11 εφαρμογές iPhone που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τη δραστηριότητά σας καθημερινά

Ως χρήστης του Apple Watch, πιθανότατα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κλείνετε τα Δαχτυλίδια Δραστηριότητάς σας καθημερινά. Αλλά αν ο τρόπος ζωής σας δεν είναι πολύ δραστήριος, μπορεί να χρειαστείτε κάποια επιπλέον βοήθεια. Και τότε είναι χρήσιμες αυτές οι εφαρμογές iPhone τρίτων κατασκευαστών.

1. Πιο ήπιο σερί

Το Gentler Streak, μια εξαιρετική εναλλακτική του Apple Fitness+, καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων γυμναστικής από την ενσωματωμένη λίστα που προσφέρει η Apple. Με περισσότερους από εκατό τύπους προπόνησης, μπορείτε να κλείνετε τα Δαχτυλίδια Δραστηριότητάς σας κάθε μέρα δοκιμάζοντας νέες επιλογές άσκησης που κυμαίνονται από parkour και ορεινή ποδηλασία μέχρι τρέξιμο με καρότσι και ακόμη και κάνοντας τις καθημερινές σας δουλειές!

Το Gentler Streak λειτουργεί άψογα με το Apple Health, με την προϋπόθεση ότι ενεργοποιείτε την κοινή χρήση δεδομένων με την Apple μέσα από τις ρυθμίσεις της. Αυτό ισχύει για κάθε εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα, επομένως δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε και να αλλάξετε τις εφαρμογές που μοιράζονται δεδομένα με το Apple Health.

Η εφαρμογή Gentler Streak σάς βοηθά να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση χωρίς υπερβολική προπόνηση, ενσωματώνοντας ημέρες ανάπαυσης και προπονήσεις αποκατάστασης στο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Και αυτή η εξαιρετική εφαρμογή δεν παραλείπει ποτέ να προσφέρει μια στιγμή υπερηφάνειας με ένα συγχαρητήριο μήνυμα ακόμη και για τη μικρότερη νίκη στην προπόνηση.

Κατεβάστε: Πιο ήπιο σερί (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

2. Ζόβα

Η εφαρμογή άσκησης Zova χρησιμοποιεί ένα σύστημα που αναφέρεται ως ZX5 για να προσφέρει πάνω από 500 ρουτίνες και διατάσεις που επικεντρώνονται σε τρεις τύπους προπόνησης: Cardio Sweat, Strength and Sculpt και Body Burner.

Όχι μόνο το Zova ενσωματώνεται στο Apple Health, αλλά έχει επίσης τις έγχρωμες δείκτες ζώνης καρδιακού παλμού της Apple στην οθόνη του τόσο στο iPhone όσο και στο Apple Watch. Κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, αυτά τα δεδομένα παρέχουν μια συνεχή οπτική υπενθύμιση της ανάγκης να ανεβάζετε τον καρδιακό σας ρυθμό και να μετράτε κάθε ενέργεια.

Κατεβάστε: Ζόβα (Απαιτείται συνδρομή, διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή)

  Πώς να επαναλάβετε τραγούδια στο Spotify

3. Ιδρώτα

Μία από τις κορυφαίες εφαρμογές προπόνησης για γυναίκες, το Sweat βοηθά τις γυναίκες να ασκούνται με ασφάλεια στο σπίτι ή στο γυμναστήριο. Θα βρείτε ειδικά προγράμματα εγκυμοσύνης και μετά την εγκυμοσύνη ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα προπονήσεων, μαθημάτων και προκλήσεων.

Ενεργοποιήστε την κοινή χρήση δεδομένων με το Sweat στο Apple Health και θα μπορείτε να καταγράψετε λεπτομέρειες όπως η Ενεργή ενέργεια, η Ενέργεια ηρεμίας και ο καρδιακός ρυθμός από τις προσπάθειές σας. Πλήρης με διατροφικές συμβουλές και μια κοινότητα Sweat, αυτή η εφαρμογή παρέχει πολλές οδηγίες για να σας βοηθήσει να ζήσετε μια δραστήρια ζωή.

Κατεβάστε: Ιδρώτας (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

4. Nike Training Club

Το “Just Do It” είναι η διαχρονική πρόκληση της Nike και οι γίγαντες γυμναστικής προσφέρουν αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή με πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας για τη γυμναστική χωρίς δικαιολογίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nike Training Club για γυμναστική στο επόμενο επίπεδο. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή και θα εκπλαγείτε με το πόσο περιεχόμενο εκπαίδευσης είναι δικό σας δωρεάν. Δεν είναι μόνο μεμονωμένες προπονήσεις, αλλά και λεπτομερή προγράμματα πολλών εβδομάδων στα οποία οι περισσότερες εφαρμογές χρεώνουν πριμ για πρόσβαση. Ενεργοποιήστε το Apple Health για να καταγράφει την ενεργή ενέργεια και τις προπονήσεις σας.

Κατεβάστε: Nike Training Club (Ελεύθερος)

5. Fitbod

Η εφαρμογή προπόνησης δύναμης Fitbod χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο αλγόριθμο για να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη προπόνηση που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση. Αυτό σημαίνει να συμπληρώσετε ένα εκτενές ερωτηματολόγιο πριν ξεκινήσετε, αλλά αποδίδει όταν λαμβάνετε ένα πρόγραμμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προπονηθείτε σε επίπεδο που ξεπερνά τα όριά σας, αλλά δεν οδηγεί σε τραυματισμό.

Ως μέρος της ρύθμισης, θα κληθείτε να συγχρονίσετε το Fitbod με το Apple Health και το Fitbod θα διαβάσει το προφίλ σας και θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες Apple Health για να σας βοηθήσει να ενημερώσετε το πρόγραμμα προπόνησής σας. Κατά συνέπεια, η λίστα κατηγοριών Health Access για το Fitbod είναι εξαντλητική. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες Health Access για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εφαρμογή.

Κατεβάστε: Fitbod (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6. Βηματόμετρο++

Το περπάτημα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κλείσετε και τα τρία Δαχτυλίδια Δραστηριότητάς σας και αν φοράτε Apple Watch, θα έχετε ήδη ένα υπέροχο βηματόμετρο στον καρπό σας. Το Apple Fitness εντοπίζει ότι περπατάτε και σας προτρέπει να καταγράψετε το γεγονός.

  Πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση PHR

Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή ειδικά για να μετράτε τα βήματά σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών βηματόμετρου για iPhone είναι το Pedometer++. Αυτή η απλή και αποτελεσματική εφαρμογή χρησιμοποιεί φωτεινά χρώματα και καθαρή οθόνη για να σας δώσει μια εξαιρετική εικόνα της προόδου σας, με προκλήσεις και κονκάρδες για συλλογή.

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, επιλέξτε να συγχωνεύσετε τα δεδομένα κίνησης μόνο από το iPhone ή το Apple Watch σας και ενεργοποιήστε τα δεδομένα σας Health Access σε όλες τις κατηγορίες για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε αυτήν την επιπλέον πίστωση για να ανεβείτε τις σκάλες!

Κατεβάστε: Βηματόμετρο++ (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

7. Στράβα

Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τις βόλτες σας με το Strava, μαζί με σχεδόν κάθε άλλο μέσο άσκησης που μπορείτε να φανταστείτε. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παρακολούθησης άσκησης, η Strava απευθύνεται σε όλους, από τους πιο περιστασιακούς αρχάριους άσκησης έως επαγγελματίες αθλητές.

Το Strava συνδέεται σχεδόν με κάθε σημαντικό γυμναστήριο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η σύνδεση του Apple Watch σας είναι παιχνιδάκι και μόλις συνδέσετε το Strava με το Apple Health, θα στείλει αυτόματα όλες τις δραστηριότητές σας στον λογαριασμό σας Apple. Το επίπεδο λεπτομέρειας που μοιράζεστε είναι το πιο ολοκληρωμένο σε αυτήν τη λίστα και εάν εγγραφείτε, λαμβάνετε πλήρη αναλυτικά στοιχεία των δραστηριοτήτων σας.

Κατεβάστε: Στράβα (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

8. Asana Rebel

Μπορείτε να μάθετε να κάνετε γιόγκα με την Asana Rebel. Αυτή η γεμάτη δυνατότητες εφαρμογή παρέχει άρθρα, προκλήσεις, διατροφικές πληροφορίες, συνεδρίες προσοχής και βοηθήματα ύπνου για να συμπληρώσει το περιεχόμενο της άσκησης.

Ωστόσο, είναι οι προπονήσεις που βασίζονται στη γιόγκα που θα θέλετε να παρακολουθήσετε στο Apple Health. Θα μπορείτε να αναφέρετε την ενεργή ενέργεια, τα βήματα, την πρόσληψη νερού, το βάρος και τις προπονήσεις σας στο Apple Health.

Κατεβάστε: Asana Rebel (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

9. Επτά

Η εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή προπόνησης Seven σας ενθαρρύνει να δείτε το όφελος από το να αφιερώνετε μόλις επτά λεπτά την ημέρα σε μία από τις ρουτίνες άσκησής της. Χωρίς να χρειάζεται εξοπλισμός, έχετε λίγα να χάσετε δοκιμάζοντας αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή. Οι δραστηριότητες οργανώνονται σε κατηγορίες όπως Κινητικότητα, Απώλεια Βάρους και Εστίαση.

  Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ICO σε PNG χρησιμοποιώντας έναν διαδικτυακό μετατροπέα

Ενεργοποιήστε το Apple Health για να παρακολουθεί την προπόνησή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Watch εάν μπορείτε και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις πληροφορίες καρδιακού παλμού, ώστε το Seven να μπορεί να εμφανίζει τις προσπάθειές σας σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη προπόνησής του.

Κατεβάστε: Επτά (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

10. MySwimPro

Εάν η κολύμβηση είναι η προτιμώμενη μορφή άσκησης, χρησιμοποιήστε το MySwimPro για να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας. Ενώ το Apple Fitness σάς επιτρέπει να καταγράφετε μια πισίνα ή κολύμπι σε ανοιχτή θάλασσα, το MySwimPro θα διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο, λεπτομερές πρόγραμμα προπόνησης για εσάς.

Με προπονήσεις σε ξηρά, λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία, μια βιβλιοθήκη βίντεο που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε την τεχνική και ένα στοιχείο κοινότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MySwimPro για να γίνετε πιο δυνατός κολυμβητής.

Αν και πολλές λεπτομερείς λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω συνδρομής, μπορείτε να φοράτε το Apple Watch σας για να παρακολουθείτε απεριόριστες συνεδρίες κολύμβησης. Τα δεδομένα που μοιράζεται το MySwimPro περιλαμβάνουν την απόσταση κολύμβησης, τα εγκεφαλικά επεισόδια, τις διαδρομές προπόνησης και την ενέργεια ανάπαυσης.

Κατεβάστε: MySwimPro (Απαιτείται συνδρομή, διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή)

11. SmartGym

Η βραβευμένη εφαρμογή SmartGym είναι απαραίτητη για τους χρήστες του Apple Watch, η οποία ενσωματώνεται άψογα με τη συσκευή σας για να σας καθοδηγήσει στο γυμναστήριο ή την άσκηση στο σπίτι. Παρέχονται εξατομικευμένες προπονήσεις με τεχνητή νοημοσύνη, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή απλώς για να παρακολουθείτε τη συνεδρία σας, αν προτιμάτε.

Εγγραφείτε για να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο ασκήσεων και να ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα χρήσης του Apple Watch σας ως αυτόνομης συσκευής. Την επόμενη φορά που θα πάτε στο γυμναστήριο, οι οδηγίες άσκησής σας, οι λεπτομέρειες καταγραφής, ακόμη και τα χρονόμετρα ανάπαυσης θα βρίσκονται στο ρολόι σας. Μπορείτε να κλείσετε αυτούς τους δακτυλίους δραστηριότητας ενώ αφήνετε το iPhone σας στο ντουλάπι.

Κατεβάστε: SmartGym (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Παραμείνετε στην κορυφή της δραστηριότητάς σας Κουδουνίζει με αυτές τις εφαρμογές

Με τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές τρίτων, μπορείτε να βρείτε επιλογές άσκησης που σας ταιριάζουν ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά σας. Ενώ οι συνδρομητές του Apple Fitness+ επωφελούνται από έναν απίστευτο κατάλογο ρουτινών, πολλές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις συγχρονίζονται τώρα άψογα με το Apple Watch και το iPhone σας για να διασφαλίσετε ότι επιτυγχάνετε τους στόχους άσκησής σας και κλείνετε αυτούς τους τρεις Δακτυλίους Δραστηριότητας καθημερινά.