11 καλύτερες εταιρείες εκτύπωσης κατ’ απαίτηση για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου είτε να πουλήσετε εξατομικευμένο mensch στους οπαδούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εταιρείες εκτύπωσης κατά παραγγελία το πραγματοποιούν.

Αυτές οι εταιρείες φροντίζουν για την εκτύπωση και την αποστολή των προϊόντων που παραγγέλνουν οι πελάτες από το κατάστημά σας. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει σπατάλη παραγωγής και υπεραποθεματοποίηση.

Η λήψη βοήθειας από λύσεις εκτύπωσης κατά παραγγελία θα είναι χρήσιμη εάν ξεκινήσατε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εμπορευμάτων. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτήν την υπηρεσία και μερικές καλύτερες εταιρείες που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία.

Τι είναι το Print-on-Demand;

Το Print-on-demand (POD) είναι μια τεχνολογία που σημαίνει την κατασκευή κατά παραγγελία προϊόντων λευκής ετικέτας για το κατάστημά σας. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν το σχέδιό σας και πωλούνται με βάση την παραγγελία. Με αυτό, μπορείτε να παρακάμψετε την ταλαιπωρία και το κόστος της διαχείρισης αποθεμάτων και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Επίσης, κάθε προϊόν παράγεται μόνο όταν το παραγγείλει κάποιος. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει σπατάλη και άσκοπη αποθήκευση των προϊόντων. Δεδομένου ότι πρόκειται για την πώληση των σχεδίων σας, αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι ιδανικό για τους καλλιτέχνες να πωλούν τα έργα τέχνης τους σε διάφορα προϊόντα, όπως μαγνήτες για αφίσες, μπλουζάκια, κούπες και μάσκες προσώπου.

Πλεονεκτήματα του Print-on-Demand

  • Δεν χρειάζεται να επενδύσετε στην εκτύπωση προϊόντων χύμα, καθώς αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο σημαίνει εκτύπωση όταν υπάρχει ζήτηση για το προϊόν. Έτσι, εξοικονομείτε χρήματα, χρόνο και προσπάθεια.
  • Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβές εκτυπωτικές μηχανές ή να μάθετε πώς να τις χρησιμοποιείτε. Οι εταιρείες εκτύπωσης κατά παραγγελία κάνουν αυτήν την εργασία για εσάς.
  • Λόγω της εύκολης εγκατάστασης και του μάρκετινγκ λευκής ετικέτας, μπορείτε να δημιουργήσετε αβίαστα το κατάστημά σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας στο κοινό σας.
  • Ο πάροχος υπηρεσιών φροντίζει για τα περισσότερα τεχνικά τμήματα, την παραγωγή και τα logistics. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε πιο εντυπωσιακά σχέδια για τα προϊόντα σας.

Μειονεκτήματα του Print-on-Demand

  • Πρέπει να βασίζεστε σε τρίτες εταιρείες για τη διαθεσιμότητα και την παράδοση των προϊόντων. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτά.
  • Δεδομένου ότι μια εταιρεία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση χειρίζεται αιτήματα προϊόντων από διάφορους προμηθευτές, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην εκπλήρωση της παραγγελίας.
  • Η ποιότητα των προϊόντων σας εξαρτάται επίσης από τον πάροχο υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, πρέπει να πάτε για μια αξιόπιστη εταιρεία.
  • Στις περισσότερες περιπτώσεις, το περιθώριο κέρδους σας θα είναι χαμηλότερο καθώς πρέπει να δώσετε στην εταιρεία POD ένα μεγάλο μερίδιο για την κατασκευή και τη ναυτιλία.

Παράγοντες που πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή τοποθεσιών εκτύπωσης κατά παραγγελία

Με τόσες πολλές εταιρείες εκτύπωσης κατά παραγγελία, ίσως αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε τη σωστή. Πριν επιλέξετε μια υπηρεσία εκτύπωσης κατά παραγγελία, ας διερευνήσουμε τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Προϊόντα καλής ποιότητας

Ακόμα κι αν θέλετε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας μόνο με κούπες, είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία που προσφέρει μια εκτενή συλλογή προϊόντων. Στη συνέχεια, έχετε το περιθώριο να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας στο μέλλον.

Κερδοφορία

Μάθετε ποια εταιρεία θα σας προσφέρει το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους μετά τα έξοδα προϊόντος και αποστολής. Εκτός εάν διευθύνετε μια φιλανθρωπική οργάνωση, πρέπει να το επιβεβαιώσετε πριν επιλέξετε οποιονδήποτε πάροχο.

  Πώς να φορτώσετε τον ιστότοπο Balance μεταξύ GCP και AWS χρησιμοποιώντας το Cloudflare;

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο χρόνος αποστολής είναι ένα ζωτικό κριτήριο όταν οι πελάτες το παρατηρούν κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας. Οι εταιρείες με παγκόσμιες ναυτιλιακές εγκαταστάσεις και πολλαπλές μονάδες παραγωγής σε όλο τον κόσμο είναι σε θέση να παραδίδουν έγκαιρα σε οποιαδήποτε διεύθυνση.

Υποστήριξη ολοκλήρωσης

Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία εκτύπωσης κατά παραγγελία υποστηρίζει την ενοποίηση με μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι υπηρεσίες με την επιλογή διαχείρισης πολλών καταστημάτων από μία πλατφόρμα θα προσφέρουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας.

Διαφανής Επικοινωνία

Αυτή η εταιρεία θα είναι υπεύθυνη για την επωνυμία και τη φήμη σας, καθώς είναι αυτή που θα παράγει τα προϊόντα και θα τα αποστέλλει. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους όποτε είναι απαραίτητο.

Τώρα, ρίξτε μια ματιά σε μερικές δημοφιλείς και διάσημες εταιρείες εκτύπωσης κατά παραγγελία που μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας.

Εκτυπωτικό

Θέλετε να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση στο μυαλό των πελατών σας με εξατομικευμένα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας;

Το Printful σάς βοηθά να δημιουργείτε και να πουλάτε προϊόντα online σε όλο τον κόσμο. Καθώς η εταιρεία εκτυπώνει και αποστέλλει παραγγελίες για λογαριασμό σας, εξοικονομείτε χρόνο και μπορείτε να το επενδύσετε σε κάτι άλλο.

Το ενσωματωμένο Design Maker σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ευέλικτα σχέδια όπως περίπλοκα, με σχέδια, απλά ή μινιμαλιστικά — ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία σχεδιασμού. Η πλατφόρμα δεν διαθέτει ελάχιστη παροχή παραγγελιών και παρέχει σταθερά ποιοτικά προϊόντα.

Επιπλέον, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές αποστολής χάρη στις εσωτερικές και συνεργαζόμενες εγκαταστάσεις της σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να συνδέσετε το Printful στην αγαπημένη σας αγορά ή πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Shopify, Etsy, Wix, WooCommerce, Amazon, eBay, Magento, Webflow, PrestaShop και TikTok.

ΑΝΟΙΞΗ

Αναζητάτε μια αξιόπιστη εταιρεία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση που θα σας επιτρέψει να δημιουργείτε έσοδα από το περιεχόμενό σας χωρίς κόπο και να έχετε καλύτερη αφοσίωση με τους θαυμαστές σας; Σε αυτήν την περίπτωση, το SPRING, παλαιότερα γνωστό ως Teespring, μπορεί να είναι η επιλογή σας. Σας προσφέρει μια λύση χωρίς προβλήματα που δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο.

Χρησιμοποιώντας το Teespring Launcher, μπορείτε να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε μια σειρά προϊόντων, όπως ρούχα, θήκες τηλεφώνου, κούπες, αξεσουάρ, διακόσμηση σπιτιού και πολλά άλλα. Επιπλέον, μετά τη δημιουργία του σχεδίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα άλλα χαρακτηριστικά του, όπως εργαλεία μάρκετινγκ, ενσωματώσεις συνεργασιών και εκτεταμένο δίκτυο για να ολοκληρώσετε την πώληση των προϊόντων σας.

Με αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το κατάστημα εμπορευμάτων του Twitch, το Instagram Checkout και το ράφι εμπορικών του YouTube. Για μαζικές παραγγελίες, προσφέρει υποστήριξη σχεδιασμού και ανταγωνιστικές τιμές.

Teemill

Μπορεί να βρείτε πολλές εταιρείες εκτύπωσης κατά παραγγελία, αλλά λίγες προσφέρουν να το κάνουν με βιώσιμο τρόπο. Η Teemill είναι μια δημοφιλής εταιρεία που διευκολύνει τις διαδικτυακές πωλήσεις εμπορευμάτων για εσάς και αυτό με βιώσιμο τρόπο. Όλα τα εργοστάσια της Teemill λαμβάνουν ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές.

Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε προϊόντα για το δωρεάν ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Όταν κάποιος παραγγέλνει από το κατάστημά σας, η Teemill στέλνει το σχέδιο στο εργοστάσιό της και το εκτυπώνει στο προϊόν πριν το στείλει απευθείας στον πελάτη. Η εταιρεία ασχολείται και με τις επιστροφές χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους.

Οποιοσδήποτε μπορεί να αναπτύξει γρήγορα μια επαγγελματική επωνυμία χρησιμοποιώντας εκατοντάδες έτοιμα προς χρήση σχέδια, μοναδικά γραφικά, στοιχεία μάρκετινγκ και μοντέλα μακέτα. Επιπλέον, κάθε ένδυμα μπορεί να επιστραφεί στην εταιρεία για ανακύκλωση μόλις φθαρεί και οι επιστροφές λαμβάνουν πίστωση στο κατάστημα ως ανταμοιβή.

Zazzle

Οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί που αναζητούν ευκαιρίες παθητικού εισοδήματος θα πρέπει να πάνε στο Zazzle. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα από το περιεχόμενο ή τις δημιουργικές υπηρεσίες σας. Εδώ, έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε χιλιάδες ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια ανάμνηση μεγάλων γεγονότων στη ζωή τους.

  Πώς να επαναφέρετε το App Store στο iTunes

Η δημιουργία εσόδων από τα σχέδιά σας είναι εύκολη με αυτήν την πλατφόρμα, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν κατάστημα στο Zazzle και να ξεκινήσετε να πουλάτε. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με άλλους δημιουργούς για να αντλήσετε έμπνευση από αυτούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Adobe Photoshop Design to Print για βελτιστοποίηση της ροής εργασιών.

Gelato

Το Gelato είναι μια πλατφόρμα για ηλεκτρονικά καταστήματα που θέλουν να κατασκευάζουν προσαρμοσμένα είδη τοπικά και να τα παραδίδουν γρήγορα. Είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση για προϊόντα εκτύπωσης καθώς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να πουλήσετε, να παράγετε και να παρέχετε εξατομικευμένα προϊόντα σε παγκόσμιους πελάτες.

Εκτός από την ενδυνάμωση των δημιουργών και των επιχειρηματιών με έντυπα προϊόντα, τους βοηθά επίσης σε θέματα τιμολόγησης, φορολογίας και ΦΠΑ. Η Gelato παράγει προϊόντα σε 33 χώρες, με αποτέλεσμα την ταχύτερη παράδοση στους πελάτες. Επίσης, υπάρχει λιγότερη εκπομπή άνθρακα καθώς μειώνονται οι αποστάσεις αποστολής.

Επιπλέον, παραδίδει τα περισσότερα προϊόντα της εντός 72 ωρών από την παραγγελία. Η δυνατότητα εκπλήρωσης από άκρο σε άκρο διασφαλίζει τη διαχείριση κάθε σταδίου της επιχείρησής σας, από την παραγωγή έως την αποστολή και τη φορολόγηση. Δεν υπάρχει ελάχιστη αγορά, επομένως πληρώνετε για αυτό που κατασκευάζετε.

Εκτύπωση

Με το Printify, η δημιουργία και η πώληση προσαρμοσμένων προϊόντων σε πελάτες έχει γίνει εύκολη. Τα δωρεάν εργαλεία σχεδίασής του σάς επιτρέπουν να προσθέτετε τα προσαρμοσμένα σχέδιά σας σε εκατοντάδες προϊόντα, όπως μπλουζάκια, κούπες, θήκες τηλεφώνων, σημειωματάρια, πετσέτες, στολίδια, διακόσμηση σπιτιού, μάσκες, τσάντες, φανελάκια, κουκούλες και αθλητικά ρούχα.

Το Printify διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών για λειτουργία αυτόματης δρομολόγησης. Ως εκ τούτου, είναι δυνατή η διαχείριση των περιόδων αιχμής των διακοπών χωρίς πονοκεφάλους. Σας επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα με τους όρους σας, ενώ η εταιρεία χειρίζεται όλα τα logistics εκτύπωσης και παράδοσης.

Μπορείτε να το ενσωματώσετε με μεγάλες πλατφόρμες και αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των eBay, Presta Shop, Shopify, Etsy, Wix, BigCommerce και Squarespace. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό να κερδίσετε χρήματα με τρόπο χωρίς κίνδυνο από αυτήν την πλατφόρμα.

Redbubble

Θέλετε να μετατρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε μετρητά; Το Redbubble είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να πουλήσετε τα έργα τέχνης σας τυπωμένα σε οποιοδήποτε προϊόν στο παγκόσμιο κοινό σας. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται αυτήν την πλατφόρμα για να βρουν αυτό που αγαπούν. Έτσι, σας προσφέρει μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα που αγαπούν τη δουλειά σας και θέλουν να την κατέχουν.

Σας επιτρέπει να εκτυπώνετε σε περισσότερα από 70 προϊόντα, όπως μπλουζάκια, μάσκες, κούπες και άλλα εμπορεύματα. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε χιλιάδες καλλιτέχνες στην πλατφόρμα και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Η ευέλικτη δυνατότητα κατασκευής σάς δίνει τον έλεγχο του τι κερδίζετε. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε χαρακτηριστικά υδατογραφήματος για να προστατεύσετε τα σχέδιά σας από την αντιγραφή.

Υπεξαφανιστής

Είτε πρόκειται για φανελάκια, τζόγκερ, φούτερ, μαγιό ή μανδύες, το Subliminator είναι εδώ για να πουλήσει τα ρούχα σας κατά παραγγελία. Αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα εκτελεί επίσης εκπλήρωση και αποστολή χωρίς χέρια για λογαριασμό σας. Η εσωτερική του κατασκευή εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε πελάτη. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόθεμα των προϊόντων σας.

Η δημιουργία ελκυστικών προϊόντων είναι εύκολη από τη μεγάλη γκάμα συλλογών της. Μπορείτε να πουλήσετε τα σχεδιασμένα προϊόντα στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματου συγχρονισμού παραγγελιών. Κάθε φορά που υπάρχει παραγγελία, η εταιρεία την κατασκευάζει και την αποστέλλει με την επωνυμία σας μετά από ποιοτικό έλεγχο.

  Ελέγξτε εάν η εικόνα προφίλ σας στο LinkedIn είναι καλή ή χρειάζεται βελτίωση

Για βελτιωμένη εμπειρία πελάτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές επωνυμίας, όπως πακέτα, προσαρμοσμένες ταχυδρομικές τσάντες, υφαντές ετικέτες και αναρτημένες ετικέτες. Επιπλέον, το Subliminator χρησιμοποιεί premium μεταφορείς για γρήγορη παράδοση παγκοσμίως.

Φωτιά για γιορτή

Είσαι ένας influencer στα social media που θέλεις να πουλάς μπλουζάκια στους followers σου; Το Bonfire σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε προσαρμοσμένα μπλουζάκια υψηλής ποιότητας και να τα πουλάτε. Εδώ, μπορείτε επίσης να ανοίξετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα για να επιδείξετε όλα τα πουκάμισα και τα ρούχα που σχεδιάσατε.

Επίσης, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα προϊόντα σας σύμφωνα με το εμπορικό σήμα σας. Ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα καμπάνιας εδώ για την πώληση προσαρμοσμένων προϊόντων.

Καθώς η καμπάνια τελειώνει, η Bonfire θα αποστείλει απευθείας τα προϊόντα στους πελάτες καθώς λαμβάνετε τα κέρδη σας. Η ομάδα υποστήριξης πελατών που ανταποκρίνεται είναι πάντα εδώ για να σώσει την πλάτη σας.

Selfy

Αν ανήκετε σε μια κοινότητα δημιουργών και διαδικτυακών επιχειρήσεων που θέλουν να μετατρέψουν το πάθος τους σε εισόδημα χωρίς καμία πολυπλοκότητα, το Sellfy είναι εδώ για εσάς. Από αυτήν την ενιαία πλατφόρμα, μπορείτε να πουλήσετε τα εμπορεύματά σας ή τα ψηφιακά προϊόντα σας στους πελάτες σας μέσω του ιστότοπού σας ή των χειριστηρίων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ένα κατάστημα εμπορευμάτων εκτύπωσης κατά παραγγελία σε λίγα λεπτά, όπου μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες — να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να πουλήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια πλατφόρμα για να φιλοξενήσετε τα ψηφιακά σας προϊόντα και να τα παραδώσετε. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά μάρκετινγκ και το εργαλείο του σάς βοηθούν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες όπως ένα καλάθι αγορών και ένα κουμπί “αγοράστε τώρα” στον ιστότοπό σας απλώς με αντιγραφή-επικόλληση. Επιπλέον, η εταιρεία έχει μια ομάδα υποστήριξης 24/7 διαθέσιμη για τη βοήθειά σας.

SPOD

Οι δημιουργοί που αναζητούν μια πλατφόρμα για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε έντυπα προϊόντα θα πρέπει να πάνε στο SPOD. Με τη βοήθειά του, η δημιουργία και η πώληση προϊόντων εκτύπωσης κατά παραγγελία γίνονται απρόσκοπτα για οποιονδήποτε. Αυτή η αποτελεσματική υπηρεσία dropshipping print-on-demand προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για τη δημιουργία, τη δημιουργία και την επέκταση των προσφορών των προϊόντων σας.

Επεξεργάζεται το 95% των προϊόντων της μέσα σε 48 ώρες, επομένως ο πελάτης πρέπει να περιμένει λιγότερα για να πάρει τα προϊόντα στα χέρια του. Επίσης, οι πελάτες λαμβάνουν προϊόντα σε δίκαιες τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Το SPOD υποστηρίζει το Squarespace, το Shopify, το WooCommerce, το Magento, το OrderDesk ή το SPOD API για ενοποίηση.

Υποστηρίζει τη βιωσιμότητα, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε την υπερπαραγωγή και τη σπάταλη υπεραπόθεση. Επίσης, το επιχειρηματικό της μοντέλο λειτουργεί για ένα πιο πράσινο μέλλον διατηρώντας το αποτύπωμά του μικρότερο. Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις στις Η.Π.Α και στην ΕΕ για να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας στον κόσμο.

συμπέρασμα

Αν και έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, η λύση εκτύπωσης κατ’ απαίτηση είναι μια μεγάλη βοήθεια για τους influencers και τους δημιουργούς που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τη δημιουργικότητά τους. Εκτός από τη συζήτηση για μερικές καλύτερες εταιρείες εκτύπωσης κατά παραγγελία, μιλήσαμε επίσης για το πώς μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία.

Ενώ επιλέγετε αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε επίσης να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με τις στρατηγικές μάρκετινγκ FOMO.