11 καλύτερες εφαρμογές γιόγκα (Android+iOS) για όλα τα επίπεδα πρακτικής

«Η γιόγκα είναι ένας καθρέφτης για να κοιτάμε τον εαυτό μας από μέσα». Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε στη φασαρία της ζωής. Το τακτικό στρες και τα άγχη έχουν μειώσει την ποιότητα του τρόπου ζωής μας.

Εκεί μπαίνει σε δράση η Γιόγκα. Η γιόγκα είναι ένα ταξίδι που δίνει έμφαση στην ισορροπία του σώματος και του νου. Εκτός από τα φυσικά πλεονεκτήματα της, η γιόγκα έχει καθιερωθεί για να μειώσει το άγχος και να ενισχύσει την ψυχική ευεξία.

Διαφορετικές εφαρμογές έχουν εμφανιστεί στην αγορά για να ενισχύσουν την πρακτική της γιόγκα μεταξύ των ανθρώπων. Αυτές οι εφαρμογές όχι μόνο καλλιεργούν μια κουλτούρα άσκησης της Γιόγκα αλλά σχηματίζουν επίσης μια κοινότητα υγιών ανθρώπων.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εφαρμογές γιόγκα;

Με την πρόοδο της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, οι Εφαρμογές Γιόγκα έχουν κάνει την πρακτική της Γιόγκα περισσότερο από το να κάθεσαι σε ένα χαλάκι. Περιλαμβάνει προσχεδιασμένες ρουτίνες αποκλειστικά προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις υγείας σας. Αυτό δημιουργεί μια κοινότητα ομοϊδεατών ανθρώπων που δίνουν προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική τους υγεία.

Λαμβάνετε κορυφαίους εκπαιδευτές, προγράμματα ρουτίνας διατροφής, προσαρμοσμένα βίντεο και πολλά άλλα σε αυτές τις εφαρμογές. Ακόμα και τεμπέληδες παίρνουν ενθουσιασμό για να προσθέσουν τη φυσική τους κατάσταση στη ζωή τους μέσω αυτών των εφαρμογών.

Λειτουργίες που πρέπει να ελέγξετε πριν επιλέξετε την εφαρμογή Yoga

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές γιόγκα στην αγορά. Η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγξετε πριν επιλέξετε την εφαρμογή Yoga:

  • Καλή βαθμολογία από πελάτες
  • Μια εξαιρετική εμπειρία καταναλωτή και διεπαφή χρήστη
  • Ενσωματωμένο με προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά
  • Αποτελείται από διαφορετικές μορφές γιόγκα μαζί με επιπλέον μαθήματα
  • Διαθέτει 24ωρη υποστήριξη πελατών
  • Έλαβα καλές κριτικές πελατών
  • Έχει ασφαλείς πολιτικές απορρήτου

Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γιόγκα για όλα τα επίπεδα εξάσκησης.

Καθημερινή Γιόγκα

Η Daily Yoga παρέχει 100 μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού για αρχάριους έως ειδικούς. Λαμβάνετε μια εκτενή συλλογή από μαθήματα φιλικά για αρχάριους για να ενισχύσετε τον εαυτό σας σε μόλις δύο εβδομάδες. Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις στα μαθήματα δεν θα σας κάνουν να επαναλαμβάνετε την ίδια ρουτίνα γιόγκα ξανά και ξανά. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξατομικευμένη ανάπτυξή σας από την Day-1 μέχρι σήμερα.

  Το YoCam προσθέτει έναν αριθμό φίλτρων και φακών στις φωτογραφίες του iPhone σας [iOS]

Αυτή η εφαρμογή παρέχει οφέλη για την υγεία για το μυαλό και το σώμα σας με πολλούς γιόγκι σε όλο τον κόσμο. Κάντε ερωτήσεις, γνωρίστε νέους ανθρώπους, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στη γιόγκα και αγκαλιάστε το ταξίδι της γιόγκα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Glo

Το Glo είναι μια εφαρμογή γυμναστικής, πιλάτες, γιόγκα και διαλογισμού όλα σε ένα που στοχεύει να σας προσφέρει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος εκτελεστής της γιόγκα, αυτή η εφαρμογή διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για όλους.

Η εφαρμογή είναι καλά σχεδιασμένη και μπορείτε να βρείτε γρήγορα τις σωστές κατηγορίες με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά. Επίσης, αποκτάτε μια εξατομικευμένη εμπειρία με βάση την πρακτική σας. Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε και να κατεβάσετε τις τάξεις για μελλοντική χρήση. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την εφαρμογή τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Απλά Γιόγκα

Το Simply Yoga περιλαμβάνει διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα και έξι προγράμματα γιόγκα επιπέδου 1 που σας καθοδηγούν στη διαδικασία. Το βίντεο δείχνει σχολαστικά κάθε στάση για να μάθετε εύκολα. Ένας εκπαιδευμένος εκπαιδευτής σας καθοδηγεί σε κάθε στάση.

Αυτή η εφαρμογή είναι προσαρμόσιμη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Λάβετε όμορφα βίντεο ποιότητας HD για να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Επιπλέον, ηχητικές οδηγίες είναι διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Γιόγκα τσέπης

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Pocket Yoga φέρνει το Yoga Studio στην τσέπη σας. Αυτή η ευέλικτη εφαρμογή Yoga σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες πρακτικές με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Μπορείτε να εξασκηθείτε στην άνεση του σπιτιού σας επιλέγοντας από 27 διαφορετικές συνεδρίες.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εξασκηθείτε χωρίς να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει μια εκτενή, κατηγοριοποιημένη και αναζητήσιμη βιβλιοθήκη στάσεων. Χρησιμοποιήστε το AirPlay για να μεταδώσετε την πρακτική σας στην τηλεόρασή σας. Επίσης, ξεκλειδώστε διαφορετικά χαλαρωτικά περιβάλλοντα στο ταξίδι. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής από Android και iOS.

  Λάβετε μια ειδοποίηση όταν η κάμερα ή το μικρόφωνό σας είναι σε χρήση [Android]

FITNESS22

Η εφαρμογή Yoga της FITNESS22 LTD σας βοηθά να διευκολύνετε το ταξίδι σας στη Γιόγκα και στα πιο προηγμένα προγράμματά της. Αυτή η ρουτίνα βελτιώνει την ισορροπία, την ευκινησία και την αντοχή σας. Λάβετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική για να δημιουργήσετε το ιδανικό σχήμα γιόγκα και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Αυτή η εφαρμογή αναπτύσσει μια μακροχρόνια συνήθεια που αποκαθιστά την ενέργειά σας και σας κρατά συγκεντρωμένους. Περιλαμβάνει καθοδηγούμενες συνεδρίες γιόγκα με περισσότερες από 500 θέσεις γιόγκα, βίντεο HD και έμπειρους εκπαιδευτές για να σας καθοδηγήσουν. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε συσκευές iOS και Android.

Yoga Collective

Το Yoga Collective συνοδεύεται από 1.000+ μοναδικά, εξατομικευμένα μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού και φυσικής κατάστασης που διεξάγονται από τους καλύτερους εκπαιδευτές γιόγκα σε όλο τον κόσμο. Από το τηλέφωνο στην τηλεόραση, μπορείτε να απολαύσετε αυτήν τη συνεδρία σε κάθε συσκευή.

Νέα μαθήματα κάθε εβδομάδα σπάνε τη μονότονη ρουτίνα σας. Αυτές οι αυστηρές συνεδρίες βοηθούν στην ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής σας ευεξίας. Έρχεται επίσης με πρόσθετες λειτουργίες όπως ανοιχτές προκλήσεις και υπενθυμίσεις ημερολογίου. Μπορείτε να το αποκτήσετε τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Yoga International

Η Yoga International προσφέρει πολυάριθμα μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού, διαγωνισμούς και προγράμματα, με νέα μαθήματα να προστίθενται κάθε μέρα. Διατηρώντας για περισσότερα από 30 χρόνια, έχουν εξειδίκευση στα μετασχηματιστικά οφέλη της γιόγκα στην υγεία.

Υπάρχουν τμήματα διαθέσιμα για όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου δεξιοτήτων. Το καλύτερο μέρος είναι ότι έχετε δωρεάν πρόσβαση για τις πρώτες 30 ημέρες. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα αγαπημένα σας για αργότερα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Γιόγκα Οποτεδήποτε

Το Yoga Anytime έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει την έντονη πρακτική σας γιόγκα. Μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε χιλιάδες βίντεο γιόγκα και διαλογισμού υψηλής ποιότητας. Η συνδρομή τους προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε άλλες ιδέες εκτός από τις καθοδηγούμενες ρουτίνες γιόγκα.

  Το SmartClose παγώνει τις εφαρμογές παρασκηνίου στο iOS για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Με αρκετούς έμπειρους εκπαιδευτές που τηρούν ειλικρινά τις διδασκαλίες της Γιόγκα, θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να το κατεβάσετε τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Εσυ

Το DoYou σάς βοηθά να πετύχετε τους ατομικούς σας στόχους μέσα από διάφορα προσαρμοσμένα προγράμματα και θεαματικά μαθήματα. Μπορείτε να εξασκηθείτε με το τηλέφωνο, το tablet, τον φορητό υπολογιστή σας ή ακόμα και στην τηλεόρασή σας. Επιλέξτε την ιδανική τάξη σας γρήγορα και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα προγράμματος, από αρχικό έως προχωρημένο.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρακτική σας και να παραμένετε παρακινημένοι. Οι παγκοσμίου φήμης δάσκαλοι σας βοηθούν να ανεβάσετε την εμπειρία του Γιόγκι στο επόμενο επίπεδο. Η εφαρμογή περιέχει μοντέλα δωρεάν και premium συνδρομής. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε Android και iOS.

CorePower

Το CorePower περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών μαθημάτων γιόγκα, γλυπτικής και διαλογισμού. Με τη συνδρομή CorePower Yoga On Demand, λαμβάνετε διαφορετικούς τύπους μαθημάτων σε διάφορα μήκη και μορφές.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 300+ μαθήματα στο πρόγραμμά σας. Τα νέα μαθήματα δεν σας κάνουν να βαριέστε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η πρώτη εβδομάδα CorePower Yoga On Demand είναι δωρεάν.

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Yoga Studio

Το Yoga Studio από την Fit For Life LLC σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε και να εξατομικεύετε μαθήματα γιόγκα HD VIDEO που είναι απλά για να παρακολουθείτε. Μπορείτε να δείτε τα μαθήματα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών ατμοσφαιρικής μουσικής και ήχου και απογειώστε την εμπειρία σας. Επιλέξτε το επίπεδο και την περιοχή ενδιαφέροντός σας για να βρείτε την ιδανική τάξη. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Τελικές Λέξεις

Η γιόγκα είναι μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης που μπορεί να βελτιώσει τη σωματική και πνευματική ευεξία. Είναι κατάλληλο για νέους και ηλικιωμένους. Αν θέλετε ένα διαδικτυακό Yoga Studio στην άκρη των δακτύλων σας και να βελτιώσετε την εμπειρία Yogic σας, εξερευνήστε την παραπάνω λίστα. Ωστόσο, θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη μορφή άσκησης, εδώ είναι μερικές ακόμη εφαρμογές φυσικής κατάστασης.