11 καλύτερες έξυπνες κλειδαριές πορτών για καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι

Η ασφάλεια του σπιτιού σας είναι στα χέρια σας. Μπορείτε να το κάνετε όσο αποτελεσματικό θέλετε με τα σωστά μέτρα.

Οι έξυπνες κλειδαριές είναι ένα τέτοιο πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε όταν πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού. Εξακολουθείτε να σκέφτεστε αν πρέπει να πάρετε μια έξυπνη κλειδαριά; Μην ανησυχείτε γιατί αυτό το άρθρο θα σας το ξεκαθαρίσει.

Τι είναι τα Smart Locks;

Η έξυπνη κλειδαριά είναι μια μηχανική και ηλεκτρονική συσκευή κλειδώματος που ανοίγει χωρίς κλειδί με έλεγχο ταυτότητας εξουσιοδοτημένου κατόχου. Παρόλο που οι βίδες και οι κλασικές κλειδαριές και κλειδιά κάνουν τη δουλειά της ασφάλισης του σπιτιού, η εγκατάσταση έξυπνων κλειδαριών καλωσορίζει έναν άλλο κόσμο άνεσης, ασφάλειας και χρησιμότητας.

Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβετε τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι της πόρτας ή την κατσαρόλα. Με τις έξυπνες κλειδαριές, μπορεί κανείς να παραχωρήσει πρόσβαση σε οικογένεια, φίλους και άτομα που είναι κοντά και αγαπητά στον ιδιοκτήτη. Η έξυπνη κλειδαριά συνδέεται με Wi-Fi και υποστηρίζει Siri, Alexa και άλλους έξυπνους βοηθούς. Παρέχει ευκολία στους σύγχρονους ανθρώπους.

Αλλά το πιο σημαντικό, ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη για την έλευση και την έξοδο των ανθρώπων και μερικές έξυπνες κλειδαριές κρατούν ακόμη και το ημερολόγιο. Αυτό το άρθρο θα αναφέρει μερικές από τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για το σπίτι.

Πλεονεκτήματα της χρήσης μιας έξυπνης κλειδαριάς έναντι μιας κανονικής κλειδαριάς πόρτας

Ασφαλής πρόσβαση

Η έξυπνη κλειδαριά επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να παρέχει πρόσβαση στην οικογένεια και τους φίλους χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια. Δεν υπάρχει ένταση στην αλλαγή κλειδαριών μια στο τόσο. Με τις έξυπνες κλειδαριές, μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από την εσφαλμένη τοποθέτηση κλειδιών και την κατασκευή διπλών κλειδιών για την οικογένεια και τους φίλους σας. Τα εικονικά κλειδιά παρέχουν εύκολη πρόσβαση και επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να το ελέγχει εξ αποστάσεως.

Προσβάσιμο μέσω smartphone

Οι έξυπνες κλειδαριές συνδέονται μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. Είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω smartphone. Ο ιδιοκτήτης ειδοποιείται όταν κάποιος χρησιμοποιεί την μπροστινή πόρτα και όταν ο κόσμος πηγαίνει. Κάποιος μπορεί να ελέγξει την κλειδαριά από απόσταση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Μοιραστείτε την προσωρινή ή μόνιμη πρόσβαση με φίλους και συγγενείς δίνοντάς τους κωδικούς πρόσβασης. Όλες οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές είναι προσβάσιμες μέσω smartphone.

Πολλαπλές επιλογές για κλείδωμα/ξεκλείδωμα του σπιτιού

Οι έξυπνες κλειδαριές προσφέρουν πολλαπλές επιλογές κλειδώματος ή ξεκλειδώματος του σπιτιού όπως Wi-Fi, έξυπνο κλείδωμα, αυτόματο κλείδωμα/ξεκλείδωμα, δακτυλικό αποτύπωμα, κωδικός πρόσβασης, μηχανικό κλειδί, ανακίνηση για άνοιγμα. Είναι στα χέρια του ιδιοκτήτη σε ποιον θα δώσει μόνιμη πρόσβαση και σε ποιον θα δώσει προσωρινή πρόσβαση. Ορισμένες έξυπνες κλειδαριές μπορούν να αποθηκεύσουν ακόμη και 100 δακτυλικά αποτυπώματα (50 χρήστες). Οι έξυπνες κλειδαριές δεν μπορούν να παραβιαστούν εύκολα και είναι σχεδόν αδύνατο να μαντέψετε τον κωδικό πρόσβασης.

Μοντέρνα σχέδια

Υπάρχουν πολλά κομψά, ρουστίκ, μικρά ή φουτουριστικά σχέδια για να διαλέξετε. Οι έξυπνες κλειδαριές εισόδου χωρίς κλειδί είναι άμεσα διαθέσιμες στην αγορά, σε διάφορα χρώματα και σχέδια (όπως γυαλί ή μέταλλο) και σε προσιτή τιμή. Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθούν. Οι έξυπνες κλειδαριές μπορούν να χωρέσουν και σε τυπικές πόρτες. Μπορούν να συμπληρώσουν διαφορετικούς χώρους και χρώματα. Οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για το σπίτι έχουν γενικά μοντέρνα εμφάνιση.

Ξεχάστε τα κλειδιά

Οι έξυπνες κλειδαριές είναι κλειδαριές χωρίς κλειδί, με ασφάλεια. Πέρασαν οι μέρες που τα κλειδιά είχαν ένα καταφύγιο. Κάτω από γλάστρα στην μπροστινή βεράντα, κάτω από το στρώμα, κολλημένη με ταινία κάτω από κάποιο τραπέζι ή κρυμμένη σε σκοτεινές γωνίες και γωνίες. Ξεχάστε την ιδέα των κλειδιών και αφήστε την ανησυχία να κρατάτε τα κλειδιά στην τσάντα και την τσέπη παντού. Τα κλειδιά τοποθετούνται εύκολα. Με τις έξυπνες κλειδαριές, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει την έξυπνη κλειδαριά μόνο με ένα smartphone ή δακτυλικό αποτύπωμα.

  Πώς να στείλετε δώρα για τις γιορτές στο "Animal Crossing: New Horizons"

Τώρα, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές πόρτας για καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι.

Αύγουστος

Οι έξυπνες κλειδαριές Αυγούστου έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν στο εσωτερικό της πόρτας. Κάνει τα κανονικά μπουλόνια πιο έξυπνα, ασφαλή και βολικά. Με τον Αύγουστο, είναι εύκολο και γρήγορο να μοιραστείτε μόνιμη, προγραμματισμένη ή προσωρινή πρόσβαση στο σπίτι με φίλους, οικογένεια και άλλα άτομα που εμπιστεύεστε. Το άτομο δεν χρειάζεται να ξαναβάλει κλειδί κάτω από το χαλάκι της πόρτας. Τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε πόρτα.

Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο περίπου 10 λεπτά. Οι κλειδαριές Αυγούστου εφαρμόζουν τέλεια στα περισσότερα μονοκύλινδρα μπουλόνια και δεν είναι πολύ μεγαλύτερες από την αρχική στροφή του αντίχειρα. Η έξυπνη κλειδαριά Wi-Fi του μπορεί να ξεκλειδώνει αυτόματα καθώς το άτομο επιστρέφει στο σπίτι για ξεκλείδωμα εντελώς hands-free. Με το Auto-Lock και το DoorSense, το σπίτι ασφαλίζει αυτόματα μόλις κλείσει η πόρτα ή μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Ο Αύγουστος είναι η καλύτερη έξυπνη κλειδαριά για το σπίτι.

Kwikset Halo Touch

Το Kwikset Halo Touch προσφέρει είσοδο χωρίς κλειδί μόνο με ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Η έξυπνη κλειδαριά πόρτας Halo Touch αποθηκεύει έως και 100 δακτυλικά αποτυπώματα (50 χρήστες), ώστε να μπορεί κάποιος να μοιραστεί εύκολα την πρόσβαση με την οικογένεια και τους φίλους. Έχει δυνατότητα Wi-Fi. Το HALO Touch είναι μια κλειδαριά πόρτας με δακτυλικά αποτυπώματα συνδεδεμένη με Wi-Fi που συνδέεται απευθείας στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi και ένα smartphone για ένα ασφαλές έξυπνο σπίτι που δεν απαιτεί διανομέα, συνδρομή ή πίνακα τρίτων.

Προστατεύει από προηγμένες τεχνικές διάρρηξης και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να κλειδώσει ξανά το κλειδί σε δευτερόλεπτα. Με το Kwikset, μπορεί κανείς να διαχειριστεί το κλείδωμα του deadbolt από οπουδήποτε. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει εξ αποστάσεως τον ηλεκτρονικό πορτμπαγκάζ, να διαχειριστεί τους χρήστες, να ορίσει χρονοδιαγράμματα και να ελέγξει την κατάσταση της μπροστινής πόρτας.

Yale Assure Lock

Το Yale Assure Lock είναι μια έξυπνη κλειδαριά πόρτας. Θα ξεκλειδώσει την πόρτα με το Auto-Unlock ή θα ξεκλειδώσει χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ή την εφαρμογή Yale Access στο smartphone ή το Apple Watch. Απολαύστε πρόσβαση χωρίς κλειδί και ξεχάστε το μπρελόκ. Συνδέστε την κλειδαριά με τον αγαπημένο βοηθό φωνής ή το έξυπνο οικιακό σύστημα. Λειτουργεί με Amazon Alexa, Airbnb, Hey Google, Apple HomeKit, Philips Hue, κ.λπ. Περιλαμβάνει επίσης το Wi-Fi Bridge χωρίς πρόσθετη απαίτηση διανομέα.

Επιπλέον, η κλειδαριά Yale Assure θα ξεκλειδώσει αυτόματα καθώς ο ιδιοκτήτης επιστρέφει στο σπίτι για ξεκλείδωμα εντελώς hands-free. Με το Auto-Lock και το DoorSense, το σπίτι ασφαλίζει αυτόματα μόλις κλείσει η πόρτα ή μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Οι κλειδαριές Yale Assure είναι εξαιρετικά εύκολες στην εγκατάσταση και εγγυημένα ταιριάζουν σε τυπικές πόρτες.

Kwikset 99530-002

Το Kwikset 99530-002 έχει μοντέρνο σχεδιασμό. Είναι ένα κομψό σχέδιο χαμηλού προφίλ με επιφάνεια που μοιάζει με γυαλί. Παρέχει άνεση χωρίς κλειδί. Ο ιδιοκτήτης πρέπει απλώς να εισέλθει στο σπίτι με κωδικούς χρήστη αντί να φέρει κλειδιά. Το Kwikset προσφέρει έως και 16 προσαρμόσιμους κωδικούς χρήστη και μια επιλογή κύριου κωδικού για αυξημένη ασφάλεια.

Παρέχει επίσης μια ασφαλή οθόνη. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία βοηθά στην αποτροπή της ανίχνευσης κώδικα από δακτυλικά αποτυπώματα στην οθόνη αφής. Αυτή η κλειδαριά χρησιμοποιεί μια μπαταρία 9V ως εφεδρική ισχύ εάν οι μπαταρίες εξαντληθούν. Ωστόσο, αυτή η έκδοση του Kwikset Obsidian δεν διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε Mac

Κλείδωμα επιπέδου

Το Level Lock έχει μικρό σχεδιασμό. Μπορεί κανείς εύκολα να το κρύψει στο εσωτερικό της πόρτας. Το Level Lock είναι η μικρότερη έξυπνη κλειδαριά. Κλειδώστε ή ξεκλειδώστε την πόρτα με απλό άγγιγμα ενός δακτύλου, της κάρτας κλειδιού, της εφαρμογής Level Home ή ενός κλειδιού. Λειτουργεί με iOS και Android. Είναι ισχυρό και ασφαλές. Το Level Lock πληροί τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα για ασφάλεια, ανθεκτικότητα και φινίρισμα.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το, μπορεί κανείς να παραμείνει συνδεδεμένος με το κλείδωμα επιπέδου, πρόσβαση από οπουδήποτε, κλείδωμα και ξεκλείδωμα με το Siri, εκτέλεση αυτοματισμού και πολλά άλλα. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά διαθέτει συμπαγή και μοντέρνο ασύρματο σχεδιασμό. Τοποθετείται εύκολα καθώς χρειάζεται μόνο ένα κατσαβίδι. Αντικαθιστά ένα αμερικάνικο τυποποιημένο deadbolt.

Wyze Lock

Το Wyze Lock είναι μια έξυπνη κλειδαριά που σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε ή να κλειδώνετε την πόρτα από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wyze. Αυτή η κλειδαριά συνδέεται με το Wi-Fi μέσω της παρεχόμενης πύλης κλειδώματος Wyze. Επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να μοιράζεται εύκολα την πρόσβαση στο σπίτι με φίλους, οικογένεια, εργολάβους και περιπατητές σκύλων. Το Wyze Lock δίνει στον ιδιοκτήτη τον πλήρη έλεγχο του ποιος έχει πρόσβαση στο σπίτι.

Επιπλέον, ένα έξυπνο σπίτι με κλειδαριά Wyze έχει γίνει εύκολο και για μη ειδικούς. Η εγκατάσταση με την Alexa είναι αρκετά απλή για καλύτερη απόδοση.

Το Wyze Lock όχι μόνο ενημερώνει την κατάσταση κλειδαριάς αλλά και αν η πόρτα είναι ανοιχτή ή κλειστή. Το Wyze Lock, σε αντίθεση με άλλες κλειδαριές, διαθέτει ενσωματωμένο γυροσκόπιο που δείχνει τη θέση της πόρτας. Δεν χρειάζεται ξεχωριστούς αισθητήρες και κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα.

Με ασφάλεια

Το Sifely είναι μια κλειδαριά πόρτας εισόδου χωρίς κλειδί. Αυτή η έξυπνη κλειδαριά πόρτας είναι μια εξαιρετική λύση για οικοδεσπότες βραχυπρόθεσμης ενοικίασης Airbnb, διαχείριση ακινήτου ενοικίασης και μόνιμο κάτοικο. Δημιουργήστε κωδικό πρόσβασης από απόσταση και μοιραστείτε τον με τους επισκέπτες. Είναι ένα προηγμένο 5-σε-1 έξυπνη κλειδαριά εισόδου χωρίς κλειδί-δακτυλικό αποτύπωμα + κωδικός + φατς + Smartphone + κλειδί. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να εγκαταστήσει αυτήν την έξυπνη κλειδαριά μέσα σε λίγα λεπτά με ένα κατσαβίδι Phillips. Δεν χρειάζονται επιπλέον τρυπάνια ή κλειδαράδες.

Είναι γνωστή ως μία από τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές με λαβή πόρτας που είναι επίσης αναστρέψιμη τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες πόρτες. Ωστόσο, λόγω του μεγέθους της κλειδαριάς, μπορεί να επηρεάσει τις πόρτες οθόνης. Εάν συνδυαστεί με το Sifely Wi-Fi Gateway, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει την έξυπνη κλειδαριά πόρτας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, να ορίσει κωδικούς από απόσταση και να ελέγξει τα αρχεία καταγραφής πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο.

ULTRALOQ

Το ULTRALOQ είναι μια έξυπνη κλειδαριά που μπορεί να ξεκλειδώσει, να μοιραστεί την πρόσβαση και να δει εξ αποστάσεως ένα αρχείο καταγραφής για το ποιος έχει εισέλθει και πότε χρησιμοποιεί την εφαρμογή smartphone με Wi-Fi Bridge. Μοιραστείτε το ηλεκτρονικό κλειδί ή τον κωδικό εξ αποστάσεως με την οικογένεια, τους επισκέπτες ή τα άτομα που εξυπηρετούν για μόνιμη πρόσβαση, συγκεκριμένες ημερομηνίες ή περιόδους.

Το Smart Lock κλειδώνει αυτόματα καθώς ο ιδιοκτήτης φεύγει και ξεκλειδώνει κατά την άφιξη με ένα smartphone στην τσέπη. Ο φωνητικός έλεγχος με την Alexa και το Google Assistant λειτουργεί επίσης σε αυτήν την έξυπνη κλειδαριά.

Επιπλέον, λειτουργεί με IFTTT και είναι συμβατό με το Apple Watch. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η είσοδος χωρίς κλειδί 6 σε 1. Αγγίξτε και μεταβείτε Αναγνωριστικό δακτυλικού αποτυπώματος 360° + Πληκτρολόγιο κατά του κρότου + Smartphone + Αυτόματο ξεκλείδωμα + Ανακίνηση για άνοιγμα + Μηχανικό κλειδί. Αντικαταστήστε την τρέχουσα κοχλία μόνο με ένα κατσαβίδι. Η ULTRALOQ είναι η κορυφαία μάρκα έξυπνων κλειδαριών στον κόσμο που παρέχει μηχανική εγγύηση εφ’ όρου ζωής και ηλεκτρονική εγγύηση 18 μηνών.

Ευφυ

Το Eufy είναι μια έξυπνη κλειδαριά που αναγνωρίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα και ξεκλειδώνει την πόρτα σε 1 δευτερόλεπτο. Είναι πιο γρήγορο από το ψάξιμο για κλειδιά. Υπάρχουν τέσσερις τρόποι ξεκλειδώματος – Ανοίξτε τη στιγμή χρησιμοποιώντας το δακτυλικό αποτύπωμα, ξεκλειδώστε μέσω της εφαρμογής Eufy Security με Bluetooth ή χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο ή το κλειδί.

  10 καλύτεροι σαρωτές θυρών και πούλια που είναι δωρεάν

Επιπλέον, λειτουργεί με Wi-Fi Bridge για τηλεχειριστήριο που πωλείται χωριστά. Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που βοηθά στην ανίχνευση πότε η πόρτα είναι κλειστή και την κλειδώνει αυτόματα, διατηρώντας το σπίτι ασφαλές ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης βιάζεται.

Αυτή η έξυπνη κλειδαριά έχει βαθμολογία αντοχής στις καιρικές συνθήκες. Προστατεύει τα σπίτια σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτή είναι η καλύτερη έξυπνη κλειδαριά για το σπίτι, καθώς είναι απόλυτα ικανή να αντέχει σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -30°C/-22°F έως 70°C/158°F καθώς και σε βροχοπτώσεις.

Schlage

Το Schlage είναι μια έξυπνη κλειδαριά με ενσωματωμένο Wi-Fi που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να κλειδώνει/ξεκλειδώνει από οπουδήποτε χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα αξεσουάρ. Ο ιδιοκτήτης πρέπει απλώς να πραγματοποιήσει σύζευξη με την εφαρμογή Schlage Home και, στη συνέχεια, μπορεί κανείς να διαχειριστεί και να δημιουργήσει έως και 100 κωδικούς πρόσβασης για φίλους και οικογένεια για μόνιμη, προσωρινή ή επαναλαμβανόμενη πρόσβαση.

Επιπλέον, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να ελέγχει την κατάσταση της κλειδαριάς καθώς και να κλειδώνει/ξεκλειδώνει την πόρτα. Επιπλέον, η Alexa θα πει πότε η μπαταρία σας εξαντλείται ή θα ρυθμίσει έξυπνες παραγγελίες μέσω του Amazon Dash Replenishment, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει πάντα μπαταρίες αντικατάστασης όταν χρειάζεται. Η χωρητική οθόνη αφής ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα με εύκολο κλείδωμα με ένα άγγιγμα προστίθεται στη σχεδίασή της. Ο προαιρετικός φωνητικός έλεγχος προσφέρει άνεση hands-free όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με δυνατότητα φωνής.

Lockly

Το Lockly Smart Lock μπορεί να αναγνωρίσει τα δακτυλικά αποτυπώματα σε μόλις 0,5 δευτερόλεπτα και να ξεκλειδώσει την πόρτα σας σε 1 δευτερόλεπτο. Προσφέρει έξυπνη κλειδαριά εισόδου χωρίς κλειδί και σας επιτρέπει να εισέλθετε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος + κωδικού πρόσβασης + Smartphone + Μηχανικού κλειδιού + Κοινή χρήση e-κλειδιού. Σε συνδυασμό με το LOCKLY Wi-Fi Hub, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει την έξυπνη κλειδαριά πόρτας οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία PIN Genie καθιστά σχεδόν αδύνατο να μαντέψετε τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης του κατόχου κατά την εισαγωγή του αριθμού PIN ανακατεύοντας πάντα τις θέσεις των αριθμών στο ασφαλές, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Το Lockly αποθηκεύει επίσης όλο το ιστορικό πρόσβασης. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει την έλευση και την έξοδο των ανθρώπων από ένα smartphone. Είναι υπέροχο να παρακολουθείτε τα μέλη της οικογένειας καθώς και τους φίλους όταν φτάνουν στο σπίτι. Παραχωρήστε πρόσβαση εφάπαξ χρήσης ή συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας εκδίδοντας κωδικούς ή ψηφιακά eKey εξ αποστάσεως μέσω του smartphone.

Συμπέρασμα 🔐

Οι έξυπνες κλειδαριές έχουν ανοίξει μια εντελώς νέα πόρτα για ασφάλεια. Καθώς ο κόσμος γίνεται σύγχρονος και ασύρματος, είναι φυσικό να στραφείτε σε έξυπνες κλειδαριές που μπορούν να συνδεθούν με το smartphone και να ειδοποιήσουν τον ιδιοκτήτη που έρχεται και φεύγει και πότε. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες, παιδιά αλλά και ηλικιωμένους. Οι έξυπνες κλειδαριές συνοδεύονται από εφαρμογές έξυπνου κλειδώματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εικονικό κλειδί. Ένα εικονικό κλειδί μπορεί να μοιραστεί με μέλη της οικογένειας, φίλους και άτομα που εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης.

Δεν χρειάζεται να φτιάχνετε πολλά κλειδιά για όλους, καθώς και φόβο μήπως χάσετε τα κλειδιά στη μέση της αγοράς και κολλήσετε στην πόρτα. Με τις έξυπνες κλειδαριές, οι άνθρωποι μπορούν να αποχαιρετήσουν όλα τα παλιά δεινά. Αυτό το άρθρο έχει συζητήσει όλες τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για το σπίτι που διατίθενται στην αγορά και είναι εύκολες στην εγκατάσταση.

Δείτε 11 Smart Home Gadgets για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας.