11 Εργαλεία φωνητικής κλωνοποίησης AI για να δημιουργήσετε απρόσκοπτα αυθεντικά φωνητικά [2023]

Είναι σχεδόν τρομακτικό πόσο προηγμένη έχει γίνει η τεχνολογία AI με τα χρόνια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν αυτό το φαινόμενο και με τον καιρό, τα πράγματα προχωρούν με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες δημιουργούν νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, οι εργασίες μας γίνονται όλο και πιο εύκολες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα της δυνατότητας της τεχνητής νοημοσύνης είναι η τεχνολογία κλωνοποίησης φωνής. Έχει τη δυνατότητα να κλωνοποιήσει κυριολεκτικά τη φωνή οποιουδήποτε και στη συνέχεια να συνεχίσει να διαβάζει οποιοδήποτε σενάριο του πετάξεις.

Μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα voice-overs γιατί τώρα δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για την πρόσληψη καλλιτεχνών. Μπορείτε να το κάνετε απρόσκοπτα μόνοι σας. Ακούγεται συναρπαστικό σωστά;

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε τα καλύτερα εργαλεία κλωνοποίησης φωνής με τεχνητή νοημοσύνη που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωνητικές εντολές αμέσως.

Πώς λειτουργούν τα εργαλεία κλωνοποίησης φωνής AI;

Για να το θέσω με τον απλούστερο τρόπο, το AI Voice Cloning είναι μια τεχνική deepfake που μπορεί να αναλύσει και να αναπαράγει τη φωνή ενός ανθρώπου. Είναι σαν να δημιουργείτε ένα αντίγραφο του ατόμου με το οποίο θέλετε να ακούγεται το σενάριό σας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σύντομο δείγμα φωνής της ανθρώπινης φωνής που θέλετε να αναπαραγάγετε και το AI θα το μάθει αμέσως. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε οποιοδήποτε σενάριο για το AI για να το διαβάσει με την αναπαραγόμενη φωνή.

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορούν να τροποποιηθούν για να επιτευχθεί ο ακριβής φωνητικός τόνος που αναζητάτε.

Γιατί θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο κλωνοποίησης φωνής AI;

Για μια τρελή τεχνολογία όπως αυτή, είναι πολύ αναμενόμενο ότι θα υπάρχουν πολλοί τρόποι και λόγοι για να τη χρησιμοποιήσετε. Είναι σαν να έχεις δίπλα σου έναν καλλιτέχνη που είναι έτοιμος να δώσει τη φωνή του όποτε θέλεις – χωρίς να πληρώσει επιπλέον χρήματα.

Αν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης ενός εργαλείου φωνητικής κλωνοποίησης AI, θα πίστευα ότι η πιο συνηθισμένη θα ήταν όταν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και χρειάζεστε να κάνετε φωνή για ένα προϊόν ή υπηρεσία και χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο φωνητικό τόνο για αυτό.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο είναι όταν δεν διαθέτετε εξοπλισμό ηχογράφησης καλής ποιότητας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε η φωνή σας να είναι η φωνή σας. Ή όταν θέλετε να αναστήσετε τις φωνές των ανθρώπων που έχουν πεθάνει.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το μόνο που κάνετε είναι να παρέχετε ένα δείγμα ηχογράφησης της φωνής για να επιτρέψετε στο AI να «μάθει» πώς μιλάει το άτομο και να το μιμείται με ακρίβεια.

Διαβάστε επίσης: Παραδείγματα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην καθημερινή μας ζωή

Πλεονεκτήματα των εργαλείων φωνητικής κλωνοποίησης AI

Εφόσον το εργαλείο χρησιμοποιείται με το σωστό πνεύμα, είναι γεμάτο με πολλά μεγάλα οφέλη για τους ανθρώπους, όπως:

 • Δεν χρειάζεται επιπλέον εγγραφή για κάθε σενάριο
 • Εξοικονομεί χρήματα που διαφορετικά θα ξοδεύονταν σε έναν καλλιτέχνη που φωνάζει
 • Μπορεί να τροποποιηθεί για να ακούγεται όπως ακριβώς θέλετε
 • Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου μάρκετινγκ για το προϊόν/την υπηρεσία σας
 • Βοηθά τα άτομα με ορισμένες αναπηρίες να επαναφέρουν τη φωνή τους όταν παρέχουν ένα προηγούμενο δείγμα
  Πώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού του iPhone σας

Για να μην αναφέρουμε, είναι επίσης απίστευτα οικονομικά αποδοτικό για τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας προσπάθειες.

Χαρακτηριστικά του AI Voice Cloning Tools

Εκτός από το γεγονός ότι τα εργαλεία κλωνοποίησης φωνής AI μπορούν να αναπαράγουν τις φωνές των ανθρώπων, έχει πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να αγνοήσετε.

#1. Ακούγεται φυσικό

Σε αντίθεση με τους ρομποτικούς ήχους 🤖 που ακούτε αυτές τις μέρες σε πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, η χρήση ενός εργαλείου κλωνοποίησης φωνής AI δεν είναι κάτι τέτοιο. Παίρνει τόνους, μπορεί να ενσταλάξει συναισθήματα και να μιμηθεί μια ανθρώπινη φωνή σε βαθύ επίπεδο. Ακούγεται εντελώς φυσικό και σχεδόν δύσκολο να τα ξεχωρίσεις.

#2. Γυναικείες και Αντρικές Φωνές

Τα εργαλεία κλωνοποίησης φωνής AI υποστηρίζουν ανδρικές και γυναικείες φωνές, ώστε να μπορείτε να μιμηθείτε κυριολεκτικά οποιονδήποτε στον πλανήτη. Είτε πρόκειται για τη δική σας φωνή που θέλετε να κλωνοποιήσετε είτε για τις αγαπημένες σας διασημότητες, όλα είναι πιθανά.

#3. Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Πόσο ωραίο είναι να γνωρίζετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο σε πολλές γλώσσες; Αυτό σημαίνει ότι όταν πληκτρολογείτε το σενάριό σας σε άλλη γλώσσα, η φωνή που δημιουργείται θα είναι στη συγκεκριμένη γλώσσα, επομένως σίγουρα δεν περιορίζεται στα Αγγλικά.

#4. Δυνατότητα αλλαγής τόνου, ταχύτητας και άλλων ρυθμίσεων

Ας το παραδεχτούμε, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου η φωνή που δημιουργείται μπορεί να ακούγεται λίγο άτονη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό.

Στην πραγματικότητα, τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη φωνή του δείγματος που παρείχατε. Η ταχύτητα και το βήμα είναι μόνο δύο από τις πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να αλλάξετε.

Τώρα που γνωρίζουμε το AI Voice Cloning, ας δούμε τη λίστα των εργαλείων.

Μουρφ

Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένους κλώνους φωνής με το Murf, ένα έξυπνο εργαλείο AI που δεν απογοητεύει. Παράγει αποτελέσματα με φυσικό ήχο με συναισθήματα όπως θυμό, ευτυχία, λύπη και άλλα.

Με αυτό το εργαλείο, χρειάζεται να κλωνοποιήσετε μια φωνή μόνο μία φορά γιατί σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε για μια ζωή. Μια εφάπαξ προσπάθεια για απεριόριστα αποτελέσματα. Αφήστε το να βυθιστεί.

Μόλις ακούσετε το τελικό αποτέλεσμα, μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να το κάνετε να ακούγεται ακριβώς όπως θέλετε. Αυτό το εργαλείο είναι όσο πιο αληθινό μπορεί να γίνει και μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σε μόλις πέντε απλά βήματα.

Παίξτε.ht

Αναφέρθηκε σε ιστότοπους όπως οι New York Times και το Newsweek, το Play.ht σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε απαράμιλλη ποιότητα με τις υπηρεσίες τους.

Ανεξάρτητα από το αν είστε δημιουργός περιεχομένου, κάτοχος podcast ή απλώς μια επιχείρηση που αναζητά φωνητικά, απλά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το εργαλείο.

Έχει την ευφυΐα να καταλάβει την προφορά του ομιλητή, το στυλ ομιλίας και όλες τις αποχρώσεις.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν απαιτεί καν δείγμα ποιότητας στούντιο για να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα. Είναι σαν να κερδίζετε από όλες τις απόψεις όταν χρησιμοποιείτε το Play.ht.

Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς δωρεάν.

Ομιλητής

Ιδανικό για κινηματογραφιστές, προγραμματιστές παιχνιδιών και δημιουργούς περιεχομένου, το Respeecher δημιουργεί ακριβείς κλώνους φωνής που είναι δύσκολο να διακριθούν.

  Εισαγωγή στο AWS Lambda για αρχάριους

Είναι γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά, όπως:

 • Σημαντικά αποτελέσματα κάθε φορά
 • Φωνή που αρπάζει τα συναισθήματα και τις αποχρώσεις
 • Τροποποιήστε και αλλάξτε τη φωνή ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας χωρίς επανεγγραφή
 • Μετατρέψτε τη φωνή ενός ενήλικα σε παιδική φωνή

Αυτό το εργαλείο κάνει εξαιρετική δουλειά στο να διατηρεί τα συναισθήματα του ομιλητή, έτσι ώστε η φωνή που δημιουργείται να μην ακούγεται ρομποτική.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Respeecher είναι τόσο καλό είναι επειδή συνδυάζει κλασικούς αλγόριθμους επεξεργασίας ψηφιακού σήματος με ιδιόκτητες τεχνικές μοντελοποίησης βαθιάς παραγωγής για την επίτευξη της καλύτερης φωνής.

Μοιάζω

Ξεκινήστε δωρεάν με το Resemble, ένα εντυπωσιακό εργαλείο που μπορεί να παράγει ανθρώπινες φωνές μόνο από την ομιλία σας.

Ο κινητήρας τους είναι κατασκευασμένος με τρόπο που μπορεί να αναγνωρίσει όλα τα σημεία στίξης στη φωνή σας, έτσι δεν χρειάζεται πραγματικά να ανησυχείτε για τη μορφοποίησή της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το web recorder τους για να καταγράψετε το δείγμα ή να το ανεβάσετε από το σύστημά σας.

Προφανώς, όσο μεγαλύτερο είναι το δείγμα, τόσο καλύτερα θα είναι για τα αποτελέσματα, αλλά μπορείτε να ανεβάσετε ένα δείγμα φωνής το οποίο είναι μόλις 3 λεπτά. Αυτό σας λέει πόσο εξειδικευμένο είναι το AI αυτού του εργαλείου.

Overdub

Δημιουργήστε εκπληκτικά ρεαλιστικές φωνές με το Overdub. Είναι μια τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να σας παρέχει προ-δειγματοληπτικές φωνές ή να μιμείται τη φωνή που ανεβάζετε σε αυτήν.

Δεδομένου ότι αυτό το εργαλείο λαμβάνει πραγματικά σοβαρά υπόψη το απόρρητο, επιτρέπει μόνο δείγματα της δικής σας φωνής. Έτσι, εάν η δημιουργία μιας φωνής για τη δική σας φωνή είναι η απαίτησή σας, μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο.

Είναι δωρεάν για χρήση εφόσον δεν σας πειράζει το περιορισμένο λεξιλόγιο. Είναι αυτονόητο ότι το premium πρόγραμμά τους κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα, ώστε να μπορείτε να το εξετάσετε αφού έχετε χρησιμοποιήσει το δωρεάν για λίγο.

ReadSpeaker

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ReadSpeaker δημιουργεί μια φωνή με βάση το κείμενο που παρέχετε. Κάνει εξαιρετική δουλειά στο να δημιουργεί δυσδιάκριτες φωνές σε σύγκριση με το δείγμα, οπότε μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε αυτό όταν θέλετε να κλωνοποιήσετε τη δική σας φωνή ή ακόμα και τη φωνή κάποιου άλλου.

Χρησιμοποιεί βαθιά νευρωνικά δίκτυα ως τύπο τεχνητής νοημοσύνης για να εκπαιδεύσει μοντέλα φωνής με ηχογραφήσεις δειγμάτων ανθρώπινης φωνής. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματα για επαγγελματικούς σκοπούς ή για προσωπική χρήση, αυτό το εργαλείο είναι κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις χρήσης.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να ενσταλάξει διάφορα συναισθήματα και χαρακτηριστικά και να κάνει τη φωνή να μιλά πολλές γλώσσες από ένα δείγμα.

Φωνή.ai

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Voice.ai για παιχνίδια, συνομιλίες, ζωντανές ροές και άλλους σκοπούς. Σας επιτρέπει να κλωνοποιήσετε τη δική σας φωνή και τη φωνή κάποιου άλλου, και το κάνει με μεγάλη ακρίβεια, ενώ διατηρεί το οργανικό του στυλ.

Αντί από κείμενο σε ομιλία, αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί ομιλία σε ομιλία, επομένως ό,τι πείτε κλωνοποιείται αμέσως με οποιαδήποτε φωνή της επιλογής σας. Η όλη εγκατάσταση είναι μια απλή διαδικασία 5 βημάτων που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει και να λειτουργεί μαζί της.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Voice.ai εντελώς δωρεάν πριν αποφασίσετε να το πληρώσετε.

Listnr

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Listnr, θα καταλάβετε γιατί κέρδισε το Golden Kitty Winner το 2021 από το Product Hunt.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας [No Root]

Σας επιτρέπει να κλωνοποιείτε φωνές και να τις χρησιμοποιείτε για εμπορική χρήση σε οποιοδήποτε από τα έργα σας, όπως:

 • βίντεο YouTube
 • Ηχητικά βιβλία
 • Podcast
 • Υλικό ηλεκτρονικής μάθησης
 • Περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματα σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το TikTok και το Instagram.

Το Listnr είναι δωρεάν για μετατροπές έως και 1000 λέξεων ανά μήνα. Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε premium για να άρετε τους περιορισμούς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες.

Coqui

Χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως το Spotify, η Google και η Apple, το Coqui είναι ένα πολύ έξυπνο εργαλείο που μπορεί να αναπαράγει τα συναισθήματα διεξοδικά από τις φωνές που παρέχονται. Είναι κατάλληλο για διάφορους σκοπούς, όπως post-production, ανάπτυξη παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Απαιτεί ένα δείγμα φωνής τόσο σύντομο όσο 3 δευτερόλεπτα για να το επαναλάβει. Μάλιστα, σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τη φωνή των ονείρων σας με όλες τις ρυθμίσεις της επιλογής σας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές προσαρμογής για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή να συνεργαστείτε με τους φίλους και τα μέλη της ομάδας σας για να φέρετε περισσότερο μυαλό για να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Veritone Voice

Ένα άλλο λαμπρό εργαλείο για τη δημιουργία αποτελεσμάτων που μοιάζουν με ανθρώπους, το Veritone Voice μπορεί να μην είναι το ταχύτερο μεταξύ άλλων στη λίστα, αλλά κάνει καλά τη δουλειά του.

Χρησιμοποιεί τόσο κείμενο σε ομιλία όσο και ομιλία σε ομιλία για να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές. Μόλις κατασκευαστεί το φωνητικό μοντέλο, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα σενάρια θέλετε.

Επιτρέπεται επίσης να δημιουργείτε έσοδα από τη φωνή που δημιουργήσατε για τα podcast σας μέσω του Veritone Voice Network. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να λάβετε μια ακριβή προσφορά ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Voicemod

Είναι πολύ συναρπαστικό όταν ένα εργαλείο μπορεί να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, και αυτό ακριβώς κάνει το Voicemod. Αναπαράγει ή αλλάζει τη φωνή σας καθώς μιλάτε σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το εργαλείο είναι κάτι περισσότερο από απλή κλωνοποίηση φωνής. Στην πραγματικότητα, είναι μια τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τόσες πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.

Το Voicemod έχει προκατασκευασμένες φωνές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να το κάνετε να μιλάει ό,τι θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από επιλογές όπως ένας αστροναύτης, ο πιλότος και άλλοι ανθρώπινοι χαρακτήρες.

Εάν μεταδίδετε τακτικά ζωντανή ροή, είτε για να μιλάτε με το κοινό σας είτε για να παίζετε παιχνίδια, αυτό το εργαλείο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο γιατί μπορείτε να αλλάζετε τη φωνή σας σε κάτι νέο κάθε φορά για να συναρπάζετε τους θεατές.

Τελικές Λέξεις

Η κλωνοποίηση φωνής, εάν γίνει χωρίς κανένα αρνητικό κίνητρο, μπορεί να είναι μια απίστευτα χρήσιμη τεχνολογία. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήμα και τόση προσπάθεια.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σας δίνει επίσης πολύ περισσότερες επιλογές από το να προσλάβετε έναν καλλιτέχνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πρόσληψη καλλιτεχνών είναι κάτι κακό, αλλά για να δείξετε ότι εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό και εάν η απαίτησή σας είναι περίπλοκη, αυτά τα εργαλεία κλωνοποίησης φωνής AI είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη και εφαρμογές για επαγγελματίες.