τα τμήματα σε ένα ενιαίο μέρος και να συνομιλούν εύκολα μεταξύ τους.

Με την ενσωμάτωση API, οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν με εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε επίσης να έχετε μια σωστή εικόνα των λεπτομερειών μέσω αναφορών και στατιστικών στοιχείων στους πίνακες εργαλείων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οποιοδήποτε σχέδιο και να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τις διαδικασίες σας. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 15 ημερών για να γνωρίσετε από κοντά το Zoho Creator.

Η ροή εργασίας του Kissflow

Αντί να παλεύετε να διαχειριστείτε έργα και εργασίες και να κάνετε την εργασία πονοκέφαλο, απλώς χαλαρώστε και δείτε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας να βελτιώνεται με Η ροή εργασίας του Kissflow. Είναι μια ευέλικτη, ισχυρή, βολική, φιλική προς την ομάδα και εύχρηστη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε εύκολα λύσεις διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών στον οργανισμό σας και να διαπρέψετε σε αυτόν.

Με αυτό το λογισμικό BPM επόμενης γενιάς, μπορείτε να διαχειριστείτε έξυπνα όλες τις διαδικασίες. Το Kissflow προσφέρει διαισθητικά εργαλεία χωρίς κώδικα, έτσι ώστε ένας μη κωδικοποιητής να μπορεί εύκολα να εφαρμόσει τη λύση. Ξεκινήστε τη διαχείριση σε ημέρες, όχι σε μήνες. Το Kissflow δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και τους ηγέτες επιχειρήσεων να κάνουν έξυπνες επιλογές.

Το Kissflow είναι μια ευέλικτη, επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα που συνοδεύεται από μια γρήγορη και εκπληκτική διεπαφή χρήστη για την εκτέλεση όλων των λειτουργιών. Σας εισάγει επίσης στη δημοκρατική πληροφορική και παρουσιάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για κάθε διαδικασία σε κατανοητή μορφή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πίνακες εργαλείων και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές για να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες. Με τη λειτουργία δυναμικής αναφοράς, μπορείτε να λάβετε γρήγορα βασικές πληροφορίες για τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Βελτιστοποιήστε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες εκτελώντας βαθύτερες διερευνήσεις, εξαλείφοντας τα σημεία συμφόρησης και κάνοντας αλλαγές στη ροή εργασίας όποτε θέλετε. Θα λάβετε επίσης ένα εκτυπώσιμο ή ψηφιακό ίχνος χαρτιού για κάθε βήμα της διαδικασίας.

Δείτε πόσο ισχυρή είναι η πλατφόρμα επωφελούμενοι από μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή. Επιλέξτε από διάφορα προγράμματα που ξεκινούν από 9,90 $/χρήστης/μήνα ή 495 $/50 χρήστες.

Microsoft Power Automate

Φροντίστε τα βασικά πράγματα και αυτοματοποιήστε τις υπόλοιπες διαδικασίες με Microsoft Power Automate. Σας επιτρέπει να απλοποιήσετε όλες τις διαδικασίες χωρίς χαρτί και τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα πράγματα.

  Πώς να απολυμάνετε τα χειριστήρια Xbox σας

Εξουσιοδοτήστε την ομάδα σας να δημιουργεί αυτοματοποιημένες διαδικασίες χρησιμοποιώντας εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης, προκατασκευασμένες συνδέσεις και χαμηλού κώδικα και να αυτοματοποιεί γρήγορα τις εγκόσμιες εργασίες. Μπορείτε επίσης να οπτικοποιήσετε τις καταγεγραμμένες διεργασίες από άκρο σε άκρο με τη βοήθεια ενός συμβούλου διεργασιών που παρέχει συστάσεις για τη δημιουργία βαθιών πληροφοριών και ροών.

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα για να αυτοματοποιήσετε και να παρακολουθείτε κάθε εργασία και να κάνετε την αυτοματοποίησή σας πιο έξυπνη με ένα έξυπνο πρόγραμμα δημιουργίας AI. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε γρήγορα τις φόρμες μέσω της αυτοματοποίησης εγγράφων, να εντοπίσετε εικόνες και κείμενο, να δημιουργήσετε με προκατασκευασμένα μοντέλα και να επεξεργαστείτε εγκρίσεις.

Επεκτείνετε τη δυνατότητα Microsoft Power Automate σε ιστό, κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές με τις εφαρμογές του. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τις ροές εργασίας σας με πολλές πηγές δεδομένων μέσω μιας βιβλιοθήκης εφαρμογών σύνδεσης που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα σας σε ένα μόνο μέρος. Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε πληροφορίες και να προσαρμόσετε εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τις δυνατότητες των Dynamic 365, Azure, Microsoft 365 και άλλων.

Ένας μεμονωμένος χρήστης μπορεί να αναλύσει τις διαδικασίες για να δημιουργήσει απεριόριστες ροές cloud στα 15 $/χρήστη/μήνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το άλλο πρόγραμμα με ένα RPA που περιλαμβάνει 5000 πιστώσεις υπηρεσίας δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης κάθε μήνα. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή.

Αππιανός

Ζήστε τη δύναμη της αυτοματοποίησης επιχειρηματικής ροής εργασιών με Αππιανός και επιταχύνετε τη διακυβέρνηση, τα αποτελέσματα και την αποτελεσματικότητά της επιχείρησής σας. Το Appian απλοποιεί τη σχεδίαση της ροής εργασιών σας για να εξουσιοδοτήσει τους χρήστες και τους επαγγελματίες προγραμματιστές να σχεδιάζουν διαδικασίες, όπως ένα διάγραμμα ροής.

Επιτρέψτε στην ομάδα σας να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία και αποθήκευση διαδικασιών για ταχύτερο σχεδιασμό, την αυτοματοποίηση του έργου διαχείρισης και την οργάνωση τεχνολογιών, δεδομένων και ατόμων σε ένα μόνο μέρος. Το Appian σάς επιτρέπει επίσης να αναλύσετε τις ανάγκες, τις ρυθμιστικές αλλαγές, τις αναποτελεσματικότητα και τις τάσεις του οργανισμού σας για να προσαρμοστείτε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επεκτείνετε το όριο διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών για να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες, να βελτιώσετε την αφοσίωση των χρηστών και να συνεργαστείτε. Με το Appian, μπορείτε να σχεδιάσετε διαδικασίες, να αξιοποιήσετε έξυπνες υπηρεσίες, να επιβάλετε οργανωτικούς κανόνες και να ενσωματώσετε ροές εργασίας στις εφαρμογές.

Επιπλέον, δημιουργήστε και αναπτύξτε κανόνες, ενοποιήστε δεδομένα και αναπτύξτε τη ροή εργασίας για μια συνεπή εμπειρία. Ενσωματώστε άλλα εργαλεία με τα εργαλεία της επιχείρησής σας για να τραβήξετε την προσοχή της ομάδας σας σε μια μεμονωμένη εργασία. Δεν χρειάζεται να αναπτυχθεί κάτι επιπλέον. Αντίθετα, παρέχετε απευθείας εμπειρίες χρήστη σε κινητά σε όλη την επιχείρηση.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Appian ΔΩΡΕΑΝ και λάβετε online εκπαίδευση, οδηγούς και ένα αποκλειστικό περιβάλλον cloud.

Nintex

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα αυτοματισμού και διαχείρισης διαδικασιών για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας Nintex. Είναι μια ισχυρή και εύχρηστη πλατφόρμα διαδικασιών που επιταχύνει τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.

Η Nintex έχει κατασκευαστεί για να βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι και κάνει όλη την επιχειρηματική σας διαδικασία γρήγορη, εύκολη στη διαχείριση και απλή. Επιπλέον, αυτοματοποιεί και βελτιστοποιεί τις επιχειρηματικές διαδικασίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε βασικά πράγματα.

Οπτικά χαρτογραφήστε, σχεδιάστε και διαχειριστείτε τις εργασίες με τα εύχρηστα εργαλεία που λατρεύουν να χρησιμοποιούν οι συμμετέχοντες και οι ιδιοκτήτες. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε συμβούλους τρίτων για να σας βοηθήσουν να χαρτογραφήσετε, να διαχειριστείτε, να τυποποιήσετε και να βελτιώσετε τις διαδικασίες ανά πάσα στιγμή.

Η Nintex θα βοηθήσει στην εξάλειψη της χειροκίνητης και επαναλαμβανόμενης εργασίας με αυτοματοποιημένες ροές εργασίας και θα καταγράψει τις πληροφορίες πιο γρήγορα με τον σωστό τρόπο. Μπορεί να παρακολουθεί τις διαδικασίες για να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει γρήγορα τα ζητήματα και να υποδείξει τις βελτιώσεις της διαδικασίας χρησιμοποιώντας οπτικοποίηση δεδομένων.

Πάρτε την τυπική συνδρομή των 955 $/μήνα για απεριόριστους χρήστες και 100 διαδικασίες. Εδώ θα λάβετε χαρτογράφηση διαδικασιών, διαχείριση, σχόλια, συνεργασία, εξατομικευμένους πίνακες ελέγχου, λιτές ετικέτες και τυπική υποστήριξη.

