11 καλύτερες Power Banks για να κρατάτε τις συσκευές σας ενεργοποιημένες οπουδήποτε

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε το καλύτερο power bank για τη συσκευή σας!

Η παραμονή συνδεδεμένη είναι απαραίτητη στον γρήγορο ψηφιακό μας κόσμο, όπου έρχεται το σωτήριο που είναι γνωστό ως power bank.

Φανταστείτε ότι η μπαταρία του smartphone σας 🔋 φθάνει ξαφνικά στο φοβερό χαμηλό επίπεδο 🪫 όταν είστε έξω και θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί κατά την περιήγηση στον ιστό ή τη συνομιλία με φίλους.

Πανικός; ΟΧΙ πια! Η φορητή πηγή τροφοδοσίας σας, ένας φύλακας άγγελος😇 για τα ηλεκτρονικά σας, το power bank, είναι εδώ.

Φανταστείτε να έχετε ένα μαγικό κουτί γεμάτο ενέργεια που φορτίζει τα ηλεκτρονικά σας ενώ είστε στο δρόμο ή οπουδήποτε. Είναι σαν να μεταφέρετε μια φορητή, κρυφή πηγή ενέργειας στην τσέπη ή την τσάντα σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία για τα gadget σας.

Τα power banks είναι προσαρμόσιμα σύντροφοι που διατίθενται σε διάφορες μορφές, μεγέθη και χωρητικότητες. Μπορούν να φορτίσουν μια ποικιλία συσκευών, όπως smartphone, tablet, smartwatches και άλλα.

Αποτελούν το πέρασμά σας για ασταμάτητα εμπειρίες, που σας επιτρέπουν να τραβήξετε φωτογραφίες, να μείνετε σε επαφή και να διασκεδάσετε🥳. Όλα αυτά χωρίς να σας ενδιαφέρει να τελειώσει η μπαταρία!

Γιατί τα Power Bank είναι πλέον απαραίτητα;

Στη φασαρία της σύγχρονης ζωής, η σημασία ενός power bank δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν εξελιχθεί ουσιαστικά σε – προεκτάσεις του εαυτού μας.

Η τεχνολογία διαπερνά κάθε πτυχή της ζωής μας. Βασιζόμαστε στα τηλέφωνά μας για επικοινωνία, πλοήγηση, εργασία, ψυχαγωγία και τη διατήρηση ανεκτίμητων αναμνήσεων. Ωστόσο, οι μπαταρίες τους, οι οποίες μερικές φορές δυσκολεύονται να συμβαδίσουν με την αυστηρή μας χρήση ακόμη και με εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας!

Επιπλέον, η αξία των power banks υπερβαίνει την απλή ευκολία. Η φόρτιση του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι σανίδα σωτηρίας κατά τη διάρκεια καταστροφών ή φυσικών καταστροφών, όταν μπορεί να διακοπεί η παροχή ρεύματος, συνδέοντάς σας έτσι με κρίσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Προωθεί το αίσθημα ασφάλειας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε γρήγορα με αγαπημένα πρόσωπα ή να ζητήσουμε βοήθεια.

Στην ουσία, ένα power bank είναι κάτι περισσότερο από ένα gadget.

Στη συνέχεια, αναφέρονται στο άρθρο οι καλύτερες και κορυφαίες τράπεζες ισχύος. Αυτά είναι εκείνα που έχω δοκιμάσει και δοκιμάσει ως επί το πλείστον και θα σας γλιτώσουν από το να ξοδέψετε χρόνο για να ανακαλύψετε τα καλύτερα!

SAMSUNG

Όταν μιλάμε για power banks που οδηγούν το παιχνίδι, το φορητό power bank της Samsung σάς επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας, ειδικά σε αυτές τις απροσδόκητες διακοπές ρεύματος. Αυτό το power bank διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες, επιτρέποντάς σας να τροφοδοτείτε γρήγορα το Galaxy Note 10 σας με καλώδιο USB-C καθώς και ασύρματα.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή είναι μια ιδανική τράπεζα ισχύος που σας επιτρέπει να φορτίζετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, όπως Galaxy Buds, Galaxy Note 10 κ.λπ.
 • Βοηθά στη διατήρηση της φόρτισης του τηλεφώνου σας όλη την ημέρα με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Η ασύρματη φόρτιση είναι εύκολη. Απλώς πρέπει να κρατήσετε το τηλέφωνό σας πάνω από το ασύρματο pad και θα διαπιστώσετε ότι η συσκευή σας αρχίζει να φορτίζεται.

Μειονεκτήματα

 • Αρχίζει να θερμαίνει το τηλέφωνο όταν χρησιμοποιείται συχνά για τη φόρτιση του smartphone

Δοκίμασα αυτό το power bank και πρέπει να πω ότι σας δίνει το πλήρες πακέτο με την ικανότητά του να φορτίζει πολλές συσκευές. Είναι μια λύση φόρτισης all-in-one είτε ταξιδεύετε, είτε μετακινείστε είτε απλώς περνάτε χρόνο περιμένοντας να επανέλθει ο ποζέρ!

Apple MagSafe

Η μπαταρία Apple MagSafe είναι η καλύτερη εύρεση για τους χρήστες iOS για να φορτίσουν τα smartphone τους. Ο λόγος που περιλαμβάνεται στη λίστα είναι η ασφαλέστερη ασύρματη φόρτιση. Αυτό είναι εξαιρετικά συμβατό με διάφορα μοντέλα iPhone, ξεκινώντας από τη σειρά 12 έως τη σειρά 15.

Πλεονεκτήματα

 • Η μπαταρία MagSafe σάς επιτρέπει να φορτίζετε το iPhone σας πιο γρήγορα χωρίς πρακτικές παρεμβολές.
 • Οι χρήστες δεν υποχρεούνται να περάσουν από επιπλοκές για να ελέγξουν την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας. Εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη κλειδώματος.
 • Είναι hands-free. Δεν απαιτείται να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε. Αρχίζει αυτόματα να φορτίζει το iPhone σας. Απλώς τοποθετήστε τη συσκευή σας πάνω από την επιφάνεια φόρτισης.

Μειονεκτήματα

 • Δυστυχώς, είναι συμβατό μόνο με συσκευές iOS. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Android μπορεί να έχουν σκληρή τύχη χρησιμοποιώντας αυτό το power bank σε μέγεθος τσέπης και ισχυρό.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για χρήστες iOS. Μου αρέσει ένα πράγμα: έρχεται με ενσωματωμένα μαγνητικά χαρακτηριστικά, τα οποία κρατούν το iPhone σας ανέπαφο, προσφέροντας καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίοι φορτιστές MagSafe για χρήστες Apple

LOVELEDI

Τώρα οι χρήστες smartphone δεν χρειάζεται να βιάζονται για πρίζες για να φορτίσουν τα smartphone τους. Ο LOVELEDI μπαίνει στο παιχνίδι. Με το ενσωματωμένο IC του, εξασφαλίζει μια ασφαλέστερη εμπειρία φόρτισης. Με αυτό το αποκλειστικό Power bank LOVELEDI και απολαύστε εκπληκτική εμπειρία διάρκειας μπαταρίας.

Πλεονεκτήματα

 • Έχει ισχυρή διάρκεια μπαταρίας έως και 15.000 mAh, χωρίς να αφήνει ποτέ το smartphone σας να εξαντληθεί.
 • Είναι μια από τις ασφαλέστερες δυνατότητες φόρτισης για να διατηρείτε το smartphone σας σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν.
 • Επιπλέον, είναι ένας φορητός φορτιστής λόγω του μικρού μεγέθους του και αυτό τον καθιστά ιδανικό για μεταφορά ενώ ταξιδεύετε, δίνοντάς σας εύκολο χρόνο χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το power bank. Μερικές φορές, μετά από παρατεταμένη χρήση, η φόρτιση αρχίζει να επιβραδύνεται και ξαφνικά σταματά χωρίς λόγο.

Επιπλέον, το LOVELEDI θέτει σε εφαρμογή τη φορητότητα, γεγονός που καθιστά βολικό για όλους τους χρήστες smartphone να ενεργοποιούν τα smartphone τους από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Miady

Εδώ έρχεται το πακέτο Miady 2, το επόμενο καλύτερο στη λίστα με τα καλύτερα power banks για να διατηρείτε το smartphone σας ενεργό όλη την ώρα. Αυτό είναι ένα διπλό πακέτο με 10.000 MAH, που διευκολύνει τη φόρτιση του smartphone σας από οπουδήποτε χωρίς την ανάγκη για πρίζα.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το φορητό power bank διπλής συσκευασίας είναι ελαφρύ σε βάρος με εντυπωσιακό σχεδιασμό και εμφάνιση που τραβάει την προσοχή. Αυτό διευκολύνει τη μεταφορά στην τσάντα σας.
 • Η τράπεζα ισχύος Miady 2 είναι εξαιρετικά συμβατή με τηλέφωνα iOS και Android. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ταξιδεύετε ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε εάν η μπαταρία του smartphone σας θα εξαντληθεί.
 • Έρχεται με θύρα USB C, η οποία φροντίζει για ταχύτερη και πολύ ασφαλέστερη φόρτιση των συσκευών σας, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Μειονεκτήματα

 • Κίνδυνος πυρκαγιάς. Αυτό το power bank απαιτεί κάποιες βελτιώσεις στην ποιότητα κατασκευής, καθώς μπορεί ξαφνικά να πάρει φωτιά με εκτεταμένη χρήση.

Όντας ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη χρήση, προσφέρει μια λύση προσωρινής φόρτισης.

Mregb

Οι τράπεζες τροφοδοσίας ηλιακών φορτιστών της Mregb είναι από τις πιο δύσκολες και καλύτερες επιλογές για την κορυφή της λίστας με τα καλύτερα power banks. Με μια τεράστια μπαταρία 42.800 MAH, μπορείτε να πείτε αντίο στην ανησυχία της φόρτισης του smartphone σας ενώ είστε στη δουλειά. Είναι ένα αξιόπιστο power bank με περισσότερους από 1600 κύκλους ζωής φόρτισης.

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέτει φακό LED μεγάλης διάρκειας, που παρέχει συνεχή χρήση έως και 100 ώρες. Με τον ενσωματωμένο φακό του, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σκοντάψετε στο σκοτάδι!
 • Αυτό έχει μια τεράστια μπαταρία, που σας δίνει ηρεμία για να παρακολουθείτε κλήσεις και συσκέψεις χωρίς να ανησυχείτε για την μπαταρία του smartphone σας, μετακινήστε τις εφαρμογές που απαιτούνται για την παρακολούθηση της υγείας της μπαταρίας!
 • Χάρη στο μικρό βάρος, δεν θα βαρύνει την τσάντα σας και επομένως είναι εύκολο να το μεταφέρετε ενώ ταξιδεύετε, ακόμη και σε αεροπορικές εταιρείες.

Μειονεκτήματα

 • Αυτή η τράπεζα ισχύος ηλιακής φόρτισης ισχυρίζεται ότι έχει τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αρχίζει να υποβαθμίζεται ακόμη και μέσα σε λίγους μήνες χρήσης.

Αυτό το power bank είναι κατασκευασμένο από υλικό ABS που το καθιστά ανθεκτικό σε διάφορες καταστάσεις όπως, θερμότητα, χημικά κ.λπ. Με IP67, είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στις πτώσεις και στη σκόνη, για να επιβιώνει σε ακραίες συνθήκες.

INIU

Αν η ασφαλής φόρτιση με power bank είχε πρόσωπο, το INIU σίγουρα αξίζει τον κόπο. Αυτή είναι μια από τις πιο λεπτές μπαταρίες 10.000 MAH, γεγονός που καθιστά εύκολο το ταξίδι. Με τις δυνατότητες ταχύτερης φόρτισης, μπορείτε να φορτίζετε το iPhone πιο γρήγορα από ποτέ.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή είναι η πιο γρήγορη φόρτιση power bank που αυξάνει την ταχύτητα φόρτισης πολλές φορές χωρίς καμία πιθανότητα ηλεκτροπληξίας.
 • Λειτουργεί τέλεια με το iPhone καθώς φορτίζει έως και το 70-80% της μπαταρίας μέσα σε μία ώρα. Έρχεται ενσωματωμένο με AutoFit, το οποίο διπλασιάζει την ταχύτητα φόρτισης του smartphone.
 • Το INIU συνοδεύεται από μηχανισμό SmartProtect που αποτρέπει τη φθορά της μπαταρίας και προστατεύει τη συσκευή σας από υπερθέρμανση.

Μειονεκτήματα

 • Χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτίσετε το smartphone σας. Περιστασιακά, φορτίζει αντίστροφα το smartphone σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση.

Πέρα από όλα αυτά, το power bank έχει εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής. Από τη σχεδίαση μέχρι την ευκολία χρήσης, αυτό καθιστά βολικό να μεταφέρετε και να φορτίζετε τις συσκευές σας χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.

Anker

Για όλα εκείνα τα άτομα που θέλουν να διατηρήσουν το τηλέφωνό τους ενεργοποιημένο, εδώ είναι η φορητή τράπεζα τροφοδοσίας Anker. Αυτό το power bank διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 20.000 MAH που σας επιτρέπει να φορτίζετε έως και 4-5 smartphone χωρίς να ξεμείνετε από μπαταρία.

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέτει τεχνολογία PowerIQ και VoltageBoost που σας επιτρέπει να παρέχετε βελτιστοποιημένη φόρτιση στις συσκευές σας.
 • Αυτό το power bank σάς επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές Android και iOS με μία κίνηση. Αυτό τερματίζει τη βιασύνη σας για πολλά power banks για διαφορετικά smartphone.
 • Διατίθεται με διπλή σύνδεση USB που σας επιτρέπει να φορτίζετε 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Μειονεκτήματα

 • Το καλώδιο τύπου C με το power bank μπορεί να μην είναι χρήσιμο και μπορεί να θερμάνει τις συσκευές σας.

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα power bank που θέτει τη θέση του στη λίστα με τις καλύτερες προσφορές τόσο για χρήστες iPhone όσο και για Android, παρουσιάζοντας εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λειτουργεί τέλεια και με τα δύο, παρέχοντάς σας ασφαλέστερη φόρτιση.

Στόχος Μηδέν

Όταν επιλέγετε ένα power bank, κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί με λιγότερο από το καλύτερο. Το Goal Zero Sherpa διαθέτει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης και επιτρέπει ταχύτερη φόρτιση. Αυτό είναι το power bank με ηλιακή ενέργεια που χρησιμοποιεί ένα καλώδιο 8 mm για να φορτίζει το power bank απευθείας από τον ήλιο.

Πλεονεκτήματα

 • Το Goal Zero Sherpa είναι μια τράπεζα ισχύος με ηλιακή ενέργεια που μειώνει την εξάρτησή σας από την ηλεκτρική ενέργεια για να διατηρείται φορτισμένη το power bank. Παίρνει την ενέργεια απευθείας από τον ήλιο για να φορτίσει το power bank.
 • Το Sherpa έρχεται με 100 AC, το οποίο είναι μια από τις πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτισης, δίνοντας 60% περισσότερη ισχύ. Έρχεται με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίζετε το smartphone σας χωρίς παρεμβολές.
 • Αυτό είναι ένα power bank μακράς διαρκείας με εξαιρετικό σχεδιασμό και έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί περισσότερο από πολλά άλλα power bank.

Μειονεκτήματα

 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πρέπει να βελτιωθεί. Μερικές φορές, το power bank αποφορτίζεται μετά τη φόρτιση του smartphone μία ή δύο φορές.

Προτείνω να πάτε με αυτό το power bank, καθώς προσφέρει την ταχύτερη φόρτιση που έχει κατασκευαστεί για μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό το power bank με ηλιακή ενέργεια, μην αφήσετε ποτέ το power bank σας να βγει εκτός γραμμής. Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική με αυτό το power bank.

Anker 737

Δεν εμποδίζετε πλέον την εργασία σας όταν έχετε μια αποκλειστική Anker Portable power bank για να διατηρείτε φορτισμένο τον φορητό υπολογιστή και άλλες συσκευές σας. Με τις δυνατότητες ταχύτερης φόρτισης, μπορείτε να φορτίζετε με ασφάλεια το φορητό υπολογιστή σας. Αποκτήστε αυτό το premium power bank για να φορτίζετε άνετα τις συσκευές σας.

Πλεονεκτήματα

 • Τα φορητά power banks Anker είναι η ιδανική λύση για τη φόρτιση οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένου ενός MacBook, σε φορητό υπολογιστή Windows. Συνεχίστε λοιπόν να διαχειρίζεστε το έργο της εργασίας σας και αφήστε την ανησυχία να φύγετε από την οπτική γωνία της μπαταρίας.
 • Με τη χωρητικότητα της μπαταρίας 25.600 mAh, μπορείτε να απολαμβάνετε ταχύτερη φόρτιση του φορητού υπολογιστή σας και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphone, tablet κ.λπ.
 • Έρχεται με υποδοχή USB-C 60 W και USB-A 18 W, διευκολύνοντας τη φόρτιση των συσκευών σας.
 • Αυτό συνοδεύεται από στάγδην φόρτιση που σας επιτρέπει να μεταβείτε στη φόρτιση συσκευών χαμηλής κατανάλωσης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να αντιμετωπίσετε αργή ή καθόλου φόρτιση στο φορητό υπολογιστή μετά από υπερβολική χρήση.

Επιπλέον, αυτό το power bank αναδεικνύει το ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας Multi Protect, τις κορυφαίες μπαταρίες LG και τα ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά κρατούν εσάς και τις συσκευές σας δροσερούς.

Spigen

Το Spigen ArcHybrid Mag είναι η αποκλειστική μαγνητική τράπεζα ισχύος, που συμπληρώνει τη λίστα και σας επιτρέπει να φορτίζετε το smartphone σας hands-free και ασύρματα. Αυτό το power bank σάς επιτρέπει να φορτίζετε το iPhone σας 80% πιο γρήγορα από άλλα πακέτα μαγνητικής ασύρματης μπαταρίας. Χωρίς γλιστρήματα, χωρίς πτώσεις, αυτό το power bank είναι σχεδόν εξαιρετικό στο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το power bank είναι η τέλεια λύση για χρήστες iPhone που δυσκολεύονται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μπορούν εύκολα να φορτίσουν smartphone 1,5 φορές πιο γρήγορα.
 • Το Spigen ArcHybrid Mag σάς επιτρέπει να φορτίζετε τη σειρά iPhone 12 έως iPhone 15 με απίστευτη ταχύτητα, και όλα αυτά χάρη στην μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh.
 • Είναι ένα power bank hands-free που αποτρέπει τα γλιστρήματα και τις πτώσεις, διατηρώντας το smartphone σας πλήρως φορτισμένο και ταυτόχρονα πιο ασφαλές.

Μειονεκτήματα

 • Αυτό δεν είναι συμβατό με τις συσκευές Android. Επομένως, εάν είστε χρήστης Android, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Τράπεζα τροφοδοσίας Spigen ArcHybrid με φόρτιση διέλευσης που διατηρεί την ασύρματη φόρτιση ενώ φορτίζεται το power bank σας. Με το ισχυρό μαγνητικό κράτημα του, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πέσει το iPhone σας.

ELECOM

Το τελευταίο αλλά αποτελεσματικό power bank για να βελτιώσετε την εμπειρία φόρτισης της συσκευής σας. Η Elecom Nestout είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού IF για την ενθάρρυνση της καινοτομίας και του σχεδιασμού. Με τις μεγαλύτερες δυνατότητες φόρτισης, προσφέρει την ταχύτερη φόρτιση με θύρες USB-C γρήγορης φόρτισης.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το βραβευμένο power bank διαθέτει μπαταρία 15.000 mAh που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας από οπουδήποτε. Η διαρκής χωρητικότητα της μπαταρίας του μεταμορφώνει την εμπειρία φόρτισης.
 • Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες καθώς είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στις καιρικές και κλιματικές συνθήκες. Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό.
 • Αυτό λειτουργεί καλύτερα για τη φόρτιση του τηλεφώνου σας ενώ ταξιδεύετε.

Μειονεκτήματα

 • Αυτό το power bank έχει κάποια προβλήματα με τη γρήγορη φόρτιση. Μερικές φορές, είναι καλό, αλλά μερικές φορές, χρειάζεται περισσότερος χρόνος από ποτέ για να φορτίσετε τις συσκευές σας.

Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες όλο το χρόνο, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι κατασκευασμένες με μαξιλαράκια σιλικόνης για την πρόληψη της μετάδοσης κραδασμών. Η δοκιμή πτώσης πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το Στρατιωτικό Πρότυπο των ΗΠΑ MIL-STD 810G 516.7.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Power Bank;

Τα power banks είναι ειδικά για συγκεκριμένες ανάγκες. Οι παράγοντες που απαντούν στην ερώτηση – “Ποιο είναι το τέλειο για εσάς;” αναφέρονται παρακάτω.

 • Η χωρητικότητα μιλάει: Επιλέξτε ένα power bank με χωρητικότητα μεγαλύτερη από αυτή του smartphone σας. Για παράδειγμα, ένα power bank 10000mAh ή περισσότερο θα ήταν τέλειο εάν το smartphone σας διαθέτει μπαταρία 3000mAh.
 • Βάρος και φορητότητα: Εάν είστε πάντα εν κινήσει, επιλέξτε ένα Power Bank που είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ για να το μεταφέρετε εύκολα στην τσέπη ή το σακίδιο σας. Θα πρέπει να σταθμίσετε την ευκολία της φορητότητας έναντι της απαίτησής σας για υψηλή χωρητικότητα όταν επιλέγετε ένα power bank.
 • Γρήγορη φόρτιση και είσοδος: Ελέγξτε επίσης την ταχύτητα φόρτισης εισόδου του power bank. Οι δυνατότητες φόρτισης γρήγορης εισαγωγής επιτρέπουν στα power banks να επαναφορτίζονται πιο γρήγορα, διατηρώντας τα φορτισμένα και προετοιμασμένα για την επόμενη περιπέτειά σας.
 • Άλλα χαρακτηριστικά: Ορισμένα power bank περιλαμβάνουν προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένους φακούς, ηλιακούς συλλέκτες ή δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Λάβετε υπόψη τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Εάν σας αρέσει να βρίσκεστε έξω, μια ηλιακή τράπεζα ενέργειας θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη.

Και όσο είστε σε αυτό, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη συμβατότητα του power bank με τη συσκευή σας!

Επιπλέον συμβουλές και συμβουλές πριν αγοράσετε

Εστιάστε σε καθιερωμένες μάρκες που αναγνωρίζονται για τις απαιτήσεις αξιοπιστίας και ασφάλειας, ενώ αξιολογείτε την απόδοση και την αξιοπιστία των power banks. Για να αξιολογήσετε την πραγματική απόδοση, διαβάστε τις μαρτυρίες πελατών και τις επαγγελματικές αξιολογήσεις. Αναζητήστε πιστοποιητικά όπως CE, FCC ή RoHS, τα οποία πιστοποιούν τη συμμόρφωση με τα παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας.

Για να ασφαλίσετε τα gadget σας, αναζητήστε power banks που περιλαμβάνουν ενσωματωμένη προστασία υπερφόρτισης, υπερφόρτισης και βραχυκυκλώματος. Σκεφτείτε τη διάρκεια της εγγύησης του κατασκευαστή. μια μεγαλύτερη εγγύηση είναι μερικές φορές ένδειξη ότι η επιχείρηση είναι σίγουρη για το προϊόν. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η χωρητικότητα του power bank αντιστοιχεί στους ισχυρισμούς του κατασκευαστή.

Οφέλη από τη χρήση Power Bank

 • Συνδεσιμότητα χωρίς διακοπές: Τα Power banks κρατούν τις συσκευές σας φορτισμένες, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε επαφή, να χρησιμοποιείτε σημαντικές εφαρμογές και να παραμένετε στο διαδίκτυο, ειδικά όταν ταξιδεύετε ή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
 • Ευκολία και φορητότητα: Τα power banks είναι μικρά και φορητά, χωράνε εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σας. Με αυτήν την ευκολία, μπορείτε να ζήσετε έναν νομαδικό τρόπο ζωής, καθώς μπορείτε να φορτίζετε τα gadget σας όποτε θέλετε.
 • Αντίγραφο ασφαλείας έκτακτης ανάγκης: Η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας, να λάβετε πληροφορίες έκτακτης ανάγκης ή να καλέσετε για βοήθεια, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την ασφάλειά σας.

Με τόση πολλή ισχύ σε μια τέτοια φορητή συσκευή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα power banks είναι πραγματικά εύχρηστα gadget!

Τελικές Λέξεις

Η επιλογή της κατάλληλης τράπεζας τροφοδοσίας μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διασφάλιση ότι τα gadget σας παραμένουν φορτισμένα. Σας κάνει προετοιμασμένους για χρήση όπου κι αν σας βγάλει η ζωή. Επιπλέον, η χρήση ενός power bank σας αποτρέπει από το juice jacking και έτσι προστατεύει και το τηλέφωνό σας.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και για τους ταξιδιώτες, αυτό το άρθρο προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση. Αυτά τα power banks ικανοποιούν διάφορους σκοπούς χάρη στη μεγάλη τους χωρητικότητα για πολλές φορτίσεις, τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης και τα κομψά σχέδια για κινητικότητα.

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η αγορά ενός αξιόπιστου power bank προϋποθέτει τη συνεχή συνδεσιμότητα και τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας στο κινητό. Η λήψη της σωστής απόφασης θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε, να εργαστείτε και να επικοινωνήσετε χωρίς περιορισμούς, και όχι απλώς ένα εύχρηστο gadget.

Στη συνέχεια, βαρεθήκατε να αλλάζετε και να ψάχνετε για φορτιστές; Εδώ είναι οι καλύτεροι σταθμοί φόρτισης πολλών συσκευών [Android and iOS] για να λύσουμε τις ανησυχίες σας!

  Πού πηγαίνουν οι μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες;