11 καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής για να απελευθερώσετε τον Gordon Ramsey Within You

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το καλό φαγητό. Οι περισσότεροι από εμάς εκτιμούμε ένα καλό γεύμα, αλλά δεν μπορούν όλοι να μαγειρέψουν. Ευτυχώς, η βιομηχανία παιχνιδιών για κινητά είναι εδώ για να βοηθήσει. Έτσι, αν σας αρέσει το μαγείρεμα, το μαγείρεμα ή και τα δύο, πολλά παιχνίδια μαγειρικής είναι διαθέσιμα για κινητά τηλέφωνα.

Δεν θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο σαρώνοντας το Google Play Store ή το Apple App Store, καθώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές σας. Συγκεντρώσαμε τα πιο ευχάριστα παιχνίδια μαγειρικής για το τηλέφωνό σας. Αυτοί οι διασκεδαστικοί τίτλοι θα έχουν το στόμα σας βουρκωμένο και τους αντίχειρές σας να χτυπούν σε χρόνο μηδέν.

Τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι τα παιχνίδια μαγειρικής;

Τα παιχνίδια μαγειρικής είναι παιχνίδια που διαθέτουν μαγειρική. Είναι ένα μείγμα ειδών. Υπάρχουν πράγματι στερεότυπα για τα παιχνίδια μαγειρικής, αλλά το καθένα είναι διαφορετικό. Τα παιχνίδια μαγειρικής μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να μάθετε. είναι εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά.

Τα περισσότερα παιχνίδια μαγειρικής είναι για αγόρια και κορίτσια. Παίζοντας ένα παιχνίδι μαγειρικής σας βυθίζει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου ετοιμάζετε φαγητό για τους πελάτες σας και αυτό είναι που βιώνετε στην πραγματική ζωή.

Οφέλη από το να παίζετε παιχνίδια μαγειρικής

  • Δοκιμάζοντας νέες κουζίνες: Τα παιχνίδια μαγειρικής είναι όλα διαφορετικά. Ανοίγουν τα μάτια σας σε νέες γεύσεις, κουζίνες και λαχτάρα που ίσως δεν γνωρίζετε. Αλλά σοβαρά, τα παιχνίδια μαγειρικής εμπλουτίζουν τις μαγειρικές σας γνώσεις. Η πραγματική ζωή διδάσκει μόνο λίγα πράγματα για το φαγητό. αυτό το παιχνίδι θα σας διδάξει περισσότερα.
  • Βρείτε νέες συνταγές: Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μαγειρικής εκεί έξω. Είτε θα φτιάξετε κάτι που θα αγαπούσαν οι άλλοι σεφ είτε κάτι που θα φτιάχνατε συνήθως ως ερασιτέχνης σεφ, αλλά με μια ανατροπή. Είστε αδιάφοροι αν δεν σας ενοχλούν τα πιάτα στο τηλέφωνό σας. Αν το στόμα σας πλημμυρίζει βλέποντας νόστιμα φαγητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια μαγειρικής για να γίνετε δημιουργικοί στην κουζίνα.
  • Βάλτε τα μικρά να μαγειρεύουν: Τα παιδιά εξοικειώνονται περισσότερο με το μαγείρεμα με τον καιρό. Ανοίξτε την τηλεόρασή σας και θα δείτε εκπομπές όπως το Chopped Junior, το Master Chef Junior και το Kids Baking Championship. Ωστόσο, πόσοι από εμάς αφήνουμε τα παιδιά μας να χρησιμοποιούν τις πεντακάθαρες κουζίνες μας ως παιδική χαρά; Ευτυχώς, τα παιχνίδια μαγειρικής για κορίτσια και αγόρια είναι εδώ για να βοηθήσουν.
  • Ανακούφιση από το άγχος: Το μαγείρεμα μπορεί να είναι θεραπευτικό! Ωστόσο, πώς βρίσκετε χρόνο να το απολαύσετε όταν είστε τόσο απασχολημένοι; Το θέμα δεν είναι να πούμε ότι το μαγείρεμα σε ένα παιχνίδι μπορεί να αντικαταστήσει το μαγείρεμα στον πραγματικό κόσμο, αλλά ένας αληθινός καλοφαγάς θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να μαγειρέψει κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, μικρών διαλειμμάτων ή ακόμα και πριν τον ύπνο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποσπάσετε την προσοχή σας από δυσάρεστες σκέψεις και να ανακουφίσετε το άγχος.
  Μπορείτε να αποστείλετε ένα Snap; Κατά μια έννοια

Τώρα, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής.

Υπερβολικά μαγειρεμένο! Ειδική έκδοση

Υπερβολικά μαγειρεμένο! το παιχνίδι είναι απολαυστικό. Είναι ένα εξαιρετικό μικρό πακέτο που περιέχει τόσο τα παιχνίδια όσο και το σχετικό περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την ενημέρωση του Birthday Party που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η οποία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη γκάμα.

Επιπλέον, τα γραφικά 4K και ο βελτιωμένος ρυθμός καρέ βελτιώνουν την οπτική ποιότητα. Ας ελπίσουμε ότι ένα patch θα βελτιώσει ουσιαστικά την απτική ανάδραση. Υπάρχει επίσης ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό crossplay, αν και το matchmaking φαίνεται ασταθές.

Ανεξάρτητα από το πόσες φορές έχετε παίξει αυτό το χαοτικό παιχνίδι πάρτι μαγειρικής ή αν ψάχνετε απλώς για μια remastered έκδοση, το Overcooked είναι για εσάς.

Προγραμματιστής – Παιχνίδια Ghost Town

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Αύγουστος 2016

Πλατφόρμες – Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One.

Cannibal Cuisine

Το παιχνίδι Cannibal Cuisine αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την Rocket Vulture. Είναι ένα διαδραστικό συνεργατικό ή ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες ελέγχουν μια φυλή κανίβαλων που κατοικούν σε ένα τροπικό νησί που ταΐζει τους τουρίστες. Είναι εκπληκτικό το ότι το παιχνίδι που περιλαμβάνει το μαγείρεμα τουριστών με λαχανικά και φρούτα στο Nintendo Switch είναι το καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής.

Ως μέρος αυτού του παιχνιδιού, πρέπει να ταΐσετε έναν πεινασμένο θεό Hoochooboo ένα γεύμα που του αξίζει. Όταν οι τουρίστες πατούν στα δάχτυλα των ποδιών σας με φωτιά, αναπνοή και μαγεία, μπορείτε να τους κρατήσετε μακριά. Το πρόβλημά σας είναι ότι οι τουρίστες διστάζουν να φάνε, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα κόλπα του βιβλίου για να τους κάνετε να φάνε. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις άγριες συνταγές με τους φίλους σας.

Προγραμματιστής – Rocket Vulture

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάιος 2020

Πλατφόρμες – PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X και Series S

Battle Chef Brigade

Θα ενθουσιαστείτε με αυτό το παιχνίδι Battle Chef Brigade σε στυλ anime που συνδυάζει μαγειρική και παραδοσιακά παιχνίδια μάχης με τέρατα. Μπορείτε να κερδίσετε το μεγάλο τουρνουά μαγειρικής μαγειρεύοντας πιάτα που θα λατρέψουν όλοι.

Κάθε χαρακτήρας προσεγγίζει διαφορετικά τη μαγειρική και μαζεύει διαφορετικά τα καλύτερα υλικά. Χρειάζεσαι καλή φήμη για να μπεις στο πιο διάσημο τουρνουά και να ετοιμάσεις το καλύτερο πιάτο για να κερδίσεις τις καρδιές της κριτικής επιτροπής.

Όπως συμβαίνει με ένα παλιό 2D καβγά, θα λάβετε νέα υλικά για να μαγειρέψετε αντί για όπλα ή πανοπλίες. Ο κόσμος χωρίζεται σε βιομάζα, επομένως πρέπει να βρείτε μανιτάρια και βότανα.

Μπορείτε να σκοτώσετε μικρά πλάσματα εύκολα, αλλά τα περισσότερα γιγάντια πλάσματα μπορεί να είναι σκληρά. Ο μάγειρας έχει ένα σωρό επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων όπλων και τεχνικών από το σχολείο του. Υπάρχει καμπάνια για πολλούς παίκτες καθώς και καμπάνια για έναν παίκτη σε αυτό το παιχνίδι.

  Ανακατευθύνετε τον υποφάκελο στον ριζικό φάκελο στο Apache, NGINX, IIS και Cloudflare

Προγραμματιστής – Trinket Studios

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Νοέμβριος 2017

Πλατφόρμες – Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows, Linux, macOS, λειτουργικά συστήματα Mac

Chef: A Restaurant Tycoon Game

Αυτό το Παιχνίδι Restaurant Tycoon εστιάζει στη διαχείριση και όχι στο μαγείρεμα και προσφέρει πολλούς τρόπους για να παίξετε με έναν προσαρμόσιμο σεφ. Μπορείτε να δημιουργήσετε το θέμα και το μενού του εστιατορίου σας χρησιμοποιώντας έναν παρασκευαστή συνταγών για να γίνετε ο καλύτερος παρασκευαστής μπέργκερ στον κόσμο.

Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα ξεκλειδώσετε τις δεξιότητές σας και θα αναπτύξετε το μενού σας και ο κόσμος θα αντιδράσει ανάλογα. Πρέπει να εξισορροπήσετε την τιμή των πιάτων σας με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που θα ενθαρρύνουν τους πελάτες σας να επιστρέψουν. Χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο.

Προγραμματιστής – Inner Void

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Δεκέμβριος 2018

Πλατφόρμες – λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows, Linux και Mac

Cooking City – Παιχνίδια μαγειρικής

Ως arcade παιχνίδι, το Cooking City προσφέρει προσομοιώσεις μαγειρικής. Μπορείτε να γνωρίσετε την παγκόσμια γαστρονομική πρωτεύουσα ανοίγοντας ένα εστιατόριο εκεί. Είναι σημαντικό να μπορείτε να επιλέξετε τα σωστά συστατικά, να ανακαλύψετε κρυμμένες συνταγές και να αποτρέψετε τη χαλάρωση των τροφίμων για να γίνετε ικανοί στη μαγειρική.

Θα υπάρχουν φεστιβάλ μαγειρικής και γαστρονομικές εκδηλώσεις από όλο τον κόσμο. Οι πελάτες εστιατορίου θα κρίνουν τη δουλειά σας – οι καλύτεροι θα λάβουν likes. Επίσης, το στυλ τέχνης σε αυτό το παιχνίδι είναι φωτεινό και πολύχρωμο, οπότε θα θέλετε να το παίξετε περισσότερο.

Προγραμματιστής – Magic Seven CO. LTD

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Δεκέμβριος 2019

Πλατφόρμες – iOS | Android

Μαγειρική τρέλα: Παιχνίδι εστιατορίου

Το μαγείρεμα βιντεοπαιχνιδιών όπως το Cooking Craze είναι δημοφιλές εν μέρει λόγω των πολύχρωμων και δελεαστικών στυλ τέχνης τους, και αυτό είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει. Διαθέτει επίσης ένα απλό σύστημα ελέγχου που απευθύνεται στους καθημερινούς παίκτες.

Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με τους συνδυασμούς τροφίμων. Μπορείτε να ετοιμάσετε διαφορετικές κουζίνες και ακόμη και να ψήσετε αρτοσκευάσματα που δεν μπορείτε να φτιάξετε σε άλλα παιχνίδια μαγειρικής. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την επιχείρησή σας καθώς μαθαίνετε νέες συνταγές.

Το Cooking Craze έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα σας κρατήσουν κολλητούς. Υπάρχουν τουρνουά κουζίνας, αποστολές και βελτιώσεις σε επίπεδο για να σας διασκεδάσουν. Αν σας αρέσει η μαγειρική, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για εσάς.

Προγραμματιστής – Big Fish Games

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Ιούνιος 2017

Πλατφόρμες – iOS | Android

Πυρετός Μαγειρικής

Τα περισσότερα παιχνίδια διαχείρισης εστιατορίων επικεντρώνονται στις επιχειρήσεις. Το Cooking Fever, ωστόσο, είναι το ιδανικό παιχνίδι για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία διαχείρισης εστιατορίου χωρίς να εγκαταλείψουν το πάθος τους για τη μαγειρική.

Το Cooking Fever στοχεύει να παρουσιάσει τους συνδυασμούς τροφίμων ελκυστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα σύστημα διαχείρισης εστιατορίου είναι επίσης ενσωματωμένο στο παιχνίδι από την αρχή.

Είναι δωρεάν να χρησιμοποιείτε τα πάντα, από συσκευές κουζίνας μέχρι διακόσμηση εστιατορίου. Μπορείτε να δώσετε δωρεάν μπισκότα και cupcakes για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με τα τρόφιμα. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν το Cooking Fever πιο δύσκολο να παιχτεί από άλλα παρόμοια παιχνίδια. Ωστόσο, το να διευθύνεις ένα εστιατόριο χωρίς να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου είναι διασκεδαστικό.

  Κορυφαίοι 10 διακομιστής ροής πολυμέσων για προσωπική και επαγγελματική χρήση

Η εφαρμογή Cooking Fever είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής. Όσοι τους αρέσουν τα παιχνίδια μαγειρικής με πάνω από 1.000 επίπεδα θα πρέπει να ελέγξουν το Cooking Fever.

Προγραμματιστής – Nordcurrent

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Αύγουστος 2014

Πλατφόρμες – iOS | Android

Dungeon Munchies

Το παιχνίδι μαγειρικής Dungeon Munchies είναι διαφορετικό από άλλα παιχνίδια μαγειρικής.

Αντίθετα, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη και την τελειοποίηση συνταγών που μεγιστοποιούν το θρεπτικό περιεχόμενο των συστατικών σας. Δυστυχώς, αυτά τα συστατικά είναι οι εχθροί σας. Ωστόσο, μπορείτε να μαγειρέψετε δαίμονες μπρόκολου στον ατμό για μελλοντική κατανάλωση.

Παρόλο που το παιχνίδι κυκλοφόρησε ως πρώιμη πρόσβαση και κυκλοφόρησε πλήρως μόλις πριν από λίγους μήνες, το Dungeon Munchies έχει ήδη ανέβει στην κορυφή της κατάταξης για παιχνίδια μαγειρικής.

Προγραμματιστής – maJAJa

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Ιούνιος 2019

Πλατφόρμες – Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Android, Microsoft Windows, λειτουργικά συστήματα Mac

Good Pizza, Great Pizza – Cooking Simulator Game

Η αγάπη ενός ανθρώπου για την πίτσα δεν έχει όρια. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο παθιασμένοι με την πίτσα που είναι πρόθυμοι να παίξουν ένα βιντεοπαιχνίδι με θέμα την πίτσα! Αν αυτό σας περιγράφει, τότε το Good Pizza, Great Pizza είναι το παιχνίδι για εσάς.

Είναι ένα ονειρικό, παστέλ χρώματος μεγιστάνα παιχνίδι όπου ανταγωνίζεστε αντίπαλες πιτσαρίες. Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια εστιατορίων με επίκεντρο την πίτσα στο Android, αλλά αυτό είναι καλό. Τελικά, θα αποκτήσετε ένα κατάστημα καθώς προχωράτε στο παιχνίδι και μπορείτε να επεκτείνετε τη νέα αλυσίδα εστιατορίων σας παγκοσμίως.

Έχετε περιορισμένο χρόνο για να φτιάξετε πίτσα σε αυτό το παιχνίδι. Επειδή το μαγαζί κλείνει το βράδυ, μπορείτε να φτιάχνετε πίτσες για τους πελάτες για λίγες ώρες καθημερινά. Μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρδη σας για να επεκτείνετε την αυτοκρατορία της πίτσας σας!

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα παιχνίδια μαγειρικής, οπότε αν αναζητάτε λίγη διασκέδαση, κατεβάστε το τώρα – είναι δωρεάν για Android και iOS με αγορές εντός εφαρμογής.

Προγραμματιστής – Tapblaze

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Ιανουάριος 2023

Πλατφόρμες – λειτουργικά συστήματα Nintendo Switch, Android, iOS, Microsoft Windows, macOS, Mac

Τα περισσότερα παιδιά της δεκαετίας του ’90 ονειρεύονται τα Krusty Krab και Krabby Patties. Εάν είστε ένας από αυτούς, θα πρέπει να προσθέσετε το SpongeBob: Krusty Cook-Off στη λίστα με τα παιχνίδια μαγειρικής.

Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίξετε καθώς ο Μπομπ Σφουγγαράκης μαγειρεύει τον Krabby Patties. Ξεκινάς ως μάγειρας τηγανητών και ανεβαίνεις για να γίνεις ο καλύτερος σεφ γρήγορου φαγητού. Τελικά, θα ξεκλειδώσετε χαρακτήρες με μοναδικά ρούχα και θα αυξήσετε τις επιλογές φαγητού σας. Υπάρχουν επίσης πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια, εκδηλώσεις και μια ιστορία για να σας διασκεδάσουν.

Το παιχνίδι έχει πολλά γνωστά πρόσωπα και τοποθεσίες. Καθώς το παίζετε, θα συνειδητοποιήσετε σε πόση νοσταλγία και υποστήριξη θαυμαστών βασίζεται το παιχνίδι. Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται pay-to-play για νέους παίκτες, κάτι που είναι καλό. Ωστόσο, αν σας αρέσει η σειρά, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής.

Προγραμματιστής – Tilting Point, Nukebox studios

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάιος 2020

Πλατφόρμες – Nintendo Switch, Android, Microsoft Windows, iOS

Star Chef

Το Star Chef είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής στο κινητό. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Σας επιτρέπει να διευθύνετε ένα εστιατόριο και καφέ 5 αστέρων. Τα καλύτερα υλικά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά πιάτα με σεφ παγκόσμιας κλάσης. Όταν εκπληρώνετε τις παραγγελίες των πελατών, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και θα διατηρήσετε τη φήμη της επιχείρησής σας.

Υπάρχει επίσης μια πτυχή διαχείρισης εστιατορίου, όπως και άλλα παιχνίδια. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να αναβαθμίσετε τις συσκευές μαγειρέματος, να διαχειριστείτε το προσωπικό, να προσαρμόσετε τις διακοσμήσεις, να καλλιεργήσετε το φαγητό σας και πολλά άλλα. Αυτό το παιχνίδι έχει ακόμη και ένα drive-through, το οποίο συνήθως δεν βλέπετε στα παιχνίδια μαγειρικής.

Η αναπαραγωγή του παιχνιδιού Star Chef είναι δωρεάν, αλλά θα βλέπετε διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής.

Προγραμματιστής – 99Games

Ημερομηνία κυκλοφορίας – Αύγουστος 2014

Πλατφόρμες – λειτουργικά συστήματα Android, Microsoft Windows, iOS και Mac

Τελικές Λέξεις

Είτε είστε επίδοξος σεφ είτε είστε εστιατόριο, τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής μπορεί να είναι διασκεδαστικά και εθιστικά. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο. Θα βρείτε τίτλους για χαλαρούς και ανταγωνιστικούς παίκτες και παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Επομένως, προσέξτε εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο από ποτέ για αυτά τα παιχνίδια. Όταν παίζεις, δεν συνειδητοποιείς πόσος χρόνος έχει περάσει και μπορεί να πεινάς. Αν ψάχνετε για διασκέδαση, τι σας εμποδίζει; Παίξτε τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής και μαγειρέψτε νόστιμο φαγητό!

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις εφαρμογές μαγειρικής για να δοκιμάσετε εύκολα νέες συνταγές στο σπίτι.