11 κορυφαίες πλατφόρμες μάρκετινγκ προσλήψεων που θα χρησιμοποιηθούν το 2023

Οι πλατφόρμες μάρκετινγκ προσλήψεων διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο μέσω ποικίλων εργαλείων, από τη διαχείριση δεξαμενών ταλέντων έως προσαρμοσμένες καμπάνιες πρόσληψης.

Οι βιομηχανίες εργάζονται σκληρότερα για να προσελκύσουν κορυφαίες προοπτικές στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Στόχος τους είναι να προσελκύσουν υποψήφιους υποψηφίους και να διαδώσουν τη λέξη για τις πιο πρόσφατες θέσεις εργασίας τους.

Το λογισμικό για μάρκετινγκ προσλήψεων εισάγει την εικόνα εδώ. Αυτές οι τεχνολογίες κάνουν τη δημοσιοποίηση των θέσεων εργασίας πιο προσιτή και ενθαρρύνουν τους αιτούντες για ανοιχτές θέσεις. Ακολουθεί ένας εύχρηστος πίνακας με τις κορυφαίες πλατφόρμες μάρκετινγκ προσλήψεων.

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Έξυπνοι Ονειροπόλοι

Ενοποιεί την απόκτηση ταλέντων, τη στρατολόγηση με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη.

Jobvite

Αυτοματισμός που βασίζεται σε AI, αντιστοίχιση υποψηφίων, ποικίλο CRM.

Σελίδα προς τα πάνω

Αποκριτικοί ιστότοποι καριέρας, αναλυτικά στοιχεία, Q&A με τεχνητή νοημοσύνη.

SmartRecruiters

Αποτελεσματικό κοσκίνισμα καταλόγων θέσεων εργασίας, πύλη παραπομπής, αυτοματοποίηση.

TalentLyft

Προσλήψεις σε όλα τα κανάλια, αναλυτικά στοιχεία, εξατομικευμένο περιεχόμενο.

iCIMS

Απλοποιεί την παρακολούθηση, την εφαρμογή με ένα κλικ, την τεχνολογία AI.

NAS Recruitment ACTIVE

Παρακολούθηση δαπανών, απόδοση πολυμέσων, λειτουργία Google Jobs.

Talenteria

Αναβαθμίζει τις θέσεις εργασίας, παρουσιάζει EVP, πληροφορίες ομάδας.

Ιερολογία

Πολιτισμική ευθυγράμμιση, προγνωστική ανάλυση, εκτενής αναφορά.

Zoho Recruit

Ενίσχυση έκθεσης, ανάρτηση με ένα κλικ, LinkedIn Easy Apply.

TalentReef

Πολλαπλές φόρμες αιτήσεων, διαισθητικός πίνακας εργαλείων, δυνατότητες ενσωμάτωσης.

Αυτό το κομμάτι θα εξετάσει τις κορυφαίες λύσεις λογισμικού μάρκετινγκ προσλήψεων με περισσότερες λεπτομέρειες. Θα σας φανεί απλό να επιλέξετε την πλατφόρμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας γιατί θα επισημάνουμε επίσης τις μοναδικές ιδιότητες του καθενός και θα δώσουμε μια σύντομη περιγραφή.

Πώς διαφέρει το recruitment marketing από το recruitment;

Η πρόσληψη ενθαρρύνει τους αιτούντες που έχουν υποβάλει στο παρελθόν αίτηση εργασίας να αποδεχτούν την προσφορά και να ενταχθούν στην εταιρεία σας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία, επειδή οι υπεύθυνοι προσλήψεων συχνά πρέπει να επικεντρωθούν στο μάρκετινγκ προσλήψεων και αυτό είναι μόνο μερικές φορές στην περιγραφή της εργασίας τους.

Αντίθετα, το μάρκετινγκ προσλήψεων περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να πειστούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση, ανεξάρτητα από το αν αναζητούν ενεργά εργασία. Εξαιτίας αυτού, το μάρκετινγκ προσλήψεων γίνεται μια ξεχωριστή καριέρα από τη συνηθισμένη στρατολόγηση.

