11 Καλύτερες Κάμερες Ασφαλείας Εσωτερικού Σώματος για ειρήνη στο μυαλό

Πάρτε έναν αναστεναγμό ανακούφισης επιλέγοντας τη σωστή κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου!

Πριν από πολλά χρόνια, τα συστήματα οικιακής ασφάλειας ήταν τόσο ακριβά και δύσκολο να εγκατασταθούν που οι περισσότεροι άνθρωποι έπρεπε απλώς να βασίζονται στις κλειδαριές των θυρών και των παραθύρων τους και να προσεύχονται ώστε οι εισβολείς να επιλέξουν άλλον στόχο. Σήμερα, οι τιμές έχουν πέσει τόσο πολύ και η τεχνολογία έχει γίνει τόσο διάχυτη και απλή που δεν έχουμε δικαιολογίες για να εγκαταστήσουμε κάμερες που προστατεύουν εμάς και τα σπίτια μας.

Επιπλέον, υπάρχουν άλλοι λόγοι για να τοποθετήσουμε κάμερες στα σπίτια μας που απλώς αποτρέπουν τις εισβολές. Με τις κάμερες εσωτερικού χώρου, μπορούμε να ελέγχουμε τις δραστηριότητες των παιδιών μας, των μεγαλύτερων μας ή των κατοικίδιων μας από όπου κι αν βρισκόμαστε. Μπορούμε να παρακολουθούμε τους ανθρώπους που αφήνουμε μόνους να εργάζονται στο σπίτι. Μπορούμε να ελέγξουμε αν αφήσαμε τα φώτα ανοιχτά ή ένα παράθυρο ανοιχτό, και μπορούμε ακόμη και να μιλήσουμε με οποιονδήποτε είναι στο σπίτι όσο λείπουμε.

Αγοράζοντας την ηρεμία

Τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ασφάλειας, με ηχητικούς συναγερμούς και ανίχνευση κίνησης ή διάρρηξης, είναι πολύ γνωστά στους εγκληματίες. Ξέρουν πώς να τους απενεργοποιούν ή ακόμα και να προκαλούν τους ιδιοκτήτες να απενεργοποιήσουν οι ίδιοι τους συναγερμούς προκαλώντας επαναλαμβανόμενους ψευδείς συναγερμούς.

Μια κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα σε αυτά τα παραδοσιακά συστήματα συναγερμού. Κάθε φορά που ενεργοποιείται ένας συναγερμός, μπορείτε να ελέγξετε τη ζωντανή ροή βίντεο για να δείτε τι συμβαίνει στο σπίτι και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Αλλά ακόμα κι αν δεν διαθέτετε σύστημα ασφαλείας, μια μόνο κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς και να αποτρέψει ανεπιθύμητα πράγματα από το να συμβούν.

Η διαφορά μεταξύ μιας κάμερας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι ότι η τελευταία εκτίθεται σε ποικίλες κλιματικές συνθήκες και πρέπει να είναι κατασκευασμένη από πιο ανθεκτικά υλικά, για να αποφευχθεί η παραβίαση. Αντίθετα, οι κάμερες εσωτερικού χώρου τείνουν να είναι μικρότερες και πιο ελαφριές και επίσης φθηνότερες. Σε γενικές γραμμές, είναι επίσης λιγότερο παρεμβατικοί.

Επιθυμητά χαρακτηριστικά μιας κάμερας ασφαλείας εσωτερικού σπιτιού

Μια μονή κάμερα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πλήρες σύστημα οικιακής ασφάλειας εάν διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Το εύρος τιμών για αυτό το είδος συσκευής κυμαίνεται από λιγότερο από 50 $ έως και πάνω από 300 $. Προφανώς, μόνο οι ακριβότερες κάμερες θα προσφέρουν όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε όσον αφορά την ασφάλεια του σπιτιού. Αλλά μπορείτε να αναζητήσετε έναν συμβιβασμό μεταξύ τιμής και χαρακτηριστικών και να βρείτε ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και να είναι επίσης προσιτό.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε μια κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Αποθήκευση Cloud: Το βίντεο που τραβήχτηκε από μια κάμερα πρέπει να αποθηκευτεί κάπου, σε περίπτωση που χρειαστεί να το ελέγξετε ή, τελικά, να το χρησιμοποιήσετε ως απόδειξη κάποιου εγκλήματος. Η αποθήκευση στο cloud είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό το θέμα, επειδή τα αρχεία βίντεο καταλαμβάνουν πολύ χώρο και μια τοπική μονάδα δίσκου ή κάρτα μνήμης μπορεί να γεμίσει πολύ γρήγορα. Οι περισσότερες από τις καλές κάμερες ασφαλείας προσφέρουν δωρεάν μεγάλο χώρο αποθήκευσης cloud.

  Πορτοφόλι Dapps, Defi, NFTs [2022]

Πρόσβαση στο κινητό και στον ιστό: Ενώ είστε έξω, θα θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στο σπίτι σας παρακολουθώντας το βίντεο της κάμερας στην κινητή συσκευή σας, σε μια ιστοσελίδα ή και στα δύο.

Πηγή ενέργειας: Ορισμένες κάμερες χρησιμοποιούν μπαταρίες. άλλοι χρησιμοποιούν καλώδιο ρεύματος. Κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της: οι μπαταρίες χρειάζονται αντικατάσταση ή επαναφόρτιση, ενώ τα καλώδια ρεύματος πρέπει να βρίσκονται σε μικρή απόσταση από μια πρίζα.

Συνδεσιμότητα: Το Wi-Fi είναι εξαιρετικό όταν η οικιακή σας σύνδεση στο διαδίκτυο είναι ενεργοποιημένη. Αλλά σε περίπτωση που χτυπήσει καταιγίδα και κοπεί το ρεύμα, η κάμερα θα χρειαστεί άλλη επιλογή για να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Η συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, αλλά απαραίτητο εάν αναζητάτε ένα ασφαλές σύστημα ασφαλείας.

Νυχτερινή όραση: Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε για τις κάμερες ασφαλείας, επειδή ακόμα κι αν αφήσετε τα φώτα στο σπίτι σας, ένας διαρρήκτης μπορεί απλά να τα σβήσει και να σας αφήσει τυφλούς σε περίπτωση που η φωτογραφική μηχανή σας δεν μπορεί να δει στο σκοτάδι.

Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η ανίχνευση κίνησης, η αναγνώριση προσώπου, η τεχνητή νοημοσύνη, ο ήχος και πολλά άλλα. Αν και δεν πρόκειται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για μια κάμερα, θα πρέπει να ελέγξετε όλα τα χαρακτηριστικά και να κάνετε διεξοδικές συγκρίσεις, ώστε να μην μετανιώσετε που επιλέξατε ένα συγκεκριμένο μοντέλο μετά την αγορά και την εγκατάσταση.

Ακολουθούν οι επιλογές μας στον τομέα των καμερών ασφαλείας εσωτερικού χώρου:

Κάμερα με κυκλική προβολή

Έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία όλα αυτά τα χρόνια, Κάμερα με κυκλική προβολή Η Logitech είναι μια κάμερα ασφαλείας υψηλής ζήτησης για το σπίτι σας. Δίνει σε εσάς και την οικογένειά σας απόλυτη ηρεμία μέσα και έξω, ενώ παραμένετε χαλαροί όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η κάμερα καταγράφει τα πάντα καθαρά και καθαρά και έχει θέα 180 μοιρών για να σας βοηθήσει να δείτε αρκετά καλά την περιοχή. Και το γεγονός ότι διαθέτει νυχτερινή όραση κάνει τα πράγματα πολύ πιο άνετα ακόμα και όταν κοιμάστε.

Για να μην αναφέρουμε, έχει επίσης ένα εκπληκτικό σχέδιο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση του σπιτιού σας.

Solo IndoorCam C24

Με αμφίδρομο ήχο, νυχτερινή όραση και τεχνολογία AI, eufy Solo IndoorCam C24 είναι γεμάτο με εκπληκτικά χαρακτηριστικά που όχι μόνο σας προσφέρουν ηρεμία αλλά και σας βοηθούν να είστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε οποιεσδήποτε απρόβλεπτες περιστάσεις.

Μερικά κύρια χαρακτηριστικά αυτής της κάμερας εσωτερικού χώρου περιλαμβάνουν:

 • Αναγνώριση ανθρώπου ή κατοικίδιου με τεχνητή νοημοσύνη
 • Ευκρίνεια βίντεο 2K
 • Δυνατότητα επικοινωνίας με άτομα που βρίσκονται στην πόρτα
 • Δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων και εγγραφών τοπικά ή στο cloud
 • Ενεργοποιήστε τις ζώνες δραστηριότητας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για ορισμένες περιοχές του σπιτιού σας
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε πλάνα βίντεο απευθείας από το τηλέφωνό σας όταν είστε εν κινήσει

Μπορείτε να το ενσωματώσετε με το Google Assistant, το Apple HomeKit και το Amazon Alexa για να το κάνετε ακόμα πιο προσιτό.

Wyze Cam v3

Αυτή η κάμερα ασφαλείας κάλεσε Wyze Cam v3 έχει έγχρωμη λειτουργία νυχτερινής προβολής 1080p μαζί με αντίσταση στις καιρικές συνθήκες IP65 για να καταγράφει στιγμές χωρίς προβλήματα, είτε είναι εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου. Είναι επίσης μια από τις πιο έξυπνες κάμερες για το σπίτι σας.

Με τα χρόνια έχει κυκλοφορήσει μερικές εκδόσεις, αλλά τίποτα σαν το v3 που έχουμε εδώ. Παρέχει φωτεινότερη, καθαρότερη και ακριβή εικόνα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης, έχει αντοχή στη σκόνη και τη δυνατότητα μείωσης του θορύβου για περαιτέρω οξύτητα των οπτικών.

  Top 18 Καλύτερο Λογισμικό Ελεγκτή Ταχύτητας Ανεμιστήρων

Ο σχεδιασμός του Wyze Cam v3 είναι αρκετά minimal και ταιριάζει με κάθε είδους εσωτερικό.

mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera στο σπίτι σας, αλλά δύο από τους κύριους λόγους πρέπει να είναι η προβολή 360 μοιρών και η ανίχνευση ήχου/κίνησης.

Είναι μια συμπαγής κάμερα ασφαλείας που διαθέτει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης. Μπορείτε είτε να το εγκαταστήσετε στην οροφή σας είτε ακόμα και να το κρατήσετε στο ράφι. Μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής είναι:

 • Ποιότητα βίντεο HD
 • Συμβατότητα έξυπνου σπιτιού
 • Καθαρή όραση ημέρας και νύχτας
 • Αμφίδρομος ήχος
 • Εύκολα προσβάσιμο από την εφαρμογή mydlink

Υπάρχουν τόσες πολλές ακόμη λειτουργίες που θα σας προσφέρουν απόλυτη ηρεμία 24/7. Φροντίστε να το ελέγξετε και να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στην ασφάλεια της οικογένειάς σας.

Google Nest Cam Indoor

Τα προϊόντα από την Google ήταν πάντα γνωστό ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικά και το Nest Cam Indoor τους δεν διαφέρει. Μια απίστευτη κάμερα παρακολούθησης με ζωντανό βίντεο 24/7 και νυχτερινή όραση που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε στενά το σπίτι σας ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά από αυτό.

Μπορείτε να κάνετε check-in όποτε θέλετε και ακόμη και να στείλετε υλικό σε οικογένεια και φίλους απευθείας από το τηλέφωνό σας. Μερικά άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ανίχνευση ήχου/κίνησης, αμφίδρομο ήχο, κλήσεις έκτακτης ανάγκης και έξυπνες ειδοποιήσεις.

Το Google Nest Cam Indoor ακολουθεί την κορυφαία ασφάλεια στον κλάδο, ώστε να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες και το βίντεό σας προστατεύονται καλά. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να βελτιώσετε περαιτέρω τα πράγματα.

Κάμερα εσωτερικού χώρου από Ring

Με απλή εγκατάσταση plug-in και βολικό μέγεθος, αυτό Κάμερα εσωτερικού χώρου από το Ring σας χαρίζει απόλυτη ηρεμία ενώ αναβαθμίζει την εμφάνιση του σπιτιού σας. Διαθέτει ένα σωρό απίστευτα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν αυτή τη συσκευή ως ένα πλήρες πακέτο επιτήρησης ασφαλείας εσωτερικών χώρων.

Διαβάστε περισσότερα για την Ring Security και τα προϊόντα της

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που καθορίζουν πραγματικά το μεγαλείο:

 • Ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται με κίνηση
 • Ποιότητα βίντεο HD
 • Λειτουργία νυχτερινής όρασης
 • Αμφίδρομη συνομιλία με ακύρωση θορύβου
 • Πλήρης έλεγχος από την εφαρμογή smartphone

Μπορείτε να συγχρονίσετε διαφορετικά προϊόντα ασφαλείας Ring σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για να ελέγχετε τα πάντα από ένα μέρος. Επίσης, ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα προϊόντα τους είναι το γεγονός ότι είναι αρκετά προσιτά.

Κάμερα εσωτερικού χώρου Kami

Μια συσκευή επιτήρησης που παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλειά σας, Κάμερα εσωτερικού χώρου Kami μπορεί να βασιστεί πλήρως. Είναι έξυπνο, κομψό και διαθέτει πολλά βασικά και ισχυρά χαρακτηριστικά που κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Για παράδειγμα, διαθέτει έξυπνη ανθρώπινη ανίχνευση για να σας ειδοποιεί αμέσως κάθε φορά που περνά κάποιος από εκεί. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης μη φυσιολογικού ήχου που σας ενημερώνει κάθε φορά που υπάρχει κάποιος ασυνήθιστος ήχος.

Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Κάμερα πανοραμικής λήψης 360 μοιρών + λειτουργία αυτόματης κρουαζιέρας με κλίση 90 μοιρών
 • Δυνατότητα απόκρυψης του φακού σε λειτουργία απορρήτου
 • Κρυπτογράφηση βιομηχανικού προτύπου για να διατηρούνται όλα τα δεδομένα ασφαλή
 • Προηγμένη ανίχνευση AI για συγκεκριμένες κινήσεις, όπως ανθρώπους, κατοικίδια κ.λπ.
 • Άμεσες ειδοποιήσεις για να σας κρατάμε ενήμερους

Διαθέτει μια εφαρμογή smartphone που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο από ένα μέρος. Μπορείτε να δείτε και να μοιραστείτε στιγμές αμέσως.

  Προστατέψτε τις εφαρμογές Ιστού και τα API σας με το G-Core Labs Web Protection

Arlo Ultra 2

Με βίντεο 4K και HDR, Arlo Ultra 2 σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπερευρεία θέα του σπιτιού σας σε αρκετά προσιτή τιμή. Αυτή η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί να τη συνδέσετε στην ηλεκτρική καλωδίωση.

Όπως οι περισσότερες κάμερες ασφαλείας, έχει λειτουργία δύο ήχου και καθώς και άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 μηνών, άμεσες ειδοποιήσεις κατά την ανίχνευση κίνησης, έγχρωμη νυχτερινή όραση και γρήγορη φόρτιση. Για να μην ξεχνάμε, είναι επίσης αδιάβροχο για να αντέχει τη βροχή, τον ήλιο, το χιόνι και τους τύπους παντός καιρού.

Το Arlo Ultra 2 μπορεί να ενσωματωθεί με τις αγαπημένες σας έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως το Amazon Alexa, το Ok Google και το Apple HomeKit.

Canary Pro

Canary Pro διαθέτει μια καθαρή και καθαρή κάμερα HD 1080p που παρακολουθεί το σπίτι σας για αξιόπιστη προστασία ακόμα και όταν είναι σκοτάδι έξω. Έρχεται με σειρήνα 90 ντεσιμπέλ και εύχρηστο μόνιτορ κλιματισμού που σας ενημερώνει για τη θερμοκρασία, τον αέρα και την υγρασία.

Δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση. Απλώς τοποθετήστε το στο ράφι για να αρχίσετε να παρακολουθείτε αμέσως το σπίτι σας. Είναι τόσο εύκολο και απλό.

Επίσης, η εφαρμογή Canary σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο του βίντεο και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, όλα από ένα μόνο μέρος.

Εδώ κυριολεκτικά έχω ξύσει την επιφάνεια. Υπάρχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και γαλήνια.

LaView F1

Μια κάμερα ασφαλείας Full HD 1080p, LaView F1 μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το σπίτι σας παρέχοντας μια σαφή εικόνα της περιοχής σας. Δεν απαιτεί διάτρηση για την εγκατάσταση. Απλώς συνδέστε και παίξτε για να ρυθμίσετε αμέσως και ξεκινήστε την επιτήρηση.

Διαθέτει διαθεσιμότητα αποθήκευσης cloud, ενσωμάτωση έξυπνου σπιτιού, εφαρμογή smartphone και υποδοχή κάρτας microSD που χωράει έως και 128 GB. Επιπλέον, διαθέτει νυχτερινή όραση, προσαρμόσιμη ανίχνευση κίνησης και εξαιρετική λειτουργία αμφίδρομου ήχου.

Μπορείτε να μοιραστείτε το εγγεγραμμένο υλικό με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του προγράμματος LaView, ακόμη και να ορίσετε περιορισμούς και περιορισμούς για ορισμένους χρήστες, εάν το επιθυμείτε.

Συνολικά, αυτή η κάμερα ασφαλείας αξίζει σίγουρα να την ελέγξετε αν ψάχνετε για μια απλή συσκευή που κάνει ακριβώς αυτό που διαφημίζει.

Yi Dome Guard

Για περίπου $40, Yi Dome Guard είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά. Διαθέτει ευρυγώνιο γυάλινο φακό υψηλής ευκρίνειας 1080p HD. Η κάμερα YI Dome Guard διαθέτει PTZ 360° που σας επιτρέπει να βλέπετε ένα ολόκληρο δωμάτιο, από μια τοποθεσία. Η εταιρεία προσφέρει προαιρετική υπηρεσία ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης 24/7.

Οι ειδοποιήσεις κίνησης της κάμερας μπορούν να εμπλέξουν άμεσα τους Πιστοποιημένους Διανομείς Έκτακτης Ανάγκης της Noonlight, οι οποίοι μπορούν να συντονίσουν ενέργειες με ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αστυνομία και πυροσβεστικές υπηρεσίες για να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση. Μπορεί να ενσωματωθεί με τα προϊόντα YI Home και το YI Cloud για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού συστήματος smart-home.

Πόσο για καλή ψυχική ηρεμία;

Είδαμε ότι ορισμένες από τις κάμερες ασφαλείας εσωτερικού χώρου είναι στην τιμή των 200 $. Αλλά αν μπορείτε να παραιτηθείτε από μερικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να μειώσετε αυτήν την τιμή σε λιγότερο από 30 $, οπότε ακόμα κι αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, δεν υπάρχει λόγος να μην αποκτήσετε τουλάχιστον ένα από τα φθηνότερα μοντέλα. Θα είναι αναμφίβολα καλύτερο από το να μην ξέρεις καθόλου τι συμβαίνει στο σπίτι όταν δεν είσαι εκεί.

Πόρτες και αισθητήρες παραθύρων στο μυαλό σας; Δείτε τους καλύτερους αισθητήρες πόρτας/παραθύρων εδώ.