11 καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής που σας βοηθούν να γυμνάζεστε από οπουδήποτε

Ποιος δεν θέλει να παραμείνει σε φόρμα και να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει τη συνήθεια να κάθονται συνεχώς σε ένα μέρος και να εργάζονται, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Οι σωματικές δραστηριότητες έχουν εξαλειφθεί από τη ζωή των ανθρώπων, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για την αύξηση των προβλημάτων σωματικής και ψυχικής υγείας.

Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να επικεντρωθούν στην άσκηση για να διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η σωματική άσκηση είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της υγείας σας και επίσης τη μείωση των κινδύνων πολλών ασθενειών.

Η άσκηση όχι μόνο ενισχύει τη φυσική κατάσταση, αλλά θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ζωής και την ψυχική σας υγεία. Ορισμένα οφέλη είναι ορατά αμέσως στο σώμα σας, ενώ μερικά είναι μακροπρόθεσμα οφέλη που σας κρατούν υγιή και σε φόρμα.

Οφέλη της τακτικής σωματικής άσκησης 🏃🏃‍♀️

Μόνο 30 λεπτά καθημερινής άσκησης θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

  • Διαχειριστείτε το σωματικό σας βάρος
  • Διατηρήστε χαμηλή αρτηριακή πίεση
  • Μειώστε τους κινδύνους καρδιακής προσβολής
  • Διαθέτουν ισχυρότερους μύες, αρθρώσεις και οστά
  • Νιώστε χαλαροί και ενεργητικοί
  • Απολαύστε καλύτερο ύπνο

Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η άσκηση βοηθά στη διατήρηση μιας υγιέστερης ψυχικής κατάστασης.

Τα οφέλη της τακτικής σωματικής άσκησης στην ψυχική υγεία

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση βοηθά στη θεραπεία της κατάθλιψης. Αρκετοί άνθρωποι έχουν πιστέψει τους τρόπους με τους οποίους η άσκηση μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη:

  • Η άσκηση μπλοκάρει τις αρνητικές σκέψεις και σας κρατά μακριά από τις καθημερινές ανησυχίες
  • Βοηθά στη βελτίωση της κοινωνικής επαφής κατά την άσκηση με προσφορές.
  • Η ενασχόληση με τη φυσική κατάσταση θα βελτίωνε τα μοτίβα ύπνου σας και επίσης θα ανέβαζε τη διάθεσή σας.
  • Η άσκηση βοηθά στην ενίσχυση ορισμένων ορμονών και στην αλλαγή των επιπέδων ορισμένων χημικών ουσιών στο σώμα, όπως οι ενδορφίνες, η σεροτονίνη και οι ορμόνες του στρες.

Για τη διατήρηση μιας καλύτερης και υγιούς ρουτίνας, οι άνθρωποι αποφάσισαν να επιλέξουν γυμναστήρια. Όμως, λόγω του COVID-19, οι άνθρωποι έπρεπε να μείνουν σπίτι και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την άσκηση. Εδώ μπαίνουν διάφορες εφαρμογές γυμναστικής για να σας σώσουν.

Είτε αναζητάτε κάποιο κίνητρο για να ξεκινήσετε με μια νέα ρουτίνα γυμναστικής είτε θέλετε να συνεχίσετε με το παλαιότερο, μπορείτε να βασιστείτε στις εφαρμογές γυμναστικής που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εκεί έξω, γίνεται αρκετά μπερδεμένο να επιλέξετε μία.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής για να σας βοηθήσουμε να γυμνάζεστε από οπουδήποτε. Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για κάθε είδους ασκήσεις. Είτε αναζητάτε εφαρμογές για να ακολουθήσετε μια ρουτίνα άρσης βαρών, πρόγραμμα διατροφής ή ξεκινήστε με το καθημερινό τρέξιμο, μπορείτε να βρείτε τη σωστή εφαρμογή από την παρακάτω λίστα.

Αφοσιώνοντας τον εαυτό σας στις καλύτερες εφαρμογές προπόνησης, μπορείτε να συνεχίσετε με μια καθημερινή ρουτίνα γυμναστικής και θα βοηθούσε στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής σας.

Ας εξερευνήσουμε τις εφαρμογές…

FitOn

Αν ψάχνετε για μαθήματα γυμναστικής στο σπίτι σας μέσω της διαδικτυακής λειτουργίας, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης του FitOn εφαρμογή.

Είναι μια τέλεια εφαρμογή εάν σκέφτεστε να δεσμευτείτε σε έναν μακροπρόθεσμο στόχο.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να εγγραφείτε στην εφαρμογή FitOn και να δημιουργήσετε ένα προφίλ για τον εαυτό σας.

Το προφίλ θα περιλαμβάνει πολλά πράγματα, όπως το επίπεδο έντασης που προτιμάτε για κάθε προπόνηση, τους τύπους μαθημάτων που απολαμβάνετε περισσότερο, τον στόχο της φυσικής σας κατάστασης, πόσες συνεδρίες θα κάνετε την εβδομάδα και πόσο καιρό θα είναι κάθε συνεδρία . Υπάρχουν διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε, όπως HIIT, γιόγκα, kickboxing, δύναμη, cardio, barre και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης εξατομικευμένα μαθήματα για την εκπλήρωση ορισμένων ειδικών αναγκών όπως η προγεννητική και η χαμηλή επίπτωση. Εάν θέλετε να εστιάσετε στην ψυχική σας υγεία, μπορείτε ακόμη και να κάνετε μια συνεδρία διαλογισμού. Ολόκληρη η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, αλλά θα πρέπει να κάνετε μια συνδρομή επί πληρωμή εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε τάξεις εικονικής ομάδας.

Ααπτιβ

Ααπτιβ προσφέρει εκπαιδευτικές συνεδρίες βίντεο και ήχου από ειδικούς εκπαιδευτές για να σας κρατήσει σε φόρμα ως βιολί. Οι ηχητικές συνεδρίες είτε λαμβάνονται από ειδικούς εκπαιδευτές είτε συνδυάζονται με τα καλύτερα τραγούδια προπόνησης. Είτε ανυπομονείτε να μείνετε στα κλασικά είτε να δοκιμάσετε τα νέα, μπορείτε να απολαύσετε την προπόνησή σας με τα beats στο Aaptiv.

  7 καλύτερο λογισμικό για την ανάκτηση δεδομένων Mac

Οι τάξεις ήχου της Aaptiv έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση. Κατά τη διάρκεια των ακουστικών συνεδριών, θα καθοδηγηθείτε από τη φωνή ενός εκπαιδευτή σε μια συνεδρία τύπου στούντιο. Δεν θα βρείτε έλλειψη επιλογών, επειδή υπάρχουν περισσότερες από 2500 επιλογές προπόνησης για να διαλέξετε και ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι προστίθενται 30 νέες κάθε εβδομάδα.

Μερικές από τις επιλογές προπόνησης είναι ελλειπτικές προπονήσεις, διατάσεις, προπόνηση ενδυνάμωσης, ποδηλασία, γιόγκα και πολλά άλλα.

Η διάρκεια των προπονήσεων είναι από επτά λεπτά έως μια σε βάθος πλήρη προπόνηση φυσικής κατάστασης. Αν σας αρέσει περισσότερο το τρέξιμο, το Aaptiv παρέχει μια επιλογή μέλους που περιλαμβάνει προπονήσεις 5χλμ, 10 χλμ, ημιμαραθώνιου και πλήρους μαραθωνίου.

Openfit

Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε κάποια προσωπική εμπειρία προπόνησης φυσικής κατάστασης στο σπίτι σας, πρέπει να λάβετε υπόψη το Openfit ζωντανή εκπαίδευση της εφαρμογής.

Θα νιώθετε ότι είστε πραγματικά στα μαθήματα και ο εκπαιδευτής στέκεται μπροστά σας λόγω της ροής βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Οι διάφορες κατηγορίες προπόνησης που διατίθενται από το Openfit είναι η γιόγκα, οι διατάσεις, η προπόνηση δύναμης, το kickboxing, η κυκλική προπόνηση, το barre, το pilates και το τρέξιμο.

Με τη ροή βίντεο σε πραγματικό χρόνο, θα μπορείτε να ακούτε τον εκπαιδευτή και ο εκπαιδευτής θα μπορεί επίσης να σας παρέχει τα κατάλληλα σχόλια. Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να κρατήσετε την κάμερα απενεργοποιημένη και να βλέπετε τον προπονητή μόνο κατά την άσκηση. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, αλλά οι άλλοι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον.

Εάν χάσετε οποιαδήποτε προσωπική εκπαίδευση από τον εκπαιδευτή, μπορείτε να το επεξεργαστείτε στην ώρα σας, μαζί με την ηχογράφηση. Οι εκπαιδευτές διεξάγουν τη συνεδρία με τον ίδιο ενθουσιασμό και ενέργεια με τις φυσικές συνεδρίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες ζωντανά μαθήματα γυμναστικής ή να πάτε με έναν προσωπικό γυμναστή με εστιασμένα αποτελέσματα.

Peloton

Μπορείτε να συνεχίσετε την προπόνηση της φυσικής σας κατάστασης και την άσκησή σας κάνοντας streaming προπονήσεις σε διάδρομο και ποδηλασία από το εκπληκτικό Peloton Studio. Το καλύτερο είναι ότι τώρα δεν χρειάζεται να σταματήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα γυμναστικής Peloton η εφαρμογή είναι στα χέρια σας.

Μπορείτε να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να κατακτήσετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης με διαφορετικές ρουτίνες προπόνησης για να διαλέξετε.

Υπήρξε μια νέα επανάσταση γυμναστικής που δημιουργήθηκε από τα ποδήλατα και τους διαδρόμους Peloton. Εάν δεν έχετε αρκετό προϋπολογισμό για να τα πάρετε στα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή Peloton Digital. Θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα ζωντανής ροής με την κατάλληλη καθοδήγηση από τους εκπαιδευτές.

Τώρα, η εφαρμογή είναι πολύ περισσότερα από το τρέξιμο και το ποδήλατο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα μαθήματα όπως pilates, γιόγκα, barre, δύναμη ή διαλογισμό με την εφαρμογή Peloton. Μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή προπόνηση από εκπαιδευτές είτε να συνεχίσετε με τη δική σας προπόνηση από τη βιβλιοθήκη προπονήσεων κατ’ απαίτησή τους. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε για μια προπόνηση πριν ξεκινήσετε με αυτήν.

Google Fit

Γνωρίζατε ότι η Google έχει επίσης μια εφαρμογή γυμναστικής;

Λοιπόν, τώρα ξέρεις. 😊

Ο καθένας έχει θέσει κάποιους στόχους φυσικής κατάστασης στη ζωή για τη βελτίωση της συνολικής υγείας του. Google Fit παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές με βάση το ιστορικό της υγείας σας για να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης. Γίνεται πολύ εύκολο να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας χρησιμοποιώντας το smartwatch ή το τηλέφωνό σας.

Όποια δραστηριότητα κι αν κάνετε, από τη βόλτα μέχρι το κολύμπι, θα επηρεάσει τη συνολική υγεία σας που παρακολουθείται στην εφαρμογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Google Fit λειτουργεί αποτελεσματικά με πολλές εφαρμογές γυμναστικής και συσκευές υγείας για να σας παρέχει μια εις βάθος πίστωση για όλες τις κινήσεις σας. Η ολιστική άποψη θα απεικονίσει όλες τις δραστηριότητές σας και θα σας επιτρέψει να αναλύσετε την υγεία σας με τον καλύτερο τρόπο.

Το Google Fit είχε συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να καταλήξει στην ιδέα των Πόντων Καρδιάς. Οι δραστηριότητες που κάνουν την καρδιά σας να αντλεί γρηγορότερα παρέχουν μεγάλα οφέλη για την υγεία. Θα λαμβάνετε 1 πόντο καρδιάς για κάθε δραστηριότητα μέτριας έντασης και αν φτάσετε σε πιο έντονες δραστηριότητες, θα λάβετε διπλούς πόντους.

  Πόσο είναι να ακυρώσετε το Planet Fitness

Θα βοηθούσε τελικά στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, θα παρείχε καλύτερο ύπνο και τελικά θα βελτιώσει τη συνολική υγεία.

Υπάρχουν περισσότεροι έξυπνοι ιχνηλάτες υγείας που μπορείτε να εξερευνήσετε για να παρακολουθήσετε τον τρόπο ζωής σας.

Runtastic

Runtastic θέλει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα προπόνησης και να προκαλείς τον εαυτό σου να γίνει πιο δυνατός μετά από κάθε προπόνηση. Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε με το πρώτο σας τρέξιμο είτε να κάνετε την πρώτη σας βόλτα με ποδήλατο μετά από πολύ καιρό, μπορείτε να κάνετε κάθε δραστηριότητα να μετράει.

Πετύχετε τον στόχο της φυσικής σας κατάστασης με την υποστήριξη της εφαρμογής Adidas Runtastic.

Με τη βοήθεια του Adidas Running, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας και να ορίζετε στόχους ανάλογα. Θα μπορείτε να καταγράφετε κάθε συνεδρία προπόνησης και να εξετάζετε τα στατιστικά στο τέλος. Μπορείτε ακόμη να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε διαφορετικές προκλήσεις για να ξεπεράσετε τα όριά σας και να αυξήσετε την απόδοση. Μοιράζοντας την επιτυχία σας με την παγκόσμια κοινότητα του Adidas Running, θα έχετε το κίνητρο να παραμείνετε δραστήριοι και να επιτύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση στη ζωή.

Το Runtastic παρέχει επίσης ηχητική ανάδραση από έναν φωνητικό προπονητή που θα διασφαλίσει ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Η ζωντανή παρακολούθηση και το κίνητρο με τη μορφή επευφημιών θα σας έδιναν την απαραίτητη ώθηση για να ξεπεράσετε τα όριά σας. Μπορείτε είτε να συνεχίσετε με το δωρεάν πρόγραμμα του Runtastic είτε να κάνετε αναβάθμιση στο premium για εκτέλεση προγραμμάτων προπόνησης για να συντρίψετε τους στόχους φυσικής κατάστασης και να αποκτήσετε εξατομικευμένη πρόσβαση σε ορισμένα προγράμματα σωματικού βάρους στην εφαρμογή.

Όμπε

Όμπε εργάζεται για να επαναφέρει τη διασκέδαση στη φυσική κατάσταση ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Το Obe σημαίνει Our Body Electric.

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων Power, Dance, HIIT και Strength που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Υπάρχουν 22 καθημερινά ζωντανά μαθήματα για να σας διευκολύνουν να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Εάν δεν μπορείτε να βολευτείτε με τα ζωντανά μαθήματα, μπορείτε ακόμη και να πάτε με τα προηχογραφημένα και να συνεχίσετε την προπόνησή σας.

Όταν κοιτάτε τα βίντεο του Obe, θα δελεαστείτε για διάφορους λόγους. Η διαφημιστική εκστρατεία του Obe οφείλεται στα φωτεινά χρώματα, την ηλεκτρική παστέλ παλέτα και τις πινελιές νέον που το κάνουν να μοιάζει σαν ένα μίνι πάρτι για εσάς. Εάν βρίσκεστε σε μία από τις συνεδρίες χορού, θα εκπλαγείτε βλέποντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η Obe εστιάζει τόσο σε μαθήματα καρδιο όσο και σε μαθήματα δύναμης για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε ατόμου. Συνήθως, κάθε συνεδρία διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά. Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε επίσης μια νέα δυνατότητα του Workout Party για να εγγραφείτε και να ιδρώσετε μαζί με επτά φίλους σας. Θα μπορείτε να μοιράζεστε κάθε στιγμή με τους φίλους σας μέσω βίντεο ή συνομιλίας.

Είτε μόλις ξεκινάτε με μια νέα ρουτίνα γυμναστικής, θέλετε να αυξήσετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση και να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας είτε αναζητάτε ένα πρόγραμμα ειδικών, μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε ένα μέρος. Θα μπορείτε να βρείτε ένα αποτελεσματικό και χρήσιμο πρόγραμμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας στο Obe.

MyFitnessPal

Το βασικό βήμα της φυσικής κατάστασης θα εξαρτηθεί από τις διατροφικές σας συνήθειες.

MyFitnessPal επικεντρώνεται σε αυτό που τρώτε αντί να εστιάζεται στις ρουτίνες άσκησής σας. Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των στόχων της φυσικής σας κατάστασης παρακολουθώντας τις θερμίδες σας, αναλύοντας τα συστατικά και βρίσκοντας την κατάλληλη τροφή για κατανάλωση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Είτε προσπαθείτε να χάσετε βάρος, είτε να μειώσετε τον ΔΜΣ σας, είτε να βελτιώσετε τον τόνο σας ή να εργαστείτε για τη γενική σας υγεία, θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή βοήθεια από αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διατηρείτε ένα ημερολόγιο τροφίμων για την παρακολούθηση των διατροφικών σας συνηθειών και την επίτευξη των στόχων σας. Η παρακολούθηση φαγητού έχει απλοποιηθεί καθώς μπορείτε να σαρώσετε τους γραμμωτούς κώδικες, να αποθηκεύσετε συνταγές και γεύματα και να χρησιμοποιήσετε τα Γρήγορα Εργαλεία για να παρακολουθείτε αυτό το είδος τροφίμου.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας των φρικτών της φυσικής κατάστασης για να αποκτήσετε κίνητρο και να πάρετε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Οι ειδικοί του MyFitnessPal σας παρέχουν επίσης συνταγές φαγητού που έχουν εγκρίνει οι διατροφολόγοι. Μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή με περισσότερες από 50 εφαρμογές υγείας για να παρακολουθείτε τον τρόπο ζωής σας.

  17 Πλατφόρμα διαδικτυακών μαθημάτων λογιστικής για όλους

Τελικά, δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες, αλλά έχει να κάνει με το να νιώθεις και να ζεις μια καλύτερη ζωή.

Sworkit

Sworkit λειτουργεί ως τέλειος personal trainer για να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση. Η εφαρμογή κάνει επίσης την προπόνηση φυσικής κατάστασης αρκετά απλή. Είτε χρειάζεστε κάποια σχέδια προπόνησης εξοπλισμού είτε αναζητάτε κάποια σχέδια χωρίς εξοπλισμό, θα μπορείτε να λάβετε τη σωστή καθοδήγηση μέσω αυτής της εφαρμογής.

Θα βρείτε βίντεο καθοδήγησης προπόνησης για σχεδόν κάθε προπόνηση.

Υπάρχουν διαθέσιμα πλήρη βίντεο καθοδήγησης για κάθε προπόνηση.

Το Sworkit εστιάζει σε αποτελεσματικά και απλά σχέδια προπόνησης που θα εξαρτώνται από τον στόχο της φυσικής σας κατάστασης. Η εφαρμογή διαφοροποιεί τους στόχους φυσικής κατάστασης σε τρεις κατηγορίες, όπου θέλετε να γίνετε πιο αδύνατος, δυνατότερος ή καλύτερος. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν σχέδια 6 εβδομάδων για να εκπαιδευτούν με ασκήσεις αρχαρίων, μεσαίων και προχωρημένων.

Εκτός από αυτό, μπορείτε ακόμη και να συνδεθείτε με έναν προσωπικό προπονητή για να λάβετε συμβουλές από ειδικούς και να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας σχετικά με την προπόνηση φυσικής κατάστασης.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τα σχέδια προπόνησης Sworkitw είναι ότι δεν απαιτείται κανένας εξοπλισμός και θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος. Η προπόνηση κυμαίνεται από 5 λεπτά έως 60 λεπτά. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ενότητα για συνεδρίες προπόνησης φιλικές προς τα παιδιά, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε ολόκληρη την οικογένειά σας και να κάνετε την άσκηση καθημερινή ρουτίνα για όλους.

FitnessAI

Το AI είναι παντού, και είναι για καλό.

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις, FitnessAI χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και δημιουργεί εξατομικευμένες προπονήσεις. Με βάση τις προηγούμενες προπονήσεις και τις προπονήσεις σας, η τεχνητή νοημοσύνη θα βελτιστοποιήσει τον αριθμό των σετ, των επαναλήψεων, του βάρους για κάθε άσκηση και των προπονήσεων στις οποίες πρέπει να εστιάσετε.

Η διαδικασία καταγραφής έχει γίνει αρκετά απλή με αυτήν την εφαρμογή γυμναστικής. Ο αλγόριθμος θα σας ενημερώσει επίσης για το χρόνο που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε και πώς να προσαρμόσετε τη δυσκολία για την επόμενη προπόνησή σας. Θα μπορείτε να παρατηρήσετε πώς ο αλγόριθμος σας ωθεί να επιτύχετε νέα όρια. Θα λάβετε νέες προτάσεις προπόνησης στην εξατομικευμένη ροή σας που περιέχουν ενημερωμένες πληροφορίες για τις προηγούμενες προπονήσεις σας.

Το FitnessAI παρέχει σαφείς πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό σας στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και σας ενημερώνει πώς μπορείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση. Δεν χρειάζονται personal trainers γιατί μπορείτε να στείλετε απευθείας μήνυμα στην εφαρμογή όταν αναζητάτε συμβουλές από ειδικούς εκπαίδευσης. Η εφαρμογή θα λειτουργεί επίσης ως συνεργάτης λογοδοσίας για να σας στέλνει μηνύματα όποτε παραβείτε την καθημερινή σας ρουτίνα.

FIIT

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, μπορείτε να φέρετε το γυμναστήριο στο σπίτι με το FIIT εφαρμογή γυμναστικής.

Υπάρχουν πολλές προπονήσεις για εξερεύνηση σε αυτήν την εφαρμογή. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ γιατί έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι νέο κάθε μέρα. Το FIIT έχει διαθέσει εκατοντάδες μαθήματα κατ’ απαίτηση, προπονητικά σχέδια, καθώς και ομαδικές προπονήσεις για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε από αρχάριους έως προχωρημένους συνεδρίες προπόνησης.

Μπορείτε να ανεβάσετε την προπόνησή σας σε ένα πιο έξυπνο επίπεδο συνδέοντάς το με ένα Fitbit ή άλλα έξυπνα αξεσουάρ γυμναστικής. Θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε ακριβείς μετρήσεις και να αμφισβητήσετε τα προσωπικά σας καλύτερα σε διαφορετικά επίπεδα προπόνησης φυσικής κατάστασης. Η εφαρμογή παρέχει επίσης τη λειτουργικότητα για να ανταγωνίζεστε άλλους στο leaderboard και να αντλείτε κίνητρα από τις μετρήσεις τους.

Η εφαρμογή αποτελείται από όλα τα μαθήματα, από την απώλεια βάρους και τη βελτίωση της καρδιαγγειακής άσκησης έως την προπόνηση ενδυνάμωσης και τη γιόγκα. Με τη βοήθεια της συνδρομής επί πληρωμή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές προπόνησης και να ανταγωνιστείτε με άλλους μέσω ζωντανών βαθμολογικών πινάκων που έχουν προγραμματιστεί 60 φορές την ημέρα.

συμπέρασμα

Είτε είστε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καθημερινή ρουτίνα γυμναστικής, αν είστε αφοσιωμένοι σε αυτό. Με τη βοήθεια των καλύτερων εφαρμογών φυσικής κατάστασης που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι προπόνησης φυσικής κατάστασης και να κατακτήσετε όλους τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Πηγαίνετε λοιπόν και γίνετε φόρμα!

Στη συνέχεια, εξερευνήστε μερικά από τα έξυπνα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να εργάζεστε από το σπίτι.

Σκέφτεστε ασκήσεις σε εσωτερικούς χώρους; Επιλέξτε από την επιμελημένη λίστα μας με ποδήλατα γυμναστικής εσωτερικού χώρου εδώ.