11 διαδικτυακά μαθήματα ισπανικών για να κατακτήσετε τη γλώσσα με τον δικό σας ρυθμό

Η εκμάθηση διαφορετικών γλωσσών γίνεται εύκολη με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Τώρα, μάθετε ισπανικά με αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα ισπανικών.

Τα ισπανικά είναι μια γλώσσα που κερδίζει τα φώτα της δημοσιότητας στην τρέχουσα εποχή. Διδάσκεται σε σχολεία, ιδρύματα και πολλές άλλες πλατφόρμες. Το ερώτημα είναι γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μάθουν ισπανικά; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι τα διάφορα οφέλη που προσφέρονται στην εκμάθηση ισπανικών.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί οι άνθρωποι μαθαίνουν επιπλέον γλώσσες. Θα δούμε επίσης τη σημασία της εκμάθησης ισπανικών στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Τέλος, θα μάθουμε για μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά μαθήματα Ισπανικών για να κατακτήσετε τη γλώσσα με τον δικό σας ρυθμό.

Γιατί οι άνθρωποι μαθαίνουν επιπλέον γλώσσες αυτές τις μέρες;

Οι άνθρωποι μαθαίνουν περισσότερες γλώσσες από ποτέ, δεδομένου ότι ο κόσμος μας συνδέεται όλο και περισσότερο. Με την παγκοσμιοποίηση να γκρεμίζει τείχη, συνδεόμαστε συνεχώς με άτομα από όλο τον κόσμο. Η αποτελεσματική επικοινωνία στις επιχειρήσεις, τα ταξίδια και την καθημερινή ζωή παγκοσμίως εξαρτάται πλέον από την εκμάθηση νέων γλωσσών.

Επιπλέον, είναι μια ισχυρή προσέγγιση για την αύξηση της απασχολησιμότητας στη συνεχώς αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά εργασίας μας. Προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές.

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας βελτιώνει τη γνωστική μας ικανότητα και μας επιτρέπει να μάθουμε για διαφορετικούς πολιτισμούς και τη μοναδικότητά τους. Αναπτύσσει την ενσυναίσθηση μέσω της κατανόησης διαφόρων απόψεων.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι απαραίτητη για να αγκαλιάσει τον πλούσιο ιστό του διεθνούς μας κόσμου, είτε πρόκειται για ακαδημαϊκές αναζητήσεις, για δημιουργία φίλων από πολλά υπόβαθρα ή απλώς για την ανακάλυψη νέας λογοτεχνίας και μέσων.

Ποια είναι η σημασία της εκμάθησης Ισπανικών στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο;

Η Ισπανία είναι μια παγκόσμια υπερδύναμη με σημαντική παρουσία στους τομείς του τουρισμού, της κλωστοϋφαντουργίας, της γεωργίας και της ενέργειας. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ιστορικά σημαντικά έθνη της Ευρώπης.

Η εκμάθηση ισπανικών θα σας ωφελήσει ως αναπτυσσόμενο επαγγελματία που προσπαθεί να επεκτείνει και να διαφοροποιήσει την επιχείρησή σας στην παγκόσμια αγορά καθώς και ως τουρίστα που επισκέπτεται την Ισπανία, το Μεξικό, την Αργεντινή και πολλές άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Πάνω από 460 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μιλούν τα ισπανικά ως πρώτη γλώσσα. Τα ισπανικά ομιλούνται σε περισσότερα από 20 διαφορετικά έθνη. Η τρίτη πιο δημοφιλής γλώσσα στο Διαδίκτυο είναι επίσης τα ισπανικά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ομιλητών, γεγονός που την καθιστά μια ανερχόμενη γλώσσα.

Γνωρίζατε ότι τα ισπανικά είναι η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στη γη; Οι γλώσσες που ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τα ισπανικά, συμπεριλαμβανομένων των ιταλικών και των γαλλικών, μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να καταλαβαίνετε ιταλικά και γαλλικά εάν μάθετε ισπανικά.

  Κατανόηση του React vs React Native

Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας μπορεί να ανοίξει ένα ευρύ φάσμα νέων προοπτικών απασχόλησης, είτε είναι να γίνει κάποιος πιο επιθυμητός υποψήφιος είτε να πληροί τις προϋποθέσεις για προαγωγή.

Για να σας διευκολύνουμε να μάθετε Ισπανικά, αφήστε μας να δούμε μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά μαθήματα Ισπανικών.

Mondly

MondlyΗ εφαρμογή του ‘s κόβει τη διαδικασία εκμάθησης σε απλά προγράμματα και τα ομαδοποιεί σε χρήσιμα θέματα, κάνοντας την εκμάθηση ισπανικών εύκολη και ευχάριστη. Μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή ενδιαφέροντός σας και να μελετήσετε λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με αυτήν μέχρι να γίνετε ειδικός. Όλα εξετάζονται σε βάθος για να είναι απλό και ευχάριστο για εσάς να κατακτήσετε τις βασικές αρχές της ισπανικής γλώσσας.

Με τη βοήθεια λογισμικού αιχμής, η Mondly δημιούργησε έναν εικονικό συνομιλητή με τον οποίο μπορείτε να έχετε μια στοχαστική συνομιλία.

Έχουν δημιουργήσει καινοτόμο λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας που αναλύει την προφορά σας στα Ισπανικά σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει άμεσες διορθώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mondly για να μάθετε τη σωστή προφορά στα Ισπανικά ακούγοντας προτάσεις που μιλούν φυσικοί, εκπαιδευμένοι ομιλητές.

edX

edX είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες της διάφορα πιστοποιημένα μαθήματα που συνδέονται με κολέγια και πανεπιστήμια. Τα μαθήματα ισπανικής γλώσσας που προσφέρει η edX όχι μόνο θα σας βοηθήσουν στην εκμάθηση ισπανικών αλλά θα σας παρείχαν και ένα πιστοποιητικό. Το καλύτερο είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα πιστοποιητικά θα δοθούν από διάσημα πανεπιστήμια.

Μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα, τα μαθήματα ισπανικών που προσφέρει η edX μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε καριέρα ως εκπαιδευτής Ισπανών, δάσκαλος κ.λπ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο edX, να επιλέξετε το μάθημά σας, να πληρώσετε τα δίδακτρα και να αρχίσετε να μαθαίνετε. Μπορείτε να μάθετε το μάθημα με τον δικό σας ρυθμό και σε οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας.

Babbel

Babbel είναι μια καλή επιλογή που πρέπει να εξετάσετε όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, εάν θέλετε ένα πρακτικό, καλά οργανωμένο μάθημα Ισπανικών. Αντί να διδάσκει απλώς τυχαίες λέξεις, δίνει έμφαση στην εκπαίδευση στο είδος του λεξιλογίου που θα χρησιμοποιούσατε πραγματικά σε καθημερινές καταστάσεις.

Ενώ η γραμματική, το λεξιλόγιο και η προφορά καλύπτονται όλα στις ισπανικές συνεδρίες του Babbel, η κύρια έμφαση δίνεται στη συμμετοχή στη συζήτηση. Για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε πιο γρήγορα, ο δάσκαλός σας θα σας καθοδηγήσει στο θέμα του τρέχοντος μαθήματος και θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή σας ενώ θα σας παρέχει ανατροφοδότηση όταν χρειάζεται.

Το πλεονέκτημα των διαδικτυακών μαθημάτων ισπανικών της Babbel είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο, απλώς συνδεθείτε στο διαδίκτυο και χρησιμοποιώντας το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Babbel Live. Επιπλέον, το χρονοδιάγραμμα είναι αρκετά ευέλικτο.

Coursera

Coursera είναι μια άλλη πλατφόρμα που προσφέρει πολλά δωρεάν και χρήσιμα μαθήματα στους χρήστες. Μπορείτε να βρείτε μερικά εξαιρετικά καλά μαθήματα Ισπανικών στο Coursera που είναι ουσιαστικά δωρεάν. Παρέχει μια ποικιλία κορυφαίων μαθημάτων ισπανικών από αξιόπιστους οργανισμούς και είναι κατάλληλο για μεσαίους και προχωρημένους μαθητές.

  Πώς να απενεργοποιήσετε ή να προσαρμόσετε τις νέες ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Το βασικό μάθημα για αρχάριους από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το οποίο χωρίζεται σε πέντε ενότητες, είναι ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα που διατίθενται στο Coursera. Παρόλο που το Coursera προσφέρει μαθήματα από κολέγια κύρους, μπορείτε να μελετήσετε με τη δική σας ταχύτητα περισσότερο από ό,τι σε ένα παραδοσιακό κολλεγιακό μάθημα.

Λινγκόντα

Στο Λινγκόντα ιστοσελίδα, μπορείτε να εγγραφείτε σε ομαδικά ή ατομικά μαθήματα με ειδικευμένους φυσικούς ομιλητές. Δεδομένου ότι αυτοί οι εκπαιδευτές προέρχονται από πολλά ισπανόφωνα έθνη, θα μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί τους και να αναπτύξετε την ικανότητά σας να κατανοείτε διάφορες ισπανικές διαλέκτους.

Οι πέντε κατηγορίες που προσφέρει η Lingoda για τις τάξεις της κυμαίνονται από αρχάριους έως προχωρημένους. Δίνοντας έμφαση στις λέξεις, τις φράσεις και τα πολιτιστικά στοιχεία που συνδέονται με αυτό, εφιστά την προσοχή στη γλωσσική και πολιτιστική ποικιλία ενός άλλου ισπανόφωνου έθνους.

Με τα μαθήματα του Lingoda, έχετε απόλυτη ελευθερία σε όλα, από το θέμα μέχρι την ώρα του μαθήματος. Θα μάθετε τους κανόνες και τα πρότυπα της γλώσσας φυσικά καθώς διδάσκονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό κλασικών και σύγχρονων τεχνικών διδασκαλίας.

Παιδική Λέσχη Ισπανικής Σχολής

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν διασκεδαστικά, συναρπαστικά και παιχνίδια ισπανικών μαθημάτων στο Παιδική Λέσχη Ισπανικής Σχολής. Έχει αναπτυχθεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών και διευθύνεται από καταρτισμένους, έμπειρους δασκάλους.

Το Kids Club προσφέρει ιδιωτικά διαδικτυακά μαθήματα Ισπανικών για παιδιά από γηγενείς δασκάλους έως παιδιά με γνώσεις τεχνολογίας. Μπορείτε να μάθετε ισπανικά οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της άνεσης του σπιτιού σας. Μια συσκευή, όπως ένας υπολογιστής ή ένα smartphone, με σύνδεση στο διαδίκτυο είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Αν και οι συνεδρίες στα Ισπανικά είναι ρυθμισμένες και τυποποιημένες, ωστόσο είναι προσαρμοσμένες στις μαθησιακές ανάγκες και στο ρυθμό του παιδιού σας. Η μέθοδος N2N που χρησιμοποιείται από το Kids Club κάνει την εκμάθηση ισπανικών πολύ συναρπαστική και ευχάριστη.

BaseLang

Όταν πρόκειται να βελτιώσετε τα ισπανικά συνομιλίας σας, BaseLang είναι εξαιρετικό, καθώς είναι χτισμένο γύρω από την ύπαρξη απεριόριστων μαθημάτων με γηγενείς καθηγητές. Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να αναπτύξουν τις ικανότητες κατανόησης ομιλίας και ακρόασης.

Το Real-World και το Grammarless είναι δύο από τα προγράμματα της BaseLang. Αυτά τα μαθήματα σάς παρέχουν πρόσβαση σε ένα ισπανικό πρόγραμμα σπουδών και την επιλογή να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Το Grammarless είναι ένα έντονο πρόγραμμα σπουδών που υπόσχεται να σας κάνει να συνομιλήσετε μόνο σε ένα μήνα, ενώ το Real-World είναι η πιο χαλαρή επιλογή.

Στο BaseLang, υπάρχει επίσης απίστευτα ευέλικτη πρόσβαση σε έναν απεριόριστο αριθμό δασκάλων. Με το λογισμικό, μπορείτε να εγγραφείτε για μαθήματα την τελευταία στιγμή και να επιλέξετε βασικά οποιαδήποτε διάρκεια μαθήματος.

Duolingo

Duolingo φημίζεται για την πρωτοποριακή του προσέγγιση στη διδασκαλία μιας γλώσσας. Με τη βοήθεια των μαθημάτων που μοιάζουν με παιχνίδι στο Duolingo, μπορείτε να μάθετε Ισπανικά σε μόλις πέντε λεπτά κάθε μέρα. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι αποτελεσματικό, ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ξεκινώντας με τα βασικά ή επιδιώκετε να βελτιώσετε την ανάγνωση, τη γραφή και την ομιλία σας.

  Πώς να υπολογίσετε το άθροισμα των κελιών στο Excel

Τα μαθήματα του Duolingo διδάσκουν αποτελεσματικά και αποδοτικά τις τρεις βασικές δεξιότητες. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) και γλωσσική επιστήμη, η οποία βοηθά στην προσαρμογή των μαθημάτων στο ιδανικό επίπεδο και ταχύτητα.

Το καλύτερο είναι ότι το Duolingo διευκολύνει την ανάπτυξη μιας συνήθειας εκμάθησης γλώσσας λόγω των στοιχείων που θυμίζουν παιχνίδι, των διασκεδαστικών προκλήσεων και της φιλικής μασκότ της κουκουβάγιας με το όνομα Duo.

Udemy

Udemy έχει δημιουργήσει ένα μάθημα για έναν ολοκληρωμένο οδηγό για αρχάριους στα ισπανικά. Σας καθοδηγούν στα αρχικά στάδια της εκμάθησης ισπανικών σε αυτό το μάθημα, από την αρχή σε ένα ενδιάμεσο επίπεδο.

Τα προγράμματα στο Udemy θα σας διδάξουν τα πάντα, από το πώς να προφέρετε λέξεις μέχρι να σας διδάξουν πώς να διαβάζετε και να γράφετε στα ισπανικά. Για να επικοινωνήσετε με άλλους και να εξηγήσετε το περιβάλλον σας, διδάσκουν επίσης συζυγίες ρημάτων και κατασκευή προτάσεων.

Αυτό το μάθημα ισπανικών σας προσφέρει έναν τόνο λεξιλογίου καθώς και πρακτικές καθημερινές φράσεις. Επιπλέον, το Udemy σας διδάσκει τις θεμελιώδεις αρχές γραμματικής και τα μοτίβα προτάσεων που παρακάμπτουν τα περισσότερα εισαγωγικά μαθήματα.

Λεγκάλια

Λεγκάλια θα μπορούσε να είναι ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά μαθήματα Ισπανικών, που προσφέρει μια ποικιλία επιλογών εκμάθησης καθώς και μικρά διπλώματα που αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά σας και σας δίνουν μια επιπλέον ώθηση παρακίνησης. Εάν θέλετε να μάθετε ισπανικά από ένα σαφές, καλά οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τα πάντα, από τη γραμματική έως το λεξιλόγιο, αυτό θα μπορούσε να είναι το διαδικτυακό σας μάθημα Ισπανικών.

Είναι γεμάτο με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα ισπανικά σας με διάφορους τρόπους. Ένας εικονικός δάσκαλος που βοηθά με όλες τις επεξηγήσεις, την ανταλλαγή γλωσσών και τα ζωντανά στοιχεία διδασκαλίας περιλαμβάνεται στο μάθημα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη μάθησή σας χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες επιλογές της Lengalia, οι οποίες περιλαμβάνουν καθημερινά ισπανικά για ταξίδια και επαγγελματικούς λόγους.

StartSpanish

Η πιο επιτυχημένη διαδικτυακή ισπανική σχολή που υπόσχεται επάρκεια σε ένα χρόνο είναι StartSpanish. Προσφέρει εξαιρετική 24/7 κατ’ απαίτηση πρόσβαση σε ζωντανά μαθήματα που διδάσκονται από γηγενείς καθηγητές και ενδιαφέρον προσαρμοστικό υλικό αυτοδιδασκαλίας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του μαθητή.

Το StartSpanish προσφέρει ταινίες μικρού μήκους 45 λεπτών και ιδιωτικά μαθήματα με δάσκαλο για μαθητές. Με μόνο 30 σύντομες ενότητες, τα διαδραστικά τους μαθήματα κάνουν τη μάθηση γρήγορη και απλή, ενώ σας βοηθούν να βελτιώσετε τα ισπανικά σας. Το StartSpanish θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη μελέτη, την ομιλία και την εξάσκηση σε ένα πρακτικό περιβάλλον.

συμπέρασμα

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας όπως τα ισπανικά μπορεί να ανοίξει πόρτες σε ευκαιρίες για πολλούς ανθρώπους. Ο αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αισθάνεται επίσης τη σημασία της ισπανικής γλώσσας. Πολλές επιχειρήσεις θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα πελατών που μιλούν ισπανικά. Το αποτελεσματικό εμπόριο με ισπανόφωνα έθνη απαιτεί επίσης γλωσσική επάρκεια.

Η ισπανική γλώσσα είναι μια γλώσσα γνήσιας παγκόσμιας σημασίας, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Με τη βοήθεια αυτών των διαδικτυακών πλατφορμών, μπορείτε εύκολα να μάθετε ισπανικά μέσα από τις ανέσεις του σπιτιού σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε εκπαιδευτές επικοινωνίας AI για να βελτιώσετε τις δεξιότητες ομιλίας και παρουσίασης.