Το μάρκετινγκ προσλήψεων χρησιμοποιεί διάφορες στρατηγικές και τακτικές, απαιτώντας διάφορα σετ δεξιοτήτων. Η δημιουργία πολλών συνδέσεων ταυτόχρονα είναι το επίκεντρο του μάρκετινγκ προσλήψεων.

Εάν ένας υποψήφιος αναζητά ενεργά εργασία, μπορεί πρώτα να κάνει αίτηση στον ιστότοπό σας. Εξετάζουν τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σας από περιέργεια να μάθουν περισσότερα.

Αυτό το παθητικό άτομο που αναζητά εργασία γνωρίζει καλύτερα την επιχείρησή σας καθώς αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό σας. Ενδέχεται στη συνέχεια να μεταβούν στον ιστότοπο σταδιοδρομίας σας, ο οποίος παρουσιάζει προοπτικές ανάπτυξης προσωπικού, εγκρίσεις πελατών και επιχειρηματικά πλεονεκτήματα. Προσθέτουν σελιδοδείκτη στον ιστότοπο της καριέρας σας από θαυμασμό για μελλοντική χρήση.

Όταν το παθητικό άτομο που αναζητά εργασία αποφασίσει τελικά να αναζητήσει ενεργά μια νέα δουλειά, μπορεί να μεταβεί στη σελίδα LinkedIn της εταιρείας σας ή σε άλλη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, να επιστρέψει στον ιστότοπο καριέρας που σημείωσε ή να αναζητήσει πίνακες θέσεων εργασίας για ανοίγματα εντός της εταιρείας σας.

Γιατί να επιλέξετε μια πλατφόρμα μάρκετινγκ προσλήψεων;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε πλατφόρμες μάρκετινγκ προσλήψεων για να ομαλοποιήσετε τη διαδικασία πρόσληψης:

 • Επιτρέπει ενδελεχείς αναλύσεις και αναφορές: Η εταιρεία σας μπορεί να βελτιστοποιήσει τις ενέργειες προσλήψεων με βάση τα διορατικά δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από αιτήσεις εργασίας και εργαλεία αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη.
 • Βελτιστοποιεί την προμήθεια υποψηφίων χρησιμοποιώντας εκλεπτυσμένα εργαλεία αναζήτησης: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισχυρά εργαλεία αναζήτησης και απρόσκοπτες ενσωματώσεις πινάκων εργασίας για να βρείτε και να επικοινωνήσετε με τους άμεσους αιτούντες.
 • Αυξάνει την απήχηση της εταιρείας σας σε κορυφαία ταλέντα: Αυτή η στρατηγική σας διαφοροποιεί από τους αντιπάλους και προσελκύει άτομα του υψηλότερου διαμετρήματος.
 • Αυξάνει το ενδιαφέρον για τους υποψηφίους: Παρέχοντας στοχευμένη επικοινωνία, διατηρήστε το ενδιαφέρον των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης. Με τη βοήθεια εργαλείων μάρκετινγκ προσλήψεων, η εταιρεία σας μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις με τους υποψηφίους και να μειώσει τα ποσοστά αποχώρησης.
 • Γνωρίζετε επίσης καλύτερα τα αυξανόμενα ποσοστά, ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε προληπτικά καλά μέτρα συγκριτικής αξιολόγησης μισθών, καθώς η διατήρηση αυτού του ταλέντου έχει σημασία!
  Τρόπος επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C++ Redistributable

Παρακάτω είναι το κορυφαίο λογισμικό μάρκετινγκ προσλήψεων που είναι διαθέσιμο στην αγορά. Αυτές οι πλατφόρμες ενισχύουν την προβολή των προαγωγών εργασίας σας και βοηθούν στην προσέλκυση εξαιρετικών υποψηφίων.

Έξυπνοι Ονειροπόλοι

Το SmartDreamers είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ προσλήψεων που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις να βρουν παθητικούς υποψηφίους εργασίας. Παρέχει στους πελάτες εργαλεία για τη δημιουργία στοχευμένων καμπανιών πρόσληψης, την αποτελεσματική διαχείριση των δεξαμενών ταλέντων και την παρακολούθηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) των προσπαθειών πρόσληψης.

Χαρακτηριστικά:

 • Ενοποιεί το συχνά κατακερματισμένο οικοσύστημα απόκτησης ταλέντων σε μια συνεκτική λύση.
 • Ένα επεκτάσιμο λειτουργικό σύστημα και προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
 • Αναθέτει στους χρήστες να μετατρέψουν τους επισκέπτες του ιστότοπου σε αιτούντες εργασία χωρίς κόπο και, τελικά, σε επιτυχημένες προσλήψεις.
 • Οι οργανισμοί μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος πρόσληψης απελευθερώνοντας τον εαυτό τους από την εξάρτηση από λύσεις τρίτων.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να λειτουργήσουν το SmartDreamers για να βελτιώσουν την επωνυμία του εργοδότη τους και να αλληλεπιδράσουν με πιθανούς υποψηφίους στις ψηφιακές τους πλατφόρμες.

Jobvite

Οι εργοδότες μπορούν να ανακαλύψουν ενεργά τους κατάλληλους υποψηφίους και να χειριστούν τις προσκλήσεις για συνέντευξη Jobvite, μια γνωστή πλατφόρμα για το μάρκετινγκ προσλήψεων. Λειτουργεί επίσης ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ταλέντων, διευκολύνοντας την οργάνωση και την παρακολούθηση των αιτήσεων των αιτούντων.

Χαρακτηριστικά:

 • Εμπλουτίστε τις υποθέσεις υποψηφίων και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα μέσω της θέσπισης αυτοματισμού που βασίζεται σε AI.
 • Η λειτουργία αντιστοίχισης υποψηφίων λειτουργεί ένα σύστημα βαθμολόγησης που βασίζεται σε AI για να συνδυάσει τους υποψηφίους με τις κατάλληλες ευκαιρίες εργασίας.
 • Συνδέεται πλήρως με τη σουίτα μάρκετινγκ Talemetry Recruitment και συνεργάζεται με διάφορα προγράμματα CRM, ιστότοπους απασχόλησης και εργαλεία ανάρτησης θέσεων εργασίας.
 • Διαθέτει πολλές χαρακτηριστικές επιλογές φιλτραρίσματος, εξουσιοδοτώντας τους χρήστες με ακριβείς και προσαρμοσμένες αναζητήσεις υποψηφίων.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι εργοδότες δημιουργούν ιστοσελίδες και χρησιμοποιούν πίνακες θέσεων εργασίας για να δημοσιεύουν θέσεις εργασίας. Όλα τα στοιχεία της διαδικασίας πρόσληψης απλοποιούνται με το Jobvite, το οποίο συνδυάζει αυτές τις εργασίες σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη λύση.

Σελίδα προς τα πάνω

Σελίδα προς τα πάνω είναι μια πλατφόρμα στρατολόγησης που βοηθά στην προσέλκυση, τον σχεδιασμό και τη μεταμόρφωση κορυφαίων ατόμων.

Χαρακτηριστικά:

 • Σας εξουσιοδοτεί να εφεύρετε προσβάσιμους και ανταποκρινόμενους ιστότοπους καριέρας που αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια το εμπορικό σήμα του εργοδότη σας.
 • Χρησιμοποιεί μια ενότητα αναλυτικών στοιχείων για να παρέχει άφθονες πληροφορίες για το ταξίδι των υποψηφίων, βοηθώντας σας να εντοπίσετε τις πιο πολύτιμες σελίδες, κανάλια και περιεχόμενο.
 • Συγχωνεύεται με δημοφιλείς λύσεις λογισμικού όπως το Fit2work, το XREF, το VidCruiter και το Flare.
 • Το PageUp προσφέρει ευέλικτες και προσαρμοσμένες επιλογές τιμολόγησης, διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Το PageUp χρησιμοποιεί λειτουργίες συζήτησης Q&A με τεχνητή νοημοσύνη για να ταιριάξει πιθανούς προσλήψεις με τους τρέχοντες υπαλλήλους του οργανισμού. Αυτό εγγυάται ότι το περιεχόμενο που δημιουργείται από εργαζόμενους που συμπληρώνει την εικόνα της επωνυμίας σας μπορεί εύκολα να κοινοποιηθεί.

