11 καλύτερες εφαρμογές γραμματοσειρών για iPhone για να μεταμορφώσουν το παιχνίδι αποστολής μηνυμάτων

Σε όλους αρέσει να προσαρμόζουν τα τηλέφωνά τους. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραμματοσειρών για την προσαρμογή των iPhone σας.

Πολλοί bloggers έχουν δηλώσει ότι το iPhone δεν είναι τόσο προσαρμόσιμο όσο τα τηλέφωνα Android. Λοιπόν, ισχύει ως ένα βαθμό, αλλά το iPhone βελτιώνεται συνεχώς και δίνει καλό ανταγωνισμό στο λειτουργικό σύστημα του αντιπάλου.

Μπορείτε να παρατηρήσετε αυτή τη βελτίωση στα iPhone βλέποντας χιλιάδες εφαρμογές και γραφικά στοιχεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο που επιτρέπουν στους χρήστες να εξατομικεύουν τα τηλέφωνά τους. Σήμερα, το άρθρο μας είναι για εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να προσαρμόζουν τα τηλέφωνά τους.

Όταν μιλάμε για προσαρμογή, μπορεί να γίνει σε διάφορες πτυχές, όπως αυτοματοποίηση, προσθήκη συντομεύσεων, αλλαγές στις συναλλαγές οθόνης κ.λπ. Εδώ, θα μιλήσουμε για την προσαρμογή των δευτερευόντων σημείων που φέρνουν μεγάλη διαφορά στην οθόνη: τη γραμματοσειρά του τηλεφώνου σας. Οπότε, ας μην αφιερώσουμε πολύ χρόνο και ας τρέξουμε στις εφαρμογές!

Τι είναι οι εφαρμογές γραμματοσειρών;

Πριν επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος των κορυφαίων εφαρμογών γραμματοσειρών iOS, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ορίσουμε τις εφαρμογές γραμματοσειρών. Το κατάστημα εφαρμογών προσφέρει εκατομμύρια προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να εκπληρώνουν διάφορες λειτουργίες. Οι εφαρμογές γραμματοσειράς είναι επίσης μεταξύ αυτών.

Οι εφαρμογές γραμματοσειράς επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν το στυλ γραμματοσειράς στις φορητές συσκευές τους παρέχοντας μια ποικιλία από επιλογές γραμματοσειράς και εργαλεία προσαρμογής. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά μιας μεμονωμένης εφαρμογής ή ολόκληρου του συστήματος.

Αρκετές εφαρμογές γραμματοσειρών περιλαμβάνουν τόσο δωρεάν όσο και premium γραμματοσειρές, με τις ακριβές γραμματοσειρές να παρέχουν συχνά πιο διακριτικές και διαμορφώσιμες δυνατότητες. Εκτός από το να επιτρέπουν στους χρήστες να τροποποιούν το μέγεθος και το χρώμα του κειμένου, πολλές εφαρμογές γραμματοσειρών περιλαμβάνουν επίσης πρόσθετες δυνατότητες, όπως εφέ κειμένου και φόντο.

Αν και οι εφαρμογές γραμματοσειρών μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τροποποιήσετε την εμφάνιση της κινητής συσκευής σας, έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι όλες οι γραμματοσειρές συμβατές με όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές. Επιπλέον, συγκεκριμένες γραμματοσειρές ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένες για αναγνωσιμότητα ή προσβασιμότητα. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέγετε γραμματοσειρές που είναι απλές στην ανάγνωση και στη χρήση. Επίσης, είναι συνετό να είστε προσεκτικοί όταν λαμβάνετε γραμματοσειρές από ιστότοπους τρίτων, καθώς μπορεί να περιλαμβάνουν κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές ασφαλείας.

Γιατί πρέπει να αλλάξω την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο iPhone μου;

Όταν μιλάμε για εφαρμογές γραμματοσειρών, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ερώτηση: Είναι απαραίτητο να αλλάξω την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά μου; Λοιπόν, η ευθεία απάντηση είναι όχι.

Η αλλαγή του στυλ και του μεγέθους γραμματοσειράς είναι αποκλειστικά δική του επιλογή. Αλλά θα είχατε παρατηρήσει ότι το στυλ γραμματοσειράς κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση, είτε πρόκειται για έγγραφο, ιστορίες Instagram ή βιογραφικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς για να κάνουν το βιογραφικό ή την ιστορία τους ελκυστικό και να ξεχωρίζει.

Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι η αλλαγή γραμματοσειρών δεν είναι απαραίτητη. Αλλά μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε να τα χρησιμοποιήσετε για καλύτερη εμφάνιση και εμφάνιση. Η αλλαγή της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς στο iPhone σας μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω.

Βελτιωμένη αναγνωσιμότητα

Ορισμένες γραμματοσειρές είναι πιο ευανάγνωστες και πιο ευανάγνωστες από άλλες, ειδικά για άτομα με προβλήματα όρασης. Αλλάζοντας την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο iPhone σας, μπορείτε να επιλέξετε μια γραμματοσειρά που είναι πιο ευανάγνωστη και άνετη στη χρήση.

Εξατομίκευση

Η αλλαγή της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς στο iPhone σας μπορεί να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε τη συσκευή σας και να την κάνετε να νιώθει σαν τη δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια γραμματοσειρά που αντικατοπτρίζει το στυλ ή την προσωπικότητά σας ή να μεταβείτε σε διαφορετική γραμματοσειρά για αλλαγή.

  26 εκπληκτικά ανοιχτά σύνολα δεδομένων για τα έργα επιστήμης δεδομένων σας/ML

Προσιτότητα

Η αλλαγή της γραμματοσειράς στο iPhone σας μπορεί επίσης να την καταστήσει πιο προσιτή για άτομα με προβλήματα όρασης ή δυσλεξία. Ορισμένες γραμματοσειρές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι πιο προσιτές, με μεγαλύτερα, σαφέστερα γράμματα και βελτιωμένη απόσταση μεταξύ των γραμμάτων και των λέξεων.

Βελτιωμένη εστίαση

Ορισμένες γραμματοσειρές είναι πιο χαλαρωτικές ή πιο εύκολες στα μάτια από άλλες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών και στη βελτίωση της ικανότητάς σας να εστιάζετε. Για παράδειγμα, γραμματοσειρές όπως η Helvetica ή η Arial θεωρούνται συχνά πιο χαλαρωτικές και ευκολότερες για τα μάτια από τις περίτεχνες ή διακοσμητικές γραμματοσειρές.

Καλύτερη παραγωγικότητα

Η αλλαγή της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς στο iPhone σας μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Μια γραμματοσειρά που διαβάζεται πιο εύκολα και αποσπά λιγότερο την προσοχή μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να ολοκληρώσετε εργασίες πιο γρήγορα και με ακρίβεια.

Συνολικά, η αλλαγή της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς στο iPhone σας μπορεί να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε τη συσκευή σας, να βελτιώσετε την αναγνωσιμότητα και την προσβασιμότητα και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα και την εστίασή σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών για να διαλέξετε, μπορείτε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία σας στο iPhone.

Το App Store είναι ένα μεγάλο σύμπαν γεμάτο με εκατομμύρια εφαρμογές και η εύρεση της ακριβούς εφαρμογής που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας δεν είναι εύκολη. Λοιπόν, εδώ έχουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραμματοσειράς για iPhone για να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε.

Γραμματοσειρά & Πληκτρολόγιο

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας και σε ποιον δεν αρέσει να έχουμε καλή δέσμευση και προσοχή εκεί; Όλοι δοκιμάζουν διάφορα κόλπα για να τραβήξουν την προσοχή των followers. Το Font & Keyboard μπορεί να θεωρηθεί ένα από αυτά τα μαγικά κόλπα.

Το Font & Keyboard είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός από διαφορετικές γραμματοσειρές. Αν είστε εθισμένος στα social media ή θέλετε να αποκτήσετε πολλούς οπαδούς, το Font & Keyboard μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας εκτός από άλλες εφαρμογές επεξεργασίας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα hashtags και οι λεζάντες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει και με τα δύο. Το Font & Keyboard προσφέρει καλά κατηγοριοποιημένα trending hashtags, περισσότερες από 2000 ιδέες υπότιτλων και πολλά άλλα.

Το Font & Keyboard είναι μια εύχρηστη εφαρμογή. μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε λέξεις σε διαφορετικές γραμματοσειρές, να χρησιμοποιήσετε το IG post composer για να δημοσιεύσετε απευθείας το Instagram και να χρησιμοποιήσετε διάφορες μοναδικές γραμματοσειρές, emoticons, σύμβολα κ.λπ. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη για όλους, από επαγγελματίες του μάρκετινγκ έως σχεδιαστές έως φοιτητές.

Adobe Creative Cloud

Όποτε μιλάμε για δημιουργικότητα και μοντάζ, δεν θα δείτε ποτέ το όνομα της Adobe να λείπει εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των εφαρμογών Fonts. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Adobe παρέχει πάντα τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας και είναι πάντα η πρώτη εφαρμογή που κατεβάζουν οι αρχάριοι για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Αλλά έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι η Adobe προσφέρει επίσης ελκυστικές γραμματοσειρές;

Λοιπόν, η πρόσφατη ενημέρωση του Adobe Creative Cloud προσφέρει περισσότερα από 1.300 στυλ γραμματοσειράς. Ναι καλά διαβάσατε. Νομίζω ότι αυτοί οι αριθμοί είναι υπεραρκετοί για να αναδείξουν τη δημιουργικότητά μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γραμματοσειρές στη συσκευή σας εγκαθιστώντας την εφαρμογή στο κινητό σας.

Θα είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα εργαλεία επεξεργασίας στην κορυφή της Adobe. Ωστόσο, το Adobe Creative Cloud προσφέρει πολλά περισσότερα, όπως αποθηκευτικό χώρο 2 GB, εκπαιδευτικά προγράμματα, ζωντανές ροές, εικόνες που έχουν μετατραπεί κ.λπ. Ωστόσο, επιστρέφοντας στις γραμματοσειρές, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε 17.000 γραμματοσειρές μέσω αυτής της εφαρμογής με μηνιαία συνδρομή που ξεκινά από 14,99 $.

AnyFont

Αρκετά με τη δημιουργία παρουσιάσεων με βαρετές γραμματοσειρές στο iPad ή το iPhone σας. Με τη βοήθεια του AnyFont, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές παρουσιάσεις για εμφάνιση στο Mac ή τον υπολογιστή σας χωρίς καμία ανησυχία. Τις περισσότερες φορές, τα iPhone ή τα iPad αντικαθιστούν τις γραμματοσειρές στις παρουσιάσεις επειδή δεν τις γνωρίζουν.

  Πώς να αναγνωρίσετε συνδέσμους κακόβουλου λογισμικού και τι να κάνετε εάν κάνετε κλικ κατά λάθος

Με τη βοήθεια του AnyFont, οι χρήστες iOS μπορούν να εγκαταστήσουν πρόσθετες γραμματοσειρές σε διάφορες μορφές όπως TrueTypeFont, OpenTypeFont κ.λπ. Επιπλέον, αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες απαραίτητες εφαρμογές όπως Word, PowerPoint, Pages, Keynote κ.λπ. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα του AnyFont είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά στη συσκευή σας με αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο γραμματοσειρών από εδώ για χρήση σε άλλες εφαρμογές.

Καλύτερη γραμματοσειρά Cool πληκτρολόγιο

Το να γράφεις λεζάντες και βιογραφικά με κομψές γραμματοσειρές είναι διασκεδαστικό, αλλά έχεις σκεφτεί να γράψεις κείμενα με μοντέρνες γραμματοσειρές; Τα Better Font-s Cool Keyboard-s μπορούν να κάνουν την επιθυμία σας πραγματικότητα με τις πολυάριθμες κομψές γραμματοσειρές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Το Better Font-s Cool Keyboard-s είναι μια πολύ γνωστή εφαρμογή γραμματοσειρών με πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες. Η εφαρμογή μπορεί να παρέχει λίγες επιλογές γραμματοσειράς όπως άλλες εφαρμογές, αλλά παρέχει τις πιο κομψές γραμματοσειρές για εσάς. Η εφαρμογή έχει 118 γραμματοσειρές, εκ των οποίων οι 42 είναι δωρεάν για χρήση, ενώ πρέπει να κάνετε συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπόλοιπες.

Αυτό που κάνει το Better Font-s Cool Keyboard στη λίστα μας είναι η εκπληκτική του δυνατότητα να γράφει κείμενο με κομψές γραμματοσειρές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εκπληκτικές γραμματοσειρές αυτής της εφαρμογής παντού, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, iMessage και πολλά άλλα.

Δροσερές γραμματοσειρές

Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να χρησιμοποιούν εφαρμογές πληκτρολογίου τρίτων λόγω λιγότερων επιλογών προσαρμογής πληκτρολογίου και φωτεινών οθονών, αλλά το Cool Fonts παραβιάζει όλους αυτούς τους κανόνες. Το Cool Fonts είναι μια φανταστική δωρεάν εφαρμογή γραμματοσειρών με δεκάδες επιλογές προσαρμογής.

Φανταστείτε μια εφαρμογή γραμματοσειράς με κομψό πληκτρολόγιο, πολλές επιλογές γραμματοσειράς και υποστηρίζει τις περισσότερες άλλες απαραίτητες εφαρμογές. Ναι, αυτή η εφαρμογή έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Το Cool Fonts συνοδεύεται από τις καλύτερες γραμματοσειρές και θέματα πληκτρολογίου για εσάς.

Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ γραμματοσειράς απευθείας στο πληκτρολόγιό σας, ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Cool Fonts σε όλες τις εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα διαδικτυακά προφίλ. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για πρόσθετες γραμματοσειρές και λειτουργίες.

Πληκτρολόγιο Facemoji

Το πληκτρολόγιο Facemoji είναι μια από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές εφαρμογές αυτής της λίστας. Είναι ένας φανταστικός συνδυασμός λειτουργιών του Πληκτρολογίου Google με πρόσθετες δημιουργικές λειτουργίες.

Το πληκτρολόγιο Facemoji είναι μια δωρεάν και προσαρμόσιμη εφαρμογή. Όσον αφορά τις δυνατότητες, αυτή η εφαρμογή έχει πολλά να προσφέρει. Το Facemoji είναι δημοφιλές μεταξύ των χρηστών επειδή προσφέρει περισσότερα από 3000 emoji, κρυφά emoji Tik Tok, γραφικά σχολίων, εντυπωσιακές γραμματοσειρές, GIF κ.λπ.

Η επιλογή θεμάτων DIY της εφαρμογής στο πληκτρολόγιο είναι πρόσθετο μπόνους. Η εφαρμογή προσφέρει πολλά χαριτωμένα θέματα πληκτρολογίου όπως γατάκια, πάπιες κ.λπ. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη συλλογή για φόντο πληκτρολογίου. Η εφαρμογή υποστηρίζει τους περισσότερους ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαθέτει επιλογή αυτόματης επικόλλησης για εξοικονόμηση χρόνου.

Γραμματοσειρές

Δεν αρέσει σε όλους να είναι δυνατοί. έχοντας αυτό υπόψη, η επόμενη εφαρμογή μας είναι απλή. Το Fonts είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που συνδυάζει τέλεια την αισθητική και την κομψή γραμματοσειρά. Αρκετά μπερδεμένο σωστά; Λοιπόν, δώσε του ένα λεπτό.

Όπως οι περισσότερες παρόμοιες εφαρμογές, ακόμα και το Fonts προσφέρει 100 κομψές γραμματοσειρές με 50+ θέματα πληκτρολογίου. Αλλά αυτό που το κάνει αισθητικό είναι η απλότητα και η απλή διεπαφή του. Οι γραμματοσειρές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έχουν πολλές πρόσθετες δυνατότητες, όπως γραμματοσειρές αυτοκόλλητων, σύμβολα, kaomoji και άλλα.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιο και αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αν θέλετε να παίζετε με γραμματοσειρές σε ιστορίες, bios, μηνύματα κειμένου κ.λπ. Παρόλο που η εφαρμογή είναι δωρεάν, μπορείτε ακόμα να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι γραμματοσειράς σας.

  Hemingway Editor: A Viable Grammarly Alternative;

Font Changer: Προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο

Όταν έχουμε τη δύναμη της προσαρμογής, όλοι προσπαθούμε να τη χρησιμοποιήσουμε πλήρως. Font Changer: Το προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο μπορεί να μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε την επιθυμία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Font Changer είναι μια εφαρμογή power pack με δεκάδες συλλογές όλων των απαραίτητων λειτουργιών. Όπως η διάθεσή σας αλλάζει συνεχώς ενώ συνομιλείτε, δεν πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξετε και τις γραμματοσειρές σας ανάλογα με τη διάθεσή σας; Το Font Changer μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό ακριβώς.

Η εφαρμογή Font Changer συνοδεύεται από εκατοντάδες όμορφα θέματα πληκτρολογίου και περισσότερες από 150 γραμματοσειρές. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να στέλνουν GIF απευθείας από το πληκτρολόγιο του iPhone. Εκτός από τα προκατασκευασμένα θέματα πληκτρολογίου, μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το Font Changer είναι μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά μπορεί να έχετε πρόσβαση μόνο σε ορισμένες λειτουργίες. Επομένως, μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για να απολαύσετε την πλήρη έκδοση.

Πληκτρολόγιο γραμματοσειράς – Γραμματοσειρές πληκτρολογίου

Η χρήση μοναδικών γραμματοσειρών είναι διασκεδαστική, αλλά φανταστείτε να έχετε ένα ειδικό πληκτρολόγιο! Font Keyboard – Keyboard Fonts είναι μια δωρεάν εφαρμογή γραμματοσειρών που παρέχει όχι μόνο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά γραμματοσειρών αλλά και μοναδικά χαρακτηριστικά στην προσαρμογή του πληκτρολογίου.

Θα είχατε δει πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου που σας επιτρέπουν να αλλάζετε τα χρώματα του πληκτρολογίου, αλλά τι γίνεται αν πω ότι μπορείτε τώρα να προσθέσετε ένα εφέ φωτός νέον στο πληκτρολόγιό σας; Ναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό με την εφαρμογή Font Keyboard – Keyboard Fonts. Αυτή η εφαρμογή έχει πολλά θέματα και εφέ πληκτρολογίου.

Αν μιλάμε για γραμματοσειρές, η εφαρμογή προσφέρει δεκάδες ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές, όπως Facebook, WhatsApp, Twitter, Snapchat κ.λπ. Η εφαρμογή έχει αγορές εντός εφαρμογής για να απολαύσετε όλα τα θέματα και τις γραμματοσειρές του πληκτρολογίου και όλα τα αυτό είναι χωρίς διαφημίσεις.

Γραμματοσειρές πληκτρολογίου ++ Φανταστικό κείμενο

Το Keyboard Fonts ++ Fancy Text είναι μια απλή και νηφάλια εφαρμογή για εσάς. Παρουσίασα αυτήν την εφαρμογή ως απλή και απλή, επειδή αυτή η εφαρμογή δεν διαθέτει προηγμένες λειτουργίες όπως άλλες παρόμοιες εφαρμογές στη λίστα μας. Ωστόσο, προτιμάται πολύ λόγω της ευελιξίας του.

Το Keyboard Fonts ++ Fancy Text παρέχει στους χρήστες περισσότερες από 40 φανταστικές επιλογές γραμματοσειράς. Παρόλο που ο αριθμός είναι λιγότερο συγκριτικά, οι περισσότερες γραμματοσειρές είναι ελκυστικές και μοναδικές στη χρήση. Το Font Keyboard ++ Fancy Text είναι ευέλικτο με όλες τις εφαρμογές συνομιλίας και τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Επιπλέον, τα Kaomoji στην εφαρμογή λειτουργούν σαν κεράσι στην τούρτα λόγω της αισθητικής τους πινελιάς. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα του πληκτρολογίου, να πληκτρολογήσετε κείμενα σύμφωνα με την έμφαση πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο και πολλά άλλα.

iFont

Το iFont είναι μια δωρεάν εφαρμογή γραμματοσειράς iOS παρόμοια με το AnyFont. Το iFont είναι αρκετά διαφορετικό από τις περισσότερες εφαρμογές της λίστας, επειδή δεν σας παρέχει πληκτρολόγιο ή αλλάζει τις γραμματοσειρές του συστήματός σας. Αντίθετα, σας επιτρέπει να κάνετε λήψη πρόσθετων γραμματοσειρών στη συσκευή σας για να τις χρησιμοποιήσετε σε απαραίτητες εφαρμογές.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει δεκάδες γραμματοσειρές για λήψη σε διάφορες μορφές, όπως .ttf, .ttc, .otf κ.λπ. Η εφαρμογή μπορεί να μην υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές, αλλά το iFont είναι μια από τις πιο προτεινόμενες εφαρμογές για επαγγελματίες χρήστες.

συμπέρασμα

Το iOS πάντα έλεγχε την προσαρμογή της συσκευής από τις πρώτες μέρες. Η απόκτηση της ελευθερίας προσαρμογής γραμματοσειρών στο iPhone είναι σαν μια φαντασίωση που εκπληρώνεται για τους χρήστες τους. Όσον αφορά τις εφαρμογές γραμματοσειράς, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εφαρμογές στο διαδίκτυο. Επομένως, για να κάνουμε αυτή τη δύσκολη εργασία εύκολη, έχουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραμματοσειράς μπροστά σας, οι οποίες όχι μόνο θα βελτιώσουν την οθόνη του τηλεφώνου σας αλλά θα σας βοηθήσουν και σε άλλες εργασίες.

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android, μπορείτε να δείτε αυτές τις εφαρμογές πληκτρολογίου Android.