11 λανθασμένοι πάροχοι διακομιστών φιλοξενίας για απόλυτη εμπειρία επιβίωσης

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν πολλοί παίκτες για πολλούς παίκτες όταν παίζουν το σκληροπυρηνικό διαδικτυακό παιχνίδι, το Miscreated είναι η χαμηλή απόδοση λόγω καθυστερήσεων.

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι παίκτες είτε φιλοξενούν μόνοι τους το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την κανονική τους σύνδεση στο διαδίκτυο είτε έχουν νοικιάσει μια κακή υπηρεσία φιλοξενίας.

Εάν επιλέξετε έναν παροχέα υπηρεσιών φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί λάθος που δεν διαθέτει υλικό σε επίπεδο επιχείρησης και απαραίτητες λειτουργίες, θα υπάρξει αντίκτυπος στην απόδοση.

Θα καταστρέψει όχι μόνο την εμπειρία παιχνιδιού σας αλλά και τον ενθουσιασμό να εξερευνήσετε τον κόσμο μετά την αποκάλυψη του Miscreated με τους φίλους σας.

Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο είναι να αποκτήσετε τον καλύτερο παροχέα υπηρεσιών φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί λάθος.

Ακούγεται συναρπαστικό?

Λοιπόν, είμαι ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω μερικούς από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας Miscreated για την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.

Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας θα εξασφαλίσουν gaming υψηλής απόδοσης και μια καθηλωτική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση.

Πριν προχωρήσουμε στους παρόχους διακομιστών φιλοξενίας, ας μιλήσουμε πρώτα για το Miscreated και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι.

Miscreated: Μια επισκόπηση

Το Miscreated είναι ένα σκληροπυρηνικό παιχνίδι επιβίωσης για πολλούς παίκτες που βασίζεται σε μια πλοκή που διαδραματίζεται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον. Είναι ένα ευρέως δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης sandbox που βασίζεται στο CryEngine και κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου 2018 από την Entrada Interactive.

Η πλοκή απεικονίζει μια εποχή μετά από ένα τεράστιο γεγονός πυρηνικής έκρηξης, και όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν με ό,τι έχει απομείνει στον κόσμο. Μέσα από αυτό το παιχνίδι για πολλούς παίκτες, θα πρέπει να υπομείνετε την εχθρότητα και να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης είτε μόνοι σας είτε με τους φίλους σας. Θα εξερευνήσετε τον σκοτεινό κόσμο και θα αναζητήσετε τροφή και πόρους για την επιβίωσή σας.

Εκτός από αυτό, θα πρέπει να επιβιώσετε ενάντια σε ζώα, τρομακτικά μεταλλαγμένα, άλλους επιζώντες και την ίδια τη μητέρα φύση. Το ανοιχτό περιβάλλον του Miscreated θα σας βυθίσει σε ένα μέρος με ποικίλα τοπία και μοναδικό περιβάλλον. Όταν εξερευνάτε τον ρημαγμένο κόσμο με τους φίλους σας, θα συναντήσετε 100 τύπους όπλων, τα οποία περιλαμβάνουν δημοφιλείς επιλογές όπως τουφέκια εφόδου, πιστόλια και παγίδες.

Αυτό το παιχνίδι θα σας μυήσει σε περισσότερους από 15 τύπους οχημάτων. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές βάσεις, πυρκαγιές, βελτιώσεις για όπλα και άλλα αντικείμενα. Χρησιμοποιώντας όπλα και οχήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κυνηγήσετε ζώα για να επιβιώσετε. Σας προσφέρει επίσης ένα τεράστιο σύστημα απογραφής όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα συλλεκτικά σας αντικείμενα.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την αποθήκευση αντικειμένων, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κτίριο που θα λειτουργεί ως βάση ή κρησφύγετο για εσάς και τους φίλους σας. Το εξαιρετικά επεκτατικό περιβάλλον κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και σας κρατά αφοσιωμένους για πολλές ώρες. Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο σε υπολογιστή.

Ελάχιστη απαίτηση για εσφαλμένη φιλοξενία διακομιστή

Το Miscreated είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες που απαιτούν σύγχρονη υποστήριξη υλικού για μια εμπειρία παιχνιδιού υψηλής απόδοσης. Και όταν θέλετε να παίξετε με τους φίλους σας, χρειάζεστε υψηλότερη απόδοση, σταθερότητα δικτύου, έλεγχο και ασφάλεια.

Επομένως, είναι σημαντικό για εσάς να νοικιάσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή παιχνιδιών από έναν αξιοπρεπή πάροχο φιλοξενίας διακομιστή Miscreated, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις συστήματος. Θα συνοδεύεται από όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές υλικού, ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις, ακόμα κι αν παίζετε με 10-20 παίκτες στον διακομιστή.

Ακολουθεί η ελάχιστη απαίτηση για λανθασμένη δημιουργία φιλοξενίας διακομιστή:

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 ή Windows 10 64-bit.
  • Επεξεργαστής: Intel i5-6600K ή AMD Ryzen 3 1300X.
  • Μονάδα γραφικών: GeForce GTX 780 ή Radeon R9 285 με 4 GB VRAM.
  • Υποστήριξη Direct X: Έκδοση 11.
  • RAM: 8 GB RAM με ταχύτητα ρολογιού 3600 MHz.
  • Αποθηκευτικός χώρος: 20GB έως 30GB αποθηκευτικό χώρο σε HDD ή SSD.
  • Κάρτα ήχου: Συμβατότητα Direct X.
  • Υποστήριξη δικτύου: Ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  Τι είναι μια υποδιεργασία στην Python; [5 Usage Examples]

Αν και αυτές είναι ελάχιστες απαιτήσεις για διακομιστές φιλοξενίας, είναι πάντα καλύτερο να αναζητάτε φιλοξενία που προσφέρει προδιαγραφές υλικού σε επίπεδο επιχείρησης.

Τώρα, δείτε τους καλύτερους παρόχους διακομιστών φιλοξενίας που έχουν δημιουργηθεί λάθος από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

PingPerfect

Το PingPerfect είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους διακομιστών φιλοξενίας με λάθος τρόπο που θα σας περιποιηθεί με μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού κάθε φορά που θα παίζετε. Είναι ένας διάσημος διακομιστής παιχνιδιών που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Παρέχει την πιο πρόσφατη CPU και τη σύγχρονη υποστήριξη SSD για να σας βοηθήσει να παίξετε το Miscreated με τους φίλους σας χωρίς καθυστέρηση.

Τα κέντρα δεδομένων τους είναι διασκορπισμένα σε διάφορα μέρη του κόσμου, εξασφαλίζοντας χαμηλό ping κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θα μαστίζεστε από συχνές διακοπές ενώ παλεύετε ενάντια σε μεταλλαγμένους στο παιχνίδι και τα εύσημα πηγαίνουν στην ανώτερη προστασία DDoS από το PingPerfect.

Επιπλέον, το εσωτερικό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας σάς προσφέρει απόλυτη ηρεμία ότι δεν θα χάσετε ποτέ τα δεδομένα του παιχνιδιού σας σε καμία περίπτωση. Μόλις αγοράσετε το σχέδιό σας για έναν διακομιστή Miscreated, το PingPerfect θα ρυθμίσει αμέσως τον διακομιστή.

Η ελάχιστη τιμή για κάθε κουλοχέρη ξεκινά από 0,97 $/μήνα και θα έχετε έκπτωση για μακροχρόνιες ενοικιάσεις.

Nitrado

Θεωρούμενος στην κορυφαία λίστα διακομιστών φιλοξενίας παιχνιδιών, το Nitrado είναι μια εύλογη επιλογή εάν θέλετε να νοικιάσετε έναν διακομιστή φιλοξενίας Miscreated. Με το υλικό διακομιστών σε επίπεδο επιχείρησης με λειτουργικότητα ασφαλή για σφάλματα, θα περάσετε υπέροχα εξερευνώντας τον άγνωστο κόσμο του Miscreated.

Είτε κατασκευάζετε όπλα είτε χτίζετε μια βάση, θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε την επόμενη μέρα, καθώς το καθημερινό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αποθηκεύει όλα τα αποθηκευμένα παιχνίδια σας. Προσφέρει έναν ευέλικτο διακομιστή χρόνου εκτέλεσης που διασφαλίζει ότι εσείς και οι φίλοι σας από διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να παίξετε μόνοι ή με άλλους φίλους και ανάλογα με την υποδοχή, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε τον διακομιστή σας. Η υπηρεσία φιλοξενίας παιχνιδιών Nitrado προσφέρει τον διακομιστή Miscreated σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα – 10 κουλοχέρηδες στα 13,67 $, 14 στα 16,55 $, 20 στα 21,29 $ και ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα.

