11 κορυφαίες εφαρμογές ψαρέματος για να βελτιώσετε τα αλιεύματά σας [Android and iPhone]

Ο ανιχνευτής ψαριών είναι επίσης γνωστός ως συσκευή σόναρ. Είναι απαραίτητο κομμάτι του βασικού αλιευτικού εξοπλισμού για κάθε έμπειρο ψαρά.

Ένας ανιχνευτής ψαριών προσφέρει βασικές πληροφορίες όπως το βάθος του νερού που χρησιμοποιείται για να αποφασίσει τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές αλιείας που θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε δεδομένη περίσταση.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι τα οικονομικά μέσα για να αγοράσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό σόναρ. Αν θέλετε απλώς να πάτε για ψάρεμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα το Σαββατοκύριακο, τότε πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε κανένα από αυτά τα αντικείμενα, καθώς μπορεί να είναι ακριβά και να μην είναι απαραίτητα.

Το smartphone σας μπορεί να χρησιμεύσει ως ανιχνευτής ψαριών εάν κάνετε λήψη μιας από τις εκατοντάδες εφαρμογές ψαρέματος που είναι διαθέσιμες.

Κάθε εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη σε μια συγκεκριμένη ανάγκη και μπορεί να μετατρέψει την κινητή συσκευή σας σε εργαλείο ψαρέματος. Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στην εγκατάσταση άσκοπων εφαρμογών ψαρέματος, καθώς έχουμε επισημάνει μια επιλογή από τις καλύτερες εφαρμογές ψαρέματος.

Τι είναι οι εφαρμογές ψαρέματος;

Οι εφαρμογές ψαρέματος παρέχουν μια ευρεία ποικιλία πληροφοριών, όπως οδηγούς ψαρέματος, χάρτες παλίρροιας, ηλιακούς χρονισμούς και διαδρομές σκαφών, μεταξύ άλλων.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ψαρέματος προσβάσιμες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μόνο μερικά από αυτά αξίζουν τον χρόνο και το εύρος ζώνης σας για λήψη.

Είναι μια ευκολότερη και πιο βολική εναλλακτική λύση γιατί οι περισσότεροι ψαράδες κουβαλούν τα κινητά τους πριν επιβιβαστούν σε βάρκα. Μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και αφού έχετε αποκτήσει ένα επίπεδο και αρχίσετε να ψαρεύετε λούτσους στον πάγο ή να τρολάρετε ψάρια.

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές ψαρέματος;

Αυτές οι εφαρμογές έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια χρήστες και έχουν καταγράψει αλιεύματα, καθιερώνοντάς τες ως το πιο εκτεταμένο δίκτυο λάτρεις του ψαρέματος. Επιπλέον, χρησιμεύει ως προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο μπορείτε να καταγράψετε και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή σας ως ψαράς.

Μπορείτε να καταλάβετε πότε έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πιάσετε πέστροφες, λαβράκια, κυπρίνους και πάνω από 100 άλλα είδη, χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων crowdsourced που παρέχει η εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σχετικά με τα αλιευμένα ψάρια για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού θα ψαρέψετε, ποια ψάρια δαγκώνουν και ποιο είδος δολώματος είναι επιτυχημένο. Επιπλέον, αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής αλιείας σάς επιτρέπουν να εξετάζετε τις ακριβείς θέσεις αλιευμάτων άλλων ψαράδων.

Θα μπορείτε να συνδεθείτε με μεγάλο αριθμό ψαράδων που δημοσιεύουν την αλιευτική τους δραστηριότητα, την τοποθεσία και τις εικόνες τους μέσω της εφαρμογής.

Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να επισημάνετε τις προτιμώμενες περιοχές ψαρέματος, διαδρομές συρτή και συρτή στον χάρτη. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε πιάνετε στο ταξίδι σας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βάρους και μήκους.

Ποιες είναι μερικές δροσερές δυνατότητες των εφαρμογών ψαρέματος;

Οι εφαρμογές ψαρέματος διαθέτουν δεκάδες μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αλίευση ψαριών. Ακολουθούν ορισμένες εξαιρετικές δυνατότητες στις περισσότερες εφαρμογές που δίνονται στη λίστα.

Πρόβλεψη χρόνου σίτισης ψαριών

 • Ωριαία διαστήματα σίτισης με σημαντικούς κύριους και δευτερεύοντες χρόνους
 • Δραστηριότητα ψαριών κάθε μέρα
 • Ημερολόγιο με τις καλύτερες ώρες ψαρέματος για λαβράκια και άλλα δημοφιλή είδη
 • Έξυπνες ειδοποιήσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε για μέρες με τους χρόνους τροφοδοσίας

Ανακαλύψτε τους προορισμούς σας

 • Αποθηκεύστε τα μοτίβα συρτή και τις γραμμές τροχιάς.
 • Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας μέρη με διάφορα εικονίδια και χρώματα
 • Αποθηκεύστε σημεία ψαρέματος, τοποθεσίες, hotspot και σημεία διαδρομής.
 • Χρησιμοποιήστε το GPS για να βρείτε αποθηκευμένα μέρη
 • Μπορεί να έχει πρόσβαση σε ναυτικούς χάρτες σε όλη την υδρόγειο.
 • Λειτουργία εκτός σύνδεσης με ναυτικούς χάρτες NOAA
 • Πυξίδα για τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης και άλλες λειτουργίες μέτρησης απόστασης βάσει GPS
  Η εντυπωσιακή εφαρμογή Ημερολογίου iOS Sunrise έρχεται στο Android

Συνθήκες αλιείας

 • Τρέχον βαρόμετρο αλιείας με ωριαία πρόβλεψη ατμοσφαιρικής πίεσης
 • Ακριβείς, τρέχουσες καιρικές συνθήκες ψαρέματος με ωριαίες προβλέψεις για υγρασία, πιθανότητα βροχόπτωσης και δείκτη UV
 • Η πρόβλεψη ανέμου περιλαμβάνει την ταχύτητα του ανέμου, τις ριπές και την κατεύθυνση
 • Ζωντανές προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα

Βέλτιστες παλίρροιες αλιείας

 • Ωριαία παλίρροια για ψάρεμα που δείχνουν την επερχόμενη υψηλή και χαμηλή παλίρροια
 • Παλίρροιες επισκόπηση προβλέψεων με καθημερινή αιχμή και χαμηλότερη παλίρροια
 • Διαγράμματα πρόβλεψης παλίρροιας με λεπτομερές παλιρροιακό ρεύμα

Πρόβλεψη για τη θάλασσα

 • Θερμοκρασία της θάλασσας (SST), ωριαίες προβλέψεις κυμάτων (κύματα, φουσκώματα και κύματα ανέμου) και πληροφορίες για τα ωκεάνια ρεύματα

Ηλιακά δεδομένα

 • Ώρα ανατολής και δύσης του ηλίου. Θέσεις ήλιου; Θέσεις της Σελήνης; Φάσεις του φεγγαριού.

Κανονισμοί ψαριών και τύποι ψαριών

 • Λεπτομέρειες σχετικά με διάφορα είδη ψαριών, όπως λαβράκι, πέστροφα, λυθρίνι, σνούκ, τύμπανο, σφυρίδα και γατόψαρο.

Καταγραφή καταγραφής

 • Ξεκινήστε ένα ημερολόγιο ψαρέματος και καταγράψτε τις ιδιαιτερότητες κάθε αλιεύματος (φωτογραφίες, βάρος, μήκος)
 • Προσθέτει αυτόματα πληροφορίες για τον καιρό, την ηλιοφάνεια και την παλίρροια στα αλιεύματά σας

Μερίδιο

 • Εισαγωγή δεδομένων GPS ή άλλων εφαρμογών αρχείων kmz ή gpx.
 • Πείτε στους φίλους σας πού βρίσκεστε
 • Δείξτε τα αλιεύματά σας σε άλλους ψαράδες

Τώρα που ξέρετε για όλες τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες, αφήστε μας να εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ψαρέματος που μπορείτε να δοκιμάσετε.

ANGLR

Το ANGLR είναι μια εφαρμογή που τα κάνει όλα με το εκτεταμένο σύνολο δυνατοτήτων της. Οποιεσδήποτε ανησυχίες ότι τα χρήματα που επενδύθηκαν στην Εφαρμογή δεν θα άξιζε τον κόπο έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, καθώς μόλις υποβλήθηκε σε πλήρη επανασχεδιασμό και τώρα έχει μια σύγχρονη διεπαφή χρήστη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κομψή διεπαφή του σε συσκευές Android και iOS.

Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τον προγραμματισμό και τη διεξαγωγή έρευνας. Έρχεται επίσης με πολλούς χάρτες για τη διερεύνηση και την εκτέλεση σχεδιασμού διαδρομής GPS.

Μπορείτε να καταγράψετε τα αλιεύματά σας ενώ μοιράζεστε τις ιδέες σας για ψάρεμα με άλλους χρήστες και η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν κάθε είδος ψαρέματος, από το ψάρεμα με μύγες μέχρι το ψάρεμα βαθέων υδάτων.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, αλλά είναι απαραίτητη μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή για πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων 14 επιπέδων χάρτη premium.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι 2,50 $ το μήνα, ενώ το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 29,99 $. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή όσο θέλετε και αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε ή χρειάζεστε μερικές ακόμη λειτουργίες, η συνδρομή θα σας φανεί χρήσιμη.

Εγκέφαλος ψαριού

Το Fishbrain είναι μια φανταστική εφαρμογή ψαρέματος διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Καθώς έχει μια ευρεία βάση χρηστών και επιτρέπει στους χρήστες να καταχωρούν τα αλιεύματά τους, αυτή η εφαρμογή έχει γίνει το πιο ολοκληρωμένο δίκτυο λάτρεις του ψαρέματος. Επιπλέον, χρησιμεύει ως προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο μπορείτε να καταγράψετε και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή σας ως ψαράς.

Μπορείτε να καταλάβετε πότε έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πιάσετε πέστροφες, λαβράκια, κυπρίνους και πάνω από 100 άλλα είδη, χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων crowdsourced που παρέχει η εφαρμογή.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να παρατηρήσει τις ακριβείς θέσεις αλιευμάτων άλλων ψαράδων. Μπορείτε να συνδεθείτε με μεγάλο αριθμό ψαράδων που δημοσιεύουν την αλιευτική τους δραστηριότητα, την τοποθεσία και τις εικόνες τους μέσω της εφαρμογής.

Επαγγελματίας ψαράς

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Pro Angler είναι ότι ειδικοί από τη Φλόριντα συμβάλλουν στη βάση δεδομένων. Οι ντόπιοι καπετάνιοι ζυγίζουν με πληροφορίες για το ποια είδη δαγκώνουν όταν δαγκώνουν και πού δαγκώνουν.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει λίστα περισσότερων από 7.500 hotspot, στατιστικά στοιχεία παλίρροιας, θερμοκρασίες νερού και αέρα και μετεωρολογικές συνθήκες.

Υπάρχει επίσης ένας κατάλογος χερσαίων αξιοθέατων, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων δολωμάτων και προϊόντων, ράμπες σκαφών, ναυλωμένων σκαφών και σταθμών ζύγισης. Αυτό είναι ένα μοναδικό αντικείμενο.

Το Pro Angler ισχυρίζεται ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή ψαρέματος που διατίθεται στο Apple App Store που διατίθεται δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν αγορές και διαφημίσεις εντός εφαρμογής και οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε Live Action Premium Unlimited για 9,99 $ το μήνα.

  12 τρόποι επίλυσης που δεν είναι δυνατή η λήψη σε συσκευή Android

Fishidy

Το Fishidy είναι μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν αλιεύματα, να συζητούν τοποθεσίες ψαρέματος, να παρακολουθούν στατιστικά στοιχεία αλιείας και πολλά άλλα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε δεδομένα αλιείας.

Καθώς χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους και μοναδικές τεχνικές δυνατότητες, η εφαρμογή κάνει το ψάρεμα πολύ πιο απλό για εσάς. Μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε μοτίβα ή τάσεις αλιείας με βάση το αλιευτικό σας ιστορικό. Το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να απαιτείται να ενημερώσετε τα αρχεία σας.

Μπορεί επίσης να βρει εστίες ψαρέματος, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια καλή ιδέα για το πού πρέπει να βρίσκεστε πριν επιβιβαστείτε στο σκάφος.

Η εφαρμογή διατηρεί αρχεία καταγραφής των προηγούμενων αποστολών σας για ψάρεμα για να τα ελέγξετε για να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Λόγω της διαισθητικής σχεδίασης διεπαφής χρήστη, είναι απλό για όλους να το χρησιμοποιούν και να το απολαμβάνουν, κάνοντας μια εκδρομή για ψάρεμα πιο ικανοποιητική και πιο περίπλοκη. Μπορείτε να το κατεβάσετε στις συσκευές σας Android και iOS.

Πρόβλεψη μπάσων

Το Bass Forecast έγινε για όλους εσάς τους λάτρεις του μπάσου εκεί έξω. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από το AccuWeather, συνδυάζει δεδομένα για τον καιρό και το μπάσο, όπως τις ώρες της ημέρας που τροφοδοτούνται τα μπάσα, και προτείνει τις ιδανικές ώρες για ψάρεμα.

Χρησιμοποιώντας την πρόβλεψη 10 ημερών της εφαρμογής, μπορείτε να χαρτογραφήσετε τις εξορμήσεις σας για ψάρεμα μπάσου, να ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να τυλίξετε τα ψάρια και να προγραμματίσετε μεγαλύτερες εξορμήσεις για ψάρεμα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προβλέψεις 10 ημερών, στην επιλογή εξωφύλλου και σε οποιεσδήποτε άλλες premium λειτουργίες, θα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία, όπως θα κάνατε με μια εφαρμογή καιρού.

Μια συνδρομή κοστίζει 2,99 $ το μήνα, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε μια για έναν ολόκληρο χρόνο με μόλις 9,99 $. Το Bass Forecast είναι προσβάσιμο τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Ψαράς ψαριών

Η εφαρμογή Fish Angler έχει τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά. Παρέχει χαρτογράφηση, προγνώσεις καιρού με θαλάσσιες προβλέψεις επτά ημερών, λειτουργικότητα ημερολογίου με σχεδόν 50 λεπτομερή χαρακτηριστικά αλιευμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε αλιεύματα και συνθήκες και μια εικονική κοινότητα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ψαράδες από όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη τόσο από το App Store όσο και από το Play Store.

FishTrack

Το FishTrack παρέχει τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να έχει ένας ψαράς βαθέων υδάτων. Τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, μπορείτε να εξετάσετε τα πιο πρόσφατα ωκεάνια ρεύματα, τις προβλέψεις για τον καιρό της θάλασσας και τη θέση σας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε σημεία για απλές επιστροφές και να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας για να εγγυηθείτε ότι θα φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε για μια περιπέτεια. Είναι η ιδανική εφαρμογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδρομής ψαρέματος που γίνεται στη θάλασσα.

Προσφέρεται μια συνδρομή, παρόμοια με αυτή πολλών άλλων εφαρμογών. Ωστόσο, το κόστος δεν διατίθεται δημόσια, επειδή το ετήσιο κόστος μιας συνδρομής Pro είναι 95,99 $.

Ακόμη και η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 14,99 $, κάτι που δεν είναι φθηνό. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται συνδρομή για να χρησιμοποιηθεί. Έτσι, εκτός και αν θέλετε premium επικαλύψεις χαρτών, σας προτείνουμε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Μπορείτε να βρείτε το FishTrack στις συσκευές σας Android και iOS.

Η εφαρμογή iAngler

Η εφαρμογή iAngler είναι η αδελφή εταιρεία της εξαιρετικά επιτυχημένης πλατφόρμας iAngler Tournament, η οποία φιλοξενεί διαγωνισμούς απελευθέρωσης φωτογραφιών. Αν σας αρέσει να ανταγωνίζεστε σε αγώνες ψαρέματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξετε να χρησιμοποιήσετε το iAngler κάποια στιγμή.

Τα συγκεντρωμένα δεδομένα αλιευμάτων αποθηκεύονται για επιστημονική έρευνα σχετικά με τις εκτιμήσεις των αποθεμάτων, την εκτίμηση των επιπτώσεων της αποκατάστασης των οικοτόπων και την απόκτηση μιας πιο βαθιάς επιστημονικής γνώσης για την αλιεία μας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία Gear VR στο Android

Το να γνωρίζετε τι καταγράφηκε, πότε και πού πιάσατε το ψάρι μπορεί να είναι χρήσιμο. Όταν δεν υπάρχει διαγωνισμός, τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια έκδοση της εφαρμογής iAngler που είναι διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιείται για τα τουρνουά για να καταγράψουν τα αλιεύματά τους και το πού τα έκαναν.

Αυτό γίνεται μόνο για τα συμφέροντα της μελέτης και της διατήρησης. Είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

GoWild

Ρίξτε μια ματιά στο GoWild Hunting Fishing Outdoor για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν άλλους ψαράδες που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά τους και να συνομιλήσουν μαζί τους σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που διεξάγεται αποκλειστικά στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή των αλιευτικών σας δραστηριοτήτων για να μοιραστείτε με άλλους που κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό το κάνει παρόμοιο με το πώς λειτουργεί το Twitter στη σφαίρα του ψαρέματος.

Επειδή υπάρχει και εξάρτημα λιανικής, εκτός από τις αξιολογήσεις εργαλείων, δίνεται έμφαση στην έρευνα και την αγορά νέου εξοπλισμού.

Αν θέλετε να τα καταφέρετε στον κόσμο του ψαρέματος ως επηρεαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε ίσως το GoWild Hunting Fishing Outdoor να είναι όπου θα κάνετε το μεγάλο σας διάλειμμα. Το GoWild είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

Ημερολόγιο ψαράδων

Αν πιστεύετε ότι πολλές από τις εφαρμογές της σημερινής λίστας είναι είτε πολύ δύσκολες στη χρήση είτε έχουν υπερβολικό αριθμό λειτουργιών, τότε ίσως το Anglers’ Log να είναι περισσότερο στο μυαλό σας.

Αυτή είναι μια απλή αλλά χρήσιμη εφαρμογή για τη διατήρηση ενός ημερολογίου των αλιευμάτων σας, όπου μπορείτε επίσης να καταγράψετε πληροφορίες όπως το δόλωμα που χρησιμοποιήθηκε και το μέγεθος των ψαριών που αλιεύτηκαν. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με φίλους εντός της Εφαρμογής και να διατηρήσετε τις εικόνες των αλιευμάτων σας για προβολή σε άλλους ως δικαιώματα καυχησιολογίας.

Είστε ελεύθεροι να συνεισφέρετε στην ανάπτυξη του Anglers’ Log, καθώς πρόκειται για μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που δεν κοστίζει τίποτα. Παρόλο που το Play Store και το App Store υποδεικνύουν ότι υπάρχουν λειτουργίες Pro. φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον τρόπος να πληρωθούν.

Δεδομένου ότι φαίνεται ότι η εφαρμογή έγινε προσβάσιμη την περίοδο που προηγήθηκε της κυκλοφορίας της 2.0, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να τη κατεβάσετε και να τη δοκιμάσετε.

Σημεία Ψαρέματος

Το Fishing Points έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαδικασία οργάνωσης αλιευτικών αποστολών. Αυτή η εφαρμογή ψαρέματος σάς παρέχει έναν αξιόπιστο χάρτη, ένα ημερολόγιο, ένα ηλιακό ημερολόγιο και χάρτες εκτός σύνδεσης για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας πίσω στην καλύτερη τοποθεσία. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προβλέψετε τον καιρό, την παλίρροια και τις κινήσεις των ψαριών.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Fishing Points, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις αγαπημένες σας τοποθεσίες ψαρέματος και πετονιές στο χάρτη. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε πληροφορίες σχετικά με όλα όσα πιάνετε κατά τη διάρκεια της αποστολής σας.

Περιλαμβάνει εικόνες, το βάρος και το μήκος του αλιεύματος. Μπορείτε να βρείτε Fishing Points και σε συσκευές Android και iOS.

Συμπέρασμα

Όταν πηγαίνετε διακοπές για ψάρεμα, δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξετε πού θα ψαρέψετε και ποια ώρα θα πάτε για ψάρεμα. Θα ανακουφιστείς που μπορείς να επιλέξεις μια τέλεια μέρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό για ψαρέματα αν έχεις την τέλεια εφαρμογή ψαρέματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή που κάνει οτιδήποτε, από την παροχή οδηγιών και πληροφοριών για τον καιρό μέχρι την τήρηση αρχείου αλιευμάτων και πολλά άλλα, εάν αυτό αναζητάτε.

Από την άλλη πλευρά, πολλές άλλες εφαρμογές ψαρέματος κάνουν απλώς μια λειτουργία, όπως να σας ειδοποιούν για τον βέλτιστο χρόνο για ψάρεμα, και εκτελούν αυτή τη λειτουργία αρκετά αποτελεσματικά.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης εκτός σύνδεσης για χρήση όταν χάνεστε ή όταν δεν έχετε δίκτυο.