11 καλύτερες λύσεις API τροφίμων για τη διατροφή και τη συνταγή

Τα Food API ενσωματώνονται με αυτοματοποιημένα συστήματα για να επιτρέπουν την κοινή χρήση συνταγών φαγητού, να παραγγείλετε φαγητό στο διαδίκτυο, να προγραμματίσετε ένα διατροφικό γεύμα και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι η διατροφή και το φαγητό είναι το στοιχειώδες μέρος της ζωής σας, το να τρώτε προσεκτικά είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να δείτε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές σχετικά με τα τρόφιμα και τη διατροφή για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να τρώνε υγιεινά.

Η προετοιμασία φαγητού, η αγορά υλικών και το γεύμα σας έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν αυτοματοποιημένα συστήματα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να μοιράζονται συνταγές και να παραγγέλνουν τρόφιμα και υλικά στο διαδίκτυο.

Και τα API τροφίμων είναι χρήσιμα για προγραμματιστές τρίτων για να ενσωματώσουν τα αυτοματοποιημένα συστήματα με τους ιστότοπους και τις εφαρμογές τους χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν τη λειτουργικότητα από την αρχή.

Ας καταλάβουμε ποια είναι αυτά τα API και τα καλύτερα API τροφίμων στην αγορά.

Τι είναι τα API;

Το Application Programming Interface (API) είναι μια διεπαφή ή διαμεσολαβητής που επιτρέπει στα προϊόντα και τις υπηρεσίες λογισμικού να αλληλεπιδρούν και να χρησιμοποιούν το ένα τη λειτουργικότητα και τα δεδομένα του άλλου.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να μοιράζονται τα δεδομένα της εφαρμογής τους με επιχειρηματικούς συνεργάτες, τρίτους προγραμματιστές και εσωτερικά οργανωτικά τμήματα.

Η χρήση API απλοποιεί την εργασία για τους προγραμματιστές, καθώς δεν χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται τα API. Αντίθετα, χρησιμοποιούν τη διεπαφή μόνο για την επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών και αξιοποιούν τη λειτουργικότητα.

Food API

Τα Food API είναι διεπαφές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών για διατροφολόγους, σεφ, καλοφαγάδες και αγρότες.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα API τροφίμων που παρέχουν δεδομένα σχετικά με τη διατροφή, τα θρεπτικά συστατικά, τα τρόφιμα, τα εστιατόρια, τις ετικέτες τροφίμων και τους γραμμωτούς κώδικες, τα βιολογικά προϊόντα, τις ειδικές δίαιτες, τα οινοπνευματώδη ποτά, τα φάρμακα για τα τρόφιμα, τις συνταγές, τις αγορές τροφίμων, τα αλλεργιογόνα, τη γεωργία, τη γεωργία και άλλα.

Πώς λειτουργούν τα API;

Τα API αναφέρονται σε ένα σύνολο κανόνων που εξηγούν πώς οι εφαρμογές ή οι υπηρεσίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Κάθονται μεταξύ ενός διακομιστή web και μιας εφαρμογής, λειτουργώντας ως μεσάζοντες για να επιτρέψουν τη μεταφορά δεδομένων.

Ένα API λειτουργεί με απλά βήματα:

Κλήση API: Η διαδικασία ξεκινά με μια εφαρμογή πελάτη που πραγματοποιεί κλήση ή αίτημα για ανάκτηση πληροφοριών. Αυτό το αίτημα υποβάλλεται σε επεξεργασία από την εφαρμογή στον διακομιστή μέσω του URI των API ή του Uniform Resource Identifier. Περιλαμβάνει κεφαλίδες μαζί με ρήμα αιτήματος και σώμα.

Μόλις το API λάβει ένα έγκυρο αίτημα, πραγματοποιεί μια κλήση σε διακομιστή web ή εξωτερικό πρόγραμμα.

Απόκριση διακομιστή: Μετά τη λήψη του αιτήματος, ο διακομιστής στέλνει τις ζητούμενες πληροφορίες στο API ως απάντηση.

Μεταφορά δεδομένων: Μόλις η απάντηση φτάσει στο API, αρχίζει να μεταφέρει πληροφορίες στην εφαρμογή που υποβάλλει το αρχικό αίτημα.