4NetPlayers

Αν θέλετε να παίξετε το Miscreated σε έναν αποκλειστικό διακομιστή με άλλους παίκτες και να ζήσετε το παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση, μπορείτε να εξετάσετε το 4NetPlayers. Η άμεση διαθεσιμότητα του διακομιστή και η αυτόματη ενημέρωση είναι μερικές από τις βασικές λειτουργίες που βοηθούν σε μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού σε αυτόν τον αποκλειστικό διακομιστή.

Η πλήρης πρόσβαση στη βάση δεδομένων και η πλήρης πρόσβαση στο FTP σας διευκολύνουν επίσης να διαχειριστείτε τον διακομιστή του παιχνιδιού σας και να αναζητήσετε τρόφιμα και πόρους στο παιχνίδι. Επιπλέον, η εξαιρετικά γρήγορη υποστήριξη αποθήκευσης NVMe και οι επεξεργαστές υψηλής τεχνολογίας, μαζί με τις GPU, θα σας βυθίσουν στο παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τον τεράστιο και λεπτομερή κόσμο του Miscreated.

Ο διακομιστής διαθέτει επίσης αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ώστε να μην χάσετε ποτέ κανένα αποθηκευμένο παιχνίδι για να καταστρέψετε την εμπειρία σας. Έτσι, απολαύστε όλες τις δυνατότητες του παιχνιδιού σε αποκλειστικούς διακομιστές του 4NetPlayers πληρώνοντας 12 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες.

Βελτιώστε τους διακομιστές

Το Streamline Servers είναι ένας δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών που διαθέτει διακομιστές χαμηλού ping για να βοηθά τους παίκτες να απολαμβάνουν το Miscreated χωρίς καθυστερήσεις. Παρέχει υλικό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη εξερεύνηση κατά την αναπαραγωγή Miscreated.

Όλοι οι διακομιστές αυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας βρίσκονται σε διαφορετικές παγκόσμιες τοποθεσίες 9 στη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά, 1 στη Νότια Αμερική, 7 στην Ασία και την Ωκεανία και 4 στην Ευρώπη. Ο φιλικός προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου διευκολύνει κάθε προσαρμογή για εσάς, επειδή όχι μόνο σας δείχνει το κύριο παιχνίδι αλλά σας επιτρέπει επίσης να τροποποιήσετε τη διαμόρφωση.

  Κορυφαία Metaverse Crypto Coins προς αγορά

Η τροποποίηση διακομιστή για το Miscreated έχει γίνει επίσης εύκολη χρησιμοποιώντας μια εγκατάσταση 1 κλικ μέσω του Mod Manager. Όταν αποφασίσετε να παίξετε το Miscreated με τους φίλους σας, μπορείτε να επιλέξετε αμέσως τον αποκλειστικό διακομιστή του Streamline Server με την υπηρεσία άμεσης εγκατάστασης.

Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία είναι η ευέλικτη τιμολόγησή της, που ξεκινά από 1 $ ανά κουλοχέρη ανά μήνα, και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κουλοχέρηδες 10 και 50 παικτών ανάλογα με τον συνολικό παίκτη που θέλετε να φιλοξενήσετε.

GTXGaming

Μόλις αρχίσετε να παίζετε το Miscreated με τους φίλους σας σε έναν αποκλειστικό διακομιστή παιχνιδιών του GTXGaming, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε άλλους.

Είναι μια κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας παιχνιδιών που παρέχει εκπληκτικό έλεγχο, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη διαμόρφωση του διακομιστή και να τον ρυθμίσετε όπως θέλετε. Η υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε αν έχετε απορίες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα είστε μια κλήση μακριά από την επίλυση των αποριών σας.

Είτε εξερευνάτε τον κόσμο με όχημα είτε σκοτώνετε μεταλλαγμένους, θα έχετε μια συναρπαστική εμπειρία καθώς θα λάβετε την υποστήριξη των πιο πρόσφατων επεξεργαστών Intel i7/i9 ή νέων επεξεργαστών AMD. Επιπλέον, η GTXGaming έχει τον διακομιστή της που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου και βοηθά στη διατήρηση ενός χαμηλού ping για όλους τους φίλους σας.

Για να παίξετε σε αυτόν τον αποκλειστικό διακομιστή, πληρώστε 12,06 $/μήνα για έναν κουλοχέρη 10 παικτών.

Διακομιστές Survival

Ανυπομονείτε να εμπλακείτε σε έναν έντονο καβγά με μεταλλαγμένους με τους φίλους σας, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιος διακομιστής θα σας αντιμετωπίσει με μια άψογη απόδοση παιχνιδιού;

Θα πρέπει να ελέγξετε τους διακομιστές Survival.

Με την υποστήριξη εξαιρετικά γρήγορου αποθηκευτικού χώρου NVMe SSD και τους υψηλότερους επεξεργαστές Intel/AMD με ένα νήμα, δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα χαμηλού FPS ή τραυλισμού ενώ κινείστε μέσα σε πυκνά δάση στο Miscreated.

Οι διακομιστές Survival διαθέτουν πλήρη προστασία DDoS για να βεβαιωθείτε ότι δεν διακόπτεστε ποτέ στη μέση ενώ παίζετε Miscreated. Αυτός ο αποκλειστικός διακομιστής σάς παρέχει επίσης ορισμένες συναρπαστικές λειτουργίες, όπως κλείδωμα πάσου διακομιστή, αυτοματοποιημένη ειδοποίηση διακομιστή, προσαρμοσμένες παραμέτρους εκκίνησης και πλήρη πρόσβαση FTP για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Ο εσωτερικός προσαρμοσμένος έλεγχος είναι εξαιρετικός. σας επιτρέπει να κάνετε πολλές αλλαγές χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρώσετε για την ενοικίαση του αποκλειστικού διακομιστή είναι 15,75 $ το μήνα για 10 κουλοχέρηδες.

1GServerHost

Αποκτήστε τον καλύτερο αποκλειστικό διακομιστή στην κατηγορία του από το 1GServerHost και παίξτε το Miscreated με άλλους παίκτες χωρίς διακοπές. Η άμεση ρύθμιση διακομιστή και η ευκολότερη προσαρμογή με έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου καθιστούν αυτήν την αποκλειστική υπηρεσία φιλοξενίας εξαιρετικά κατάλληλη για Miscreated.

Το 1GServerHost εκτελεί τακτικά συντήρηση διακομιστή και προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας και λειτουργίες επανεκκίνησης. Προσφέροντας μια πλήρη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, οι πιθανότητες να χάσετε το αποθηκευμένο παιχνίδι σας Miscreated είναι σχεδόν αμελητέες, ακόμη και σε περίπτωση ξαφνικού σφάλματος διακομιστή.

Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε το Miscreated, αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας δεν θα σας δώσει ποτέ χώρο για να παραπονεθείτε, καθώς βασίζεται σε μια διαδικασία AMD Ryzen 9 5,2 GHz, 128 GB RAM διπλού καναλιού DDR4 και SSD NVME Gen 4.0. Η παρουσία των διακομιστών σε 9 παγκόσμιες τοποθεσίες βοηθά επίσης στην ομαλή απόδοση του παιχνιδιού, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να εξερευνήσετε το περιβάλλον.

Μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή για 3 μήνες, 6 μήνες ή 12 μήνες και το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε είναι 19 $.

Διακομιστές Citadel

Το Citadel Servers είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των λάτρεις των Miscreated που έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες να απολαύσουν το σκληροπυρηνικό παιχνίδι επιβίωσης για πολλούς παίκτες με τους φίλους τους. Είναι μία από αυτές τις υπηρεσίες φιλοξενίας παιχνιδιών που παρέχει Miscreated DLC, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων DLC χαρτών.

Η υπηρεσία φιλοξενίας κατανοεί τις απαιτήσεις προδιαγραφών για την εκτέλεση αυτού του παιχνιδιού υψηλής τεχνολογίας και γι’ αυτό προσφέρει παγκόσμιους διακομιστές με επεξεργαστές Xenon υψηλής απόδοσης και SSD NVMe.

  3 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Periscope της εφαρμογής ζωντανής μετάδοσης βίντεο

Οι επιθέσεις DDoS είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες που έχουν δημιουργηθεί κατά λάθος κατά τη χρήση αποκλειστικού διακομιστή. Οι διακομιστές Citadel προσφέρουν προηγμένη προστασία DDoS για την προστασία των παιχνιδιών και των δεδομένων σας από εισβολείς. Ο εξαιρετικά προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου TCadmin καθιστά εύκολη την εγκατάσταση mods και plugins και την πρόσβαση σε πολλά εργαλεία τρίτων κατασκευαστών.

Προσφέρει μια από τις πιο προσιτές τιμές κουλοχέρη στους παίκτες, με χρέωση 0,50 $ ανά κουλοχέρη για κάθε μήνα.

Λύσεις BlueFang

Εάν η προτεραιότητά σας είναι η υψηλή απόδοση και η αξιοπιστία ενώ παίζετε το Miscreated για μεγάλες περιόδους με τους φίλους σας, τότε το BlueFang Solutions χρησιμεύει ως καλή επιλογή.