SmartRecruiters

Οι εταιρείες με υψηλές επιδόσεις που επιθυμούν να ανακαλύψουν κορυφαίο προσωπικό απευθύνονται συχνά SmartRecruiters. Αυτό το ισχυρό μέσο προσφέρει απαράμιλλη λειτουργικότητα και ελεύθερη αγορά, δίνοντας στην εταιρεία σας την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να πετύχει στις προσλήψεις.

Χαρακτηριστικά:

 • Κοσκινίστε χωρίς κόπο τις λίστες θέσεων εργασίας με βάση τα σύνολα δεξιοτήτων.
 • Προώθηση παραπομπών μέσω μιας πύλης εργαζομένων που προωθεί δυναμικά συστάσεις.
 • Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία διαφήμισης μέσω της καινοτόμου διανομής θέσεων εργασίας, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.
 • Αξιοποιήστε στο έπακρο τον προϋπολογισμό σας με υπηρεσίες πρόβλεψης αναρτήσεων.

Το SmartRecruiters χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία cloud για να ενσωματώσει μια ανοιχτή αγορά για εξωτερικές υπηρεσίες πρόσληψης, εκτεταμένο μάρκετινγκ προσλήψεων και συνεργατικά εργαλεία πρόσληψης.

TalentLyft

Μέσω της χρήσης μιας πολυκαναλικής προσέγγισης προσλήψεων, αυξήστε την προσέγγιση των υποψηφίων σας. TalentLyft παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση που συνδέεται τόσο με παθητικούς όσο και με ενεργούς αναζητούντες εργασία μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των επιτροπών εργασίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των επαγγελματικών δικτύων, των προγραμμάτων παραπομπής και της προμήθειας αιτούντων.

  Πώς να περιορίσετε τον χρόνο οθόνης σε ένα Xbox One

Χαρακτηριστικά:

 • Παρατηρήστε και αναλύστε κάθε ενέργεια που κάνουν οι υποψήφιοι στον ιστότοπο σταδιοδρομίας σας.
 • Δημιουργήστε εξαιρετικές σελίδες προορισμού και συντονίστε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις καριέρας.
 • Παρακολουθήστε όλες τις αλληλεπιδράσεις υποψηφίων και παρέχετε έγκαιρο, εξατομικευμένο περιεχόμενο που έχει απήχηση στους υποψηφίους.
 • Το TalentLyft σάς δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τόσο παθητικούς όσο και ενεργητικούς που αναζητούν εργασία.

Οι δραστηριότητες στρατολόγησης της ομάδας σας θα γίνουν πιο επαρκείς, ευέλικτες και στρατηγικές λόγω της χρήσης του TalentLyft. Αυτή η τεχνολογία απλοποιεί τις χειρωνακτικές εργασίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στους υποψηφίους, το πιο κρίσιμο μέρος της πρόσληψης.

iCIMS

ο iCIMS Talent Cloud ενσωματώνει μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, έναν πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων και μια βάση μάρκετινγκ προσλήψεων.

Χαρακτηριστικά:

 • Απλοποιεί την παρακολούθηση των κενών θέσεων, την πηγή των προσλήψεων, τις αμοιβές προσλήψεων και τις πολιτικές ένταξης.
 • Ενισχύει τη διαδικασία υποβολής αίτησης με μια επιλογή αίτησης με ένα «ένα κλικ» για τους υποψηφίους.
 • Παρέχει εκτεταμένες αναφορές και αναλύσεις πηγών, επιτρέποντας την εκτίμηση της απόδοσης της επένδυσης.
 • Χρησιμοποιεί μαρτυρίες βίντεο εργαζομένων για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ασκουμένων.

Η τεχνολογία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να επιταχύνει τις διαδικασίες προμήθειας και ελέγχου, ενώ προωθεί την ευνοϊκή αντίληψη της επωνυμίας μέσω προσαρμοσμένων ιστοσελίδων σταδιοδρομίας και βελτιωμένης διαχείρισης σχέσεων με τους αιτούντες.

Πρόσληψη NAS (ACTIVATE)

Είναι σημαντικό ο ιστότοπός σας να αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά τον οργανισμό σας και να τονίζει τι σας κάνει μοναδικό ως εργοδότη σε σύγκριση με άλλους. Για να το πετύχουμε αυτό, μπορούμε να αξιοποιήσουμε ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΩ.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρακολουθήστε τα έξοδα ανά αίτηση εργασίας και πρόσληψη, οργανωμένα από την πηγή διαφήμισης μέσων.
 • Παρακολουθήστε την προσέγγιση χρηστών, τα ποσοστά μετατροπών και τη συνολική απόδοση των καναλιών πολυμέσων, κάνοντας διαφοροποίηση μεταξύ χορηγούμενου και οργανικού περιεχομένου.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις εργασίας σας εμφανίζονται ευδιάκριτα στο Google Jobs για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα των υποψηφίων απευθείας στον ιστότοπό σας.
 • Βελτιώστε τη σελίδα αναζήτησης εργασίας με άφθονες επιλογές, παρουσιάζοντας στους υποψηφίους πολλά φίλτρα για να βελτιώσετε τα κριτήρια αναζήτησής τους.

Αυτή η πλατφόρμα μάρκετινγκ προσλήψεων δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να προσεγγίσουν άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ακούσουν από αυτά μέσω του Δικτύου Ταλέντου τους ή άλλων καναλιών. Αυτή η πλατφόρμα θα μας βοηθήσει να ενωθούμε με πιθανούς υποψηφίους και να προωθήσουμε τον οργανισμό μας και τις ευκαιρίες εργασίας.

Talenteria

Talenteria παρουσιάζει μια λύση για την αυτόματη αναβάθμιση των θέσεων εργασίας σας και την επέκταση της εμβέλειάς σας σε πιθανούς υποψηφίους.

Χαρακτηριστικά:

 • Επισημάνετε την Πρόταση Αξίας Εργαζομένων (EVP), τις βασικές αξίες και τα προνόμιά σας.
 • Προσφέρετε πληροφορίες για τις ομάδες, τα περιβάλλοντα εργασίας και την εταιρική κουλτούρα σας.
 • Μοιραστείτε μηνύματα από την ηγεσία της εταιρείας σας.
 • Τεκμηριώστε τους ισχυρισμούς σας με μαρτυρίες και αναφορές εργαζομένων.

Πολλοί αναζητούντες εργασία δίνουν προτεραιότητα στη φήμη μιας εταιρείας όταν λαμβάνουν τις αποφάσεις τους για την απασχόληση. Ως εκ τούτου, ένα αναπόσπαστο στοιχείο της διαδικασίας πρόσληψης είναι η ουσιαστική εμφάνιση της επωνυμίας του εργοδότη σας για να προσδιορίσετε τον οργανισμό σας ως υποδειγματικό χώρο εργασίας, για τον οποίο η Talenteria είναι ιδανική.

Ιερολογία

Ιερολογία είναι μια εξειδικευμένη πλατφόρμα που δίνει προτεραιότητα στην πολιτισμική ευθυγράμμιση και την προγνωστική ανάλυση. Ο άμεσος στόχος του είναι να αξιολογήσει τους υποψηφίους εκτιμώντας τις αξίες και τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς τους, διασφαλίζοντας ότι ταιριάζουν ομαλά στην κουλτούρα της εταιρείας σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Η παρακολούθηση αιτούντων είναι προσβάσιμη τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε κινητές συσκευές.
 • Οι ενσωματωμένοι πόροι περιλαμβάνουν οδηγίες συνεντεύξεων, αξιολογήσεις δεξιοτήτων, ελέγχους αναφοράς και προβολές ιστορικού.
 • Εκτεταμένα εργαλεία αναφοράς που παρέχουν πληροφορίες για την ταχύτητα προσλήψεων, την τήρηση των διαδικασιών πρόσληψης και την απόδοση της επένδυσης.
 • Διευκολύνει την ευρύτερη προσέγγιση των αγγελιών εργασίας σας και βελτιώνει τη στρατηγική σας για την απόκτηση ταλέντων.

Η ιερολογία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη μείωση των ποσοστών κύκλου εργασιών και στη βελτίωση της συνολικής επιτυχίας της διαδικασίας πρόσληψης, προβλέποντας πόσο αποτελεσματικά θα αποδώσουν οι υποψήφιοι στους ρόλους τους και πόσο καλά θα αφομοιωθούν στον οργανισμό σας.

Zoho Recruit

Το Zoho Recruit διαπρέπει στην αύξηση της προβολής των αγγελιών εργασίας σας, ενώ μεταφέρει αποτελεσματικά την κουλτούρα, τις αξίες και τις εμπειρίες της εταιρείας σας που εκτιμούν οι ιδανικοί σας υποψήφιοι.

  13 Προσαρμοσμένοι ιστότοποι του PC Builder για να αποκτήσετε την τέλεια επιφάνεια εργασίας

Χαρακτηριστικά:

 • Απλά και οικονομικά εργαλεία αναφοράς για μεμονωμένα άτομα, που επιτρέπουν στους υπεύθυνους προσλήψεων να εξερευνήσουν τις δυνατότητές του.
 • Επεκτείνετε την εμβέλεια των αγγελιών εργασίας σας χωρίς κόπο, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ανάρτησης με ένα κλικ.
 • Προσφέρει δύο τυπικές εκδόσεις για τη διευκόλυνσή σας: την Standard Edition και την Advanced Edition.
 • Αναβαθμίστε την εμπειρία υποψηφίου ενσωματώνοντας το LinkedIn Easy Apply.

Η πλατφόρμα του Zoho Recruit εξυπηρετεί δύο λειτουργίες: αύξηση της προβολής των θέσεων εργασίας σας και διατήρηση της επωνυμίας του εργοδότη σας.

TalentReef

TalentReef είναι ένα εξειδικευμένο μέσο διαχείρισης προσλήψεων που αναπτύχθηκε για την αποτελεσματική πρόσληψη πολλών ωριαίων υπαλλήλων. Βελτιώνει τη ροή εργασιών και απλοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία εφαρμογής αυτοματοποιώντας λειτουργίες και εργασίες.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει πολλαπλές φόρμες αιτήσεων: συνομιλία, κείμενο ή κωδικούς QR.
 • Βελτιώνει τη συμμόρφωση και μειώνει τον χρόνο πρόσληψης για διευθυντές προσλήψεων.
 • Παρέχει ένα διαισθητικό ταμπλό, την παρακολούθηση αιτούντων και τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου.
 • Συνδυάζεται με πίνακες θέσεων εργασίας, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συστήματα μισθοδοσίας και υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού.

Τα ισχυρά προσόντα του TalentReef περιλαμβάνουν τη δημιουργία επώνυμων σελίδων καριέρας, την αλληλεπίδραση με πίνακες θέσεων εργασίας και την κατάλληλη επικοινωνία υποψηφίων.

Λειτουργίες που πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή ενός λογισμικού μάρκετινγκ προσλήψεων

Ορισμένα βασικά βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

#1. Υποψήφιος Προμήθεια και Έλξη

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του λογισμικού μάρκετινγκ προσλήψεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακάλυψη, τον εντοπισμό και την αποτελεσματική προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων:

 • Πρόσληψη μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Οι διαδικασίες για την πρόσληψη, τη συμμετοχή και τη μετατροπή ατόμων που αναζητούν εργασία σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης βελτιστοποιούνται από λογισμικό μάρκετινγκ προσλήψεων.
 • Προγράμματα παραπομπής εργαζομένων: Η κεντρική πλατφόρμα του λογισμικού επιτρέπει στους Υπαλλήλους να στέλνουν παραπομπές, να παρακολουθούν την πρόοδο και να λαμβάνουν υπόψη τα κίνητρα ή τα βραβεία.

#2. Διαχείριση σχέσεων υποψηφίου (CRM)

Η δέσμευση και η ανάπτυξη μακροπρόθεσμων συνδέσεων εξαρτώνται από την αποτελεσματική οργάνωση και παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων υποψηφίων:

 • Τμηματοποίηση δεξαμενής ταλέντων: Χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιήσιμες ετικέτες και φίλτρα, οργανώστε και ταξινομήστε τη δεξαμενή ταλέντων σας για να διευκολύνετε την ανακάλυψη και τη στόχευση ειδικευμένων ατόμων για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.
 • Αναλύσεις προσλήψεων και αναφορές: Χρησιμοποιήστε λεπτομερείς λύσεις ανάλυσης και αναφοράς που παρακολουθούν βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) και ενθαρρύνουν τη βελτιστοποίηση στρατηγικής για την αξιολόγηση της επιτυχίας των πρωτοβουλιών μάρκετινγκ προσλήψεων.