Με αυτόν τον τρόπο, μια εφαρμογή μπορεί να επικοινωνεί δεδομένα με διακομιστή ή εξωτερική εφαρμογή μέσω ενός API.

Τα API είναι κατασκευασμένα για χρήση από υπολογιστές, εφαρμογές ή υπηρεσίες. Μην τα συγχέετε με τη διεπαφή χρήστη, η οποία έχει αναπτυχθεί για χρήση από ανθρώπινους χρήστες.

Επιπλέον, τα API είναι ασφαλή από το σχεδιασμό, καθώς λειτουργούν ως ενδιάμεσοι που επιτρέπουν την αφαίρεση λειτουργικότητας μεταξύ δύο εφαρμογών ή υπηρεσιών. Το τελικό σημείο API διαχωρίζει την εφαρμογή που υποβάλλει το αίτημα από την υποδομή της υπηρεσίας που στέλνει τις πληροφορίες. Αυτή η αποσύνδεση μεταξύ των υπηρεσιών μειώνει τους κινδύνους ασφάλειας.

Επιπλέον, οι κλήσεις API περιλαμβάνουν εξουσιοδότηση για περαιτέρω αποτροπή κινδύνων στον διακομιστή, ενώ οι πύλες API μπορούν να περιορίσουν την πρόσβαση σε χαμηλότερα περιστατικά ασφάλειας.

Χρήση περιπτώσεων Food API

Τα API είναι ζωτικής σημασίας για τη βιομηχανία τροφίμων. Από την παραγγελία φαγητού στο διαδίκτυο και τον έλεγχο των μενού των εστιατορίων μέχρι τη λήψη διαγραμμάτων διατροφής από νοσοκομεία, τα API τροφίμων συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Ακολουθούν ορισμένες από τις περιπτώσεις χρήσης των API τροφίμων:

 • Ανάλυση συνταγών: Χρησιμοποιείται για την ανάλυση συνταγών και τον έλεγχο συστατικών που περιέχουν κοινά αλλεργιογόνα, όπως σιτάρι, αυγά, γαλακτοκομικά, ξηροί καρποί, σόγια κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε την κατηγορία συνταγών όπως χορτοφαγικές, vegan, paleo κ.λπ.
 • Διατροφικές πληροφορίες: Τα API τροφίμων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αυτόματο υπολογισμό διατροφικών πληροφοριών για συνταγές. Αυτό βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργούν σχέδια γευμάτων ή μεμονωμένες συνταγές για να επιτύχουν τους διατροφικούς τους στόχους.
 • Επισήμανση: Τα API τροφίμων χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή θρεπτικών αξιών των γευμάτων για την επισήμανση σε προϊόντα διατροφής.
 • Έλεγχος μέτρησης θερμίδων: Μπορείτε να ενσωματώσετε ένα API στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας για να ελέγξετε τον αριθμό των θερμίδων σε ένα γεύμα/συνταγή. Θα βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την πρόσληψη θερμίδων και να διαμορφώσουν τη διατροφή τους ανάλογα.
 • Διαχείριση συνταγών: Μπορείτε εύκολα να συμπεριλάβετε την αναζήτηση συνταγών σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή. Θα βοηθήσει τους πελάτες σας να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν συνταγές.
 • Προγραμματισμός γευμάτων: Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν τα γεύματά τους ώστε να καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες για ολόκληρη την εβδομάδα. Επιπλέον, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν γρήγορα μια λίστα αγορών με βάση τον προγραμματισμό γευμάτων.
 • Αγορές παντοπωλείου: Τα API τροφίμων μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους χρήστες να αγοράσουν είδη παντοπωλείου που θα χρειάζονταν για να προετοιμάσουν το προγραμματισμένο γεύμα. Μπορούν να προετοιμάσουν τη λίστα και να παραγγείλουν συστατικά ηλεκτρονικά από ένα παντοπωλείο.
 • Διαδικτυακή παράδοση φαγητού: Τα API τροφίμων μπορούν να ενσωματωθούν για να επιτρέψουν στους πελάτες να παραγγείλουν φαγητό στο διαδίκτυο από ένα εστιατόριο. Μπορούν επίσης να ελέγξουν τη λίστα μενού ενός εστιατορίου και να παραγγείλουν ό,τι τους αρέσει.
  10 Λογισμικό διαχείρισης διευθύνσεων IP για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Άλλες περιπτώσεις χρήσης ενός API τροφίμων μπορεί να είναι:

 • βρίσκοντας συνταγές που μπορούν να ετοιμάσουν οι χρήστες με υλικά που είναι διαθέσιμα στο σπίτι τους
 • προετοιμασία γευμάτων με βάση τις μοναδικές διατροφικές τους απαιτήσεις
 • δημιουργώντας αστεία ή ασήμαντα φαγητά
 • προσθήκη ενός chatbot
 • εξαγωγή συνταγών από άλλους ιστότοπους και πολλά άλλα.

Επομένως, εάν σκέφτεστε να κάνετε κάτι από αυτά ή έχετε κάτι στο μυαλό σας που θα απαιτήσει ένα API τροφίμων, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες λύσεις API τροφίμων για εσάς.

apilayer

Αποκτήστε τα καλύτερα API βάσης δεδομένων συνταγών και ανάλυσης διατροφής για τα παντοπωλεία και τα τρόφιμά σας apilayer. Συνεργάζεται με την Edamam για να σας βοηθήσει να βρείτε είδη παντοπωλείου και τροφίμων και να επισυνάψετε ποσότητες όποτε είναι διαθέσιμες.

Το Edamam σάς δίνει πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων παντοπωλείων και τροφίμων με περίπου 900.000 βασικά είδη εστιατορίου, τρόφιμα συσκευασμένα από καταναλωτές και βασικά τρόφιμα. Μπορείτε να φιλτράρετε τα τρόφιμα με βάση τη διατροφή και την υγεία σας με τη βοήθεια αυτού του API τροφίμων.

Κάθε βάση δεδομένων τροφίμων συνοδεύεται από επισήμανση διατροφής, αλλεργίας και διατροφής σύμφωνα με τον υπολογισμό της Edamam σύμφωνα με τα συστατικά του τροφίμου. Μπορείτε να διεκδικήσετε ότι χρειάζεστε από τη βάση δεδομένων, όπως χωρίς φιστίκια, χωρίς γλουτένη, χωρίς οστρακοειδή, vegan και χορτοφάγους.

Είτε πρόκειται για βασική τροφή είτε για βάση δεδομένων τροφίμων, το Edamam επιστρέφει συνολικά δεδομένα 28 θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών, νατρίου, χοληστερόλης, λιπών, θερμίδων, υδατανθράκων και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε φαγητό με το όνομα του φαγητού, τον γραμμωτό κώδικα, τη λέξη-κλειδί κ.λπ.

Αποκτήστε το API τώρα με 19 $/μήνα για 200 αναζητήσεις τροφίμων κάθε λεπτό, 200 αναζητήσεις γραμμικού κώδικα κάθε λεπτό και 200 ​​αιτήματα αυτόματης συμπλήρωσης κάθε λεπτό.

Spoonacular API

Spoonacular API προσφέρει το API τροφίμων που θα χρειαστείτε ποτέ. Οι ειδικοί μηχανικοί τους έχουν δημιουργήσει πολύπλοκη οντολογία τροφίμων που επιτρέπει την κατανόηση των σχέσεων μεταξύ συνταγών, συστατικών, αλλεργιογόνων, διατροφής και πολλά άλλα.

Θα λάβετε περισσότερα από 2600 συστατικά που παρέχουν δεδομένα τιμών, πληροφορίες για την υγεία, μετατροπές, χαρτογράφηση σε προϊόντα, συμβουλές μαγειρικής, δεδομένα διατροφής και πολλά άλλα. Με περισσότερες από 5000 συνταγές, θα λάβετε ανάλυση κόστους, σχετικές συνταγές, σημασιολογική αναζήτηση, ζεύγη κρασιών, περιεχόμενο που μπορεί να αγοραστεί, ανάλυση διατροφής κ.λπ.

Ομοίως, περιέχει περισσότερα από 90.000 προϊόντα μαζί με δεδομένα διατροφής, περιγραφές, αναζήτηση προϊόντων, οπτικοποίηση διατροφής, ανάλυση συστατικών και πολλά άλλα. Όσον αφορά τα στοιχεία μενού, παρέχει περισσότερες από 800 αλυσίδες αμερικανικών εστιατορίων, εικόνες, αναζήτηση μενού, περιγραφές και πολλά άλλα.

Είτε πρόκειται για ανάλυση συνταγών, συνταγές που μπορούν να αγοραστούν, προγραμματισμό γευμάτων, διαχείριση συνταγών ή άλλες απαιτήσεις, το Spoonacular API βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά την παροχή μοναδικών λύσεων. Μπορεί να μετατρέψει το όραμά σας που σχετίζεται με το φαγητό σε πραγματικότητα.

Nutritionix

Απολαύστε την εφαρμογή API άσκησης και διατροφής με Nutritionix. Λάβετε περισσότερες από 20 εκατομμύρια κλήσεις API κάθε μήνα και ποσοστό αντιστοίχισης UPC πάνω από 92% μαζί με 2000 ενεργές εφαρμογές.

Χρησιμοποιήστε την προηγμένη λειτουργία φυσικής γλώσσας της Nutritionix για να μετατρέψετε τις λέξεις σας σε μια ακριβή διατροφική ανάλυση. Η ομάδα διαιτολόγων του ξεκίνησε με τη βάση δεδομένων του USDA και την ενίσχυσε. Επιπλέον, η ομάδα της Nutritionix εισάγει περισσότερες από χίλιες διεθνείς συνταγές και φαγητά.

Οι εγγεγραμμένοι διαιτολόγοι βοηθούν στην επαλήθευση των διαδικασιών API και δεδομένων για να διασφαλίσουν ότι θα λάβετε την πιο εφικτή λύση για την αίτησή σας. Το Nutritionix αποτελείται από μια μεγάλη βάση δεδομένων για επώνυμα τρόφιμα μαζί με περισσότερα από 799.000 τρόφιμα παντοπωλείου και 184.000 φαγητά εστιατορίων.

  Τι είναι το Browser Address Error Redirector: ERR-ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ;

Επιπλέον, διαθέτει μια βάση δεδομένων με περίπου 209.882 γεωγραφικές τοποθεσίες εστιατορίων που σας βοηθά να βρείτε ένα κοντινό εστιατόριο με διαθέσιμα δεδομένα διατροφής. Απλώς στείλτε τις συντεταγμένες γεωγραφικού πλάτους και μήκους στο API και λάβετε το δώρο επιστροφής. Οι χρήστες θα λατρέψουν επίσης την εξαιρετικά γρήγορη αναζήτηση αυτόματης συμπλήρωσης.

Αποκτήστε το Nutritionix δωρεάν για δύο ενεργούς χώρους χρηστών, μια επιλογή σάρωσης γραμμωτού κώδικα και μια μηχανή φυσικής γλώσσας. Πληρώστε για το αρχικό πακέτο των 299 $/μήνα για περισσότερη λειτουργικότητα.

Nutritics API

Διατροφικά προσφέρει ένα API βάσης δεδομένων τροφίμων και διατροφής για να τροφοδοτήσει την εφαρμογή, τον ιστότοπο και το πρόγραμμά σας. Το Nutritics API παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 800.000 συνταγές τροφίμων, διατροφή και άλλα σχετικά δεδομένα από εθνικές και διεθνείς βάσεις δεδομένων επώνυμων τροφίμων.

Προσθέστε νέα αξία στην επιχείρηση χρησιμοποιώντας τη μοναδική μηχανή υπολογισμού της με λιγότερη προσπάθεια και επένδυση. Αναζητήστε μια τεράστια διεθνή βάση δεδομένων τροφίμων μέσω του συστήματος SmartSearch και ανακτήστε εύκολα ένα προϊόν, μια συνταγή, αλλεργιογόνα τροφίμων και πληροφορίες διατροφής.

Το Nutritics API σάς επιτρέπει να αναλύετε συνταγές και ημερολόγια τροφίμων από την εφαρμογή ή την πλατφόρμα σας. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων συνταγών, δεδομένων ασθενών ή αποθέματος προμηθευτή από/προς τον λογαριασμό σας.

Επιπλέον, το Nutritics API μπορεί να δημιουργήσει σχέδια γευμάτων εύκολα και γρήγορα και αυτοματοποιεί ορισμένες από τις διαδικασίες για να παρέχει άμεσα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα τρόφιμα και τη διατροφή και να δημιουργήσετε αποτελεσματικές ετικέτες τροφίμων.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα χωρίς κανένα συμβόλαιο και πιστωτική κάρτα. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την έκδοσή σας, συμπεριλαμβανομένων των σπορ, της υγείας, της υπηρεσίας φαγητού, του κατασκευαστή, του προμηθευτή, του πανεπιστημίου και άλλων.

ReciPal

Δημιουργήστε ετικέτες διατροφικών γεγονότων συμβατές με την CFIA και την FDA, διαχείριση αποθέματος και κοστολόγηση συνταγών με ReciPal. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις συνταγές σας στο cloud με ασφάλεια.

Αναζητήστε από τη βάση δεδομένων ReciPal ή δημιουργήστε τα δικά σας συστατικά χωρίς κόπο. Μπορείτε να ορίσετε τις συνταγές ως μικρές ή μεγάλες παρτίδες και να τροποποιήσετε τον αριθμό των συστατικών όποτε θέλετε. Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από στυλ ετικετών για να διαλέξετε.

Προσαρμόστε την αίσθηση, την εμφάνιση των θρεπτικών συστατικών και την εμφάνιση με μια ευέλικτη επιλογή επισήμανσης και αποθηκεύστε την ετικέτα και εκτυπώστε την εάν χρειάζεται. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε το κόστος συσκευασίας και συστατικών για να κατανοήσετε γρήγορα την ανάλυση του κόστους και να λάβετε γρήγορες αποφάσεις τιμολόγησης.

Ενημερώστε τα επίπεδα αποθέματός σας αυτόματα για εύκολη ιχνηλασιμότητα και παρακολούθηση παρτίδας. Λάβετε αναφορές παραγωγής εν απουσία σας και επιτρέψτε στις λίστες συστατικών να οριστούν αυτόματα σε φθίνουσες τάξεις βάρους.

Δημιουργήστε μια συνταγή με το ReciPal ή δοκιμάστε το δείγμα ετικέτας.

FatSecret Platform API

Αποκτήστε μία από τις καλύτερες βάσεις δεδομένων διατροφής και τροφίμων στον κόσμο με FatSecret Platform API που χρησιμοποιούν πάνω από 25000 προγραμματιστές σε 70 χώρες. Θα βρείτε πρόσβαση σε περίπου 1 εκατομμύριο επαληθευμένα προϊόντα που καλύπτουν επώνυμα ή κατασκευασμένα προϊόντα, είδη εστιατορίου και γενόσημα τρόφιμα.

Το FatSecret API διατηρεί όλα τα δεδομένα ενημερωμένα εκτελώντας τις ενημερώσεις καθημερινά. Είναι ενδιαφέρον ότι το ποσοστό επιτυχίας του γραμμικού κώδικα ή του UPC είναι πάνω από 90%. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων με ακριβείς πληροφορίες διατροφής και τροφίμων μαζί με εργαλεία διαχείρισης βάρους και άσκησης.

Εάν αναζητάτε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για τις εταιρείες σας, το FatSecret Platform API είναι το κλειδί για προηγμένες λειτουργίες. Προσφέρει την υψηλότερη δυνατότητα αναζήτησης, απόδοσης, παρακολούθησης ημερολογίων βάρους και άσκησης, δυνατότητα δημιουργίας γευμάτων, ικανότητα διατροφικής ανάλυσης και πολλά άλλα.

Περιηγηθείτε στην τεκμηρίωση του JavaScript API ή REST API, καταχωρήστε τον λογαριασμό σας FatSecret Platform API για να λάβετε το κλειδί API και βρείτε πόρους, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών κώδικα, εργαλείων κ.λπ.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το FatSecret Platform API, εγγραφείτε δωρεάν για να λάβετε 5000 κλήσεις API/ημέρα και περιορισμένες δυνατότητες. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με ειδικούς για να λάβετε την προσαρμοσμένη έκδοση σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής μας.