Θα διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια σας επειδή προσφέρει υλικό υψηλής ποιότητας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τραυλισμού ή πλαισίωσης, ακόμη και με 30 παίκτες. Η κορυφαία προστασία DDoS 40 GB από αυτήν την υπηρεσία χρησιμεύει ως ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που σας προστατεύει από συχνές διακοπές ενώ βρίσκεστε στη μέση μιας επιδρομής εναντίον άλλων παικτών.

Το πάνελ επόπτη από αυτόν τον αποκλειστικό διακομιστή είναι εξαιρετικά διαισθητικό, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τον διακομιστή σας και να έχετε μια απρόσκοπτη περίοδο παιχνιδιού. Ένα ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτό είναι σε αντίθεση με άλλους διακομιστές φιλοξενίας παιχνιδιών. δεν θα δείτε κανένα λογότυπο επωνυμίας ενώ παίζετε το Miscreated.

Αποκτήστε τον διακομιστή σας από την BlueFang Solutions με χρέωση ενοικίασης 19,95 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες. Η τιμολόγηση αλλάζει ανάλογα με τους κουλοχέρηδες και τον τύπο του κέντρου δεδομένων.

LogicServers

Το LogicServers είναι μια δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας παιχνιδιών που προτιμούν να χρησιμοποιούν πολλοί παίκτες που έχουν δημιουργηθεί κατά λάθος σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, γεγονός που επιτρέπει το παιχνίδι χαμηλού ping για παίκτες που βρίσκονται σε άλλες χώρες.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι όλοι οι διακομιστές φιλοξενίας είναι εξοπλισμένοι με αυτοματοποιημένη προστασία DDoS για προστασία από εισβολείς και εισβολές. Η λεπτομέρεια και το σταθερό FPS που θα έχετε ενώ παίζετε το Miscreated απλά θα σας μπερδέψει. Αυτό κατέστη δυνατό από επεξεργαστές 4 GHz κατά μήκος των SSD NVMe στον διακομιστή.

Η υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει τον αποκλειστικό διακομιστή σε τέσσερα οικονομικά πακέτα. Το αρχικό πρόγραμμα κοστίζει 8,43 $/μήνα για 10 κουλοχέρηδες ανά μήνα. Ένα άλλο καλό με αυτό είναι ότι μόλις επιλέξετε κάποιο από τα σχέδια, ρυθμίζει τον διακομιστή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

ActiveGameHost

Προσφέροντας πανίσχυρους αποκλειστικούς διακομιστές με προδιαγραφές εταιρικού επιπέδου υλικού, το ActiveGameHost είναι μια επιλογή για πολλούς παίκτες που έχουν δημιουργηθεί λάθος.

Με την ενεργή προστασία DDoS και τους ισχυρούς διακομιστές, μπορείτε να απολαύσετε το Miscreated με τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, ακόμα και όταν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον διακομιστή.

Το ActiveGameHost προσαρμόζει τις προδιαγραφές υλικού σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, κάτι που αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα κατά την αναπαραγωγή σε αυτόν τον διακομιστή. Θα λάβετε επίσης την εφαρμογή διαχείρισης διακομιστή παιχνιδιών ActiveGameHost για να κάνετε όλες τις αλλαγές και να ρυθμίσετε τον διακομιστή με ευκολία.

Ο πάροχος διακομιστή παιχνιδιών σάς προσφέρει δωρεάν δοκιμή 24 ωρών ενώ επιλέγετε οποιοδήποτε πρόγραμμα και εάν δεν έχετε την απόδοση παιχνιδιού, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Το πρόγραμμα ενοικίασής του κοστίζει 15 $ το μήνα για 20 κουλοχέρηδες με δυνατότητα προσαρμογής της επιλογής υποδοχής ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τελικές Λέξεις

Αυτό το άρθρο σάς βοηθά να επιλέξετε τους καλύτερους παρόχους διακομιστών φιλοξενίας που έχουν δημιουργηθεί λάθος που θα σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας που ανέφερα παραπάνω αφορούν τις δυνατότητες, τις λειτουργίες, την ευκολία χρήσης και την ασφάλεια που προσφέρουν.

Η τιμολόγηση των κουλοχέρηδων ποικίλλει από τη μία υπηρεσία φιλοξενίας στην άλλη και οι περισσότερες υπηρεσίες παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για επιστροφή χρημάτων αφού αντιμετωπίσετε κακή εξυπηρέτηση. Έτσι, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα παραπάνω Miscreated server hosting ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας και συνεχίστε να παίζετε το καλύτερο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τους καλύτερους αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών για παίκτες και streamers.