11 εκπληκτικοί φακοί για να φέρετε τις DSLR σας στο επόμενο επίπεδο

Η κατοχή μιας DSLR είναι σαν ένα όνειρο για κάθε φωτογράφο. Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, εδώ είναι μερικές φανταστικές επιλογές φακών για τη DSLR σας.

Στις μέρες μας, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι DSLR χάνουν τη σημασία τους. Ειδικά μετά από καθημερινές ενημερώσεις και εξαιρετικές δυνατότητες στις κάμερες κινητών, οι άνθρωποι επενδύουν σε ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο αντί να αγοράσουν μια ακριβή DSLR.

Ωστόσο, όπως ένας κοσμηματοπώλης γνωρίζει την αξία των διαμαντιών, μόνο ένας αληθινός φωτογράφος γνωρίζει την αξία μιας DSLR.

Οι DSLR εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς μεταξύ των φωτογράφων και των νέων, καθώς δεν είναι μόνο τα κινητά τηλέφωνα που αναπτύσσονται τώρα. Ακόμη και οι DSLRS διαθέτουν πιο προηγμένο εξοπλισμό για εμπειρία και για λήψη φωτογραφιών αιχμής.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα μιας DSLR σε σχέση με μια κάμερα τηλεφώνου, όπως μια φανταστική εμπειρία φωτογραφίας ακόμα και σε χαμηλά φώτα, λήψη όλης της ημέρας με μία μπαταρία, άνετη λαβή, πολλές επιλογές και επιλογή διαφορετικών φακών για τον συγκεκριμένο τύπο φωτογραφίας. Τώρα, χρειάζεστε διευκρινίσεις σχετικά με τους φακούς και τη χρήση τους; Ας το ξεκαθαρίσουμε.

Τύποι Βασικών Φακών Κάμερας και οι χρήσεις τους

Οι φακοί είναι η καρδιά της DSLR. Οι DSLR είναι χρήσιμες μόνο εάν χρησιμοποιείτε τους κατάλληλους φακούς για τη φωτογραφία σας. Η χρήση ενός τυπικού φακού για διαφορετικούς τύπους φωτογραφίας, όπως λήψεις γάμου, τοπία, φωτογραφίες ζώων κ.λπ., μπορεί να σας δώσει καλά αποτελέσματα, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα.

Ας αναλύσουμε έξι βασικούς φακούς και τη χρήση τους για να το κάνουμε εύκολο.

#1. Prime Lens

Οι φακοί Prime είναι οι καλύτεροι για αρχάριους και οι περισσότεροι προτείνονται από φωτογράφους. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αυτοσχεδιάσετε τη δημιουργία ταινιών και τη φωτογραφία καθώς βασίζονται σε λιγότερους μηχανικούς από άλλους φακούς. Ως εκ τούτου, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές εάν είστε νέοι στην αγορά των φακών.

Αυτοί οι φακοί έχουν ευρύ διάφραγμα f/2,8, f/1,8 κ.λπ., και είναι μικρότεροι, ελαφρύτεροι και ταχύτεροι από τους φακούς zoom. Αυτοί οι φακοί χρησιμοποιούνται ευρέως για τη λήψη βίντεο HD, πορτρέτων, φύσης, χλωρίδας, τοπίου, χαμηλού φωτισμού και πολλά άλλα.

#2. Φακός μεγέθυνσης

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι φακοί Zoom κάνουν ζουμ σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή ουσία για να προσελκύσουν την εστίαση ή την προσοχή σε αυτό. Η διαφορά μεταξύ της δυνατότητας ζουμ του τηλεφώνου και αυτού του φακού είναι η διατήρηση της εστίασής του. Οι φακοί ζουμ διατηρούν την εστίαση στο θέμα ακόμα και μετά από αλλαγές στην εστιακή απόσταση.

Ένα άτομο μπορεί να αλλάξει την εστιακή απόσταση του αντικειμένου χωρίς να μετακινηθεί ούτε μια ίντσα φυσικά για να προσφέρει επαγγελματική και διαφανή βιντεοσκόπηση. Αυτοί οι φακοί διαθέτουν φυσικούς μηχανισμούς που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι για μεγέθυνση και σμίκρυνση ή αλλαγή της εστιακής απόστασης.

Ο φακός Zoom χρησιμοποιείται ευρέως για φωτογραφία άγριας φύσης, φωτογραφία δρόμου, τοπία κ.λπ. Αυτοί οι φακοί σάς επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες από διαφορετικές εστιακές αποστάσεις χωρίς να μετακινείστε και βοηθούν στην ομαλή εγγραφή βίντεο με zoom-in-and-out.

#3. Φακός Fisheye

Το Fisheye είναι ένας από τους μοναδικούς ευρυγώνιους φακούς που δημιουργεί 180 μοιρών ή σφαιρική άποψη του πλαισίου. Αυτός ο φακός ονομάζεται φακός Fisheye, καθώς δείχνει την εικόνα από την οπτική γωνία του ματιού ενός ψαριού.

Η τελειότητα στους φακούς Fisheye είναι πολύπλοκη και ένα άτομο πρέπει να είναι δημιουργικό για να αποκτήσει την καλύτερη αφηρημένη και ποικιλία εικόνων.

Αυτοί οι φακοί είναι ευέλικτοι. Ως εκ τούτου, η χρήση αυτών των φακών είναι σχετικά εύκολη. Ωστόσο, η εκμάθηση της χρήσης αυτού του φακού μπορεί να είναι δύσκολη σε σύγκριση με άλλους φακούς. Αυτοί οι φακοί χρησιμοποιούνται ευρέως για φωτογραφίες φύσης, πλήθη, αρχιτεκτονική, μνημεία κ.λπ., καθώς αναδεικνύουν το θέμα διαφορετικά και δημιουργικά.

  Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα σε λογαριασμό Microsoft

#4. Ευρυγωνιος ΦΑΚΟΣ

Οι ευρυγώνιοι φακοί είναι ένας από τους διάσημους φακούς στο κιτ ενός φωτογράφου. Πρόκειται για κοινούς φακούς πολλαπλών χρήσεων. Αυτοί οι φακοί έχουν μικρότερη εστιακή απόσταση από άλλους φακούς, η οποία μπορεί να είναι 35 mm ή και μικρότερη.

Όσο μικρότερη είναι η εστιακή απόσταση, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μήκος του πεδίου σας.

Οι ευρυγώνιοι φακοί αλλάζουν σημαντικά την εικόνα ακόμα και με μικρές φυσικές αλλαγές από τον χρήστη. μπορεί να είναι προς τα εμπρός, προς τα πίσω, αριστερά ή δεξιά. Αυτοί οι φακοί κάνουν τα κοντινά αντικείμενα να φαίνονται μεγαλύτερα και τα απομακρυσμένα αντικείμενα πιο μικροκαμωμένα.

Οι ευρυγώνιοι φακοί είναι προτιμότεροι για φωτογραφίες τοπίων, ταξιδιών, εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικής ή ακίνητης περιουσίας. Αυτοί οι φακοί παρέχουν μια πραγματική οπτική γωνία και κάνουν τα αντικείμενα να φαίνονται πιο ακριβά και ελκυστικά.

#5. Τηλεφακός

Οι τηλεφακοί είναι χρήσιμοι στις περισσότερες θέσεις φωτογραφίας, καθώς επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει κλικ σε μια μοναδική και ενεργή εικόνα ακόμα και από σημαντική απόσταση. Αυτός ο φακός μπορεί να κορυφώσει τις ικανότητές σας με μερικές καλύτερες λήψεις στη γκαλερί σας, ανεξάρτητα από πορτρέτο, άγρια ​​φύση ή οποιοδήποτε άλλο είδος φωτογραφίας.

Οι τηλεφακοί λειτουργούν σαν τηλεσκόπιο, κάνοντας το θέμα να φαίνεται πιο κοντά στην κάμερα παρά στην πραγματικότητα (μόνο σε μεγάλη απόσταση).

Αυτοί οι φακοί είναι ωφέλιμοι όταν φωτογραφίζετε ένα αντικείμενο που δεν μπορείτε να φτάσετε, όπως ένας καταρράκτης ή ένα πουλί που πετάει, ή εάν δεν είναι ασφαλές να πλησιάσετε, όπως φωτογραφία άγριας φύσης κ.λπ. Η εστιακή απόσταση αυτών των φακών μπορεί να είναι μεταξύ 70 – 200 mm.

#6. Macro φακός

Οι φακοί Macro είναι οι καλύτεροι φίλοι των φωτογράφων εντόμων καθώς τους δίνουν τυπικές κοντινές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης κάθε μικρής λεπτομέρειας. Αυτά έχουν φέρει μια προηγμένη επανάσταση στη φωτογραφία.

Αυτοί οι φακοί μεγεθύνουν τα αντικείμενα για να φαίνονται μεγαλύτερα και το θέμα παραμένει εστιασμένο και σας δίνει κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια του θέματος, ακόμα κι αν το πλησιάζετε πολύ. Οι φακοί μακροεντολής είναι προτιμότεροι για τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση φύσης, η οποία περιλαμβάνει λουλούδια, έντομα, σταγόνες βροχής κ.λπ.

Παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την επιλογή φακού DSLR

Καθώς σας έχουμε ξεκαθαρίσει σχετικά με τους βασικούς φακούς και τις χρήσεις τους, θα είστε ξεκάθαροι για το είδος του φακού που θέλετε ανάλογα με το φωτογραφικό σας ενδιαφέρον ή ανάγκη. Αλλά προτού βουτήξετε για να αγοράσετε έναν νέο φακό για τη DSLR σας, εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ανοιγμα

Το διάφραγμα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο μιας κάμερας. Είναι το άνοιγμα ενός φακού από τον οποίο περνά το φως. Το διάφραγμα μετριέται γενικά με τους αριθμούς 1.4, 5.6, 11 κ.λπ. Το διάφραγμα παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της εικόνας.

Το μέγεθος του διαφράγματος καθορίζει την ευκρίνεια του θέματος και του φόντου του. Εάν το διάφραγμα είναι σημαντικό, η εικόνα έχει μικρότερο βάθος και το φόντο γίνεται θολό. Εάν το διάφραγμα είναι χαμηλό, η εικόνα έχει βάθος πεδίου και ευκρινές φόντο.

Εστιακό μήκος

Η εστιακή απόσταση είναι η μέτρηση που σχετίζεται με τον φακό σας, όπως 50 mm, 35 mm, κ.λπ. Αυτή η μέτρηση είναι η απόσταση μεταξύ του εστιακού σημείου στον αισθητήρα της κάμερας και του οπτικού κέντρου του φακού σας.

Είναι απαραίτητο να ελέγχετε τη μέτρηση της εστιακής απόστασης, καθώς δείχνει πόσο μπορεί αυτός ο φακός να μεγεθύνει το θέμα σας ενώ τραβάτε τη λήψη. Εκτός από αυτό, αποφασίζει επίσης ποια γωνιακή εικόνα θα λάβετε, όπως ευρυγώνια, μεγέθυνση, περικοπή ή εστίαση.

Τύπος βάσης

Η βάση φακού είναι ένα άνοιγμα όπου η κάμερα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρτούν διαφορετικούς φακούς στην κάμερα. Αλλά αυτό που είναι απαραίτητο σε αυτό το άνοιγμα είναι το μέγεθος. Κάθε βάση κάμερας έχει ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσαρμόσετε τους φακούς ανάλογα.

Οι σύγχρονες κάμερες διαθέτουν μηχανισμό που επιτρέπει στην κάμερα και τους φακούς να επικοινωνούν για καλύτερες φωτογραφίες και αποτελέσματα. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν τοποθετήσετε φακούς που στερεώνουν σωστά την κάμερα. Επιπλέον, αυτό το χαρακτηριστικό έχει κάνει τη βάση περισσότερο από μια τρύπα.

  Διορθώστε το αίτημα που απέτυχε λόγω ανεπανόρθωτου σφάλματος υλικού συσκευής

Σταθεροποίηση εικόνας

Η σταθεροποίηση εικόνας, ή μπορείτε επίσης να την ονομάσετε μείωση κραδασμών, είναι μια λειτουργία που σας βοηθά να τραβήξετε μια φανταστική λήψη ακόμα κι αν η φωτογραφική μηχανή σας κουνιέται ή το θέμα κινείται φυσικά. Η δόνηση της κάμερας μπορεί να προκληθεί εάν δεν χρησιμοποιείτε τρίποδο, ο φακός σας είναι πολύ μακρύς ή εάν πρέπει να συνηθίσετε τη φωτογραφική μηχανή σας.

Η εξέταση αυτού του παράγοντα είναι απαραίτητη ανεξάρτητα από την εξειδικευμένη φωτογραφία που κάνετε. Σήμερα, οι DSLR περιέχουν γυροσκοπικούς αισθητήρες που βοηθούν στη σταθεροποίηση της εικόνας και διορθώνουν την εικόνα σας ακόμα κι αν η φωτογραφική σας μηχανή κουνιέται.

Μάρκα

Αυτή η συνηθισμένη ερώτηση σίγουρα θα σας έρθει στο μυαλό όταν αγοράζετε φακούς: αγοράστε έναν φακό της ίδιας μάρκας με τη φωτογραφική μηχανή σας ή προτιμήστε τον άλλο. Οι περισσότεροι φωτογράφοι πιστεύουν ότι θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε να αγοράσετε φακό της ίδιας μάρκας καθώς η μάρκα φαίνεται καλύτερα από το μέγεθος και τον σωστό τύπο.

Ωστόσο, η επιλογή φακών άλλης επωνυμίας είναι σωστή εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν φακό που απαιτείται για ενδιαφέρον στον ίδιο προϋπολογισμό ή χρόνο.

Είναι καλύτερο να ερευνήσετε φακούς και να ελέγξετε τις κριτικές πριν επενδύσετε χρήματα. Υπάρχουν πολλοί καλοί ιστότοποι για να αγοράσετε τους προτιμώμενους φακούς σας online και να τους συγκρίνετε. Εδώ είναι μερικοί εξαιρετικοί φακοί από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για τη φωτογραφία σας.

Ευρυγώνιος φακός Altura Photo

Η Altura είναι μια πολύ γνωστή μάρκα και παρέχει τους καλύτερους φακούς για φωτογραφίες υψηλής αιχμής. Ο ευρυγώνιος φακός Altura Photo 0.43X είναι ένας εναλλακτικός και καλός ανταγωνισμός σε άλλους επαγγελματικούς φακούς.

Το θετικό σημείο αυτού του φακού είναι ότι μπορεί να είναι τόσο ευρυγώνιος όσο και μακρο φακός. Πρέπει να ξεβιδώσετε το κάτω μέρος και ορίστε. Τώρα, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε κοντινές λήψεις μικρών αντικειμένων χωρίς να αλλάξετε τον φακό.

Αυτός ο φακός είναι επίσης διαθέσιμος σε μεγέθη όπως 58mm, 49mm, 52mm και 55mm. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε διάσταση ανάλογα με το μέγεθος της κάμεράς σας. Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν την αύξηση του μήκους του πεδίου κατά 0,43X για καλύτερες φωτογραφίες, την κατασκευή με οπτικά γυαλί πολλαπλής επίστρωσης και πολλά άλλα.

Τηλεφακός Canon 85mm

Η Canon ήταν ανέκαθεν κορυφαίο όνομα στην κατασκευή φωτογραφικών μηχανών και φακών, και εδώ είναι μια ακόμη δημιουργία τους. Ο φακός της σειράς L 85 mm της Canon είναι ο πρώτος με δυνατότητα IS (Image Stabilization).

Αυτός ο φακός έχει μια προηγμένη οπτική φόρμουλα με καλύτερη διάμετρο και φωτεινό μέγιστο διάφραγμα f/1,4 για να σας προσφέρει ευκρινείς και λεπτομερείς εικόνες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν ότι είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και στο νερό. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον φακό ακόμη και σε ένα σκληρό περιβάλλον. Ο φακός έχει εξαιρετική σταθεροποίηση εικόνας, κυκλικό διάφραγμα και πολλά άλλα.

Τηλεφακός Canon EF 70-200mm

Αυτοί είναι ένας από τους καλύτερους φακούς της Canon, του οποίου η εστιακή απόσταση είναι μεταξύ 70-200 mm με μέγιστο διάφραγμα f2,8 σε όλο το εύρος ζουμ. Η Canon EF 70-200mm παρέχει εντυπωσιακή ευκρίνεια και αναβαθμίζει τις δεξιότητες και τη συλλογή σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν επίστρωση σφαίρας αέρα, η οποία ελαχιστοποιεί τη λάμψη, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, που σταματά τη διόρθωση κραδασμών έως και 3,5, αντοχή στη σκόνη και το νερό και πολλά άλλα.

Μακρο φακός Irix Dragonfly

Το Irix είναι μια γνωστή μάρκα και οι φακοί Irix 150mm f/2.8 Macro Dragonfly είναι μοντέλα του 2019 με μέγιστη εστιακή απόσταση 150mm. Αυτός ο φακός είναι ιδανικά ο καλύτερος για κοντινές λήψεις και είναι ένας πολύ ευέλικτος φακός macro που έχει σχεδιαστεί για φωτογραφικές μηχανές DSLR υψηλής ανάλυσης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν ένα γρήγορο διάφραγμα που σας προσφέρει σύντομο χρόνο έκθεσης. Διαθέτει κλίμακα μεγέθυνσης 1:1 για να σας δίνει μια λεπτομερή εικόνα, διατηρώντας παράλληλα την άνεσή σας ακόμα πιο ανώτερη.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως ανθεκτική σχεδίαση, εξαιρετικά οπτικά και πολλά άλλα. Ωστόσο, δεν παρέχεται σταθεροποίηση εικόνας, αλλά αυτοί οι φακοί είναι προσαρμόσιμοι για ειδικούς ή χρήστες τρίποδων.

Φακός ζουμ Nikon 200-500mm

Το Nikon AF-S Nikkor 200-500mm είναι το καλύτερο για όλα τα είδη φωτογραφίας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στις καλύτερες λήψεις της φύσης, του τρόπου ζωής, της άγριας ζωής και θεμάτων που κινούνται γρήγορα, όπως πτηνών, αθλητών, αθλημάτων κ.λπ. Αυτός ο φακός διαθέτει έναν φανταστικό μηχανισμό που σας βοηθά να κάνετε κλικ στις φωτογραφίες και να πραγματοποιείτε επίσης βιντεοσκόπηση.

  Πώς να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων σε ένα Raspberry Pi

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν έως και 4,5 στάσεις διόρθωσης κραδασμών ή κραδασμών κάμερας, γρήγορο και σταθερό διάφραγμα, ισχύ ζουμ 500 mm σε μορφή fx και 750 mm σε φορμά dx και πολλά άλλα.

Ευρυγώνιος Τηλεφακός Tamron

Η Tamron είναι η πιο προτεινόμενη εναλλακτική μάρκα φακών για να αποκτήσετε τον καλύτερο συμβατό φακό για την κάμερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η Tamron 18-400m είναι η πρώτη στον κόσμο κάμερα υπερ-τηλεφακού υψηλού ζουμ 22,2x.

Αυτός ο φακός έχει εντυπωσιακή οπτική απόδοση με εξαιρετικό εύρος ζουμ, ευρυγώνιο και υπερ-τηλεφακό. Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν την αντοχή στην υγρασία, η οποία είναι ακριβής, γρήγορη και αθόρυβη με αυτόματη εστίαση και πολλά άλλα.

Canon EF-S 55-250mm

Αν ανυπομονείτε να προσθέσετε έναν φανταστικό φακό για να χαρίσετε τη φωτογραφία ή τη βιντεοσκόπηση σας, αυτός ο φακός είναι ο καλύτερος για εσάς. Ο φακός EF 55-250mm της Canon, ο οποίος έρχεται με μέγιστο διάφραγμα 5,6, είναι εξαιρετικός και έχει μέγιστη μεγέθυνση 0,29x.

Είναι απαραίτητος φακός στο κιτ σας αν σας ενδιαφέρουν οι τηλεφακοί. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν το νέο σύστημα ζουμ έξι ομάδων, ελαφριά σχεδίαση, σταθεροποίηση εικόνας έως και 3,5 ισοδύναμες στάσεις, διόρθωση κραδασμών και πολλά άλλα.

Τηλεφακός Nikon 70-300mm

Αν ψάχνετε για έναν υπερ-τηλεφακό ζουμ, τότε ο τηλεφακός Nikon 70-300mm είναι εδώ με σταθεροποίηση εικόνας VR για καθαρά και ευκρινή αποτελέσματα. Αυτά είναι ειδικά βελτιστοποιημένα για DSLR με φορμά DX. Αυτός ο φακός έχει μέγιστη εστιακή απόσταση 300 mm και ελάχιστη εστιακή απόσταση 70 mm.

Αυτός ο φακός προτείνεται κατά προτίμηση για φωτογράφιση άγριας φύσης, αθλημάτων και συναυλιών, καθώς δίνει μια καθαρή εικόνα υψηλής ποιότητας λόγω του χαρακτηριστικού μείωσης των κραδασμών. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση, εξαιρετική οπτική για λήψη των καλύτερων φωτογραφιών και φωτογραφιών HD και ελάχιστο διάφραγμα 32 mm.

Φακός Nikon AF FX Nikkor 50mm

Αυτοί είναι κανονικοί φακοί ή μπορείτε να πείτε prime φακοί. Συνιστάται περισσότερο για αρχάριους. Η εστιακή απόσταση αυτών των φακών περιορίζεται στα 50 mm και η απόσταση εστίασης είναι 1,5 πόδια. Αυτό που κάνει αυτόν τον φακό διαφορετικό είναι ο κυκλικός πολωτής του που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φίλτρα ειδικών εφέ.

Ωστόσο, ο φακός Nikon AF FX Nikkor 50 mm δεν διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα αυτόματης εστίασης. Ως εκ τούτου, η χρήση της ίδιας μάρκας κάμερας για αυτήν τη δυνατότητα είναι καλύτερη.

Big Mike’s Telephoto Lens

Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος φωτογράφος, αυτός ο φακός πρέπει να βρίσκεται στο κιτ σας. Αυτοί οι τηλεφακοί υψηλής ισχύος συνδυάζονται με έναν προσαρμογέα Canon T-mount, καθιστώντας τους εύκολους στη χρήση με τις περισσότερες κάμερες της Canon, όπως T1i, T2i, EOS 1D, EOS 5D και άλλες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φακού περιλαμβάνουν αξεσουάρ γραναζιών, οπτικό γυαλί με πολλαπλή επίστρωση χαμηλής διασποράς, εστιακή απόσταση 500 mm και πολλά άλλα.

Opteka Super-Telephoto Zoom Lens

Ο προηγμένος φακός της Opteka σάς προσφέρει εξαιρετική απόδοση με τη DSLR σας και, κατά προτίμηση, με τις κάμερες της Canon. Αυτός είναι ο πιο προτεινόμενος φακός για τους φωτογράφους για να αναβαθμίσουν τη συλλογή τους σε οικονομική τιμή.

Το τηλεφακό της Opteka είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους, καθώς αυτός ο φακός ζουμ είναι ευέλικτος και εύκολος στη χρήση.

Αυτός ο φακός διαθέτει διάφραγμα 16 και μηχανισμό ώθησης/έλξης για ζουμ και χειροκίνητη εστίαση. Εκτός από αυτό, πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως τέσσερα οπτικά γυαλιά με πολλαπλή επίστρωση και μια ενσωματωμένη περιστρεφόμενη βάση τριπόδου, βοηθούν στη σταθεροποίηση.

συμπέρασμα

Η επιλογή μιας κατάλληλης φωτογραφικής μηχανής και επίσης φακού κάμερας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβει ένας φωτογράφος, λαμβάνοντας υπόψη πολλά σημαντικά, σχετικά σημεία που αφορούν τον προϋπολογισμό του. Υπάρχουν πολλές επιλογές φακών, αλλά πρέπει να διασφαλιστεί ο τύπος τοποθέτησης, η απαίτηση και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να επενδύσετε σωστά τα χρήματα.