11 Εργαλεία Αναλύσεων Ιστού Ανοιχτού Κώδικα για καλύτερες πληροφορίες δεδομένων και απόρρητο

Τα εργαλεία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα όχι μόνο μπορούν να σας προσφέρουν ακριβείς, σχετικές πληροφορίες που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, αλλά και υψηλή ευελιξία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Στη σύγχρονη εποχή, το web analytics έχει γίνει το κύριο όπλο για όλους τους κατόχους ιστοτόπων, καθώς τους παρέχει ανεκτίμητες πληροφορίες για τους ιστότοπούς τους.

Επομένως, μπορεί να είναι δίκαιο να πούμε ότι η εκτέλεση ενός ιστότοπου χωρίς ισχυρά αναλυτικά στοιχεία ιστού θα είναι δύσκολο να αποκτήσετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Από την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών και τις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις έως τις τάσεις αγορών, αυτά τα εργαλεία σάς παρέχουν τις πληροφορίες για τον ιστότοπο και την επιχείρησή σας.

Επομένως, είναι απαραίτητο να έχετε ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης ιστού.

Παραδόξως, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε βαριά συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού, επειδή υπάρχουν πολλά εργαλεία ανοιχτού κώδικα διαθέσιμα στην αγορά.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των καλύτερων εργαλείων ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που θα συζητήσω παρακάτω.

Εργαλείο Web Analytics

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

Σύνδεσμος

Αμέτρητα

Προσαρμόσιμος πίνακας εργαλείων, ειδοποιήσεις push

Εκχιονιστικό

Συλλογή δεδομένων συμπεριφοράς, 20 SDK, επικύρωση σχήματος

PostHog

Ανάλυση προϊόντων, αποθήκευση δεδομένων ερωτημάτων SQL, ανάλυση διαδρομής

Matomo

Ακριβείς πληροφορίες δεδομένων, συμβατές με το απόρρητο

Ουμάμι

Λεπτομερείς αναφορές επισκεπτών, παρακολούθηση κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο

OpenReplay

Επανάληψη συνεδρίας, παρακολούθηση χρήσης CPU, εργαλεία προγραμματιστή

Εύλογος

Φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου, τμηματοποίηση κοινού

Fathom Lite

Έλεγχοι ασφαλείας, επεκτασιμότητα, ανάλυση δεδομένων επισκεπτών.

Ackee

Εστιασμένη στο απόρρητο, συλλογή δεδομένων πολλαπλών πηγών, χωρίς cookies.

Ανοίξτε το Web Analytics

Εκτενείς μετρήσεις και αναφορές, ενσωμάτωση API

Pirsch

Συνεργατικός πίνακας ελέγχου, συμμόρφωση με το απόρρητο δεδομένων.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω ποια είναι αυτά τα εργαλεία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα, πώς είναι χρήσιμα και μερικά από τα καλύτερα που μπορείτε να εξετάσετε.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι ένα Εργαλείο ανάλυσης Ιστού ανοιχτού κώδικα;

Ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα είναι μια δωρεάν και διαθέσιμη δημόσια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συλλέγετε, να αναλύετε και να οπτικοποιείτε όλα τα δεδομένα από τον ιστότοπό σας.

Δεδομένου ότι είναι ανοιχτού κώδικα, ο πηγαίος κώδικας είναι εύκολα προσβάσιμος και μπορείτε να μάθετε πώς διατηρεί τα δεδομένα ασφαλή και λειτουργεί στον ιστότοπο.

Αυτά τα εργαλεία σάς παρέχουν πολλές κρίσιμες πληροφορίες για έναν ιστότοπο, όπως συμπεριφορά χρήστη, γεωγραφική τοποθεσία του χρήστη, συσκευή, σελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις, προϊόν ή υπηρεσία με τις περισσότερες προβολές, ποσοστό διατήρησης και πολλές άλλες λεπτομέρειες.

Επιπλέον, τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό περιοχών όπου ο ιστότοπός σας χρειάζεται βελτίωση. Με βάση αυτές τις λεπτομέρειες, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σας να λάβει την κατάλληλη απόφαση που θα οδηγήσει την ανάπτυξη.

Είναι σημαντικό ότι αυτά σας βοηθούν να αξιολογήσετε την επιτυχία των καμπανιών μάρκετινγκ παρέχοντάς σας λεπτομέρειες όπως ποσοστά συνομιλίας και πηγές παραπομπής.

Δυνατότητες των Εργαλείων Ανοιχτού Κώδικα Analytics

Ένα εργαλείο αναλυτικών στοιχείων ιστού ανοιχτού κώδικα είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ιστότοπων και διαθέτει πολλές ζωτικές λειτουργίες, όπως:

Συλλογή και παρακολούθηση βασικών δεδομένων

Τα εργαλεία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα μπορούν εύκολα να συλλέξουν σημαντικά δεδομένα επισκεπτών και να τα παρακολουθήσουν. Τα δεδομένα μπορεί να είναι συμπεριφορά περιήγησης, τοποθεσία χρήστη, τύπος συσκευών που χρησιμοποιούνται, τύπος προϊόντος/υπηρεσίας που έχουν δει και πολλά άλλα.

Ανάλυση σε πραγματικό χρόνο

Ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των χρηστών μαζί με την προσέγγιση χρηστών και μπορεί να παρακολουθεί την επισκεψιμότητα μέσω της λειτουργίας ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, δεν προσφέρουν όλα τα εργαλεία ανάλυσης ανοιχτού κώδικα αυτήν τη δυνατότητα. Επομένως, εάν το χρειάζεστε, επιλέξτε ένα εργαλείο ανάλογα.

Δωρεάν για χρήση

Γενικά, τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Έτσι, οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει για οποιαδήποτε συνδρομή. Είναι επωφελές για ιδιώτες ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μικρής κλίμακας που μόλις ξεκινούν με τους ιστότοπούς τους.

Προσαρμογή

Αυτού του είδους τα εργαλεία ανάλυσης μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιστότοπου. Θα έχετε πλήρη ελευθερία και ευελιξία να προσαρμόσετε το εργαλείο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ανάλυσης δεδομένων, παρακολούθησης και αναφοράς.

  Τι είναι το DLC στα βιντεοπαιχνίδια;

Απόρρητο και ιδιοκτησία δεδομένων

Με τα εργαλεία ανάλυσης, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο των δεδομένων που συλλέγονται και αποθηκεύονται. Θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα δεδομένα. Σας βοηθά να παραμένετε συμβατοί με όλους τους κανονισμούς του κλάδου και να διατηρήσετε τη βέλτιστη ασφάλεια.

Οπτικοποίηση δεδομένων

Η οπτικοποίηση δεδομένων είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά αυτών των εργαλείων, όπου προβάλλει όλες τις πληροφορίες μέσω γραφημάτων, πινάκων και γραφημάτων. Είναι σημαντικό για τις ομάδες να κατανοούν τα δεδομένα και να λαμβάνουν αποφάσεις ανάλογα.

Εξαγωγή και ενσωμάτωση δεδομένων

Πολλά από αυτά τα εργαλεία θα σας επιτρέψουν να εξάγετε όλα τα συλλεγμένα δεδομένα σε διαφορετικές μορφές, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με άλλες εφαρμογές. Μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το εργαλείο με άλλες επιχειρηματικές πλατφόρμες, όπως CRM, CMS ή εργαλεία αυτοματισμού μάρκετινγκ, για να διαχειριστείτε τον ιστότοπο πιο αποτελεσματικά.

Πλεονεκτήματα του Open-Source έναντι άλλων εργαλείων Web Analytics

Τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως κάθε άλλο εργαλείο ανάλυσης ιστού, αλλά το πρώτο προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα που τα καθιστούν πιο κατάλληλα για πολλούς οργανισμούς. Ας δούμε ποια οφέλη φέρνει στο τραπέζι ένα εργαλείο ανάλυσης ανοιχτού κώδικα.

Διαφανής Κώδικας

Τα εργαλεία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τον πηγαίο κώδικα τους μαζί με τον τρόπο συλλογής και αποθήκευσης δεδομένων. Αυτά τα εργαλεία προσφέρουν διαφάνεια με την κωδικοποίησή τους, η οποία βοηθά στη διασφάλιση της εμπιστοσύνης καθώς και της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων.

Πλήρης προσαρμογή

Τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα προσφέρουν υψηλό επίπεδο προσαρμογής, κάτι που είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τη χρήση αυτών των εργαλείων. Έτσι, μπορείτε να τροποποιήσετε εύκολα τον κώδικα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επεκτασιμότητα

Η επεκτασιμότητα είναι ένα άλλο τεράστιο όφελος που αποκομίζετε με αυτά τα εργαλεία. Μπορείτε να τις κλιμακώσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με την ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Με την αύξηση της επισκεψιμότητας και των προϊόντων ή υπηρεσιών, μπορείτε να ενσωματώσετε το εργαλείο με άλλες τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα και επίσης να προσθέσετε περισσότερους πόρους.

Κλείδωμα μηδενικού προμηθευτή

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης εργαλείων ανοιχτού κώδικα σε σχέση με τα παραδοσιακά είναι η απουσία κλειδώματος προμηθευτή. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη χρήση, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλες λύσεις χωρίς να χάσετε κανένα από τα προηγούμενα στοιχεία σας.

Εύκολη ενσωμάτωση

Με τα εργαλεία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα, δεν θα έχετε πρόβλημα να τα ενσωματώσετε με άλλες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις αναλυτικών στοιχείων Ιστού.

Τώρα, είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα κορυφαία εργαλεία ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα.

Αμέτρητα

Αμέτρητα είναι ένα δομημένο στην κοινότητα και ισχυρό εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που σας βοηθά να προωθήσετε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας. Σας προσφέρει έναν εύχρηστο και προσαρμόσιμο πίνακα εργαλείων, όπου θα λαμβάνετε όλα τα Insights, κρατώντας παράλληλα κάθε μέλος της ομάδας ενήμερο.

Το Countly σάς παρέχει επίσης λειτουργίες ειδοποίησης push που είναι ευεργετικές για να τροφοδοτήσουν την εκστρατεία προβολής σας και να στοχεύσετε τον σωστό χρήστη. Η αλλαγή του σχεδιασμού της εφαρμογής και του τρόπου λειτουργίας της γίνεται ευκολότερη καθώς μπορείτε να κάνετε όλη την προσαρμογή χρησιμοποιώντας μερικά κλικ.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα δεδομένα σας σύμφωνα με λεπτομέρειες σε επίπεδο χώρας, πολιτείας και πόλης. Μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά σχόλια με αυτό το εργαλείο και να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτό για να μετατρέψετε τα αρνητικά σχόλια σε θετικά. Είναι σημαντικό ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των δεδομένων, ενώ παραμένετε συμμορφωμένοι με τους κανονισμούς απορρήτου δεδομένων.

Εκχιονιστικό

Χωρίς αμφιβολία, Εκχιονιστικό είναι ένα κορυφαίο εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε μια στιβαρή αρχιτεκτονική ικανή να επεξεργάζεται δισεκατομμύρια συμβάντα την ημέρα.

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, μπορεί να σας βοηθήσει να συλλέξετε μια ποικιλία δεδομένων συμπεριφοράς που κυμαίνονται από εμφανίσεις, κλικ και προσαρμοσμένα συμβάντα έως αναπαραγωγή βίντεο. Είναι μια μηχανή πρώτης για προγραμματιστές που χρησιμοποιεί μια σειρά εργαλείων για να μοντελοποιήσει και να αναλύσει όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο.

Επιπλέον, το Snowplow αξιοποιεί 20 SDK για να συλλέγει δεδομένα από την πλευρά του διακομιστή, από κινητά, τον ιστό και διάφορες άλλες πηγές και να σας παρέχει βαθιές πληροφορίες για την απόδοση των καμπανιών σας.

  HDMI 2.1: Τι νέο υπάρχει και χρειάζεστε αναβάθμιση;

Το εργαλείο ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση στα σχήματα και την επικύρωση κατά τη συλλογή των δεδομένων για την ανάλυσή σας και διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που συλλέγονται είναι καθαρά. Κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σε μια επεκτάσιμη αποθήκη και επίσης να έχετε τον απόλυτο έλεγχό τους.

PostHog

Από τη βοήθεια με την ανάλυση προϊόντων έως την αποθήκευση δεδομένων ερωτημάτων μέσω SQL, PostHog έχει αναδειχθεί ως ένα εντυπωσιακό εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα. Σας παρέχει κολοσσιαίες δυνατότητες ανάλυσης προϊόντων που περιλαμβάνουν ανάλυση διαδρομής, γραφήματα τάσεων, διοχετεύσεις, γραφήματα διατήρησης κ.λπ. για να σας βοηθήσουν με τις μελλοντικές σας αποφάσεις.

Η δυνατότητα διαδρομής χρήστη αυτού του εργαλείου σάς επιτρέπει να επισημάνετε τα σημεία έναρξης και λήξης και σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε τη συμπεριφορά του χρήστη στον ιστότοπό σας. Μέσω αυτού του εργαλείου, μπορείτε επίσης να μάθετε για λεπτομέρειες μετατροπής χρησιμοποιώντας την ανάλυση συσχέτισης.

Εκτός από τις τυπικές πληροφορίες, το PostHog σάς παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση, τη σταθερότητα και τον κύκλο ζωής των χρηστών στον ιστότοπό σας. Σας παρέχει επίσης έναν προσεκτικά σχεδιασμένο ταμπλό που μπορείτε να προσαρμόσετε. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργίες όπως φιλτράρισμα πίνακα εργαλείων, αυτόματη ανανέωση, εβδομαδιαίες ενημερώσεις μέσω email και περιορισμούς πρόσβασης.

Matomo

Matomo είναι μια διάσημη πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων ιστού ανοιχτού κώδικα που έχει γίνει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο Google Analytics. Σας παρέχει πολύ ακριβείς πληροφορίες δεδομένων και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα δεδομένα των χρηστών ενώ συμμορφώνεστε με τους νόμους περί απορρήτου.

Η απλή διεπαφή του Matomo είναι σχετικά εύκολη στην πλοήγηση. Μέσω των βελτιωμένων πληροφοριών, έχετε μια πλήρη εικόνα των χρηστών στον ιστότοπό σας. Σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως πολλαπλές αποδόσεις, στόχους, διοχετεύσεις, κοόρτες, συμπεριφορά χρήστη, χάρτη θερμότητας, εγγραφές περιόδων σύνδεσης, λέξεις-κλειδιά στόχου, αναλυτικά στοιχεία πολυμέσων και πολλά άλλα.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτό το εργαλείο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε για να καλύψετε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Το Matomo δεν σας παρέχει περιορισμούς όσον αφορά την αποθήκευση δεδομένων για ανάλυση, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιπλέον, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων που αποθηκεύετε.

Ουμάμι

Ουμάμι κάνει την ανάλυση ιστού εύκολη δουλειά μέσω του εξαιρετικά διαισθητικού πίνακα εργαλείων και των πολλών δυνατοτήτων. Αυτό το εργαλείο αναλυτικών στοιχείων ιστού σάς παρέχει μόνο τις μετρήσεις που χρειάζεστε για να λάβετε αποφάσεις και καμπάνιες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Με το Umami, μπορείτε να λαμβάνετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τους επισκέπτες σας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που χρησιμοποιούσαν, του τύπου προγράμματος περιήγησης, του λειτουργικού συστήματος και πολλών άλλων λεπτομερειών. Μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας παρακολουθώντας πολλά συμβάντα, όπως προβολές σελίδων, καταχωρίσεις φόρμας, κλικ κουμπιών και πολλά άλλα.

Τα ισχυρά φίλτρα και η δυνατότητα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο αυτού του εργαλείου αναλυτικών στοιχείων κάνουν την ανάλυση ιστού εύκολη δουλειά. Μια μοναδική ικανότητα αυτού του εργαλείου είναι ότι μπορεί να παρακολουθεί απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, υποτομέων και μεμονωμένων URL μέσω μίας εγκατάστασης. Όλα τα δεδομένα που συλλέγετε μέσω αυτού του εργαλείου παραμένουν ασφαλή και εντός των ορίων της νομοθεσίας περί απορρήτου.

OpenReplay

OpenReplay είναι μια πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων ιστού ανοιχτού κώδικα που μπορεί να σας οδηγήσει πέρα ​​από τις παραδοσιακές μεθοδολογίες αναλυτικών στοιχείων. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, σας παρέχει μια πλήρως εξοπλισμένη σουίτα επανάληψης συνεδριών μέσω της οποίας αναλύετε ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας παρακολουθώντας τη χρήση της CPU, τις περιπτώσεις επιβράδυνσης και τα σφάλματα και να κάνετε αναλόγως βελτιώσεις. Παίρνετε επίσης ένα εργαλείο προγραμματιστή που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε τη λειτουργία του ιστότοπού σας και να κάνετε αλλαγές ανάλογα.

Μια μοναδική πτυχή αυτής της πλατφόρμας είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε λειτουργία, είτε πρόκειται για δοκιμή A/B είτε για σταδιακή κυκλοφορία, χωρίς να χρειάζεται να επανακυκλοφορήσετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Σας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε μόνοι σας την πλατφόρμα σας, έτσι ώστε όλα τα δεδομένα να παραμένουν στην υποδομή σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λεπτομερείς λειτουργίες απορρήτου για να εξασφαλίσετε καθαρή αποθήκευση δεδομένων.

Εύλογος

Αν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση και αντίκτυπο ανοιχτού κώδικα εργαλείο ανάλυσης ιστού, δοκιμάστε Εύλογος. Είναι ένα ελαφρύ εργαλείο που παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες και την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας με απλό τρόπο, ώστε να μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε όλες τις λεπτομέρειες.

  Γιατί το χρειάζεται η επωνυμία σας (6 πλατφόρμες)

Το Plausible χρησιμοποιεί εξαιρετικά ελαφριά σενάρια, ώστε να μην υπάρχει ακαταστασία και οι επισκέπτες σας να έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης. Αυτό το δωρεάν εργαλείο σάς επιτρέπει να τμηματοποιήσετε το κοινό σας με απλά κλικ και επίσης να αξιολογήσετε όλες τις πληρωμένες καμπάνιες μέσω παραμέτρων UTM. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και να δημιουργείτε προσαρμοσμένα συμβάντα αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους.

Ο πίνακας εργαλείων αυτού του εργαλείου είναι φιλικός προς τον χρήστη και μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα στατιστικά στοιχεία στον πίνακα εργαλείων σας κοινοποιώντας τον σύνδεσμο με όλα τα μέλη της ομάδας σας. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να παραμείνετε σε συμμόρφωση με τους GDPR, CCPA και PECR και να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες σας και όλα τα δεδομένα τους βρίσκονται σε ασφαλή χέρια.

Fathom Lite

Fathom Lite είναι μια έκδοση ανοιχτού κώδικα του διάσημου Fathom Analytics που σας παρέχει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες που χρειάζεστε σε ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού. Ο πίνακας εργαλείων είναι σχετικά εύκολος στη χρήση, εμφανίζοντας όλα τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων μπροστά σας.

Από την παρακολούθηση αποσπασμάτων έως την εκτέλεση προκατασκευασμένων dockers, το Fathom Lite σάς παρέχει πολλές βασικές λειτουργίες για την ανάλυση του ιστότοπού σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε όλους τους ελέγχους ασφαλείας μόνοι σας για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη ασφάλεια του ιστότοπού σας.

Αυτό το εργαλείο ανάλυσης ιστού όχι μόνο σας παρέχει δεδομένα όπως τρέχοντες επισκέπτες, προβολή ιστότοπου κ.λπ., αλλά και μέσο χρόνο που αφιερώνουν οι επισκέπτες, ποσοστό εγκατάλειψης και ολοκλήρωση στόχου. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι είναι εύκολα επεκτάσιμη ανάλογα με την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Ackee

Ackee είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στο Node.js, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί αβίαστα στον διακομιστή σας και να σας βοηθήσει να αναλύσετε όλη την επισκεψιμότητα.

Το εργαλείο διαθέτει μια ελάχιστη διεπαφή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε όλα τα δεδομένα, όπως προβολές, παραπομπές, διάρκεια, λειτουργικό σύστημα, γλώσσα, διάσταση οθόνης, διάρκεια επίσκεψης και άλλες πληροφορίες χωρίς να χάσετε την εστίαση.

Το Ackee είναι αναλυτικά στοιχεία που εστιάζουν στο απόρρητο που σας επιτρέπουν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του απορρήτου όλων των δεδομένων που συλλέγετε. Το API αυτού του εργαλείου σάς παρέχει έναν ισχυρό κόμβο που σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέγετε μια ποικιλία δεδομένων για επιχειρηματική ανάλυση από διαφορετικές πηγές.

Είναι σημαντικό ότι δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά την ανάλυση δεδομένων από διαφορετικούς τομείς και εφαρμογές. Χρησιμοποιεί μια διαδικασία ανωνυμοποίησης πολλαπλών βημάτων για να διασφαλίσει ότι όλοι οι χρήστες παραμένουν ανώνυμοι. Επιπλέον, είναι εντελώς απαλλαγμένο από cookies, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα άλλο.

Ανοίξτε το Web Analytics

Όταν επιλέγετε ένα δωρεάν πλαίσιο όπως Ανοίξτε το Web Analytics, μπορείτε να αναλύσετε διεξοδικά τον ιστότοπό σας και να έχετε πλήρη έλεγχο δεδομένων. Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους προσαρμογή σε αυτό το εργαλείο, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Αυτό το εργαλείο προσφέρει μεγάλο αριθμό μετρήσεων, διαστάσεων και αναφορών για να σας βοηθήσει να αναλύσετε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Μπορείτε να επεκτείνετε τη διαδικασία συλλογής δεδομένων σας χρησιμοποιώντας το API που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε την πλατφόρμα με διαφορετικές πηγές.

Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε ιστότοπους που βασίζονται σε WordPress και Mediawiki και συμβάντα διαχειριστή μέσω αυτής της πύλης. Το Open Web Analytics θα γίνει μέρος του τομέα σας και συμμορφώνεται με τον GDPR και άλλους κανονισμούς.

Pirsch

Μπορείτε να εξετάσετε Pirsch αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τον ιστότοπό σας.

Αυτό το πανίσχυρο εργαλείο ανάλυσης σάς δίνει πλήρη εικόνα για όλα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον στόχο ή την καμπάνια σας ανάλογα για να απολαύσετε υψηλές μετατροπές. Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με όλες τις υπάρχουσες τεχνολογίες της επιχείρησής σας και σας επιτρέπει να μετράτε την επισκεψιμότητά σας χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα JavaScript.

Το Pirsch σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε μια συλλογική προσέγγιση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μοιράζεστε τον πίνακα ελέγχου με όλα τα μέλη της ομάδας σας. Όσον αφορά το απόρρητο δεδομένων, αυτή η πλατφόρμα δεν θέτει σε κίνδυνο και λειτουργεί σύμφωνα με την πολιτική GDPR, CCPA, PECR και Schrems II.

συμπέρασμα

Η εύρεση του καλύτερου εργαλείου αναλυτικών στοιχείων ιστού ανοιχτού κώδικα για καλύτερα αναλυτικά στοιχεία και απόρρητο μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Κατά την εξέταση του εργαλείου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη διαθεσιμότητα λειτουργιών, την ακρίβεια δεδομένων, τη συμμόρφωση, τη διεπαφή χρήστη, την επεκτασιμότητα, την ενοποίηση και τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες ανάλυσης ιστού ανοιχτού κώδικα που φιλοξενούνται μόνοι σας.