Kintone

Διαχειριστείτε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες εύκολα με το εύχρηστο Kintone Λογισμικό BPM με ισχυρό αυτοματισμό και ξεχάστε να κάνετε τα πάντα χειροκίνητα. Από τη χαρτογράφηση των βημάτων σας και την ανάθεση εργασιών έως την αυτοματοποίηση των κουραστικών εργασιών, το Kintone είναι έτοιμο για να διευκολύνει την εργασία σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια αυτοματοποιημένη υπενθύμιση, έτσι ώστε όλοι στη λίστα να λαμβάνουν προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις σύμφωνα με τις προθεσμίες τους. Το Kintone είναι φιλικό προς τα κινητά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ροές εργασίας, να τις επεξεργαστείτε και να τις διαχειριστείτε από οποιαδήποτε συσκευή.

Βεβαιωθείτε ότι τα σωστά άτομα μπορούν να δουν τις ροές εργασίας και να ορίσουν ανάλογα δικαιώματα για να δώσουν εγκρίσεις στις ομάδες σας. Το Kintone οργανώνει προσεκτικά όλα τα αρχεία των διαδικασιών ροής εργασίας και σας επιτρέπει να κάνετε ελέγχους μέσα σε λίγα λεπτά.

Ενισχύστε την εμπειρία σας με επεκτάσεις και ενσωματώσεις. Θα λάβετε περισσότερες από 1000 νέες εφαρμογές με το Kintone. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη βιβλιοθήκη προτύπων για να ξεκινήσετε αμέσως, να προσθέσετε εργαλεία τρίτων στις εφαρμογές σας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και να αλλάξετε τις ροές εργασίας με λίγα μόνο κλικ.

Ξεκινήστε να διαχειρίζεστε όλες τις διαδικασίες με ευκολία με 24 $/θέση/μήνα για τουλάχιστον 5 χρήστες. Πάρτε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών σήμερα.

Οδός Διαδικασίας

Οδός Διαδικασίας είναι μια δωρεάν, ισχυρή και απλή πλατφόρμα που παρέχει έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης διαφόρων διαδικασιών εργασίας και λιστών ελέγχου. Είναι μια απλή πλατφόρμα για τη διαχείριση των πάντων δημιουργώντας μια ροή εργασιών, εκτελώντας πολλαπλές παρουσίες της ίδιας ροής εργασίας, παρακολουθώντας την πρόοδο και συνεργαζόμενοι με την ομάδα.

  Τι είναι το κουμπί στιγμιότυπου οθόνης iPhone

Η απλή διεπαφή του σάς επιτρέπει να βελτιώνεστε δημιουργώντας δομημένα έγγραφα σε δευτερόλεπτα και αναθέτοντάς τα γρήγορα στην ομάδα σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε κάθε δραστηριότητα από τον πίνακα ελέγχου και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ολοκληρώνονται οι εργασίες. Επιπλέον, οι δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης και οι έξυπνες συντομεύσεις πληκτρολογίου κάνουν τη διαχείρισή σας πιο εύκολη από πριν.

Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα για να γνωρίζετε την απόδοση της ομάδας σας και να αναθέσετε εργασίες ανάλογα. Δημιουργήστε δυναμικές ροές εργασίας με λογική υπό όρους που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας και βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες που απαιτούν την εξουσιοδότηση άλλου ατόμου. Ενσωματωθείτε με 1000+ εφαρμογές για αυτοματοποίηση διαδικασιών.

Δοκιμάστε αυτή την πλατφόρμα ΔΩΡΕΑΝ και αποκτήστε μία ροή εργασιών, μία ενεργή ροή εργασίας, ένα μέλος, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστες σελίδες και πολλά άλλα. Επωφεληθείτε από περισσότερα προνόμια στα 25 $/μέλος/μήνα.

Μπιζάγκι

Βελτιστοποιήστε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και επιτύχετε αποδοτικότητα σε επίπεδο επιχείρησης με Το λογισμικό BPM της Bizagi. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο με διαισθητική διεπαφή και επιλογή drag-drop για εύκολη χαρτογράφηση και οπτικοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και εύρεση καλύτερων τρόπων εκτέλεσης εργασιών σε όλη την επιχείρηση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων και να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στη μοντελοποίηση διαδικασιών μαζί με διάφορα βασικά στοιχεία, ανάπτυξη, διαχείριση, λειτουργία και ενσωμάτωση.

Το Bizagi προσφέρει ανθρωποκεντρικό BPM που εστιάζει σε ανθρωποκεντρικές διαδικασίες διαχείρισης, διαδικασίες με επίκεντρο τα έγγραφα και διαδικασίες με επίκεντρο την ολοκλήρωση. Ο κύκλος ζωής του BPM αποτελείται από το σχεδιασμό, τη μοντελοποίηση, την εκτέλεση, την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση διαδικασιών.

Κατεβάστε το λογισμικό Bizagi BPM για τον υπολογιστή σας με Windows και αρχίστε να εξαλείφετε τη χειρωνακτική εργασία με αληθινό αυτοματισμό.

Καμούντα

Καμούντα είναι ο καθολικός ενορχηστρωτής διαδικασιών που εφευρίσκει εκ νέου την αυτοματοποίηση της διαδικασίας εργασίας για τη σύγχρονη και ψηφιακή επιχείρησή σας. Μπορεί να εξορθολογίσει όλες τις πολύπλοκες ροές διεργασιών σε συστήματα, συσκευές και ανθρώπους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Camunda από οπουδήποτε και να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας προς το ψηφιακό μέλλον. Θα λάβετε επίσης τα χρήσιμα στοιχεία που χρειάζεστε από το Camunda και θα βελτιώσετε τις ροές εργασίας σας.

Με την Camunda, μπορείτε να συνδεθείτε, να συνεργαστείτε και να κλιμακωθείτε γρήγορα. Ενορχηστρώστε την Camunda στα τελικά σημεία της διαδικασίας που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να αυτοματοποιήσει τη ροή και να φέρει μαζί το IT και τις επιχειρήσεις για να συνεργαστούν αποτελεσματικά.

Επιπλέον, η Camunda προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα, ανθεκτικότητα και κλίμακα σε όλη τη διαδικασία, με απεριόριστο αριθμό συναλλαγών σε χαμηλές καθυστερήσεις. Ενσωματωθείτε εύκολα με τεχνικά πλαίσια και αρχιτεκτονικές και επιτρέψτε στους προγραμματιστές σας να ενσωματώσουν οποιοδήποτε εργαλείο με Open API.

Ετοιμος να αρχίσω? Κάντε πρώτα μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή και αργότερα επιλέξτε το τέλειο πρόγραμμα για εσάς.

Pipefy

Σχεδιάστε και αυτοματοποιήστε τις ροές εργασιών της επιχείρησής σας μέσα σε λίγα λεπτά με Pipefy και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας. Ενσωματώστε εύκολα τις λειτουργίες σας από άκρο σε άκρο σε μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα και ασφαλή ροή εργασιών και BPA.

Με το Pipefy, μπορείτε να συνεργαστείτε σε λειτουργίες εσόδων, λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού, χρηματοδότηση και λειτουργίες προμηθειών, καθώς και σε θέματα πληροφορικής καθώς και διακυβέρνησης. Επιλύστε όλα τα αιτήματα των πελατών, των συνεργατών και των συναδέλφων σας με ηρωική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Ελέγξτε τη ροή εργασίας για να εκπληρώσετε όλα τα αιτήματα σωστά, αξιόπιστα και γρήγορα, ώστε η ομάδα του back-office σας να μπορεί να απελευθερώσει περισσότερο χρόνο. Το Pipefy προσφέρει έξυπνο αυτοματισμό για να μειώσει τον πονοκέφαλό σας από τη διαχείριση όλων των διαδικασιών και να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε άλλες πολύτιμες εργασίες.

Το Pipefy παράγει αυτόματες αναφορές με βάση την ενεργό εργασία. Δεδομένου ότι οι λειτουργίες σας αλλάζουν καθημερινά, σας βοηθά να προσαρμόσετε τις διαδικασίες σας σύμφωνα με τις αλλαγές. Ξεχάστε τη μη αυτόματη φόρτωση της εξόδου στο σύστημα back-office. απλά περιγράψτε την όλη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος και η Pipefy θα κάνει τα υπόλοιπα και θα μεταμορφώσει τον τρόπο που εργάζεστε.

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ σε ένα αρχικό πακέτο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές ομάδες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές και νεοφυείς επιχειρήσεις. Εάν χρειάζεστε επιπλέον προνόμια για τη μεγάλη επιχείρησή σας, μπορείτε να πάτε με 22 $/χρήστη/μήνα.

συμπέρασμα

Δεδομένου ότι ο κόσμος μεταμορφώνεται ψηφιακά, οι δυνατότητες και οι δυνατότητες του λογισμικού διαχείρισης αλλάζουν επίσης. Το λογισμικό BPM χρησιμοποιείται για μοντελοποίηση και αυτοματοποίηση διαδικασιών για να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας, στον εξορθολογισμό των εργασιών και στην εξοικονόμηση περισσότερου χρόνου και ενέργειας. Έρχεται επίσης με άλλες δυνατότητες για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις διαδικασίες με λιγότερη πολυπλοκότητα.

Κάθε λογισμικό BPM που αναφέρεται παραπάνω έχει διαφορετικές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε περισσότερο με λιγότερο κόπο και χρόνο. Έρχονται με εύχρηστα πακέτα, ώστε όλοι να μπορούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη τους, είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε επιχείρηση.

Επομένως, επιλέξτε το καλύτερο εργαλείο BPM ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων, τον τύπο των έργων και τον προϋπολογισμό σας και απολαύστε τα οφέλη μόνοι σας κατά τη διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών.