11 καλύτερα πληκτρολόγια παιχνιδιού για ρευστό και αποκριτικό παιχνίδι

Κοιτάξτε γύρω σας. Τι βλέπεις? Κάθε δεύτερο άτομο παίζει κάποιο παιχνίδι ή το άλλο, είτε στο smartphone του είτε στον υπολογιστή του.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση της PwC, ο τομέας των τυχερών παιχνιδιών αναμένεται να φτάσει τα 321 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία μέχρι το 2026. Λόγω αυτής της συνεχούς ανάπτυξης στον τομέα, υπήρξε τεράστια αύξηση στη ζήτηση για εξοπλισμό τυχερών παιχνιδιών. Ένα από τα κύρια περιφερειακά που χρησιμοποιούνται από όλους τους λάτρεις του παιχνιδιού είναι ένα αξιόπιστο πληκτρολόγιο παιχνιδιών.

Πριν βουτήξουμε βαθιά στο θέμα, ας καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι ένα καλό πληκτρολόγιο παιχνιδιών.

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών;

Το πληκτρολόγιο παιχνιδιών είναι ένα πληκτρολόγιο που έχει μειωθεί για να εξοπλίσει τα απαραίτητα κουμπιά για παιχνίδια. Ο κύριος σκοπός του είναι να απλοποιήσει και να εξορθολογίσει την εμπειρία παιχνιδιού. Ο συνολικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να πατάτε γρήγορα τα πλήκτρα του παιχνιδιού.

Ακολουθούν μερικά από τα οφέλη της χρήσης ενός πληκτρολογίου gaming:

  • Καταλαμβάνει λιγότερο χώρο: Η συμπαγής σχεδίαση των πληκτρολογίων παιχνιδιών καταλαμβάνει λιγότερο χώρο σε σύγκριση με το παραδοσιακό πληκτρολόγιο. Οι παίκτες μπορούν να κάθονται σε μια άνετη θέση και να ελέγχουν τα κλειδιά τους. Ως εκ τούτου, αυτό τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την εμπειρία τους με ευκολία.
  • Διαθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά: Προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες όπως σύνδεση USB, θύρες ακουστικών, κουμπιά macro, γρήγορα πλήκτρα και έλεγχος έντασης ήχου.
  • Μειώνει την κούραση: Ο συνολικός σχεδιασμός κάνει την εμπειρία παιχνιδιού ομαλή. Με λιγότερα πλήκτρα, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τον εαυτό τους χωρίς να αισθάνονται λήθαργοι. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πληκτρολόγια, μπορείτε να αποφύγετε τραυματισμούς στα χέρια με τα πληκτρολόγια παιχνιδιών.
  Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού

Αν και μπορεί να ακούγονται παρόμοια, τα πληκτρολόγια παιχνιδιών και τα πληκτρολόγια διαφέρουν μεταξύ τους. Ελάτε να το διαβάσουμε.

Διαφορά μεταξύ πληκτρολογίου παιχνιδιού και πληκτρολογίου

Ακολουθούν μερικές από τις διαφορές μεταξύ ενός πληκτρολογίου gaming και ενός πληκτρολογίου:

  • Σχεδίαση: Ένα πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρότερο από ένα κοινό πληκτρολόγιο. Ενώ τα πληκτρολόγια είναι συμπαγή, τα πληκτρολόγια διαθέτουν σχεδιασμό πλήρους κουμπιού.
  • Αποδοτικότητα: Καθώς τα πληκτρολόγια έχουν σχεδιαστεί κυρίως για παιχνίδια, παρέχει μεγαλύτερη απόδοση. Από την άλλη πλευρά, τα πληκτρολόγια στερούνται κάποιες επιπλέον λειτουργίες που παρέχονται από τα πληκτρολόγια.
  • Άνεση: Με λιγότερα πλήκτρα, τα πληκτρολόγια παρέχουν καλύτερη άνεση σε σύγκριση με τα πληκτρολόγια. Μπορείτε να παίξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τα πληκτρολόγια χωρίς τα χέρια σας να κουράζονται.
  • Πληκτρολόγηση: Τα πληκτρολόγια παιχνιδιών βοηθούν τόσο στην πληκτρολόγηση όσο και στο gaming. Αντίθετα, τα πληκτρολόγια παιχνιδιών αποτυγχάνουν να το κάνουν αυτό.

Ας εξερευνήσουμε μερικά καλύτερα πληκτρολόγια παιχνιδιών για ρευστό και αποκριτικό παιχνίδι.

Μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών με ένα χέρι Cakce RGB

Το πληκτρολόγιο Cakce διαθέτει και τα 35 πλήκτρα χωρίς σύγκρουση με λειτουργία οπίσθιου φωτισμού ουράνιου τόξου RGB. Έρχεται με εργονομικό σχεδιασμό και βελτιωμένη αίσθηση αφής.

Διαθέτει επίσης δυνατότητα μικροανάγνωσης και μικροδιαγραφής. Το μηχανικό κάλυμμα πλήκτρων παρέχει καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Επίσης, είναι συμβατό με τα μέγιστα συστήματα και δεν απαιτεί προηγούμενο λογισμικό.

USonline911 Advanced K-700

Το πληκτρολόγιο USonline911 Advanced K-700 διαθέτει 44 μηχανικά πλήκτρα μεγάλης διάρκειας.

Ενεργοποιήστε την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών πλήκτρων. Έρχεται με προσαρμόσιμο οπίσθιο φωτισμό RGB με διάφορα μοτίβα φωτισμού.

Είναι εργονομικά σχεδιασμένο με μαγνητικό στήριγμα καρπού για μέγιστη άνεση. Επίσης, αποτελείται από ισχυρό και σταθερό υλικό. Τα πλήκτρα μακροεντολών βοηθούν στην εγγραφή παιχνιδιών.

  6 Διορθώσεις για τον τοπικό εκτυπωτή που δεν εμφανίζεται στην απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Κόκκινοι διακόπτες Koolertron Gateron

Οι φορητοί διακόπτες Koolertron Gateron Red Switches περιλαμβάνουν 43 προγραμματιζόμενα κλειδιά και 8 προγραμματιζόμενο υλικό που βασίζεται σε μακροεντολές. Έρχεται επίσης με ενσωματωμένο MCU.

Οι διακόπτες full anti-ghosting και Gateron Red εγγυώνται εξαιρετικό κράτημα και ακρίβεια. Το μίνι πληκτρολόγιο μειώνει αποτελεσματικά τον χώρο στην επιφάνεια εργασίας.

Μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών με ένα χέρι Koolertron

Το Koolertron One-handed, Mechanical Gaming Keyboard, διαθέτει 45 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με περιστρεφόμενο πόμολο. Διατίθενται δεκαέξι κουμπιά λειτουργιών macro με μέγιστο αριθμό 349 εντολών πλήκτρων.

Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον οπίσθιο φωτισμό RGB στην προτίμησή τους. Διαθέτει μοναδική διαμόρφωση 4 επιπέδων και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης MCU. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την κίνηση του δρομέα με το ποντίκι.

RedThunder Wireless One-handed Gaming Keyboard

Το RedThunder Keyboard έχει 35 πλήκτρα, χωρίς να εμποδίζεται από το καλώδιο. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λειτουργεί για 15-20 ώρες. Βελτιώστε την εμπειρία σας με δροσερά εφέ φωτισμού και οπίσθιο φωτισμό RGB 7 χρωμάτων.

Σχεδιασμένο εργονομικά, με φαρδύ στήριγμα καρπού που προσφέρει άνεση. Διαθέτει ανεξάρτητο διακόπτη πληκτρολογίου και θύρα φόρτισης τύπου C. Έρχεται επίσης με αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο Koolertron 24 πλήκτρων

Το προγραμματιζόμενο πληκτρολόγιο Koolertron 24 πλήκτρων έχει βαθμολογία πλεξιγκλάς υψηλής ποιότητας με αποσπώμενο καλώδιο USB 1,5M. Όλα τα κουμπιά, συμπεριλαμβανομένων των δύο αναμμένων στρογγυλών κουμπιών, είναι προγραμματιζόμενα.

Με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και δυναμικό εφέ φωτισμού, ο οπίσθιος φωτισμός RGB είναι ο αγαπημένος του παίκτη. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης MCU με διαμόρφωση 4 επιπέδων.

Razer Tartarus v2

Το Razer Tartarus v2 δίνει στους παίκτες μια ομαλή αίσθηση με τα κλειδιά του ενσωματωμένα σε έναν ελαστικό διακόπτη θόλου. Τα 32 πλήκτρα Mecha-Membrane είναι η τέλεια εφαρμογή για παίκτες. Τροφοδοτείται από το Razer Synapse, το καλύτερο εργαλείο διαμόρφωσης υλικού.

  Οι 11 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Illustrator (Δωρεάν + επί πληρωμή)

Έρχεται με ένα κατευθυντικό πληκτρολόγιο 8 κατευθύνσεων που υποστηρίζει τον καρπό του παίκτη. Επιτρέπει 16,8 εκατομμύρια χρώματα σε μεμονωμένα πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό.

HUO JI K-700

Εργονομικά σχεδιασμένο, το πληκτρολόγιο HUO JI K-700 διαθέτει αφαιρούμενο στήριγμα παλάμης. Έρχεται με πολλαπλά πλήκτρα που λειτουργούν ταυτόχρονα σε υψηλή ταχύτητα.

Επίσης, διαθέτει προκαθορισμένο οπίσθιο φωτισμό RGB με 16,8 εκατομμύρια χρώματα και αποτελείται από premium ABS και αλουμίνιο με ματ φινίρισμα. Οι προσαρμοσμένοι μηχανικοί διακόπτες παρέχουν μακροζωία και στιβαρότητα.

Redragon K585 DITI

Το Redragon K585 DITI διαθέτει 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα macro που συνδέουν πολλαπλές εντολές. Με 5 λειτουργίες οπίσθιου φωτισμού RGB και 16,8 εκατομμύρια χρώματα, παρέχει ένα φωτιστικό εφέ.

Εργονομικά σχεδιασμένο με αποσπώμενο στήριγμα καρπού που ασφαλίζεται με μαγνήτες. Τα Redragon Blue Switches σάς βοηθούν να κατανοήσετε τον ρυθμό των παιχνιδιών υπολογιστή.

Macro Μηχανικό Πληκτρολόγιο Koolertron με ένα χέρι

Το Koolertron One-handed Macro Mechanical Keyboard διαθέτει 23 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και 19 συντομεύσεις πολυμέσων. Επιπλέον, έχει δομή 4 επιπέδων με ενσωματωμένη αποθήκευση MCU.

Εξοικονομεί αποτελεσματικά χώρο στην επιφάνεια εργασίας με το φορητό μίνι πληκτρολόγιο. Διαθέτει προσαρμόσιμο οπίσθιο φωτισμό RGB με διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού. Περιλαμβάνει διακόπτες τακτικής και κλικ. Συμβατό με Windows XP, 7, 8, 10 και Mac OS.

Πληκτρολόγιο RedThunder Gaming

Το RedThunder Gaming Keypad, με 3 ms ταχύτερη απόκριση, είναι η καλύτερη αγορά για τους λάτρεις του παιχνιδιού. Ο εργονομικός, φορητός σχεδιασμός προσθέτει χώρο και άνεση στην εμπειρία σας.

Ο οπίσθιος φωτισμός RGB διαθέτει 7 χρώματα και εκπληκτικό εφέ φωτισμού. Αυτό το εύχρηστο πληκτρολόγιο διαθέτει δυνατότητα εγγραφής μακροεντολών.

Τελικές Λέξεις

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών που θα σας προσφέρει ρευστό και ανταποκρινόμενο παιχνίδι και θα βελτιώσει την εμπειρία σας, εξερευνήστε αυτήν τη λίστα.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τους καλύτερους επιτραπέζιους υπολογιστές παιχνιδιών για παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις.