11 επεκτάσεις μεταγραφής που θα φέρουν επανάσταση στη ροή εργασίας σας

Αναζητάτε τις καλύτερες επεκτάσεις μεταγραφής; Αν ναι, βρήκατε τη σωστή ιστοσελίδα.

Παρόλο που τα βίντεο και τα podcast είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή, τα γραπτά κείμενα έχουν τη δική τους σημασία. Είναι πολύ εύκολο να μεταφράσεις γραπτά κείμενα από τη μια γλώσσα στην άλλη, κάτι που δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει με περιεχόμενο βίντεο και ήχου.

Εξάλλου, τα γραπτά κείμενα καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την εύρεση οποιασδήποτε συγκεκριμένης πληροφορίας και σας επιτρέπουν να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε. Και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που τα γραπτά κείμενα είναι αναντικατάστατα σε τομείς που περιλαμβάνουν την έρευνα, την εκπαίδευση και την τεκμηρίωση.

Αλλά όταν πρόκειται για μεταγραφή περιεχομένου βίντεο ή ήχου, τα πράγματα γίνονται πραγματικά προκλητικά. Η μη αυτόματη μεταγραφή απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια, και εκεί είναι που παίζουν ρόλο οι επεκτάσεις μεταγραφής.

Ωστόσο, η εύρεση μιας καλής επέκτασης μεταγραφής εξακολουθεί να είναι μια εργασία. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές εκεί έξω, και καθεμία από αυτές ισχυρίζεται ότι είναι η καλύτερη.

Το να δοκιμάζετε εργαλείο μετά από εργαλείο για να βρείτε το σωστό δεν θα ήταν η σωστή προσέγγιση, και αυτό το καταλαβαίνω. Γι’ αυτό έκανα τη βαριά ανύψωση και δοκίμασα σχολαστικά 100 επεκτάσεις μεταγραφής, ώστε να μην χρειάζεται.

Παρακάτω, έχω μοιραστεί τη λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις μεταγραφής που πέρασαν τις δοκιμές μου και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο για να φέρετε επανάσταση στη ροή εργασίας σας.

Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε –

Αντίγραφο

Transcript by Transcript.study είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο εργαλείο μεταγραφής που έχει σχεδιαστεί για μαθητές. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της επέκτασης είναι η λειτουργία επίλυσης ερωτήσεων με ένα κλικ. Αυτή η συνάρτηση παρέχει λεπτομερείς απαντήσεις σε σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση, συμπεριλαμβανομένων των περίπλοκων μαθηματικών εξισώσεων.

Αυτή η επέκταση χρησιμοποιεί μια προηγμένη μηχανή AI και αλγόριθμο αναζήτησης για να παρέχει ακριβείς και λεπτομερείς απαντήσεις. Επιπλέον, η επέκταση είναι αποκλειστικά βελτιστοποιημένη για 16 πλατφόρμες LMS (Learning Management System), συμπεριλαμβανομένων των Brightspace, Apex Learning και Blackboard. Αλλά δυστυχώς, δεν υποστηρίζει πλέον το McGraw Hill.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το εργαλείο είναι αποκλειστικά βελτιστοποιημένο για 16 πλατφόρμες LMS με προηγμένη υποστήριξη.
 • Η λειτουργία επίλυσης προβλημάτων με ένα κλικ κάνει την εύρεση λύσεων σε περίπλοκες έννοιες εξαιρετικά εύκολη.
 • Με 3,99 $ το μήνα, είναι αρκετά προσιτό.
 • Εκτός από την επέκτασή του που βασίζεται στον ιστό, αυτό το εργαλείο είναι επίσης διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS. Και χάρη στη δυνατότητα συγχρονισμού σε πραγματικό χρόνο, θα έχετε πάντα αδιάκοπη πρόσβαση σε όλες τις σημειώσεις και τα έγγραφά σας.
 • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Ωστόσο, το Transcript στερείται της βασικής λειτουργικότητας που πρέπει να διαθέτει οποιαδήποτε επέκταση μεταγραφής – τη δυνατότητα μεταγραφής βίντεο ή ήχου σε κείμενο. Επομένως, δεν μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σημειώσεις των ηλεκτρονικών μαθημάτων σας ή να προετοιμάσετε την τεκμηρίωση των συσκέψεων.

Επιπλέον, αν και ο προηγμένος κινητήρας AI του είναι εκπληκτικός, θα μπορούσατε να λάβετε παρόμοια αποτελέσματα από δωρεάν chatbot AI όπως το ChatGPT ή το Google Bard.

Laxis

Όταν πρόκειται για τη λήψη αρχείων διαδικτυακών συναντήσεων, διαδικτυακών σεμιναρίων και μαθημάτων, Laxis είναι ένα εργαλείο που μπορώ να εμπιστευτώ. Είναι ένα φανταστικό εργαλείο που σας βοηθά να προετοιμάζετε θέματα και ατζέντα πριν από τη συνάντηση, να λαμβάνετε μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και να δημιουργείτε σημειώσεις.

Επιπλέον, το Laxis μπορεί να υπερηφανεύεται για μια λειτουργία επισήμανσης συσκέψεων με επαυξημένη τεχνητή νοημοσύνη που παρέχει σημαντικές πληροφορίες συνομιλίας εντός και σε όλη τη συνομιλία σας. Η web-based εφαρμογή του Laxis είναι συμβατή με το Zoom, το Microsoft Teams και το Webex, ενώ προσφέρουν ειδικά μια επέκταση Chrome για το Google Meet.

Πλεονεκτήματα

 • Συμβατό με όλες τις μεγάλες υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Teams, Google Meet, Zoom και Webex.
 • Το δωρεάν πρόγραμμα φαίνεται περισσότερο από επαρκές για τους περισσότερους χρήστες.
 • Το εργαλείο μεταγραφής της Laxis είναι πολύ αποτελεσματικό στην παραγωγή ακριβούς μεταγραφής με αναγνώριση ηχείων.
 • Ο προηγμένος συγγραφέας και το chatbot του Laxis που βασίζεται σε AI είναι αρκετά ισχυρά.
 • Αρκετά απλό και εύκολο στη χρήση.

Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί κυρίως για να σας βοηθά να μεταγράφετε διαδικτυακές συσκέψεις και μαθήματα και όχι για να μεταγράφετε βίντεο γενικά. Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Laxis για να δημιουργήσετε μεταγραφές βίντεο στο YouTube, το Udemy ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

  28 Λίστα με τα καλύτερα ETL Tools

Επιπλέον, ένα άλλο μειονέκτημα του Laxis είναι ότι πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τους υπότιτλους για να λειτουργεί σωστά το εργαλείο. Διαφορετικά, θα σταματήσει η μεταγραφή.

Νότα

Νότα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα εργαλεία μεταγραφής που είναι ικανό να μεταγράψει οποιοδήποτε είδος κλιπ ήχου έχετε. Επομένως, είτε θέλετε να μεταγράψετε ένα βίντεο YouTube, podcast, βιντεοκλήση, διαδικτυακή συνάντηση, διαδικτυακό σεμινάριο ή οποιοδήποτε αρχείο ήχου, το Notta μπορεί να σας βοηθήσει να το μεταγράψετε σε ελάχιστο χρόνο.

Το καλύτερο πράγμα για το Notta είναι ότι είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Η Notta προσφέρει μια εφαρμογή ιστού, μια επέκταση Chrome και εφαρμογές για κινητά, καθιστώντας τη διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις συσκευές. Ωστόσο, τα σχέδιά τους, οι πολιτικές τους και οι πρακτικές πωλήσεων με έκαναν να αμφιβάλλω για το προϊόν.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι σε θέση να μεταγράφει αρχεία ήχου από σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου από τον υπολογιστή σας για μεταγραφή.
 • Προσφέρει ένα bot Notta που μπορεί να παρέχει μεταγραφή συσκέψεων σε πραγματικό χρόνο στο Zoom, στο Webex, στο Google Meet και στο Microsoft Teams.
 • Η γεννήτρια περιλήψεων AI κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά συνοψίζοντας όλες τις μεταγραφές και κάνοντας γρήγορες σημειώσεις.

Για παράδειγμα, το δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει η Notta μοιάζει περισσότερο με κόλπο. Λένε ότι σας προσφέρουν 120 λεπτά/μήνα στο δωρεάν πρόγραμμα, αλλά θα περιοριστείτε μόνο σε 3 λεπτά εγγραφής σε πραγματικό χρόνο και μεταγραφής διαδικτυακών συσκέψεων και 5 λεπτά μεταγραφής βάσει αρχείων και ζωντανής οθόνης ως δωρεάν χρήστης.

Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη συνδρομή premium μέσω αναδυόμενων παραθύρων και η πολιτική επιστροφής χρημάτων τους είναι απαίσια.

MeetInOne

Ενώ MeetInOne δεν είναι κατά κύριο λόγο μια επέκταση για να σας βοηθήσει να μεταγράψετε αρχεία βίντεο ή ήχου, αυτό το εργαλείο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία της σύσκεψής σας. Το καλύτερο πράγμα για το MeetInOne είναι ότι αυτή η επέκταση είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Πλεονεκτήματα

 • Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δυνατότητες που προσφέρει η επέκταση MeetInOne. Το MeetInOne είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.
 • Ορισμένες από τις λειτουργίες, όπως η εικόνα σε εικόνα, η σκοτεινή λειτουργία, τα στατιστικά στοιχεία της σύσκεψης, η αυτόματη αποδοχή και η απόρριψη αιτημάτων και άλλες, είναι πραγματικά χρήσιμες και μπορούν να ανεβάσουν την εμπειρία της σύσκεψής σας στο επόμενο επίπεδο.
 • Παρόλο που η λειτουργία Ηχογράφησης συσκέψεων είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, αυτή η δυνατότητα μπορεί πραγματικά να είναι σωτήρια για πολλούς, καθώς θα διευκολύνει την τήρηση αρχείου όλων των συσκέψεων.

Η επέκταση MeetInOne διαθέτει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες, όπως push-to-talk, σκοτεινή λειτουργία, στατιστικά συσκέψεων, βελτιωμένη διαχείριση λογαριασμού και πολλά άλλα. Αλλά δυστυχώς, υποστηρίζει μόνο το Google Meet.

Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι ένα δωρεάν και πολύ εύχρηστο εργαλείο, το εργαλείο δεν έχει αρκετή δημοτικότητα. Και γι’ αυτό, πιστεύω, οι προγραμματιστές δεν εργάζονται για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την απόδοση αυτής της επέκτασης. Ως αποτέλεσμα, αυτό το εργαλείο δεν λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις.

Επέκταση συνάντησης

Πριν προχωρήσω περαιτέρω, επιτρέψτε μου να το διευκρινίσω Επέκταση συνάντησης δεν είναι εργαλείο μεταγραφής. Επομένως, αν ψάχνετε για ένα εργαλείο για τη μεταγραφή των συσκέψεων ή των βίντεό σας γενικά, η επέκταση Meet δεν αποτελεί επιλογή. Αλλά αν θέλετε να καταγράψετε τις συναντήσεις σας ή να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία της συνάντησης, μπορείτε να εξετάσετε αυτό το εργαλείο.

Το Meet Extension είναι ένα εργαλείο freemium με ορισμένες σταθερές δυνατότητες στην ελεύθερη βαθμίδα. Οι λειτουργίες premium φαίνονται επίσης αρκετά εντυπωσιακές και σας επιτρέπουν να καταγράφετε συσκέψεις τοπικά, να κατεβάζετε συνομιλίες και να κάνετε αυτόματη σίγαση/κατάργηση σίγασης του μικροφώνου.

Πλεονεκτήματα

 • Η δυνατότητα εγγραφής συσκέψεων του Meet Extension σάς επιτρέπει να ηχογραφείτε και να αποθηκεύετε όλες τις συσκέψεις τοπικά σε μορφές MP4.
 • Η λειτουργία εικόνας σε εικόνα σάς επιτρέπει να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες στον υπολογιστή σας χωρίς να χάνετε γραφικά.
 • Εκτός από εγγραφές βίντεο, το Meet Extension σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη του ιστορικού συνομιλιών και της λίστας των συμμετεχόντων.

Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε στην Επέκταση Meet είναι ότι συλλέγει δεδομένα που σχετίζονται με τη δραστηριότητα των χρηστών, όπως καταγραφή κλειδιού, θέση και κλικ του ποντικιού και πολλά άλλα. Αυτό μου φαίνεται αρκετά πρόχειρο.

