11 Εργαλεία παράφρασης για να βελτιώσετε την ποιότητα του περιεχομένου σας

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε μια αξιόπιστη εφαρμογή παράφρασης για ακαδημαϊκή ή επαγγελματική εργασία, εδώ είναι μια επιμελημένη λίστα με τα καλύτερα εργαλεία παράφρασης.

Είτε γράφετε περιεχόμενο ιστού, επιχειρηματική έκθεση ή ακαδημαϊκή εργασία, η συγγραφή πρέπει να είναι μοναδική. Δεν είναι κακό να παίρνετε ιδέες από διαφορετικούς πόρους, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη λογοκλοπή πάση θυσία ή να ανατρέξετε στο αρχικό περιεχόμενο.

Ένα εργαλείο παράφρασης μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις ταλαιπωρίες και να εξακολουθεί να δημιουργεί περιεκτικό και μοναδικό περιεχόμενο για εσάς. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τη διαδικασία της παράφρασης, τις περιπτώσεις χρήσης της και τα καλύτερα εργαλεία παράφρασης.

Τι είναι η παράφραση;

Παράφραση σημαίνει να ξαναγράψεις οποιοδήποτε περιεχόμενο με διαφορετικό τρόπο, διατηρώντας το αρχικό του νόημα ανέπαφο.

Με την παράφραση υπαρχόντων άρθρων, μπορείτε να κατανοήσετε το νόημα σύνθετων εννοιών και να αναδιατυπώσετε δημιουργικά ιδέες που θα συμπεριληφθούν σε ένα δοκίμιο. Πρέπει να αποφύγετε την κακή παράφραση και να χρησιμοποιήσετε μερικές ισχυρές λύσεις παράφρασης για να αποτρέψετε την πιθανότητα λογοκλοπής.

Εργαλεία παράφρασης: Περιπτώσεις χρήσης

Κάνοντας τις προτάσεις πιο σύντομες και σαφείς

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για παράφραση είναι να γίνει το περιεχόμενο πιο κατανοητό. Αν διαβάζετε ένα μυθιστόρημα που γράφτηκε πριν από 200 χρόνια, θα χρειαστεί να το παραφράσετε για να το κάνετε εύκολα κατανοητό.

Βοηθώντας τους φοιτητές για ακαδημαϊκούς σκοπούς🎓

Ένα εργαλείο παράφρασης είναι πολύ ωφέλιμο για έναν φοιτητή που γράφει δοκίμια και διατριβές. Τους επιτρέπει να παραδίδουν καλύτερα δοκίμια αναδιατυπώνοντας τη δική τους εργασία ή πρωτότυπους πόρους, διατηρώντας παράλληλα το νόημα αναλλοίωτο.

Βοηθώντας τους Blogger στη συγγραφή περιεχομένου

Οι επαγγελματίες bloggers χρειάζεται συνεχώς να προσφέρουν νέο περιεχόμενο στο κοινό τους. Τα εργαλεία παράφρασης τους βοηθούν να ξαναγράψουν τα ιστολόγιά τους και έτσι να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο.

Δημιουργία περιεχομένου φιλικού προς τον αναγνώστη

Αυτές τις μέρες, οι αναγνώστες έχουν περιορισμένο εύρος προσοχής, επομένως θα πρέπει να τους προσφέρετε εύκολα κατανοητό υλικό ανάγνωσης. Η παράφραση σάς βοηθά να μετατρέψετε οποιαδήποτε σύνθετη και μακροσκελή πρόταση σε απλή.

Γράψτε πιασάρικα email μάρκετινγκ📧

Μέσω της παράφρασης, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μοναδικά αντίγραφα μάρκετινγκ από ένα πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ το κρατάτε ακόμα ελκυστικό.

Δημιουργία αναρτήσεων για μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι σύντομες και ευκρινείς. Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα μια ενότητα ιστολογίων ή ταξιδιωτικών οδηγών σε σύντομες αναρτήσεις κατάλληλες για κοινωνικές πλατφόρμες.

Πείτε τα πράγματα απευθείας

Κατά τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού, θα πρέπει να αποφεύγετε οποιαδήποτε παρερμηνεία και παρερμηνεία. Αντί να χρησιμοποιείτε μπερδεμένες προτάσεις από πρωτότυπο κείμενο ή πόρους, μπορείτε να τις παραφράσετε για να τις παρουσιάσετε στον μαθητή με απλό τρόπο.

Αναδιάταξη των λέξεων με τη σωστή σειρά

Μερικές φορές, η παράφραση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναδιάταξη της σειράς λέξεων σε μια πρόταση. Ενώ οι αναποτελεσματικοί συγγραφείς συχνά αποτυγχάνουν να γράψουν σωστά τις προτάσεις, μπορείτε να τις παραφράσετε για να τονίσετε το απαραίτητο τμήμα μιας πρότασης.

Τώρα θα απαριθμήσουμε τα καλύτερα εργαλεία παράφρασης για όλους τους σκοπούς.

  Πώς (και γιατί) να συμμετέχετε στο Google Recording Storage

QuillBot (Δωρεάν)

QuillBot είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο παράφρασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο περιεχομένου. Εδώ, μπορείτε να παραφράσετε 125 λέξεις τη φορά. Εάν θέλετε να παραφράσετε περισσότερες λέξεις ταυτόχρονα, θα πρέπει να εγγραφείτε στο premium πρόγραμμα τους.

Μπορείτε να επικολλήσετε το αντιγραμμένο κείμενο στη διεπαφή του ή να ανεβάσετε ένα αρχείο κειμένου σύροντας ή επιλέγοντας από την τοπική του θέση. Επιλέγοντας από διάφορες κατηγορίες παραφράσεων, όπως τυπική, απλή, ευχάριστη, επίσημη, δημιουργική, επέκταση και συντόμευση, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε κείμενο στη μορφή που προτιμάτε.

Επιπλέον, το QuillBot σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε το επίπεδο των αλλαγών ανάλογα με την ακρίβεια που θέλετε. Έρχεται με έναν θησαυρό με τεχνητή νοημοσύνη που σας επιτρέπει να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο οποιοδήποτε συνώνυμο μιας λέξης από το παραφρασμένο κείμενο.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να παραφράσουν εισαγωγικά και να χρησιμοποιήσουν συστολές κατά την παράφραση. Το QuillBot προσφέρει επίσης ξεχωριστές επεκτάσεις για το Google Chrome, το Microsoft Word και τα Έγγραφα Google. Έτσι, όλες οι μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες γραφής σας καλύπτονται για άμεση παράφραση.

Παράφραση (Δωρεάν)

Παραφραστής είναι ένα άλλο δωρεάν εργαλείο για παράφραση εάν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε χρήματα για να δημιουργήσετε νέο και μοναδικό περιεχόμενο από τα υπάρχοντα. Αυτή η πλατφόρμα παράφρασης με τεχνητή νοημοσύνη διατηρεί το αρχικό νόημα του κειμένου, ενώ αλλάζει τη δομή της πρότασης.

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση, μπορείτε να λάβετε έως και 500 λέξεις σε επαναγραμμένη μορφή με μία κίνηση. Ωστόσο, είναι δυνατό να αυξήσετε το όριο λέξεων στις 1000 λέξεις αποκτώντας το επαγγελματικό σχέδιο.

Οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν ή να επικολλήσουν το περιεχόμενό τους στο αρχικό πεδίο κειμένου. Εάν θέλουν, η μεταφόρτωση οποιουδήποτε αρχείου κειμένου ή εγγράφου από τον υπολογιστή τους είναι επίσης βιώσιμη. Η αντιγραφή με ένα κλικ του παραφρασμένου κειμένου είναι επίσης διαθέσιμη σε αυτήν την πλατφόρμα.

Στο Paraphraser, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ευχέρεια, τυπικές και δημιουργικές λειτουργίες για παράφραση. Επισημαίνει επίσης τις λέξεις και τις φράσεις που άλλαξαν κατά τη διάρκεια της επανεγγραφής για τη διευκόλυνσή σας. Εκτός από τα αγγλικά, γλώσσες όπως ισπανικά, ρωσικά, γερμανικά, τουρκικά, νορβηγικά, ολλανδικά, κινέζικα, βιετναμέζικα και ινδονησιακά μπορούν να παραφραστούν χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Παράφραση Online (Δωρεάν)

Ψάχνετε για έναν παραφραστή με μινιμαλιστική διεπαφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές ανάγκες; Τότε είναι ώρα για χρήση Παράφραση Online. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο διατίθεται δωρεάν.

Η διεπαφή ιστού της λύσης περιέχει δύο ενότητες, το κείμενο πριν και το κείμενο μετά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε ή να επικολλήσετε το περιεχόμενο στο πεδίο «Κείμενο Πριν». Εδώ, μπορείτε να μετατρέψετε έως και 1000 λέξεις τη φορά. Κάντε κλικ στο κουμπί παράφρασης μεταξύ των δύο πλαισίων και το εργαλείο θα παράσχει ξανά το περιεχόμενο στο κείμενο μετά το άλλο.

Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με την παράφραση, μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε λέξη για να την επεξεργαστείτε μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα συνώνυμο ή διατηρώντας το αρχικό κείμενο.

Εργαλείο παράφρασης είναι ένα λογισμικό που χρησιμοποιεί έναν έξυπνο αλγόριθμο για να παρουσιάσει την πιο κατάλληλη προσέγγιση για την παράφραση οποιουδήποτε κειμένου. Όσοι αναζητούν ένα δωρεάν εργαλείο αναδιατύπωσης θα το βρουν ωφέλιμο για επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες.

Κατά την παράφραση, το λογισμικό λαμβάνει υπόψη το περιεχόμενο κάθε λέξης και πρότασης του κειμένου του πόρου. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε μοναδικό περιεχόμενο ως το τελικό προϊόν που έχει ερμηνευτεί σωστά.

Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται σε αυτήν την πλατφόρμα επικολλώντας ή πληκτρολογώντας κείμενο στη διεπαφή ιστού του Εργαλείου Παράφρασης. Έρχεται με τον περιορισμό της παράφρασης 10.000 χαρακτήρων ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε.

  Antivirus Plus 2018 με έκπτωση 58% (Ισχύει 6 Δεκεμβρίου)

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε λέξεις με κεφαλαία για αναδιατύπωση. Επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε ολόκληρο το παραφρασμένο κείμενο στο πρόχειρο📋 με ένα κλικ και να το επικολλήσετε σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο.

WordAi

Θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που θα αρέσει τόσο στην Google όσο και στους αναγνώστες; WordAi είναι η επιλογή σας σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό το επί πληρωμή εργαλείο χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και προηγμένα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης για να μειώσει τον χρόνο ολοκλήρωσης του περιεχομένου και να δημιουργήσει περιεχόμενο που δεν διακρίνεται από το περιεχόμενο που έχει γραφτεί από ανθρώπους.

Αυτό το ισχυρό λογισμικό μπορεί να παραφράσει για διάφορους σκοπούς, όπως η αναδιάρθρωση προτάσεων, η βελτίωση της σαφήνειας, ο διαχωρισμός προτάσεων, η βελτίωση της ποιότητας και ο εμπλουτισμός κειμένου. Μπορεί να δημιουργήσει έως και 1000 παραλλαγές του κειμένου από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη για χρήση.

Σε αυτήν την πλατφόρμα είναι επίσης δυνατή η μαζική εξαγωγή αναδιατυπωμένου περιεχομένου. Μερικά από τα άλλα τονισμένα χαρακτηριστικά του είναι η επανεγγραφή σε επίπεδο προτάσεων και φράσεων, η αυξημένη απόδοση και η επανεγγραφή του Copyscape pass.

Το WordAi υποστηρίζει τη μαζική μεταφόρτωση περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφά σας ταυτόχρονα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προβάλλουν και να επεξεργάζονται περιεχόμενο που έχει ξαναγραφτεί σε εμπλουτισμένο κείμενο και HTML. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το API του σε οποιαδήποτε ροή εργασίας για ευκολία και άνεση.

Spinner Chief

Spinner Chief είναι ένα άλλο ισχυρό λογισμικό που μπορεί να αναδιατυπώσει το κείμενό σας χρησιμοποιώντας την ανάλυση φυσικής γλώσσας και την τεχνολογία AI. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να παραφράσετε 10.000 χαρακτήρες τη φορά.

Τα διάφορα επί πληρωμή προγράμματά του προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες, όπως περιστροφή πολλαπλών άρθρων κατά παρτίδες, διόρθωση γραμματικής, περιστροφή εναλλαγής παραγράφων και προτάσεων, εξατομικευμένο κανόνα περιστροφής παραγράφων και προτάσεων και ξύστρα άρθρου.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πληκτρολογήσετε ή να επικολλήσετε το κείμενο πηγής στην ηλεκτρονική διεπαφή. Σε περίπτωση οποιουδήποτε λάθους, το κουμπί διαγραφής είναι χρήσιμο αφαιρώντας όλο το αρχικό κείμενο με ένα κλικ. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να επιλέξουν τη σωστή ένταση στυψίματος μεταξύ ελαφριάς, κανονικής και βαριάς.

Ολόκληρο το αναδιατυπωμένο κείμενο μπορεί επίσης να αντιγραφεί με ένα κλικ. Μετά την αρχική παράφραση, μπορείτε να το περιστρέψετε ξανά σε λειτουργία word για να λάβετε ένθετα περιστρεφόμενα άρθρα.

Spin Rewriter

Spin Rewriter είναι ένα ιδανικό εργαλείο για στελέχη SEO που χρειάζονται τακτικά μεγάλο όγκο μοναδικού και ανθρώπινης ποιότητας περιεχομένου. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Emulated Natural Language (ENL) για τη δημιουργία νέου περιεχομένου που έχει την ευκαιρία να καταταχθεί υψηλότερα στο Google.

Εδώ, πρέπει να προσθέσετε το αρχικό κείμενο και να επιλέξετε τον αριθμό (διατίθενται έως και 1000 άρθρα) των παραφρασμένων άρθρων εξόδου. Το Spin Rewriter υποστηρίζει επίσης τη σύγκριση του αρχικού και του αναδιατυπωμένου περιεχομένου δίπλα-δίπλα.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες αυτού του εργαλείου είναι η μαζική περιστροφή άρθρων, η υποστήριξη όλων των δημοφιλών μορφών spintax, η δημιουργία παραγράφων και η ενσωμάτωση εικόνων στοκ.

Χιμπατζής ξαναγράφος

Χιμπατζής ξαναγράφος ή Aiditorial είναι ένα λογισμικό επανεγγραφής άρθρων. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP) για να σας επιτρέψει να ξαναγράψετε ένα άρθρο σε δευτερόλεπτα.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περίπλοκο, πρωτότυπο περιεχόμενο για κάθε κλάδο με αυτό το εργαλείο. Επίσης, υποστηρίζει την επανεγγραφή περιεχομένου σε πολλές γλώσσες. Αυτή δεν είναι μια διαδικτυακή λύση. Αντίθετα, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό και να το εκτελέσετε στο σύστημά σας.

  Διορθώστε το πρόβλημα επίλυσης πλήρους οθόνης στο NieR

Εργαλείο παράφρασης είναι μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραφράσετε όλες τις γλώσσες. Επιτρέπει την παράφραση 1000 χαρακτήρων κάθε φορά.

Ενώ το εργαλείο παραφράζει σε τυπική λειτουργία δωρεάν, οι συνδρομητές premium μπορούν επίσης να απολαμβάνουν άλλες λειτουργίες όπως ακαδημαϊκό, δημιουργικό, σαφές, περίτεχνο, απλό, επίσημο, συνεκτικό και εμφατικό. Στην περίπτωση τόσο του αρχικού όσο και του παραφρασμένου περιεχομένου, το Εργαλείο παράφρασης εμφανίζει τον διαθέσιμο και τον τρέχοντα αριθμό χαρακτήρων.

Εφόσον δεν υποστηρίζει την άμεση μεταφόρτωση αρχείων από το τοπικό σύστημα ή τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής αποθήκευσης, πρέπει να επικολλήσετε το κείμενο ή να πληκτρολογήσετε στην ηλεκτρονική διεπαφή για να προσθέσετε το αρχικό περιεχόμενο για παράφραση. Για το παραφρασμένο κείμενο, πρέπει να επιλέξετε και να αντιγράψετε το περιεχόμενο για να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

SpinBot

SpinBot είναι ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο για παράφραση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παραφράσετε 10.000 χαρακτήρες κάθε φορά. Σας επιτρέπει να επιλέξετε το προτιμώμενο μήκος για το παραφρασμένο κείμενο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε το κείμενο μικρότερο ή μεγαλύτερο ή να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση για τυχαίο μήκος.

Είναι επίσης δυνατή η αλλαγή των λέξεων με κεφαλαία. Εάν χρειάζεται, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ολόκληρες ή μερικές λέξεις σε ξεχωριστό πεδίο που το εργαλείο θα πρέπει να αγνοήσει κατά την παράφραση. Μετά τη μετατροπή, το περιεχόμενο που ξαναγράφεται μπορεί να αντιγραφεί με ένα κλικ και να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο ή έγγραφο.

Το SpinBot δεν υποστηρίζει την απευθείας προσθήκη αρχείων από τον υπολογιστή σας ή από οποιαδήποτε πλατφόρμα αποθήκευσης cloud. Ως εκ τούτου, πρέπει να αντιγράψετε το απαραίτητο κείμενο από την πηγή του και να το επικολλήσετε στην ηλεκτρονική διεπαφή αυτής της πλατφόρμας.

PrePost SEO

PrePost SEO προσφέρει ένα ισχυρό δωρεάν εργαλείο παράφρασης για γρήγορη μετατροπή περίπλοκου κειμένου σε διαυγές. Πληκτρολογήστε ή επικολλήστε κείμενο στο πλαίσιο για το αρχικό περιεχόμενο και το εργαλείο θα το παραφράσει με ένα κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε αρχείο εγγράφου (DOC, DOCX, TXT, PDF) από τον υπολογιστή σας για παράφραση ή μεταφόρτωση αρχείων από το Google Drive και το Microsoft OneDrive.

Εάν θέλετε να παραλείψετε ορισμένες ενότητες από το κείμενο εισαγωγής, μπορείτε να τις διαχωρίσετε με κόμματα. Αυτή η λύση προσφέρει τέσσερις τύπους παράφρασης: απλή, προηγμένη, ευχάριστη και δημιουργική. Για να χρησιμοποιήσετε την τελευταία επιλογή, θα πρέπει να είστε κάτοχος λογαριασμού premium αυτής της πλατφόρμας.

Αφού γίνει η παράφραση, το αποτέλεσμα θα περιέχει λέξεις με κίτρινες υπογραμμίσεις. Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ πάνω τους για να λάβετε επιπλέον συνώνυμα αυτών των λέξεων και φράσεων. Μπορείτε να κάνετε λήψη του παραφρασμένου κειμένου σε μορφή DOCX ή PDF επιλέγοντας το κουμπί Λήψη αναφοράς.

Εκτός από τα αγγλικά, αυτή η πλατφόρμα παρέχει υπηρεσίες παράφρασης για γλώσσες όπως γαλλικά, γερμανικά, ινδονησιακά, τουρκικά, ισπανικά, ολλανδικά, ρωσικά, αραβικά, κινέζικα και πορτογαλικά.

Συμπέρασμα 📝

Το γράψιμο χρειάζεται δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα, αλλά τα εργαλεία παράφρασης διευκολύνουν τη διαδικασία ενώ κάνουν το περιεχόμενο να ξεχωρίζει. Διαφορετικά εργαλεία είναι ιδανικά για διάφορες εργασίες όπως η επεξεργασία ιστολογίου, η αναδιατύπωση προτάσεων και η αναγέννηση μιας εργασίας.

Ως χρήστης, θα πρέπει να επιλέξετε μια λύση παράφρασης ανάλογα με τον τύπο της εργασίας που εκτελείτε. Μόλις ολοκληρώσετε την παράφραση, μην ξεχάσετε να ελέγξετε για λογοκλοπή στο περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας εργαλεία ελέγχου λογοκλοπής.