#4. Ανάρτηση θέσεων εργασίας και πολυκαναλική διανομή

Επεκτείνετε την προσέγγιση χρηστών και την προβολή σας κοινοποιώντας πληροφορίες ανοίγματος θέσεων εργασίας μέσω πολλαπλών καναλιών:

 • Πρότυπα και προσαρμογές διαφημίσεων εργασίας: Χρησιμοποιήστε διάφορα εργαλεία και δυνατότητες για να δημιουργήσετε αποτελεσματικά πρότυπα διαφημίσεων εργασίας.
 • Στοχευμένη διαφήμιση: Λειτουργήστε διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού για να παρουσιάσετε θέσεις εργασίας στα πιο κατάλληλα άτομα με βάση το ιστορικό αναζήτησης, το ιστορικό περιήγησης και τα ενδιαφέροντά τους.

#3. Employer Branding

Λύσεις επωνυμίας εργοδοτών, όπως κατασκευαστές ιστότοπων καριέρας, διαχείριση περιεχομένου και επώνυμο υλικό μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να βελτιώσει τη φήμη της και να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα:

 • Recruiting Event Management: Για να συνδεθείτε με κατάλληλους υποψήφιους και να αναδείξετε τις ευκαιρίες εργασίας σας, οργανώστε στρατηγικά, δημοσιοποιήστε και διαχειριστείτε εκδηλώσεις πρόσληψης, όπως εκθέσεις εργασίας και συναντήσεις δικτύωσης.
 • Προσαρμόσιμοι ιστότοποι καριέρας: Σχεδιάστε οπτικά ελκυστικές και φιλικές προς κινητά ιστοσελίδες καριέρας που αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα, τις αξίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας σας.

Μια συχνή ερώτηση είναι, “Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Employer branding και του μάρκετινγκ πρόσληψης;”

Η επωνυμία εργοδοτών και το μάρκετινγκ προσλήψεων εξυπηρετούν διαφορετικούς στόχους. Το μάρκετινγκ προσλήψεων διαδίδει τη λέξη για τις προοπτικές εργασίας για να προσελκύσει πιθανούς υποψηφίους. Αντίθετα, το employer branding αφορά το σχεδιασμό και την προβολή της υποδειγματικής εικόνας μιας εταιρείας ως υπέροχου εργασιακού χώρου.

Πώς να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με το μάρκετινγκ προσλήψεων;

#1. Αύξηση της ευαισθητοποίησης: Προώθηση του πρακτορείου μάρκετινγκ προσλήψεων ως εργοδότη σε ιστότοπους όπου οι υποψήφιοι συχνά αναζητούν διαθέσιμες προσφορές εργασίας.

#2. Δημιουργία ενδιαφέροντος: Ευθυγραμμίστε τις πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές εργασίας με τις πληροφορίες που αναζητούν οι δυνητικοί εργαζόμενοι για να κινήσουν το ενδιαφέρον τους.

#3. Φροντίστε την απόφαση: Διαφημίστε τις διαθέσιμες θέσεις, τις παροχές εργαζομένων και τις αμοιβές που προσφέρονται από τον εργοδότη.

#4. Βελτιστοποιήστε τη διαδικασία πρόσληψης: Η τελειοποίηση της αίτησης εργασίας θα κάνει θαύματα στην αναβάθμιση του παιχνιδιού προσλήψεών σας. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν προσληφθεί, θα πρέπει να τον εξετάσετε για τυχόν μελλοντικές ευκαιρίες όταν είναι διαθέσιμες.

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ προσλήψεων επιτρέπει στις εταιρείες να ξεχωρίζουν χάρη στις προσιτές διεπαφές χρήστη τους. Οι πλατφόρμες μάρκετινγκ προσλήψεων δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βρίσκουν, να προσελκύουν και να προσλαμβάνουν κορυφαία άτομα.

Έτσι, η επιλογή της σωστής πλατφόρμας μάρκετινγκ προσλήψεων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ικανότητά σας να συγκεντρώσετε ένα εξειδικευμένο προσωπικό που είναι κρίσιμο για την επιτυχία της εταιρείας σας.