  Ανάπτυξη του SDDC με χρήση VMware Cloud σε υπηρεσίες AWS

Otter.ai

Otter.ai είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες υπηρεσίες μεταγραφής που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή. Είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε σημειώσεις από διαδικτυακές συναντήσεις, συνεδρίες καταιγισμού ιδεών και διαδικτυακές διαλέξεις. Επιπλέον, η δυνατότητα συνομιλίας Otter.ai σάς βοηθά να λαμβάνετε λεπτομερείς απαντήσεις στις ερωτήσεις της σύσκεψης.

Αυτό το εργαλείο διαθέτει επιπλέον τη λειτουργικότητα της μεταγραφής προηχογραφημένων βίντεο, αρχείων ήχου και podcast. Εκτός από τη μεταγραφή των συναντήσεών σας, η Otter καταγράφει επίσης κάθε συνάντηση.

Πλεονεκτήματα

 • Το Otter είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες διαδικτυακές υπηρεσίες συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένων των Zoom, Google Meet και Microsoft Teams.
 • Το Otter είναι διαθέσιμο για Chrome, Android και iOS. Επιπλέον, μπορείτε να το ενσωματώσετε με το Slack, το Calendar και το Dropbox για να συγχρονίζετε τα πάντα εύκολα.
 • Το Otter δεν προσφέρει πολλά στην ελεύθερη βαθμίδα, ωστόσο το δωρεάν σχέδιο είναι αρκετά εντυπωσιακό σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Λαμβάνετε 300 λεπτά μηνιαίας μεταγραφής με 30 λεπτά ανά συνομιλία και μεταγραφή τριών προηχογραφημένων αρχείων ήχου και βίντεο για μια ζωή.

Χάρη στον αλγόριθμο που βασίζεται σε ML, το Otter είναι αρκετά ισχυρό και παρέχει μεταγραφή υψηλής ακρίβειας. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο παλεύει με βαριές προφορές ή όταν πολλά άτομα μιλούν ταυτόχρονα.

Αυτόματη λήψη σημειώσεων

Αυτόματη λήψη σημειώσεων είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο μεταγραφής που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από έναν μεμονωμένο προγραμματιστή με το όνομα Nithin S. Ο μοναδικός σκοπός της δημιουργίας αυτού του εργαλείου είναι να βοηθήσει τους μαθητές να δημιουργήσουν αποτελεσματικές σημειώσεις, και γι’ αυτό αυτό το εργαλείο είναι δωρεάν.

Το εργαλείο είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο έχει ορισμένα ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν προχωρήσετε σε αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτήν την επέκταση μεταγραφής είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.
 • Το Auto-Notes Taker είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένων των Google Meet, Microsoft Teams και Zoom Web.
 • Αυτή η δωρεάν επέκταση μεταγραφής χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία γρήγορων σημειώσεων και σύντομων περιλήψεων σημαντικών θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση.

Αυτό το εργαλείο έχει αναπτυχθεί από έναν μεμονωμένο προγραμματιστή και, ως εκ τούτου, δεν διαθέτει την κατάλληλη υποστήριξη πελατών. Έτσι, θα είστε μόνοι σας εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθώς η απάντηση των προγραμματιστών μπορεί να διαρκέσει μέρες.

Εκτός αυτού, η τελευταία ενημέρωση που έλαβε αυτό το εργαλείο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το εργαλείο να μην λάβει ενημερώσεις σύντομα. Έτσι, όλα τα σφάλματα και τα προβλήματα που έχει αυτό το εργαλείο αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να διορθωθούν σύντομα.

Μεταγραφέας

Όταν πρόκειται για ανάγκες αυτοματοποιημένης μεταγραφής, Μεταγραφέας είναι μια επέκταση που πραγματικά λάμπει. Είναι ένα premium εργαλείο μεταγραφής που έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 100.000 πελάτες παγκοσμίως. Το Transkriptor είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά εργαλείο με δεκάδες εκπληκτικά χαρακτηριστικά που το βοηθούν να ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του.

Πλεονεκτήματα

 • Το Transkriptor υποστηρίζει περισσότερες από 100+ γλώσσες στις οποίες μπορείτε να μεταγράψετε συσκέψεις και αρχεία και να μεταφράσετε υπάρχουσες μεταγραφές.
 • Ο υπερσύγχρονος αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης του Transkriptor είναι γνωστός για την παροχή υψηλότερης ακρίβειας που θα μπορούσε να φτάσει έως και το 99%.
 • Το Transkriptor έχει αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, κατά τη γνώμη μου. Αν και η υποστήριξη πελατών δεν είναι διαθέσιμη 24*7, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους με πολλούς τρόπους, όπως ζωντανή συνομιλία, email κ.λπ.

Ξεκινώντας από τα βασικά, το Transkriptor σάς βοηθά να μεταγράψετε διαδικτυακές συναντήσεις, σεμινάρια και βίντεο χωρίς κόπο με ακρίβεια 99%. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα αρχεία βίντεο ή ήχου για να τα μετατρέψετε σε κείμενο σε ελάχιστο χρόνο.

Αν και δεν είναι κάτι σπουδαίο, το Transkriptor καταγράφει και μεταγράφει όλες τις λέξεις πλήρωσης όπως χμμ, αχ, χμ, κ.λπ.

YTScribe

Εάν αναζητάτε κυρίως μια επέκταση μεταγραφής για τη μεταγραφή βίντεο YouTube, YTScribe θα μπορούσε να είναι η τέλεια λύση για εσάς. Είναι ένα εργαλείο freemium. Η δωρεάν έκδοση του YTScribe μου φαίνεται αρκετά σταθερή και αν δεν είχα χρήματα, σίγουρα θα πήγαινα με τη δωρεάν επέκταση του YTScribe.

Πλεονεκτήματα

 • Το YTScribe κάνει καταπληκτική δουλειά παρέχοντας μεταγραφές υψηλής ακρίβειας, ειδικά σε βίντεο που έχουν καθαρό ήχο και έναν αφηγητή.
 • Η δωρεάν επέκταση του YTScribe είναι αρκετά σταθερή και αν είστε πρόθυμοι να καταβάλετε κάποια προσπάθεια στη μη αυτόματη επεξεργασία, θα είναι αρκετά καλή για εσάς.
  10 Καλύτερα Stylus Pen (Apple Pencil Alternatives) για iPad το 2023

Ωστόσο, θα πρέπει να επεξεργαστείτε με μη αυτόματο τρόπο τη μεταγραφή που δημιουργείται από δωρεάν επέκταση, καθώς δεν θα έχει σωστά σημεία στίξης και χρονικές σημάνσεις. Το YTScribe διορθώνει αυτό το πρόβλημα στη συνδρομή Pro. Αλλά η συνδρομή Pro φαίνεται λίγο δαπανηρή, ειδικά αν τη συγκρίνω με τις τιμές άλλων επεκτάσεων μεταγραφής και θεωρώ ότι το YTScribe περιορίζεται μόνο στο YouTube.

Τούτου λεχθέντος, το YTScribe φαίνεται ελαφρώς υπερτιμημένο, ειδικά όταν το συγκρίνω με άλλες υπηρεσίες μεταγραφής όπως το Transkriptor ή το Notta. Οι άλλες υπηρεσίες που ανέφερα έχουν παρόμοια τιμή, αλλά προσφέρουν πολύ περισσότερες λειτουργίες από το YTScribe.

Λήψη μεταγραφής YouTube

Όπως υποδηλώνει το όνομα, Λάβετε τη μεταγραφή YouTube από την CakeAI είναι μια επέκταση μεταγραφής βίντεο YouTube. Αυτή η επέκταση λειτουργεί αβίαστα με όλα τα είδη βίντεο YouTube εκτός από τη ζωντανή ροή και το καλύτερο είναι ότι είναι αρκετά εύκολη στη χρήση.

Αυτή η επέκταση δημιουργεί ακριβείς μεταγραφές και σας επιτρέπει να εξάγετε μεταγραφές σε τρεις μορφές – CSV, SRT και TXT. Εάν επιλέξετε τη μορφή CSV, θα λάβετε τη μεταγραφή με ακριβείς χρονικές σημάνσεις.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή η επέκταση είναι αρκετά ισχυρή και παρέχει μεταγραφές υψηλής ακρίβειας με χρονικές σημάνσεις.
 • Με τη δωρεάν συνδρομή, θα λαμβάνετε μια μεταγραφή υψηλής ποιότητας την ημέρα δωρεάν. Επιπλέον, η μεταγραφή θα έχει ακριβείς χρονικές σημάνσεις και σημεία στίξης.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση αυτής της επέκτασης, αλλά περιορίζεται σε μία μόνο μεταγραφή την ημέρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, καθώς καταλαβαίνω ότι ο προγραμματιστής σχεδίασε αυτό το προϊόν για να κερδίσει κάποια χρήματα, αλλά αυτό το επιθετικό όριο είναι επίσης ο λόγος που αυτό το εργαλείο δεν είναι πολύ δημοφιλές.

Επιπλέον, παρόλο που μου άρεσε το εργαλείο και υπερασπιζόμουν την περιορισμένη δωρεάν πρόσβασή του, δεν θα συνιστούσα να επιλέξω τη συνδρομή επί πληρωμή. Είναι επειδή οι προγραμματιστές του δεν έχουν επαγγελματισμό. Η σελίδα εργαλείου δεν έχει κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τη χρέωση, τη συνδρομή, τις πρακτικές απορρήτου κ.λπ.

Επιπλέον, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνδρομές τους καθώς δεν υπάρχει επιλογή.

Σκριμπλ

Σκριμπλ είναι μια νέα υπηρεσία μεταγραφής που με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Παρόλο που το Scribbl υποστηρίζει προς το παρόν μόνο το Google Meet, εργάζονται για να επεκτείνουν τη συμβατότητά τους με άλλες πλατφόρμες όπως το Microsoft Teams και το Zoom.

Το Scribbl δεν βοηθά μόνο με τη μεταγραφή υψηλής ακρίβειας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να καταγράφετε όλες τις συσκέψεις σας και να δημιουργείτε σημειώσεις συσκέψεων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, προσφέρει μια εύκολη επιλογή κοινής χρήσης, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε εύκολα όλα τα βίντεο και τις μεταγραφές σας.

Πλεονεκτήματα του Scribbl

 • Αν και η Scribbl δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη πελατών, η υποστήριξη πελατών της εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Μπορείτε να συνδεθείτε με την ομάδα υποστήριξής τους μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email.
 • Το Scribbl είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Αλλά αν το βρίσκετε δύσκολο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών ή να κατευθυνθείτε στην ενότητα του ιστολογίου τους.
 • Ο προηγμένος αλγόριθμος AI του Scribbl αναλύει ολόκληρη τη συζήτηση της σύσκεψής σας σε μικρότερα θέματα. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την ανασκόπηση θεμάτων που συζητούνται στις συναντήσεις.

Το μόνο μειονέκτημα του Scribbl, κατά τη γνώμη μου, είναι η τιμή του. Είναι αρκετά δαπανηρό σε σύγκριση με άλλα εργαλεία της αγοράς.

Κλείσιμο σχολίων

Να το έχετε – ένα λεπτομερές άρθρο που καλύπτει τις καλύτερες επεκτάσεις μεταγραφής.

Η σύσταση επέκτασης μεταγραφής δεν είναι εύκολη, καθώς εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Αλλά αν εξακολουθείτε να μπερδεύεστε, επιτρέψτε μου να σας δώσω τις συστάσεις μου για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης.

Εάν έχετε προϋπολογισμό και χρειάζεστε επέκταση μεταγραφής για να μεταγράψετε βίντεο στο YouTube, σας συνιστώ να πάτε με το Notta. Αλλά αν δεν έχετε προϋπολογισμό, θα συνιστούσα τις δωρεάν επεκτάσεις YTScribe ή CakeAI.

Ομοίως, εάν θέλετε μια επέκταση μεταγραφής για συναντήσεις, σκεφτείτε το Laxis, το Notta, το Otter ή το Transkriptor. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω, αλλά φροντίστε να διαβάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν κάνετε μια επιλογή.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο λογισμικό μεταγραφής για τη μετατροπή ήχου σε κείμενο.