LogMeal API

Κάθε φορά που τρώτε ένα προϊόν και το βρίσκετε πραγματικά ενδιαφέρον, αναζητάτε τα συστατικά και τις συνταγές για αυτό το είδος;

Εάν ναι, πρέπει να προσπαθήσετε LogMeal APIτο οποίο μπορεί να σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα θρεπτικά συστατικά αμέσως μετά τη μεταφόρτωση της εικόνας ενός φαγητού.

Θα λάβετε το πιο προηγμένο API με Deep Learning και AI στον κόσμο για αναγνώριση, παρακολούθηση και ανίχνευση τροφίμων. Το API είναι διαθέσιμο σε διάφορες γλώσσες, όπως Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Γερμανικά, Τουρκικά και Καταλανικά.

Το LogMeal API προσφέρει υπηρεσίες όπως σημασιολογικές ετικέτες, όπως πιάτο, ομάδα τροφίμων, αναγνώριση συστατικών και ανάλυση διατροφικών πληροφοριών. Επιπλέον, μπορεί να ανιχνεύσει τον τύπο και την ομάδα τροφίμων, να αναγνωρίσει ένα μόνο πιάτο ανάμεσα σε πολλά πιάτα, να δώσει πληροφορίες για τα συστατικά και διατροφικές πληροφορίες.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify

Ενσωματώστε το LogMeal API στην εφαρμογή σας και ξεκινήστε το ταξίδι σας για να αποκτήσετε μια εξατομικευμένη λύση AI. Δοκιμάστε το LogMeal API δωρεάν για 30 ημέρες ή 200 ερωτήματα. Μπορείτε να βρείτε τη δωρεάν επίδειξη ιστού που βασίζεται σε διάφορες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες εντός του API.

Χόμπθης

Χόμπθης παρέχει ένα API βάσης δεδομένων διατροφής και τροφίμων με δεδομένα υψηλής ποιότητας για περισσότερα από 875.000 επώνυμα τρόφιμα, πρώτες ύλες και προϊόντα παντοπωλείου στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση βάσης δεδομένων του Chompthis για να λάβετε τα δεδομένα. Σας παρέχει 700.000 μοναδικά UPC ή Barcodes, περισσότερα από 30.000 τρόφιμα με συστατικά, 34.000 γενόσημα τρόφιμα, ετικέτες διατροφής και πολλά άλλα. Παρέχει επίσης αποθήκευση, αποθήκευση δεδομένων, εμπορική χρήση και απόδοση.

Επιπλέον, η Chompthis ενημερώνει όλα τα δεδομένα τακτικά για να προσφέρει υψηλή ακρίβεια και υπερηφανεύεται για την παροχή δεδομένων ωμών τροφίμων, επώνυμων τροφίμων και δεδομένων παντοπωλείου. Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για το φαγητό, όπως μάρκα, μερίδες, αλλεργιογόνα, λέξεις-κλειδιά, μέταλλα, βιταμίνες, κατηγορίες, συστατικά, μετρήσεις και άλλα.

Οι προγραμματιστές δημιουργούν το Chompthis API για τους προγραμματιστές που ακολουθούν τις προδιαγραφές OpenAPI. Αποκτήστε την περιορισμένη έκδοση δωρεάν. Πληρώστε μόνο για το τέλος αιτήματος, π.χ. 0,01 $/αίτημα. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 5 ημερών στις εκδόσεις επί πληρωμή που ξεκινούν από 25 $/μήνα.

BigOven API

Προσθέστε περισσότερες από ένα εκατομμύριο λίστες παντοπωλείων και συνταγών στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές σας μέσα σε λίγα λεπτά BigOven APIτο οποίο ονομάζεται επίσης Kitchen Cloud Platform.

Λάβετε συνταγές με μια εύκολη επιλογή αναζήτησης και δημιουργήστε λίστες για τα παντοπωλεία και τις συνταγές σας. Το BigOven API παρέχει σε ιστότοπους τρίτων πρόσβαση σε δεδομένα που σχετίζονται με τρόφιμα και σε λίστες αγορών παντοπωλείων. Η εύκολη στη χρήση διεπαφή του σας κάνει να μάθετε τη χρήση του γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να προσθέσετε συνταγές, εικόνες, κριτικές, γλωσσάρια τροφίμων, αποτελέσματα αναζήτησης και άλλα στις εφαρμογές ή τους ιστότοπούς σας. Επιπλέον, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα βιβλιοθηκών συνταγών μαζί με συνεχείς ενημερώσεις για προσιτό κόστος.

Επιπλέον, το BigOven API είναι ένα ενσωματωμένο RestAPI, το οποίο παραδίδει τα δεδομένα σε μορφή XML ή JSON στους πελάτες σας για να μειώσει την πολυπλοκότητα και να κάνει τη δουλειά σας πιο ενδιαφέρουσα.

Αποκτήστε το BigOven API για να βελτιώσετε την εφαρμογή σας με τις συνταγές και τις λίστες θρεπτικών ουσιών με μόλις 99 $/μήνα, το οποίο περιλαμβάνει υποστήριξη, σχεδιασμό και ανάπτυξη εκδοτικού περιεχομένου και πολλά άλλα. Με το βασικό πρόγραμμα, θα λάβετε έως και 500 αιτήματα/ώρα.

TheMealDB

TheMealDB είναι μια ανοιχτή βάση δεδομένων με διάφορες συνταγές από όλο τον κόσμο. Προσφέρει JSON API για όλους όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες της εφαρμογής ή του ιστότοπού τους.

Βρίσκετε τα καλύτερης ποιότητας διαφανή συστατικά PNG και επιλογές για τη μεταφόρτωση εικόνων γευμάτων, τα γεύματα, τις κατηγορίες και τις περιοχές. Έχει 283 γεύματα, 574 συστατικά και 283 εικόνες μέχρι σήμερα.

Αποκτήστε τις πιο πρόσφατες επιλογές γευμάτων, όπως chivito uruguayo, guzvara με ρολό καρύδι, παραδοσιακό κροατικό γκούλας, μανιταρόσουπα με φαγόπυρο και πολλά άλλα. Επίσης, συστατικά όπως σολομός, χοιρινό, κοτόπουλο και τυχαία γεύματα όπως μπριζόλα diane, keleya zaara, αυγά σολομού, αυγά benedict προσθέτουν αξία στους ιστότοπούς σας.

Αποκτήστε δωρεάν το API και ζητήστε επιπλέον δυνατότητες, αν θέλετε, με μόλις 2 $. Μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας γεύματα, συνταγές, υλικά και εικόνες. Με την επιλογή φίλτρων πολλαπλών συστατικών, θα είναι ευκολότερο να αναζητήσετε τη συνταγή. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε.

Ενδιαφέρων

Κάντε τις εφαρμογές των συνταγών σας πιο έξυπνες διαχειριζόμενοι τέλεια υλικά με Ενδιαφέρων δεδομένα. Το API ανάλυσης συστατικών του μετατρέπει τις βαρετές συμβολοσειρές συνταγών σας σε δομημένα και όμορφα δεδομένα JSON.

Λάβετε ουσιαστικά δεδομένα για κάθε συνταγή στις εφαρμογές σας σε εύκολα κατανοητή μορφή JSON. Με το Zestful, μπορείτε εύκολα να κάνετε τα στοιχεία σας με δυνατότητα αναζήτησης, να δημιουργήσετε λίστες για αγορές και να δημιουργήσετε βάσεις δεδομένων συστατικών.

Το Zestful σάς δίνει την ελευθερία από περιττούς όρους, όπως απεριόριστη διατήρηση δεδομένων, απαίτηση μηδενικής απόδοσης και κανένας περιορισμός στη μεταπώληση.

Δοκιμάστε το Zestful parser API δωρεάν και λάβετε 30 αναλυτές συστατικών κάθε μέρα. Κοστίζει μόλις 0,02 $/συστατικό για επιχειρήσεις με προτεραιότητα τηλεφωνικής υποστήριξης και email.

Συμπέρασμα 🥗

Τα Food API μπορούν να ενσωματώσουν αυτοματοποιημένες υπηρεσίες και συστήματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα με άλλες εφαρμογές για να ενεργοποιήσουν λειτουργίες όπως παραγγελία φαγητού στο διαδίκτυο, αγορές για συστατικά, προετοιμασία ενός προγράμματος γευμάτων, κοινή χρήση συνταγών και πολλά άλλα.

Επομένως, επιλέξτε το καλύτερο API τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και χρησιμοποιήστε το στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας.