11 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης για αγορά Bitcoin στην Ισπανία

Ακολουθούν μερικές κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης για να αγοράσετε Bitcoin στην Ισπανία.

Το Crypto ελέγχεται αυστηρά στην Ισπανία. Ακόμη και οι διαφημιστές πρέπει να υποβάλουν τις καμπάνιες τους δέκα ημέρες νωρίτερα στο CNMV (Ισπανικός επιτηρητής ασφαλείας) εάν στοχεύει περισσότερο από 100 χιλιάδες κοινό.

Ο στόχος είναι να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι κατανοούν τους επενδυτικούς κινδύνους κρυπτογράφησης, από τους οποίους υπάρχουν πολλοί.

Ως αποτέλεσμα αυτής της και συνολικά μικρότερης έκθεσης, η Ισπανία φιλοξενεί λίγο περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια επενδυτές κρυπτογράφησης, που αντιπροσωπεύουν το 2,51% του συνολικού πληθυσμού της.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες συναλλαγών για την αγορά Bitcoin και Altcoins. Αυτές οι ανταλλαγές σας βοηθούν να αγοράζετε, να πουλάτε, να στοιχηματίζετε, να δανείζετε και να δανείζεστε, κάνοντας πραγματικότητα την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο.

Crypto.com

Το Crypto.com είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε την προσπάθεια κρυπτογράφησης, ειδικά εάν σκοπεύετε να κρατήσετε το CRO, το εγγενές του διακριτικό.

Αυτό χρησιμοποιεί το συμβατικό μοντέλο maker-taker για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Οι χρεώσεις προεξοφλούνται με βάση το μερίδιο CRO σας.

Για παράδειγμα, ένας επενδυτής χωρίς CRO θα πληρώσει ένα τέλος 0,4%. Αντίθετα, ένας με 50 εκατομμύρια συμμετοχές CRO δεν θα πλήρωνε ούτε δεκάρα. Ενδιάμεσα, υπάρχουν διάφορα επίπεδα συναλλαγών που προεξοφλούν την αμοιβή ανάλογα με το απόθεμά σας CRO.

Το Crypto.com διαθέτει επίσης ένα πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων με αυτοεξυπηρέτηση. Αυτά τα πορτοφόλια είναι αναμφισβήτητα τα πιο ασφαλή και βασίζονται στην ικανότητα του χρήστη να κρατά με ασφάλεια ιδιωτικά κλειδιά.

Το Crypto.com υποστηρίζει την αγορά, την πώληση και το κέρδος και έχει τις δικές του πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης με πολλά άλλα σχήματα για τον Ισπανό λάτρη της κρυπτογράφησης.

Binance

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με ημερήσιο όγκο συναλλαγών. Κατά συνέπεια, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετική εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε πολλά κρυπτονομίσματα.

Όσον αφορά τα τέλη, δεν πληρώνετε τίποτα για συναλλαγές peer-to-peer (P2P) εάν πληρώνετε σε ευρώ. Και η προμήθεια περιορίζεται στο 0,1% κατ’ ανώτατο όριο για διαπραγμάτευση spot.

Και παρόμοιο με το Crypto.com, πληρώνετε ένα μειωμένο τέλος εάν πληρώνετε στο εγγενές διακριτικό τους, Binance Coin (BNB). Αυτές οι χρεώσεις επίσης μειώνονται καθώς κάποιος ανεβαίνει στις τάξεις κάνοντας περισσότερες συναλλαγές.

  12 Καλύτερο λογισμικό κινουμένων σχεδίων για τη δημιουργία βίντεο Explainer

Επιπλέον, η Binance υποστηρίζει ποντάρισμα και δανεισμό, έχει σχέδια εξοικονόμησης κρυπτογράφησης για σταθερά κέρδη, τη δική της πισίνα εξόρυξης κρυπτογράφησης, αυτόματη επένδυση και πολλά ακόμα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για την αγορά Bitcoin στην Ισπανία.

Coinmama

Το Coinmama είναι μια premium επιλογή με λιγότερα κρυπτονομίσματα στο γατάκι του. Επί του παρόντος προσφέρουν BTC, ETH, LTC, BCH, ETC, XTZ, ADA κ.λπ.

Όπως και η Binance, η χρέωση συναλλαγής μειώνεται για τους εμπόρους μεγάλου όγκου. Οι μέγιστες χρεώσεις για τις συναλλαγές αγοράς και πώλησης είναι 5% & 3,9%, αντίστοιχα.

Τέλος, η Coinmama υπόσχεται καμία κρυφή χρέωση, υψηλά όρια δαπανών (έως 30.000 USD) και άμεση παράδοση για τους χρήστες της.

Coinbase

Coinbase είναι ένα από τα πιο εξέχοντα ονόματα στη σφαίρα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, που αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στην τρίτη θέση με βάση τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών.

Χρεώνουν προμήθειες συναλλαγών στην υψηλότερη πλευρά του φάσματος ως 0,4% (κατασκευαστής) και 0,6% (αποδέκτης).

Εκτός από τις κανονικές συναλλαγές, προσφέρουν ποντάρισμα, δανεισμό, μια κάρτα Coinbase και μερικά ακόμη σχέδια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κρυπτογράφηση.

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε το δικό τους πορτοφόλι για κορυφαία ασφάλεια. Επιπλέον, η Coinbase διασφαλίζει την αποθήκευση πάνω από το 98% των κεφαλαίων σε ψυχρή αποθήκευση, χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Bitpanda

Το Bitpanda είναι για τους ολοσχερώς επενδυτές που δοκιμάζουν την τύχη σε ETF, μετοχές, πολύτιμα μέταλλα και κρυπτογράφηση.

Όπως ορισμένες πλατφόρμες, το Bitpanda σας προσφέρει τη χρεωστική του κάρτα για να ξοδεύετε εύκολα κρυπτογράφηση και υποστηρίζεται από μεγάλες πύλες πληρωμών όπως το GPay, το Samsung Pay, το Apple pay κ.λπ.

Επιστρέφοντας στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, το Bitpanda επιβάλλει 0,1% αμοιβές κατασκευαστή και 0,15% προμήθειες. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης το ποντάρισμα κρυπτογράφησης, την ανταλλαγή χωρίς όρια και τα σχέδια εξοικονόμησης κρυπτονομισμάτων, καθιστώντας την μια ενδιαφέρουσα πρόταση μεταξύ των χρηστών.

Bitfinex

Bitfinex κατέχει την έκτη θέση μεταξύ των πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με όγκο συναλλαγών 24 ωρών, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Έχουν το εγγενές τους διακριτικό, το UNUS SED LEO, το οποίο μπορείτε να κρατήσετε για μικρότερες χρεώσεις συναλλαγής.

Ωστόσο, η χρέωση εξαρτάται από τη μετατροπή: crypto σε crypto, σε stablecoin, σε fiat, κ.λπ. Ωστόσο, δεν θα πληρώσετε περισσότερο από 0,1% κατασκευαστής και 0,2% αποδέκτης.

  Διορθώστε το τηλεχειριστήριο Apple TV που δεν λειτουργεί

Σημειωτέον, όλες οι εκπτώσεις για τη διατήρηση του κουπονιού κατοικίας προσαρμόζονται στο τέλος παραλήπτη.

Εκτός από τις τακτικές συναλλαγές, η πλατφόρμα προσφέρει ένα πρόγραμμα δανεισμού Bitfinex, υποστηρίζει την ανταλλαγή και προσφέρει ανταμοιβές πονταρίσματος έως και 16% APY.

KuCoin

Το 5ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, KuCoinέχει πάνω από 600 κρυπτονομίσματα στα ράφια του.

Συνεχίζοντας την τάση, οι προμήθειες συναλλαγών επιδοτούνται για άτομα που πληρώνουν στο εγχώριο διακριτικό του, KuCoin Token (KCS). Ωστόσο, το μέγιστο ποσό που θα πληρώνατε είναι 0,1% χρέωση κατασκευαστή.

Επιπλέον, η προμήθεια συναλλαγής βασίζεται στον όγκο συναλλαγών των τελευταίων 30 ημερών ή στις διακρατήσεις KCS.

Εκτός από αυτό, το KuCoin προσφέρει ένα πρόγραμμα κερδών, πρόγραμμα δανεισμού κρυπτογράφησης, συμβόλαια εξόρυξης εξόρυξης KuCoin & cloud mining, λαχειοφόρο αγορά κρυπτογράφησης με KuCoin Win κ.λπ., καθιστώντας το κορυφαίο υποψήφιο για την αγορά Bitcoin στην Ισπανία.

Kraken

Kraken είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με υψηλή ρευστότητα που το καθιστά το τέταρτο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, μπροστά από το KuCoin.

Μέχρι τη σύνταξη αυτού του κειμένου, υπήρχαν περισσότερα από 160 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης προς κατάληψη. Οι προμήθειες περιορίζονται στο 0,16% (κατασκευαστής) και στο 0,26% (αποδέκτης) με βάση τον μηνιαίο όγκο συναλλαγών.

Αυτές οι χρεώσεις προεξοφλούνται μόνο σύμφωνα με το ποσό συναλλαγών, καθώς το Kraken δεν διαθέτει εγγενές διακριτικό.

Το Kraken υποστηρίζει το ποντάρισμα μεγάλου αριθμού κρυπτονομισμάτων, με το APY να φτάνει το 23% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Τελικά, μπορείτε να δοκιμάσετε το Kraken εάν είστε σκληροπυρηνικός έμπορος κρυπτονομισμάτων που ζητά μια απλοϊκή διεπαφή χρήστη και πολλά νομίσματα για ποντάρισμα.

PrimeXBT

PrimeXBT σας δίνει πρόσβαση σε κρυπτογράφηση, δείκτες μετοχών, forex και πάνω από 100 περιουσιακά στοιχεία με έναν μόνο λογαριασμό συναλλαγών.

Αυτή η πλατφόρμα συνοδεύεται από αντιγραφή για να «αντιγράψει» τον επιτυχημένο έμπορο για να κάνει παρόμοιες αποδόσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους νεοφερμένους να βασίζονται στους βετεράνους μέχρι να μάθουν την τέχνη.

Επιπλέον, μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλους να ακολουθούν τις συναλλαγές σας και να κερδίζουν προμήθεια από αυτές.

Επιπλέον, η PrimeXBT υποστηρίζει το ποντάρισμα για να κερδίσετε έως και 14% ετήσιες ανταμοιβές. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κερδοφόρες (και επικίνδυνες) συναλλαγές μόχλευσης Bitcoin.

  Τι εμφανίζεται σε έναν έλεγχο φόντου;

Οι ελάχιστες χρεώσεις είναι 0,05% και κλιμακώνονται έως και 0,65% με βάση τα ίδια κεφάλαια των ακολούθων.

Αλλαγή

Αλλαγή είναι μια μινιμαλιστική πλατφόρμα για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, που απευθύνεται τόσο σε επενδυτές όσο και σε μεγάλους εμπόρους.

Σε αντίθεση με την απλότητά του, σας δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες κρυπτονομίσματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με πολιτική σταθερού ή κυμαινόμενου επιτοκίου. Το σταθερό επιτόκιο διατηρεί την εκτίμηση ως έχει για 30 δευτερόλεπτα, ενώ τα κυμαινόμενα επιτόκια κυμαίνονται ανάλογα με την αγορά.

Το Changelly έχει ένα πρόγραμμα Pro για τους εμπόρους, το οποίο επιβάλλει μέγιστο 0,1% προμήθεια κατασκευαστή και συνοδεύεται από προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης. Και παρόμοια με άλλες πλατφόρμες, οι χρεώσεις μειώνονται με βάση τον όγκο συναλλαγών των τελευταίων 30 ημερών.

Bit2Me

Bit2Me υποστηρίζει σχεδόν 130 κρυπτονομίσματα και δίνει επιλογές για αγορά κρυπτογράφησης με μετρητά μέσω της πρωτοβουλίας Tikebit. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε κουπόνια σε τοπικά καταστήματα λιανικής που μπορείτε να ανταλλάξετε με κρυπτογράφηση σε επιλεγμένες πλατφόρμες ανταλλαγής.

Έχουν μια υπηρεσία Bit2me, η οποία προορίζεται για τους εμπόρους που χρεώνουν μέγιστο 0,16% (κατασκευαστής) και 0,26% (αποδέκτης). Και παρόμοια με άλλες πλατφόρμες σε αυτήν τη λίστα, πληρώνετε λιγότερα για περισσότερες συναλλαγές τις τελευταίες 30 ημέρες.

Εκτός αυτού, έχουν το εγχώριο token B2M τους, το οποίο είναι πολύτιμο για το πρόγραμμα «κερδών» τους. Παρόμοια με το ποντάρισμα, αυτό σας επιτρέπει να κερδίζετε για την κατοχή κρυπτογράφησης και λαμβάνετε 2% επιπλέον για την αποδοχή ανταμοιβών σε μάρκες B2M.

Τέλος, αυτή είναι μια αξιοπρεπής πλατφόρμα που υποστηρίζεται από μια έμπειρη ομάδα και ένα εξαιρετικό εγγενές πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτογράφησης.

συμπέρασμα

Αυτές ήταν μερικές από τις πλατφόρμες συναλλαγών για την αγορά Bitcoin στην Ισπανία. Αν και προσπαθήσαμε να αναφέρουμε την προμήθεια συναλλαγών, η αγορά είναι ασταθής, όπως και οι πολιτικές. Συμπερασματικά, ελέγξτε για την αμοιβή κατά τη στιγμή της συναλλαγής.

Και ως γενική βέλτιστη πρακτική, προσπαθήστε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες κρυπτογράφησης σε ένα πορτοφόλι που φυλάσσεται μόνος σας ή καλύτερα, σε ένα πορτοφόλι υλικού.

ΥΓ: Η συναλλαγή κρυπτογράφησης είναι εύκολη, αλλά αυτό που είναι δύσκολο είναι οι φόροι. Γιατί λοιπόν να μην διευκολύνετε τους υπολογισμούς με αυτά τα φορολογικά προγράμματα κρυπτογράφησης.